054-3578088
נפגשתי עם ביאנקה היום בצהריים. בגדול כמו שתיאר רוני, בחורה נחמדה נעימה וסימפטית עם עיניים כחולות גדולות. הזכירה לי את הדמויות המצוירות מסרטי האנימה היפנים, כזאת עוד לא הייתה לי אז נשארתי.
לגבי האנגלית, היא יודעת אנגלית מצוינת ו ניתן לדבר איתה על הכל. ישבנו על הספה בחדר, אמרה שהגיעה רק אתמול מאוקראינה ותהיה פה חודש בערך, מתעסקת שם בקוסמטיקה. השיער שלה ארוך והיה אסוף לצמה ארוכה, אמרה שהיא בת 21 אבל לדעתי מינימום 25.
התחלתי ללטף לה את השיער, הסתכלה עליי עם העינים הענקיות שלה, מראה חולמני כזה, התחלנו להתנשק.
מתנשקת צרפתיות חופשי, יש לה פה ממש גדול, לפחות זו ההרגשה שקיבלתי, המון לשון וליקוקים.
פתחה לי את הכפתורים בחולצה תוך כדי שאנחנו מתנשקים, ו התחילה לנשק אותי בחזה ובפטמות.
היתה לבושה חלוק ירוק ארוך, פתחתי לה אותו לאט והורדתי לה את החזיה והתחתון, במקביל אני מתפשט תוך כדי שאנחנו מתנשקים, ממש אכלתי אותה ואין לה בעיה עם זה.
אנחנו עדיין על הספה, היא יורדת למציצה ממש טובה ורטובה, תוך כדי משחקת לי בביצים עם היד, התחת שלה לידי על הספה אז הרטבתי את האצבעות ו התחלתי לשחק לה עם הדגדגן. ממשיכה למצוץ ועברה לליקוק ביצים תוך כדי עבודה ידנית.
החלטתי שאני מזיין אותה על הספה, הרמתי אותה אליי, התיישבה עליי כשהיא מפסקת רגליים והשפתיים שלה על הזין שלי, היתה רטובה למטה והתחככה לי בזין, חירמן אותי קשות, הוסיפה על זה נשיקות צרפתיות וקצת אנחות, אמרתי זהו תביאי קונדום עכשיו.
פתחה ברכיבה נחמדה, יש לה חזה קטן שקיפץ לי מול העיניים כשאני יושב על הספה, מצצתי לה אותו בתאווה עד שהפטמות יצאו החוצה.
ביקשתי ממנה שתכרע על הספה עם הידיים על הקיר ובאתי מאחוריה, הבחורה קטנה ו קומפקטית וקיבלה אותו כמו גדולה בדוגי אגרסיבי, הצמדתי אותה לקיר ועליתי גם לספה כשאני צמוד לישבן שלה ומזיין אותה חזק, התחילה למצוץ לי את האגודל תוך כדי כאילו מוצצת זין, מאוד מחרמן. לדעתי זיינתי אותה חצי שעה רצוף בלי תלונות, ראיתי שעם קונדום לא הולך אז נעמדתי ליד הספה בלי קונדום ו ביקשתי מציצה, גלשנו לזיון פה עצבני, ממש תפסתי לה את הראש וזיינתי לה את הפה כשהיד שלה לופטת לי את הזין ודואגת להרטיב את העסק עם מספיק רוק. שאלתי אותה כמה פעמים אם אפשר לגמור בפה אבל מרוב בלאגן או שלא שמעה או שלא יכלה לענות וגמרתי לה בפה. התבאסה קצת ואמרה שלא נותנת לגמור בפה, אמרתי סליחה, פעם הבאה לא יקרה

אם אתם באים ויש כתם על הספה, זה אני

בקיצור בחורה נחמדה, שירותית ו זורמת.
פנים מיוחדות, בובתיות.
עיניים כחולות גדולות.
חזה קטן.
ישבן נחמד, לא משהו יוצא דופן.
צלקת דקה על הבטן, כנראה ניתוח
סקס קלאסי

ליקוק ביצים.
מציצה חשופה.
אין אנאלי.
אין גמירה בפה, חוץ ממני 

סהכ חוויה טובה עם בחורה שנראית כמו ילדה טובה, גוף ממוצע קומפקטי לבן, אשת שיחה את מי שמעניין, מדברת אנגלית מעולה(יחסית לנערה עובדת) ונשמעת עם ראש על הכתפיים.