הארלי דיווח מדהים!
מוכרח להודות שאותי אישית הדיווח הזה חירמן... אבל בינתיים אני אסתפק באיזה שבלול טעים
מחכה לקרוא על כל הפנטזיות שאתה מגשים
כ
הארלי דיווח מדהים!
מוכרח להודות שאותי אישית הדיווח הזה חירמן... אבל בינתיים אני אסתפק באיזה שבלול טעים
מחכה לקרוא על כל הפנטזיות שאתה מגשים
וואוו. איזה תגובות, חברים. תודה תודה. העונג כולו שלי
אני מניח שברגע שמפסיקים להתבייש לנסות, הכל נעשה מהנה קל יותר, ולכן גם מהנה יותר. אני בטוח שבעתיד אהנה משלישיות כאלה יותר, כי ארגיש משוחרר יותר.
יש לי עוד כמה פנטזיות ... הן לא נגמרות כל כך מהר... על חלקן אני "עובד", ואת חלקן אני מרגיש שעדיין איני בשל, או שאין לי אומץ לממש. אבל אני בטוח שיגיע הרגע המתאים. מבטיח לדווח.
שלכם,
הרלי.
פגשתי אותה, פגשתי אותי
כל כך מהר זה קרה , מפנטזיה, לפנטזיה קונקרטית, למפגש מסתורי במגרש חניה.....
בפינת חניון תעשייתי מבטון מנוכר, כמו לקוח מסרט צרפתי בשם דיוה, ראיתי אותה מרחוק, עמדה שם ליד האוטו שלה, גוף תמיר במבוכה.
שום דבר כמעט לא היה כמו הפנטזיה פרט לפנטזיה, מצד אחד אני רגיל להלך על קצוות ולהעיז, לא לדפוק חשבון לפחד, מצד שני, ראבאק, הלכתי למשהו שנועד להיות אינטימי ואנושי במגרש חניה מנוכר. זה אף פעם לא קרה לי!
זה לא שלא הזדיינתי במכוניות חונות או נוסעות,
זה לא שלא הזדיינתי במגרשי חניה.
זה לא שלא הזדיינתי אם טרנססקסואל.
זה לא שהזנותיות לא מחרמנת אותי.
אבל איכשהו השילוב הזה עוד לא קרה לי.
התקרבתי לאיטי עם האוטו למקום החניה שלה, רציתי להשיג במקביל שני דברים מקדמיים. לתת לה את תחושת הביטחון בי ולקבל ממנה תחושת בטחון, העולם הרי מלא נוכלים. פחדתי שהפנטזיה תביא אותי למקום שלא ארצה להיות בו.
החניתי את האוטו,
דוממתי את המנוע,.
בשקט היחסי שהשתרר היבטנו אחד בשני, ראיתי אישה בשחור עם מיני קצר עומדת נבוכה כמו שואלת: "היפה אני בעינייך"? או בעצם "האישה אני בעיניך?".
ואני ידעתי, אני חושק באישה הזאת, עם מה שיש בה, בגלל הנשיות, בגלל המבוכה הכל כך אנושית,,,, בגלל שהיא רוצה.
רגליה החטובות שלא נגמרות, כפות הרגליים הסקסיות בתוך סנדלים מגרות, שער סתור שמסתיר מעט את הפנים. פנים יפות מלאות הבעה, היה נדמה לי שאני רואה בפניה גם פגיעות אפשרית.
מעניין שלא שאלתי את עצמי האם אני מוצא חן בעיניה,,,,, השארתי לה את האחריות לתקשר איתי את אי הסכמת לפגישה.
אילולא האילוצים ושמץ ספקנות שיש בי הייתי ניגש אליה בלי הרבה הקדמות, שם, בחוץ, בין המכוניות החונות, תופס את ראשה בין ידי, מנשק אותה על פיה ואומר לה: "ג’ניפר את אישה יפה!, את מעוררת בי תשוקה." הייתי מחכך את גופינו זה בזה, מלטף אותה על כל גופה משיל את בגדינו מעלינו מגלה את הזין שלה מגלה לה את הזיין שלי, משעין אותה בידי על מכסה המנוע מלקק אותה מקצה הזיין ועד לחור התחת, וזקפתי שהייתה כבר קיימת הייתה שוקעת לאט, מתחשב ונחוש לתוך גופה מלא התאווה.
בפועל זה היה אחרת, מאוד אחרת, והיה טוב במה שהיה,
בשעה שהתיישבה רגע באוטו שלה נחשפה לעיני הסקסיות החבויה מתחת לשמלה, הרגלים החטובות והר געש של חרמנות,
יש להודות, האוטו ומקום חניתו היוו מכשלה לזיון שבצד היותו סוער מפרץ החרמנות, יש בו נוחיות,
נדרשת. ,,,,
אני ניזהר באנשים, שלא לפגוע, אני דומיננטי בהתנהגותי המינית. אין סתירה בין השניים אבל מידת החרמנות שלה היא שהכתיבה את הקצב, הקרח נשבר בנשיקה צרפתית מלאת התשוקה.
הנשיקה שברה כל מחסום, כמעט, התמסרתי לתשוקה. מבחינתי הייתי בזיון עם אישה, אישה עם זין, נמשכתי לג’ניפר האישה, בו זמנית נמשכתי לזין שלה. נשיקה היא עבורי מעשה אינטימי ומחרמן ביותר,
הייתי יכול להמשיך ולנשק אותה שעות להביט בעיניה ובידי לאונן את הזיין שלה ולחפור את המיניות האנאלית שלה. לחכך את הזין שלי בשלה, ונשיקה שנמשכת לנצח.
גמרתי לגמרי לא לפי התוכנית, שילוב כל מה שהיה שם עשה זאת, יחד עם זאת לא הרגשתי רע, אבל מאוד קיוויתי שלא אכזבתי אותה, מין הסתם הדרך בה האורגזמה שלי הגיעה לא הייתה בפנטזיה שלה.
כך או כך התמסרתי לגופה, חרמנותי התעוררה מהר מאוד פעם שניה. גופה החטוב המונח בין הכיסאות, ארוך וחושני ומיני לאין שעור. כל כך התחרמנתי מלהיות במחיצתה ברגעי הריכוז העיליים שלה כאשר ידי מפלחת את התחת הסקסי שלה עמוק ונוקשה.
הייתי כולי בתוך גופה, רציתי גם את הזיין שלי שמה, בתוך גופה. ידי ליטפה את הזין שלה, הרגשתי את החרמנות שבי. הזין שלי הזדקף שנית, ויתרתי על האפשרות להחליף את היד שהייתה בה בזין שלי. לא רציתי להפסיק את גל ההרמוניה שלה בדרך לאורגזמה שלה.
הזין שלה בידי היה כל כך מגרה אוף!!!!! עכשיו ברגעים אלא של כתיבה הזיין מגיב לזיכרון הדברים.
כשגמרה הרגשתי את הפעימות גופה על ידי הנעוצה בישבנה. כמה רגישות הייתה שם.
אני רוצה אותה שנית כשהיא חרמנית, טרם יפעלו ההורמונים הכל כך נחוצים לה לפעול את פעולתם.
אני מתגעגע למה שלא היה באוטו, לא הרגשתי את אגני דופק באגנה כאשר הזין שלי עמוק בתוכה, כל כך אני אוהב להרגיש אגן באגן. אני מתגעגע לתחושת הזין שלה שממלא את הפה שלי ומגשש דרכו במורד הגרון. ועוד ועוד געגועים למה שידעתי למה שאני חושק ולא היה. וגעגועים הם דבר טוב.
הפנטסיה שלי הולכת למקומות של כל טווח המיניות שלי.
.
ואחר כך תוך כדי התאוששות דיברנו, כל כך הרבה זרמים זרמו שם וכל מילה נוספת שנאמרה רק העמיקה את הדיאלוג והוסיפה רבדים. הרבה גישושים. יודענו לדבר ידענו להקשיב, ניואנסים, נקשר קשר, גישושים בינה לבינה גישושים ביני לביני גישושים בינינו.
ועם כל מה שנכתב עוד לא נכתב הכל, כמה דברים עוד צריכים לצוף
נמשכתי למין השלישי מזה זמן
אני נמשך למין השלישי
אני נמשך לג’ניפר
נשיקות ג’ניפר!
הרלי,
אני רוחש לך הערכה רבה - על מימוש הפנטזיות ועל כושר הכתיבה שמעביר את עוצמת החוויה.
נ.ב. את סילביה זיהיתי... מה עם הטלפון של ג'ון?....
וואוו נימרוד_M כל הכבוד !!!!
כתיבה משובחת
לגבי המישהו שאתה מכיר כאן בפורום זה הוא היא ? ג'ניפר ?
הרלי
וואוווווווווווווווו
מדהים!!!!!!!! איזה פנטזיה!!!! אתה תותח על!!!!!!
אני פשוט מקנא בך על האומץ לממש את הפנטזיות, ועל האומץ לשתף אותנו. כל הכבוד.
ושאלה לסיום, "סילביה האהובה הצפונית", זו מי שכולנו חושבים?
נימרוד, אני מאד מתחבר לסיפור, וגם לתוכנו. יופי ! אם זה המפגש הראשון שלך עם "בעלת זין" אתה בהחלט בעל ראש פתוח ואמיץ ... יותר ממני.
יש משהוא מסעיר וקינקי בגילוי הזה של "ההפתעה" מתחת לשימלה ובתחושות שזה מעלה ... ובכלל בשתי המילים "הזין שלה". זה מדגדג את הבטן בתוכו במקום שונה לגמרי מחרמנות רגילה אל אישה.
איצטגנין ... לא הצלחתי לקבל את תגובתו של ג'ון. אבל אם יתחשק לו יוכל לשלוח לך ישירות.
ורדי <אין תגובה>
הרגת אותי כבר 5 פעמים, כל פעם שקראתי יותר ויותר עלתה בי התודעה שזה מה שאני מחפש הרבה זמן.
בעבר ניסיתי להגשים את זה עם ידידה שחירמנה אותה המחשבה על קטע כזה אבל בסוף ירדנו מהעניין לטובת שקט נפשי.
אשמח להגשים את העניין עם הגברת סילביה והאדון ג'ון באם אתם קראים כאן.
מייקל
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”