כ איך להפסיק לעשן? סיפור שלא היה - סקס אדיר

איך להפסיק לעשן? סיפור שלא היה

1
ניקוטינל. פילטר בטעמים. מסטיק. סוכריות. אוכל... מה לא עשיתי כדי להפסיק לעשן. אז נרשמתי לסדנה.
לא המאאפנה של קופת חולים. משהו מהיקרות האלה.
יושבים שעה. מברברים. משלמים המון. אז כדי להצדיק את התשלום - גם מפסיקים.
אחרי כמה שבועות המנחה אומר שהגענו לשלב שבו נרצה רק סיגריה אחת. ואז אנחנו זקוקים לתמיכה. אז הוא מחלק אותנו לזוגות,
אנחנו אמורים להתכתב ב-SMS, או בWhatsup כשאנחנו נכנסים לרגע קשה. ככה נתמוך אחד בשני ונעזור להימנע מהשבר...

קיבלתי בת זוג. אחת מסביון. אחת שמתלבשת מיליון דולר. לא תראה אותה אף פעם לא מטופחת. קווי איפור מדוייקים.
בגדים ונעליים שלא תראה בשום חנות. בושם שהולך כמו שובל אחריה. חיוך חמוד ותמידי. דווקא לא סנובית. ולמרות האיפור - אתה יודע שהיא יפה גם בלעדיו.
בקיצור MILF נדירה. ובדיוק איתה החלפתי מספרי טלפון.

נכנסתי למשבר כבר ביום הראשון. לא יודע אם בגלל הסיגריה או בגלל שרציתי להתכתב איתה. ענתה שגם היא מתה לאחת. התחלנו עם הצעות של תחליפים.
הכל כל כך בנאלי. ואז היא כותבת:
"אני לא יודעת מה להציע לך אבל אני יודעת מה אני צריכה. אפשר להיפגש? אי אפשר להתכתב על זה..."
ביררתי אפשרויות בעבודה, פיניתי פגישות, אמרתי למזכירה שגמרתי את היום. טסתי אליה. הציעה להיפגש בביתה.
בית זה לא המילה הנכונה. מדובר בארמון בזעיר אנפין. ישבנו בסלון על קפה . בלי סיגריה. וכל כך רציתי אחת.
היא היתה לא מאופרת , לבושה בבגדים ביתיים, רגילים. והיא היתה כל כך יפה ומושכת. אתה מדבר איתה, ומדמיין אותה עירומה, ואז כבר קשה להתרכז.

הגענו לנושא, סוף סוף. "אתה יודע מה אני צריכה? אני צריכה חיבוק." חייכתי בשמחה. את זה אני יכול לתת לה כמה שהיא רוצה. חיבקתי אותה.
"ואת יודעת מה אני צריך?" - ניסיתי את מזלי - "אני צריך נשיקה". הושטתי את הלחי לקבל אחת, מקווה לא לקבל סטירה.
במקום זה, אצבעה אחזה בסנטרי, מכוונת את פי אל פיה. פה אל פה נפגש. פה אל פה נפתח. לשון אל לשון טועמת. ופתאום הכל באש ולהט.
ידיים מלטפות. ידיים מגששות. ידה מתחת לחולצתי, ידי חופנת שד עגול ורך. ידה מטיילת אל מבושי, ידי אל פתחי צנעתה.

היא מושיטה לי יד ואנחנו עולים בשתיקה אל חדר שינה. לצד מיטת הקינג סייז אנחנו ממשיכים במעשה הלהט. אני מסיר את חולצתה ומגלה זוג שדיים עגולות
עם פטמות זקורות בצבע חום מדהים. אנ מוצץ ומלקק את פטמותיה. היא מסירה את חולצתי מעלי.
אני מדרים על ביטנה השטוחה. מלקק כל סנטימטר תוך כדי נדידה. היא לא מחכה הרבה. היא עוזרת לי לפשוט את מכנסי ותחתוני, אני עוזר לה עם שלה.
ידה אוחזת בשרביטי. אני מרגיש כבר איך אני עומד להתפוצץ. משולש שיער עדין ומעוצב מעל פות מגולח ומזמין. לשוני מטיילת מעלה ומטה. היא מכוונת אותי
לעשות לה את זה לאט. אני טועם את מיצי תאוותה - טעמו של דבש ניגר. ואז, בבת אחת ידה מרחיקה את ראשי והיא מתקפלת לתנוחת עובר כשרעד עובר בגופה.
חמש דקות אחר כך, השרביט עמוק בפיה. לא להרבה זמן. החום שבפיה, והחרמנות המדגדגת באשכי... "אני גומר..." צעקתי.
הרגשתי איך אני מתרוקן בדפקים חוזרים ונשנים, והיא סירבה להוציא את זיני מפיה, בולעת את כל המטען.

שכבנו חבוקים. התנשקנו. התלטפנו. וחרמנותי שוב לא איכזבה. זיקפה מלאה. היא הסתובבה בגבה אלי, אחזה בזין והדריכה אותו להיכנס אל החום והרטיבות.
זיינתי אותה במלוא מובן המילה, כי איך אפשר אחרת? היא הטריפה את כל חושי. הזין יוצא ונכנס במפתנה הצר, היד מלטפת מעל פתח הכניסה.
התחלתי להרגיש שהשרירים שלי לא יעמדו בזה, בדיוק כשהרגשתי זרם חם וחזק שוטף את זיני בתוכה. שוב התקפלה לתנוחת עובר, רועדת כולה, דפקים חולפים בבטנה.
5 דקות מנוחה. ואז היא רוכבת עלי. היא יושבת עלי ומחכחת את שפתי הפות בזיני. לשנינו זה עושה טוב. ואז החדירה. החום העוטף. התנועה שלה בישיבה עלי.
היא עוצמת עיניה בהנאה. אני אוחז בשדיה. איזו תמונה. ואז אני רואה את המראה על התקרה. והמראה שלה עלי, במראה, מטריף את חושי. כאילו אני מסתכל מהצד...
"אני גומר"... אני צועק, לא מאמין שזה קורה כל כך מהר, בשנית. אני נזכר שאני בלי קונדום, ואני רוצה להרימה מעלי, אבל היא גומרת שוב.
שנינו נהנים מרגע השיא הזה. אני מרגיש איך הזירמה שלי ושלה מתערבבים. הדפקים בגופי והדפקים בגופה מתמזגים. בכל פעם, הזין יותר עמוק בתוכה.
הנשימות שלנו מתאבכות יחד. היא שוכבת עלי ונצמדת אלי. שנינו לא רוצים שהרגע יחלוף. אבל הוא תמיד חולף, משאיר מקום לרגע הבא, אם ירצה לבוא.

שוב אנחנו מתנשקים, נשיקה של תודה הדדית. היא מושיטה יד אל השידה ושולפת סיגריות מהמגירה. אין כמו סיגריה של אחרי סקס...

איך להפסיק לעשן? סיפור שלא היה

5

אחלה פנטזיה, רק תמשיך לכתוב לנו סיפורים מרתקים.... ואולי יום אחד זה גם יתגשם!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”