קבעתי קודם עם הפקידה האנטיפתית לבקר את נטלי. באתי לז'בוטינסקי כולי מלא בכוונות טובות, פתחה לי את הדלת דוגמנית גבוהה וכוסית, פנים סבירות והתחיל הראיון.
מוצצת עם גומי בלבד ובלי גמירה בפה מה שהוריד לי ממנה.
שאלתי את הפקידה אם יש עוד בנות, הפנתה אותי למלאני מפה:
מה אגיד ומה אומר חברים, הבחורה כוסית פצצה, בת 24 מאוקראינה עם מראה של הבת של השכן האוקראיני.
איזו פצצה. ביקשה שאתקלח והתחילה עם מלאכת הקודש.
ירדה לי כחמש דקות ושמה קרם וגנדון.
איזה זיון כייפי היא היתה. הבחורה צרה למטה מגולחת ואסתתית, התאפקתי לא לגמור בהתחלה אבל אח"כ החרמנות הכריעה אותי.
סיבוב שני, מקלחת זריזה והופ הבולבול בפה שלה. נהנתי לראות כזו כוסית רוכבת עליי והחלפתי תנוחה. הייתי מעליה כרבע שעה עד שגמרתי.
הבחורה עדינה, לא מתקתקת, טוענת שבאה לעשות כסף בין לימודי המדיצינה, אני אומר טוב שיש לי בעלת מקצוע על הזין.
אם אחזור? לא כי אני אוהב בחורות חדשות, אבל אם הייתי שוקל להיות קבוע אצל מישהי זה רק אצלה. חלקה , צעירה וכוסית שאין דברים כאלה. שפתיים של מוצצת, גוף חטוב מאוד ושיער בלונדיני אסוף לקוקו שובב.
מציצה בלי אבל לא מקצועית, הייתי צריך להסביר לה. חבל שלא גביתי על השיעור, אין גמירה בפה, גם לא על הפנים אבל זה בהחלט לא דיל ברייקר עם בחורה ברמתה. הרגשתי כאילו אני מזיין את הכוסיות האלה שאתה רואה ברחוב ורוצה להביא בהן אבל ממש רוצה. בחורה נדירה.
חזרתי הביתה מבסוט ומסופק. תהנו.
אני יודע שיצא לי קצת יחצ"ני אבל הבחורה באמת נדירה ובוויב טוב. שאפו לתאגיד הבת ימי. תהיה פה כשבועיים, רוצו לדגום.