משקיף יקר,
מוזר איך אתה מנתח וקובע עמדה כה נחרצת... על סמך...
נו שויין - עוד פסיכולוג
בברכה,
אורי
כ
משקיף יקר,
מוזר איך אתה מנתח וקובע עמדה כה נחרצת... על סמך...
נו שויין - עוד פסיכולוג
בברכה,
אורי
משקיף,
אני שמח שהחלטת לא לתקוף ולכן כנראה גם קבעת (שוב אתה קובע בנחרצות על סמך...) ש"הכלים להביט ולנתח בין השורות תלויים בנסיון חיים ורגישות שאינם בין תכונותי..."
לא ידעתי שנסיון חיים הוא תכונה.
סחתיין אתה ממש משקיף מתוחכם.
בברכה,
אורי
אתחיל בתגובה לשני החברים הנחמדים הנחמדים שמעלי (אורי כהן והמשקיף),ולמעשה לכל אלו שבטח עוד יבואו אחריהם עם תגובות דומות.
לא נראה לי שמטרת פתיחת הדיון הזה,היא התנצחות על דברים חסרי טעם שאין לכם מושג איך לגשת אליהם או אפילו לנסות להתחיל לטפל בהם. כל אדם הוא עולם ומלואו,עם מערכת עמוסת חוויות שגיבשו אותו בדיוק כמו שהוא ...אל תתחילו אפילו לנסות ולהבין מה עובר למירב בראש,זה חסר טעם ויהיר מצידכם.למרות שמאוד יכול להיות שמירב נהנית מזה (כי זה כיף שמתעסקים בך במיוחד שאתה דמות שיכולה להשאר בערפל).
לעיניניינו- על פניו,נראה מקריאה ראשונה,שהסיפור בהחלט יכול להיות בדיה אחת גדולה.אני אצא מנקודת הנחה שהוא לא כזה והוא אמיתי כי הנטיה הראשונית שלי היא להאמין לאנשים חסרי אינטרסים (לא מוצא שום אינטרס בלהמציא יומן וסיפור שלא קרה באמת בפורום כזה בזמן שהנהלת הפורום מפקחת ).
אחרי המסקנה הזאת, רק נותר לי לאחל לך בהצלחה מירב.את נשמעת בחורה פיקחית שיכולה להוות מודל לאנשים שתקועים בחיי שיגרה אפורים (ולאו דווקא לבחור בדרך שאת בחרת!!) ומחפשים את הדרייב לצאת מהשיגרה הזאת.
נראה לי ש90% מהאנשים פה יודעים על מה אני מדבר.
סמוך ובטוח שתגיעי לנחלה הפרטית שלך (במקרה שלך-תואר אקדמי,עצמאות פיננסית-לאו דווקא כנפקנית,ילדים,בית עם חצר וכמה כלבים....לא כזה בשמיים מירב!!!)
המון בהצלחה!!
שון
הי מירב, כתבת שאת הולכת לרשום פה מין יומן בהמשכים אז אפשר אולי לבקש שתכתבי דווקא על הלקוחות? על סוגים של לקוחות אני מתכוון, כמו: זה שמנסה להתחיל איתך ולהוציא ממך מספר טלפון, זה שבטוח שהוא זה ש'יוציא אותך מזה', האנטיפט שבא לטחון לך את הצורה כמה שיותר חזק ובכלל לא מעניין אותו מה את מרגישה או איך בכלל קוראים לך, אלה שמדברים איתך במהלך כל האקט על האישה שלהם, אלה שגומרים מהר ונעלמים מהשטח כאילו מישהו רודף אחריהם, הקבועים המאוהבים, החרדים, (אגב את הסיפור עם הכרית שמעתי כבר מעוד נערה). רוב מה שסיפרת פה זה על עולמן של הבנות אבל אני חושב שאת רבים מחברי הפורום יעניין לדעת איך אנחנו נראים בעיני הבנות.
עוד שתי הערות לדברייך אם אפשר:
סירוב ללקוחות - ממה שראיתי ערבים יכולים היום לזיין בתקתוקיות, בעבר היו מקומות שלא הכניסו ערבים אך כיום אין להם ברירה. אלו שיש להם בעיה הם האתיופים והכושים, להערכתי חצי מהבנות לא עושות שחורים ופשוט לא ניגשות לתת להם פרטים ואם מבקשים אותן הן אומרות שהן עסוקות. ולא, זה לא בגלל הגודל. (שאלתי) הבנות טוענות שהם לא מתייחסים אליהן יפה ו או באים שיכורים מדי.
גם לשמנים יש לפעמים בעיה, אף בחורה ששוקלת 50 קילו לא רוצה להימעך ע"י גבר ששוקל 150.
לא ראית שבנות נרתעות ממכוערים, אפילו ממש מכוערים כל עוד הם ג'נטלמנים ולא מסריחים. גם לנכים אין בעיה.
סמים- הרבה בנות בתקתוקיות כן עושות, בעיקר חגיגת לאורך כל המשמרת. ראיתי גם פעם שתי בנות ששברו אקסטה לשניים, אכלו כל אחת חצי ועבדו דלוקות (טוב שלא ננעלה להן הלסת על הזין של מישהו) . גם אלכוהול במשמרות ערב זה כמעט סטנדרט. אבל יש גם בנות שלא עושות כלום בכלל, לא סמים ואפילו לא סיגריות.
אני כותב את התגובה הזאת מבלי שקראתי שום דבר מהדיון זה או מדבריה של "מירב".
נזכרתי שכבר קראתי את הכתבה הזאת בבלייזר בזמנו, וגם אז תהיתי - אם היום את בת 30, כשהיית בת 14.5, זה היה לפני כ-15.5 שנה, כלומר בערך ב-1994. נכון? נכון! ואז... לא היו פלאפונים! בניגוד ל"זכרונותייך" מתחילת הכתבה.
בקיצור, עלינו עלייך. (או עליך).
כמובן שפרט שקרי זה - מטיל ספק גדול מאוד על אמינות שאר הדברים, שכאמור לא קראתי ואף אינני מתכוון לקרוא.
לשיקול החברים.
מירב תגידי כעת שאת כבר בת 30 ומנוסה וכותבת כלכך יפה למה לעזאזל את ממשיכה לעשות את זה זה הריגוש הכסף מה דוחף אותך לעשות את מה מושך אותך הלאה ?
אוי מירב בא לי לפגוש אותך במקרה באיזה דירה דיסקרטית או מכון ולשמוע אותך צועקת גונחת מתפוצצת מאורגזמה
ואז את לוחשת לי באוזן "ניצחת זו אני מירב , איך ידעת ? "...............
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”