שלום לכולם, שמי הוא רובין הוד ואתם בטח מכירים אותי כאחד שלוקח מהעשירים ונותן לעניים.
לא מזמן גיליתי שלשרון יש שק מפוצץ בתחתוני חוטיני יוקרתיים...
"זה ממש לא בסדר!" חשבתי לעצמי ומיהרתי לביתה של שרון כדי לקחת ממנה את השק הנחשק ולחלק את התחתונים לכל אותן בחורות נזקקות

בלי לבזבז שניה פרצתי לביתה של שרון ורצתי לסלון ברוח קרבית במיוחד... מצאתי את שרון יושבת רגל על רגל על הספה בסלון. למרות שפרצתי לביתה היא הייתה ממש רגועה... היא אפילו זיהתה אותי מיד בגלל כל אותם שלטים "מבוקש" שמודבקים בכל מקום ע"י אנשים מטעם המלך הרשע במטרה לתפוס אותי.
אחרי שלום שלום הדדי התקרבתי בזהירות לשרון ושמתי לב לשק הגדול שהיה לידה, היה לי ברור שזה שק התחתונים המפורסם וכאשר וידאתי עם שרון שזה אכן השק התכופפתי לעברו אך מיד חטפתי סטירה מצלצלת משרון שלא ממש אהבה את הרעיון

(פשש זאת הייתה חתיכת סטירה! שרון נתנה לי סטירה מצלצלת בהפתעה וממש ראיתי כוכבים

) לא ויתרתי ושלחתי את ידי שוב לעבר שק התחתונים וקיבלתי עוד כמה סטירות

... בהמשך שרון סיבבה אותי עם הפנים לכיוון היציאה ותוך כדי שהיא ממלמלת לעצמה שהיא עצבנית כי יש לה מחסור בזרע היא נתנה לי פנדל במטרה לזרז את יציאתי מהדירה שלה

"אמרת זרע? יש לי הרבה זרע... גררררררר"

אמרתי לשרון והתקרבתי אליה...
"הממממממ באמת? טוב מאוד! תפסת אותי היום חרמנית במיוחד!"

צהלה שרון ותוך שניה מצאנו את עצמינו מתלטפים ומתחרמנים בעמידה...

שרון התיישבה על הספה והורידה לי את המכנסיים... וממש הופתעה לגלות שאני לובש תחתוני ארמני

אמרתי לה שגנבתי אותם מהמלך מה שמאוד הצחיק אותה. במהרה היא הורידה לי את התחתונים היקרות והתנפלה על הזין שלי במציצה חמה ורטובה

תוך כדי ששרון מצצה לי ת'זין בשקיקה, ברשותה לקחתי את שק התחתונים שלה והצצתי בתוכו... את עיניי צדו במיוחד תחתוני חוטיני בצבע ירוק שזה הצבע האהוב עליי ואפילו שמתי אותם על הראש לזכר הימים הטובים שהיה לי כובע בצבע ירוק

שרון שצחקקה בשובבות העדיפה שאני אתענג על התחתונים שלבשה באותו רגע, היה זה חוטיני דק במיוחד בצבע כחול... תוך כמה שניות מצאתי את עצמי מנשק ומלקק את הטוסיק של שרון לכל אורכו ורוחבו. הזזתי ת'חוטיני שלה הצידה וליקקתי במרץ וברעב בין פלחי ישבנה המפתים, שרון צחקקה בממזריות והענישה אותי בסגירת ישבנה השובב על פניי

התחלתי להוריד את תחתוניה של שרון והחלטתי לנצל את הרגע על מנת לחטוף את התחתונים

שרון לא נשארה חייבת והענישה אותי בכך שהורידה אותי על הברכיים ורכבה לי על הגב כשאני מרגיש על הגב את הכוס הרטוב שלה כאילו הייתי סוס הפוני שלה

ניסיתי לנער אותה מעליי אך רק התשתי את עצמי... שזה בדיוק מה ששרון הייתה צריכה כדי להעיף אותי על המיטה ולעשות לי שני זיוני פנים עם הכוס והתחת שלה בזה אחר זה

לא הספקתי להסדיר את הנשימה וכבר מצאתי את עצמי בין רגליה של שרון כשהיא אוחזת לי בשיער ומעיפה את הראש שלי מצד לצד ככה שהלשון שלי עושה לה HAPPY TIME בכוס

אחרי שהיא עזבה ת'ראש שלי במנוחה היא שכבה ברגוע על הגב ואני ליקקתי לה במרץ ת'כוס עם לשוני השובבה

שרון המתוקה במהרה התחילה לרעוד ולהתפתל עם גופה עד שגמרה בהנאה וחיוך ענק הופיע על פניה היפות

החלטתי להקפיץ אותה עוד קצת עם הלשון מה שקצת עיצבן את שרון ותוך שניה מצאתי את עצמי על הגב ושרון מזיינת לי ת'פנים במרץ עם ישבנה

הייתי עדיין ממש חם על שק התחתונים שלה וסיכמתי עם שרון שבתור התחלה אני אקבל את החוטיני הכחול אחרי שאני אדפוק אותה כהוגן בכוס הרטוב והרעב שלה

שרון העיפה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה בכיף ובהנאה מלמטה עד שלפתע היא התחילה ככה לפתע פתאום לאכול לי את שתי האוזניים ולנשוך אותי בצוואר עם שיניה החדות

פאק מי! איזה נשכנית סקסית ומטריפה השרון הזאתי... סקס איתה ממש לא בעלי לב חלש

בהמשך שרון התיישבה בקצה המיטה בדוגי ואני זיינתי אותה בכוס החם שלה בעמידה... מזיין אותה במרץ ונושך אותה קלות בעורפה

אחרי כמה דקות שרון תפסה לי ת'זין והתחילה לטייל איתו בכל הבית

זה התחיל בזיון מטורף בעמידה במקלחת, המשיך לזיון לא פחות מטורף במטבח ומשם זרמנו לזיון נמרץ ומטורף גם כן בסלון מול המראה הגדולה

תוך כדי הזיון התחלתי לחפש את התחתונים הכחולים ולפני שהשגתי אותם שרון חטפה אותם והתחילה לשגע אותי עם התחתונים... סובבה אותם על האצבע שלה מולי והרחיקה אותם ממני בכל פעם שניסיתי לחטוף אותם מידה

המשכנו לזיון בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה... והתחתונים הכחולים עדיין בידה

אחרי ששרון סיימה להתענג על הריח של התחתונים שלה היא סוף סוף נתנה לי אותם כך שתוך כדי שזיינתי אותה בכוס הרחתי את הריח המשגע של הכוס שלה בתחתונים

הריח של הכוס שלה ממש טוב אבל הטעם אפילו יותר טוב!

ביקשתי מהזין שלי לקחת הפסקה קטנה כדי ששרון תוכל לקחת טעימה... טעימה מהכוס שלה כמובן אלא מה?

היא דחפה לעצמה אצבע בכוס ומצצה את האצבע בשקיקה!

ואז היא דחפה את האצבע לכוס שוב ונתנה גם לי לטעום את טעמו המתוק של הכוס שלה מהאצבע העדינה שלה

שלב הטעימות הסתיים והזין שלי חזר לשחות בכוס הרטוב של שרון

עברנו לזיון כפיות נועז... דפקתי את שרון במרץ בכוס, חיבקתי אותה והסנפתי את צווארה וגם נישקתי אותו בשקיקה

שרון נופפה עם התחתונים מול הפרצוף שלי ללא הפסקה אבל אמרתי לה שאני כבר לא מעוניין ורוצה אותה ולא את התחתונים
שרון לא האמינה לי והתחילה לסטור בחוזקה על ישבני מה שממש הגניב והדליק אותי

עברנו לזיון בדוגי חזק ביותר שנמשך דקות ארוכות ומהנות... תוך כדי הזיון בדוגי התחתונים לא נחו לשניה וכל אחד בתורו (קודם שרון ואז אני) הצלפנו עם התחתונים על התחת האחד של השני

גמרתי בגמירה אדירה בכוס החם של שרון והיא נתנה לי ת'תחתונים כמו שהבטיחה אחרי שפינקתי אותה בזיון מטורף! כמו שרק רובין הוד יודע!

תפסתי ת'תחתונים הכחולים בפה שלי וזחלתי מדירתה על ארבע עייף ומותש אך מאוד מרוצה

שרון אמרה לי לחזור במהרה אם אני רוצה לקבל את השק של התחתונים... לדבריה אני צריך לעשות עוד משהו קטן כדי לזכות בשק הנחשק... היא אמרה לי את זה בנימה ממזרית וצחקקה מה שקצת הלחיץ אותי... המממממ מעניין מה זה?

כמה ימים אחרי אותו זיון בביתה של שרון היא החליטה לקפוץ אליי כדי שנסיים עם אותו דבר שדיברנו עליו

שרון קפצה עליי במהירות והתחילה לרכוב לי על הפנים בפייסטינג נמרץ, מדרבנת אותי ללקק לה ת'טוסיק ואת הכוס.
אני שציפיתי כבר שתתחיל למצוץ לי בשקיקה ת'זין הופתעתי כשהיא התחילה לנשוך לי ת'זין ואת הביצים עם שניה החדות

חחחחח היא פשוט מטורפת!

אחרי הנשיכות הגיעו גם המציצות... מציצה רגילה ומציצת פוליש נפלאה ומחרמנת במיוחד

שרון שכל הזמן הזכירה לי שמחכה לי שק מלא תחתונים עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ ולחנוק אותי עם שידיה הרכים והטעימים

בהמשך היא התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והענקתי לה זיון טרמפולינה מדהים!

אבל השיא הגיע כאשר היא התחילה למצוץ לי בדוגי... זיינתי לה ת'פה במרץ עד שמילאתי את פיה בכמות יפה של זרע חם היישר מבית היוצר של MR. DICK

שרון פתחה את פיה ואמרה בצורה קצת מצחיקה: "טעים מאוד!"

ואז היא אמרה שהמנה שלי מוכנה והיא העבירה לי את הזרע החם לפה שלי וצעקה לי בהתלהבות שעליי לבלוע ת'זרע כדי לזכות בשק התחתונים

בלעתי ת'זרע בגלל שהוא היה ממש טעים! והאמת שלגמרי שכחתי משק התחתונים

סוף
פיצוץ, טירוף וזיון לא מהעולם הזה! הסיום שובב ולא שגרתי, אני בטוח שנהנית שרונוש

Lavelle