כ סיכום ההשתוללות אל אוליגופול - סקס אדיר

סיכום ההשתוללות אל אוליגופול

1
בעקבות פוסט שהעליתי בעיסוי - יוזר בעל אג'נדה של החרבת הפורום - איש שבכלל ,לטעמי לא ראוי להיות פה !!
החל להשתולל וחירב לי את הפוסט ...
החבר הוא אוליגופול וזה הפוסט , למי שמעוניין ברקע ובתגובתי :
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=42345

וזה בעצם סיכום שמסביר את הדברים :

[QUOTE=צעיר לנצח]rd היקר,

אני באמת שלא רוצה להכנס שוב לויכוחים על המחירים... כי המלחמות בעניין הזה לא נגמרות..

אבל אני כן חייב לציין משהו בנוגע למשפט שכתבת "היית מבין שהכל זה היצע וביקוש ! ושווי נמדד לפי כמות ההיצע שלו לעומת הביקוש לו הוא זוכה"

אבל אפילו בעולם מושלם, יש השפעה לפרסום ולשייוק על ההיצע והביקוש..

ומה לעשות, שפה בפורום, כל בחורה שמקבלת כמה מילים בפורום הופכת לבלתי ניתנת להשגה.. והמחיר עולה והשרות יורד.

כלומר, ברור שזה היצע וביקוש, אבל השיווק כאן מעלב מאד את הביקוש וכתוצאה מכך את המחיר....

ומעכשיו מבחינתי נתתי את שני הגרוש שלי ומיציתי את נושא המחירים.

[/QUOTE]

יקירי , התמונה ברורה - אם לקדם מישהי שאתה אוהב זו אג'נדה ואגב היא ממש לא מדייט...דווקא מפרסמת ביד 2
קיבלתי מחברך- לפרטי איומים ומילים שהשתיקה יפה להם ...אתה יודע מה ? לא הפחיד אותי למען האמת - אפילו לא הזיז לי
כך שגם לא עניתי לו . הוא מסכן ...הוא יורד על כולם אבל הוא בסה"כ יוזר שני "לאח גדול" .המבין הבין מצוין ...
כמו שאמרתי מהתחלה ...לא אשאר כאן כדי לכבות את האור שעם כל הכבוד - אני בניתי ! אני ושכמותי !
הוצאתי את נישמתי פה ואני מקווה שעזרתי לאדמין ככל האפשר . אבל אני זקוק למעט מנוחה מהפורום כרגע .
הסיבה היחידה שלא הייתי צריך מעולם לפתוח יוזר שני ו/או לחילופין להישאר קונצנזוס - היא כי לא דרכתי בחרא !
דיווחתי , כדי לקדם ולא חירבנתי , כדי להחריב...

ההנהלה נתנה לי את דרגתי לפני הרבה זמן כי אפילו ההנהלה הבינה - שמגיע לי , אם יש בכלל מגיע בחיים .
קשה לי להאמין שמישהו ייגע לי בכרטיס - אבל גם אם כן - החותמת שלי תישאר פה כל עוד הפורום יהיה קיים .
החברים ייזכרו .

ניסיתי כל היום להשיג את אדמין - כדי לעדכן אותו - לצערי היה עסוק .
אם למרות זאת נכנס בלילה כדי - להחזיר את אוליגופול הפקטיבי מאי המתים - כנראה שהיו לו סיבות טובות .
אני בכל מקרה איש ישר ואתם יודעים איך רציתי לראות את הפורום .
אני בסה"כ הייתי עזר מנהל ושילמתי ע"כ מחיר יקר !
עדיין אני טוען : החוק שווה לכולנו , אך הפורום מעלינו !
האדמין הוא הפורום , אהבתי אליו לא נעלמה למרות הכל , אך בשלב הזה אהנה לי מדרגתי ומספר ההרשאות הנלוות
במקרים חריגים של חברים שזקוקים לעזרה -זהו ! לא יותר .
תשארו בליבי תמיד - ואולי ביום מן הימים אוכל לקנות פורום משלי ...צחוק
הדבר היחיד שיש לי לומר להנהלת האתר - בלי פורום , אין אתר !!! הפורום הזה הוא זה שמושך את האנשים
ואילו האתר ופירסומיו רק נהנים מזמינות במקום הנכון ...בשנייה שאמינות הפורום תיפגע -
הפורום ישאר מדבר זחוח ליחצ"נים ודמויות פקטיביות . אני לא אהיה חלק מזה .

והדוגמא של אוליגופול היא הטובה ביותר לצורך העניין . מכל ליבי אני מתפלל שהכל יבוא על מקומו בשלום .
שהפורום יחזור לימיו הגדולים ! לדעתי עשית טעות בהודעה ששלחת לי - זה לא נעים לצבור אויבים . תתעדכן עם
"האח הגדול " שמפעיל אותך מבולבלמבולבלמבולבל

אוהב את כולכם באשר תהיו ! (למעט היחצ"נים והפקטיביים כמובן)

3
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rd, נשבע לך בהן צדק שאני נשארתי בפורום רק בגללך!!!!!!!

חברים יקרים, אני אומנם חדש כאן, אבל נרשמתי בתקופה גרועה מאוד של הפורום, אישורים של תגובות היו לוקחים ימים ארוכים,
אני חיכיתי גם מעל עשרה ימים שתגובה תתפרסם!! היה יבש כאן לאללה...
חשבתי כבר לוותר ולפרוש על ההתחלה! אבל אז rd06 נכנס לתפקיד בהתנדבות!!! והעניינים פה התחילו לרוץ!!!!אצבע למעלה
הוא מדרבן חברים, מעודד אותם, מסביר להם, ונותן בראש כשצריך בצורה מעוררת התפעלותמוחא כפייה

אני מצרף לכם קישור לפוסט שנפתח בפניה להנהלה שיזכיר לכם קצת מה היה כאן, לפני הסדר ש rd עשה!מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
ותראו לקראת סוף הפוסט באיזו צורה יפה הוא טיפל בנושא!

rd, נשמה טהורה וזכה! Heart אל תוותר על התפקיד!!!! אני לא מאמין שתעשה זאת, רואים שהפורום הזה חשוב לך כבבת עיניך!

תסלח לי אוליגופול, לא מכיר אותך ולא כל כך את המאבק שלך, אבל מי יעזור אח"כ לאדמין? אתה????
על פי התגובות שלך שקראתי עכשיו (ולא רק כאן), אתה לא יכול לנהל גם קטגוריה זניחה בפורום! אתה לא בן אדם כל כך חביב!!!
וכדי לעזור לנהל פורום בצורה מושלמת כל כך כמו ש rd עושה!!! צריך גם הרבה אנושיות ורגישות!...ונראה שחסרות לך התכונות הללו...
אנחנו במדינה דמוקרטית!!!!(הפורום קצת פחותקריצה) ואם אתה רואה שרוב התגובות הם נגדך! אז תמשיך לנהל את המאבק! אבל קצת יותר בשקט!
כי כרגע זה נראה שאתה רוצה להניק יותר מאשר העגל רוצה לינוק!
למה אתה צריך להרוס פורום שלם!!!Disapprove
שיהיה על המצפון שלך אם תחזיר את הפורום לימי טרום rd כעוזר מנהל!
אני מאמין שתצבור לך עוד כמה שלא יחבבו אותך כאן..... אבל כנראה זה מה שבעצם מחזק אותך!
ואתה יודע מה?! לפי דעתי כבר שכחת את המטרה העיקרית שלך, שהיא הורדת המחירים!
והפכת את זה סתם למאבק של כבוד מול rd.

בבקשהEmbarrassed תתעשת על עצמךחיוך

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

4
RD ידידי,
תן לכלבים לנבוח.
האמת שחשבתי ששני השרצים נעלמו.
שני הליצנים(לדעתי זה אותו ליצן) טובים לפורום.
הם מוכיחים שיש דמוקרטיה בפורום. כמו שלי יחימוביץ.
אין לך שום סיבה לעזוב. אלא אם התפקיד גוזל ממך זמן רב מהחיים.
אני מאמין שחוץ מהקמצן, כל הפורום מאחורייך.
תמשיך בכל הכח.
בברכת "חייבים לשלם הרבה לבחורות"
ק.

7
אני מכיר את rd עוד מימיו העליזים יותר של הפורום, לא אישית אבל מהדיווחים שאי אפשר היה לפספס
אכן אחד מראשוני הפורום ואפשר להגיד אחד שבנה את הפורום הזה
צודק rd בלעדינו אין פורום ואז האתר מאבד את האפקטיביות שלו
לקחת את הפורום ולהפוך אותו לכלי פרסום בידיים של יחצנים ובעלי אינטרסים זאת טעות חמורה
זה יהפוך את הפורום ללא רלוונטי ויגרום לאנשים הטובים להתרחק מפה
זה מה שיסגור את האתר הזה בסוף
גם לי אוליגופול שלח הודעות אתמול וניסיתי להעמיד אותו על טעותו, אין לי שום דבר אישי נגדו ולא נגד המחאה שהוא מנסה להוביל בכוח
יש לי בעיה עם הדרך
הפורום הזה אמנם צריך להיות חופשי להביע דעות אבל גם להביע דעות צריך לדעת איך
הדרך בה בחר אוליגופול, על ידי כניסה לכל פוסט ופשוט להרוס אותו, היא לא הדרך הנכונה להביע מחאה
לא פעם הוא כתב שיש לו הרבה נשים שהוא דגם במחירים שפויים, אז בוא תציף אותנו (זאת הייתה הצעתי אליו)
ככל שתהיינה נשים טובות ואיכותיות ברמת המחירים הסבירה, אנשים ילכו אליהן
אבל אי אפשר לצעוק על המחיר ולא להציג אלטרנטיבה
תראה לנו את מה שצרחת פה מעל כל דף ותעשה את זה בפוסט חדש משלך
מבטיחים לא להרוס לך ואפילו ללכת לבדוק ולדווח
אבל להטיף לכל אחד פה זאת הטעות שלך

rd היקר
אתה אחד הנכסים האחרונים שנשארו פה, חבל יהיה לראות אותך עוזב את תפקיד העוזר מנהל, שביצעת במסירות בשעות לא שעות ועל חשבון זמנך האישי, זאת ללא תמורה או שכר
אתה האדם המתאים לתפקיד בגלל האנושיות שבך, בגלל מי שאתה
כי אף אחד אחר מחברי הפורום פה לא יוכל לבצע את התפקיד הזה ללא אינטרסים מנוגדים מלבדך
אני קורא לאדמין לא לוותר על העוזר הזה
הוא הפנים של הפורום
אמת!!

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

8
[QUOTE=maximum]אני מכיר את rd עוד מימיו העליזים יותר של הפורום, לא אישית אבל מהדיווחים שאי אפשר היה לפספס
אכן אחד מראשוני הפורום ואפשר להגיד אחד שבנה את הפורום הזה
צודק rd בלעדינו אין פורום ואז האתר מאבד את האפקטיביות שלו
לקחת את הפורום ולהפוך אותו לכלי פרסום בידיים של יחצנים ובעלי אינטרסים זאת טעות חמורה
זה יהפוך את הפורום ללא רלוונטי ויגרום לאנשים הטובים להתרחק מפה
זה מה שיסגור את האתר הזה בסוף
גם לי אוליגופול שלח הודעות אתמול וניסיתי להעמיד אותו על טעותו, אין לי שום דבר אישי נגדו ולא נגד המחאה שהוא מנסה להוביל בכוח
יש לי בעיה עם הדרך
הפורום הזה אמנם צריך להיות חופשי להביע דעות אבל גם להביע דעות צריך לדעת איך
הדרך בה בחר אוליגופול, על ידי כניסה לכל פוסט ופשוט להרוס אותו, היא לא הדרך הנכונה להביע מחאה
לא פעם הוא כתב שיש לו הרבה נשים שהוא דגם במחירים שפויים, אז בוא תציף אותנו (זאת הייתה הצעתי אליו)
ככל שתהיינה נשים טובות ואיכותיות ברמת המחירים הסבירה, אנשים ילכו אליהן
אבל אי אפשר לצעוק על המחיר ולא להציג אלטרנטיבה
תראה לנו את מה שצרחת פה מעל כל דף ותעשה את זה בפוסט חדש משלך
מבטיחים לא להרוס לך ואפילו ללכת לבדוק ולדווח
אבל להטיף לכל אחד פה זאת הטעות שלך

rd היקר
אתה אחד הנכסים האחרונים שנשארו פה, חבל יהיה לראות אותך עוזב את תפקיד העוזר מנהל, שביצעת במסירות בשעות לא שעות ועל חשבון זמנך האישי, זאת ללא תמורה או שכר
אתה האדם המתאים לתפקיד בגלל האנושיות שבך, בגלל מי שאתה
כי אף אחד אחר מחברי הפורום פה לא יוכל לבצע את התפקיד הזה ללא אינטרסים מנוגדים מלבדך
אני קורא לאדמין לא לוותר על העוזר הזה
הוא הפנים של הפורום
אמת!!
[/QUOTE]
אצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלהמוחא כפייהמוחא כפייה

קישקשתא, לצערי לא יצא לי להכיר אותךDisapprove לכן אתה סוג של אגדה בשבילי בפורום כאן...
אני רואה כל הזמן את התגובות החמות של rd עליך ושהוא באמת אוהב אותך אהבת אמת!!!
ואני מבין שיש לך השפעה חזקה כאן על החברים!!
אז אם אתה משקיף עלינו עכשיו, אז זה הזמן המתאים ביותר לחזור!!!
rd, וגורל הפורום כולו צריכים את התמיכה שלך עכשיו!
בבקשה ממךEmbarrassed

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

10
[QUOTE=everhard]
צריך למחוק כל הודעה על מחירים.
זה הורס את הדיונים ומוציא מאנשים חשק לדווח.

[/QUOTE]
אני גם חושב כמוך שזה הורס את הדיונים, אבל צריך לתת לזה במה אבל את הבמה הראויה, בצורה נאותה הנכונה וזה מה שrd ניסה לעשות כל הזמן
אף אחד פה לא התנגד לאוליגופול, אם תחפשו בפוסט של המחאה תראו שכולם תמכו בהתחלה, עד שזה יצא מהפרופורצייה
אי אפשר להפוך כל דיון לוויכוח מיותר על המחיר, זה ממאיס את המטרה וגם את הדיווח
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”