כ אשת חייל מי ימצא (פרק א’) -סיפורי סקס - סקס אדיר

אשת חייל מי ימצא (פרק א’) -סיפורי סקס

1

כמו שהבטחתי לכם בהודעתי הראשונה, כאן בפורום, אני רוצה לפרוש בפניכם את החוויות הנעימות בזרועותיה של המתוקה והאלוהית מכולן, הלא היא ניקול מרחוב דיזנגוף.

נעשה זאת בשלושה פרקים, כאשר הפרק הראשון הינו הקדמה ויתמקד במראה של מיודעתנו, פרק ב' (או מערכה ב'...) יתמקד ביכולות הביצוע המושלמות שלה והפרק השלישי בשירות המכונה GFE.

ניקול מפרסמת (לאחרונה פחות ופחות, בשל התרחבות חוג הלקוחות הקבועים) תחת הסלוגן הקריאטיבי "ניקול עושה הכל". אני יכול לנחש בקלות שהשם ניקול נבחר דווקא בשל הסיפא של הסלוגן, עושה הכל ולא להיפך.

מיותר לציין שניקול איננו שמה האמיתי. שמה האמיתי מתחיל בא', ולא, זו לא א' מבית הנשיא, וגם לא א' ממשרד התיירות.

מעולם לא נזקקתי לממש את הסלוגן המבטיח והמחרמן "עושה הכל", שכן אין לי פטישים וסטיות ואני אף מקפיד שלא לבצע חדירה, כפי שהזכרתי באשכול הראשון, אך אני בהחלט מקפיד ומצפה לשירות הגון, יחס חם ולבבי וכמובן ביצוע ושירות מדרגה ראשונה. אחרת אני פשוט לא חוזר פעם שנייה. ואני לקוח קבוע ברמה של שלוש פעמים בחודש לפחות.

נחזור לניקול, או א'. הגעתי אליה אחרי סבב אכזבות ברחבי העיר הגדולה. יום יבוא ואולי אצרף את רשמי מהרגעים הבולטים ואבני הדרך ההיסטוריים שליוו אותי בשנים האחרונות בדירות הדיסקרטיות של תל אביב, אך כרגע אנו ממוקדים באותה טמירה ואלוהית שבה אנו עוסקים.

קול מתוק ונשי בעל מבטא רוסי ענה לי אחרי הצלצול הראשון. היא כיוונה אותי אל עבר מלון במרכז העיר תל אביב, על סיפו של דיזנגוף סנטר. "תעלה לקומה ראשונה, אני בחדר 103", היא אמרה לי.

זו הפעם הראשונה שאני נוסע לעבר בחורה המארחת במלון. הייתי כבר בדירות דיסקרטיות כאלו ואחרות, פרטיות ושאינן, אך מלון? משהו חדשני וראשוני. זה מעורר בי כבר חשק והרבה ציפייה וחרמנות.

אני דופק על הדלת והלב הולם גם הוא. הדלת נפתחת ולפני מתגלה מטר שמונים של יופי אלוהי עם זוהר שמתפרץ ממנה וכובש אותך. זה היה הרגע שבו הלב שלי קיבל מכת חשמל מענגת. התאהבתי.

לפנינו ניצבת בחורה בשנות הארבעים המוקדמות לחייה, ואולי בשנות השלושים המאוחרות, אל תתפסו אותי במילה (תרתי משמע...). שיערה אדמוני לחלוטין, הוא צבוע, אך שורה ארוכה של נמשים מתוקים הפזורים בעדינות על גבה הלבן, החלק והמושלם, כמו ציור עדין ואצילי, מסגירים את עובדת היותה אדמונית מבטן ומלידה.

תווי פניה מושלמים, אפה מחודד ושפתיה מעוצבות גם הן להפליא. יהיו שיגידו שהדיוק המקסימלי בבריאה המושלמת הזו נעצר בחזה שאולי שמוט מעט, אך לדעתי, בעידן הסיליקון הנוכחי, חזה כמו של ניקול, המלא במידה הנכונה ביותר, עסיסי ורך למגע, וכולו טבעי לחלוטין, הוא ברכה שיש הרבה מקום להתגדר בה.

במעלה רגליה הארוכות והמעוצבות צמד ביריות הקשורות לחוטיני בצבע סגול הנשקף מבעד לבייבי דול שחור ושקוף. ידיה ארוכות גם הן, מכוסות צמיד גדול בעל שיניים מחודדות וסביב צווארה שרשרת המפיקה צלילי פעמונים חושניים, שאינני יכול להימנע מלהזכירם, שכן הם מהווים חלק אינטגרלי ובל יינתק מהחוויה הליקוקית שהיא מעניקה כשלשונה ושפתיה נכרכים סביב גופי, ורסיסי המתכת הכרוכים סביב צווארה מוסיף דגדוג עדין וסקסי למעמד כולו. אך בל נקדים את המאוחר, זאת רק בפרק ב' של "אשת חייל".

עיניה מפיקות זיק שובב, עם מבט שכובש אותך מהרגע הראשון.

השטח הסמוך לטבורה נבחר כמיקום הולם להטבעת קעקוע קטן שלא התעמקתי עד עתה להבין את טיבו, אך ניכר שהוא נעשה כדי לצאת ידי חובה.

ניקול היא חלקה להפליא, כל גופה מפיק טוהר, נשיות מתפרצת ומתיקות. שבלולה מושלם אף הוא, מעוצב, מדויק, בשרני ומתוק כדבש.

היא מחייכת ברוך ומזמינה אותי בסבלנות להיכנס פנימה. אין קרח או מחסומים המלווים בדרך כלל מפגשים מסוג זה. מהרגע הראשונה אתה מרגיש שהגעת למאהבת הפרטית שלך, לחברה שלא נפגשת איתה כבר שנים.

היא מעניקה נשיקה על הלחי וכלל לא מדברת על כסף בשלב זה.

"אפשר להיכנס יחד למקלחת?", אני שואל והיא קופצת בשמחה על ההזדמנות. בעוד כמה וכמה חודשים, כאשר אהיה היטב היטב בתוך הסרט של "ניקול עושה הכל", שהיא עצמה הבימאית, תסריטאית ומפיקה בפועל, עוד אלמד שניקול זו מתקלחת בין כל לקוח לקוח ואף מורחת את גופה במיני בשמים, תמרוקים וקרמים, על מנת לתקן ולהתקין את גופה המושלם והאלוהי ללקוח הבא, שהיא אפילו איננה יודעת את זהותו, ולו בשל הרצון לענג ולהיות מושלמת. באותם רגעים לא ידעתי עד כמה הבקשה שלי עושה עוול עם הסופר אשה המתוקה הזו, שכן היא הרגע יצאה מהמקלחת ומירקה את עצמה לחלוטין, אך היא לא שואלת שאלות ומתמסרת.

בעוד כרבע שעה, כאשר נשכב שנינו על המיטה, באחד הרגעים המאושרים של חיי, היא תסובב לעברי את ישבנה המושלם ותלחש לי: "אתה יכול להסתכל ולהנות... אני חושבת שיש על מה להסתכל...". אמרת וצדקת היפה המושלמת. יש בהחלט על מה להסתכל ואני מתקשה להסיר את העיניים מצמד הפלחים כשהיא מסתובבת על מנת להביא לי את המגבת, לקראת הכניסה למקלחת.

המשך יבוא.

karlos2009-4-7 6:37:52

2

קרלוס - כפי שכבר אמרתי בדווח הקודם שלך - אחלה דווח שממש כיף לקרוא אותו בשקיקה כמו "ספר" טוב ומצפה בכליון עיניים לשני הפרקים הבאים על ניקול וכל אלו שיבואו אחריהם. אין ספק שיחד עם עוד כמה חברים בפורום בורכת בכישרון כתיבה יוצר ופורה.

אגב - לא בטוח שזה המקום אך יש דבר אחד שאני אישית חולק על דעתך. אתה טוען שאתה רואה באקט של חדירה בגידה באשת חיקך בעוד מציצה "מותרת". דעתי היא - ברגע שהורדת את תחתוניך - בגדת ולא משנה אם היא עשתה לך ביד , מצצה , חדרת אליה או התנשקתם. אבל כאמור זו השקפתי האישית בלבד וכמו שכבר אמר אחד ממנהלי הפורום - המדינה בה אנו חיים היא דמוקרטית , הפורום - לא כל כך בטוח......ואגב - אני לא קורא לפינוק אצל בחורה עובדת בגידה. אני משקיט את המצפון שלי וקורא לזה "גיוון".

3
karlos אתה לא מנסה להפנים ולהתאקלם ...

• אין טעם לפתוח דיון חדש על ניקול עושה הכל ובטח ובטח שלא שלושה דיונים (פרקים) חדשים עליה ...

כתיבה בפרקים תוך כדי ריבוי אשכולות משולה בעינינו כאקט יחצ"ני.

יש לה דיון מרכזי שבו מרוכז כל המידע אודותיה ושם מקומם של דיווחי הכותבים אודותיה.

• השתדל להיצמד למציאות כפי שתיראה בעיני הרוב ולא לתיאורים
    סוריאליסטיים סובייקטיביים וזאת כדי שנוכל לשמור על רמת דיווחים בעלי
    אמינות גבוהה.

• חל איסור מוחלט

על מסירת מידע הנוגע לחיי הפרט ובין השאר רמיזות לשם הפרטי האמיתי ו/או פרטים אישיים אחרים.

אבל אם אתה מתעקש לכתוב סיפורים אירוטיים כחולים ועמוקים בהמשכים ...

מקומם בפורום הנוכחי (העברתי מהפורום המרכזי):

סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית

כאן
ניתן לכתוב סיפורי סקס ואירוטיקה המבוססות על חוויות אישיות או פרי הדמיון
היוצר שלכם. חל איסור מוחלט להעתיק/לשכפל תוכן מאתרים בעברית! הכתיבה
חייבת להיות מקורית או לחליפין מתורגמת משפה זרה.

כולי תקווה שתתיישר עם קווי הפורום אחרת תהפוך לכישרון מבוזבז ואני באופן אישי אצר על כך.

המלאך רפאל.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

4
  • אין טעם לפתוח דיון חדש על ניקול עושה הכל ובטח ובטח שלא שלושה דיונים (פרקים) חדשים עליה ...
    כתיבה בפרקים תוך כדי ריבוי אשכולות משולה בעינינו כאקט יחצ"ני.
    יש לה דיון מרכזי שבו מרוכז כל המידע אודותיה ושם מקומם של דיווחי הכותבים אודותיה.

• לא התכוונתי לפתוח שלושה אשכולות אלא לרכז את הכל באשכול אחד. חבל מאד שכל אשכול שאני כותב חוסמים לי, אני מתחיל לחשוב שאני אורח לא רצוי פה בפורום.

• השתדל להיצמד למציאות כפי שתיראה בעיני הרוב ולא לתיאורים סוריאליסטיים סובייקטיביים וזאת כדי שנוכל לשמור על רמת דיווחים בעלי אמינות גבוהה.

• בקיצור מה שאתה אומר כאן: תכתוב בשפה פשוטה את מה שאתה חווה ואל תכתוב ברמה ספרותית גבוהה אחרת נעיף אותך. (כל מה שכתבתי היה אמיתי לחלוטין).

5
    [QUOTE=karlos]

בקיצור מה שאתה אומר כאן: תכתוב בשפה פשוטה את מה שאתה חווה ואל תכתוב ברמה ספרותית גבוהה אחרת נעיף אותך.[/QUOTE]

חבל שאתה מבין זאת כך, זה ממש לא מה שהתכוונתי !

אפילו רמזתי שאני אוהב את סגנון הכתיבה שלך ואצר על כך אם תיעלם.

המלאך רפאל.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

7

קארלוס - שאפו על הכתיבה היוצרת והמגוונת.

ועצה שלי... זרום עם ההנהלה - הם יודעים מה הם עושים וזוהי עבודת קודש, חבל שתעלם לנו.

יוניקורן - קם לך מתחרה... לחיוב לא לשלילה

בהצלחה

סקס בגיל 90 זה כמו לנסות לשחק סנוקר עם חבל.
    שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”