כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 88 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

871
כשירות אנטי יחצני:

[QUOTE=pandit]
שלום לכולם, אינני מצדד בוויכוחים
אך בקרתי את שרון מספר רב של פעמיים.....
בפעמיים הראשונות שרון השקיע בכיף - שזה אומר מקלחת משותפת לאחר האקט הראשון, נתנה הרגשה כפית ורגועה כל זמן המפגש.
קיבלה אותי בבגדים סקסים בסלון, התפשטה באטיות ובסקסיות, תוך כדי שאילת מה אני אוהב דיבורים מחרמנים ומשחקים ,ממש תחושה כפית של מאהבת.
בפעמיים האחרונים (ב 8 חודשים האחרונים) -בקרתי את שרון 5 פעמיים שכל פעם אני משכנע את עצמי שאולי נפלתי על יום לא טוב של שרון, אך המצב שבעקבות כמות גדולה של לקוחות שרון אינה משקיע כבעבר, אינה מתקלחת בין האקטים ואינה דורשת שאתקלח , פעם אחת שבקשתי שתישאר עם בגדים היה ריח רע מהתחתונים (של שתן) מה שכן שרון נותנת את מלוא הזמן אך לא בתחושה כפית לדוגמה אחת הפעמיים לאחר הסקס שרון התיישבה והתחילה ללמוד לפסיכומטרי בזמן שאני מעשן בסלון וממתין, רק לאחר המתנה של בערך 15 דקות ומספר בקשות למספר נוסף שרון הסכימה אבל אמרה מהר יש לקוח שמחכה למטה כמון שלא הצלחתי לגמור....

אז שרון לסיכום: מטרת הביקורת היא בקורת בונה ע"י תפיסת תשומת לבך ותשומת לב הלקוחות,
אני חייב לומר ולציין שאני אוהב את המראה שלך ואין ספק שאת אשפית בפרסום ושיווק, אך את חייבת להבין
ששיווק פרסום ומראה של בחורה מבאים את הלקוח מ 1-4 פעמיים (אני חריג כי קבלתי יחס טוב בהתחלה) ואז מה שמחזיק את הלקוח וגורם לו לשוב זה השרות נטו!!!!

אני אבקר אותך שוב בתקופה הקרובה במטרה לעדכן שרמת השרות השתפרה (וכמובן גם לעשות חיים Tongue )

שבת שלום
א

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

872
אבל בשביל מה לך לצטט דיווח ישן?

יש לך יתרון על אחים שלו גברים,

היית מבקשת מפקושה שינסח רגע עוד "דיווח" (חדש). קריצה

קישקשתא2012-03-02 22:44:57
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

874
אגב UNICORN, אני הבנתי מהר מאוד שמדובר בגרפומן חביב שה"אמת" המתוארת ב"כתביו" היתה בבחינת תיאור מאוויים, יותר מאשר מדריך יד לצייד המין הממוצע.
תמיד נהניתי לקרוא את תיאוריו הנסחפים והוא שעשע אותי עד מאוד. מכאן ועד לקחת את המלצותיו כלשונן, רב היה המרחק.

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

876

גם לנו יש אתגר לשקרניקית:
- שרשור נקי מיחצנות.
- שרשור בו לא ירדו על ביקורות לא חיוביות.
- שרשור נקי משקרים.
- שרשור נקי מפרובוקציות זולות.

תעמדי באתגר ובשילוב התמונות הלא רעותואת לא תאמיני מספר הלקוחות יעלה.

היינו נותנים לך כאתגר שרות לא מיכני אבל כל אחת צריכה לשחק במסגרת היכולות שלהבכי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

878
גם אני הגבתי בעבר ואף אחד לא ענה לי, מה זה "ראתה ולועסים"? מבולבל

[QUOTE=המפרק]אני הייתי, זו אכן היא בסרטון ללא ספק אך האירוח היה נפילה, היא ראתה ולועסים בזמן שזיינתי אותה, כן ככה לא ככה. לא אחזור.
שרון הפכה למסחרית מדי לטעמי[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

879
קישקשתא - אני מתפלא עליך...
כולה שתי מילים ברורות וצלולות בעברית שחיברו אותן יחד. מה לא ברור ב"ראתה ולועסים"?

זה כמו איצטה וגנין , כשמחברים אותן יחד...
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

880
[QUOTE=אחים שלו גברים]
גם לנו יש אתגר לשקרניקית:
- שרשור נקי מיחצנות.
- שרשור בו לא ירדו על ביקורות לא חיוביות.
- שרשור נקי משקרים.
- שרשור נקי מפרובוקציות זולות.

תעמדי באתגר ובשילוב התמונות הלא רעותואת לא תאמיני מספר הלקוחות יעלה.

היינו נותנים לך כאתגר שרות לא מיכני אבל כל אחת צריכה לשחק במסגרת היכולות שלהבכי.

[/QUOTE]

הגדלנו את הפונט

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”