כ גבולות מטושטשים - דף 2 - סקס אדיר

גבולות מטושטשים

11

אחר כך דיברנו על מיני עניינים שבעלמא והוא סיפר לי על אורות וצללים בחייו תוך שאנחנו מתחבקים במיטה השקטה של ביתי, ברקע שרה לנו "שאדה" על רומנטיקה ופרפרים. כבר חלפו להן שעתיים מהרגע שהגיע ואני מרגישה אותו מתחיל לנוע באי נוחות מודע לשעות החולפות ולזמני היקר, אני מבקשת מהזמן שיעמוד וקמה בתוך מרווח הדממה שנוצר להכין לנו תה, חותכת קוביות של ג'ינג'ר לתוך קומקום, ממלאת אותו בעלים של תה ירוק וקמומיל טרי, שופכת על הכול מים רותחים ואז ממיסה שתי כפות דבש הדרים ומגישה לו אותו למיטה, הוא מתרומם מעט כדיי להביא את המשקה אל פיו, מחייך אלי במבוכה כאילו זו הפעם הראשונה שנפגשנו, כאילו עוד לא היה בתוכי וגומע מהכוס המהבילה.

אני מתיישבת לידו עם כוס משלי, לוקחת לגימה רותחת והוא מביט בי כבוחן כליות ולב אבל עיניו לא משדרות לי כי הבינו את כמוסות ליבי, אני לוגמת בשנית, הפעם ממלאת פי בנוזל החם ומשאירה אותו בחלל הפה, מחייכת בזדוניות ויורדת מטה אל איברו הרדום, אוספת אותו אל פי ועוטפת אותו בתה חם ושפתיים, האיבר מתעורר מייד ומצדיע ברוב הדר, אבל משה מבין קצת אחרי את מה שהזין שלו קלט ושופך בהפתעה חלק מהתה החם על ביטנו, פולט אנחת כאב שאותה עוקבת אנחת תענוג.

אני שואבת את הזין שלו בחוזקה, הנוזל עדיין חם בפי והלשון מקיפה את הגזע העבה, משחקת בנוזל ובעצביו, מעוררת את כולו מחדש, אני מכניסה אותו לגרון עמוק מבלי לשפוך טיפה ושומעת אותו גונח, ואז משחררת ועולה מעלה לאט וחוזר חלילה, בכל פעם שאני מגיעה לבסיס האיבר הוא פולט אנקת הפתעה מתענגת כאילו לא מאמין שעלה בפי הדבר. אני בולעת את הנוזל ועוזבת את איזור החלציים לכיוונה של נשיקה בטעם דבש ומתרחקת ממנו ללגום מהיין שעדיין עומד בכוסותינו.

אני שותה לאט מתוך כוס גבוהה ומתבוננת באיבר הזקור, עיניו של משה קורצות מציפייה, הוא לא שם לב שאת הלגימה האחרונה שלי השארתי בפי ואני חוזרת ולוקחת אותו כשלועי מלא ביין אדום וקר, הוא שוב קופץ מהפתעה, את כוס התה כבר הסית מקודם אחרת הפעם היה חוטף כווייה, אני שוב שואבת אותו חזק בוואקום קר של ענבים עם רמז לעץ אלון והוא נרעד במגע הקר, האיבר מתוח בפי כשאני מקיפה אותו בכל צדדיו, יוצאת ממנו ושואבת אלי את שקי הפוריות לאחר שבלעתי את היין, פי עדיין קריר כשאני מגיעה למרווח שבין איברו לבין החור האחורי ואני מלקקת אותו בתאווה. מחזיקה את הזין שלו כל העת בידיים חמות. משחקים של קור וחום, ממש כמו ההיכרות שלנו עד כה.

הפה הספיק להתחמם ואני חוזרת אל האיבר העמוס מלקקת אותו מבחוץ מלמטה עד לראשו, עוטפת את הראש בשפתי ונושכת בעדינות את בסיסו, אז מחדירה את כולו עד לגרוני, ממלאת אותו ברוק ושנייה לפני שמשה משתגע אני עוזבת אותו שוב ואומרת "זה עד לפעם הבאה, תתחיל לצבור את הנשק בינתיים", הוא מרוצה מהעניין ויודע שהבנתי שהפיצוץ הסופי אינו תמיד המטרה וקם להתקלח.

אני שומעת את זרם המים נפתח ומייד נכנסת אליו למקלחת נרטבת כולי איתו ותוך כדיי נשיקה דוחפת לפיו קוביית שוקולד מריר.

בצאתנו מתייבשים יחד הוא שואל אותי אם אני רעבה, אני שותקת כי הבהרתי לו כבר שהחלק הזה של הערב נגמר אבל מייד הסתבר לי שהלכתי מהר מידי לחפש את האתונות כשהוא מנסה להציע מלוכה במסווה של מסעדת דגים אהובה.

קישור לאתר הפרטי שלי:

גבולות מטושטשים

14

פשוט תענוג עילאי לקרוא את הסיפורים שלך יקירי, ואת הריקושטים שאת זורקת לעברו יקירתי.

אוהבת את שניכם והעיקר, לא להפסיק.

נראה לי שאני אלך היום לאכול דגים עשית לי חשק אבל לפני זה, אני הולכת לכתוב את הסיפור הבא שלי

גבולות מטושטשים

18

המלצריות פינו את שאריות הדג שאכלתי והביאו בקבוק שרדונה נוסף. בדיוק ב-10 עלה יהודה פוליקר לבמה.

לאחר שלא הצלחנו להגיע להסכמה לאיזה מסעדת דגים שנינו רוצים ללכת, "התפשרנו" על הזאפה. המארחת הכירה את משה וידעה היכן הוא אוהב לשבת, בחלק המוגבה, ליד הבר המרכזי, עם הגב לכיוון המעקה. הזמנתי דניס והוא הזמין טונה צרובה וסביצ'ה מוסר.

כשהחלה ההופעה הוא סובב את הכיסא שלו לכיוון הבמה, וסובב אותי לכיוון הבמה, משה חיבק אותי ומשך אותי לכיוונו.

הוא הסיט את השיער מצווארי והחל לנשק וללקק אותי.

האולם היה חשוך והבנתי מה היתרונות של המיקום שמשה אהב. מעקה מצד אחד, ושולחן מהצד השני. לא בדרך לשום מקום כך שאין הפרעות. הידיים שלו החלו לרדת לכיוון מכנסַי. הוא הניח את יד ימינו בחיבור של רגלי ומשך את אגני אליו. משה החל לעסות את הדגדגן שלי דרך המכנסיים במקצועיות ראויה לציון. יד שמאל שלו עטפה אותי והוא המשיך לנשק את פני.

בסיום אחד השירים לאחר שלגמנו מכוס היין ימינו החליקה לתוך מכנסי והוא נעץ שתי אצבעות עמוק בתוכי. ידו השמאלית ירדה גם היא, ממלאה את מקום הימנית בעיסוי הדגדגן. הצצתי סביב אבל אנחנו לא עניָינוּ אף אחד, לפחות כל עוד הצלחתי להחניק את הקולות שכה השתוקקתי להשמיע.

שתי האצבעות שהיו נעוצות בתוכי מצאו חיש קל את נקודת הג'י שלי ומשה התחיל לעבוד במרץ, מענג אותי מבחוץ ומבפנים ברמות מטורפות. הוא שמר אותי על סף אורגזמה והפסיק בכל פעם שחש שאני הולכת לעבור אותו.

למזלי משה הוא בחור מנומס ובסיום כל שיר הוא הוציא את ידיו, נתן לי לנשק אותן ומחא כפיים. אם לא הייתי מקבלת את הפסקות הרענון האלה הייתי יוצאת מדעתי.

מידי פעם ניסיתי לגמול לו וללטף את האיבר הזקור שהיה תקוע בשיפולי הגב שלי אבל משה לא איפשר לי, הוא משך והצמיד את אגני אליו בלי להשאיר מקום לסיכה.

כשנגמרה ההופעה, לקח לי דקות ארוכות להתאושש. בקושי הצלחתי לעמוד על הרגליים. יצאנו מהמועדון מחובקים ועלינו למונית. אמרתי לנהג להיכן לנסוע ושקענו בנשיקה ארוכה ולוהטת.

כשהמונית הגיעה לבניין שלי נישק אותי משה נשיקת פרידה ואמר, "נורא חבל שהחלק הזה של הערב נגמר, אני מאוד נהניתי. נדבר מחר?"

הייתי מופתעת והתחלתי לצאת בהלם מהמונית. הדלת נסגרה לא לפני שהספקתי לשמוע את משה אומר לנהג "סע בבקשה ל..." וצעקתי לו "עצור".

המונית נעצרה ומשה הוציא את ראשו מהחלון כשואל "מה?"

סימנתי לו שייצא החוצה ואמרתי לו "לערב הזה יש חלקים שאפילו עוד לא התחילו"

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

גבולות מטושטשים

19

אני מסמן לה באצבעי להתקרב אל שולי המדרכה ואומר "אם את באמת בטוחה בזה, עלי אל המונית איתי ותסמכי עלי, אבל תזכרי שאסור לך להיבהל והכי חשוב תשמרי על ראש פתוח, ברור?", היא קצת מופתעת ומבינה שאם היא רוצה להמשיך לשחק זה עכשיו בידיים שלי ובטריטוריה לא מוכרת, אבל היא מהנהנת בראשה ונכנסת בשקט אל המונית. הנהג שם גז אחרי שנתתי לו כתובת של בית פרטי בעיר שכנה לתל אביב, אני מוציא את הפלאפון ומחייג, בצד השני של השיחה יש מענה ואני מורה בשקט "אנחנו באים" ומנתק. היא מסתכלת עלי ומנסה להבין את הבאות אבל לא פוצה ציוץ.

הגענו אל הבית הפרטי המיועד, הוא מוקף כולו בחומה חיה של צמחיה עבותה ופרחי היביסקוס שאני אוהב לקטוף, לייבש ולאכול אותם כשהם מסוכרים, אני פותח את השער ברגלי ומחבק אותה להיכנס אל השטח הירוק הנגלה לה מבעד לשער, מוביל אותה במעלה השביל המרוצף בצעצועי ילדים משומשים מרוב משחק, היא מתחמקת מזרועותיי ומתיישבת על נדנדה רחבת מושב, שואלת אותי בחשש "של מי הבית הזה?", אני מתיישב לידה ואוסף את סנטרה לתוך נשיקה עם אפקט של וואליום "בואי פנימה".

הדלת פתוחה בסדק קטן ומזמין ופנים הבית נראה חשוך, אני מרגיש את דפיקות הלב שלה פועמות במרץ דרך פרק כף ידה הקר למגע, כנראה שמפחד, היא פותחת את הדלת בעצמה ולעינינו נגלה שביל של נרות לאורך רצפת עץ, אנחנו חולפים על פני שולחן עתיק בפתח הכניסה ואני זורק עליו צרור מפתחות, משחרר את שנינו ממעילים של לילה חורפי, היא מצמצמת את עיניה ומנסה לקלוט את תווי המתאר של הבית ומתקדמת עד לדלפק ארוך וכבד המשמש כחיץ בין מטבח איטלקי וחמים לבין סלון רחב שגרם לא מזמן לחור ענקי בחשבון הבנק שלי, על הדלפק עומד נר גדול ועל פי כמות החלב שניגר ממנו הוא לא דלק הרבה זמן, ליד הנר מונחת חבילה של שטרות אדומים, היא לוקחת את החבילה בידה, מריחה אותה, מסבה את מבטה אלי ותוך כדיי מעבירה את לשונה עליה ושמה אותה חזרה על הדלפק מבלי לספור.

היא ממשיכה את דרכה לאורך שביל הנרות המסומן ואני נשאר במקומי ומתפשט.

היא נעלמת לתוך חדר ואני מחכה דקות ארוכות מחוצה לו ומתפלל בליבי שהיא לא תצא בסערה, כשעובר מספיק זמן גם אני נכנס אל החדר, הוא מואר כולו בנרות ריחניים של ווניל וקינמון, ברקע שר לנו זמר עם קול צרוד, אני מתיישב על ספה שממנה יש נוף יישיר על המיטה הענקית, אני לוקח מהמאפרה שלידי את הסיגר הלעוס, מדליק אותו, עשן הקוהיבה העשיר ממלא את ראותי ואת החדר ואני בוחן את סביבתי בסיפוק. על המיטה שוכבת נטע בבגדיה התחתונים, שיערה הארוך אסוף כדיי להקל על מעשים שעוד לא החלו, בידה נוצה ארוכה ולבנה, היא מעבירה את הנוצה לאורך גוף רך וחיוור של אישה השוכבת על גבה, האישה לבושה בכותונת לילה אדומה קצרצרה, ציפורני רגליה וידיה צבועות גם הן אדום, שערה שחור כמו הלילה שהגענו ממנו ושפתיה בצבע מדמם, עיני האישה מכוסות בבד אטום ושחור והיא פרושה על המיטה פגיעה לרוח הדברים, אני שואף לקרבי את הריחות שעושים להם מחול בדמיוני ונתקל באחד מוכר של בושם שנקנה בדיוטי פרי, הוא נוטף מגופה של האישה החיוורת באדום, אני מתבונן בה באהבה כי האישה הזו היא אשתי.

נטע מנשקת את שפתיה ברוך והיא בתגובה מוציאה את לשונה לנשיקה עמוקה יותר, לוקח להן כמה שניות להתרגל לכך שאין שפתיים גבריות בקצה הנשיקה אבל הן מייד מוצאות את המנח הנכון.

נטע אוחזת את הכותונת של אשתי באזור שבמעלה גבעות החלב ומבקשת ממני אישור במבט, אני מהנהן והיא קורעת אותה לאורך גופה, הגוף שנגלה מסנוור את שנינו, נטע חוקרת את סימני השנים שהזמן הותיר באשתי בלשונה ומלקקת את הבטן שהיא כמעט אף פעם לא נותנת לי ללטף ואז עולה אל השדיים הגדולים שהניקו את ילדיי, אני מכיר את טעמם בעל פה וזכר המגע בהם מעורר אותי עוד יותר.

נטע מתענגת על הפטמות הוורודות וחופנת את השדיים משני צדדיהם, משחקת בהם בעדנה כמו תינוקת בשעת יניקה, אשתי מגרגרת ומתפתלת, אני מרגיש אותה מרחוק, מכיר כבר כל תגובה, גופה משווע למגע באבר מינה התחתון, אבל נטע לוקחת את הזמן, מבינה את הגוף אבל נותנת לו להתחנן עוד קצת לפני שהיא שיורדת מטה בנשיקות רטובות, מתעכבת על הטבור כאילו שמצאה חור חדש לחדירה, ידה מרפרפת קלות על תחתוניה של אשתי, והאגן מתעורר בתגובה ובהתרגשות, אני מרגיש אותה רועדת.

נטע מגיעה אל האזור הרוטט, מנשקת את פרטיותה מבעד לתחתונים, אני קם את הספה עם הקוהיבה בידי ומתיישב על המיטה כדיי לא להפסיד את המחזה, נטע מתרחקת מתחתוני הסאטן ולוקחת ממני את הסיגר לשאיפה ארוכה, היא מכניסה את הכול לריאות, מחכה כמה שניות, מגלגלת את העשן בריאותיה ובפיה ונושפת אותו לפניה של אשתי שעדיין אטומי עיניים, לאחר מכן היא מורידה ברעבתנות את התחתונים השחורים ואיברה של אשתי שכבר רטוב כולו צוחק לעברנו ומתרה בה לחדור אליו בלשונה, היא מחדירה את הקצה הלא דולק של הסיגר אל תוך החור הפעור, מרטיבה אותו בחשק הנשי ואז שוב לוקחת אותו לפיה לשאיבה בטעם של אישה שלעד תהיה בת ארבעים ומחזירה לי את הסיגר.

היא נושפת את העשן על הדגדגן המנופח ומעבירה לשון חלקלקה לאורך הכוס הורוד, ואז מכוונת את הלשון שתחדור עמוק לתוך תעלת הפרטיות - אבל פתאום אני מרגיש מכה חזקה על הכתף.

אני מתנער בבהלה ומסתובב.

אור יום בחוץ.

הסדינים הלבנים סביבי רטובים לגמרי.

רחש ילדים בוקע מהמטבח.

השעון המעורר שליד המיטה מורה על השעה שמונה בבוקר.

כותונת לילה אדומה זרוקה על הספה שליד המיטה.

אשתי מנערת אותי "בוקר טוב משה, נראה לי שהיה לך חלום בלהות, לא הפסקת לעשות קולות תוך כדיי שינה, יש ארוחת בוקר מוכנה והבטחת לקחת אותנו לספארי, נו קום כבר, יום שבת נגמר תמיד מהר מידי".

אני פולט לעצמי מתוך קורים של בוקר "פאק! אני חייב לקבוע משהו עם זאתי מהפורום באינטרנט, עוד לא ראיתי אותה מעולם והיא כבר ממלאת לי את כל החלומות".............

קישור לאתר הפרטי שלי:
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”