כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 29 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

282

אם כבר מדברים על קינאה האם אפשר להעלות את זה מדרגה ולנסות ללמוד מזה משהו ?

מירב אם תוכלי לספר קצת יותר על ההתנהלות של הגבר הזה שעשתה לך את זה ולמה או איך זה השפיע עלייך לא למטרות של מציצנות כמו יותר ללמוד ממנו (אני מקווה)

283

החושים שלי אומרים לי שהבחור שמירב מתארת הוא מאסטר אומן

חבל שרק אחד הצטרף כאן לעצומה

[QUOTE=maxmax] [QUOTE=דאנג'ן]

אני מבקש מהמנהלים לבטל את החסימה של מירב ולאשר לה
התקשרות עם המעוניינים מבינינו.

מי מצטרף לבקשה הזו שלי ?

[/QUOTE]

לגמרי![/QUOTE]
dungeon

284

PUSSY COST MONEY DICK IS FREE (c) C.R

יצא ורצה המזל והשקעה קטנה בכוס של ילד בת 14.5 פתחה לה עולמות

טיסות לחול ומה לא. מדהים מה אפשר לעשות כשיש לך כוס... רואים אתזה לאורך כל הסיפור

השם גאון.

הקטע עם הדתי היה אחד המצחיקים שהוא שם לך כרית על הפנים

אמנם היה מצחיק אבל בתוכי אמרתי לעצמי חבל שלא הייתי שם להרוג אותו

לא נתפס לי במוח שלי.

בקטע של החתונה וזה גם ככה אין זוג שלא מתגרש היום אז זה הרע במיעוטו

ולא מאמין שהסכמת ללכת עם הערבי בהתחלה פשוט גועל נפש איכס

מעניין אם אחרי כל מה שעברת את מתארת את הים בתור מקום מפלט אני רואה אותו במקום שלכד אותך

אבל מגניב אם תכתבי ספר

You dont mess with the zohan

286

לנמרוד:
תודה.

ל- :maxmax
אני כרגע בתהליך של לעבור לעבוד כפרטית ואחד מהדברים הראשונים שעליי לעשות הוא להצטלם לשם תיאום ציפיות בין המשיכה השכלית שלכם אלי לבין המשיכה המינית, דבר שיצא לפועל כנראה בימים הקרובים. כמובן שכפרטית אתן עדיפות לחברים וותיקים כמוך שיש מאחורי השם משתמש שלהם דיווחים אמינים- באם ימשכו למראה החיצוני שלי ולדוקטרינת הסקס שאפרסם.

לרומנטיקן:
לפעמים יש הפתעות והדברים זורמים למקומות יוצאי דופן- אל תשכח שכאשר אתה משלם סכום נכבד על לילה שלם יש לדברים זמן להתפתח וללבלב.

הפגישה המדוברת הייתה ביום ג' האחרון ומאז לא נפגשנו שוב- עדיין.

אין לחשוש מכך שאתאהב כי זה לא דבר יוצא דופן אצלי, אני מתאהבת סדרתית, מה שכן ביום שההתאהבות תתפתח לאהבה לא אוכל להמשיך לעבוד....

לגביי הבושם- אשאל אותו בפעם הבאה שיתקשר....

ל-audi- גיל:
קטונתי מלהשוות עצמי לפרוסט אבל הזמן יראה לי בעצמו את כל התשובות שאני מחפשת.

לג'וני:
העולם הזה שלנו כל כך מהיר והתרגלנו לקבל דברים לעוסים ומוכנים ולספק את תשוקותינו בצורה מהירה מידי אז כשההזדמנות נקרית בדרכינו לחוות משהו מבלי להתנפל עליו כדאי לקחת אותה בשתי ידיים ולמתוח את הסוף הבלתי נמנע. אמיתי לגמרי.

לאוסקר:
אכן, הנסתר מעניין אולי יותר מהגלוי וגורם לנו לחשוב בעצמנו על דברים ולהשתמש בדמיון שלוקח כל אחד למקום אחר.
עד לפני כמה חודשים יצאתי עם גבר בן 52 שאותו הכרתי בדירה דיסקרטית כלקוח נעים במיוחד ומערכת היחסים לא צלחה משום שלא הצלחנו לעמוד בקשר בין מדינתי אבל למדתי ממנו המון ואני לא מצטערת על דקה, חוץ ממנו היו עוד כמה ובעצם הלקח היחיד שלמדתי הוא- שקשר אמיתי חייב להתבסס על כנות מוחלטת ואני לא יכולה יותר להתאהב בבן אדם מבלי שידע עליי את כל האמת לכן עם לקוח קל לי יותר להיפתח.

למשתמש קצה:
סתם ככלל בחיים לדעתי קנאה היא רגש מיותר, הלוואי שהייתי יכולה לוותר עליה ולהוציא אותה מהגוף שלי לעד.

לירוק מקנאה:
קשה לי להצביע על תכונה כזו או אחרת כמושכת, יש כל כך הרבה דקויות בדברים האלה וכשההרגשה נכונה היא פשוט כזו ואי אפשר לומר למה מבלי להשתמש במושגים ערטילאיים כמו "אנרגיה" ו"זרימה".

לדאנג'ן:
תודה, אבל המצב שבו אני אסתשן בתשלום הוא דיי שכיח.

לbowownz:
הממממ, תודה......

למשקיף:

בהחלט ניסיתי ולא אחד אבל אף אחד מהם לא גרם לי להגיע לתובנות טובות יותר מאלו שהגעתי אליהן בכוחות עצמי.

שלכם בברכת שבת שקטה.

מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

289

הצעות להיפגש עם מירב לכוס תה ויותר לא רלוונטיות לדיון המתנהל כאן !

מירב טרם קיבלה את אישורנו לפרסם את עצמה בפורום ובין השאר לשם כך פתחנו בדיון/סקר :

נושא חם ללא תגובות חדשות סקר: זונה מאושרת לפורום סקס פרסומי -כן או לא ?

הדבר היחיד שאסור הוא להציע לה הצעות למפגש ולעודד אותה לכך בפוסט הדיווחים המתנהל כאן.
פוסט הדיווחים של מירב הינו במקורו פוסט שלא לצורכי פרסום ולא לצורכי תיאום כפי שהוגדר מראש.

היא עדיין לא רשאית להגיב להודעות פרטיות עד לקבלת החלטה חדשה של המנהלים.

שבוע נפלא לכולכם,
הנהלת הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

290

וואו איזה פוסט ארוך !!! אחד הארוכים יש לומר !!

תראו, לי יש ראייה אחרת על מה שקורה פה בפוסט !

90% ממי שכותב או לחילופין מגיב לדברים שהבחורה הסימפטית כותבת הוא עושה זאת נטו ממניע של איך אני מרשים אותה הכי הרבה בצורה סמויה או גלויה במגמה להביא אותה למקום בו אולי אני אזכה לעשות אותה ! וההתחנחנות הזו היא צבועה וחבל שאנשים מתנהלים כך !

אני חייב לתת את דעתי לעניין הכתיבה של האישה, רמת הכתיבה שלה לא מביישת את א"ב יהושוע וכ' אני חייב לומר שלהבדיל מנערות עובדות יכול להיות שביב של תקווה כי היא באמת נהנת לעשות את אשר היא עושה ואני מפרגן על העניין הזה שלא כזה שכיח במחוזותינו !!

להשתמע !!

אישה גומרת משמעו סקס טוב

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”