אני לא חושב שהן יכולות להגיב בפוסט הזה.
חוץ מזה הוא של מירב. היא המאושרת היחידה בין כל המאושרים שכאן.
לכל אחת מהן יש את הפוסט שלה
כ
אני לא חושב שהן יכולות להגיב בפוסט הזה.
חוץ מזה הוא של מירב. היא המאושרת היחידה בין כל המאושרים שכאן.
לכל אחת מהן יש את הפוסט שלה
גל גל
אם השתמע מדבריי שאני סוג של קדוש מעונה - הרי שלא כך הדבר !
אני חרא לפחות כמו כולם פה אם לא יותר.....
ולמה אני אומר שיותר ?
כי אני משתיק את המצפון שלי ומציג בפני מירב את הדברים כמות שהם מכאן אם היא תבחר להמשיך בדרכה ואם נפגש (וכמו שציינתי אם היא תמשיך בדרכה אני והיא עוד נפגש....) הרי שזה יהיה הדבר הכי קרוב, לפחות מבחינתי, לזונה מאושרת מבחריתה.....
ובכדי להדגיש ולהבהרי אני כאן בכדי להכינס לתחתונים של חלק נכבד מהבנות פה !
רק לא קונה את הסיפור של זונה ללא משקעי עבר ובחיים מושלמים שבוחרת במקצוע מחד ומאידך לא מבין את ההתלקקות פה של חלק מהאנשים, טיעונים כמו:
"וואהו מירב את סוג של פורצת דרך, אני פשוט מחזיק ממך, הלוואי שאחותי, אימי ושלושת בנותיי לעתיד יבחרו במקצוע שלך....." זה פשוט פטאטי בעיניי מחד ו מאידך... וזה בדיוק מה שגורם למירב אח"כ לומר שהטורף הוא הזונה ולא הלקוח - גברים, תהיו גברים !
גל גל שנמשיך לבלות כולנו,
שלך בידידות אמת !!!
אפרו
Menice:
בגלל שאני לא מאמינה במסגרות וחותמות כשרות חברתיות- חתונה וחיי נישואין לא קוסמים לי אבל בתוך זוגיות אמיתית ניאוף ובגידה באמון לא מקובלים עלי.
אבל אם תתקבל הצעה מעשית מהטוחן (שבטח כבר נשוי?) תוזמן יחד עם לקסר לחגיגה .
באהבה, מירב.
[/QUOTE]
תגידו לי, אני קורא טוב?!
אהההה.... מירב.. לא הבנתי.... למה התכוונת במשפט שהדגשתי בכחול?
מה הולך פה?! זאת הצעת נישואים בפורום או שהצעה לרביעייה עם הטוחן, מייניס ואנוכי?!
טוב. ברשותכם אני אכניס פה קצת צחוקים.
במידה ואכן מדובר כאן בהצעת נישואים(אם אני לא טועה - לראשונה בפורום) אז בואו נלך עם זה עד הסוף!!!
אז ככה:
מכיוון שאני ומייניס כבר מוזמנים לחתונה(חגיגה) אז שנינו נשמש כשושבינים. אבל צריך עוד שניים... את מי ניקח? אההההה.... אה! את אפרודיזאק וחוליו! הם מגלים השתתפות פעילה מאוד בפוסט הזה אז נראה לי שהם יתאימו
.
אורחי הכבוד יהיו כמובן ההנהלה בראשות עמית.
הרב שינהל את טקס החופה יהיה החבר הבבא בולבול.
וואלק, לא משעמם בפוסט הזה לרגע! יאללה, תמשיכו! חחחחחחחחחח.....
לא הבנתי שאני מוזמן לחתונה.
סליחה, אני רק זיונים יש לי בראש.
אבל אם כבר חתונה אח שלי, מירב הכלה, לא צריכה גם 4 שושבינות ?
מייניס - אתה צודק!!!!
יואווו... איך לא חשבתי על זה?
אז ארבעת השושבינות של מירב יהיו ארבעת המופלאות
של הפורום שהשתתפו איתי ועם אנטוני פרקר באורגייה המטורפת לא מזמן
.
וואי..וואיי.. עם הארבע האלו שם... בכלל חגיגה!!!(מי כמוני יודע ומכיר) יאללה בלאגן!!!
לקסר רק שדע שאתה באופן עקרוני מפחיד אותי מאוד !
אתה יכול לדרדר אותי למקומות שאני אפילו מפחד לחלום עליהם (מצד שני כל כך רוצה להיות בהם)....
אתה הורג אות מצחוק איך רק אומרים לך בוקר טוב ואתה שומע יאללה באו נארגן גאנג באנג על הגג של עזריאלי.....
אלוף !
כמה תגובות קצרות לפני הדיווח החדש:
לxman:
בכיף, אבל תה....
לקצר וקולע:
אם אבטיח להקפיץ אותך לראש הרשימה תישבע לי חזרה שזה לא יהיה קצר?
אפרודיזיאק:
כן, ללקק, להחמיא, למרוח אותה במיני הערות חיוביות- כמה שיותר תשקיע ותיתן לה פידבק חיובי כך רמת השירות שלה אליך תהיה איכותית יותר ומושקעת, נסה פעם....
משל הטורף והנטרף לא משתווה לאישה מוכה מול גבר מתעלל וכאשר אתה נכנס לטריטוריה של דירה דיסקרטית או בית של נערה עובדת- כמה שלא תנסה לשכנע את עצמך אחרת- אתה בעמדת כוח נחותה.
לגביי חתונה???? אימא'להההההה , חישבת לי את כל העתיד.....כתבתי לא פעם וגם ביום ה' בבוקר:
"אני לא מאמינה במסגרות וחותמות כשרות חברתיות- חתונה וחיי נישואין לא קוסמים לי" ומבחינתי קביעה בסגנון "גיל ממוצע של נישואין אצל בנות ישראל" לא נמצאת אצלי בלקסיקון.
לגביי הסיפור של זונה ללא משקעי עבר עם חיים מושלמים- מעולם לא רמזתי את זה ותמיד הבהרתי שאני מודעת לכך שהבחירות שלי נובעות מתוך עבר רחוק ממושלם.
אתה ממש לא חצוף, יהיר ובטח שלא מגעיל ודעתך בכבודה מונחת!!
לקסר:
יש לי שושבינות מושלמות וערומות- אם צריך, שאני מכירה, מה שכן עקב שקט רועם מצידו של הטוחן נראה לי שיש לבטל את האולם לאלתר..
דיווחון קצר - כושר פרך, השיעמום והאורגזמה
כבר ארבע וחצי לפנות בוקר של יום שישי ואני לא מצליחה להירדם, ניסיתי לפקס את עצמי על סרט מדליק שראיתי כבר כמה פעמים "לוק סטוק ושני קנים מעשנים" אבל גם זה לא הביא אותי למצב מנומנם לכן התיישבתי לכתוב לכם דיווח קצר לגביי היום שחלף, דיווח שהתכוונתי לדחות את כתיבתו למחר.
מכיוון שהיום הוא כבר מחר בעצם וממילא אני עוד מלאת אנרגיה להלן דיווחון:
יום חמישי קמתי בבוקר ככל האדם וכשקרני השמש מחממות את מצב רוחי שמתי פעמי אל חדר הכושר, הפעם ביליתי שם זמן יוצא דופן באורכו, כארבע שעות, כי סוף סוף העליתי את המשקלים לאחר שמונה שבועות של עבודה כנגד משקל נמוך יותר, התחלתי בעשרים דקות של עבודה על שרירי הבטן, לאחר מכן עשרים דקות של מתיחות אינטנסיביות ואז עשרים וחמש דקות של הליכה מהירה שלאחריה פתחתי בריצה בקצב מתגבר של עשרים דקות נוספות תוך כדיי שלהקת "רוקסט" מתרה בי לרוץ מהר יותר דרך נגן האיי פוד. לאחר מנוחה של עשר דקות שכללה מתיחות שחרור לרגליים ומיץ תפוזים עם כמוסה של חומצות אמינו עברתי לעבודה אנא אירובית של פלג הגוף העליון שגזלה ממני שעה נוספת, בסיומה יצאתי מחדר הכושר לאכול ב"ארומה" סלט טונה עם לחם מלא, טחינה בצד ומיץ גזר, טרפתי את הכול במשך חצי שעה ואיזנתי את כל הבריאות בשאיבה של שתי סיגריות עוקבות לפני שחזרתי לשעה נוספת של עבודה על פלג הגוף התחתון, אני יודעת שזה לא מומלץ לעבוד עם משקולות על כל הגוף באימון אחד אבל הייתה לי כל כך הרבה אנרגיה מצטברת שאני בדרך כלל רגילה לפרק בעבודה עם לקוחות בדירה הדיסקרטית. סיימתי מפוצלחת אך מרוצה כשראיתי בצג הפלאפון רשימה של שלושים ושתיים שיחות שלא נענו!!! רובן היו ממספרים לא מזוהים כך שלא היה לי הרבה לעשות בנידון והכמות הקטנה של השיחות ממספרים מזוהים הייתה שייכת לשתיים מבעלי הדירות שאני מכירה, יום חמישי פעמיים כי טוב? בכל מקרה לא חזרתי אליהם כי עדיין לא התחלתי לטפס על הקירות בבית ולמרות שבמקום תיאורים ארוטיים אני שוטחת בפניכם את מסדר האימונים שלי אני עוד לא מוכנה לחזור לעבודה במקום חדש.
אתמול בסביבות שלוש בצהריים העיר אותי צלצול הטלפון מערפילי שינה קלים ובצד השני היה לקוח קבוע שלי שלא ראיתי כבר חודשים עקב מערכת יחסים חדשה שהתחיל ועתה כשנסתיימה הוא רוצה לחדש את המנוי אצלי, קבענו לשעה שבע בערב את המפגש הקבוע שלנו האורך כחמש שעות בממוצע וכולל ארוחה ומפגש מיני ארוך. שש בערב ולאחר מקלחת מהבילה לבשתי לכבודו שמלת מיני לא קצרה מידי ומכובדת ללא כתפיות, גרביון שחור לא שקוף המדגיש את מתאר הרגליים אך לא חושף אותן (הוא חוזר בתשובה), נעלי עקב שחורות וגבוהות (הוא גבוה נורא), מעיל עור שחור צמוד (עור סינטטי שלא היה בעברו חיה חביבה ומלחכת עשב) ובתיקי ארזתי צעיף עדין לכיסוי הכתפיים לאחר קילוף המעיל המתבקש בזמן הארוחה, התאפרתי קלות תוך הדגשה עדינה של העיניים כדיי ליצור מראה של בחורה דתייה וכוסית המשקיעה במראה החיצוני שלה.
הוא הגיע בזמן, צלצל מלמטה ואסף אותי ברכב מפאר מאוד שמתוכו בקעה מוסיקה קלאסית מחרישה אוזניים כשהנמכתי את העוצמה כדיי לשאול לשלומו הוא אמר "חכי ללילה כשתשמעי את זה מתנגן מתוך מערכת שעלתה לי שלושים אלף ₪".... שוויצר קטן....כשנסענו לכיוון מסעדה מפוארת מאוד באזור המרכז נראינו יחד כמו זוג דתי צעיר ומצליח, שנינו לבושים במיטב מחלפותינו, מטופחים למשעי וכנראה גם משכילים בצורה הגיונית לשמע המוסיקה שדלפה דרך גג המכונית.
בהגיענו למסעדה הושיבו אותנו ברוב כבוד ובפותחי את התפריט התחוור לי- מהמעט שהבנתי ממנו- שאין לי הרבה מה לאכול , רובו הורכב ממנות בשריות מדממות (אך מזעריות לפי צלחות שאר הסועדים) ואני כבחורה שלא מסתפקת בסלט וחיוך נבוך לא וויתרתי ומצאתי פיתרונות למאכל שיספקו את דרישת השרירים הדואבים בגופי לדלק טהור ומיידי.
תוך כדיי הארוחה שאיימה לא להיגמר לעולם, נזכרתי למה התחמקתי מלענות לכמה שיחות טלפון ממנו לפני כמה חודשים. האינטראקציה בינינו דמתה לתחקור בשב"כ כאשר אני הקצינה הראשית והוא המחבל השומר על מילותיו, להוציא ממנו משפט שלם ורציף עלה לי בשבירת שיניים מטפורית לאחר שלא יכולתי לסבול עוד את השעמום הגואה מכל עבר.
הפעם נראינו למתבונן מבחוץ כמו זוג נשוי שהספיק להגיד כבר הכול.
לא הבנתי למה הוא כל פעם לוקח אותי למסעדות שצריך לקחת משכנתא נוספת כדיי להרשות את האכילה בהן מבלי שהוא יוציא הגה מהפה וינסה להשתמש בחרצובות לשוני להנעמת הזמן בעוד שהיה יכול באותה המידה לשבת לאכול בדממה לבד מבלי להטביע את הלך המחשבה שלי בשיממון מדברי צחיח. ערכתי בראשי רשימה של כל הדברים שהייתי מעדיפה לעשות במקום לשבת לידו בשולחן, למשל: לנקות שירותים בתחנה המרכזית החדשה, לאמץ איגואנה ולקלח אותה. לקרוא את "התופת של דנטה" ולעצור לבדוק כל מילה שלא הבנתי במילון או להיתקע עם האופנוע בפקק מאחורי משאית זבל.
כשסיימתי לנקות את הצלחת בהקלה קפצה המלצרית כעכבישה המשחרת לטרף ושאלה מה בנוגע לקינוח (בעלות של שלדת אופני סנטה קרוז יד שנייה, טוב הגזמתי קצת) פלטתי צעקה לא רצונית "לא" והסברתי בשקט שאני בדיאטה כי רציתי כבר לעוף.
הגענו לביתו ואני תוך כדיי התפעלות מוגזמת מהמערכת שמע היקרה דחפתי את הדיסק הראשון שהיה בנמצא, של בארבר, כדיי להחליש את חריקת גלגלי המוח שלו בעוד הוא מנסה לייצר משפטים לאמירה.
נכנסתי להתקלח ובצאתי התחלנו את הפן המיני של הערב, לא היה עלי לעשות הרבה חוץ מאשר לשכב ולהיות יפה. הוא נשכב עלי מועך אותי בגופו ומחכך את הזקפה המתעוררת שלו במפשעתי, אני מלטפת את גבו וידי מחליקות מטה לאחוז בישבן המפוסל שלו, בניגוד לחוסר ההתאמה הוורבלי המוחלט בינינו אני נמשכת אליו מינית בצורה חייתית וקדמונית, הוא גם נראה מדהים, עור חלק וכהה, פנים מסתוריות ויפות, גוף ענק מימדים ופרופורציונאלי להדהים בעל יחס נכון לטעמי בין שרירים ושומן- וטעמי אוהבת גברים עם בשר....מעבר לכך ההתנהגות שלו מזכירה לי את האדם הקדמון כשהוא אוכל במסעדת יוקרה כמו חיית אדם הפושטת בשיניה את עור הארנבת וכשהוא מזיין אותי בלי שום מעצורים והתחשבות בי ובהנאתי, לנשים אחרות זה יכול היה אולי להפריע אבל אני נהניתי מחוסר ההתעמקות בצרכי שנתן לי את המנוח והניתוק להתרכז בעצמי, נזכרתי בציתות מתוך ספר שקראתי "הפמיניזם חולל שיפורים עצומים בכל תחומי החיים ואין להעלות על הדעת שום חירות אמיתית בין מינית ובין אחרת בלעדיו, אבל אותם שיפורים הגניבו פנימה תוצאות לא מאוד מתוכננות, בלי לזלזל בהישגים משמעותיים מבחינה היסטורית עדיין הדגש על סקס שוויוני ומלא כבוד שטוהר מכל ביטוי של כוח, אגרסיה וחטא הוא בעצם אנטיתזה לתשוקה ארוטית, לנשים ולגברים באותה המידה" (אינטליגנציה ארוטית).
הוא תופס אותי עם שתי ידיו בשערי כשכל משקל גופו לא נותן לי לזוז תחתיו ומנסה להחדיר את עצמו בכוח שוב ושוב עד שהמקום מספיק רטוב כדיי לחדור לתוכו בצורה מלאה, הוא גדול מאוד בתוכי ואינו צריך לעשות תנועות מיוחדות כדי שארגיש את כולו חופר בי, אני חייבת לאחוז עם שתי ידיים בידיו שלו שנתלו במחלפות ראשי מהפחד שלא יקרע אותן מהקרקפת, מרימה את הרגליים והאגן, מצליבה את השוקיים על גבו ומקערת את גופי לתוכו, הוא לא גומר מהר ואחרי דקות ארוכות מאוד אני גם מבינה שאין חשש כזה ונותנת למחשבות שרצות לי במוח מנוחה ונכנסת למצב רגוע שבעקבותיו יכולה להיבנות גמירה, הידיים שלי לא יכולות לעזור לי ולכן אני מתרכזת בוויברציות הפנימיות ובמגע הזין שלו בתוכי, נותנת לו להיכנס אלי שוב ושוב בהתנגדות של שרירים פנימיים ואחרי מעל לשעה של זיון לא מתוחכם אבל כל כך נכון אני מרגישה את האורגזמה עוטפת אותי ושואבת את כל האנרגיה שלי אליה, היא ממלאת לי כל נקב ועצב בגוף ומרעידה אותי ללא שליטה גורמת לסינפסות בגוף שלי לשלוח שירי הלל לאיבר הגברי במקום נוירוטרנסמיטרים.
הגמירה שלי גררה את הגמירה הבלתי נשלטת שלו ואחרי כמה דקות של התבוססות בסיפוק עצמי משותף קילפתי אותו מהמיטה כדיי שיחזיר אותי לביתי.
אולי ביום שבת אגיע למשמרת בדירה דיסקרטית חדשה, אם אחליט ללכת אתם תהיו הראשונים לדעת.
בגרגורי סיפוק עייפים.
שלכם, מירב.
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”