כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 34 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

331

היי אנשים!

חוליו צודק בתפיסתו המטאורית את החלפת המילים. ברגע שפרסמתי את הדיווח האחרון קיבלתי טלפון מ"הלקוח בספק" שביקש ממני דבר ראשון להחליף את המילה "טוחן" במילה "כותש" ואז נפל לי האסימון, הוא אמנם עדיין לא הודה באותה השיחה בזהותו הווירטואלית והזמין אותי באותו הערב לצאת לבילוי.

פרטי הבילוי יישארו ביני לבינו אבל כתגובה לדבריו של הרומנטיקן מה שהשתבש בינינו קרה במישור הרומנטי ולא העסקי, אני זו שעשתה את הטעות ולא הוא.

פשוט הופתעתי שהוא רשם על כך פה ומפאת הדיסקרטיות והאינטימיות בינינו אני בטוחה שהוא לא יחזור על כך. מה שכן אני מחכה לדיווח ממנו על תפקודי במישור העסקי כאשר הוא היה עדיין הלקוח בספק ואני הייתי xxxxx .

נ.ב.

למנהלי הפורום: אולי תשחררו לי כבר את האופציה לענות בפרטי לחברים??
אני אשחרר בתמורה כנראה היום או לכל היותר מאוחר מחר, את התמונות שלי ואת הפרסום ???

שלכם. M.

קישור לאתר הפרטי שלי:

332

[QUOTE=זונה מאושרת]

נ.ב.

למנהלי הפורום: אולי תשחררו לי כבר את האופציה לענות בפרטי לחברים??
אני אשחרר בתמורה כנראה היום או לכל היותר מאוחר מחר, את התמונות שלי ואת הפרסום ???

[/QUOTE]

ה-לללללל-ללללללל-ווו-יי-ההההההההההההה (עם פס הקול של יורם ארבל )
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

334

למען הסרת ספקו של godgod :
כפרטית לא אפרסם דיווחים על הלקוחות שאקבל בביתי.

פעם בשבוע אצטרף לשורותיה של דירה דיסקרטית ואדווח משם, אותם הלקוחות שאינם רוצים להזדהות בשם המשתמש שלהם בפורום יוכלו לבקר אותי שם, במחיר שונה ובזמן קצוב יותר.

M.

זונה מאושרת2009-11-25 17:55:18
קישור לאתר הפרטי שלי:

337

לחוליו ולכל השאר

דיון זה של מירב עם דיווחיה על לקוחות בדירות דיסקרטיות ובכלל ישאר בפורום סיפורים אירוטיים
היא מתכוונת היום לפתוח פוסט נוסף בפורום הפרסומי המציג אותה ויכלול תמונות אמיתיות שלה.

חבל שלא שמת לב שבדיוק כאן מעליך, מירב שיחררה לראשונה תמונה אמיתית להצצה ראשונית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

338

לצערי מירב אני בטוח שיש לאנשים דווקא הרבה דברים טובים להגיד את מאוד מאוד חמודה ולא יהיה מחסור בביקוש אני מקווה שתצליחי להתמודד איתו והסירי דאגה מלבך אין לי חשש מדבר או יותר נכון ספק (בקצב הזה ההנהלה תשלול לי בקרוב את זכויות העריכה

נב סתם כי בא לי להוסיף ענין לחיך אנשים להבנתי היא אומנם לא יכולה לענות לכם אבל היא כן מקבלת הודעות בפרטי

GOODGOD2009-11-25 18:6:18

339

וואו וואו, תוך כדי כתיבת הפוסט הקודם פתאום שמתי לב שיש כאן תמונה של מירב (זה קרה ממש במקביל)

אז קודם כל
מירב, התמונה מעולה ומאוד מחרמנת

עושה חשק לפרום ממך את התחרה לאט לאט ולהפליג בנתיבי גופך הכל כך מזמינים....

בקרוב אצלי
Hulio2009-11-25 18:18:16
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

340
נו ברצינות אתם אמורים להיות האקרים מיומנים
חוליו ומירב לחצו על שליחת תגובה ב17:47 נראה לכם שלחוליו היה מושג שבאותו זמן מירב מעלה תמונה.
ואנחנו חייבים לציין שלא רק הוא מבולבל.

[QUOTE=19LOLx8]

לחוליו ולכל השאר

דיון זה של מירב עם דיווחיה על לקוחות בדירות דיסקרטיות ובכלל ישאר בפורום סיפורים אירוטיים
היא מתכוונת היום לפתוח פוסט נוסף בפורום הפרסומי המציג אותה ויכלול תמונות אמיתיות שלה.

חבל שלא שמת לב שבדיוק כאן מעליך, מירב שיחררה לראשונה תמונה אמיתית להצצה ראשונית.

[/QUOTE]

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”