היי אנשים!
לפני שהמשקיף יאמר עלי קדיש ושנייה לפני שתרססו לי על המצח תנצב"ה אפתח ואספר כי עקב פציעה תוך כדי עיסוק באחד מתחביבי שלא פרטתי אודותיו, אני לא יכולה כרגע פיזית לחזור לעבודה בדירה דיסקרטית ולכן יש לי רק דיווחים על לקוחות פרטיים. בגלל שהבנתי כי דיווחים מסוג זה נחשבים ל"פרפורי גסיסה" לעומת דיווח אחד על חמישה עשר לקוחות ביום אחד, החלטתי לחסוך מכם את "העינוי" ולחכות לכשאהיה כשירה לחזור למעגל העבודה, כרגיל- מבטיחה לעדכן בהתפתחויות.
לנמרוד:
שיר מקסים!!!
ל-א. לא של קצב:
תודה לך! אם יש לך חברה וטוב לך גם מבלי להשתמש בשירותי מין בתשלום- יישר כוח!!!
לאוסקר ולבלאגניסט:
אל דאגה! אני לא מתכוונת להפסיק!
ל mangood: יכול להיות, אבל אני עדיין ממשיכה לקוות....
ל the dude:
אם תשים לב בצורה יותר מדוקדקת לתשובה שלי אליך- עניתי על כל שאלה ושאלה שלך, כמו שאתה הפלת עלי שאלות בצרורות כך גם עניתי אני. ואגב היה מאוד קשה לעקוב אחר השאלות שלך ובכל זאת לקחתי את הזמן (מצפה שגם אתה תנהג כך) ונתתי תשובה מדויקת לכל אחת מהן, תשווה את התשובות שלי- למטח היריות שלך ותראה שהן מתייחסות לכל שאלה ולפי הסדר. קח בחשבון שיש דברים שאני לא יכולה לענות עליהן ויש דברים שאני לא רוצה.
בפעם המאתיים ושלושה עשר- אני לא יכולה לענות בפרטי- אין לי את הפונקציה הזו בכרטיס המשתמש שלי, גם כל דיווח, תגובה והתעטשות ווירטואלית שלי עוברים קודם את אישור ההנהלה לפני שהם עולים לפרסום. המטרה שלי פה היא בעיקר להביא דיווחים מהשטח על עולם הזנות ומנקודת המבט שלי כנערה עובדת וכאשר אין על מה לדווח אני רק מגיבה על הודעות של חבר'ה פה וחייה את חיי.
אם כל "הבולשיט הזה" לא מעניין אותך- או שהפוסט הזה סתם מעצבן אותך אתה מוזמן לוותר על הצפייה וההשתתפות!! רק בבקשה אל תנסה להכתיב לי על מה לכתוב.
עם כל הכבוד- נסה להוריד את הטונים בכתיבה שלך, הם ממש לא במקומם, לא אני ולא הקוראים זקוקים לעצות ממך כאשר לא טרחת אפילו לקרוא את הכול!!!!
מחכה בקוצר רוח לחזור לתפקוד מלא בימים הקרובים.
רק אהבה, מירב.