כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 21 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

201

חחחחחחחחחח

משקיף, מה אתה לא מכיר ???? כל אחד שנכנס אז לשירותים של הבקו"ם ובבסיסים הצבאיים נתבקש בשילוט

חייל יקר חייל חביב

השתן ישר ולא סביב

- זה היה כמעט מעל כל מחראות הקליעה למטרה הצבאיים (ללא אסלה)

חחחחחחחחחחחח אלק שיר השירים בכיתה ה'

למירב רוצים עודדדדדד

202
למירב,
למה הגבת לשאלות שלי בכזה זילזול וחוסר רצון? לא הצלחתי להבין כלום מהתגובה שלך.
מה המטרה שלך בעצם בדיון הזה? לכתוב ספר? להרגיש אלילת הפורום? תשומת לב? להתאהב באיזה כותב "יצירתי" שמנסה לקשקש לך פה? מה הולך פה בעצם?
המטרה זה שיהיו פה דברים עסיסיים על עצמך, ההווה והעבר שלך. האופל והתשוקות שיש בעולם הזה..במקום זה נהיה פה מין טלנובנה של "הצל את הזונה"......ניסיתי לקרוא את הדברים שלך..אבל הדיון הזה ארוךךךךך וקשה להתרכז בו..יש את הפוסט הראשון שלך ואז יש איזה 8000 זרגים שמנסים להתחיל איתך! וכל אחד מנסה מניפולציה אחרת כדי למצוא חן בענייך..או לקבל ממך אהבה וירטואלית..או מנסה להתאהב בך על דפי הפורום.

מאוד מציק ומעצבן לראות את זה מהצד, תעשו בפרטי את כל השטויות שלכם. כל מי שרוצה להתחיל איתה שינהל איתה בפרטי את כל החמשירים וכל שירי הסרדנות שלו...
בתור קורא זה מעניין לי את ה*** כל הותיקים פה שמנסים להכנס לך בין הרגליים..כל אלה שטוענים שאת לא אמיתית...וכל אלה שמציעים לך איך לעבוד ואיפה מתוך אינטרס שלהם.
אני מודה שהכתיבה שלך מגרה מינית ואולי קצת נפשית, אבל זה לא פורום בליינד דייט פה. מעצבן לקרוא את כל זה..אולי כדאי שכל מי שמתחיל איתך פה תעני לו בפרטי וזהו?
בלי להעליב...מה המטרה שלך בעצם? הבנתי שאת זורמת עם הFLOW...ועושה מה שבא לך בחיים..כלומר, אם יבוא לך על בחור מהפורום תעני לו בפרטיות? תפגשי איתו? אם יבוא לך תעברי לעסק פרטי, תפרסמי את הדירה שלך פה וכולם יזכרו לך חסד נעורים..ומי יודע כמה כסף יקבלו מזה בעלי האתר? מי יודע כמה כסף הם מקבלים מהבחורות הפרטיות שמפרסמות פה? שעושות ממש נדל"ן מהכוס שלהן?
מה המטרה בעצם? כאילו האם ייצא משהו מהגיבובים שמסביב לנושא של הדיון?
זו הסיבה שגם לא קראתי את כל הדברים שלך עד הסוף..ואמרת לי לקרוא יותר בתגובה..
כשאת מגיבה את מגיבה לכל ניק וניק...אני לא הולך עכשיו לקרוא 8000 פוסטים של חרמנים שמנסים כל מיני דרכים שונות כדי WHATEVER להשיג ממך, זה לא מעניין אותי בתור קורא וזה לא הנושא של הדיון!
אם את רוצה לכתוב ספר כמו אמרת...תתעסקי בפרטים של העולם הזה..העבר ההווה...איזה משברים עברת בחיים? אמרת שהיית בתהומות.....דברים כאלה מסקרנים אותי...ולא כל הבולשיט מסביב..כמו האם הטוחן מוצא חן בענייך, או ירמיהו או יונה או מי שלא יודע שמנסה לעשות לך עניים בצורה וירטואלית. גם העיצוב של הפורום הזה נורא בעייתי, הדף נמרח לדף ארוך וענקי וקשה מאוד להבין מה קורה- מי הגיב למי, ומה התגלגל. כי בשביל להבין את זה צריך לקרוא את כל מי שפיקפק בך..מי שהתחיל איתך..מי שהציע לך עסקים. בגלל זה התייאשתי באמצע, לא בגלל שהסיפור האישי שלך לא עניין.

אשמח אם תוכלי יותר לפרט מהי המטרה שלך..ואולי לספר דברים יותר אישיים..אם אולי תכתבי ספר..כמו מה למשל עברת שאת מגדירה תהומות? דברים קינקיים ביזאריים וכאלה..ועוד הערה ל2 הצדדים לכותבת ולקוראים...לכתבת: מה באמת זה מה שבא לך? גברים בני 30 או 40..או לא יודע בני כמה מי שכותב פה, שהולכים לזונות בתור רומן או אהבה? ולכותבים: וואו אתם בשוק שיש זונה אינטילגנטית? יש מלא מלא סטודנטיות ובחורות חכמות שמוכנות להיות "זונות" במיטה גם בחינם! אז אל תנסו להציל את העולם ולבחור לה שירים לחתונה ושושבינות.
Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

203
[QUOTE=זונה מאושרת]

לmangood :
שפיות מוערכת ייתר על המידה, ולגבי גבר ופרטנר לחיים הייתי מעדיפה שתהיה לו הרבה יותר ממעט אינטליגנציה

לכל השאר שולחת את כל האהבה שבעולם, תודה על החיזוק ידיים שלכם.

שלכם, מירב.

[/QUOTE]

יש הבדל בין שפיות לבין יוצא דופןמיוחדשונה, אני מניח שאת כן רוצה גבר שפוי אבל יוצא דופןמיוחדשונה.

ואם את כותבת שגבר עם מעט אינטליגנציה לא יקבל אותך, אז גבר עם הרבה אינטליגנציה כן יקבל? זה לא נשמע טוב ...

אולי את מצפהמקווה שזה יהיה ככה אבל זה לא, עם כל הצער שבדבר.

204

ל-dude

מירב עונה בנימוס לכל החברים שפונים אליה בשאלה,תגובה לדברים שנאמרו וכו'. היא לא יכולה לחזור מחדש על כל ההיסטוריה בכל פעם שחבר חדש מצטרף לפורום, לכן קרא בבקשה מהתחלה ועד הסוף ומובטח לך שתמצא מענה לרוב הקושיות שהעלת.

בגמילה

205

היי אנשים!

לפני שהמשקיף יאמר עלי קדיש ושנייה לפני שתרססו לי על המצח תנצב"ה אפתח ואספר כי עקב פציעה תוך כדי עיסוק באחד מתחביבי שלא פרטתי אודותיו, אני לא יכולה כרגע פיזית לחזור לעבודה בדירה דיסקרטית ולכן יש לי רק דיווחים על לקוחות פרטיים. בגלל שהבנתי כי דיווחים מסוג זה נחשבים ל"פרפורי גסיסה" לעומת דיווח אחד על חמישה עשר לקוחות ביום אחד, החלטתי לחסוך מכם את "העינוי" ולחכות לכשאהיה כשירה לחזור למעגל העבודה, כרגיל- מבטיחה לעדכן בהתפתחויות.

לנמרוד:
שיר מקסים!!!

ל-א. לא של קצב:
תודה לך! אם יש לך חברה וטוב לך גם מבלי להשתמש בשירותי מין בתשלום- יישר כוח!!!

לאוסקר ולבלאגניסט:
אל דאגה! אני לא מתכוונת להפסיק!

ל mangood: יכול להיות, אבל אני עדיין ממשיכה לקוות....

ל the dude:
אם תשים לב בצורה יותר מדוקדקת לתשובה שלי אליך- עניתי על כל שאלה ושאלה שלך, כמו שאתה הפלת עלי שאלות בצרורות כך גם עניתי אני. ואגב היה מאוד קשה לעקוב אחר השאלות שלך ובכל זאת לקחתי את הזמן (מצפה שגם אתה תנהג כך) ונתתי תשובה מדויקת לכל אחת מהן, תשווה את התשובות שלי- למטח היריות שלך ותראה שהן מתייחסות לכל שאלה ולפי הסדר. קח בחשבון שיש דברים שאני לא יכולה לענות עליהן ויש דברים שאני לא רוצה.

בפעם המאתיים ושלושה עשר- אני לא יכולה לענות בפרטי- אין לי את הפונקציה הזו בכרטיס המשתמש שלי, גם כל דיווח, תגובה והתעטשות ווירטואלית שלי עוברים קודם את אישור ההנהלה לפני שהם עולים לפרסום. המטרה שלי פה היא בעיקר להביא דיווחים מהשטח על עולם הזנות ומנקודת המבט שלי כנערה עובדת וכאשר אין על מה לדווח אני רק מגיבה על הודעות של חבר'ה פה וחייה את חיי.

אם כל "הבולשיט הזה" לא מעניין אותך- או שהפוסט הזה סתם מעצבן אותך אתה מוזמן לוותר על הצפייה וההשתתפות!! רק בבקשה אל תנסה להכתיב לי על מה לכתוב.

עם כל הכבוד- נסה להוריד את הטונים בכתיבה שלך, הם ממש לא במקומם, לא אני ולא הקוראים זקוקים לעצות ממך כאשר לא טרחת אפילו לקרוא את הכול!!!!

מחכה בקוצר רוח לחזור לתפקוד מלא בימים הקרובים.

רק אהבה, מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

206

ה"אמת", גם אני נפצעתי (מתיחת שריר שכואבת ברגל ) בפעילות שלא אוכל לחשוף כאן, אנונימיות שכזאת.

ולכן יכול רק עם מי שיכולה כשאני על הגב.

הסקרנות למה מרגישים בני בנות הזוג הוא גורם מפעיל של הרבה מעשייתי, בעיקר האמנותית, משחק התפקידים שבו אני משחק זונה ממין זכר ונחדר, לקח אותי כיברת דרך. מעשי עם טרנסים לקח אותי עוד כיברת דרך.בחווית הצד השני.

אבל תמיד תישאר כיברת דרך שלא תכוסה. כי נודלתי זכר. מחפש בכתבייך (ולעיתים מוצא) עוד מהחוויה של "הצד השני." ואף שאינך מיצגת אף אחד חוץ מאשר את "מירב" עדיין את באה מהמקום הנשי.

ממתין לסיפוריך יהיו אשר יהיו.

ולא, אף שיש לי פנטזיות אין לי "הורואת הפעלה לחיים" מקסימום משחקי תפקידים.

עוד שיר

http://www.youtube.com/watch?v=qHpDGxCAzU4&feature=fvst

its 4 in the morning the end of December

207

שאפו על המענה הטלגרפי למחסנית השאלות של ה-dude.

אהבתי את הגישה של מירב וההומור הדק. אז כקורא נאמן וכשרות לעמיתי כאן הצלבתי את השאלות עם התשובות מה שלטעמי עושה את מירב ליותר מעניינת והתמונה באשר אליה שלמה יותר

מה כל כך שיעמם אותך בחיים בקיבוץ ועם הורייך שהחלטת לברוח לאילת? לא אמרתי שאני מקיבוץ ולא ברחתי מתוך שעמום

האם היית מקובלת בתיכון ובבית הספר ? ממש לא

האם ניסית סקס לפני אותם אירועים בחוף באילת ? , כן או שפעם ראשונה ניסית סקס בתשלום ? לא
את כועסת על הבחורה ההיא בים שצחקה על הסיפור שלך והפנתה אותך לעבוד בזנות ? לא

מה בעצם גרם לך לחזור לזנות כל פעם מחדש ? קשה לענות על זה על רגל אחת, את חושבת שאת נימפומנית ? לא אוהבת להרגיש חום אפילו רק בסקס ? כן כלומר אמרת שעשית שירות צבאי רגיל והכל היה בסדר..מה היה תוך כדי השירות ? מלא דברים התאהבת ? לא שכבת עם חיילים ? כן מה גרם לך לבוא לחפש את עצמך בדרום תל אביב אחרי הצבא ? משיכה מגנטית לדברים דרומיים?

שעבדת ביפן...לא נגעלת מהיפנים ? לא מהמראה שלהם מהאיברים הצנומים והמוזרים שלהם ? לא ואז לילה אחד החלטת לחתוך עם הכל ? כן

הבנתי טוב? מגיל 23 עד גיל 30 עשית הפסקה לגמרי..? כן עשית בגרויות ותואר? כן ולא עבדת בתור מנהלת משרד בארץ ובעולם? כן הוכחת לעצמך שאת יכולה ושאת חכמה? כן וניסית לחיות חיים נורמליים ? מה זה נורמאלי?, האם עשית סקס נורמלי ? מה זה נורמאלי? או שגם חיפשת סקס כל הזמן ? לא האם לדעתך ניהלת משרד ותפקידים בכירים בזכות ההשכלה שלך ? , כן ולא או שגם פה המראה עזר לך לטפס למעלה ? זה תמיד עוזר

מה גרם לך לעזוב הכל בגיל 30 ולחזור לעבוד במכון ב250 שקל ? המפה האסטרולוגית,את חושבת שיש לך הרס עצמי ? כן שאת נימפומנית ? לא- עניתי כבר או שפשוט האקשן הזה שיש שם עושה לך את זה? גם את פשוט נהנית מסקס כמו שגבר נהנה..ואומרת לעצמך שככה את לא צריכה להתאמץ ? כן ולא את שוכבת באיזו דירה...ובאים אלייך כל היום גברים ואת נהנית וגם מקבלת על זה כסף ? בגדול כן. אני מספרת- תקרא, אוף... מלא

תוכלי לספר אלו מקרים מוזרים קרו לך בעולם הזה עם הלקוחות ? , יש המון מוזרות, ברור מה הדברים הכי קינקיים שעשית עם לקוחות ? קרה או דברים מוזרים שביקשו לקוחות ? לא קרה הרבה האם קרה שלקוחות רק דיברו איתך במקום לזיין ? ממש לא כאלה שהתאהבו בך ? , בעבר כן כאלה שלא עמד להם ? בטח- כל הזמן כאלה שהיו כל כך חמודים שויתרת להם על הכסף או עשית להם הנחה ? האם עשית אורגיות עם לקוחות?
האם קרה שאת ביקשת מגברים לעשות לך משהו תוך כדי הסקס?

תוכלי לספר מה הקוים האדומים שלך ? כל מה שלא נוח לי מה לא עשית ולא תעשי בחיים? הרבה האם בגלל המקצוע שלך את אף פעם לא תוכלי להיות מאוהבת ובקשר רציני ? אני מקווה שלא בגלל הצורך שלך בסקס רב פעמי ? מקווה גם שזה לא צורך
מהניסיון שלך האם הגודל והעובי של הזין קובע ? או הבן אדם חד משמעית הגודל והעובי לא קובעים אלא האדם ששולט על הציוד מה שכן הם לא מזיקים אף פעם.

208
W2F1,

מוריד את הכובע

אני את החלק האחרון הייתי עורך כך:

...ובאים אלייך כל היום גברים ואת נהנית וגם מקבלת על זה כסף ? בגדול כן. אני מספרת- תקרא,

תוכלי לספר אלו מקרים מוזרים קרו לך בעולם הזה עם הלקוחות ? אוף... מלא, , מה הדברים הכי קינקיים שעשית עם לקוחות ? או דברים מוזרים שביקשו לקוחות ? יש המון מוזרות, האם קרה שלקוחות רק דיברו איתך במקום לזיין ? ברור, כאלה שהתאהבו בך ? קרה , כאלה שלא עמד להם ? לא קרה הרבה כאלה שהיו כל כך חמודים שויתרת להם על הכסף או עשית להם הנחה ? ממש לא האם עשית אורגיות עם לקוחות ?
בעבר כן האם קרה שאת ביקשת מגברים לעשות לך משהו תוך כדי הסקס? בטח- כל הזמן

תוכלי לספר מה הקוים האדומים שלך ? כל מה שלא נוח לי מה לא עשית ולא תעשי בחיים? הרבה האם בגלל המקצוע שלך את אף פעם לא תוכלי להיות מאוהבת ובקשר רציני ? אני מקווה שלא בגלל הצורך שלך בסקס רב פעמי ? מקווה גם שזה לא צורך
מהניסיון שלך האם הגודל והעובי של הזין קובע ? או הבן אדם חד משמעית הגודל והעובי לא קובעים אלא האדם ששולט על הציוד מה שכן הם לא מזיקים אף פעם.

מקווה שכיוונתי לדעת מירב הגדולה עם התשובות

W2F1, אתה לא כועס, נכון?

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

209
מירב,
התחביב הסודי שלך הוא גם התחביב שלי כבר הרבה שנים.
איזה כיף. אני מזמין אותך לעשות את זה ביחד. אני מכיר הרבה
מקומות מקסימים בשביל התחביב ואני מומחה בטיפול בציוד של
התחביב. כבר נפצעתי כמה פעמים.
כמה פעמים כבר נסעתי לחו"ל לעסוק שם בתחביב.
איזה תותחית את.
החלמה מהירה ותמשיכי להיות מאושרת.
שלך,
maxmax
אז אגמור בשיר מזמור

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”