אחרי זה הטוחן יספר לנו שהוא בחור רגיל לחלוטין רק יש לו בטחון עצמי גבוהה תארו לכן את הבחור הרגיל הזה שהבחורות בתיקתוקיה עמדו בתור בשביל להיות איתו והיא החליטה לתת לו את הטלאפאון בלי להיות איתו אפילו קודם
טוחן אתה פשוט מדהים ברמות על אני רק מקווה שכל השאר כאן מבינים שרובנו לא נקבל שרות שאפילו דומה לזה אני רוצה להרוג את הטוחן ולקבל את גופו
מירב
למרות שלא ניסיתי אף פעם ליצור איתך קשר על דפי הפורום הזה אני שוב חוזר לשאלה ההתחלתית שלי למה ? למה זה טוב? מה זה נותן ? מה יקרה פה כעת כל אחד כבונוס יקבל דיווח על עצמו ? רוצה לכתוב ספרי תעשי את זה האם החומר שראיתי פה מספיק טוב לספר לא יודע התרבות שלנו רדודה משהו אז אולי הנושא יהפוך אותו לרב מכר ?
את אומרת שאת רוצה לעשות דבר טוב להיות "טורף" חשבת פעם על הצד השני של המטבע כמה בחורות צעירות יקראו את הספר הזה ויחשבו לעצמם יו נשמע ששווה להיות זונה כל היום מזדינת עושה כסף יאללה לדרך היית רוצה שהבת שלך ושל הטוחן תקרא את הספר הזה ?
יש עוד צעד למטבע הזה צד יותר אנוכי משהו אבל עדין אני טוען שעם בחרורה בתיקתוקיה תקבל המון דיווחים טובים היא תוצף ותתקלקל בהרבה מאוד מהמקרים התיקתוקיה קימת בכדי לתקתק ולא לתת שירות טוב ואין חשיבות בהכרח לחזרתו של הלקוח
את באמת כותבת יפה וישנה לפחות בחורה אחת שאני והטוחן תמימי דעים לגביה (יש רבות שלא לצערי) וחלק בי מאוד רוצה לפגוש אותך ולו רק בשביל לקבל רגע כניסה לתוך מה שעובר לך בראש כי אני לא מבין ואולי טוב שכך שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה אני לא נגדך אבל אני כנראה גם לא בעדיך
תשמעו אני עורך את ההודעה הזו בפעם הרביעית אבל תגידי זה היה נעים לך שהאיש שאולי חשבת שיהיה לך יותר מלקוח הוא הוא הטוחן מה הרגשת עם זה העם מבחינתך הכל עדין פתוח כמו שהוא רשם או שמשהו פה נפגע וכאן אני שואל האם היה שווה לאבד אולי בחור טוב בגלל הדיווחים האלה ?
את ממש לא חיבת לענות לי וזו כמובן החלטה אבל משהו פה מציק לי אין לי מושג למה
GOODGOD2009-11-25 14:20:39