המילפית מהדרום פרטית נשואה
82שבוע טוב חברים
ברמה האישית לא פניתי לביג מן לגבי הגברת המדוברת הזו
אך יכול אני להעיד לכל הספקנים כי כל הדיווחים עד לרגע זה
של ביג מן הם אמת לאמיתה
ישנם מספר חברים כאן שצריכים למתן את התגובות
אתם שוכחים דבר אחד חשוב
כולנו כאן כדי להנות
שבוע טוב
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול
83אתה צודק.
גם אני לגבי 4 מהבנות-נשים-קוגרית יכול להעיד שהן קיימות.
לא נפגשתי עם כולן כי לא התאים לי.
ויכול להיות שכל אחד חווה אותן אחרת.
לא פעם היו שדיווחו על מישהי רזה ובסוף היא הייתה מלאה / מלאה פלוס.
זה לא אומר שהמדווח שקרן.
חבל על המקרה של ההיא הרמאית מחולון..
אבל למרות זאת.. כדאי שימשיך לדווח.
84כבר כתבתי בעבר ואכתוב שוב,ביג מאן הוא בהחלט בנאדם עם הרבה כבוד עצמי ואחד שיותר לתת ונותן המון ולא מבקש כלום.
הוא רוצה שכולנו נהנה והדברים שהוא אומר אמת לאמיתה.
זה שאני לא דגמתי בגלל סיבות כאלה או אחרות ויש כאלה שכן דגמתי שזה משהו פרטי ביני ובינו...(בחורות לא עובדות )
אבל הוא מסטר אמיתי ולא סתם התחברנו אחד לשני
הוא נותן הוכחות בשטח ולא אומר סתם דברים
מי שיש לו ספק מוזמן לראות בעצמו.
יום נפלא לכולם
86חברים אל תבקשו את המספר יותר כי אתם סתם אוכלי חינם , מה קרה לדיווחים ?
אכול ושתה כי מחר תמות
87אז ככה הורדתי את האפליקציה והכנסתי את השם משתמש שלה ומסתבר שהגברת ואני מכירים ולא מהסצנה הזאת..
היא ידועה מאתר חילופי זוגות שם היא מלכה גדולה. נימפומנית שאין הרבה כמוה אוהבת סקס בכל הגדלים צורות ומינים אין דבר שלא תעשה או כבר עשתה ותאמינו לי שעשתה את הכל חחח...
אני רוצה לתקן פה כמה דברים הגברת אכן מאוד נשואה ומאוד דיסקרטית ולא לוקחת כסף עבור סקס !
לחלק טלפון שלה כאן לעשרות אנשים זה לא מקובל ואין לך שום זכות לסכן אותה !
רני מכיר אותה אישית מזה זמן מה ומבקש בשמה להוריד מהנהלה את הפוסט הזה לאלתר.
חלוקת טלפון שלה שלא מהסכמתה במיוחד כשהיא לא נכללת כמישהי עובדת אלא אשה פרטית ונשואה שמנהלת חיי משםחה זה חדירה לפרטיותה. זה שהיא בחרה להפגש ועם מי זה אך ורק בתנאים שלה בלבד וכידוע לי היום היא כבר לא נפגשת מזה זמן מה.
שוב האשה היא בת 52 נשואה ומנהלת חיי משפחה רגילים וכל מה שנוגע לדיסקרטיות ופרטיותה יש לכבד.

88אם החברים שדגמו אותה היו מדווחים אז הייתם מבינים שהיא שייכת לפה
אכול ושתה כי מחר תמות
89אף אחד כאן לא ידווח ואסור לך לחלק כאן טלפון שלה זאת עבירה על החוק !
שוב פעם אני מכיר את הגברת ממש מקרוב והייתי בקשר דיסקרטי איתה ללא תמיכה רק יזיזות היא ממש אבל ממש לא בעניין של כסף עבור סקס ולא חסר לה יש המון שמחכים בשבילה בתור. היא לא פעילה כבר זמן מה ללא קשר למה שבחור כתב כאן היו לה בעיות במשפחה ובעלה התחיל לשים לב ולעקוב אחריה.
אז אני שוב מבקש לא לתת את הטלפון שלה כאן לאף אחד לפני שיקרה אסון ולהסיר את השירשור הזה לאלתר !
[QUOTE=Big-Man]אם החברים שדגמו אותה היו מדווחים אז הייתם מבינים שהיא שייכת לפה [/QUOTE]

90ידידי סופר לה טיב משכבר הימים שמח שאתה מסכים עם הדברים שכתבתי.
כאן זה בהחלט לא הבמה לכתוב ולספר על מעלליה של הגברת היא אדם חופשי, ליברלי ופרטי לחלוטין שלא מתפרנסת מסקס אלא בוחרת עם מי, מתי ואיך. זה שהיא מנהלת אורח חיים כפול זה זכותה כמו שלרוב הגברים יש זכות לעשות מה שבזין שלהם עם מי שבא להם בזמנם הפרטי. עצם זה שהיא אוהבת סקס וטובה מאוד בלהזדיין לא הופך אותה לזונה ! לעלות אותה כאן בשרשור ולחלק טלפון שלה זה כאילו להעלות אותה על המוקד ולהרוס את חייה האישיים !
תשיבו לב חברים תבדילו בין קוים אדומים אנחנו לא חיות !
[QUOTE=סופר לה טיב]מה שכותב יוסי מעלי, מעמיד את הגברת בקטגוריה שאינה שייכת הנה.
אנחנו מדברים על סקס בתשלום והיא איננה כזו!
ההתנהגות הליברלית והחרמנית שלה אמורה לעניין את בעלה, ואולי אותנו כפרטים, אבל בהחלט לא את הפורום.
היא אמנם ליברלית מאד, ויתכן שקלה לשכנוע גם להינות וגם להרויח...אבל הסיבה הזו לא מספיקה מבחינת הגדרותינו בפורום.
צריך להכריז ולקבוע שהיא מחוץ לתחום מבחינת הפורום הזה!!!
[/QUOTE]