היתה לי בחורה קבועה ברמת גן היא היתה נמוכת קומה מלאונת עם שדיים גדולים וישבן עסיסי. היתי מגיע בשעות הבוקר עושה גיחה מהעבודה. היא כבר למדה להכיר מה אני אוהב היתה פותחת לי את הדלת עם השדיים גלויים. כבר בלת היה נעמד לי חזק כמו מקל של מטאטא. היתי ניכנס אחריה והשבנים היו מרקדים לפני אז היתה אומרת בא אני אקח אותך בפה .אז היתה מפשיטה אותי ערום לגמרי ונותנת לי מציצה ארוכה ועדינה עד שהיה יוצא לי עשן מהאזנים. היתי לוחץ את ידה ואז היתה עוצרת מורידה את התחתונים של ואומרת לי בא תזיין אותי מאחור ויורדת על ארבע ומגישה לי את הישבנים המלאים,עסיסיים וגדולים שלה היתי נעמד מאחורה תופש בשדיים הגדולים שלה ומזיין בטרוף היתי אוהב את האנחות שהשמיעה ואת השדיים המתנדנדם לפני היתי מרגיש איך היא מתחילה להרטב והיתי מנסה לכוון שנגמור ביחד. לאחר מכן הינו שוכבים ערומים ומדברים על כל מני דברים אחרי שנרגענו היצ הופכת אותי על הגב ומתחילה במציצה חזקה ממש שואת לי אותו לאחר שהיתי מגיע לזיקפה היתה רוכבת עלי כשהשדיים הגדולים שלה מקפצים ומפזזים וקוראים לי לאחוז בהם ואז היתי עובר לדוגי ומסיים. זה היה מהנה ומשחרר היא היתה פשוט טובה ואמיתית ואהבתי לבוא עליה עד שפרשה.
היסטוריה המשך
1חלפו ימי האוניברסיטה ועברתי למרכז. כאן גדלו האפשרויות והתחיל עידן הדירות הדסקרטיות.
dabelj