הזדמנתי לפתח תקווה בשעות הצהריים ובמקום שהייתי בו היו יותר מדי פיתויים מעוררי תאווה לעיניים מה שהשפיע השפעה ישירה על זקיפות הקומה ורוממות הרוח של החבר מהקומה התחתונה.
גולש מהסלולארי ומחפש מטרות באם המושבות לשעת הסייסטה.
המקום שהגעתי אליו לפי הבנתי הינו תקתוקיה רשמית לכל דבר לא הכי דיסקרטית וגם לא מפוארת במיוחד.
לא זוכר את שמה של הקופה שפתחה לי את הדלת אבל שאלתי כמעט מייד אם יש עוד בחורות, בחוסר שביעות רצון הזמינה אותי הקופה להמתין לחברה שלה "מאיה" המתנתי יותר מחצי שעה (סימן טוב ?) והייתי צריך ממש להתעקש לקבל כוס מים ביום החם מאותה לא נחמדה שנשבעה לי שהיא יכולה לפנק אותי כמו שאף אחת לא פינקה אותי בחיים, כמובן שסירבתי בנימוס והעדפתי לחכות ללא נודע כי לא באמת היה לי כח להמשיך לחפש.
מאיה שחומה רזה בעלת בטן שטוחה וחזה אלוהי מעריך שבסביבות גיל 30+ כסף החליף ידיים די מהר 250 כולל גמירה בפה.
מה היה שם אחרי שהייתי קצר בזמנים:
בודי מסאז על מיטת עיסוי (ביקשתי לקצר ולחפף) עם נשיקות צרפתיות.
מציצה מצויינת כולל ליקוקי ביצים ורימינג שקיבלתי בהפתעה

רכיבה מעולה כולל אחיזת ציצים שנראים מושלם
דוגי מצויין
לבסוף הוסר הקונדום כדי לירות את המטען הסופי ללוע הנמרה.
אכזבה קטנה שנגרמה מלחץ הזמנים שלי - שכחתי לעשן ולהאריך את הנאת המציצה שזה איזה פטיש שלי.
הייתי איתה חצי שעה וברחתי בלחץ תוך הפצרות מצידה לחזור ולקבל טיפול קומפלט בקרוב.
אם אהיה בסביבה מתכוון לחזור רק אליה כדי לממש טיפול רגוע ואולי אפילו כפול בזמן, הזהירה אותי שלפעמים צריך לחכות לה והיא עובדת בדרך כלל בשעות הבוקר עד שעה 6 בערב.
בגלל שמחקתי את כל השיחות שלי לא יכול למסור טלפון אבל המקום נמצא ברחוב בר כוכבא 71 שנראה בניין תעשייתי כמעט נטוש קומה אחרונה דלת פלדלת מצד שמאל של המדרגות.
בטח יש כאן חברים מהסביבה שיוכלו לנדב את הטלפון של המקום 

הדיווח הזה הפעם לא היה כל כך קצר אבל הטיפול שלה בהחלט היה קולע וקלעתי למטרה