כ אלונה 32 בת-ים...הללוייהההה... - דף 9 - סקס אדיר

אלונה 32 בת-ים...הללוייהההה...

82
[QUOTE=דודי1]לאחר הביקור חזר מאוכזב מאוד הבחורה כמו גוויה.[/QUOTE]זכרונה לברכה. ובעניין אחר, הופיעה בכתום חדשה אליסה 26 תל אביב שנראית לפי הנתונים בכרטיס כמקצוענית ותמונות של מפילת חללים - אבל לא עונה להודעות.

עדכון 27/10
מפרסמת היום גם באתר הלבן ת"א. דיברתי איתה בווטאסאפ. רוצה 600 ש"ח לשעה, 400 ש"ח לחצי שעה. במסלול של חצי שעה מוכנה רק מציצה מקונדמת. ממוקמת באותה כתובת כמו קעקוע דרקון. עשיתי X.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

83
תודה למלח פלפל על שהעביר לי את הטלפון שלה
הבחורה כוסית על דומה מאוד לפנופלה קרוז שחקנית קולנוע
כוסית זונה אמיתית,
באתי עליה נראת מאוד עייפה אבל גוף כזה אי אפשר לוותר למרות שאני כבר יודע שהולך להיות גרוע
אבל בכל זאת נכנסתי ,מציצה אליפות גרון עמוק
לרדת לה אי אפשר היה ריח חזק לא חושב שמתקלחת בין לקוחות
זיון במיסיונרית גמרתי התלבשתי והלכתי
היה גרוע אבל יש לה גוף סוף הדרך

85
הייתי היום,
הבחורה נראית כמו כוכבת פורנו, אין ויכוח שהיא אחת היפות שראיתי ואם היא הייתה לוקחת 1,000 ש"ח למפגש עדיין היו לה קליינטים וכך גם אם היא היית לוקחת 1500
מצד שני, היא לא לגמרי בעניין יותר, מוצצת טוב, מתעייפת מהר בסקס, ועדיין מול האלטרנטיבות היא נראית לי חתיכת מציאה

89
למה לא אחי שמח שנהנת ..
ותמשיך להעלות תמחירים של הבחורות כאן.. למה להגיד ששווה סכומים כאלו?

שווה בלחץ 500 לא יותר מזה... כשאתם רושמים מה הבחורה שווה ואף יותר הן מעלות את המחירים בלי שום בעיה ואנחנו כמו פראיירים משלמים וחלקכם בוכים...

90
[QUOTE=titan] מה עם ההגיינה ?
איך הריח של המנוע ?
בשבילי זה דיל ברייקר טוטאלי
ושתהיה אפילו דוגמנית שער בספורט אילוסטריטד
[/QUOTE]
הנה התשובה:
[QUOTE=ZIGY10]כשירדתי לה ציפיתי שיהיה לכוס שלה טעם של אפרסק שובב ובסוף קיבלתי טעם של סרדינים

[/QUOTE]
[QUOTE=chnun]לרדת לה אי אפשר היה ריח חזק לא חושב שמתקלחת בין לקוחות
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”