כ מיכאלה רקון 9 רמת גן - דף 9 - סקס אדיר

מיכאלה רקון 9 רמת גן

83
המקום הזה נהיה באמת משעשע וסליזי
יש בו פרט למיכאלה כל מיני פליטות פיפ שואו כמו מירי וקטי
יש את האתיופית עם פירסינגים
יש את אנג'ל ומאי שלא ניסיתי
ויש מישהי חדשה רוסיה כנראה תיירת יחפה תמיד שלא מדברת עברית וצריכה תרגום
והיא גם מציעה סקס ב 350
תכלס במאתיים אין ממש בודי או חרמונים ופנטזיות רציניות ובשביל לנשק גוף בדרך כלל מבקשות עוד חמישים
כלומר 200 זה בערך בשביל כלום .. כלומר קצת שמן וליטופים על הגוף ועבודת יד
נטו זה 20 דקות וברוטו עם מקלחות לפני ואחרי זה 30 במקרה הטוב
כל בחורה והסיפור שלה
מצחיק לשלם לקטי 200 שאפשר לקבל אותה בפיפ שואו ב-120
ואם לשלם 200-250 בפיפים אז מקבלים הרבה יותר.

לגבי מיכאלה השירות של 300 לא ליברלי ולא כולל למשל לרדת לה או נשיקות או ליקוקי ציצי
כלומר בעצם בתשלום הוא עבור זה שהיא כוסית יותר מאחרות וגם קצת משחקי שליטה...
מי שאוהב שילך בכיף
כחוויה פעמית זה יכול להיות נחמד לשרף 300 שקל ואז או שתהנו או שתדפקו ראש בקיר ותבינו שב-340 ש״ח אפשר להיות 4 פעמים עם בנות קברטו למשל: אלין, קתרין, ,בר, מישל ...

מיכאלה רקון 9 רמת גן

86
טוב...אני עכשיו אעשה משהו שלא עשיתי הרבה זמן ואודה שטעיתי בענק...בלי ציניות ובלי משחקים...אני אוליגופול..בן למונופול וקרטל...טעיתי.

עכשיו אסביר את טעותי.

הייתי במקום כמה פעמים ויצא לי לראות את מיכאלה. כאשר ראיתי אותה לראשונה היה הדבר אחרי שכתבו פה עליה הרבה ונתתי לעצמי להישאב למיסקונספציה ואף לכעוס על הסכום אותו היא דורשת. הדבר כבר צבע לי את כל ההתרשמות בצבעים לא טובים אפילו עד רמת המראה החיצוני. שראיתי אותה לראשונה אין ספק שמדובר בבחורה נאה עם גוף רזה וחטוב. אני ישר הלכתי וחיפשתי את המגרעות..היא רזה מידי..היא מתלבשת זנותי אז בוודאי היא פרחה.. כל מיני דברים כלל לא נכונים שנבעו אך ורק מכעס על המחיר ומרוע שנשפך לכיוונה פה. עשיתי יותר בזה ...השתתפתי במחול השדים שנוצר ושוב..מתוך כעס לא מוצדק.

The men גרם לי לסקרנות אדירה...היתה לי תחושה שלא מדובר ביחצן אלא באדם שהוא חצי מאוהב. זה דבר שקורה בתחום הזה שאתה מעריץ נותנת שירות ומה שסיקרן פה זה שלרוב זוכו. לכבוד כזה בנות מהשורה הראשונה כמו אנג'לינה תיבדל לחיים ארוכים ועוד כמה יפייפיות אמיתיות. בגלל זה אמרתי שאני מוכן לקחת את הצאנס ושמתי פעמיי לטרופיקנה.

שהגעתי היה בדיוק מינימום מקומי בתור ומיד אחרי הגיעו עוד שניים כך שיצא לי טוב. מיכאלה היתה בדיוק בטיפול והפקיד אמר שיש לה עוד עשר דקות. בזמן שהמתנתי ראיתי שם את רחל האתיופית יושבת ללא עבודה. עכשיו בואו נבין...רחל יפה מאד ועם גוף רזה וסקסי...צריך לקרות אירוע די מכונן שהיא תשב מובטלת כמו רוסיה בת 50 במכון ליווי סוג ג.

אז חברה...האירוע הזה הוא מיכאלה...לאחר עשר דקות ולא פחות יצא מהדלת מיכאלה וניתן היה לראות אותה בחוטיני ורוד בדרך למקלחת הפרטית במסדרון החדרים שכבר חשף גוף עם קימורים הרבה יותר ממה שחשבתי...סימן טוב מאד.
המתנתי עוד דקה ואז מיכאלה יוצאת לסלון בנעלי עקב 80 סמטימטר ומפזרת חיוכים...איך לא שמתי לב לחיוך הזה?...אני יודע למה...הייתי מוזן בכעס לא מבוסס. מיכאלה לקחה אותי לחדר הפרטים והמשיכה לחייך...אמרתי לה שחשוב לי לגמור פעמיים...אמרה גם עשר פעמים אם תרצה...פתאום גם המחיר נראה יותר כדאי. ידעתי שאני נכנס.

עברנו לחדר הטיפולים שלה שם עשיתי מקלחת קלה עד לחזרתה של הגברת היא חזרה. חזרה בסט התחתון הורוד שראיתי מאחור ועכשיו זכיתי לראות מקדימה...זמן טוב לתאר את הגוף שלה כלא רחוק ממושלם גוף גיטרה רזה עם חזה בינוני שפטמו חומות מבצבצות מהחזייה. היא שחומה וחלקה וילדונת בת 22.
בשלב זה נציין שהיא אוהבת שדברים קורים כמו שהיא רוצה ..בחורה אסרטיבית...אמרה לי לשים חומר חיטוי על הידיים (אהבתי את ההיגיינה) וכיוונה אותי לכד המיטה שהיא רוצה ...פחות מועדף כי הפוך למראה אבל לא נורא.

התחלנו בהרפייה ראשונה. בשלב זה מיכאלה התפשטה ופה מגיע הסיפור שלי לשיא...נדירות הבנות עם גוף כזה ובכל שנותי בתחום אני יכול לספור עוד 3 בנות עם חזה כזה מושלם. יש לה חזה גדול לגופה וטבעי לחלוטין עם פטמות קטנות וזקורות שלא יוצא לי מהראש מאז שראיתי אותו. פשוט שלמות. היא נותנת לגעת בחזה ולא נותנת לגעת למטה והלמטה שלה מהודק צעיר ויפייפה. חלקה לחלוטין ושפתיים סגורות ומסודרות..גם מושלם. בשלב זה למי איכפת מהעולם
...צעירונת עם גוף משלם משפשפת לי את הזין כרגע
ותוך כדי שפשוף היא שואלת אם יש לי פנטזיות...דיברנו קצת ולמדתי אותה קצת...והתוצאה היתה השפרצה מטורפת ראשונה. היא אוהבת סאדו דרך אגב למי שבקטע ותעשה זאת מושלם.

בין ההרפיות היא עשתה לי נעים כמו שאני אוהב..לא היתה כלל הרגשה של לחץ והפקיד הוא ששולט בזמנים אז מבחינתי לא חוויתי תקתוק. אציין שחיכו אחרי שניים נוספים ועדיין הזמן נשמר. דבר מאד מעניין ובגינו הזכרתי גם את אנג'לינה האגדית ...הן ממש שכפול גנטי מבחינת האופי וסקסיות במידה דומה. היא חדשה בתחום ולפי דעתי תמריא למקומות שלא היא ולא חברי הפורום היקרים מדמיינים.

הרפיה שניה בוצעה גם עם קורטוב של פטיש שלי כולל גם מיקוד בכפות הרגליים עם העקבים המטורפים שהיא לובשת. שוב אמרתי לה לעמוד מולי שכל תפארת הגוף המושלם הזה תהיה מול עיניי. לא צריך יותר מהחזה הזה מבחינתי והשפרצתי שוב עד לתקרה. אציין שכמו אנג'לינה היקרה מיכאלה שלנו תזזיתית וקשה לה לשמור על תנועה אחידה או מיקום אחיד אבל קצת הכוונה ורצון אמיתי שלה לספק פנטזיה והכל בא על מקומו בשלום.

אני רוצה לסכם ולומר שכרגע למרות שמיכאלה לא ליברלית אין שום דבר שמתקרב למראה שלה בתחום ולגוף הפסיכי הזה (הבגדים מטעים חברים...החזה שחה יחסית גדול ופשוט מושלם. אין לי מילים). כל אחד שלא הולך מפסיד כי היא באמת מנסה לרצות ולא מתקתק כלל.

אני ממליץ בחום כי לדעתי זה עניין של זמן עד שהיא עפה משם ואניני טעם חייבים לחוות אותה.

מיכאלה רקון 9 רמת גן

89
מי שגומר פעמיים בחצי שעה כנראה שזה דיל לא רע בשבילו
כתבתי בעבר שהיא יקרה למי שסתם רוצה מסאג ועבודת יד
היא גם לא מתאימה למי שמחפש gfe אמיתי
אבל היא מושלמת למי שאוהב משחקי שליטה וסאדו קל ועבורו היא מלכה בזול
החיסרון המובהק שלא אוהבת שמלקקים אותה לא בציצי ולא בגוף ( למעט אולי רגליים)
ומנגד
העקבים שלה יוצרים מראה פטיש מדליק
במיוחד מול כמה בנות שם שלא מבינות מה זה עקבים לגבר כמו רחלי שהולכת בקיץ משום מה בסנדלים שטוחים ועוד כמה בנות שלא יודעות להתלבש

תנסו לראות אותה בלי עקבים ו-70% מהקסם פג

מיכאלה רקון 9 רמת גן

90
מישהו פה כתב שבזמן הגמירה היא ממש בורחת שהיא מפחדת שלא יעוף עלייה
לדעתי זה חסרון ענק

הורס את ההנאה ומי שעושה את זה כנראה לא יודעת את מקומה
ולא שווה להשקיע על דבר כזה אגורה .

בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”