כ אנסטסיה בת ים ושאלת בריאות - סקס אדיר

אנסטסיה בת ים ושאלת בריאות

1
הייתי רוצה להעלות את הנושא אכי חשוב לנו - מצב בריאות של הבחורות המגיעות אלינו.
באירופה בחורות עובדות עוברות בדיקות בד"כ פעם בשבועיים.היאם יש משהו כזה קאן אנחנו לא יודעים כלום.
למשל מקררה אם אנסטסיה הנ"ל.אכרי אזהרה של קוקילידו התאגיד ממשיך איתה. כנראה שלא אכפת להם.
***אזהרה***
הייתי אצלה היום שוב ומצאתי בכיור סמוחטה מלאה בדם...
ברחתי משם

The show must go on

6
[QUOTE=נמר 1234]לצערי מחקרים שמנסים להסתיר טוענים ש 90% מבני האדם חולים במחלת מין רדומה או פעילה
והתקשרות מסתירה את זה
[/QUOTE]
למה התקשורת מסתירה את זה נמר?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

7
כול נושא הבריאות כאן דפוק אין פיקוח ולא היה הבחורות לא מחליפות סדינים המגבות רוב הזמן לא נקיות מציצות בלי קונדום אני לא רוצה להכניס אנשים ללחץ אבל יש זיבת על שעמידה לאנטיביוטיקה מי שחושב שזה נשאר אצל הלקוח טועה טעות מרה יש הרבה אנשים שבזוגיות שהולכים לזונות ובסוף המחלות מגיעות לאוכלוסיה הכללית.מה בסך הכול אנשים רוצים לזיין בשקט מה קרה,ידעתם שהרצל נדבק בעגבת ניראה לי שחוזה המדינה היה גם חבר פורום

8
[QUOTE=qwe].ידעתם שהרצל נדבק בעגבת ניראה לי שחוזה המדינה היה גם חבר פורום [/QUOTE]לכבוד זה יש רחוב על שמו בעיר הזונות.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

9
[QUOTE=qwe]כול נושא הבריאות כאן דפוק אין פיקוח ולא היה הבחורות לא מחליפות סדינים המגבות רוב הזמן לא נקיות מציצות בלי קונדום [/QUOTE]

איזה פיקוח אתה רוצה על זונות? כל העסק הזה כבר לא חוקי, זה כבר לא תחום אפור כלשהוא,
זה פשוט אסור ,

הידבקות זה אך ורק באשמת הלקוח, אם הוא היה מספיק חרמן וטיפש לוותר על אמצעי מניעה, ולהכנס איתה למרות שהוא מזהה שלא כדאי לו

אין מה לבא לזונה בטענות, גם ככה לא נראה לי אכפת לה יותר מידי, הן מתמכרות לכסף די בקלות, אז הן מוכנות לעשות הכל בשביל זה,

10
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=נמר 1234]לצערי מחקרים שמנסים להסתיר טוענים ש 90% מבני האדם חולים במחלת מין רדומה או פעילה
והתקשרות מסתירה את זה
[/QUOTE]
למה התקשורת מסתירה את זה נמר?
[/QUOTE]

הדבר מוסלק מעיני הכל כי :
1. לא מדובר במחלות מין מובהקות אלא במחלות שניתן לקבל אותן באמצעים המשיקים למין (נשיקות חודרניות + דימום בחניכיים יכול להעניק למדמם שפע מחלות מין).
2. חלק מהמחלות יכולות לשכון באופן רדום בגופך אפילו שלושים שנה ואז להתפרץ.
3. אם הדבר יהיה מפורסם הרי שמוסד המשפחה, שגם כך קורס, יעלם כמעט לחלוטין.
4. הדבר יזמן פריצות (אם אני גם כך נשא, כמו כולם, אז יאללה - לא צריך קונדום) ומנגד יזמן קנאות דתית קיצונית.
5. אם אכן ל90% יש נגעים , זה אומר של90% המעיתונאים, מהפוליטיקאים, ממקבלי ההחלטות במשק יש משהו והם לא מעונינים להפיץ את זה.

אני לא יודע מאיפה לקח נמר את הנתון של 90% אבל בחוגים המדעיים מדברים על עשרות אחוזים והדבר לא נבדק במדויק מעולם.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”