כ הכשרת הישוב 7 ראשון לציון- מי מכיר? - סקס אדיר

הכשרת הישוב 7 ראשון לציון- מי מכיר?

2

כן אחי אני מכיר.

הייתי במהלך השנה האחרונה מספר פעמים שם.

אני יכול לומר שיש תחלופה די גדולה של בנות, כך שסביר להניח שאם תלך פעמיים בחודש אחד, לא תמצא את אותה אחת מהפעם הקודמת (אם נהנית איתה ואתה רוצה אותה שוב...)

לא שאלת כ"כ מה בדיוק אתה רוצה לדעת.

המחירים עלו בזמן האחרון. בעבר היה 160 לחצי שעה ו-180 ל-40 דקות

כיום זה 180 לחצי שעה ו-200 ל-40 דקות.

אני יכול לומר מנסיון, שאם תיקח 30 דקות או 40 דקות, אתה תקבל זמן זהה (לערך 20-25)

מה לעשות, לא מדובר במקום פרטי, אלא במכון...יש שם בד"כ כ-3 בנות.

לי יצא להיות עם מישהי כבת 35 (הלוואי ואמצא אותה שוב), היא אמנית במלוא מובן המילה.

היא אלופה במסאז (לדעתי יש לה הכשרה בתחום), וגם בשלב השני, של "הרפיה", היא פשוט אלופה.

לא, אין משהו מעבר להרפיה ידנית, לא מציצה ולא דברים אחרים... אבל היא פשוט גרמה לי להתחרפן ברמות על... ביננו? יותר טוב מזיון.

הייתי עם בחורה בשם "קרן" שהייתה גם טובה.

הייתי עם בחורה בשם "סנדרה" (אני יודע בוודאות שהיא כבר לא שם), איתה הייתי פעמיים-שלוש והגענו קצת לרמת פתיחות קצת יותר מאחרות (הצעתי לה אחרי איזה 20 דקות שאני אעשה לה - אני נורא אוהב לעשות מסאזים וגם יש לי מגע טוב), היא הסכימה בשמחה, ואחרי שסיימתי עם הגב, היא התהפכה, זה עבר לליקוקי חזה, אצבעות למטה, ירידה וכו'.... לא היה סקס - לא הובלתי לשם.

הייתי עם בחורה אתיופית גם - לא נהניתי.

ובקיצור, קשה לתת לך אינדיקציה מלאה מאחר ויש תחלופה כל הזמן.

אני יכול לומר שמדי פעם יש בנות שיודעות לפנק, ומי שלא מחפש סקס, אלא קצת מסאז והרפיה, בהחלט נראה לי שווה. אני אישית הולך אחת לחודש לערך......

תהנה!

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”