כ אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!) - סקס אדיר

אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!)

3
[QUOTE=wow]בהחלט נראית מעולה.

שאפו רונימוחא כפייה
[/QUOTE]
כוסית זנותית איך שראיתי את התמונות באתר השתבשה עליי דעתי !!!!
לא יכולתי לתפקד בלי לזיין אותה רק עכשיו נרגעתי ....חיוך גדול
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

5
רוני הקדמת אותי בדיווח

מבחינתי:
גוף 9
פנים 6
יש לה ישבן נדיר ורגלים שרק לנשק

הזין אפשרי איתה בכל תנוחה והיא זורמת ויותר חשוב אוהבת להזדיין
הרמתי אותה והיא רכבה עליי כשאני עומד ואוחז ברגליה
הפכתי אותה 180 כשאני עומד ומכאן ואשאיר מקום לדימיון שלכם...
עושה מה שאומרים לה הכול חוץ מאה אלי ורימינג
רוני לי היא כן בלעה למרות שלא ממש ציפיתי או רציתי בזה (לא ממש עושה לי את זה)

סהכ שווה 500
תזדיינו ותהנו חברים

7
[QUOTE=אוסקר ווילד]רוני גולן התותח,
אם היה פעם בשנה יום ללא זיון,

היית עומד בזה שאלה

[/QUOTE]
אוסקר ווילד
איך אמר האיש שאתה מעריץ !!!
"אני יכול לעמוד בפני כל דבר.מלבד פיתוי"
שאלה קשה במיוחד כשבת זוגתי
(הרוסייה כמובן)צעירה ממני ב23 שנים
אמר הרמב"מ "ולא יבעול אלא כשימצא גופו בריא וחזק ביותר, והוא מתקשה הרבה שלא לדעתו, ומסיח עצמו לדבר אחר, והזקפה כשהיה.וימצא כובד ממותניו ולמטה וכאילו חוטי הביצים נמשכים, ובשרו חם. זה צריך לבעול, ורפואה לו שיבעול.
ועל זה נאמר דברי צדיקים בנחת נשמעים ......קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

8
חחח... האיש הזה היה הומו.

אז אם כבר מצטטים את הרמב"מ

" כל השטוף בבעילה--זקנה קופצת עליו, וכוחו תשש ועיניו כהות וריח רע נודף מפיו ומשחייו; ושיער ראשו וגבות עיניו וריסי עיניו נושר, ושיער זקנו ושחייו ושיער רגליו רובה; ושיניו נופלות. והרבה כאבים חוץ מאלו באין עליו."
בגמילה

9
אשרינו שבעלי תריסין כאלו מצויים במחננו, עליהם נאמר "ספרא וסייפא במקום אחד".

הרמב"ם ע"ה דיבר מנקודת מבא רפואית, שהיתה מקובלת בין בכירי הרופאים לפני 800 שנה.
ישנו הבדל עצום בין המצב החברתי והרגשי של אדם בשנת 1200 ו- 2000 .
בעבר הרחוק החיים היו קצרים , מסוכנים ורבי פעילות (אפילו לפני 200 שנה, בחיי אדם היו שפע ארועים דרמטיים כגון לידות, הפלות, מיתות חטופות, צרות חיצוניות, רעב ושטפון).

היום להרבה אנשים ישנו מחסור בריגושים ובמגע אנושי, ומענה חלקי לבעייה אני מוצא בקשר שלי עם זונות מסויימות, שאותן אני מעריך כבני אדם איכותיים וכחברות. הרבה יותר חשוב לי להיות עם נשים נחמדות, בנות שיח וידידותיות כלפי , מאשר קבלת אנאלי ורימינג.

בקיצור, מה שמושך אותי לפעילות שלנו היא עייפות הנפש ולא כובד הביצים.

10
[QUOTE=אוסקר ווילד]חחח... האיש הזה היה הומו.

אז אם כבר מצטטים את הרמב"מ

" כל השטוף בבעילה--זקנה קופצת עליו, וכוחו תשש ועיניו כהות וריח רע נודף מפיו ומשחייו; ושיער ראשו וגבות עיניו וריסי עיניו נושר, ושיער זקנו ושחייו ושיער רגליו רובה; ושיניו נופלות. והרבה כאבים חוץ מאלו באין עליו."
[/QUOTE]
אוסקר אתה בחור חכם ומתוחכם אך כבר נאמר "עם חכם תתחכם"
אתה מזכיר לי עכשיו בחור ישיבה שלמדתי איתו בישיבה
והיינו מתפלפלים על הסוגיות השונות בגמרא ובתלמוד (אתה מוצא חן בעיניי)...
להיות הומו זה לא דבר רע (זה יותר לפספסף את החור הנכון)למרות שרובנו לא יודעים מה היא בדיוק ההנאה מכך
אך לאחר סיום יום השואה אני אפגש עם חפוז מכני ולאחר הפגישה אדווח לכם על החוויה המינית הראשונה שלי עם גבר
(חפוזי אני רק מזכיר לך אני אקטיבי !!!! ואני תמיד עושה זאת לפחות שעה מלאה...Embarrassed)ותביא איתך קצת נענע לתה שאחרי ....Tongue
אוסקר אתה מצטט את האיסור של עשיית הסקס בכמות יתרה "שטוף בבעילה"נכתב על המלכים שהיו להם עשרות נשים והם היו מזדקנים ומתים מהר (אנחנו חיים כיום עם אישה אחת וקשה לנו דמיינו רק מה עבר על שלמה המלך עם 1000 נשותיו)
ואני מצטט את המותר שבעשיית סקס רק שכאתה חרמן או שבא לך לנקות את הנפש ולרוקן את הביצים ...
מה שאומר ששנינו צודקים וכל דבר יעשה במידה
ותודה גם ללומברוזו שאין לי אלה לומר עליך "פה מפיק מרגליות"
המשך יום נעים חברים והמשך זיונים מוצלחים לכולם ...
(ולא לשכוח לדווח)

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”