כ דפנה ירושלים פורסם במקור ע''י אחים של גברות - סקס אדיר

דפנה ירושלים פורסם במקור ע''י אחים של גברות

1
אני מעלה כאן את הדיווח כי שוב הפוסטים /תגובות שלי לא מתפרסמות
ומבין שיש לחץ על האדמין ( עקב ריבוי משתמשים חדשים והודעות חדשות בקצב מסחרר ) אז בתקווה להבנה מכם !!
ושאדמין יעביר את הפוסט למקומו המתאים .
אז הנה הדיווח .

אוקיי לפני זמן מה ביקרתי אצל העלמה דפנה הירושלמית רב תודות על הגילוי לאחים של גברות היקר שלפי התרשמותי אין נותנת שירות/בחורה פרטית/זונת רחוב .שהבחור לא יודע עלייה /זיין אותה .
לאחר שיטוט קליל באתר דייט 69 הגעתי לכרטיס של דפנה הירושלמית, שולח הודעה פרטית שמעונין להכיר אותך ושתשלח לי פרטים ומספר שנוכל להמשיך ולהתכתב בוואצאפ, די במהירות שולחת לי מספר ומשם ההתנהלות דרך התכתבויות הדדיות שבהם היא מוסרת לי פרטים על עצמה שהיא איטלקיה ושהתה הרבה שנים בארצות הברית ושיש לה ילד סטודנט לרפואה בארצות הברית וכו'ל.וכיום היא עובדת כשיננית במרפאת שיניים פרטית בירושלים.

מבקשת לשלוח לה תמונה שלי שולח תמונה משיבה שיופי ואם אני רוצה להיפגש בשעה 16.00 כי היא מסיימת את עבודתה משיב לה שאני אוכל להיפגש רק בשעות הערב וקובעים לשעה 21.00 .
שולחת לי שבכיף ושמפגש איתה עולה 400 שח.
אין אפשרות להתמקח על המחיר ומבטיחה שלא התאכזב.ושהיה כיף .
מגיע בשעה היעודה לדירתה אחרי הכוונה קלה מצידה

דירת חדר קטנה עמוסה לעייפות בתכולה של דירת שלושה חדרים .קלסטרופובי משהו .עם מקלחת ושירותים מוזרים ומאוורר עומד מקרטע ומסתובב לפי רצונו בקיצור אין מזגן. ויש חתול שנשכב לו למרגלות המיטה וזורק לך מבט של אני פה אל תתרגש ואני לא מפריע רק צופה מהצד .
שואל אותה לפשר החתול ולמה הוא נמצא על המיטה אומרת לי שהוא חתול מבוגר ואין לי ממה לחשוש.ובאמת לאורך כל המפגש הוא לא מורגש ושוכחים שהוא נמצא .
ולעלמה דפנה בחורה שמנמנה חמודה עם חיוך מקסים ושינים יפות ולבנות כיאה לשיננית מדופלמת
שואלת אותי אם היא נראית לי בסדר משיב שהיא נראית יפה חמודה ומתוקה ( אם כי דימיינתי אותה קצת יותר גבוהה ופחות מלאה אבל אני כבר שם חרמן ללא דרך חזרה ואם המצב לא קטסטרופלי אז אני גם זורק מחמאות שאפילו בר רפאלי לא מקבלת כי אחר כך זה חוזר אליי בהיתמסרות מלאה וסקס טוב. ועדיין אין מע''מ על מילים ) קצת סמול טוק ונכנס למקלחת המוזרה יוצא מתנגב.
ומתחילה למצוץ מציצה סבירה.
והיא עם תחתון ומחוך /מחטב גוף צמוד מתחילים בנשיקות וירידה שלי לעבר השדיים הגדולים ויפים שלה ומתענג עליהם דקות ארוכות ומשם יורד באיטיות ובחושניות לעבר הכוס המגולח למשעי והמתוק להפליא מוצץ וחופר במשך דקות ארוכות ארוכות מאד..והיא מצידה נאנחת בהנאה רבה
עד לגמירתה הראשונה...
ואז אני עולה חזרה לכיוון שפתיה לא לפני שאני שוב מתעקב וחופן ומוצץ את שדייה היפים והדשנים ומרגיש שהגיע העט להרגיש אותה מבפנים והיא לוחשת לי תזיין אותי ומכוונת את הזין לעבר הכוס ואני עדיין ללא קונדום .
מבין שנפלנו שוב לבחורה ליברלית מידי שאצלה קונדום הוא בגדר המלצה בלבד וחבל .אבל זה עובר לידי כי באמת עם פרטית ההרגשה היא שאתה נמצא עם מאהבת ולא עם זונה ומבקש קונדום שכל אותה העט היה מונח על השידה על יד המיטה ומלביש אותו בעצמי ונכנס בה באטיות ואחרי כן מגביר קצב היא צרה ודי מורגשת לאחר כ10 דקות שהמחוך עדיין עליה מבקש שהיא תוריד אותו והיא אומרת לי בבישנות שהיא מעדיפה שלא. כי היא שמנה ...
את צוחקת עלי אני אומר לה יש לך גוף יפה ואת לא שמנה .את מלאה בכל טוב ואני מת על המראה שלך .היא מתרצה ומורידה את המחוך ומתגלה לפני גוף יפה מלא וללא קפלים מיותרים וכמובן שאני מרעיף עליה מחמאות רבות כי מגיע לה .
ממשכים בהתעלסות כי זו המילה שמתארת הכי במדוייק את כל מה שהתרחש שם ואז היא עולה לרכיבה עליי וזזה בחושניות והמראה של שדייה המקפצים ללא הרף חירמנו אותי כהוגן ותוך כדי שאני לש אותם באגריסיביות מתונה .מגיעה לה הגמירה החזקה והטובה ...
לאחר של כדקה התאוששות היא קמה מעליי אני מוריד את הקונדום (נראה לי שיש לה אלרגיה לקונדומים כי כל עניין הלבשה והסרה של הקונדום הוא בשיטת עשה זאת בעצמך )
ואז ללא התראה מוקדמת וללא שום הכנה היא יורה לי משפט של אני מבקשת ממך שלא תסרסר בי ולא תחלק את המספר שלי לאנשים ואני לא איזה זונת רחוב אני בחורה רגילה שאוהבת סקס ....
אמרתי לה שבוודאי וחלילה אני לא מעביר תמספר שלה לאף אחד אין לה ממה לחשוש ואני חושב שכמו שאני הגעתי אליה דרך האתר 69 שיש לה את היכולת לסנן את מי שרוצה שיבקרו ומי שלא ושוב שהיא יכולה לסמוך עלי שלא ההעביר את המספר
אמרה לי שהיא מתנהלת לפי אינטואציה למי היא מעבירה מספר ולמי לא ..
ויש לה ידיד שכנראה מעביר לה את כל ההיתרחשויות בפורום הנכבד הזה.
ומשם הפחד שיעבירו את המספר שלה לכל דורש.
ולאחר שסגרה את הפינה הזאת אמרה לי שהיה כיף איתי והכניסה את המספר שלי לזיכרון של הטלפון שלה ככל הנראה כשימור לקוחות שנהנו מהשירות( לא היתה לי בעיה כי זה טלפון מבצעי)
לסיכום : דפנה בחורה יפה ומלאה בכל טוב חייכנית ונעימה
סה''כ שהייתי אצלה כ50 דקות

האם אחזור ? רק אם המחיר ירד.. וזה לא היא זה אני...
נב.
התלבטתי ארוכות אם לכתוב דיווח עלייה לאור התגובה שלה לגבי הסרסרות וכל והגעתי למסקנה שאני לא עושה לה שום נזק בדיווח שלי אפילו להפך
ויש לה את השליטה המלאה למי למסור את המספר ולמי לא .
בכל אופן אני לא מעביר לשום אדם את מיספרה ומי שרוצה לפנות אליה רק דרך כרטיס שלה באתר .
ומי שזכה והגיע אליה בבקשה להתנהג בהתאם ..

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

5
שמעתי מחבר שבעקבות הדיווח הזה היא סגרה את שירותיה ומחפשת אחרי מי שדיווח באופן נואש כדי לסגור איתו חשבון. צריך להיות זהירים יותר לגבי דיווחים על פרטיות. נתת פה כל כך הרבה פרטים מזהים ואמיתיים עליה והעמדת אותה במצב ממש לא נעים. מציע למחוק את הפוסט הזה למען הפרטיות שלה.

6
vהייתי עם דפנה לפני כשלושה שבועות
הגברת שמשנמונת שחומה ומקסימה
נאלצת לעבוד בתחום כי יש לה חובות מתקופות אחרות בחייה
גרה בדירת חדר קטנה עם הרבה ציוד בכיבכיבכיבכי
מציצה בסדר
שדיים יפים מאוד
שינייים מטריפות ברמות דוגמנית קולגייט ממש !!!
גוף שמנמן , נשיקה לא משולמת נותנת לתחוב את הלשון אך לא ממש צרפתית חושנית

אבל הסיפור שלה הכל אמיתי עם ניסיון חיים שכייף לשהיות איתה
פעם אחת מאז שאני חושב על כך לא מתאים לי שוב זיון רחמים עם בחורה אני בא בשביל ליהנות
לא עשתה עלי רושם של אחת שאוהבת סקס (אחרי האוקראיניות פה ... העיניים נפתחו ...)
לסיכום
מי שחפצה נשו באישה טובה ואיכותי ונקייה - אחלה חוויה
מי שחפץ בזונה - אז זו לא הכתובת לצערי.
עלו והצליחו כוכבים StarStarStarStarStar

8
[QUOTE=אחים של גברות]עוד אחת שגרמתי לה להפסיק לתת שירות מדהים.
לפעמים הפורום גם הורס,וחבל.היא פשוט היתה כמו חברה.
[/QUOTE]

אני לא מבין איך, כי במקרה שלה אני לא העברתי תמספר שלה לאף אחד רק את הכינוי באתר שהיה ידוע לכל .
חבל לנו כי באמת היא בחורה מקסימה.

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”