- "ממוש, קורין בחולון. ביקשה שתעבור אצלה מתי שתוכל".
יותר מחודש לא התראינו, קורין ואני, אז שמחתי. בכל זאת, כלפי הפולניה שיחקתי אותה לא מאושר לנוכח עוד 'מטלת ממוש', בנוסח "נו טוב, שיהיה" בליווי אנחה.
סגרתי עניינים עם רפי ומיהרתי אליה. צלצלתי בדלת, תוהה איזו הפתעה מחכה לי. והפתעה באמת חיכתה לי. את הדלת פתחה בחורה אחרת. לרגע חשבתי שהתבלבלתי. היא חייכה חיוך של שיניים לבנות, שבלטו על רקע עורה השחום. "קורין אמרה שתחכה לה" , אמרה והושיטה יד. "אני עלית. נעים להכיר". הפתעתי אותה - "אושונטה" אמרתי ונישקתי את גב ידה. היא חייכה שוב חיוך צחור. התיישבתי בסלון לחכות לקורין. עלית ניגשה למטבח להכין את הקפה שהציעה. בחנתי אותה - האם היא ראוייה להיכנס לקטלוג הפנטזיות שלי? הגובה התאים: רבע ראש פחות ממני. מבנה גוף רחב, אבל לא שמנה בכלל. עוד כמה שנים תצטרך להקפיד על דיאטה ופעילות גופנית. השדיים בינוניות, בכל אופן כך רמז מחשוף לא נדיב במיוחד. פנים עגולות עם רמיזות למוצא הודי. וצבע העור הכהה, כמעט אתיופי. קיטלגתי.
כשהביאה את הקפה, התכופפה כדי להניח אותו על השולחן. ראיתי את שדיה דרך המחשוף שכח הכבידה גבר עליו. עגולות, מפוסלות, פטמות כהות. הדרכתי אותה איפה אפשר למצוא גם עוגיות. שכחתי להזהיר אותה מהמסמר. כשהתכופפה לארון התחתון, יכולתי לראות את הקו החוצה את הפלחים של אחוריה. ידעתי באיזו תנוחה אפנטז עליה. "תזהרי...", לא הספקתי. כי באותה שנייה ממש היא צעקה בבהלה. המסמר המיותר הזה. מי תקע אותו שם? למה? ולמה לא הוצאתי אותו, כבר שנתיים הבטחתי... אותו מסמר מיותר נתפס בצווארון חולצתה וכשהתרוממה נגרם קרע לכל האורך.
והיא היתה בלי חזייה. שריטה עדינה נפערה בעמק שבין שדיה. קצת שרף לה. מיד קמתי לסייע. אוחז בשתי כתפיה מאחור, הובלתי אותה למקלחת. מצאתי כל מה שנדרש והנחתי אותה לנפשה, שתטפל בעצמה. אחרי הכל זה לא נעים - כך, עירומה למחצה בנוכחות זר. חמש דקות אחר כך שבה לסלון. להפתעתי, היא לא הפגינה שום אי נוחות. "שורף." אמרה. אז ניסיתי את מזלי. "בואי אלי ונראה אם אוכל לעזור לך", אמרתי. ללא אומר וללא בושה באה ועמדה מולי, שדיה המדהימים מבריקים סנטימטרים מעיני.
צמצמתי את שפתי ונשפתי בעדינות. "המממ... זה נעים" אמרה בנשימה עמוקה. הזזתי ראשי מעלה ומטה לאורך השריטה. אחר כך שילבתי גם תנועות מעגליות. כמה דקות אחר כך כבר לא התרכזתי רק בשריטה. נשפתי על הפיטמה שלימיני. "אתה מפספס" אמרה בחיוך "אבל תמשיך, זה נעים". אז המשכתי. היא תפשה את ראשי בשתי ידיה וכיוונה אותי לאיזורים הרצויים. נשפתי על הפיטמות, נשפתי מסביב, נשפתי על ביטנה, הגעתי עד לטבור. קמתי בפתאומיות, אחזתי בידה והובלתי אותה לחדר השינה. היא, מצידה לא הראתה התנגדות.
חזרנו לאותה פוזיציה - אני יושב בקצה המיטה, היא עומדת בין ברכי, ראשי בין ידיה. התחלנו מהתחלה. כל הזמן המהמה בהנאה גלוייה. כשהגעתי לקו המכנס עזבה את ראשי רק לרגע, כדי לפתוח כפתור ורוכסן. תחתונים לבנים. קונטרסט מדהים עם צבע עורה. מדליק.
הושטתי יד ללטף שד. "אה אה אה" אמרה בחיוך זדוני, "בוא נראה אותך כמה זמן אתה יכול להחזיק בלי לגעת". זה שיגע אותי. מצידי משגל עכשיו. אבל אני אוהב אתגרים. ללא אומר התפשטתי גם אני עד תחתוני. היא נשכבה על המיטה ואני מעליה על ברכי. התחלתי מחדש, אזניים, צואר, שדיים, העמק שביניהם, בטן, טבור, עד לקו התחתונים. עבדתי קשה. הקושי העיקרי היה להתאפק שלא לנשק את גופה המטריף, שלא להתנפל על תחתוניה ולהוריד אותם לקראת משגל. עברתי לירכיים, משם לרגליים ולמעלה חזרה. עלית ליטפה את שדיה וגנחה בקול ככל שהתקרבתי לאזור המפשעה. נשפתי אל הקו בתחתונים שסימן את הרווח שבין שפתי הפות. היא הניעה את אגנה בהתרגשות. לא יכולתי יותר. ליטפתי את ירכה. "אופס..." אמרה, וקמה לישיבה.
עכשיו היה תורי לשכב ולקבל 'טיפול נשיפתי'. הבנתי את כללי המשחק. היא צריכה לגרום לי לביצים כחולות. אני צריך להתאפק עד שיכאב לי. כל נשיפה העבירה בי זרם סביב הביצים. אחרי כמה דקות הזרמים התפשטו גם לזין עד לעטרה. אגני זז ללא שליטה. גנחתי. לבסוף הזרמים הפכו לכאב בביצים. זהו. היא קיבלה מה שרצתה. עכשיו תורי.
כשהתקרבה אל מפשעתי, הפתעתי אותה: הפשלתי את תחתוני וכלי זיני השתחרר בקפיצה שמחה. תפשתי את ראשה וכיוונתי אותו. פיה היה חם, לא רטוב מידי, והחום הלח הזה עטף את הזין שלי. היא הניעה את ראשה קדימה ואחור, ותוך כדי תנועה הקיפה בלשונה את העטרה. בחיים, בחיים לא היתה לי מציצה כזו. הביצים כבר לא כאבו. לא הרגשתי אותם. ולמרות מרומי גילי, זה לא לקח יותר משתי דקות. גמרתי בצעקות, אנחות, גניחות - טרזן לא צעק ככה. כזו כמות של דפקים בזין לא היתה לי אף פעם. כאילו רוקנתי לא רק זרע, אלא גם כמה חלקים אחרים שהתמוססו.
רבע שעה לקח לי להירגע. אחרי ששבה מהמקלחת, שכבה על ידי וליטפה אותי בעדינות, כל מגע שלה מעביר בי צמרמורת. השכבתי אותה על גבה והסרתי את תחתוניה. שכבה דקה של שיער מקורזל כיסתה את ערוותה. התחתונים היו לחות, משיער הערווה הבהיקו טיפות לחות, כמו טל בבוקר על העשב. ללא משחקים מקדימים, הושטתי לשוני אל בין שני שפתי הפות. זה גרם לה לקחת אוויר בין שיניה. זה מה שהיא רוצה, ידעתי.
לשוני חתרה פנימה והחוצה, מעלה ומטה. היא מצידה הניעה את האגן, תפסה את ראשי וכיוונה אותו.
המשכתי במרץ. זרמתי איתה. או שהיא זרמה איתי. ואז היא גמרה, באנחה שקטה ארוכה ותנועת אגן שנלחצה אל לשוני. כשהרגשתי שהאגן שב אט אט לתנוחה טבעית, לחשתי "זה עדיין תורי...". ואז ליקקתי שוב. פנימה והחוצה, לצדדים, למעלה למטה. לנוזליה היה טעם מיוחד מלוח מתוק והיה לה ריח טוב. הרגשתי שהזין שלי מוכן לעוד סיבוב. אבל עוד לא הגיע הזמן. זירזתי את קצב התנועות עוד ועוד, ואז היא גמרה שוב. בלעתי נוזלים חמים שנטפו ממנה. שוב חיכיתי כמה שניות ושוב תקפתי בלשוני את הפות. "לא, לא... לא יכולה יותר... אההה...." אבל זה רק הגביר אצלי את הקצב. שתי אצבעות גויוסו לטובת המאמץ. כשגמרה פעם שלישית, היא כבר צעקה "אמממאאלה...". אגנה נצמד אל לשוני וירד במהירות ושוב נצמד, בתנועות שלא שלטה בהן. רעד עבר בביטנה התחתונה.
נתתי לה להירגע. ליטפתי את פניה, את שדיה, נישקתי אותן. ליקקתי אותן. כמה דקות אחר כך עברנו למישגל חם ורטוב, בתנוחה הכי בנאלית שיש. אגנינו נעו לאט, החום שלי בתוכה, החום הלח שלה מסביבי. "אני לא גומר פעם שנייה", אמרתי, "במיוחד אחרי שדאגת לרוקן אותי קודם". "או, אתה כן..." אמרה. נישקה אותי נשיקה צרפתית. איך ידעה שאני אוהב צרפתיות תוך כדי? אבל כאילו זה לא הספיק, תפסה בשתי ידיה את התחת שלי ולחצה אותו אליה. מה שנקרא, פלוגת סיוע. לאט לאט הרגשתי איך תוך כדי הלחץ, אצבעותיה הולכות ומתקרבות אל פי הטבעת שלי. אצבע אחת התחילה לטייל מסביב. זה הספיק. זרמים עברו בחלקי בגופי שלא הייתי מודע להם. והם סחפו בדרכם גם את זרעי... גמרתי פעם שנייה.
התקלחנו, התלבשתי, ויצאתי לסלון, פונה לכיוון דלת הכניסה. קורין עמדה שם, חולצה קרועה בידה. הפנתה מבט שואל אל עלית. "כמו שאמרת", אמרה עלית, "לא נראה ככה, אבל הלוואי על כולן מאהב כזה...". אוזני העלו עשן.
-"ממוש, הייתי בתערוכה הזו של הצילומים. משהו."
-"נהנית?"
-"לא רק. ממוש כשתגיע הביתה, אתה צריך לתקוע לי 4 מסמרים חדשים..."
הבנתי. קנתה. לא נורא, מסמר אחד כבר יש לי בכיס...