בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
863בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
865בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
866הפנטזיה הראשונה שלי – התלמידה והמורה.

לאחר שלושה מפגשי סקס נטו מדהימים עם שרון הסקסית החלטתי הפעם לשחק איתה קצת.
הפנטזיה הראשונה שלי איתה הייתה בהקשר לתמונות האחרונות של ילדת בית הספר אותן שמה שרון בפוסט שלה
ואחת הדמויות שהיא מציעה בתפריט הראשי בפוסט שלה. כאמור שרון התלמידה ואני המורה פררו.
בחרתי ששרון תהיה נערת בית ספר שהעתיקה במבחן מגן לקראת מבחן בגרות בספרות ונתפסה על חם, אני כמובן
המורה.
שרון הגיעה לכיתה בחצאית מיני אדומה, חולצה לבנה מכופתרת וללא חזייה, תחתון חוטיני בצבע ירוק ושפתיים
משוחות באודם אדום כדם, שערה פזור ובושם עדין לצווארה הענוג הבחורה נראתה פשוט פצצת
מין, מדהימה בסטייל ובאלגנטיות אותם היא משדרת. ישבנה הסקסי בלט החוצה מעט.
כאמור לאחר מבחן המגן האחרון שהיה בספרות תפסתי את שרון מוציאה פתק קטן ובו חלק מהחומר שהיה במבחן,
לא אמרתי לה דבר רק כאשר הסתיים המבחן וכול הכיתה עזבה ביקשתי משרון להישאר על מנת לתת לי
הסברים....לפשר מעשיה החמורים.
שרון התחננה כמעט עד דמעות וביקשה שאני לא אגש למנהל בית הספר לספר לו על המקרה ולפסול לה את
המבחן וכבדרך אגב שאלה אם היא יכולה לעשות משהו בנדון, עיניה המעט מלוכסנות ופניה היפות שידרו רמיזות
מיניות עבות, לא יכולתי להישאר אדיש למראה עיניה המזמינות. אמרתי לה את יכולה לעשות שני
דברים עבורי ואני מבטיח שלא אומר דבר למנהל, שרון הנהנה בראשה היפה ואמרתי לעצמי קדימה
הגיעה הזמן להתחיל ולנצל את המצב. סגרתי את דלת הכיתה וסימנתי לה לשתוק.
ניגשתי לשרון כאשר חולצתה מכופתרת ופתחתי את שני הכפתורים העליונים והתחלתי לנשק את צווארה יורד אט
אט לעבר החזה שלה עם לשוני מלקק ומוצץ בעדינות את פטמותיה, בו בזמן ידי יורדת לעבר התחתון אותו לבשה
מעסה בעדינות את הכוס, שרון פיסקה קלות את רגליה וגנחה קלות לנוכח מעשיי. הרגשתי את הרטיבות
של הכוס מבעד לתחתון אותו לבשה.
סימנתי לשרון להסתובב ולהישען על השולחן בכיתה ולפסק את רגליה. הרגשתי את החרמנות גואה
בי ואמרתי שאני חייב לזיין אותה וכמה שיותר מהר, לא יכולתי לעמוד יותר בפיתוי.
שרון כאמור התכופפה ונשענה קלות על השולחן מבליטה את ישבנה החצוף. הורדתי לה את התחתון ושמתי
אותו על ראשי מריח אותו תוך כדי כריעת הברכיים שלי שנגעו קלות ברצפה, התחלתי ללקק בתאווה את
הטוסיק של שרון יורד לעבר הכוס שלה ומלקק את פתח אהבתה שהפך להיות רטוב עוד יותר, ביקשתי ממנה
להתיישב על השולחן בפיסוק רגליים ולעשות פיסוק של הכוס בדיוק כמו בתמונה שהיא פירסמה.
שרון פיסקה את הכוס ללא היסוס והמשכתי לרדת לה. לאחר כמה דקות של מין אוראלי לכוס
הענוג והטוסיק המדהים שלה ביקשתי ממנה לרדת מהשולחן ואני התיישבתי בקצהו, אמרתי לה למצוץ לי את
הזין על מנת לחדור לתוכה כמה שיותר מהר, הייתי על סף טירוף....שרון צייתה מייד ללא היסוס ומצצה לי קלות
מחממת אותי מעט. הזין שלי התקשה מייד וביקשתי ממנה לאחר כמה דקות לשים לי גומי ולהשען על
השולחן.
נעמדתי מאחורי שרון והתחלתי לזיין אותה בכוס בעדינות שואב ממנה את ההנאה אותה היא יודעת לתת, ההרגשה
הייתה נהדרת, חום גופה עטף את הזין שלי, לאחר כמה דקות עברנו להזדיין במיטה.
שכבתי לי על הגב ושרון עלתה עליי תוך כדי החדרת הזין לכוס הלוהט שלה. כך המשכנו להזדיין ובמצב הזה
לא יכולתי להחזיק מעמד יותר וגמרתי גמירה חזקה ומהנה ביותר לתוך הגומי תוך ששרון עולה ויורדת ונותנת
לזין שלי לחגוג בכוס שלה עד שנרגעתי מעט. שרון אמרה לי בחיוך שהיא שמה לב שאני אוהב לגמור במסיונרית
והפעם החלטתי לגוון.
לאחר שגמרתי בפעם הראשונה שרון התלמידה הציעה לי עיסוי נשכבתי על בטני מקבל עיסוי עדין ומרגיע.
שרון שאלה אותי האם היא יכולה ללכת לאחר שסיימה את חלקה בעסקה אמרתי לה שלא, מה פתאום יש עוד דבר
אחד שאת צריכה לעשות....הייתה לי תוכנית לגמרה אחרת לגביה כי עדיין לא הייתי מסופק מינית.
המשכתי לנזוף עוד קצת בשרון על מעשיה בכיתה כאשר ניסתה לרמות ולהעתיק במבחן הבגרות בספרות מכיוון
שלא ידעה מספיק טוב את החומר.
לאחר הנזיפה הרגשתי את החרמנות גואה בי שוב ואמרתי לשרון עכשיו את צריכה לעשות לי עוד דבר אחד
אחרון לפני שאני משחרר אותך וזה למצוץ לי את הזין.
שרון ראתה שאין לה מוצא מהעניין והסכימה כמובן לחלק האחרון בהחלט בעסקה.
אמרתי לה עכשיו אני רוצה את המציצה שלי על כסא המורה בכיתה, שרון שמה מגבת נקייה על מושב הכיסא.
סימנתי לה באצבעי להתקרב לעבר הזין שלי ולהתחיל למצוץ כאשר אני יושב על הכסא ומורה לה עם אצבע
לעשות את זה בשקט. שרון כאמור התקרבה לעברי הכניסה את הזין לפיה החם והתחילה למצוץ לי את הזין
כשהיא עומדת על ברכיה על הרצפה על הכרית.
הורדתי את ראשי לאחור מתרכז במציצה האיטית והמענגת. עוצמת העונג ששרון העבירה לי הייתה עצומה, נהניתי
מכול רגע ורגע כאשר שרון לא מפסיקה ולא מוציאה לרגע את הזין מהפה. לאחר מספר דקות מענגות הרגשתי
שאני עומד לגמור בפעם השנייה נוזל הזרע עלה מעלה וגמרתי לשרון בפה גמירה חזקה נוספת כאשר שרון
משאירה בפיה את הזין שלי עד לסחיטה האחרונה של טיפות הזרע האחרונות.
שרון גרגרה קלות בצחקוק לעברי כאשר הזרע עדיין בפיה וגם אני צחקתי למראה הסיטואציה הזו.
לאחר המציצה המענגת הסיפוק המיני שלי היה מושלם.
לאחר ששרון סיימה למצוץ לי וניקתה אותי קלות קמתי מהכסא והלכתי להתקלח, במקביל ביקשתי
ממנה ללבוש חזרה את התחתונים שלה, לסגור את חולצתה ולסדר מעט את החצאית שלה לפני שהיא יוצאת
מהכיתה....ולא לומר דבר לאף אחד על מה שקרה כאן בכיתה.
הבטחתי לה שמה שקרה יישאר בינינו ואני לא מתכוון ללכת למנהל ולהלשין על ההעתקה שלה במבחן המגן
בספרות.
נפרדתי משרון בנשיקות על לחיה. שרון יצאה מהכיתה והלכה לביתה בידיעה ברורה שלה שמילה שלי זו מילה.
שרוני,
היה ערב מצחיק ומהנה בטירוף.
אני מקווה מאוד שכדורי השוקולד שהבאתי איתי ושאותם נשנשנו במהלך הערב ערבו לחיכך.
תודה על עוד ערב נפלא.
שלך,
פררו רושה.
[/QUOTE]
כישרון מבוזבז!!! במקום להוציא כסף על בחורות היית צריך ללכת לבית הספר למשחק!
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
867[/QUOTE]
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
868בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
869אז רגע, את השבת שלום האייפד שלח, או שזה בא ממך?