כ קצת היסטוריה - סקס אדיר

קצת היסטוריה

1
ןאין לי ניסיון בכתיבה אבל חשבתי לשתף באיך היתחלתי עם סקס
גדלתי בבאר שבע באותה תקופה לא היו דירות דסקרטיות אלר רק זונות שעבדו בסימטאות העיר העתיקה.
הן היו עומדות במקומות קבועים וושם גיליתי את הסקס. היתי מגיע קבוע והיו מיספר בנות שהיתי "קבוע אצלן".
לרוב הן היו מלפיות ומאז למרות שאני כבר מבוגר יש לי את המשיכה למלפיות. היתי בסביבוצ 18 והיתה אחת שמנמונת עם שדיים גדולים
וישבן עסיסי שאהבתי מאוד לזיין. היתי מאוד בישן היתי עובר ונכנס לסימטה קטנה שם היה מקום מוסתר מהרחוב והיא היתה מגיעה אחרי.
היא היתה פותחת את החולצה ושולפת את הזין שלי מהמיכנסים. אז עוד לא היה נהוג אורלי. היתי שולף את השדיים הגדולים שלה מתוך החזיה והיא היתה מורידה את החצאית שלה היא נהגה ללבוש ביריות וזה היה מחזה "מדליק" היתי מזיין אותה בעמידה מאחור בזמן ששדיים הגדולים שלה היו אצלי בידיים כל כך אהבתי לזיין אותה את כל הכסף שלי היתי משאיר אצלה . לפעמים היתי אומר לה במן הזיון שיש לה שדיים גדולים וזה היה גורם לי להשפריץ לתוכה מיד. אז עוד לא היה נהוג להשתמש בקנדום. אלה היו השנים היפות בחיי. פעם גם הלכתי איתה למוטל שם היא שכררה חדר לשעה וזינתי אותה שוב ושוב היא היתה על ארבע על המיטה ואני בעמידה מאחוריה אז בפעם הראשונה יכולתי לראות אותה באור היא היתה בלונדינית בהירה ומראה השבנים הגדולים והשדיים שהיתנדנדו חופשי הציתו בי אש עצומה אלה היו הימים המאושרים בחיי.
DABELJ
dabelj
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”