חייב לספר לכם קטע הזויי שקרה לי אתמול.
בחמישי האחרון נסענו אני ואישתי לפראג,הכול היה רומנטי הדיוטי,המטוס וכו,
אפילו כשקיבלנו מושב מעבר לא ידעה נפשנו שימחה עד ש........
מולי הגיעה נערת הליווי המועדפת עליי,נערה אשר יפה השתיקה למעשים שעשינו יחד,היא התקרבה והיתקרבה ונדמה כי המצב הכי סוריאלסטי מתקיים
אישתי קמה לסדר את התיק במעבר ומקדימה מסתכלת עליי המאהבת בתשלום המועדפת שלי.
היא ישבה אחרינו לאורך הטיסה,ירדה איתנו במדרגות,המתינה לפניי בדרכונים ואף חיכתה במזוודות.
כשקיבלה את מזוודתה ויצאה לא ידעתי אושר גדול יותר,המשכנו למלון ולצערי שוב היא הופיעה באוטובוס,התחננתי לאלוהים ואף הבטחתי שהוריד את הכלב עם היא תירד במלון אחר, אך לגורל היו תוכניות משלו.
דמיינו להעביר בטיול מודרך 4 ימים שלמים עם אישתך ועם המאהבת באותו אוטובוס עם אותו ספינה ואותו חדר אוכל.
הדבר החמיר שכן אתם מכירים את זה שהקבוצה מתחברת,באיזה שלב מצאתי את אישתי יושבת איתה,כמובן שמחוסר נעימות ישבתי בצד והיתעלמתי,באיזה שלב הם הפכו לחברות ואני גיליתי עודף עיניין בכול קתדרלה מטופשת שניקרתה בדרך.
איכשהו יצא שהדיסקרטית שמרה על שמה ואני הצלחתי לשמור מרחק עד לנחיתה בנתב"ג.
היום בבוקר כשחשבתי שהכול ניגמר גיליתי שאישתי הזמינה אותה לארוחת שישי אצל אמא שלי סופ"ש הזה.
כמובן שכעסתי ואמרתי לה פאקינג מה לך ולה,מה את מזמינה לי אנשים,התייבשתי כשאמרה שחראם חברתה לבד בשישי בערב והיא רוצה לשמח אותה מעט..........וחוץ מיזה שאני תמיד אמרתי לה שאנחנו צריכים עוד חברים.
חברה הסיפור אמיתי לגמריי,בחו"ל הצלחתי להיתחמק אך בשולחן שישי אמא שלי אישתי והמאהבת ????? אלוהים עזור לי אני מבטיח להוריד את הכלב...