כ מחשבות על בגידה - איבוד התמימות - סקס אדיר

מחשבות על בגידה - איבוד התמימות

1
יש הרבה חוויות מכוננות בחיים. אירועים שצולחים אותם אך משאירים סימנים וצלקות. חוויות אלו, הם אלה שמעצבים את האישיות שלך. אירועים שמחים וגם אירועים עצובים.
כאן היה אירוע כזה.
כדי שאוכל להעביר את החוויה שעברתי, עלי לתאר מי אני הייתי לפני אובדן התמימות.
בימים האלו הייתי עם ארגז כלים קונבנציונלי בלבד. לא קרו לי דברים מסעירים כמו קשירות, אנאלי או סקס במקום ציבורי.
היה חדר שינה ובעיקר מיסיונרית. הנשים שהייתי איתן, לא היו יוצאות דופן מהשקפת עולמי.
אבל כשאני עושה סקס, תמיד עניין אותי הצד השני. האם היא נהנית? מה קצב הנשימה? מה היא אוהבת?
אני לומד את הכל כמו אריה שאורב לציד ולומד את הטרף שלו.
כשמגיע הרגע הנכון, האריה מזנק אל הטרף וצד אותו. כך גם אני. אני משתמש בידע שצברתי. וגורם לאישה שאיתי לא סתם לגמור, אלא לגמור באורגזמה אדירה עד צרחות.
זה המטרה מבחינתי. הכיבוש.
כשאישה גומרת אני מרגיש שאני מממש את עצמי. ככל שזה היה חזק יותר וטוב יותר בצד השני כך הייתי מסופק יותר. כשאישה באורגזמה חזקה כל כך עד שהיא ממש רועדת זה השיא גם שלי. ואז אני גומר חזק והאריה שבי סוגר על הטרף.

הכל השתנה כשפגשתי אותה...

נרשמתי לאשלי מדיסון. חפרתי שם בזמני הפנוי. לא ייחסתי חשיבות לניסיונות שלי. לא ציפיתי שייצא משהו.
הייתי טירון... לא התביישתי להגיד את זה לנשים. כשאני מסתכל אחורה, אני מבין שזה טעות.
אבל היה לי משהו שלא היה לכל אחד. משהו שייחד אותי מכל שאר הגברים. האס מתחת לשרוול.
יש לי כשרון הכתיבה. אני רהוט במילים שלי.. אני משתדל לא לכתוב עם שגיאת כתיב. וזה עבד.

ראיתי את הפרופיל שלה באתר. לא היה משהו מיוחד בפרופיל שלה שמשך את העין שלי.
התכתבנו באשלי והחלפנו מיילים. שלחנו תמונות והיא הייתה עם יופי בינוני. לא משהו מיוחד.
כל כך פחדתי לשלוח תמונה של עצמי. זה היה הפעם הראשונה.
אני אמרתי לעצמי כל כך הרבה פעמים שאני עושה טעות ומספיק עם השטויות. אבל הסקרנות אכלה אותי והמשכתי.
השתמשתי בכישרון הכתיבה שלי ורשמתי לה את מה שאני מרגיש. כמה אני רוצה אותה ומה הייתי עושה לה. היא מצידה רשמה כמה היא רוצה אותי ואיך היא הייתה מפתה אותי.
איכשהו זה התפתח למעין סיפור שבו הייתי כותב קטע ארוטי עם כמה משפטים ואז היא הוסיפה לקטע עוד משפטים. ואז אני הוספתי עוד משפטים וכך הלאה. לא חסכנו במילים ותיאורים.
היא אהבה אגרסיביות. מזל שראיתי הרבה סרטים כחולים... וזרמתי איתה. בנינו עולמות מטורפים בדמיון. בעולם שבנינו לעצמנו, עשינו סקס בכל מקום בדרכים הכי יצירתיות. כתבנו הרבה סצנות ארוטיות מטורפות שאפילו הרב רוני גולן היה מסמיק.
בעבודה, הזין שלי עמד כל הזמן. אני כמעט בטוח שמישהו שם לב אבל אף אחד לא אמר משהו. ממש טירוף.
היא הייתה הראשונה שלי מחוץ לנישואים. לא ידעתי למה אני נכנס. לא ידעתי איך לשלב את התשוקה הבוערת בעבודה. איך להשתמש בה כדי לתדלק את עצמך ולבוא רגוע הביתה.
זו המטרה במאהבת... להמשיך את השגרה בעזרת תשוקה בוערת וחמה. אבל אצלי, התשוקה הייתה רותחת וקשה להחזיק אותה.
בחיים שלי לא עשיתי כל כך הרבה ביד כמו באותה תקופה. רק המחשבה על התקופה, מסעירה אותי.
לילה אחד נשארתי ער שעות בלילה והתכתבנו בסקייפ על סקס. זה הפך לסייבר סקס.
פה זה הגיע לשיא חדש. היא טענה שהיא גמרה... דרך צ'ט?!
אני לא הצלחתי... איך אפשר?!
אחרי הצ'ט המטורף ניסינו להמשיך עם המייל אבל אי אפשר היה לחזור.
זה כבר לא היה חי.
ידעתי שאם אני לא עושה משהו אז זה יהיה הסוף.
בבוקר, הצעתי להיפגש והיא הסכימה.
כל הדרך חשבתי עליה. הזין שלי פשוט עמד כל הנסיעה.
קבענו להיפגש באשדוד (היא מהאזור). תירצתי על מקרה כלשהו שאני צריך לצאת מהעבודה ונסעתי בטירוף אליה.
פגשתי אותה בחניה ליד הים. לא ידעתי מה עושים כי זה היה הפעם הראשונה שלי. לא ידענו איך לתת מענה נכון ודיסקרטי לתשוקה שלנו אחד לשנייה.
התקשרתי לצימר באזור, היה צימר פנוי. נסענו לשם. כשהגענו, השארתי כסף בתיבה.
נכנסנו. כמו שני ילדים שנכנסים לאזור אסור. מציצים מבעד לדלת. מיטה גדולה, ג'קוזי מטבח.
נראה מזמין.
לא ידעתי איך להתחיל. אני ביישן מטבעי.
הלכתי למלא את הג'קוזי והיא הלכה להכין קפה במטבחון.
חזרתי והיא אמרה לי "תצמד אלי" בזמן שהכינה קפה.
נצמדתי אליה. מחבק אותה מאחור. החום של שנינו מחובקים מתפשט. מבעיר את אש התשוקה שבי. הידיים שלי עובדות מאליהן. התשוקה שלי מפעילה את האינסטינקט החיה שבי. אני מצמיד אותה אלי. אני מרגיש את חיטובי הגוף שלה. היא מרגישה את איברי הזקוף נלחץ כנגדה בין פלחי ישבנה.
הידיים שלי מלטפות אותה. עוברות על הגוף שלה. הקפה מוכן אך היא נשענת על השיש, נתמכת בעזרת הידיים שלה. אני מרגיש את מה שעובר עליה. הזרמים שבגופה כשאני נוגע. אני מוריד ממנה את החולצה. הגוף החם שלה חשוף. אני ממשיך ללטף, היא מתנשמת עמוק.
אני מוריד ממנה את המכנס. היא נשארת בתחתונים וחזיה ואני עוד לבוש.
היא מסתובבת אלי, הידיים שלה על המכנס שלי. היא פותחת את החגורה, את כפתור הג'ינס והרוכסן. היד שלה נכנסת פנימה. האצבעות שלה עוברות באיטיות את הערווה ישר לאיברי. היא לופתת אותו, חוקרת אותי באצבעותיה. המכנס שלי נופל ממני ואני נשאר עם הבוקסר כשאיברי בידה. אני מוריד חולצה. היא מורידה את תחתוני ביד השניה. היא עדיין לופתת את איברי בידה. אני פותח את החזיה, החזה שלה נגלה בפני. לא גדול אבל גם לא קטן. הידיים שלי מלטפות את שדיה ופטמותיה. היינו כמו שני ילדים שחוקרים אחד את השניה. היא מושכת אותי לכיוון הג'קוזי. רגלי יוצאות מערמת הבגדים והג'ינס של הרצפה. היא רק בתחתונים. היא מלווה אותי במבטה והיד שלה לא עוזבת את איברי. רק כשהגענו לפני הג'קוזי היא עזבה את איברי. אני מתחיל להיכנס עם רגל אחת. היא מורידה את התחתונים. ונגלה איבר ורוד ומגולח. אני מושיט לה יד ובעזרתי נכנסת לג'קוזי ואנחנו מתיישבים. המים נעימים וצפוף ואנחנו צמודים. שני גופים רטובים שמתחכחים... זה נעים וזה כיף ומעורר. אנחנו מתחבקים אני מרגיש אותה עלי. מתנשקים... היא מעשנת... חבל.
חולפות הדקות המגע של שנינו אחד בשניה נועז. היא יורדת לי. אני מרים את האגן, שלא תכניס את הראש למים. אני רוצה לרדת לה... צולל למים ועולה לנשום וכך ממשיך.
"בוא נצא" היא אומרת. אני מתרומם וגם היא. לוקחים מגבת ומתנגבים יוצאים על השטיח. היא מתעטפת במגבת. אני רק מתנגב. אני מסתכל עליה, היא עם הגב אלי. התשוקה בוערת בי. אני לא יכול להחזיק את עצמי. המגבת שלי נופלת על הרצפה. אני עוטף אותה עם זרועותי. מצמיד אותה אלי חזק. היא מבינה... היא לא יכולה להתחמק ממני. אני משליך ממנה את המגבת. מצמיד אותה שוב אלי מאחור. יד אחת שלי במפסעה... חוקרת את איברה ויד שניה לשה את שדיה. אני רוצה אותה.
המיטה לפנינו. אני דוחף אותה קדימה. ידיה בולמות אותה על המיטה. מה שמשאיר את התחת שלה מולי. אני מתכופף, מלקק, נוגס ונושך. היא אוהבת. מקמרת את גבה שיהיה לי יותר גישה.
אני מסובב אותה באגרסיביות על הגב . אני יורד לה מלקק ומנשק. מחדיר אצבעות. נותן לגוף שלה להכיל אותי. היא מתנשמת.
אני מתרומם ונשכב מעליה.. לא חודר. והיא לוחשת לי באוזן את המשפט שבחיים אני לא אשכח "זיין אותי כל כך חזק שאני ארגיש איך הביצים שלך דופקות אותי"... כמעט גמרתי באותו הרגע (כמו בסרט אמריקן פאי).
הפכתי אותה לדוגי וחדרתי אליה (ושמתי קונדום). חם ונעים בפנים. אני תופס במותניה. מכתיב את הקצב. חזק ועמוק. אני זוכר איך היא אוהבת בסקייפ... הפנטזיות האגרסיביות שלה.
זיינתי חזק. הבייצים שלי נדפקו עליה בעוצמה. כל חדירה פנימה, הרגשתי את הגוף שלה מתעוות ומנסה להכיל אותי.
אני ממשיך לחדור ובמקביל אני מרטיב את האגודל שלי. ומניח אותו על החור האחורי שלה... היא מגבירה את האנחות.. היא יודעת מה אני עושה. אני חודר בעדינות עם האגודל. נשמע שהיא אוהבת לפי האנחות החזקות בזמן שאני מפמפם והאגודל שלי בפנים. היא באמת אהבה את זה.
הייתי בטרטוריה חדשה. האריה שבי מתחיל לארוב אך אינני מכיר את הסביבה שבו הטרף נמצא. הטרף מתנהג שונה.
אחרי כמה זמן אני מחליט להעיז ומפסיק. אני מכוון אותה להיות ממש על הגחון במיטה אבל התחת למעלה. אני מחליט לחדור מאחור. לאט לאט. היא עוצרת אותי... "כואב לי" היא מתנשפת.
"אני אפסיק, זה בסדר..." אני עונה ומפסיק.
מעולם לא עשיתי אנאלי.
"אבל תמשיך לזיין מאמי, תמשיך" היא מתחננת.
אני חודר שוב.. חזק (הפעם, מהחור הרגיל) היא נהנית. יש מראה מולנו. אני מושך בשיערה והיא יכולה לראות את עצמה. איך אני מאחוריה. איך השדיים שלה זזות בכל פעם שאני דוחף. את השרירים שלי בולטים מהמאמץ. איך אני מזיע. אני מסתכל עליה איך היא נהנית כשאני מזיין אותה חזק. קשה לשמור על הקצב בעוצמה כזו.
אני מסובב אותה באגרסיביות והופך אותה על הגב.
היא מסתכלת על הזין שלי בתאווה כשהיא שוכבת על הגב במיטה עם הראש הפוך לכיווני.
אני מקרב את הראש שלה לקצה המיטה ומשחיל את הזין לפיה.
אני מתחיל לאט, ומגביר את הקצב.
"אני רוצה שתרגישי איך הביצים שלי נדפקות על הפנים שלך." אני אומר לה.
אני מזיין לה את הפה. יש לה תיאבון והיא רעבה.
כל הזין נכנס (אין לי גדול אבל אין לי קטן). שק הביצים שלי פוגע באפה ומצחה כשאני דוחף הכל פנימה. אני מרגיש את הגרון שלה לוחץ על הזין שלי.
האריה שבי מהסס. לא יודע איך הטרף מגיב. איך אני גורם לה לגמירה מטורפת?!
היא נוגעת בי בביצים, בתחת. מעבירה בי זרמים חשמליים בכל נגיעה. ואני ממשיך לזיין לה את הפה.
היא מבחינה בהססנות שלי. ומכוונת אותי לשכב על הגב במיטה בעוד היא ממשיכה למצוץ.
היא יודעת לגעת, לצבות, לשרוט, לחקור, ללטף... אני קולט שהיא יודעת על איך להפעיל את הגוף שלי. היא יצור טורף בעצמה. היא לביאה והיא רעבה לזין ואני נכנסתי לטריטוריה שלה.
זרמים חשמליים עוברים בגופי עם כל נגיעה שלה בי. והיא בונה ובונה את ההנאה שמצטברת בתוכי. ואז זה מגיע.
גמרתי הכי חזק אי פעם בחיים שלי בעודי מחזיק את הסדין באגרופי וגופי רועד... ורועד... מפרכס על המיטה כשאני פולט הכל ממני. והיא שואבת הכל מוצצת ובולעת כל טיפה. טורפת עוד ועוד.
מנוחה של דקה והיא רוצה עוד. עמדתי על ארבע בעוד היא ליקקה לי את החור בתחת וחולבת לי את הזין. הלביאה רעבה והייתי גור חתולים לידה. מהר מאוד היא העמידה את הזין שלי והמשכנו.
הרבה מהפנטזיות שהתכתבנו במייל התממשו ואני איבדתי את בתולי בפעם השניה. וכך הלביאה נגסה וקרעה ממני את תמימותי.
שלוש שעות של שיכרון חושים! היא הטורף ואני הטרף. סקס שיש בסרטים כחולים. הארד קור!!!

לא נפגשתי עם מאהבת כמוה. וכנראה לא אפגש...
דיברתי איתה שנה אחר כך והיא זכרה אותי לטובה. היא רצתה להיפגש אך לא היה לי את האומץ.
היא עדיין טורפת גברים.
אני עוד לומד להיות אריה. אין לי עדיין מספיק נסיון.
אבל יום אחד אני ארגיש שהגיע הזמן, ואז שנינו ניפגש. ואני יאלף את חיית הטרף הזו. הלביאה הזו!
אני אזיין אותה כל כך חזק וכל כך טוב שהיא תלך עם פיסוק שבוע!
ואז אני אשאג את שאגתי שכל החיות ישמעו. אני אריה ואני מלך החיות!

סיפורי הנוספים:
מחשבות על בגידה - סינמה סיטי: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=44607
מחשבות על בגידה - קיסריה: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=44607

יאללה... לספוג אחד לטובת הפורום

מחשבות על בגידה - איבוד התמימות

2

שלום חבר ...

סיפורך נעם לי מאוד, כתיבתך יפה ונעימה לקריאה, מילותיך מספרות תשוקה.Embarrassed

אומרים שאדם ממוצע משתמש בכעשרה אחוזים ממוחו,Shocked

לעיתים כשאנו פוגשים נשים, אנו חשים שאנו משתמשים ב90 אחוזים
ממוחנו....Tongue

לא לחינם נאמר שאיבר מינו של הגבר הוא מוחו.....מבולבל

תודה לך....מוחא כפייה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”