|||
שירין המפנקת עם הציצים העצומים + תמונות
2[QUOTE=אבשלום]עידכון למעוניינים: שירין השמנה שעבדה בוונוס ספא נמצאת עכשיו בסחרוב 10. קוראים לה גם שם שירין.
[/QUOTE]
אז מה אם היא במקום אחר ? העיקר חסר כאן איך היא מפנקת ?
3אם תעשה חיפוש בפורום על שמה, תמצא שירשור עם דיווחים עליה.
היא עבדה עד לאחרונה ב"וונוס ספא" בראשון.
היא עבדה עד לאחרונה ב"וונוס ספא" בראשון.
מחפש את הדבר האמיתי!
4למען הסדר הטוב הקישור לדיון הישן עליה מופיע בראש הפוסט (המילה שירין)
כשירות לציבור הנה הדיווחים הישנים עליה
נשוי בגיוון דיווח :
לאחר תקופה ארוכה של חוסר פעילות והצורך בגיוון והצורך לתרום חזרה לחדשות הבוקר שאני קורא בקפידה כאן בפורום וכו' וכו' וכו'

נתקלתי במודעה מצחיקה (בגלל הביטוי "הכי שכונה") כאן באתר סקס אדיר בדירות דיסקרטיות
אז נכון שציצים תמיד עשו לי את זה כמו למרבית הגברים והחלטתי לגוון לעצמי באחד מערבי השבוע שאישתי הייתה חייבת לזנוח אותי לאנחות חרמן ולא מסופק בזכות עומס אצלה בפרוייקט (אנחנו די פתוחים אז אל תרמזו שהיא הייתה בעצמה עם מישהו).
התקשרתי, בררתי וקבעתי עם שירין 

הגעתי שאלתי ושילמתי אקסטרה 100 לפינוק מלא מראש לארבעים דקות מלאות עם אופציה לפעמיים (שלא נוצלה כי הזמן חלף ביעף).
סה"כ 300 זוזים החליפו ידיים.
סה"כ 300 זוזים החליפו ידיים.
חיפשתי פוסט אבל כל מה שמצאתי זה משהו מעורב רשל"צ
ששם כתבו עליה
במקור פורסם על ידי kiler1000 יש בחורה בשם שירין מלאה קצת חזה גדול ישראלית נותנת 40 דקות מלאות פינוק סוף הדרך הבחורה נמפומנית ברמה .
יש עוד 2 בנות רוסיות בלונדיניות לא דגמתי .
מה שכן אני מזהיר מעדן התקתקנית נכנסתי איתה למרות כל הדיווחים ,17 דקות על השעון אני בחוץ כולל מקלחת
ששאלתי אותה מה קורה דיברנו על עוד אקט ואז היא אמרה לי "אין מצב חבוב אצלי רק אחד והסתלקה"
שוב אומר לכולם ת י ז ה ר ו ממנה זה שוד לאור היום
|
במקור פורסם על ידי ban1617 שירן בחורה מדימה הייתי אצלה כבר פעמיים לא מתתקתקת בחורה בערך בת 24 מלאה אם חזה ענק טבעי עושה הכול ואתהזמן המלא שווה לנסות אני בטוח שאחזור אליה שוב בזמן הקרוב |
אז ביחס לדברים שנכתבו עליה, אני לא יודע אם היא באמת נימפומנית אבל היא בהחלט משחקת אותה.
זמן קיבלתי מלא שבו הספקתי לגמור רק פעם אחת כי המפגש כלל עיסוי סביר
ובודי עם שדיים חלומיים כבדים וגדולים במיוחד שעליהם התענגתי לא מעט ולכן "נשרף" הרבה זמן. כנראה בגלל שבאתי לה טוב מהבית ריחני ומקולח (חייבה אותי להתקלח שוב) נראה לי שזרמה איתי למה שקרוי כאן בפורום טיפול רימינג
זה היה פשוט עילוי ההברשותתתת הארוכותתתת לכלללל אורךךךך החריץץץ האחורייי שלייי
פעם ראשונה שאני מקבל כזה טיפול אולי בזכות הנחמדות והצחוק (נהוג לכנות זאת תקשורת וכימיה?) ששררו בחדר. יש לציין שהטיפול הוא על מיטת עיסויים אז למי שזה מפריע, קחו זאת בחשבון. לבסוף הולבש הכובעון והגברת התחילה ברכיבה, מה זה רכיבה ? בדהירה ! תרועת השופר הגיעה יותר מאוחר בתנוחת דוגי שיש בהחלט מה לתפוס אצל הגברת יען כי היא מלאה
אבל עליה יעידו שאר התמונות האמיתיות בקישור של הנערה
לא תוקתקתי וקבלתי את מלוא הזמן המובטח !!
נהנתי מאד, האם אחזור ?
עד שאצטרך גיוון נוסף לא נראה לי שהיא תישאר בסביבה ותמיד יהיו כאן חדשות ומעניינות נוספות.
Booty Beauty הוסיף
תודה ובהחלט נכנסה לרשימת המטרות...
נערך על ידי Booty Beauty - 13/-10-/2010 בשעה 18:45
אגב הלינק שגוי ומוביל לתמונות של ג'ינג'ית אחת בשם נופר ולא לתמונות של שירין שמופיעה בלינק אחר באתר.
נראה על פניו לפי התמונות שהיא בהחלט תתאים לקטגוריית הביוטי
בקרוב הדיווח
נערך על ידי Booty Beauty - 13/-10-/2010 בשעה 18:45
Booty Beauty גם דיווח
לכל אלו שדיווחו לפני - תודה !
הבטחות לחברים צריך לקיים אז הנה הדיווח.
הקדמה
קשה מאד לתאם איתה היא לא עובדת כל יום וכשתפסתי אותה הייתי צריך לחכות לקוח וחצי שזה בדיוק שעה למרות שתאמתי שעה מראש. איך להגיד את זה בעדינות ? הבחורה מלאה, אבל זה לא משהו שיפחיד אחד כמוני ! מצד שני .. פנים נאות ודי חביבה.
התמונות כולן אמיתיות ואין מה להרבות אומר ודברים על החזה שמפאר את הפרונט שלה.
מחיר ששולם
200 לבודי משחרר ועוד 100 ל"פינוק מושלם"
טיפ (ממני אליכם) תתנהגו כמוני ותפגינו התלהבות לגבי החזה ובכלל (כל הבחורות מתות על זה)
השירות כלל עיסוי מקדים, בודי מסז' (מאמא מיייה של שדיים) הפתעות אחוריות והכל ברמת gfe, מבחינתי אילו נולדה שחורה זה היה הופך חלום שלי למציאות, היתרון שלה על פני קארין האתיופית (לחובבי הז'אנר שיודעים למי אני מתכוון וכתבתי עליה דיווח בפורום) הוא שאצל שירין הפינוק הוא "מושלם" ולא אוראלי בלבד
אגב גם שירין עושה את מה שקרין סיפקה ללא חליפת גשם (הקטע האוראלי) ודי במיומנות לעומת קארין.
למי שלא חסיד דדיים נא לא לטרוח להגיע אליה ולהשאיר אותה פנויה בשבילנו כל עוד היא בשטח.
זמנים
זמן ברוטו (מקלחות כלולות
) זמן מלא ואפילו גלשנו למרות הצקת תזכורת הזמנים.
תהנו.
הבטחות לחברים צריך לקיים אז הנה הדיווח.
הקדמה
קשה מאד לתאם איתה היא לא עובדת כל יום וכשתפסתי אותה הייתי צריך לחכות לקוח וחצי שזה בדיוק שעה למרות שתאמתי שעה מראש. איך להגיד את זה בעדינות ? הבחורה מלאה, אבל זה לא משהו שיפחיד אחד כמוני ! מצד שני .. פנים נאות ודי חביבה.
התמונות כולן אמיתיות ואין מה להרבות אומר ודברים על החזה שמפאר את הפרונט שלה.
מחיר ששולם
200 לבודי משחרר ועוד 100 ל"פינוק מושלם"
טיפ (ממני אליכם) תתנהגו כמוני ותפגינו התלהבות לגבי החזה ובכלל (כל הבחורות מתות על זה)
השירות כלל עיסוי מקדים, בודי מסז' (מאמא מיייה של שדיים) הפתעות אחוריות והכל ברמת gfe, מבחינתי אילו נולדה שחורה זה היה הופך חלום שלי למציאות, היתרון שלה על פני קארין האתיופית (לחובבי הז'אנר שיודעים למי אני מתכוון וכתבתי עליה דיווח בפורום) הוא שאצל שירין הפינוק הוא "מושלם" ולא אוראלי בלבד

למי שלא חסיד דדיים נא לא לטרוח להגיע אליה ולהשאיר אותה פנויה בשבילנו כל עוד היא בשטח.
זמנים
זמן ברוטו (מקלחות כלולות

תהנו.
liron_lvy כתב:
אגב,חובב ציציענק צודק - כאשר היא מורידה את החזייה החזה נראה יותר קטן ויש לה גם סימני ניתוח על החזה.החזה של לא נראה כ"כ אסתטי.
ואי אפשר בשום פנים ואופן להשוות אותו לחזה של סמדר...אין כמו החזה של סמדר-לא מצאתי עוד אחד כזה.
gufi נעל את הדיון:
אדון לוי הנכבד, לשירין יש חזה גדול מדהים טבעי וממש ממש לא עבר ניתוח. הוא חלק והפיטמות גדולות סמטריות ויפות.
הייתי עם שירין מספר פעמים וקיבלתי שירות מדהים וסבלנות של זמן מלא ואפילו יותר.
למרבה האכזבה בוונוס ספא אומרים שהיא הפסיקה לעבוד ואף הורידו את התמונות שלה מהאתר.
שירין - אני מתגעגע , תני סימן חיים.
פרידמן
הייתי עם שירין מספר פעמים וקיבלתי שירות מדהים וסבלנות של זמן מלא ואפילו יותר.
למרבה האכזבה בוונוס ספא אומרים שהיא הפסיקה לעבוד ואף הורידו את התמונות שלה מהאתר.
שירין - אני מתגעגע , תני סימן חיים.
פרידמן

עד כאן הציטוטים ונעבור לדיווח.
אכן גם אני הלכתי שבי אחר שדיה של שירין וכמהתי לשלוח ידיים, הבחורה שירותית באמת ואכן עושה מאמץ ניכר להוציא אותך שבע רצון, לא עם האף בעננים מעט מלאה כמו בתמונות העדכניות בפרסומת

התנשקנו בודי מסאז מציצה קצת לא לטעמי רימינג חופרני ומגרה וגמירה אחת, לדעתי קצת שרוטה בראש וניכר היה בטון הדיבור שלה שהיא קצת עצובה מקצב בניית מאגר הלקוחות הקבועים מחדש ושהיא איבדה המון מהם כשעברה לסחרוב.
בסה"כ חוויה חיובית ואפשר לסלוח לה על השריטות שלה.
5חזרתי ממנה עכשיו ואני מצטרף להמלצות
התמונות אמיתיות- היא מלאה עם חזה גדול מאוד
באמת משקיעה, אין ספק שאחזור !
התמונות אמיתיות- היא מלאה עם חזה גדול מאוד
באמת משקיעה, אין ספק שאחזור !
6עידכון ודיווח
שירין עובדת אך ורק במשמרות בוקר ומסיימת לעבוד בשעה 6 בערב ולא עובדת כל יום מה שאומר שצריך לבדוק מראש אם היא נמצאת לפני שמגיעים למקום במיוחד.
נכנסתי עם שירין בזוכרי את ההמלצות המדברות בדבר נפלאות השירות שלה, מאחר והמקום לא נחשב לליבראלי אמנע מדיווח מפורט ואציין שקיבלתי פינוק שתי וערב מושלם רק בגלל ששמנות לא עושות לי את זה (למרות הדדיים התפוחים טבעית) לא חושב שאחזור אליה ואם כבר אחזור למקום זה למאיה הכוסית המילפית הידועה לטובה מהדיווח של קצר וקולע בפ"ת. 

M
7ביקרתי את שירין השבוע בעקבות דיווחים בפורום ואכן מאד נהנתי.
הבחורה מאד, מאד שירותית ונעים להיות בחברתה. כמובן שמה שעושה את "הכרוב חמוץ" אלו השדיים הגדולים אך הטבעיים והיפים שלה, לטעמי.
קיבלתי שרות עיסוי לעילא ולעילא. זיון לא ביקשתי ולכן לא אוכל לדווח.
הזמן שהוקדש היה כמובטח ומעט מעבר לכך. היא עושה הכול כדי שהלקוח ירגיש מרוצה.
כגודל שדייה כך גודל נשמתה והרצון לרצות את הלקוח.
נראה לי שאחזור לביקור נוסף
הבחורה מאד, מאד שירותית ונעים להיות בחברתה. כמובן שמה שעושה את "הכרוב חמוץ" אלו השדיים הגדולים אך הטבעיים והיפים שלה, לטעמי.
קיבלתי שרות עיסוי לעילא ולעילא. זיון לא ביקשתי ולכן לא אוכל לדווח.
הזמן שהוקדש היה כמובטח ומעט מעבר לכך. היא עושה הכול כדי שהלקוח ירגיש מרוצה.
כגודל שדייה כך גודל נשמתה והרצון לרצות את הלקוח.
נראה לי שאחזור לביקור נוסף
חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....
הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים
דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....
8המודיעין שלכם גרוע ולא רציני -שירין אתם יודעים..?
מנהלים בקשה להשאיר זאת בפוסט ולא למחוק
או להעביר למקום אחר
שרין סחרוב 10 ראשל"צ
קיבלתי המלצות בפורום על שירין, וומה מתברר כשהייתי אצלה בראשון?
שזו אותה ערסית חביבה שכתבתי עליה לפני כחצי שנה שהייתה ברב קוק עם החזה הגדול
והייתה פקידה שם ועבדה גם ברחוב בן גוריון..
חבל שהמודיעין פה לא הכי טוב
לסיכום הפינוק טוב החזה גדול מאוד, אבל לא ענק כמו של אתיופית
9[QUOTE=חובב ציציענק]
המודיעין שלכם גרוע ולא רציני -שירין אתם יודעים..?
מנהלים בקשה להשאיר זאת בפוסט ולא למחוק
או להעביר למקום אחר
שרין סחרוב 10 ראשל"צ
קיבלתי המלצות בפורום על שירין, וומה מתברר כשהייתי אצלה בראשון?
שזו אותה ערסית חביבה שכתבתי עליה לפני כחצי שנה שהייתה ברב קוק עם החזה הגדול
והייתה פקידה שם ועבדה גם ברחוב בן גוריון..
חבל שהמודיעין פה לא הכי טוב
לסיכום הפינוק טוב החזה גדול מאוד, אבל לא ענק כמו של אתיופית
[/QUOTE]
ולמה חשבת שצריך לפתוח דיון חדש בשביל התגובה שלך ? 

כשמישהו רוצה לקרוא את כל ההתרשמויות על שירין זה צריך להיות במקום מרכזי עדכני אחד 

ברור שהדיווח/תגובה שלך הועברו לכאן ....
אתעלם מהשם הדבילי שנתת לפוסט המיותר שפתחת ... ( זה נוגד לגמרי את השורה המסכמת האחרונה שלך
)

והיה כדאי לתת לינקים לדיווח על הערסית
ועל האתיופית.

שיייימייייי
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !