כ ביאנקה, נערת אנימה (לא רק התרשמות) - סקס אדיר

ביאנקה, נערת אנימה (לא רק התרשמות)

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9191

054-3578088

נפגשתי עם ביאנקה היום בצהריים. בגדול כמו שתיאר רוני, בחורה נחמדה נעימה וסימפטית עם עיניים כחולות גדולות. הזכירה לי את הדמויות המצוירות מסרטי האנימה היפנים, כזאת עוד לא הייתה לי אז נשארתי.
לגבי האנגלית, היא יודעת אנגלית מצוינת ו ניתן לדבר איתה על הכל. ישבנו על הספה בחדר, אמרה שהגיעה רק אתמול מאוקראינה ותהיה פה חודש בערך, מתעסקת שם בקוסמטיקה. השיער שלה ארוך והיה אסוף לצמה ארוכה, אמרה שהיא בת 21 אבל לדעתי מינימום 25.
התחלתי ללטף לה את השיער, הסתכלה עליי עם העינים הענקיות שלה, מראה חולמני כזה, התחלנו להתנשק.
מתנשקת צרפתיות חופשי, יש לה פה ממש גדול, לפחות זו ההרגשה שקיבלתי, המון לשון וליקוקים.
פתחה לי את הכפתורים בחולצה תוך כדי שאנחנו מתנשקים, ו התחילה לנשק אותי בחזה ובפטמות.
היתה לבושה חלוק ירוק ארוך, פתחתי לה אותו לאט והורדתי לה את החזיה והתחתון, במקביל אני מתפשט תוך כדי שאנחנו מתנשקים, ממש אכלתי אותה ואין לה בעיה עם זה.
אנחנו עדיין על הספה, היא יורדת למציצה ממש טובה ורטובה, תוך כדי משחקת לי בביצים עם היד, התחת שלה לידי על הספה אז הרטבתי את האצבעות ו התחלתי לשחק לה עם הדגדגן. ממשיכה למצוץ ועברה לליקוק ביצים תוך כדי עבודה ידנית.
החלטתי שאני מזיין אותה על הספה, הרמתי אותה אליי, התיישבה עליי כשהיא מפסקת רגליים והשפתיים שלה על הזין שלי, היתה רטובה למטה והתחככה לי בזין, חירמן אותי קשות, הוסיפה על זה נשיקות צרפתיות וקצת אנחות, אמרתי זהו תביאי קונדום עכשיו.
פתחה ברכיבה נחמדה, יש לה חזה קטן שקיפץ לי מול העיניים כשאני יושב על הספה, מצצתי לה אותו בתאווה עד שהפטמות יצאו החוצה.
ביקשתי ממנה שתכרע על הספה עם הידיים על הקיר ובאתי מאחוריה, הבחורה קטנה ו קומפקטית וקיבלה אותו כמו גדולה בדוגי אגרסיבי, הצמדתי אותה לקיר ועליתי גם לספה כשאני צמוד לישבן שלה ומזיין אותה חזק, התחילה למצוץ לי את האגודל תוך כדי כאילו מוצצת זין, מאוד מחרמן. לדעתי זיינתי אותה חצי שעה רצוף בלי תלונות, ראיתי שעם קונדום לא הולך אז נעמדתי ליד הספה בלי קונדום ו ביקשתי מציצה, גלשנו לזיון פה עצבני, ממש תפסתי לה את הראש וזיינתי לה את הפה כשהיד שלה לופטת לי את הזין ודואגת להרטיב את העסק עם מספיק רוק. שאלתי אותה כמה פעמים אם אפשר לגמור בפה אבל מרוב בלאגן או שלא שמעה או שלא יכלה לענות וגמרתי לה בפה. התבאסה קצת ואמרה שלא נותנת לגמור בפה, אמרתי סליחה, פעם הבאה לא יקרהEmbarrassed
אם אתם באים ויש כתם על הספה, זה אניקריצה

בקיצור בחורה נחמדה, שירותית ו זורמת.

פנים מיוחדות, בובתיות.
עיניים כחולות גדולות.
חזה קטן.
ישבן נחמד, לא משהו יוצא דופן.
צלקת דקה על הבטן, כנראה ניתוח
סקס קלאסיקריצה
ליקוק ביצים.
מציצה חשופה.
אין אנאלי.
אין גמירה בפה, חוץ ממני חיוך גדול

סהכ חוויה טובה עם בחורה שנראית כמו ילדה טובה, גוף ממוצע קומפקטי לבן, אשת שיחה את מי שמעניין, מדברת אנגלית מעולה(יחסית לנערה עובדת) ונשמעת עם ראש על הכתפיים.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

3
משיחה ארוכה שהיתה לי איתה, הבנתי כמה דברים לגבי התאגידים.
1. הן פה מרצון ואף אחד לא מכריח אותן
2. הן מתחלקות חצי חצי עם המעסיק.
3. בתאגיד שלה (500) המעסיק משלם על הדירה והפרסום.
4. היא משלמת רק על כרטיסי הטיסה ו הוצאות מחיה.
5. בתאגיד 400, גם מתחלקים חצי חצי.
6. בתאגיד 400 הבחורה משלמת כ 40$ ליום על החדר, יורד לה מהחצי שהיא מקבלת.

בנוסף אמרה שחברה שלה מגיעה מחר גם לעבוד כאן, שאלה אותי אם יש דיסקו בבת ים שאני יכול להמליץ לה עליו. דיסקו? חחחח...
רוצה ללכת עם החברה לרקוד...

בחורה עם הרבה לקוחות זה 10 ליום, סהכ 2500 שקל.
20 יום זה מסתכם ב 50000 נקי ממס, לא רע!

---

4
פינוקיו , שיחקת אותה עם דיווח מצוין ובהחלט עשית לי חשק לפגוש את העלמה.
רק ברשותך כמה דברים קטנים היות והפערים בין הדיווח של שלך לבין ההתרשמות
הראשונית של רוני האינספקטור הם פשוט ענקיים !
לדוגמא : רוני כתב : יודעת מעט מאוד אנגלית, והמון רוסית .
ואילו אתה :מדברת אנגלית מעולה , היא יודעת אנגלית מצוינת ו ניתן לדבר איתה על הכל .
רוני כתב : לא מוצצת ביצים
לא עושה רימינג
לא עושה אנאלי
לא ניתן לגמור בפה
נניח הגמירה בפה עליך (מה שנקרא הרווחת )
אבל : ממשיכה למצוץ ועברה לליקוק ביצים תוך כדי עבודה ידנית .
אני חס וחלילה לא בא בטענות או מענות , ההפך אני שואל כי אני חושב שהיא בהחלט תתאים לי ולכן אני נכנס קצת לדקויות (:
בכל אופן אשמח לעוד מידע עליה , אני שוב מפרגן לך על הדיווח הנפלא
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

5
האנגלית מצוינת, לא הייתי צריך לחזור על שום משפט פעמיים.
גמירה בפה, בדיעבד הבנתי ממנה שלא עושה.
ליקוק ביצים היה, מציצת ביצים לא היה. אצלי הביצים חלקות ו לדעתי זה משפיע.
בכל מקרה אם יש לך משהו שהוא עקרוני מבחינתך כמו ליקוק ביצים, תסגור מראש עם הפקידה. מניסיוני אם היא אומרת שיש זה מה שקובע ואם אחכ יש בעיה במקום, שיחת הבהרה עם הפקידה תפתור את זה.

הבחורה שירותית נעימה ו מתנשקת חופשי, מראה של ילדה טובה של אבא...
לא זונה קלאסית, כמו שנכתב כבר, אין סקס אפיל, אם מתפעלים אותה נכון זורמת בכיף.

---

7
אכן, זה מה שאמרו גם לי. אני אוהב לדבר איתן, חלקן ממש חביבות, ואח"כ הסקס גם יותר טוב. Star

משהו אחד שיהיה ברור - הן פה מבחירה, יש שיגידו שזאת בחירה לא חכמה, אבל זאת הבחירה המודעת שלהן.
הן יודעות בדיוק בשביל מה הן באות ומה התנאים, וקונות לרוב את הכרטיס מכספן(מאוקראינה לישראל הלוך חזור, זה לא יקר 250$).

לגבי הכמות רובן לא מגיעות ל-10 ביום, כך ש-50,000 בעשרים יום זה קצת מוגזם, אבל עדיין בחודש אפשר לחסוך 40,000 ש"ח נקי. בהחלט לא רע!

[QUOTE=pinnochio]
משיחה ארוכה שהיתה לי איתה, הבנתי כמה דברים לגבי התאגידים.
1. הן פה מרצון ואף אחד לא מכריח אותן
2. הן מתחלקות חצי חצי עם המעסיק.
3. בתאגיד שלה (500) המעסיק משלם על הדירה והפרסום.
4. היא משלמת רק על כרטיסי הטיסה ו הוצאות מחיה.
5. בתאגיד 400, גם מתחלקים חצי חצי.
6. בתאגיד 400 הבחורה משלמת כ 40$ ליום על החדר, יורד לה מהחצי שהיא מקבלת.

בנוסף אמרה שחברה שלה מגיעה מחר גם לעבוד כאן, שאלה אותי אם יש דיסקו בבת ים שאני יכול להמליץ לה עליו. דיסקו? חחחח...
רוצה ללכת עם החברה לרקוד...

בחורה עם הרבה לקוחות זה 10 ליום, סהכ 2500 שקל.
20 יום זה מסתכם ב 50000 נקי ממס, לא רע!

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

8
סחטיין פינוקיו ורוני !!
קודם כל אני מאשר את הדיווחים .
הייתי אצלה אתמול בבוקר וצריך קצת לדעת לכוון אותה (חדשה בתחום ) ,כל השאר כבר כתבו גדולים וטובים ממני קריצה (כגון רוני וכו..)

מה שכן זו היתה החוויה ממש צבעונית : לבחורה כובעונים בכל הצבעים והטעמים (אני במקרה אפילו פתחתי אחד מחוספס )
היה נחמד מצחיק :)
נסו ושתפו ...

9
לגבי ה קונדומים, הם גם איכותיים, אם אני זוכר נכון durex ו R3.
תפוז, אתה יכול להיות רגוע הפעם...צחוק
---

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”