כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 19 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

181
רימינג החכם למה את אומר זאת ידידי,הוא היחידי שמדווח כל פעם על הפגישות שלו עם המלוכסנת הלו הוא עבדה הנאמן מה רע בזה..אתה לא נהנה לקרוא את דיווחיו המעמיקים ואת זה שהוא נותן יד לדמיון?
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

183
המסכה חוגגת בזיון פרוע !!!! Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי הוא ג'ים קארי, גבר צעיר ונאה. מידי יום אני אוהב לבלות בפארק המקומי ולהתחיל עם בחורות כוסיות שמסתובבות בפארק.

לצערי לא כ"כ הולך לי עם בחורות כי אני סובל מעודף בטחון עצמי מה שתמיד מבריח אותן בכי

יום אחד כשטיילתי להנאתי בפארק, לפתע ראיתי שעל הספסל יושבת בחורה יפייפיה ואוכלת בננה. אבל היא לא סתם אכלה את הבננה היא ממש התענגה עליה! היא ליקקה ומצצה אותה לכל אורכה ורוחבה בצורה סקסית להפליא! Tongue כמעט נפלתי כשראיתי את המחזה הזה צחוק

(שרון ישבה על הספה וביצעה מין אוראלי לבננה בצורה סקסית ביותר Evil Smile... גררר זה היה מחרמן בטירוף לראות את זה...)

אחרי שסידרתי את הלסת שלי שנשמטה עד הרצפה צחוקצחוקצחוק בלי לבזבז אף שניה התיישבתי על הספסל צמוד אליה ואמרתי לה "שלום" חיוך גדול

הבחורה שילבה רגליים ולא ממש הביטה לעברי, ממשיכה להתענג על הבננה שלה...

"איך הבננה טעימה?" שאלתי אותה בעודי ממשיך לנעוץ בה עיניים...

"כן..." אמרה הבחורה בנימה סנובית, שוב בלי להביט לעברי...

"תגידי בא לך לטעום גם מהבננה שלי?" קריצה אמרתי לה וליטפתי את רגלה...

"מהההההההההה? Shocked חצוף!!!" כועס צעקה הבחורה, קמה על רגליה, החטיפה לי סטירה ודחפה ת'בננה לפה שלי בעצבים צחוק צחוק צחוק

הבחורה נעלמה במהירות ואני המשכתי לשבת על הספסל כלא מאמין עם הבננה תקועה לי בפה צחוק

אה לא נורא יש אלף כמוהה! אמרתי לעצמי ונתתי ביס בבננה צחוק דווקא טעים Tongue

לפתע ראיתי על הדשא חפץ מנצנץ... שפשפתי את עיניי רק כדי לראות שאני לא הוזה... התקרבתי לחפץ וראיתי שהייתה זאת מסכה מגניבה ביותר! הרמתי את המסכה ולבשתי אותה על הפנים. (זאת הייתה המסכה הונציאנית של שרון קריצה) איך שעשיתי את זה הרגשתי אנרגיה חזקה שלא ניתנת לתיאור! זה היה ממש מדהים והיה נדמה לי שאני יכול לעשות כל דבר כשאני לובש את המסכה הזאת חיוך גדול

חזרתי לספסל והספקתי לשבת עליו דקות בודדות... היה זה כאילו בהזמנה אישית! בחורה כוסית בחצאית מיני ירוקה קצרה מאוד ובגרביוניי רשת שחורים התקרבה אליי... היא מצצה סוכריה גדולה על מקל וממש שידרה סקס באוויר Tongue

הבחורה שמאוחר יותר הציגה את עצמה כקמרון דיאז ביקשה ממני שאחזיק לה את הסוכריה כדי שתוכל לסדר את הגרביונים שלה. היא שמה רגל אחת על הספסל והתעסקה עם הגרביונים שזמן שאני נועץ עיניים בתחתונים הלבנים שניגלו לנגד עיניי Tongue

התחלתי לפלרטט עם קמרון והיא זרמה חופשי עם כל מה שזרקתי לעברה... חייכה ללא הפסקה ודפקה בי מבטים סקסיים חיוך גדול היא גם התלהבה מאוד מהמסכה שלי אבל בכל זאת ביקשה שאעלה אותה למעלה על הראש כדי לראות את פניי קריצה

תוך זמן קצר כבר התמזמזנו בעמידה בפארק ושלחנו ידיים זה לזו... אני לכוס שלה והיא לזין שלי אצבע למעלה

הצעתי לה לקפוץ לחדר במלון שבסביבה והיא הסכימה בשמחה! חיוך גדול

הלכנו לחדר במלון ממשיכים להתמזמז ללא הפסקה... קריצה

כשנכנסנו לחדר קמרון שאלה אותי האם אני יודע לעשות קסמים עם המסכה שלי? אמרתי לה שאני בשמחה אדגים לה איך אני מפעיל עם התחת שלי את המאוורר שהיה בחדר צחוק (המאוורר של שרון)

תפסתי את הכבל של המאוורר ודחפתי אותו לישבני... המאוורר מיד התחיל לעבוד וקמרון הנרגשת מחאה כפיים וצחקה צחוק (העברתי את הכבל של המאוורר בין הרגליים והכנסתי אותו לשקע שהיה מאחורי, מהצד זה נראה כאילו הכבל תקוע לי בתחת צחוק)

אחרי המאוורר האנאלי שעשיתי לקמרון היא התנפלה עליי והתחילה למצוץ לי ת'זין כשהיא בכיפוף קל בעמידה בזמן שאני מלטף לה את הטוסיק ואת הכוס שלה Tongue

עוד קצת מיזמוזים והתלטפויות וקמרון הציעה לזרום לשירותים (שירותים של שרון) כדי להזדיין שם בכיף חיוך גדול אבל לא להזדיין שם בדרך השיגרתית אלא להזדיין בשירותים כשאני קשור לאסלה! Tongue צחוק

קמרון הביאה ערכת קשירה וקשרה את שתי הידיים שלי לאסלה... התיישבתי על האסלה וזיכיתי לעוד מציצה חמה מקמרון שתוך זמן קצר הסתובבה עם גבה אליי, הרימה את החצאית שלה למעלה והתיישבה לי על הברכיים. אני יושב על האסלה, קמרון יושבת על ברכיי והזין שלי עמוק בכוס החם שלה! Tongue

קמרון התחילה לקפץ במרץ על הזין שלי ומרוב שהיה צפוף בתא השירותים הדלת התחילה לדפוק על הקיר לפי קצב הזיון צחוק מכיוון שהייתי קשור לאסלה הייתה זאת קמרון שזיינה אותי ולא אני אותה צחוק

אחרי כמה דקות קמנו והמשכנו את הזיון בשירותים בעמידה כשאני בתוך התא עם ידיים קשורות לאסלה וקמרון חצי בחוץ חצי בפנים... לעומת הזין שלי שהיה לגמרי בפנים... בכוס שלה! ושחה שם בכיף להנאתינו הרבה!!! חיוך גדול

(לא יודע מה הסיבה אבל יש משהו מאוד מחרמן בלהזדיין בשירותים... לפחות בשבילי. לא התחרמנתי ככה מאז הזיון עם שרון בשירותי הנכים של עזריאלי)

אחרי כמה דקות של זיון בשירותים קמרון שיחררה אותי מערכת הקשירה והלכנו בחזרה לחדר השינה. קמרון התיישבה בדוגי וביקשה שהפעם אני אכנס עם הפנים שלי לתוך ישבנה קריצה ואיך שעשיתי זאת השובבה סגרה אותי בפנים ונאבקה איתי כהוגן עד שסטרתי לה כמה פעמים על הטוסיק הדורש שלה כדי שתרגע צחוק קריצה ולבסוף הענקתי לה רימינג איכותי באין מפריע שהוציא אותה מדעתה Approve

אחרי זה פינקתי את קמרון בירידה משובחת והבאתי אותה לאורגזמה מפוצצת Star מוחא כפייה אצבע למעלה

(הייתי עדיין עם המסכה עליי, לבשתי אותה כך שהיא מאחורי הראש כדי שלא תפריע לי לזיין, והיא נראתה כמו פפיון צחוק המחזה הזה מאוד הצחיק את שרון צחוק)

קמרון היייתה די מופתעת מהכישורים האורליים שלי ואחרי שנרגעה קצת מהגמירה נשכבתי על הגב והיא עלתה עליי לרכיבה. בלי לבזבז אף שניה בעודי מזיין את קמרון במרץ מלמטה היא התחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים ללא בפסקה! אכלה אותי כהוגן מה שרק המריץ אותי והצחיק אותי בו זמנית צחוק (כששרון מתחילה לנשוך אותי אני מתחיל להתחרפן ותוך זמן קצר שנינו פשוט מאבדים ת'ראש צחוק הכי מצחיק שהשעה הייתה 12 בלילה מה שדירבן עוד יותר את שרון להכנס לדמות הערפדית הסקסית Tongue צחוק קריצה)

אחרי כמה דקות של זיון מטורף ברכיבה כשקמרון עם הפנים אליי היא התיישבה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה חיוך גדול

משם עברנו לזיון מעולה כשקמרון בדוגי בקצה המיטה ואני מזיין אותה בכוס הרטוב כשאני בכיפוף קל בעמידה חיוך גדול

המשכנו לזיון חזק בעמידה כשקמרון נשענת על הספה מול המראה הגדולה Tongue

למרות שהיה לי קשה לצאת מהכוס של קמרון אפילו לשניה אחת איכשהו הגענו לשידה ליד המיטה והמשכנו שם בזיון חזק בעמידה. בדרך לשידה הרמתי את תחתוני החוטיני הלבנים של קמרון ושמתי אותם על הפנים כך שהן הסתירו לי את הפה ואת האף... אחחחח הריח משגע! Tongue

(מה שהיה משעשע במיוחד הוא שנראתי כמו שודד בנקים צחוק אני ושרון התבדחנו תוך כדי הזיון שאני מזיין את הכספומט צחוק צחוק צחוק)

כשנרגענו קצת מזיון הכספומט חחחחח צחוקצחוקצחוקצחוק עברנו לזיון כפיות נמרץ על המיטה ואז המשכנו לזיון בדוגי חיוך גדול (תוך זמן קצר תוך כדי הזיון התחלתי להקניט את שרון והיא לא נשארה חייבת... היא נשכבה על הגב ופיתתה אותי לטעום את הכוס שלה ואז כאשר הלשון שלי כבר נגעה לה בכוס היא תפסה אותי בשתי רגליה בצוואר ובתרגיל האבקות הפילה אותי על המיטה והפכה אותי על הגב, לפני שהבנתי מה קרה היא כבר זיינה לי ת'פנים עם הכוס והטוסיק שלה ללא רחמים צחוק פאק איזה תרגיל מפתיע היא דפקה לי! הייתי בהלם מוחלט ושרון לא הפסיקה לצחוק מההבעה המופתעת שהייתה על פניי צחוק "זיון פנים! זיון פנים!!!! חחחחח" צעקה שרון כשהיא רוכבת לי על הפנים עם הכוס שלה TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוק

חזרנו לזיון בדוגי והמשכתי להדליק את שרון שבפעם השניה היא כבר לא תצליח לעשות לי את התרגיל הזה. אחרי כשתי דקות היא ביקשה שאזיין אותה במיסיונרית כאשר שתי רגליה מונחות על כתפיי. בשמחה רבה יצאתי מהכוס שלה ואחרי שהיא שכבה על הגב והרימה את רגליה באוויר נשכבתי מעליה בלי לדעת שששרון טומנת לי מלכודת Shocked צחוק שניה לפני שהשחלתי את הזין שלי לכוס שלה היא כרכה את רגליה סביב צווארי והעיפה אותי על גב... שוב היא עשתה זאת! כועס צחוק התוצאה חזרה על עצמה... שרון זיינה לי ת'פנים עם הכוס והטוסיק שלה ללא רחמים צחוק אויי וכמה שהיא נהנתה מזה! Tongue צחוק טוב מודה גם אני מאוד נהנתי והתחרמנתי מזה Tongue Embarrassed

כמובן שאחרי ששרון סיימה לזיין לי את הפנים השכבתי אותה על הגב וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית כאשר רגליה מונחות על כתפיי... אחחח איזו הרגשה מדהימה זאת לחדור אליה ככה Tongue מוחא כפייה

שרון שעדיין לא נרגעה התחילה לסטור לי בחוזקה על התחת וגם תפסה עם אצבעות רגליה את האוזניים שלי!!! צחוק Wacko מושכת בהן ומתפוצצת מצחוק כועס צחוק אין לי מושג איך היא עשתה את זה עם הגרביונים... אין דברים כאלה! צחוק נראה לי שגם חטפתי כמה סטירות מכפות רגליה... לא שזה הפריע לי לזיין אותה כהוגן Evil Smile)

אחרי המיסיונרית המדהימה חזרנו שוב לזיון בדוגי שהתפתח במהרה לזיון מטורף! שנמשך דקות ארוכות ומענגות במיוחד חיוך גדול

גמרתי באורגזמה אדירה בכוס של קמרון שהייתה ברקיע השביעי מהזיון Tongue

נפרדנו לא לפני שקמרון נתנה לי את מספר הטלפון שלה קריצה

פשששש היא זיון לא נורמלי הקמרון הזאת! אמרתי לעצמי וחייכתי מאוזן לאוזן חיוך גדול

פגשתי את קמרון שוב כמה ימים אחרי... היא העירה אותי משנתי עם ישבנה החשוף מה שמאוד הדליק אותי והתחלתי ללקק לה ת'טוסיק בשקיקה חיוך גדול

היא התחילה למצוץ לי ת'זין בהנאה עד שלפתע היא התחילה לחקור אותי איך זה שנעלמתי לה ככה ולא התקשרתי אליה כל הזמן הזה?

סיפרתי לה בלי בושה שמאז שיש לי ת'מסכה אני תופס זיונים בפארק על ימין ועל שמאל צחוק

קמרון לא נשארה חייבת ועשתה לי פייסיטינג חינוכי על שהייתי ילד רע והפקרתי ת'כוס הרעב שלה צחוק קריצה

קמרון פינקה אותי במציצת פוליש מדהימה ואני המשכתי ללקק לה מאחורה את הכוס ואת הטוסיק ואפילו נתתי לה כמה ביסים בטוסיק מרוב שהתחרפנתי צחוק

כעונש על הנשיכות בישבן קמרון זיינה לי קצת ת'פנים ואז עלתה עליי לרכיבה הפוכה ודרשה זיון טרמפולינה חזק ביותר אצבע למעלה Tongue

הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי ובשלב מסויים היא התחילה ממש לרקוד לי על הזין, מנענעת את ישבנה לצדדים כמו רקדנית (או שמא זיינית? קריצה) ברזילאית מוחא כפייה חיוך גדול צחוק

בהמשך זיינתי את פיה של קמרון כשהיא בדוגי והתענגתי על מראה ישבנה במראה הגדולה Tongue

אחרי כמה דקות התפוצצתי בפיה! Tongue קמרון הביטה עליי ואמרה בפה מלא: "זיון פנים" צחוק צחוק צחוק

חחחחח זה נשמע מצחיק בטירוף! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

ותודה למסכה הקסומה קריצה

סוף

שרון זיינת לי ת'צורה תרתי משמע!!! צחוק צחוק צחוק Tongue Tongue Tongue קריצה

היה מפגש לא נורמלי!!! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

184
[QUOTE=רימינג מעשי]
ערבה , אם הסגנון של האיש עושה לך טוב לא אמנע ממך את העונג.
מבחינתי במערב אין כל חדש למעט העובדה שהאיש הוגלה לאי השדים ואולץ לכתוב פינה משלו.
[/QUOTE]
אל תדאג רימינג ידידי,
שינוי הסגנון היה ניסיון חולף וחזרנוו לגיחוך פאטטי.
לא אגיב עוד בפוסט הטיפשי הזה ומציע גם לך לא להגיב.
רק בגלל שהגבת - אנשים קראו מה לבלה כתב.
זכותו של כול אדם וגם של לבלה להנות מפנטזיות מיניות. הפורום מאפשר לו לעשות זאת. הוא סה"כ לא מזיק כמו אלה שמפיצים אותנו בהודעות חסרי תוכן בכול פוסט ופוסט.

186

ליאונרדו דיקפריו ובר רפאלי בדייט ראשון Evil Smile

Leonardo DiCaprio and Bar Refaeli - Celebrities At The Lakers Game

היה זה יום חמים ונעים שבו בר רפאלי עשתה טיול בטיילת. אבל זה לא היה סתם טיול, היה זה צייד! לא פחות ולא יותר! הכוס של בר היה רעב מתמיד הבוקר ובדיוק לפני 10 דקות היא סיימה להזדיין עם מישהו מאחורי השיח בפארק צחוק

הפארק היה ממש בצמוד לטיילת והיא החליטה לקפוץ לטיילת ולצוד שם עוד איזה זין טוב לארוחת הבוקר כי הזין הקודם ממש לא השביע אותה צחוק. בעודה פוסעת בטיילת על עקבים ולבושה בחצאית מיני (שרון הסתובבה בסלון על עקבים לבושה בחצאית מיני גרררררר Tongue) היא ראתה בחוף הים שהיה כמה מטרים ממנה איזה חתיכון שוכב לו על החול ומשתזף Tongue (שכבתי על מזרון ההתעמלות של שרון בסלון). מיד ובלי לבזבז שניה היא לקחה פניה חדה לכיוונו של הבחור וכאשר הגיעה אליו היא נעמדה מעל פניו כשהיא בפיסוק קל. בר לא לבשה תחתונים ורק אחרי שהיא פנתה אליו הבחור ששמו הוא ליאונרדו דיקפריו (אני חיוך גדול) פקח את עיניו וראה את המחזה המדהים שהיה מעליו צחוק

"וואואוווווו תגידי זה אמיתי או אני חולם?" Tongue צחוק אמרתי לבחורה שעמדה מעליי בפיסוק ולא לבשה בכלל תחתונים מבולבל

"הממממ תגיד, בא לך להזדיין איתי?" שאלה הבחורה והמשיכה לעמוד מעליי בפיסוק כשהכוס והטוסיק שלה חשופים בפניי במלוא הדרם חיוך גדול

"תשמעי אני אשמח להזדיין איתך אבל לא כרגע... אנחנו בכלל לא מכירים... ולא ממש בא לי להזדיין ב..." אמרתי לה כשלפע היא קטעה את דבריי...

"אהההה אתה לא רוצה להזדיין איתי? אני אראה לך מה זה עכשיו!" כועס צעקה הבחורה והתיישבה לי על הפנים עם הכוס שלה... וזיינה לי ת'פנים כהוגן על היותי ילד רע שמסרב לתת לה זיון טוב על הבוקר צחוק

אחרי זיון הפנים המפתיע שקיבלתי מהבחורה היפייפיה שהציגה את עצמה כבר רפאלי, התפייסנו וקבענו להפגש על הספסל בפארק עוד כמה דקות... קריצה

כשהגעתי לפארק בר כבר ישבה על הספסל וחייכה אליי בשובבות כשראתה אותי מתקרב. התיישבתי לידה ובחנתי את גופה המדהים! Tongue

החלפנו כמה מילים כאשר לפתע בר התחילה לחפש משהו בתיק שלה שהיה מפוצץ בקונדומים וכמה מהם נפלו מהתיק צחוק לבסוף בר מצאה את מה שחיפשה... היו אלה תחתוני חוטיני מנומרים Tongue

בר נעמדה עם ישבנה אליי ולבשה אותם לאט לאט... מרימה את החצאית שלה למעלה ועוטפת את ישבנה בחוטיני המדליק הזה חיוך גדול

אחרי שבר נענעה את ישבנה מצד לצד היא חזרה לשבת לידי ולמזמז אותי. היא שלחה את ידה למפשעתי והרגישה ת'זין שלי שעמד כבר כמו טיל! חיוך גדול

"קדימה ליאו בוא נזדיין על הספסל! אפשר גם מאחורי השיח" קריצה אמרה בר בהתלהבות וממש נמרחה עליי...

"רגע רגע... רציתי להכיר אותך קצת לפני שאנחנו מזדיינים..." צחוק הבהרתי לבר וחייכתי אליה...

בלי לבזבז אף רגע בר תפסה את היד שלי והכניסה אותה מתחת לחצאית שלה... "הנה תכיר את הכוס שלי! זהו עכשיו אנחנו מכירים ויכולים להזדיין בכיף!" Tongue אמרה בר בשמחה צחוק

"את משהו את יודעת? צחוק אולי נצא בערב נבלה ביחד ואז נזרום לסקס פרוע?" קריצה אמרתי לבר וליטפתי את רגלה...

"OK ליאו הנה מספר הטלפון שלי... תתקשר אליי ב-8 בערב..." קריצה אמרה בר וכבר קמה עד שלפתע התכופפה במהירות לעברי, שלפה מהבגד ים שלי את זייני והתחילה למצוץ אותו ברעב Shocked צחוק

"אולי בכל זאת?" Tongue חיוך גדול קריצה שאלה בר והביטה בי בשובבות אחרי שלקחה הפסקה מהמציצה, חייכתי אליה במבוכה והיא הבינה את הרמז...

"טוב טוב אני אחכה לערב... ביי" חיוך גדול אמרה בר בחיוך והתחילה להתרחק כשהיא צועדת בסקסיות על נעלי העקב שלה.

לפתע בר מעדה והתחילה לצעוק לעזרה... אחת מנעלי העקב שלה נתקעה במדרכה Shocked

קפצתי מהספסל ורצתי אליה במהירות כדי לעזור לה ולשחרר את הנעל שלה שנתקעה. כאשר התכופפתי והתחלתי להתעסק עם העקב שלה בר השתפשפה עם הטוסיק שלה על הפנים שלי מה שמאוד הקשה עליי במשימת החילוץ צחוק ברור שהטוסיק החשוף של בר חירמן לי ת'צורה והרגשתי ממש מבולבל מכל הסיטואציה המצחיקה הזאת צחוק

ברגע ששיחררתי את בר היא התנפלה עליי בחיבוק ונשיקה... ממש נמרחה עליי באמצע הרחוב בזמן שהחצאית שלה היתה מורמת למעלה צחוק

לבסוף אחרי כל ההתמזמזויות נפרדנו בשנית ובר המשיכה לצעוד על נעלי העקב שלה, מנענעת את ישבנה מצד לצד חיוך גדול

המשכתי לנעוץ את עיניי בבר המתרחקת... בלי לשים לב התחלתי ללכת אחריה כאשר אני שומר על מרחק סביר ממנה שלא תראה אותי עוקב אחריה... אבל מסתבר שבר ראתה ועוד איך! ואחרי תרגיל נעל העקב היא החליטה לעשות לי טיזינג בחדר המדרגות Evil Smile

בחדר המדרגות בר נעצרה על המדרגות והתכופפה למטה כדי לסדר את נעלי העקב שלה... הטוסיק שלה הציץ מתוך החצאית ובר כמובן ידעה שאני עומד מאחוריה ומתענג על המחזה הזה צחוק

אחרי זמן קצר בר התסובבה בהפתעה "ותפסה" אותי על חם! צחוק

אחרי שיחה קצרה בחדר המדרגות עלינו לדירה של בר... טוב נו הייתי כבר חרמן חבל"ז ובר הייתה מוכנה לחגוג עם הזין שלי כבר מזמן אז הקדמנו את הדייט שלנו צחוק קריצה

הייתי בטוח שבר תתחיל לאנוס אותי כבר בכניסה אחרי שנכנסנו לדירתה, אבל במקום זה היא אמרה לי שהיא צריכה לעשות ניקיון קטן ושאני מוזמן בינתיים לשבת על הספה ולחכות לה שתסיים... מבולבל

כמובן שהכל היה עוד תרגיל מבריק של בר כדי לחרמן אותי עוד יותר ולעשות לי טיזינג עם ישבנה שהציץ מתחת לחצאית בכל פעם שהתכופפה עם המגב Tongue צחוק

בר התקרבה לאט לאט עם ישבנה קרוב אליי ודפקה לי ריקוד עם המגב כאילו הייתה חשפנית שרוקדת על עמוד Tongue היא נענעה את ישבנה מצד לצד ולא התאפקתי וסטרתי על פלחי ישבנה הרכים והדורשים מה שהקפיץ את בר המופתעת שזרקה את המגב וקפצה עליי צחוק

בר התחילה לרכב עליי בעצבים בעודי יושב על הספה וחנקה אותי עם שדיה Tongue התחלתי לצחוק וחיבקתי את בר בחוזקה, ממזמז את גופה הענוג מסניף את ריח הגוף המשגע שלה חיוך גדול

אחרי שבר נרגעה קצת היא נשענה על השולחן ונתנה לי להתענג על הטוסיק הסקסי שלה עם תחתון החוטיני המנומר חיוך גדול נישקתי את ישבנה לכל אורכו ורוחבו והזזתי את תחתון החוטיני שלה הצידה, טועם בשקיקה את ישבנה המתוק Tongue

בהמשך נעמדתי מאחוריה... מזמזתי אותה, נישקתי את עורפה וצווארה והפשטתי אותה לאט לאט מהגופיה והחזיה. נישקתי ומצצתי את פטמותיה המתוקות ושלחתי את ידי לכוס הרטוב שלה והיא שלחה את ידה לזין הקשיח שלי חיוך גדול

ואז בלי שבר ציפתה לזה הנפתי אותה באויר ונשאתי אותה בידיי אל חדר השינה. השכבתי את בר על המיטה והתחלתי להוריד את נעלי העקב מכפות רגליה העדינות בזמן שהיא מלטפת לי ת'זין חיוך גדול

נישקתי את כפות רגליה ונשכבתי מעליה, ממשיך לנשק את גופה ולמצוץ את פטמותיה...

בר כנראה לא הייתה כ"כ מרוצה שאני מתעלם מהכוס שלה והתחילה לדחוף את הראש שלי למטה אל הכוס הרעב שלה צחוק

הורדתי את התחתונים המנומרים מהטוסיק של בר אבל במקום ללקק לה ת'כוס פינקתי אותה ברימינג מפתיע מה שהקפיץ את בר וקצת הרגיז אותה על שהחלטתי להאבק בה קצת קריצה

בר לא נשארה חייבת ודחפה לי ת'תחתונים שלה לתוך הפה שלי צחוק ובהמשך הלבישה לי אותם על הראש צחוק

כמובן שלא עבר זמן רב וכבר הייתי עם הלשון צמוד לכוס הטעים של בר, מלקק לחרמנית הזאת ת'כוס במרץ להנאתה הרבה חיוך גדול כעבור זמן קצר הרעדתי את בר עם לשוני והיא גמרה כשחיוך ענק מתנוסס על פניה חיוך גדול

אחרי שבר נרגעה קצת מהאורגזמה שחוותה היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ בשקיקה ת'זין שלי חיוך גדול ליטפתי את גופה ואת שיערה החלק והבטתי מלמעלה איך המתוקה הזאת יונקת את הזין שלי בשקיקה קריצה

בר כבר לא יכלה לחכות יותר ונשכבה על גבה... מזמינה אותי להשחיל אותה מלמעלה... נשכבתי מעליה וחדרתי לתוך הכוס הורדרד שלה במיסיונרית חיוך גדול בר הממזרה עוד ניסתה לתפוס אותי עם רגליה, כמובן כדי להפיל אותי על הגב, אבל הפעם היא פיספסה וכבר הייתי בשוונג של הזיון צחוק

אבל בהמשך איך שיצאתי ממנה היא לא חיכתה שניה ועשתה לי תרגיל היאבקות מפתיע... הפכה אותי על הגב עם רגליה צחוק (חחחחח שרון התעצבנה על כך שלא הצליחה להפוך אותי ולעשות לי זיון פנים כמה דקות לפני זה צחוק) התיישבה לי הפנים ועשתה לי זיון פנים נמרץ על שהייתי ילד רע וסורר צחוק

לאחר זיון הפנים של בר השובבה עדיין שכבתי על הגב, מנסה להתאושש... אז בלי לבזבז שניה ולאפשר לי להתאושש היא עלתה עליי והתחילה לרכוב עליי במרץ חיוך גדול היא נשכבה עליי ולפתע התחילה לנשוך אותי בצוואר ואז עברה לאוזניים... אכלה לי שלא לומר אנסה לי את שתי האוזניים עם פיה ושיניה החדות Shocked צחוק ובזמן שהיא נשכה אותי ללא הרף התחתונים שלה כיסו את הפנים שלי (חחח אין לי מושג איך הם הגיעו לשם צחוק) וכיסו לי את הפנים ככה שלא ראיתי מה מתרחש מסביב צחוק (זה מאוד שיעשע את שרון כמובן צחוק)

ובזמן כל הבלאגן הזה בר גם צעקה עליי שאדפוק אותה כהוגן בכוס הרעב שלה Tongue צחוק

עברנו לזיון חזק ביותר בכפיות שבמהלכו היא סטרה ללא הפסקה על הישבן שלי וגם תפסה אותי בישבן להגברת הקונטרות כשזיינתי אותה בכוס הרטוב שלה Tongue

משם עברנו לזיון מהנה בעמידה כשבר נשענת על השידה חיוך גדול במהלך הזיון בר עשתה משהו ממש מטורף... היא לקחה את ההלו קיטי הקטנה שלה שישבה על המדף ובזמן שזיינתי את בר בכוס בר שיחקה עם ההלו קיטי בביצים שלי כשהיא אומרת לי "אתה מזיין אותי עכשיו, ובזמן הזה הלו קיטי מלקקת לך את הביצים! תראה איזה שרמוטה היא!" צחוקצחוקצחוק

המשכנו בזיון כשהבר בדוגי בקצה המיטה ואני דופק אותה חזק בכוס בעמידה חיוך גדול חחחחחח תוך כדי הזיון אמרתי לבר משהו שקצת הרגיז אותה צחוק אז מה הפלא שבהמשך מצאתי את עצמי שוב שוכב על המיטה כשהיא מזיינת לי ת'פנים כהוגן צחוק קריצה

אחרי שהתאוששתי קצת מזיון הפנים הקשה שעברתי המשכנו להזדיין בדוגי במשך דקות ארוכות... תוך כדי הזיון בר הצליפה בי עם התחתונים המנומרים שלה על התחת שלי מה שרק דירבן אותי לזיין אותה יותר ויותר חזק Evil Smile

גמרתי בגמירה אדירה לתוך הכוס של בר המאושרת חיוך גדול וואוווו איזה זיון של בוקר בדיוק מה שהייתי צריך! Tongue אחרי שהשבעתי את הכוס הרעב של בר נפרדנו לשלום עד לזיון הבא שלא איחר לבוא קריצה

ביום למחרת בזמן שישנתי בר תפסה אותי בביתי והתיישבה לי על הפנים עם ישבנה, מעירה אותי משנתי הענוגה....

זאת פעם ראשונה שהתעוררתי וראיתי לפניי מחזה כה מדהים! Tongue ליקקתי ת'כוס ואת הטוסיק שלה בשקיקה ולא היה אכפת לי אפילו איך היא הגיעה לביתי. אם היא פה אז בטוח שהיא רוצה זיון אלא מה? צחוק

אז ברור שזה מה שהיא רצתה אבל היא גם קצת כעסה שהזדיינתי עם מישהי אחרת בלילה הקודם... צחוק לפני שהספקתי לענות לבר היא נשכה לי ת'ביצים עם שניה החדות והתחילה ללקק לי ת'זין עם לשונה השובבה... פאק מי איזו הרגשה מדהימה! Tongue

היא מצצה וליקקה ונשכה ת'זין בזמן שליקקתי לה בשקיקה מאחורה ואז היא עלתה עליי לרכיבה חיוך גדול

ובזמן שזיינתי אותה במרץ היא התחילה לרחרח לי את הפנים כי היה להם ריח של כוס לדבריה... וזה ממש הגניב והצחיק אותה צחוק

אחרי שבר סיימה להתענג על הפנים שלי קריצה (אין כמו פנים בריח כוס צחוק) היא שוב נצמדה אליי בחוזקה והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים ללא הפסקה צחוק אצבע למעלה אווויייי זה היה טווווווווווווב מוחא כפייה קריצה

אח"כ בר הסתובבה והקפצתי אותה גבוה על הזין שלי בזיון טרמפולינה מהנה חיוך גדול

אחרי הזיון בר החליטה לפנק אותי במציצה חיוך גדול ואיך שהיא מצצה לי אווהוווו, מציצה מדהימה בדוגי מול המראה כשאת ישבנה חוצה תחתון החוטיני המנומר שלה גרררררררררר Tongue

גמרתי בפיה בקול תרועה רמה ובחיוך גדול היא פתחה את הפה והראתה לי מה הזין שלי עולל... קריצה פשששש שיחרר אחלה כמות השובב צחוק

מאז אותו יום היו לנו עוד הרבה זיונים מטורפים ואפילו הפכנו לזוג חיוך גדול טוב את ההמשך אתם כבר מכירים קריצה

סוף

גררררררר שרונוש אהובתי... היה פיצוץ!!! Tongue Tongue Tongue

סופרמן שלי כבר מתגעגע ל Censored שלך...

נשיקות וחיבוקים יפייפיה Heart Hug

Lavelle
Lavelle2011-11-15 21:14:04

187
אז הנה לבל..אתה כל פעם רושם שהית אצלה מוקדם בבוקר השאלה שנשאלת כאן וגם אותי מסקרנת היא מתי היתי בבוקר כאשר אתה מעלה את הדיווח כבר בשעה6:00 בבוקר..
הדיווחים שלך דווקא מאוד מושקעים ומצחיקים כאחד לטעמי,מה שיפה הוא שבכל קטע אתה מכניס את קטע האבקות בין לבין שרון
איך שאתה נאבק כאשר היא עושה לך פייסיטינג ועוד דברים,האם הלכת איתה גם על משחקי תפקידם בסגנון עבד מלכה
להחדרת האון?
רעיונות לצורך הכנסת הדמויות הבאות הם מרקו מחפש את אמא שלו בבואינוס איירס,ושרון(בתפקיד האמא)
קאדפי ונסראללה שרון פאטימה וגם יש לה אחות בשם פאטמהצחוקצחוק
ביל והסיגר..המדובר
כאשר אתה ביל,ומוניקה המוצצת היא שרון (בחדר הסגלגל)
ביקור התחידות לאחר שאתה יושב על הונאת הלבאלר
אתה במדי אסיר של עירקי עם פיג'מת פסים והיא הנערה אשר מתכתבת איתך ומתרשמת מהכתיבות הארוטיות שלך ורוצה לעשות לך סדרת חינוך בחדר ההתיחדות
קישקשתא והמתנדבת אינגה(שרון)מהקיבוץ
גי'מי הנדריקס והפלגש שלו אחרי שיצרו סרט פורנו(אמיתי)
יב"ז וגיא זוהארץ או לבחירתך בשבקין
סנדי בר המהממת,אקי אבני
מקווה שלבנתיים זה יספיקחיוך גדול

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

188

רובין הוד ושרון בזיון מטורף! Evil Smile

שלום לכולם, שמי הוא רובין הוד ואתם בטח מכירים אותי כאחד שלוקח מהעשירים ונותן לעניים.

לא מזמן גיליתי שלשרון יש שק מפוצץ בתחתוני חוטיני יוקרתיים...

"זה ממש לא בסדר!" חשבתי לעצמי ומיהרתי לביתה של שרון כדי לקחת ממנה את השק הנחשק ולחלק את התחתונים לכל אותן בחורות נזקקות קריצה

בלי לבזבז שניה פרצתי לביתה של שרון ורצתי לסלון ברוח קרבית במיוחד... מצאתי את שרון יושבת רגל על רגל על הספה בסלון. למרות שפרצתי לביתה היא הייתה ממש רגועה... היא אפילו זיהתה אותי מיד בגלל כל אותם שלטים "מבוקש" שמודבקים בכל מקום ע"י אנשים מטעם המלך הרשע במטרה לתפוס אותי.

אחרי שלום שלום הדדי התקרבתי בזהירות לשרון ושמתי לב לשק הגדול שהיה לידה, היה לי ברור שזה שק התחתונים המפורסם וכאשר וידאתי עם שרון שזה אכן השק התכופפתי לעברו אך מיד חטפתי סטירה מצלצלת משרון שלא ממש אהבה את הרעיון צחוק (פשש זאת הייתה חתיכת סטירה! שרון נתנה לי סטירה מצלצלת בהפתעה וממש ראיתי כוכבים צחוק) לא ויתרתי ושלחתי את ידי שוב לעבר שק התחתונים וקיבלתי עוד כמה סטירות Wacko... בהמשך שרון סיבבה אותי עם הפנים לכיוון היציאה ותוך כדי שהיא ממלמלת לעצמה שהיא עצבנית כי יש לה מחסור בזרע היא נתנה לי פנדל במטרה לזרז את יציאתי מהדירה שלה צחוק

"אמרת זרע? יש לי הרבה זרע... גררררררר" Evil Smile אמרתי לשרון והתקרבתי אליה...

"הממממממ באמת? טוב מאוד! תפסת אותי היום חרמנית במיוחד!" Tongue צהלה שרון ותוך שניה מצאנו את עצמינו מתלטפים ומתחרמנים בעמידה... חיוך גדול

שרון התיישבה על הספה והורידה לי את המכנסיים... וממש הופתעה לגלות שאני לובש תחתוני ארמני קריצה אמרתי לה שגנבתי אותם מהמלך מה שמאוד הצחיק אותה. במהרה היא הורידה לי את התחתונים היקרות והתנפלה על הזין שלי במציצה חמה ורטובה Tongue

תוך כדי ששרון מצצה לי ת'זין בשקיקה, ברשותה לקחתי את שק התחתונים שלה והצצתי בתוכו... את עיניי צדו במיוחד תחתוני חוטיני בצבע ירוק שזה הצבע האהוב עליי ואפילו שמתי אותם על הראש לזכר הימים הטובים שהיה לי כובע בצבע ירוק קריצה

שרון שצחקקה בשובבות העדיפה שאני אתענג על התחתונים שלבשה באותו רגע, היה זה חוטיני דק במיוחד בצבע כחול... תוך כמה שניות מצאתי את עצמי מנשק ומלקק את הטוסיק של שרון לכל אורכו ורוחבו. הזזתי ת'חוטיני שלה הצידה וליקקתי במרץ וברעב בין פלחי ישבנה המפתים, שרון צחקקה בממזריות והענישה אותי בסגירת ישבנה השובב על פניי Ouch צחוק

התחלתי להוריד את תחתוניה של שרון והחלטתי לנצל את הרגע על מנת לחטוף את התחתונים צחוק

שרון לא נשארה חייבת והענישה אותי בכך שהורידה אותי על הברכיים ורכבה לי על הגב כשאני מרגיש על הגב את הכוס הרטוב שלה כאילו הייתי סוס הפוני שלה צחוק ניסיתי לנער אותה מעליי אך רק התשתי את עצמי... שזה בדיוק מה ששרון הייתה צריכה כדי להעיף אותי על המיטה ולעשות לי שני זיוני פנים עם הכוס והתחת שלה בזה אחר זה Ouch צחוק

לא הספקתי להסדיר את הנשימה וכבר מצאתי את עצמי בין רגליה של שרון כשהיא אוחזת לי בשיער ומעיפה את הראש שלי מצד לצד ככה שהלשון שלי עושה לה HAPPY TIME בכוס צחוק

אחרי שהיא עזבה ת'ראש שלי במנוחה היא שכבה ברגוע על הגב ואני ליקקתי לה במרץ ת'כוס עם לשוני השובבה חיוך גדול שרון המתוקה במהרה התחילה לרעוד ולהתפתל עם גופה עד שגמרה בהנאה וחיוך ענק הופיע על פניה היפות חיוך גדול

החלטתי להקפיץ אותה עוד קצת עם הלשון מה שקצת עיצבן את שרון ותוך שניה מצאתי את עצמי על הגב ושרון מזיינת לי ת'פנים במרץ עם ישבנה צחוק

הייתי עדיין ממש חם על שק התחתונים שלה וסיכמתי עם שרון שבתור התחלה אני אקבל את החוטיני הכחול אחרי שאני אדפוק אותה כהוגן בכוס הרטוב והרעב שלה Tongue

שרון העיפה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה בכיף ובהנאה מלמטה עד שלפתע היא התחילה ככה לפתע פתאום לאכול לי את שתי האוזניים ולנשוך אותי בצוואר עם שיניה החדות מבולבל צחוק

פאק מי! איזה נשכנית סקסית ומטריפה השרון הזאתי... סקס איתה ממש לא בעלי לב חלש קריצה

בהמשך שרון התיישבה בקצה המיטה בדוגי ואני זיינתי אותה בכוס החם שלה בעמידה... מזיין אותה במרץ ונושך אותה קלות בעורפה Evil Smile

אחרי כמה דקות שרון תפסה לי ת'זין והתחילה לטייל איתו בכל הבית צחוק

זה התחיל בזיון מטורף בעמידה במקלחת, המשיך לזיון לא פחות מטורף במטבח ומשם זרמנו לזיון נמרץ ומטורף גם כן בסלון מול המראה הגדולה חיוך גדול תוך כדי הזיון התחלתי לחפש את התחתונים הכחולים ולפני שהשגתי אותם שרון חטפה אותם והתחילה לשגע אותי עם התחתונים... סובבה אותם על האצבע שלה מולי והרחיקה אותם ממני בכל פעם שניסיתי לחטוף אותם מידה כועס צחוק

המשכנו לזיון בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה... והתחתונים הכחולים עדיין בידה צחוק

אחרי ששרון סיימה להתענג על הריח של התחתונים שלה היא סוף סוף נתנה לי אותם כך שתוך כדי שזיינתי אותה בכוס הרחתי את הריח המשגע של הכוס שלה בתחתונים Tongue

הריח של הכוס שלה ממש טוב אבל הטעם אפילו יותר טוב! חיוך גדול ביקשתי מהזין שלי לקחת הפסקה קטנה כדי ששרון תוכל לקחת טעימה... טעימה מהכוס שלה כמובן אלא מה? קריצה

היא דחפה לעצמה אצבע בכוס ומצצה את האצבע בשקיקה! Tongue ואז היא דחפה את האצבע לכוס שוב ונתנה גם לי לטעום את טעמו המתוק של הכוס שלה מהאצבע העדינה שלה Tongue

שלב הטעימות הסתיים והזין שלי חזר לשחות בכוס הרטוב של שרון קריצה

עברנו לזיון כפיות נועז... דפקתי את שרון במרץ בכוס, חיבקתי אותה והסנפתי את צווארה וגם נישקתי אותו בשקיקה חיוך גדול שרון נופפה עם התחתונים מול הפרצוף שלי ללא הפסקה אבל אמרתי לה שאני כבר לא מעוניין ורוצה אותה ולא את התחתונים צחוק

שרון לא האמינה לי והתחילה לסטור בחוזקה על ישבני מה שממש הגניב והדליק אותי חיוך גדול

עברנו לזיון בדוגי חזק ביותר שנמשך דקות ארוכות ומהנות... תוך כדי הזיון בדוגי התחתונים לא נחו לשניה וכל אחד בתורו (קודם שרון ואז אני) הצלפנו עם התחתונים על התחת האחד של השני צחוק

גמרתי בגמירה אדירה בכוס החם של שרון והיא נתנה לי ת'תחתונים כמו שהבטיחה אחרי שפינקתי אותה בזיון מטורף! כמו שרק רובין הוד יודע! Approve קריצה

תפסתי ת'תחתונים הכחולים בפה שלי וזחלתי מדירתה על ארבע עייף ומותש אך מאוד מרוצה קריצה

שרון אמרה לי לחזור במהרה אם אני רוצה לקבל את השק של התחתונים... לדבריה אני צריך לעשות עוד משהו קטן כדי לזכות בשק הנחשק... היא אמרה לי את זה בנימה ממזרית וצחקקה מה שקצת הלחיץ אותי... המממממ מעניין מה זה? Ermm קריצה

כמה ימים אחרי אותו זיון בביתה של שרון היא החליטה לקפוץ אליי כדי שנסיים עם אותו דבר שדיברנו עליו קריצה שרון קפצה עליי במהירות והתחילה לרכוב לי על הפנים בפייסטינג נמרץ, מדרבנת אותי ללקק לה ת'טוסיק ואת הכוס.

אני שציפיתי כבר שתתחיל למצוץ לי בשקיקה ת'זין הופתעתי כשהיא התחילה לנשוך לי ת'זין ואת הביצים עם שניה החדות Shocked חחחחח היא פשוט מטורפת! צחוק

אחרי הנשיכות הגיעו גם המציצות... מציצה רגילה ומציצת פוליש נפלאה ומחרמנת במיוחד Tongue

שרון שכל הזמן הזכירה לי שמחכה לי שק מלא תחתונים עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ ולחנוק אותי עם שידיה הרכים והטעימים חיוך גדול

בהמשך היא התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והענקתי לה זיון טרמפולינה מדהים! Tongue

אבל השיא הגיע כאשר היא התחילה למצוץ לי בדוגי... זיינתי לה ת'פה במרץ עד שמילאתי את פיה בכמות יפה של זרע חם היישר מבית היוצר של MR. DICK צחוק

שרון פתחה את פיה ואמרה בצורה קצת מצחיקה: "טעים מאוד!" צחוק

ואז היא אמרה שהמנה שלי מוכנה והיא העבירה לי את הזרע החם לפה שלי וצעקה לי בהתלהבות שעליי לבלוע ת'זרע כדי לזכות בשק התחתונים צחוק

בלעתי ת'זרע בגלל שהוא היה ממש טעים! והאמת שלגמרי שכחתי משק התחתונים צחוק קריצה

אני הייתי רובין הוד וכאן אני מסיים את ההרפתקה שלי במוד של שרמוטה בולעת... גררר גררררר... אויינק אויינק... חחרררררר חררררר... יאאמממיי יאאאאאממממייייייי ... צחוק צחוק צחוק קריצה

סוף

היה ענק !!!!! Tongue חיוך גדול מוחא כפייה

פיצוץ, טירוף וזיון לא מהעולם הזה! הסיום שובב ולא שגרתי, אני בטוח שנהנית שרונוש קריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”