כ העלייה 56 - סקס אדיר

העלייה 56

3
[QUOTE=sdksdk]אם אני לא טועה המקום נסגר.
[/QUOTE]

הם דווקא כן עונים לטלפון...

הקטע שמעולם לא הלכתי לנערת ליווי ואני גם לא ממש מעוניין שכך יהיה, פשוט נפרדתי מחברה שמאוד פגעה ברגשותיי לפני שלושה חודשים ומאז לא יצא לי להכיר בחורה רצינית.
לעתים היצר עושה את שלו וקשה ללא מגע... זה מתסכל כאשר מגיעים למצב הזה.
אני לא יודע איך זה יהיה ומה קורה שם.. בפנים. לפורום נכנסתי ממש במקרה.
לדעתי יהיה נחמד אם יקימו כאן פינה לאלה שמחפשים קשר רציני. אולי יהיו ברי מזל שיצליחו למצוא קשר אמיתי ויימנעו מללכת לבית בושת. אני מפחד שאחרי שאלך ארגיש עוד יותר מתוסכל מכול העניין
daniel_a242008-5-17 11:51:25

העלייה 56

4

דניאל

צריך פשוט לבצע חיפוש על העליה 56 או פינסקר ולקרא תגובות

להלן חיפוש של העליה http://www.sexadir8.com/forum/search.asp?KW=%E4%F2%EC%E9%E9 %E4+56+&SM=1&SI=PT&FM=1&OB=1

בכל מקרה גם העליה וגם פינסקר הם לא בדיוק מציאות אז כדאי שתקרא ביקורות קודמות על מקומות ותחליט אם אתה רוצה ללכת ולאן.

2. לא נראה לי שלפתוח פה אתה הכרויות לקשר ארוך זה משהו ענייני. יש מספיק אתרים כאלה באינטרנט חלקם גם בחינם . בקיצור, לכל הדברים שביקשת אפשר להגיע באינטרנט, רק צריך קצת להתאמץ ולבצע חיפוש

העלייה 56

8
העליה 56 זה איפה שיש את הדלת פלדלת ואז אתה עולה במדרגות ודופק בדלת הראשונה מולך? כי אם זו הדירה אז פעם אחרונה שהייתי שם לפני כמה חודשים היה סגור

העלייה 56

10

טוב אז ככה אם אני לא טועה בדגש על אם ני לא טועההעליה 56 זה מקום שבו מצלצלים באינטרקום ואז אתה נכנס מיד לעוד דלת יש שם שלושה חדרים בלבד!!!(גדולים ממאוד אגביותר גדולים מבן יהודה 38 ) בבקרים יש שתי בנות ובערב שלושה( ויש שם מציאות למרות שיש ערבים הרבה ערבים) אגב לזיהוי מאלה שיתקשו למצוא זאת הוא נמצא מול מכבסה וליד המכון יש קיוסק של רוסים

עכשיו העליה 56נמצאת ממש בתחילתו של הרחוב שנקרא הבית הוורוד כי קירותיו החיצונים של הבניין מין הסתם צבועים בבורודגם כן דלת פלדלת עולה קומה ראשונה שעליה כתוב מירב בהבלבטה כחולה או ירוקהבבקרים שנים או שלושה בנות בערבים שלושה עד שישה בנות( אגב שם הייתה אחת בשם כריס מבוגרת גוף מדהים לגילה ליברלית אך היא עזבה ואין לי מושג לאן לכן אני מבקר שם לעיתים רחוקות) ביקורי האחרון שם היה לפני כשלושה שבועות זה היה ביום שבת בצהרים והא היה פתוח מה שכן לגבי זה שהוא היה סגור יכול להיות כי בעבר היו צריכים לעלות שתי קומות ולא אחת אז אולי העבירו אותו קומה בגלל פשיטה כזו או אחרת

בכול אופן שתי הדירות דורשים 200 שח יש שם מציאות ויש בנות שמתיאות לסכום הזה שלא נדבר על מיקומן הזנוח שנמצא בדרום תל אביב

נ.ב כמו שאמרתי אם אני לא טועה במספרי הדירות התיאור הוא מדויק אחד לאחד המספרים אולי שהיה שם באמת בדוק את מספר הרחוב

תהנו

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”