כ כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר - סקס אדיר

כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר

2

תנסה את ימית מוולפסון 48 בטלפון 035252424

ימית התימניה הרזה בת 19 [ + תמונות ]

איך פיספסת ?

לקחתי חבר איתי לשם באחד הבקרים (עובדת רק בבוקר, באסה) גם הוא חסיד של מסאז'ים כמוני אבל גררתי אותו לשם.

יש שם עוד כוסית אש חוץ מימית בבוקר שמה נופר אבל לא גיוונתי איתה כי מוצצת רק עם גומי.

הבחורה מרוקאית יפה עם עיניים גדולות וריסים ארוכים טבעית, חייכנית ואומרת שהיא בת 18, תעות זהות לא בדקתי לה אבל היא נראית 18-19 אולי בהפרזה 20.

החבר היה מאד מרוצה ממנה ולא תוקתק, נכנסנו ויצאנו כמעט במקביל!

הנה תמונות שלה

M

4

שמעו, נופר נראית פצצה אש! בדיק הטעם שלי - ישראלית צברית, גבוהה, שחומה, ובעלת שיער כהה. הבעיה היא שהרבה אנשים כאן בפורום דיווחו על בן יהודה/וולפסון(שמעתי פה איפשהו שסגרו את בן יהודה וכל הבנות עכשיו בוולפסון) כתיקתוקיה אורגינלית.

מה גם, שעדיין אין הרבה דיווחים רציניים על נופר וטיב השירות שהיא נותנת. נראה... אולי למרות הכל היא באמת נותנת יחס וסקס טוב, ויהיה שווה ללכת לשם למרות התיקתוקים.

אולי מדובר בפנינה? מהסוג שמוצאים לעיתים רחוקות בדירות/תיקתוקיות? ימים יגידו...

zooz

5

לקסר, לפי דעתי אתה חייב ללכת לדגום אותה, כי גם בתיקתוקיות יש הצלחות היו לי מספר פעמים שבתיקתוקיה זו גם בבן יהודה וגם בוולפסון קיבלתי שרות טוב. מובן שגם היו המקרים שבהם תוקתקתי, אבל מי לא? מי יכול לטעון שתמיד קיבל שרות א א שם?

לך עם המזל שלך אני מאחל לך שתצליח

אוהב חזה קטן ובתולי.

7
אוףףףףףףףף למה למה רק בבוקר? אני אישית דווקא ממש מוצא אותה שווה בטרוף! רק שיש אנשים שעובדים בשעות הבוקר וסתם ככה באופן אישי......לי הבוקר לא ממש עושה את זה! משום מה אני נכנס לאווירה רק בשעות הערב המאוחרות זה גם נראה לי הרבה יותר טבעי לביקור שעות לילה לא? בכל אופן כמו לקסר ידידי אני אחכה אולי יגיע איזשהו דיווח פיקטני ומעודכן לגביה.... תהנו חברים!
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”