החל להשתולל וחירב לי את הפוסט ...
החבר הוא אוליגופול וזה הפוסט , למי שמעוניין ברקע ובתגובתי :
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=42345
וזה בעצם סיכום שמסביר את הדברים :
[QUOTE=צעיר לנצח]rd היקר,
אני באמת שלא רוצה להכנס שוב לויכוחים על המחירים... כי המלחמות בעניין הזה לא נגמרות..
אבל אני כן חייב לציין משהו בנוגע למשפט שכתבת "היית מבין שהכל זה היצע וביקוש ! ושווי נמדד לפי כמות ההיצע שלו לעומת הביקוש לו הוא זוכה"
אבל אפילו בעולם מושלם, יש השפעה לפרסום ולשייוק על ההיצע והביקוש..
ומה לעשות, שפה בפורום, כל בחורה שמקבלת כמה מילים בפורום הופכת לבלתי ניתנת להשגה.. והמחיר עולה והשרות יורד.
כלומר, ברור שזה היצע וביקוש, אבל השיווק כאן מעלב מאד את הביקוש וכתוצאה מכך את המחיר....
ומעכשיו מבחינתי נתתי את שני הגרוש שלי ומיציתי את נושא המחירים.
[/QUOTE]
יקירי , התמונה ברורה - אם לקדם מישהי שאתה אוהב זו אג'נדה ואגב היא ממש לא מדייט...דווקא מפרסמת ביד 2
קיבלתי מחברך- לפרטי איומים ומילים שהשתיקה יפה להם ...אתה יודע מה ? לא הפחיד אותי למען האמת - אפילו לא הזיז לי
כך שגם לא עניתי לו . הוא מסכן ...הוא יורד על כולם אבל הוא בסה"כ יוזר שני "לאח גדול" .המבין הבין מצוין ...
כמו שאמרתי מהתחלה ...לא אשאר כאן כדי לכבות את האור שעם כל הכבוד - אני בניתי ! אני ושכמותי !
הוצאתי את נישמתי פה ואני מקווה שעזרתי לאדמין ככל האפשר . אבל אני זקוק למעט מנוחה מהפורום כרגע .
הסיבה היחידה שלא הייתי צריך מעולם לפתוח יוזר שני ו/או לחילופין להישאר קונצנזוס - היא כי לא דרכתי בחרא !
דיווחתי , כדי לקדם ולא חירבנתי , כדי להחריב...
ההנהלה נתנה לי את דרגתי לפני הרבה זמן כי אפילו ההנהלה הבינה - שמגיע לי , אם יש בכלל מגיע בחיים .
קשה לי להאמין שמישהו ייגע לי בכרטיס - אבל גם אם כן - החותמת שלי תישאר פה כל עוד הפורום יהיה קיים .
החברים ייזכרו .
ניסיתי כל היום להשיג את אדמין - כדי לעדכן אותו - לצערי היה עסוק .
אם למרות זאת נכנס בלילה כדי - להחזיר את אוליגופול הפקטיבי מאי המתים - כנראה שהיו לו סיבות טובות .
אני בכל מקרה איש ישר ואתם יודעים איך רציתי לראות את הפורום .
אני בסה"כ הייתי עזר מנהל ושילמתי ע"כ מחיר יקר !
עדיין אני טוען : החוק שווה לכולנו , אך הפורום מעלינו !
האדמין הוא הפורום , אהבתי אליו לא נעלמה למרות הכל , אך בשלב הזה אהנה לי מדרגתי ומספר ההרשאות הנלוות
במקרים חריגים של חברים שזקוקים לעזרה -זהו ! לא יותר .
תשארו בליבי תמיד - ואולי ביום מן הימים אוכל לקנות פורום משלי ...

הדבר היחיד שיש לי לומר להנהלת האתר - בלי פורום , אין אתר !!! הפורום הזה הוא זה שמושך את האנשים
ואילו האתר ופירסומיו רק נהנים מזמינות במקום הנכון ...בשנייה שאמינות הפורום תיפגע -
הפורום ישאר מדבר זחוח ליחצ"נים ודמויות פקטיביות . אני לא אהיה חלק מזה .
והדוגמא של אוליגופול היא הטובה ביותר לצורך העניין . מכל ליבי אני מתפלל שהכל יבוא על מקומו בשלום .
שהפורום יחזור לימיו הגדולים ! לדעתי עשית טעות בהודעה ששלחת לי - זה לא נעים לצבור אויבים . תתעדכן עם
"האח הגדול " שמפעיל אותך

אוהב את כולכם באשר תהיו ! (למעט היחצ"נים והפקטיביים כמובן)