מחפש ערביה פרטית בחיפה?בבקשה
3מידי פעם תוכל למצוא באטרף את sexyaya
דבר איתה, אם תהיה כימיה אולי תופתע לטובה.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
4תומך
אני מבין מדברייך כי איה לא משהו.
שחרר קצת פרטים.
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
5צעירה בשנות ה 20, שמנמונת, מינית מאוד, נאה.
אוהבת סקס.
בחורה מתוקה לגמרי, רק קצת קשה לתפוס אותה כי היא פרטית לגמרי.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
6הבנתי.
אני כבר בהתקשרויות איתה.
נקווה שייצא משהו.
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
8ביקרתי השבוע אצל איה, בחורה ערביה צעירה, לדעתי בסביבות 23, פרטית לגמרי, נראית סבבה, 1.50 מלאה במקומות הנכונים... חזה קטן, חור מגולח, קטן ודי צר, מאוד ליברלית אם יש כימיה, אצלי הייתה כימיה ממש טובה אז הרגיש לי כמו לזיין את חברה שלי... בחורה מאוד נחמדה, מטעמי הגיינה לא מוצצת בלי, עשינו שני סיבובים במגוון תנוחות עם הפסקת מסאז באמצע, היא מאוד נהנת מהסקס וגומרת תוך כדי... מה שעוד אהבתי אצלה זה שלמרות שהיא אומרת שהמפגש יהיה שעה היא לא מסתכלת על השעון ואני הייתי שם שעה וחצי.
ממליץ בחום...

9[QUOTE=elil82]
ביקרתי השבוע אצל איה, בחורה ערביה צעירה, לדעתי בסביבות 23, פרטית לגמרי, נראית סבבה, 1.50 מלאה במקומות הנכונים... חזה קטן, חור מגולח, קטן ודי צר, מאוד ליברלית אם יש כימיה, אצלי הייתה כימיה ממש טובה אז הרגיש לי כמו לזיין את חברה שלי... בחורה מאוד נחמדה, מטעמי הגיינה לא מוצצת בלי, עשינו שני סיבובים במגוון תנוחות עם הפסקת מסאז באמצע, היא מאוד נהנת מהסקס וגומרת תוך כדי... מה שעוד אהבתי אצלה זה שלמרות שהיא אומרת שהמפגש יהיה שעה היא לא מסתכלת על השעון ואני הייתי שם שעה וחצי.
אליל אפשר פרטים כמו כמה עלה ומספר טלפון? אפשר גם בפרטי
ביקרתי השבוע אצל איה, בחורה ערביה צעירה, לדעתי בסביבות 23, פרטית לגמרי, נראית סבבה, 1.50 מלאה במקומות הנכונים... חזה קטן, חור מגולח, קטן ודי צר, מאוד ליברלית אם יש כימיה, אצלי הייתה כימיה ממש טובה אז הרגיש לי כמו לזיין את חברה שלי... בחורה מאוד נחמדה, מטעמי הגיינה לא מוצצת בלי, עשינו שני סיבובים במגוון תנוחות עם הפסקת מסאז באמצע, היא מאוד נהנת מהסקס וגומרת תוך כדי... מה שעוד אהבתי אצלה זה שלמרות שהיא אומרת שהמפגש יהיה שעה היא לא מסתכלת על השעון ואני הייתי שם שעה וחצי.
ממליץ בחום...
[/QUOTE]
אליל אפשר פרטים כמו כמה עלה ומספר טלפון? אפשר גם בפרטי