פאפ דאדי וביונסה בזיון חזק ליד בעלה הישן
אני: פאף דאדי
שרון: ביונסה
את ביונסה פגשתי ממש בהפתעה בפארק כשהיא בדיוק עשתה את ריצת הבוקר שלה... היא לבשה גופיה ספורטיבית אדומה מדליקה וחצאית מיני שחורה ונראתה יפה מתמיד.
"פאף דאדי! מה שלומך?" שאלה ביונסה אחרי שראתה אותי ממרחק קצר ונעצרה לידי כדי לומר שלום. ראינו ספסל ריק לא רחוק מאיתנו והחלטנו להתיישב טיפה כדי לפטפט ולהעביר חוויות. אני וביונסה ידידים טובים אבל כבר הרבה זמן לא התראנו.
דיברנו קצת על הא ועל דא ואחרי כמה דקות ביונסה הייתה צריכה להמשיך בריצה שלה... נשארתי לשבת על הספסל והתענגתי על ישבנה של ביונסה שהתרחקה ממני בריצה קלה. היא ממש חירמנה אותי במפגש הקצר הזה ולפתע קפץ לי רעיון ממש ממזרי לראש!

השעה הייתה כבר 2 בלילה כשהתגנבתי לביתה של ביונסה, בלי הרבה בעיות אני חייב לציין

מצאתי את ביונסה בחדר השינה ישנה בתנוחת כפיות ליד בעלה (גילגלנו סדין

), הבעל לא היה צמוד אליה ונראה מותש לגמרי, ממש בחלום העשירי שלו. עליתי על המיטה מאחורי ביונסה כשאני נצמד עם מפשעתי לישבנה

"ביונסה? ביונסה את ערה?" לחשתי לה באוזן וליטפתי את שיערה הגולש...
"הוווו מה אתה עושה פה? השתגעת לגמרי? ואם בעלי יתעורר? יש לו אקדח!"

אמרה ביונסה בלחש והביטה לעברי במבט מופתע אך שובב למדיי

"שששש..." לחשתי לביונסה והצמדתי אצבע לפה...
"יש לו אקדח? גם לי יש אקדח ויותר גדול משלו!"

אמרתי לביונסה והכנסתי את ידי לתוך תחתוניה...
הצעתי לביונסה ללכת למטבח הרחק מהבעל... היא קיפצה ללא היסוס ורצנו מהר למטבח. ביונסה נשענה על השייש והבליטה את ישבנה

אחרי מספר נשיקות על צווארה ועל גופה המענג התיישבתי על ברכיי ופתחתי את פלחי ישבנה הרכים. את חריץ ישבנה חצה חוטיני אדום ומדליק במיוחד שהתפצל לשני חוטים בדיוק במקומות הנכונים

כל מה שנשאר זה לפתוח את "הדלתות לגן עדן" ולטעום מהכוס והטוסיק הטעימים שלה

אחרי מספר דקות שליקקתי לה נמרצות מאחורה ביונסה קפצה עם רעיון מופרע ביותר! היא רצתה שאני ארד לה על המיטה ליד בעלה הישן

עוד לפני שאמרתי משהו היא כבר תפסה בידי ורצנו למיטה שם היא נשכבה ליד בעלה ופתחה את רגליה לרווחה
התנפלתי עליה מיד והתחלתי לאכול את הכוס שלה במרץ כשאני שוכב בין רגליה. לפתע משום מקום התעורר בעלה של ביונסה וראה איך אני מלקק במרץ את הכוס של אישתו כשהיא מחייכת מהנאה

(שרון הייתה אחראית על לדובב את ה"בעל"

)
"מה זה? מה קורה פה?" צעק הבעל כשהוא מביט בשנינו בפה פעור...

"זה בסדר מותק אתה חולם, תחזור לישון" אמרנו לו יחדיו והבעל (השמיכה) נרדם שוב (חחח זה הזכיר לי קטע מאסקימו לימון כשיודלה השובב נתפס על חם

)
אחרי כמה דקות של ליקוק נמרץ על הכוס של ביונסה היא גמרה בהנאה והמשיכה לשכב כדי להתאושש מהאורגזמה שזה הרגע חוותה. היא התחילה לשלוח ידיים למכנסיי ופתחה את הכפתורים... שלחה את ידה לתחתוניי והתחילה לשחק עם הזין שלי שכבר התקשח כמו גזע עץ.
"בוא נזדיין במטבח!" צעקה ביונסה ואחרי שהתפשטנו במהירות רצנו למטבח כמו זוג חרמנים

באמצע המטבח ביונסה התנפלה על הזין שלי והתחילה למצוץ לי בעמידה כשהיא עומדת בפוזה סקסית ומתכופפת מה שהדגיש את כימורי גופה ואת הטוסיק השובב שלה שאותו ליטפתי ללא הפסקה

אחרי כמה דקות של מציצה מענגת ביונסה נשענה על השייש ובחרמנות אדירה באתי מאחוריה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה, הזיון היה די רועש אבל למזלינו היינו במטבח רחוק מהבעל הישן שבאותם רגעים בטח חלם איך מזיינים את אישתו... אהה רגע זה לא היה חלום

מהשייש עברנו למייבש הכביסה ובגלל שהוא היה טיפה יותר נמוך מהשייש אז זוית החדירה בכוס של ביונסה הייתה מענגת עוד יותר

בהמשך ירדנו גם לדוגי קצר על הרצפה מול המקרר... היה לא הכי נוח על הרצפה והחלטנו לקחת את הסיכון ולהזדיין על המיטה ליד הבעל המסכן שעדיין ישן

חזרנו במהירות לחדר השינה וביונסה עלתה עליי לרכיבה נמרצת בזמן ששדיה מקפצים מול פניי, אני מוצץ את מפטמותיה והבעל ממשיך להתהפך מצד לצד

"קדימה בוא תדפוק אותי במיסיונרית!" אמרה ביונסה ונשכבה על הגב כשהיא פותחת את רגליה לצדדים... חדרתי אליה במהירות ובשלב הזה ביונסה ממש התחילה להשתולל! היא תפסה אותי חזק בישבן והתחילה ממש לזיין את עצמה עם הזין שלי ולסטור חזק על התחת שלי חחחח התחרפנה על כל הראש

(חחחח שרון שיחקת אותה

) ומה עם הבעל אתם שואלים? כן כן עדיין ישן

עברנו לתנוחת הכפיות לא לפני שביונסה הזיזה את בעלה לקצה המיטה שלא יפריע לנו

אחרי כמה דקות מענגות של זיון נמרץ בכפיות עברנו לדוגי מהיר ועצבני

טוב פה הבעל כבר הפריע יותר מידי אז ביונסה העיפה אותו לצד השני של המיטה שיהיה לנו יותר מקום

(חחחח שרון פשוט העיפה את השמיכה לצד השני... אין פשוט התפוצצנו מצחוק

)
מראה ישבנה של ביונסה בדוגי פשוט הוציא אותי מדעתי ולאחר כמה דקות מענגות ורועשות גמרתי בחוזקה בכוס הרעב שלה... אחחחח זה בדיוק מה שהייתי צריך היום... זיון לילי עם ביונסה המטריפה

נפרדתי ממנה, התלבשתי ועפתי מהדירה לפני שבעלה באמת יתעורר ויבין מה הלך פה... ומה עשתה ביונסה אתם שואלים? היא החליטה לקפוץ לעוד איזה מאהב תורן... לדבריה בעלה אחרי שלושה מספרים ישן כמו גופה או במקרה שלו כמו שמיכה

[TUBE]XaRfGb-rEvk&feature=fvst[/TUBE]
וזאת הייתה חוויה לא מהעולם הזה לראות ולהרגיש את שרון מקפצת עליי בקצב של השיר עם ישבנה השובב והכל כך טעים!

והעינוגים האורליים שהיא העניקה לי עם פיה החם זה משהו שתמיד מוציא אותי מדעתי!!!

התפוצצתי בפיה תוך זמן קצר מרוב שהייתי חם אחרי הזיון והמציצה החמה שהעניקה לי אחרי הפייסיטנג האימתני שלה

גררררררררר... היה תענוג איתך שרונוש

Lavelle