אחר כך דיברנו על מיני עניינים שבעלמא והוא סיפר לי על אורות וצללים בחייו תוך שאנחנו מתחבקים במיטה השקטה של ביתי, ברקע שרה לנו "שאדה" על רומנטיקה ופרפרים. כבר חלפו להן שעתיים מהרגע שהגיע ואני מרגישה אותו מתחיל לנוע באי נוחות מודע לשעות החולפות ולזמני היקר, אני מבקשת מהזמן שיעמוד וקמה בתוך מרווח הדממה שנוצר להכין לנו תה, חותכת קוביות של ג'ינג'ר לתוך קומקום, ממלאת אותו בעלים של תה ירוק וקמומיל טרי, שופכת על הכול מים רותחים ואז ממיסה שתי כפות דבש הדרים ומגישה לו אותו למיטה, הוא מתרומם מעט כדיי להביא את המשקה אל פיו, מחייך אלי במבוכה כאילו זו הפעם הראשונה שנפגשנו, כאילו עוד לא היה בתוכי וגומע מהכוס המהבילה.
אני מתיישבת לידו עם כוס משלי, לוקחת לגימה רותחת והוא מביט בי כבוחן כליות ולב אבל עיניו לא משדרות לי כי הבינו את כמוסות ליבי, אני לוגמת בשנית, הפעם ממלאת פי בנוזל החם ומשאירה אותו בחלל הפה, מחייכת בזדוניות ויורדת מטה אל איברו הרדום, אוספת אותו אל פי ועוטפת אותו בתה חם ושפתיים, האיבר מתעורר מייד ומצדיע ברוב הדר, אבל משה מבין קצת אחרי את מה שהזין שלו קלט ושופך בהפתעה חלק מהתה החם על ביטנו, פולט אנחת כאב שאותה עוקבת אנחת תענוג.
אני שואבת את הזין שלו בחוזקה, הנוזל עדיין חם בפי והלשון מקיפה את הגזע העבה, משחקת בנוזל ובעצביו, מעוררת את כולו מחדש, אני מכניסה אותו לגרון עמוק מבלי לשפוך טיפה ושומעת אותו גונח, ואז משחררת ועולה מעלה לאט וחוזר חלילה, בכל פעם שאני מגיעה לבסיס האיבר הוא פולט אנקת הפתעה מתענגת כאילו לא מאמין שעלה בפי הדבר. אני בולעת את הנוזל ועוזבת את איזור החלציים לכיוונה של נשיקה בטעם דבש ומתרחקת ממנו ללגום מהיין שעדיין עומד בכוסותינו.
אני שותה לאט מתוך כוס גבוהה ומתבוננת באיבר הזקור, עיניו של משה קורצות מציפייה, הוא לא שם לב שאת הלגימה האחרונה שלי השארתי בפי ואני חוזרת ולוקחת אותו כשלועי מלא ביין אדום וקר, הוא שוב קופץ מהפתעה, את כוס התה כבר הסית מקודם אחרת הפעם היה חוטף כווייה, אני שוב שואבת אותו חזק בוואקום קר של ענבים עם רמז לעץ אלון והוא נרעד במגע הקר, האיבר מתוח בפי כשאני מקיפה אותו בכל צדדיו, יוצאת ממנו ושואבת אלי את שקי הפוריות לאחר שבלעתי את היין, פי עדיין קריר כשאני מגיעה למרווח שבין איברו לבין החור האחורי ואני מלקקת אותו בתאווה. מחזיקה את הזין שלו כל העת בידיים חמות. משחקים של קור וחום, ממש כמו ההיכרות שלנו עד כה.
הפה הספיק להתחמם ואני חוזרת אל האיבר העמוס מלקקת אותו מבחוץ מלמטה עד לראשו, עוטפת את הראש בשפתי ונושכת בעדינות את בסיסו, אז מחדירה את כולו עד לגרוני, ממלאת אותו ברוק ושנייה לפני שמשה משתגע אני עוזבת אותו שוב ואומרת "זה עד לפעם הבאה, תתחיל לצבור את הנשק בינתיים", הוא מרוצה מהעניין ויודע שהבנתי שהפיצוץ הסופי אינו תמיד המטרה וקם להתקלח.
אני שומעת את זרם המים נפתח ומייד נכנסת אליו למקלחת נרטבת כולי איתו ותוך כדיי נשיקה דוחפת לפיו קוביית שוקולד מריר.
בצאתנו מתייבשים יחד הוא שואל אותי אם אני רעבה, אני שותקת כי הבהרתי לו כבר שהחלק הזה של הערב נגמר אבל מייד הסתבר לי שהלכתי מהר מידי לחפש את האתונות כשהוא מנסה להציע מלוכה במסווה של מסעדת דגים אהובה.