כ זונה מלוינסקי -סיפורי סקס על אהבה ל-שלי - דף 2 - סקס אדיר

זונה מלוינסקי -סיפורי סקס על אהבה ל-שלי

12

[QUOTE=בוצות]אם כל הכבוד לסיפור האהבה הזה: מישהו שם לב שגיבורנו פשוט
גזען?

מה זה משנה עם מי שנכנס אליה הוא "צחצח" או רחמנא ליצלן
"אפילו כושי"? אתה יותר טוב ממישהו שחור או ממוצא מזרחי?
נולדת עליון איכשהו?

[/QUOTE]

אמרתי משהו על מזרחי?

אין צחצחים מחבר העמים? יש ויש!!!
על מה אתה מדבר, אני גזען?

מאיפה אני יודע מה מוצא של אלה שכותבים בגסות הזאת?

סביר להניח דווקא שרובם אשכנזים

מי שכותב על אישה בגסות - הוא גזען או יותר גרוע

כתבתי והדגשתי שאין לי שום כאס אל אלה שזיינו אותה רק אל אלה שכתבו בגסות, אין פה שום אמירה עדתית

14

[QUOTE=Zayan Lavan] arava2008,
אני רוצה לומר כמה מילים ביקורתיים מעט. בבקשה אל תבין לא נכון, אני לא תוקף אותך. באמת שלא. בגדול אני די מבין אותך, אבל רק עד לנקודה מסויימת.

אתה כותב עליה כאילו שהיא קורבן. הייתי מבין את זה אילו היה מדובר ב"תיירת" המוחזקת בתנאיי עבדות. אבל שלי עבדה בתחום מתוך בחירה. אני לא רואה הבדל בין זנות לבין כל מקצוע אחר שכרוחים בה סיכונים מקצויים או אי נוחות. גם נהג מסעית למשל, לא עובד משום שהוא נורא אוהב להיות על הכביש כל הזמן ולא לראות את הבית לתקופות ארוכות.
גם אני למשל, הולך לעבודה בבוקר בשביל הכסף. אז מה? אני קורבן שצריך לרחם עליו? לא נראה לי.
מתוך שיחות רבות שהיו לי עם נשים שעוסקות בתחום אני יכול לומר שהן בדרך כלל נורא נעלבות כשמתייחסים אליהם כאל מסכנות. הן שונאת את זה.

כתבת שזיינת אותה רק במיסיונרי. סוג של הקרבה מצידך על מנת שהיא "תסבול" כמה שפחות. מניסיוני האישי, ומשיחות רבות שניהלתי במשך השנים, אני יכול להגיד שהתשובה שאני בדרך כלל שומע מזונות היא: "תשמע, אנחנו נשים נורמליות, אנחנו גומרות עם (חלק מ)הלקוחות שלנו ואי אפשר שלא להינות לפחות חלק מהזמן". האם הן נהנות עם כל לקוח- ממש לא, האם הן אוהבות לקבל 10-20 זרגים ביום- הרוב לא. האם הן באות לעבודה כי הן נימפומניות- הרוב המוחלט ממש לא. אבל זה לא אומר שאף פעם לא יכול להיות נחמד.
מה אני בעצם מנסה להגיד כאן? כשאני עושה סקס עם אשה, המטרה שלי היא לגרום לה הנאה. ככה זה נכון לעשות, וחוץ מזה, ההנאה שלי נשאבת מההנאה שלה. אם היא נהנית- גם אני נהנה. אם היא סובלת- גם אני סובל. אז מה רע בתנוחת דוגי למשל!!! למה לא לגוון קצת? תאמין לי שהגברת לא תישבר. היא עלולה אפילו להינות מזה.

אתה מבוגר ממני בלא מעט שנים ואני מעריך את זה. ואני לא יכול לדעת מה היה ביניכם. לכל כלל יש יוצאי דופן. אבל בגדול אני לא ממליץ להתייחס לאשה כאל אלילה. מותר להעריץ אותה, אפילו מומלץ. אבל לעולם אל תהיה שמרטות. אשה נורמלית לא נמשכת לשמרטות. חולשה היא לא תכונה מושכת בגבר.

כתבת שאתה מקווה לפגוש עוד משהי כמוה. עוד משהי שעוסקת בזנות. למה?
הרי כולנו בני אדם. כולנו מתאהבים. זה נורמלי. ואפשר להתאהב בזונה בקלות. רובן גם יפות מעל הממוצע ויש לא מעט מקרים שהן מתחתנות עם הלקוחות שלהן- ולא בשביל הכסף. אז עד כאן אני מבין אותך. אבל למה לך ללכת לחפש את זה מראש?

לסיום, אתה צריך לעשות מה שטוב לך. אני במקומך הייתי מנסה לשמור איתה על קשר.

אני מקווה שלא פגעתי בך. הביקורת באמת ידידותית.

[/QUOTE]

שלום לך לא רק שלא נפגעתי, מאוד מעריך את כתיבתך ואתה מאפשר לי לתקן כמה אי דיוקים ולהסביר יותר לעומק

כן, אני חושב ששלי קורבן אבל לא של אלה שבואו כמוני! לקבל את שירותה אלה של החיים.

שאלו אותי האם לעבוד ב 180 שקל ליום יותר טוב?

תשובתי – לא לא יותר טוב, מה לעשות החיים מלאים דברים נוראים.

כשה אני בכיתי על ילד שנפגע מקסם 200 מטר ממני, שלי לא הזדהה איתי, אני לא עושה ממנה קדושה.

אבל אני לא כותב אל ילד שנפגע ולא על אימו ולא על אלה שעובדות ועובדים קשה תמורת שכר זעום- לי הלב כואב על כל אלה, אבל אני כותב על אישה נהדרת שמוצגת כזונה בגסות מזעזעת.

אתה צודק לגמרה שלהתייחס לבנות שעבדות בזנות כמסכנות – זה מעליב.

ואם מישיהו כך הבין את תאורי של שלי – זה פגם נוראי בכתיבה שלי.

בכל פגישה אמרתי לה שהיא גיבורה כך ראיתי אותה וגם רבות אחרות שהיכרתי בתחום.

חשבתי שהסברתי וגם הדגשתי – אין לי שום הסתייגות מתנוחות כל שהן.

אתה משלם כסף ומקבל תמורה. הכול בסדר. דברתי רק על עצמי ביחס אליה. בגלל זה דברתי על קורבן.

אני כן עושה אנאלי עם אחרות, וכשה הייתי יותר צעיר הדבר היחיד שהייה לי חשוב בסקס עם אישה – זה לגרום לה אורגזמות. כמה שיותר – יותר טוב. פעם אחד הייתי עם זונה שהייתה גומרת איתי, אז זיינתי בלי שאני בעצמי אגמור כדי לתת לה שימחה. ואם הייתי מגיע למחר, היא בקשה ממני לא לאונן כדי שגם מחר יעמוד לי (מה לעשות, גיל ולחץ דם)

אתה בן אדם עדין נפש, זה ממש נדיר. אם יכולתי כמוך לחשוב ששלי תהנה מסקס איתי, בטוח שהייתי מוצא כוח לעשות את זה, אבל ידעתי שחוץ מזה שאני אגמור לא הייה לה צורך. ובהתאם התנהגתי.

כתבתי בדיוק מה שאתה אומר: אני מעדיף דוגי. ואמרתה דבר שאם אחרים היו ב30% כמוך הייתי מאושר: אם היא סובלת- גם אני סובל.

לפני שנתיים בחורה אחת שעובדת בזנות וחיבבה אותי מאוד, אמרה לי שאני כאילו מרגיש גוף שלה כל כך טוב לה מזיון.

כמה שהייתי שמח ממילותיה.

מה שאתה כותב לא לעשות אלילה מאישה ברור ונכון. וכשה בטעות חשבתי ששלי מקבלת הערצה שלי יותר מדי כברורה- מייד התרחקתי. למזלי זה הייה טעות והכול הסתדר. עזבתי אותה ל5 חודשים בהתחלה מכאס תיפשי. שלי ידע שאני אוהב אותה מעומה לא מחולשה רק בגלל זה

הבקיצור – מסכים ומעריך כל מילה שלך.

זה שלגבי ושלי מה שכתבת לא תופס, זה בגלל שאני לא יכולתי בסיפורים קצרים להסביר הכול.

המטרה הייתה לענות לגסות של כותבים.

ועוד פעם – ממש מעריך את תגובותך.

בקשר לפיסקות אחורונות שלך אני אענה בהודע פרטית

בכבוד רב

15

[QUOTE=בוצות]אם כל הכבוד לסיפור האהבה הזה: מישהו שם לב שגיבורנו פשוט
גזען?

מה זה משנה עם מי שנכנס אליה הוא "צחצח" או רחמנא ליצלן
"אפילו כושי"? אתה יותר טוב ממישהו שחור או ממוצא מזרחי?
נולדת עליון איכשהו?

[/QUOTE]

רציתי לענות עוד פעם ובצורה יותר רגועה

קודם כל אם מישיהו מפרש מה שכתבתי כביקורת עדתית - אני מצטער ומבקש סליחה.

תבינו שאני כותב בשערת רגושות

אני דווקא ראיתי זילזול בתאורים על שלי וזה גרם מצידי לתגובה חריפה .

כדי עוד פעם להדגיש שבשבילי צחצח זה סוג התנהגות ולא מוצא אספר על צחצח אחד מחבר העמים שהיה דלוק על שלי וכמעט הרס שם קירות בדירה שהיא נעלמה.

לי כאב מכל קליאנט שלה זה טביעי. גם ממזרחי מבוגר וגם מחייל חתיך רוסי. אבל גם רציתי שיהו לה הרבה קלינטים אם היא כבר מבזבזת את זמנה.

הביקורת שלי לא עדתית אלה חברתית.

יצאה הגורל (ואל תספרו לי על בחירה חופשית) שהתפרקות ברית המועצות השאירה המון נשים ללא פרנסה.

וחלקן הלכו לזנות

רובן יצאו מזה.

אבל לתיירת אין ברירות שיש לאזרחיות. וגם לאלה שכן ישראיליות - או שאין להן מקצוע או שהספה לא נתפסת.

ובאיזה זכות מרשים אנשים (אמרתי שאני לא יודע מוצאם אבל תאמין לי שבדימיוני אף אחד מאלה שכתבו בגסות כזאת לא מזרחי) לדבר ככה על אישה שלא נסיבות לא היו זוכים אפילו למבט שלה.

אני יודע מה מוצא של Zayan Lavan או W2F1 או menice ?
אבל אני יודע שהם אנשים עדיני נפש.

אז אם תקפתה אותי בגלל דברים שאמרתי בצורה לא מוצלחת - עוד פעם מצטער.

17

כן יש לי המון כאס על גורלה של שלי אבל בשום אופן לא עדתי

אני בעד כבוד לבן אדם ולא אגן על כבוד של מישיהו בפגיעה בכבוד מישיהו אחר

אבל לאלה שכותבים בזילזול וגסות אין לי כבוד, רק בוז

וגם לאלה שלא מבינים שאם כבר יש אפשרות להנות מנסיבות קשות שהביאו אישה לזנות, אז לפחות לתת לה כבוד כאישה

וזה לא שייך למוצא

18
[QUOTE=W2F1]

רגשת אותי עד כדי דמעה, אני מצדיע לך, על הרגש, על הנכונות ללכת אחרי לבך והאמת שלך, על האומץ, על עומק ומורכבות הרגש והיכולת להתחבר לרגשות שלך. אני חושב שזכית לחווית חיים נדירה. איך כתבת? "יכולתי לעבור חיים בלי לדעת שיש אישה כמוך"

אני מאחל לך שתמצא את האשה שלך בעתיד, שיהיה לך רק טוב, נראה לי שאתה מסוג האנשים שהייתי שמח להכיר בעולם האמיתי

[/QUOTE]

אני חושב שאף אחד לא הבין אותי כמוך.

עם כל הכאב זכיתי לחוויה ענקית.

אין יום שאני לא מודה לאלוהים אל המתנה זאת.

19

לערבה אנושית המצפון של הפורום

http://www.youtube.com/watch?v=WTksQD_9L_I&feature=relat ed

האיש ההוא

מילים: נתן יונתן
לחן: שלמה ארצי

איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא
אשר היה כערבות הבוכיות.

למרגלות ההר נולד
ליד הנחל.
בחורף שר בין ערבות בוכיות.

בקיץ בין אורות בצעי המים
לחמו שילח על פני הנחל לדגה.
מקני הסוף כרת לו עפיפון
וכשהיה לאיש
מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה,
מאבן המבצר האפורה בנה לו בית,
על מי הנחל טחנה הקים,
זרע שדות.
שלח אונו על פני הים באניות סוחר.
אך יש אשר יניח כלי מלאכתו,
ויהיה פתאום לאיש אחר.

אשר היה כערבות הבוכיות.

למרגלות ההר נולד, ליד הנחל
יידוד פזור נפש על ההר או בבכאים.
ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו,
יקנו לו אחוזת עולם,
ליד אמות המים השקטות.
אשר היה כערבות הבוכיות.
וכמו מבצר עתיק היה סוף הדרך.

בגמילה

20
[QUOTE=אוסקר ווילד]

לערבה אנושית המצפון של הפורום

http://www.youtube.com/watch?v=WTksQD_9L_I&feature=relat ed

האיש ההוא

מילים: נתן יונתן
לחן: שלמה ארצי

אשר היה כערבות הבוכיות.

למרגלות ההר נולד
ליד הנחל.
בחורף שר בין ערבות בוכיות.

בקיץ בין אורות בצעי המים
לחמו שילח על פני הנחל לדגה.
מקני הסוף כרת לו עפיפון
וכשהיה לאיש
מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה,
מאבן המבצר האפורה בנה לו בית,
על מי הנחל טחנה הקים,
זרע שדות.
שלח אונו על פני הים באניות סוחר.
אך יש אשר יניח כלי מלאכתו,
ויהיה פתאום לאיש אחר.

אשר היה כערבות הבוכיות.

למרגלות ההר נולד, ליד הנחל
יידוד פזור נפש על ההר או בבכאים.
ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו,
יקנו לו אחוזת עולם,
ליד אמות המים השקטות.
אשר היה כערבות הבוכיות.
וכמו מבצר עתיק היה סוף הדרך.

[/QUOTE]

תודה מכול הלב

אבל ביושר ולא בענווה אני מעביר את השיר הזה לשלי לנסיכה אמיתית שלי, שכול הגבורה שלי מתגמדת מול אצילות נפש שלה להיות חיים בלתי אנושיים בכבוד ואצילות.

יש רבים כמוני.אין אישה כמו שלי.

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”