ראשית, למי שמנסה להשיג מידע באמצעות איפוס הסיסמא שלי.
אם שוב פעם מאפסים לי את הסיסמא, זה הדיווח האחרון שלי.
פעם הייתי מדווח המון, אבל מתברר שאחרי דיווחים שלי, בעיקר של בנות שלא מפרסמות כאן, אחרי כמה ימים פתאום היוזר יה מפסיק לעבוד. אז שיבין מי שיבין ושהאדמין יזהיר את מי שצריך.
בסך הכל האנשים מפסידים הרבה דיווחים מזה שאני מפסיק לדווח.
אז הפעם אני עושה נסיון אני עושה נוסף לשתף ולדווח. אני לא ממש חייב.
פעם הייתי מדווח המון, אבל מתברר שאחרי דיווחים שלי, בעיקר של בנות שלא מפרסמות כאן, אחרי כמה ימים פתאום היוזר יה מפסיק לעבוד. אז שיבין מי שיבין ושהאדמין יזהיר את מי שצריך.
בסך הכל האנשים מפסידים הרבה דיווחים מזה שאני מפסיק לדווח.
אז הפעם אני עושה נסיון אני עושה נוסף לשתף ולדווח. אני לא ממש חייב.
ועכשיו לעניין לשמו התכנסנו
שם: לינה
גיל מוצהר:27, עם בגדים ניראת הרבה פחות מזה
מתקשר לקוד הטלפוני של 1277 ועונה מישהי שדבר ראשון שאלת אותי מאיפה קיבלתי את הטלפון...
עברית טובה אבל הקול אפילו לא קרוב או מזכיר את דיאנה.
אומרת לי שהיא בת 27, 200 לחצי שעה.
קבענו לעוד רבע שעה ובוייז קיבלתי הנחיות להגיע תוך 9 דקות..
הגעתי למקום והתקשרתי. ביקשה שאגיע לדלת ואדפוק. הגעתי מתחת לפנס ליד הדלת. ודפקתי.. ודפקתי.. ודפקתי...
ואחרי איזה דקה פתאום היא מופיעה מבחוץ..
בקיצור, הייתי בהלם. בחורה קטנה, שיער שטני ארוך ומטולטל, רזה עם גוף נערי, נראת הרבה יותר צעירה ממה שאמרה, עם פנים סלביות טיפוסיות. למי שאוהב, מציאת השנה. בטח בשביל 200 ש"ח.
בקיצור, הייתי בהלם. בחורה קטנה, שיער שטני ארוך ומטולטל, רזה עם גוף נערי, נראת הרבה יותר צעירה ממה שאמרה, עם פנים סלביות טיפוסיות. למי שאוהב, מציאת השנה. בטח בשביל 200 ש"ח.
הכניסה אותי פנימה ושלחה אותי למקלחת.
כבר סימן חיובי שאהבתי.
כבר סימן חיובי שאהבתי.
מייד כשניסיתי לדבר איתה, התברר לי שהגברת שמולי זאת ממש לא הבחורה שדיברה איתי בטלפון.
פשוט אין לה מושג בעברית או באנגלית.
פשוט אין לה מושג בעברית או באנגלית.
מילא, אמרתי לעצמי, מקווה שלהזדיין היא יודעת.
בזמן שהתפשטתי, היא התפשטה ונשארה בסט תחתונים אדום ומחרמן, עם תחתון רשת.
כשיצאתי מהמקלחת שאלה : מוזיקה? (כנראה שבכל השפות אומרים אותו דבר.. :-) )
אז אמרתי שכן, שמה מוזיקה, והתחילה לעשות לי טיזינג.. לרקוד איתי.. לחרמן אותי, לרקוד סביבי.. מתקרבת, מתרחקת, נוגעת, לא נוגעת..
מתקרבת ומסתכלת לי בעניים ומרביצה לי נשיקה פראית... וואו
תוך כדי חיבוקים ונישוקים, היא נוגעת בעדינות בזין, שכבר עומד כמו תורן שהרבה זמן לא עמד ככה...
תוך כדי נישוקים וחירמונים היא גם מתפשטת ונגלה לעיני גוף נערי ויפהפה. הציצים קצת אכזבו בגלל הנטיה שלהם בדרכם לההפך לשקיות שוקו... פטמות חומות מאוד וגדולות. מציצה של הפטמות גרמה להן להתכווץ ולהתקשות כמו לנערה בת 16...
תוך כדי נישוקים וחירמונים היא גם מתפשטת ונגלה לעיני גוף נערי ויפהפה. הציצים קצת אכזבו בגלל הנטיה שלהם בדרכם לההפך לשקיות שוקו... פטמות חומות מאוד וגדולות. מציצה של הפטמות גרמה להן להתכווץ ולהתקשות כמו לנערה בת 16...
בשלב כלשהו היא שלפה את הקונדום והלבישה אותו על הזין שלי עם הפה (לא ניסיתי לבקש בלי.. איך שהיא ניראת.. היה מובטח שהזין יעמוד כמו טיל ויעשה את העבודה כהלכה..)
אני ונשען על המיטה (המוגבהת) ואז היא יורדת על ברכיה למציצה מצויינת ועמוקה, וזאת אחת המציצות הכי טובות ומענגות שהיו לי עם קונדום אי פעם.
כמה דקות כאלה, ופתאום היא נעמדת על הרגליים שוב, הסתובבה עם הגב אלי, מקרבת את התחת ומשחקת על הזין, ואז השחילה את הזין שלי לתוכה.
הרגשתי כוס צר ומחרמן כאשר אני רואה את התחת שלה והיא זזה כאילו שאין מחר.
אחרי כמה דקות כאלה, לקחתי אותה לשולחן העיסוי שנמצא בחדר, השכבתי אותה על הגב ופתחתי מולי את הרגליים שלה.. ממש גן עדן.
כשתבינו כמה היא קטנה, היא שוכבת לרוחב מיטת העיסוי, הראש שלה בקצה הרחוק ממני והתחת שלה עדיין על מיטת העיסוי.
ככה איך שהיא שוכבת עם הרגליים למעלה פשוקות, הזין נכנס לתוכה. הבחורה יודעת לזוז ולהזדיין גם במצב הזה. היא יודעת לעשות קולות נכונים, יודעת גם לזוז נפלא בזמן שאני טוחן אותה...
בשלב כלשהו העברתי והשכבתי אותה על הצד והמשכתי לזיין...
למרות שכבר הייתי כבר חצי שעה איתה, היא לא רמזה שהזמן נגמר ולא ניסתה לתקתק.
בשלב כלשהו, כאשר היא שוכבת על הצד, היא הרימה באויר את הרגל שלה והתחילה לאונן לי על הזין כאשר חציו בתוכה..
כשתבינו כמה היא קטנה, היא שוכבת לרוחב מיטת העיסוי, הראש שלה בקצה הרחוק ממני והתחת שלה עדיין על מיטת העיסוי.
ככה איך שהיא שוכבת עם הרגליים למעלה פשוקות, הזין נכנס לתוכה. הבחורה יודעת לזוז ולהזדיין גם במצב הזה. היא יודעת לעשות קולות נכונים, יודעת גם לזוז נפלא בזמן שאני טוחן אותה...
בשלב כלשהו העברתי והשכבתי אותה על הצד והמשכתי לזיין...
למרות שכבר הייתי כבר חצי שעה איתה, היא לא רמזה שהזמן נגמר ולא ניסתה לתקתק.
בשלב כלשהו, כאשר היא שוכבת על הצד, היא הרימה באויר את הרגל שלה והתחילה לאונן לי על הזין כאשר חציו בתוכה..
אני חושב שמהרגע הזה עד לגמירה לקח אולי איזה 15 שניות.. גמירה חזקה ביותר.
מייד אחרי שגמרתי, הלכה להתקלח (שוב, מאוד אהבתי. הבחורה נקיה..)
אחרי המקלחת שלה גם אני נכנסתי להתקלח
בסוף, לאחר שהייתי כבר לבוש, ניגשה אלי ונתנה לי חיבוק חזק ונשיקה מחרמת, ואמרה.. תבוא שוב...
כן לינה, מבטיח לחזור בקרוב...
בסוף, לאחר שהייתי כבר לבוש, ניגשה אלי ונתנה לי חיבוק חזק ונשיקה מחרמת, ואמרה.. תבוא שוב...
כן לינה, מבטיח לחזור בקרוב...