להערכתי היא בסוף שנות ה-20 לחייה, אבל היא הפנים שלה כשל בת 21. היא כל כך יפה, דומה קצת לרותם סלע אבל עם הטאץ׳ המוסקבאי היפה כל כך. תוסיפו לזה חיוך מקסים וצחוק חמוד, אותי היא כבשה.
מדברת בעיקר רוסית, כמה מילים באנגלית, אבל מספיק בשביל תקשורת בסיסית.
לגבי הביצועים היו טובות יותר, צריך יוזמה וסבלנות כדי לרכך אותה ולהשרות עליה ביטחון, כדי שהיא תרגיש שהכל בסדר.
היא לא מתנשקת, לפחות לא בהתחלה, בהמשך כבר אפשרה לנשק אותה על השפתיים, אבל היא לא מתמסרת.
מציצה מקונדמת טובה באופן מפתיע, אין ליקוק ביצים ואין רימינג.
אי אפשר לגמור בפה, אפשר על החזה הגדול שלה.
זיון טוב, הבחורה אוהבת להזדיין ואוהבת לגמור. יש ארון מראה בחדר, ולזיין אותה בדוגי כשהיא נשענת עליו, לראות את הפנים היפות שלה, הציצים הגדולים שלה, חוויה מענגת.
כשירדתי לאכול לה את הכוס, החזיקה לי את הראש כדי לשלוט בעניינים, אחרי כמה גלגולי לשון סביב הכפתור שלה, הידיים שלה שחררו והירכיים שלה הידקו, עד לגמירה שלה. אני מת על זה כשהירכיים שלהן לוחצות מתענוג.
בפעם השניה היא גמרה כשהיא שכובה על הגב על מיטה, משחקת לי בביצים, ואני עושה לשנינו ביד. היא הרטיבה כמו משוגעת וגמרה לפני שהשפרצתי לה על הציצים.
מקבלת בתל אביב בפרישמן קרוב לים, דירה חדשה ומאובזרת, מזגן מעולה, מקלחת נקיה ומרווחת, זרם טוב.
היא הגיע השבוע ותהיה איתנו למשך שבועיים בלבד.
מחיר 600 ש״ח, לדעתי אפשר להתמקח, אני ויתרתי. היא באמת כל כך יפה והחוויה איתה נעימה, שלדעתי זה שווה את זה. דוברי הרוסית ביניכם בטח ייהנו עוד יותר.
מתאימה למי שמחפש סקס עם החברה מהתיכון