אני אתחיל מהמסקנה כדי לחסוך זמן לממהרים למינהם: תוספת נהדרת שחייבים לבקר למקום שהתחיל להתדרדר.
ועכשיו לדיווח.
פותחת את הדלת ומכניסה אותי לחדר המתנה לקבל פרטים. מיוזמתה היא מספרת שמעבר לפינוק הרגיל, שכולל סקס ומציצה בלי, אפשר גם לגמור בפה בתוספת 50 ואנאלי בתוספת 100. אני מוותר מראש, ואיזו טעות זו הייתה, ואנחנו הולכים לחדר. היא מובילה בתחתונים וחזיה הסטנדרטיים ואני בינתיים נהנה מהלוק של הישבן העסיסי שלה.
חוזרת אחרי שהתקלחתי ומתחילים. ליקוקים. היא מעולה. רק מהליקוקי פטמות ולמעלה-למטה שהיא מעבירה לי הוא נעמד כמו טיל שיוט.
עכשיו אפשר להתחיל באמת. היא מתחילה למצוץ, בלי, וזו הפעם הראשונה שלי אחרי לא מעט בחורות עובדות שאני לא מתנגד. היא יודעת את העבודה. לאט ומהר, קצב משתנה. עם היד בחיץ הנקבים, בלי היד. מעבירה אצבע על הזין, מורידה. מסביב לכיפה, בולעת את כולו. לא בדקתי על השעון כמה זמן היא מצצה לי, אבל לאורך כל הזמן הזה, ואנחנו מדברים על יותר משתי שניות זה כן, אני לא הפסקתי לגנוח מאושר. ולשאול את עצמי למה לעזאזל פסלתי מראש את האפשרות להוסיף כסף ולתת לה עכשיו בראש, מפני שלעצור אותה בזמן המציצה זה פשוט פשע.
עוברים לזיון. היא עולה עליי. איך אני רוצה את זה? אני עונה שלאט ולאט זה היה. בלי למהר. פה אני חייב לציין את הנקודה האחת שאולי לא תתאים לכולם כאן, היא בעלת חזה קטן. זה מה יש.
אם גודל החזה לא מפריע לכם, ובמקרה של ירדן באמת שאין סיבה שכן, היא מתמסרת לכל המשחקים שתרצו. ממש הרגשה של יזיזה. הזיון באמת היה לאט-לאט ולכן החלפנו תנוחה למיסיונרית. גם פה לקחתי את הזמן והיא בכיף איתי. בלי לחץ, בלי למהר. אחרי שגמרתי היה מסג' קצר שהסתיים בדיוק שתי שניות לפני הזמזום בדלת.
בקיצור: הרגשה של להיות עם יזיזה, סקס טוב (אם אופציה לתוספות הרגילות במחירים הרגילים) ומציצה מדהימה שרק בשבילה שווה כמעט לוותר על הסקס וללכת איתה עד הסוף.
אני יכול לומר שאחרי שבעיני ריב"ל 13 התחיל לאבד פוטנציאל, בעיקר בגלל כמה חוויות נפל שם, ירדן היא תוספת חדשה וטובה שתשמור אותי שם לעוד קצת זמן.
ירדן, ריבל 13.
8פיאדרו ,,,ירדן מבן יהודה היה לה חזה ,,,לא קטן
כך שלפי הבנתי לא.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
ירדן, ריבל 13.
10ת"א המקום נמצא מאחורי מוסך זה כנראה דוד חכמי 28 שעבר דירה כתוב על הדלת הדירה של מור