מיומנה של מירב הזונה המאושרת
341תודה אחים שלו....
באמת שלא שמתי לב, אבל זה בסדר, ההערה של ההנהלה מקובלת.
כ
להנהלת הפורום: החלטתם נכון המשיכו לטפח פוסטים כאלה ואחרים.
מירב: חיבוק ענק (למרות שזה לא הצד החזק שלי), פוסט מצוין, פתיחות, ישירות, רגישות ושפה עשירה. מקווה מאוד שהפוסט לא יגווע ולך יש חלק נכבד בכך.
הטוחן: ליהוק מושלם.
מאסטר: אין לי מושג איך ומהיכן אבל ראוי לומר שדייקת מאוד בהבחנתך בדיווח האחרון.
מירב- זונה מאושרת + תמונות אמיתיות |
אני מניחה שהפוסט הזה יעבור בקרוב לפורום כתיבה מקורית ואני אמשיך לשחרר דיווחים ברגע שאתחיל את הפעילות בדירה דיסקרטית.
הנה הקישור לדיווחים שנכתבו עלי בעבר (אלו שהיו תחת אפכם )
מיקי יפה אבל....מתנשקת+רימינג+הקצפה+אנאלי |
באהבה, מירב.
ידידי המשקיף,
זה הזמן שלך לצאת גבר עד הסוף !
כפי שידעת לומר "אמרתי לכם" שהפוסט יהפוך בסופו של יום לפרסמי - וצדקת....
זה הזמן להתנצל על שהבטחת לנו גבר וייצא משהו לא כל כך דומה....
נו, מה יהיה? אתם חייבים לעצבן אותי?
שבועיים, שבועיים!!!!!! אני לא יכול להשאיר אותכם לבד בלי שתשתגעו לי פה?!
מה זה הדבר הזה?
דיווח בהפוך על הפוך?!
מירב מדווחת על מישהו פעמיים ולבסוף הטוחן מצליב מידע ומסתבר שזה הוא?!
איזה דבר!!! יא ראבק!!!
יד על הלב חברים - מי ממכם היה מאמין שהשרשור הזה יקבל כזה טוויסט עצום ולא הגיוני?! מי האמין????? מי???????
לטוחן הגדול מכולם - כבר כתבתי בפוסט של טלי מחיפה ובפוסטים אחרים, שממך למדתי את כל ההתנהלות שלי בפורום, וגם שיש לי עוד המון ללמוד. אבל לא היה לי מושג עד כמה יש לי עוד ללמוד!!! וזה אם אני עוד מחשיב את הסיפור המדהים עם 'אחיות שלה גברות'+העברת השתלמויות לשרון - מקצוענית שיודעת דבר או שניים על סקס(למרות שלא ניסיתי אישית...פשוט היא לא הטעם שלי) - בנושא מציצה תאינלנדית ומציאת נקודת הגי' שלה. אשכרה לימדת בחורה עובדת מקצוענית ומנוסה היכן נמצאת נקודת הגי' אצלה!
בחורות שעומדות בתור לכבודך בתיקתוקייה, ועכשיו הסיפור המדהים הזה!!!
כולם מתברברים ואתה מיישם בשטח
. כמו שאמרתי בעבר - התותח הכי כבד כאן!!!
עם כל הכבוד וההערכה האפשריים
LEXER CEASAR
נ.ב - בעקבות ההתפתחות השנייה בשרשור שבה מירב נחשפה והסתבר שהיא מיקי שעבדה בבן-יהודה 38/וולפסון 48, עליי להודות שמיקי אכן הייתה רשומה אצלי כאופציה מעניינת(גם בגלל האנאלי וגם בגלל השירות המשובח שעליו נכתב בשרשור אודותיה). נסיתי 'לתפוס' אותה פעמיים שלוש בבן יהודה, אך היא לא הייתה. אבל באמת, באמת!!! שלא היה לי שמץ של מושג שמיקי היא היא מירב מהשרשור הזה...
אה! כמעט שכחתי... מכיוון שהטוחן הודיע חגיגית שעניין החתונה מבוטל, אז לצער כולנו גם עניין השושבינות(הלא הן ארבעת המופלאות
של הפורום שהשתתפו איתי ועם אנטוני פרקר באורגיה המטורפת) וגם עניין השושבינים(מייניס, אפרודיזאק וחוליו - מצטער חברים...) מבוטל גם הוא
. כמו כן מבוטל גם נושא האולם, הצלם, אורחי הכבוד, הרב וכ'ו וכ'ו... לכל המוזמנים הפוטנציאליים - עמכם הסליחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין, אין על הפורום הזה!!! ההצגה הכי טובה בארץ!!!
לא משעמם פה לרגע!!!
נו, תמשיכו!!!
יאללה בלאגן!!!
הייתה לי הרגשה שזאת מיקי מוולפסוןבן יהודה 38 למרות שלא הייתי איתה אף פעם,ניסתי להריץ בראש מי זאת הבחורה הזאת,כמובן שלא רק אני עסקתי בשאלה הזאת כל הפורום עסק בשאלה מי זאת מירב.
זכרתי את הדיווחים על מיקי מלפני כמה שבועות שהיא אשכנזיה גבוהה ליברלית ביותר ,והייתה לי הרגשה חזקה שזאת היא.עכשיו כמובן נשאר רק לדגום אני מרגיש שזה חובה לדגום את מירב,זה כמו משהו שחייבים לסמן עליו ווי.כמו אצל המוסלמים שהם חייבים לפחות פעם בחיים לעלות למכה.הרבה טענו שזה סופר צללים אני האמנתי שזאת בחורה הייתה לי הרגשה פנימית.אני פשוט בשוק כמה הבחורה הזאת אינטליגנטית ואיזה כושר כתיבה.אחרי לכתו של האגדה יוניקרן היינו חייבים מישהוי שתפיח חיים בפורום ואין ספק שמירב עשתה איזה ביגטיים.
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”