כ סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק - דף 2 - סקס אדיר

סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק

12

"ממוש, אתה מצטרף השנה לטיול. גם ניצן רצה שתבוא."

אז גם השנה התנדבתי/נודבתי ללוות את הטיול. זה רק משמח אותי - שני ימים ולילה שלם בלי 'מטלות ממוש'. וגם רחוק מהפולניה. להיות עם הנסיך שלי, להסתכל על בנות כיתתו, על גופן הרענן, הבתולי, להסתכל ולא לנגוע. חס וחלילה. בבחינת נרות חנוכה. ותמיד לקוות שתצטרף איזו מורה חדשה וצעירה, או אמא נאה - שיהיה מה להוסיף לקטלוג הפנטזיות שלי.

הפעם התמזל מזלי. למלווה קראו מיכל. מטר ששים גג, בלונדינית, עיניים ירוקות, רזה ורמזים עבים על שדיים בנויות לתלפיות. כבר בתחילת המסלול דאגתי להיות בקירבתה בכדי לתהות על קנקנה. היינו במאסף, מה שאיפשר לנו לשמור מרחק מהילדים. סיפרנו על הילדים, על העבודה, על הקשיים. השתפכתי על הפולניה, היא על גירושין מכוערים. באחד המורדות כמעט התגלגלה לתהום. הספקתי לתפוס אותה בחיבוק מאחור, כך שבטעות (באמת) ידי חבקו את שדיה. הם היו כה רכים ונעימים למגע, עד שאפילו דרך החזייה הרגשתי בכך. "סליחה. בלי כוונה", אמרתי במבוכה אמיתית . היא אמרה שאין על מה. הרי הצלתי אותה. "וזה היה אפילו נעים" אמרה בלחש וצחקה. תהיתי אם יש סיכוי למשהו.

באכסנייה, כשאירגנו את רשימת השמירה בין המבוגרים תיחמנתי בפוליטיקה את כולם. דאגתי שיקרו שני דברים:

1. שעות נוחות - בין 3 ל-5. רוב הילדים ישנים ומצד שני יש עוד שעה וחצי עד ההשכמה.

2. שמיכל תשמור איתי.

בשמירה, ישבנו יחד על ספסל ודיברנו בלחש. זה חייב אינטימיות וקירבה. היה לה ריח אקזוטי. מפיה נדף ריח מנטה עדין. רציתי לנשק אותה, אבל לא הזדמן - ילדים היו עלולים לראות אותנו. בשלב מסויים היתה עייפה. שיכנעתי אותה להניח ראש על כתפי. הרגשתי את שערה הרך על לחיי והרחתי את ריחו הנעים. זה הספיק כדי שארצה אותה. עמד לי. "הרגליים הורגות אותי" התלוננה. "זה מחייב מסאז'. עוד רבע שעה נלך לחדר שלך ותקבלי טיפול" הבטחתי. וכך היה. כשהמשמרת נגמרה, הלכנו לחדר שלה. נכנסנו בשקט כדי לא להעיר את שותפתה -מלווה מחברת השמירה, בשנות העשרים לחייה. הבחורה ישנה עמוקות, עטופה בשמיכה דקה, רק כתף חשופה בצבצה בין השמיכה לבין שערה השחור. לא נתתי למראה הנחמד להפריע לי. ישבתי בקצה המיטה והוריתי לה לשכב על הגב כשרגליה עלי. היא שמעה בקולי ללא ויכוח. כפות רגליה היו קטנות ועדינות. להפתעתי, אפילו מהן עלה ריח טוב. עיסיתי אותן לאט ובעדינות. מיכל נאנחה, נהנית מכל רגע. לאט לאט התחילה להשיל עכבות. מתחה את חולצתה מעלה, והחלה ללטף את ביטנה החשופה. לשונה השתרבבה על שפתה העליונה בחושניות. "זה עושה לי טוב. הייתי שמחה לקבל עיסוי גם יותר למעלה", אמרה לפתע. "עם ג'ינס זה לא הולך", ניסיתי את מזלי. "מנסה להפשיט אותי?" ציחקקה, אבל פשטה את מכנסיה. תחתונים אדומים. אני מת על תחתונים אדומים. עיסיתי את שוקיה. הן היו חלקות לחלוטין. "היא תכננה משהו?" - חשבתי - "בוודאות גילוח טרי של הרגליים. אפילו לא זיפים... ". רגליה היו כה נעימות וחלקות למגע. לאט לאט עליתי לברכיה, ומשם לירכיה. בהדרגה ובסבלנות רבה ידי הגיעו לקירבת הערווה - עד כדי כמעט נגיעה. היא מצידה המשיכה ללטף את ביטנה וללקק ליקוקים חושניים את שפתיה. ידיה עלו על ביטנה עוד ועוד, עד שהיא חשפה את שדיה - עגולים עם פיטמות ורודות גדולות וזקורות מהתרגשות - והחלה למעוך וללטף אותן. "אני לא יכולה יותר", אמרה לפתע, ופשטה את חולצתה. "וחוץ מזה, מגיע לך תשלום..." אמרה. לפתע, התיישבה עלי ונתנה לי נשיקה צרפתית בטעם מנטה מתוק ועדין. אצבעותיה עברו על צדי גופי, אספו את שולי חולצתי. הופשטתתי בקלות מדהימה.

"בואו'נה , מה אתם, טינייג'?", שמענו קול מעלינו. הסתבר שהערנו את המלווה מחברת האבטחה. מה שהפתיע אותי הוא, שללא בושה עמדה לידנו והיא לבושה בתחתוני חוטיני לבנים וסקסיים בלבד. שדיה היו קטנים, עם פטמות כהות שמזמינות יניקה. כנראה כך הלכה לישון. "ואת, למה את אגואיסטית?", המשיכה לכעוס כעס מעושה. "רבע שעה הוא עושה לך מסאז'. לא מגיע לו משהו? הנה תראי." המאבטחת הורתה לי לשכב על הגב, לא לפני שאפשוט את מכנסי. נשמעתי לה. "זיון כבר לא יהיה פה" - חשבתי - "לפחות מסאז' יצא לי מזה". "הנה, ככה." אמרה המאבטחת והחלה לעסות לי את הגב. ידיה היו קטנות ועדינות ומגעה היה נעים, למרות שידעה להפעיל לחץ במקומות הנכונים.

"לא, לא זה השטח שלי. את שם", שמעתי את המאבטחת פוקדת על מיכל את הפריסה בשטח. זוג אחר של ידיים עדינות התחיל לעסות וללחוץ את השוקיים שלי. וואללה - כזה, בארבע ידיים, עוד לא היה לי. מדי פעם, המאבטחת עברה מעיסוי ולחץ, לגירוד עדין באמצעות הציפורניים העדינות שלה. ולאט לאט, כיסתה כל שטח מגבי - התחילה מהעורף בצפון והלכה והדרימה עד לקו התחתונים. מדרום לעומת זאת , הידיים העדינות התקרבו לצפון. גם הן הגיעו לקו התחתונים שלי - מאוד קרוב לביצים. "אני מגיע לחדר, מאונן במרץ וגורם סתימה במקלחת", חשבתי. אם הייתי צעיר בעשרים שנה, כבר בשלב זה היה נשפך לי הכל.

"סתובב", שמעתי פקודה. לא העזתי להמרות אותה. שתיהן גהרו מעלי, הסתכלו על מבושי המכוסים, החליפו מבטים ביניהן, ובבת אחת הפשיטו אותי מתחתוני. הזין כבר קפץ מרוב דופק שעבר בו.

שתיהן פשטו תחתוניהן. מיכל היתה מגולחת גם בערוותה. ללא ספק תכננה מראש... למאבטחת היתה פלומת שיער עדינה מסביב, שאגלי רטיבות מבהיקים עיטרו אותה. המאבטחת התיישבה על בטני כשפניה לזיני והחלה ללקק את מפשעתי. אט אט עברה ללקק את העטרה ואז במהירות הכניסה את כל הזין לפה החם והרטוב שלה. לא יכולתי להתאפק מלהזיז את אגני מעלה ומטה. מהצד השני, מיכל התיישבה מעל פני. ליקקתי דבש. מי ורדים. אפילו לקורין אין כזה טעם. לשוני חתרה פנימה עוד ועוד, אצבעי ליטפה והסתובבה מסביב בתנועות קויות ומעגליות מהירות ואיטיות - הכל לחילופין.

מהדרום באה הרעה - גמרתי בקול תרועה רמה. יריתי בצרורות לתוך פי המאבטחת. ובגלל העויתות שעברו עלי בעוצמה, לשוני וידי שבצפון הגבירו קצב. המשכתי את אותו הקצב גם הרבה אחרי שנרגעתי. הגיע תורה של מיכל לגמור. הרגשתי שהיא מפחדת שישמעו אותה. היא החניקה צעקה, שהפכה לנהמה חייתית, שהפכה להתנשמויות מהירות.

עוד לא נרגענו ונשמעה פקודה - "חילוף משמרות". מה זה, המאבטחת הזו היתה מ"כפית? אבל מיכל נשמעה לה. הפעם היה זה הפה של מיכל מסביב לזין שלי. כולל שאריות הזרע. מהצד השני המאבטחת מנשקת אותי. אחת הפעמים המעטות בהן טעמתי את טעמו של זרעי שלי. קצת מלוח... ושוב כוס מעל לשוני - הפעם מכוסה בפלומה עדינה ולחה. עם ריח רענן שלא ידעתי להגדיר, טעים, אבל לא מתקרב לטעמה של מיכל. למאבטחת זה לא לקח הרבה זמן. היא גמרה בהתנשפויות מהירות ובהשמעת קולות צייצניים - דרכה שלה להחניק את הקולות שהיתה משמיעה אם היינו במקום פרטי יותר.

מיכל הפסיקה למצוץ. היא אחזה את הזין, ועזרה לו להידחק אל איברה הצר. יש לי זין לא גדול. כזה עדין ובלתי מזיק. אבל אפילו לגודל של הזין שלי, המקום שלה היה צר להפליא. זה הגביר את תחושת החיכוך . מיכל נאנקה ונאנחה. מדי פעם, המאבטחת נישקה אותה - בצוואר, בגב. מיכל רצתה לתת לי נשיקה צרפתית, אבל המאבטחת הסיטה את פניה של מיכל בתנועה פתאומית לכיוונה שלה. הן הסתכלו אחת על השנייה לשבריר של רגע והתנשקו. נשיקה צרפתית עמוקה. המאבטחת ליטפה את שדיה של מיכל, אני ליטפתי את ידיה של המאבטחת, מיכל ליטפה את בטני. בליל של ידיים, ובתוך הקלחת מיכל רוכבת עלי בגאון. לפתע, גבה התקשת ונהמה חייתית בקעה ממעקי גרונה. היא קמה מעלי והחליפה תפקידים עם המאבטחת. המאבטחת היתה מנוסה יותר ממיכל, למרות שבגילה היתה חצי ממנה. היא לא רק רכבה עלי. היא רכבה, והסתובבה, וסיבבה ושוב רכבה. מיכל נישקה אותי ואותה לחילופין. טעמים התערבבו בפי. ואז הגיע תורי - שפכתי מה שנשאר בחלצי לתוך המאבטחת.

המשכנו בגיפופים ובנשיקות, אבל אני התעייפתי. נכנסתי למקלחת להתנקות קצת. הייתי באמת עייף. חזרתי לחדר ומצאתי אותן מתנשקות ומתלטפות. הבנתי שהן עוד ימשיכו לפחות עד להשכמה. בשקט ובלי אומר התלבשתי ויצאתי מהחדר. מבט חטוף אחרון גילה לי שהן עמוק בקטע של 69...

- "ממוש, אל תתכנן שום דבר לסוף השבוע, טוב?"

- "למה. מה הפעם? אחיך שוב עובר דירה?"

- "לא. זה שבוע הבא. לשבוע הזה הזמנתי את יערות הכרמל. דיל לא רגיל. כולל טרנד חדש.."

- "ומה הטרנד? אותך מצליחים לשכנע בשטויות... בטח משהו בנאלי..."

- "לא, למה אתה מדבר ככה, ממוש?. סידרתי לנו מסאז' בארבע ידיים..."

14
אחלה סיפור שבעולם. מחרמן ומדליק. האחרון שבר את הקופה. מוחא כפייה

שתי הערות אמינות (למרות שזה סיפור פנטזיה)

1. אין פולניה שתתן חבל כל כך ארוך לבעלה (חוץ מחבל תליה).

2. אין גבר שהיה יוצא ומשאיר שתי בחורות ב 69 בלי להסתכל.

דרך אגב, רעיון מקורי הקטע בחדר הלבשה.

קבל חח גדול

הרלי
Live to ride and Ride to live

16

- "ממוש, קורין בחולון. ביקשה שתעבור אצלה מתי שתוכל".

יותר מחודש לא התראינו, קורין ואני, אז שמחתי. בכל זאת, כלפי הפולניה שיחקתי אותה לא מאושר לנוכח עוד 'מטלת ממוש', בנוסח "נו טוב, שיהיה" בליווי אנחה.

סגרתי עניינים עם רפי ומיהרתי אליה. צלצלתי בדלת, תוהה איזו הפתעה מחכה לי. והפתעה באמת חיכתה לי. את הדלת פתחה בחורה אחרת. לרגע חשבתי שהתבלבלתי. היא חייכה חיוך של שיניים לבנות, שבלטו על רקע עורה השחום. "קורין אמרה שתחכה לה" , אמרה והושיטה יד. "אני עלית. נעים להכיר". הפתעתי אותה - "אושונטה" אמרתי ונישקתי את גב ידה. היא חייכה שוב חיוך צחור. התיישבתי בסלון לחכות לקורין. עלית ניגשה למטבח להכין את הקפה שהציעה. בחנתי אותה - האם היא ראוייה להיכנס לקטלוג הפנטזיות שלי? הגובה התאים: רבע ראש פחות ממני. מבנה גוף רחב, אבל לא שמנה בכלל. עוד כמה שנים תצטרך להקפיד על דיאטה ופעילות גופנית. השדיים בינוניות, בכל אופן כך רמז מחשוף לא נדיב במיוחד. פנים עגולות עם רמיזות למוצא הודי. וצבע העור הכהה, כמעט אתיופי. קיטלגתי.

כשהביאה את הקפה, התכופפה כדי להניח אותו על השולחן. ראיתי את שדיה דרך המחשוף שכח הכבידה גבר עליו. עגולות, מפוסלות, פטמות כהות. הדרכתי אותה איפה אפשר למצוא גם עוגיות. שכחתי להזהיר אותה מהמסמר. כשהתכופפה לארון התחתון, יכולתי לראות את הקו החוצה את הפלחים של אחוריה. ידעתי באיזו תנוחה אפנטז עליה. "תזהרי...", לא הספקתי. כי באותה שנייה ממש היא צעקה בבהלה. המסמר המיותר הזה. מי תקע אותו שם? למה? ולמה לא הוצאתי אותו, כבר שנתיים הבטחתי... אותו מסמר מיותר נתפס בצווארון חולצתה וכשהתרוממה נגרם קרע לכל האורך.

והיא היתה בלי חזייה. שריטה עדינה נפערה בעמק שבין שדיה. קצת שרף לה. מיד קמתי לסייע. אוחז בשתי כתפיה מאחור, הובלתי אותה למקלחת. מצאתי כל מה שנדרש והנחתי אותה לנפשה, שתטפל בעצמה. אחרי הכל זה לא נעים - כך, עירומה למחצה בנוכחות זר. חמש דקות אחר כך שבה לסלון. להפתעתי, היא לא הפגינה שום אי נוחות. "שורף." אמרה. אז ניסיתי את מזלי. "בואי אלי ונראה אם אוכל לעזור לך", אמרתי. ללא אומר וללא בושה באה ועמדה מולי, שדיה המדהימים מבריקים סנטימטרים מעיני.

צמצמתי את שפתי ונשפתי בעדינות. "המממ... זה נעים" אמרה בנשימה עמוקה. הזזתי ראשי מעלה ומטה לאורך השריטה. אחר כך שילבתי גם תנועות מעגליות. כמה דקות אחר כך כבר לא התרכזתי רק בשריטה. נשפתי על הפיטמה שלימיני. "אתה מפספס" אמרה בחיוך "אבל תמשיך, זה נעים". אז המשכתי. היא תפשה את ראשי בשתי ידיה וכיוונה אותי לאיזורים הרצויים. נשפתי על הפיטמות, נשפתי מסביב, נשפתי על ביטנה, הגעתי עד לטבור. קמתי בפתאומיות, אחזתי בידה והובלתי אותה לחדר השינה. היא, מצידה לא הראתה התנגדות.

חזרנו לאותה פוזיציה - אני יושב בקצה המיטה, היא עומדת בין ברכי, ראשי בין ידיה. התחלנו מהתחלה. כל הזמן המהמה בהנאה גלוייה. כשהגעתי לקו המכנס עזבה את ראשי רק לרגע, כדי לפתוח כפתור ורוכסן. תחתונים לבנים. קונטרסט מדהים עם צבע עורה. מדליק.

הושטתי יד ללטף שד. "אה אה אה" אמרה בחיוך זדוני, "בוא נראה אותך כמה זמן אתה יכול להחזיק בלי לגעת". זה שיגע אותי. מצידי משגל עכשיו. אבל אני אוהב אתגרים. ללא אומר התפשטתי גם אני עד תחתוני. היא נשכבה על המיטה ואני מעליה על ברכי. התחלתי מחדש, אזניים, צואר, שדיים, העמק שביניהם, בטן, טבור, עד לקו התחתונים. עבדתי קשה. הקושי העיקרי היה להתאפק שלא לנשק את גופה המטריף, שלא להתנפל על תחתוניה ולהוריד אותם לקראת משגל. עברתי לירכיים, משם לרגליים ולמעלה חזרה. עלית ליטפה את שדיה וגנחה בקול ככל שהתקרבתי לאזור המפשעה. נשפתי אל הקו בתחתונים שסימן את הרווח שבין שפתי הפות. היא הניעה את אגנה בהתרגשות. לא יכולתי יותר. ליטפתי את ירכה. "אופס..." אמרה, וקמה לישיבה.

עכשיו היה תורי לשכב ולקבל 'טיפול נשיפתי'. הבנתי את כללי המשחק. היא צריכה לגרום לי לביצים כחולות. אני צריך להתאפק עד שיכאב לי. כל נשיפה העבירה בי זרם סביב הביצים. אחרי כמה דקות הזרמים התפשטו גם לזין עד לעטרה. אגני זז ללא שליטה. גנחתי. לבסוף הזרמים הפכו לכאב בביצים. זהו. היא קיבלה מה שרצתה. עכשיו תורי.

כשהתקרבה אל מפשעתי, הפתעתי אותה: הפשלתי את תחתוני וכלי זיני השתחרר בקפיצה שמחה. תפשתי את ראשה וכיוונתי אותו. פיה היה חם, לא רטוב מידי, והחום הלח הזה עטף את הזין שלי. היא הניעה את ראשה קדימה ואחור, ותוך כדי תנועה הקיפה בלשונה את העטרה. בחיים, בחיים לא היתה לי מציצה כזו. הביצים כבר לא כאבו. לא הרגשתי אותם. ולמרות מרומי גילי, זה לא לקח יותר משתי דקות. גמרתי בצעקות, אנחות, גניחות - טרזן לא צעק ככה. כזו כמות של דפקים בזין לא היתה לי אף פעם. כאילו רוקנתי לא רק זרע, אלא גם כמה חלקים אחרים שהתמוססו.

רבע שעה לקח לי להירגע. אחרי ששבה מהמקלחת, שכבה על ידי וליטפה אותי בעדינות, כל מגע שלה מעביר בי צמרמורת. השכבתי אותה על גבה והסרתי את תחתוניה. שכבה דקה של שיער מקורזל כיסתה את ערוותה. התחתונים היו לחות, משיער הערווה הבהיקו טיפות לחות, כמו טל בבוקר על העשב. ללא משחקים מקדימים, הושטתי לשוני אל בין שני שפתי הפות. זה גרם לה לקחת אוויר בין שיניה. זה מה שהיא רוצה, ידעתי.

לשוני חתרה פנימה והחוצה, מעלה ומטה. היא מצידה הניעה את האגן, תפסה את ראשי וכיוונה אותו.

המשכתי במרץ. זרמתי איתה. או שהיא זרמה איתי. ואז היא גמרה, באנחה שקטה ארוכה ותנועת אגן שנלחצה אל לשוני. כשהרגשתי שהאגן שב אט אט לתנוחה טבעית, לחשתי "זה עדיין תורי...". ואז ליקקתי שוב. פנימה והחוצה, לצדדים, למעלה למטה. לנוזליה היה טעם מיוחד מלוח מתוק והיה לה ריח טוב. הרגשתי שהזין שלי מוכן לעוד סיבוב. אבל עוד לא הגיע הזמן. זירזתי את קצב התנועות עוד ועוד, ואז היא גמרה שוב. בלעתי נוזלים חמים שנטפו ממנה. שוב חיכיתי כמה שניות ושוב תקפתי בלשוני את הפות. "לא, לא... לא יכולה יותר... אההה...." אבל זה רק הגביר אצלי את הקצב. שתי אצבעות גויוסו לטובת המאמץ. כשגמרה פעם שלישית, היא כבר צעקה "אמממאאלה...". אגנה נצמד אל לשוני וירד במהירות ושוב נצמד, בתנועות שלא שלטה בהן. רעד עבר בביטנה התחתונה.

נתתי לה להירגע. ליטפתי את פניה, את שדיה, נישקתי אותן. ליקקתי אותן. כמה דקות אחר כך עברנו למישגל חם ורטוב, בתנוחה הכי בנאלית שיש. אגנינו נעו לאט, החום שלי בתוכה, החום הלח שלה מסביבי. "אני לא גומר פעם שנייה", אמרתי, "במיוחד אחרי שדאגת לרוקן אותי קודם". "או, אתה כן..." אמרה. נישקה אותי נשיקה צרפתית. איך ידעה שאני אוהב צרפתיות תוך כדי? אבל כאילו זה לא הספיק, תפסה בשתי ידיה את התחת שלי ולחצה אותו אליה. מה שנקרא, פלוגת סיוע. לאט לאט הרגשתי איך תוך כדי הלחץ, אצבעותיה הולכות ומתקרבות אל פי הטבעת שלי. אצבע אחת התחילה לטייל מסביב. זה הספיק. זרמים עברו בחלקי בגופי שלא הייתי מודע להם. והם סחפו בדרכם גם את זרעי... גמרתי פעם שנייה.

התקלחנו, התלבשתי, ויצאתי לסלון, פונה לכיוון דלת הכניסה. קורין עמדה שם, חולצה קרועה בידה. הפנתה מבט שואל אל עלית. "כמו שאמרת", אמרה עלית, "לא נראה ככה, אבל הלוואי על כולן מאהב כזה...". אוזני העלו עשן.

-"ממוש, הייתי בתערוכה הזו של הצילומים. משהו."

-"נהנית?"

-"לא רק. ממוש כשתגיע הביתה, אתה צריך לתקוע לי 4 מסמרים חדשים..."

הבנתי. קנתה. לא נורא, מסמר אחד כבר יש לי בכיס...

18

הפקק היה נורא. בתאונה שאירעה כמה מחלפים קדימה, התהפכה משאית וכעת היא חסמה את 3 הנתיבים. לא היה לי מה לעשות חוץ מאשר לשמוע מוזיקה ולהסתכל סביב. לידי עמדה מזדה 323 ישנה. בחנתי את הנהגת. שיער חום אסוף שגילה צוואר ארוך ולבן, אף עדין, פה קטן עם שפתיים עדינות. חולצת כפתורים, שמאפשרת לה לקבוע את עומק המחשוף. חגורת הבטיחות עברה בדיוק בשסע שבין שדיה והבליטה את העובדה שיש לה בהחלט מה להציע. חצאית מיני שחשפה ירכיים בשרניות ורגליים לבנות. נוח היה להסתכל מהמונית הגבוהה על הנהגת במזדה הנמוכה. שווה קיטלוג, קבעתי ביני לבין עצמי. היא הפיגה את שעמומה בסלולרי שלה. לפי תנועותיה הסקתי שהיא שולחת ומקבלת מסרונים. בשלב מסויים, הסתכלה בסלולרי, ואז ליקקה את גב אצבעה. ואז - כנראה לא חשבה על כך שאפשר לראות - הכניסה את האצבע כולה לפיה, בתנועה אירוטית מגרה. זה הפך להיות מעניין. לפתע עלה עשן ממנוע המזדה. מיהרנו לסייע - גברברים שכמונו - אבל היא לא התרגשה. המזדה נדחפה אל השוליים, אורות האזהרה הופעלו, ואילו היא הפעילה אחד - מיקי - לדאוג לכל הסידורים. בלי אומר, נכנסה אל המונית שלי והתיישבה במושב שלידי. נקבה בכתובת ואמרה שקוראים לה אלה. הורדתי את הניקוד שלה - זה השם של אשתי! לא היה מה לעשות אז קשקשנו. השווצתי באוסף המוזיקה שלי ונתתי לה לבחור דיסק מהאוסף המכובד שלי. בחרה דווקא דיסק אמביינט ששמור אצלי למקרים מיוחדים, כזה שאני מייעד לחדר המיטות. השעינה ראשה לאחור ועצמה את עיניה, כדי להתרכז במוזיקה. לי זה הביא חשק ללטף את רגליה וגם את מה שביניהן. "זו מוזיקה שמתאימה למקום אחר" אמרה והניקוד שב ועלה. "איזה מקום?", היתממתי. "כזה שלא שומעים בו רעש סביבתי", רמזה והרימה רגליה על הדשבורד. עכשיו אפשר היה לראות את רגליה לכל אורכן, כולל תחתוני החוטיני השחורות. "יש אנשים במכוניות שמסביב", אמרתי. "אז מה? מי שנהנה, אחלה. מי שלא - שלא יסתכל", ענתה. משחקת קלה להשגה או 'להסתכל אבל לא לנגוע' - לא היה לי ברור. "אני בטוח נהנה, אז אני ממשיך. רק שלא תהיה תאונה." היא רק חייכה. ליטפה את ירכה בתנועה מגרה וזרקה אלי מבט מהצד. מה זה צריך להביע? חשבתי לעצמי. המשכנו לדבר על מוזיקה, על מערכות שמע, על רמקולים. סיפרה לי על המערכת שבביתה. אמרה שאני חייב לשמוע את הדיסק שבחרה אצלה בבית. אז קבענו שכשנגיע אעלה אליה עם הדיסק. שעה. שעה זחלנו בפקקים, כשאני לא מרוכז בנהיגה - כל הזמן חשבתי אם מחכה לי שם משהו, או שנאבקתי שלא לנעוץ מבטים ברגליה. אבל העיקר שהגענו. "הגענו" הכריזה כשפתחה את הדלת. בסלון לא היו רהיטים. רק שטיח וכריות ופופים. ועל הקירות, רמקולים. אולי 10 שהיו פזורים שם. מסכנים השכנים. לאכזבתי, את פנינו קיבלה שחרחורת קטנה וקצוצת שיער. "סוף סוף הגעת. טיפלתי בכל" אמרה וחיבקה את אלה. "תודה מיקי" אמרה אלה ונישקה אותה. 'מיקי? אז מיקי זה בחורה? צריך לצאת מהר.' חשבתי. אלה שמה את הדיסק וישבה לה על אחד הפופים. מיקי מיהרה לתפוס מקום לידה. התיישבתי מולן. הסאונד באמת היה מושלם והווליום היה עדין. שתיהן התחבקו ועצמו עיניים בריכוז. הסתכלתי בשעון - הקצבתי לעצמי 5 דקות. כששבתי להביט בהן, הן כבר היו בעיצומה של נשיקה צרפתית עמוקה. קמתי בכדי ללכת. מצידי שהדיסק יישאר אצלן. אבל אלה הבינה אחרת, ובלי להתנתק מחברתה, סידרה לי כרית לידה. אז ישבתי לידה. עדיין לא התנתקה, אבל ידה החלה לטייל על ירכי. חימום המצב הרים את זיקפתי לשמיים.

מיקי שחררה יד אחת והחלה לפרום את כפתורי החולצה של אלה. עזרתי לה ברצון. בינתיים אלה נפנתה אלי והחלה לנשק אותי. צרפתית. חמה. רטובה. עמוקה. תוך כדי, הצלחתי להתגבר גם על החזייה. שדיה ניגלו לעולם במלוא הדרן. גדולות ולבנות. פיטמות ורודות וגדולות, כל אחת מהן פונה מעט לצד. ביד אחת עטפתי שד אחת וביד השנייה ליטפתי את ירכה החלקה. מיקי פשטה את חולצת הטריקו שלבשה. שדיה היו בגודל הנכון, פיטמותיה כהות וזקורות. המכנסיים היו הבאות בתור - על תחתוניה האדומות היה כיתוב 'this side up' כשחץ מסמן לכיוון הכוס. הפעם התיישבה לצידי, כך שהייתי ביניהן. "לא מעניין אותך הציוד שלו אלה?" שאלה. לא חיכיתי לתשובה. התפשטתי. הכל. הדופק בזיקפתי מקפיץ את זיני בתנועות נמרצות. "חמוד. קטן. לא מזיק." אמרה אלה בחיוך, לא יודעת שהיא משתמשת במילותי שלי כשאני מתאר אותו. "למה להזיק? המטרה היא הנאה הדדית, לא ככה?" עניתי. "אומרות שהוא טעים", הוספתי טיזר. "בוא נטעם", אמרה מיקי ותפסה אותו. "קודם אני", אמרה אלה בקול ילדותי והחלה מריבה. פעם היא תפסה את הזין ופעם מיקי. זה הרג אותי. רמת החשק הגיעה לרמות שלא ידעתי על קיומן. לבסוף אמרתי, "אז ביחד".

שני לשונות ליקקו את העטרה שלי, לפעמים ביחד, לפעמים כל אחת לחוד. הזרמים החשמליים שעברו בתוכי היו ברמה שלא חשבתי שהיא אפשרית. לפתע, חום ולחות הקיפו את הזין שלי. עיני היו עצומות. לא ידעתי בפה של מי אני נמצא. הרגשתי רק את חילופי המשמרות. ידיים ליטפו לי את הביצים, פיות לחים הקיפו את זיקפתי וראשי היה אי שם בעננים.

כש]קחתי עיניים לרגע, גם הן כבר היו ערומות לגמרי. הכוס של אלה היה מגולח ונפוח. כמו של אלה שרואים בתמונות במגירה התחתונה של רפי. מיקי, לעומת זאת, לא התגלחה. היה שיער ערווה שחור ומסולסל שהגן על כוס בצבע וורדרד. אגלי רטיבות ניכרו על שיער הערווה שלה. היא כבר היתה חמה ומבושלת...

מיקי היתה הראשונה שהחלה לרכב עלי. אלה פתחה רגליה מעל ראשי. טעמה היה נפלא. ליקקתי את הכוס שלה. מסביב, מבפנים - לשוני ביקרה בכל מקום אפשרי. שתי דקות בתוך מיקי הספיקו לי. גמרתי בתוכה בקול תרועה רמה. היא קמה להתנקות ואלה ואני שינינו תנוחה. כעת היא שכבה על הגב וראשי היה בין רגליה. מיקי חזרה עם מגבון לנגב ממני את שאריותי, והחלה לסייע לי בעינוגה של אלה. היא הכניסה אצבע לכוס תוך כדי הטיפול הלשוני שלי. לטיפול הלשוני אף הוספתי נשיפות קרירות מדי פעם. אלה הזיזה את אגנה מעלה ומטה, בתנועות שהולכות וגוברות עד שגמרה בצעקות משולבות בצחוק. לא חכיתי הרבה. איברי נדחק לכוס הצר של אלה. חום ורטיבות עטפו אותי. זיינתי אותה לאט ובעדינות. במיסיונרית. מיקי הסתכלה ואוננה. הפסקתי את הזיון. עוד לא הגיע הזמן. אלה פנתה לתת סיוע לשוני משלה למיקי. כשעברו ל-69 הייתי מהופנט. כל כך מגרה לראות שתי נשים מענגות אחת את השנייה. אז הסתכלתי וליטפתי את עצמי. אלה היתה על מיקי. גם כשמיקי גמרה, אלה לא הפסיקה ללקק ולנשק את הפות שלה ומיקי רק ביקשה עוד. אלה גמרה בנשיפות מהירות וברעידות, נשכבת על ביטנה, מושכת את אחת הכריות מתחת לגופה. לא ריחמתי. שכבתי על גבה של אלה וחדרתי אליה, תוך שאני מנצל את אי יכולתה להתנגד. או שהיא לא רצתה להתנגד. ככה, כשאני על גבה, הרגשתי שהכוס שלה עוד יותר צר. היה לי כל כך נעים שם בפנים שלא רציתי לגמור. והפעם השנייה שלי תמיד ארוכה. אבל לא כאן.

ידיה של מיקי טיילו בתנועות ליטוף על גבי, מדי פעם שפתיה הצטרפו אף הן. לאט לאט הטיול של הידיים-שפתיים הלך והנמיך, מתקרב אל עכוזי. אצבע התקרבה אל פי הטבעת, שולחת זרמים למעמקי בטני. לפני שאספיק להגיד משהו, לחות חמה ליטפה את החריץ. לשונה של מיקי טיילה בחריץ של התחת שלי, מסביב לפי הטבעת, ולבסוף... כל מה שהרגשתי זה שאני רוצה עוד. שהלשון החמה והרטובה של מיקי תחתור עמוק לתוך תוכי. אני הייתי חודר ונחדר. הייתי מעל וגם מתחת. הייתי בצלילה עמוקה בים וגם 20 אלף רגל מעל הקרקע. החיכוך המוגבר, נאקותיה של אלה והטיפול של מיקי קיצרו את השהות הנעימה במצב המדהים הזה. אני לא רק שגמרתי. התפוצצתי לתוך אלה בלי יכולת שליטה. לקח לי 10 דקות שלמות להירגע. ממש. שרירי עכוזי נמתחו והרפו לחילופין ללא יכולת שליטה, וכל מה שרציתי זה להידחק אליה עוד ועוד.

קינחנו בליטופים ובנשיקות. הפרידה היתה קשה. השארתי להן את הדיסק.

- "מתוקונת אני בדרך הביתה. סוף סוף יצאתי מהפקק."

- "אין בעייה, ממוש. אתה יודע, הייתי ב-Shopping."

- "כמה כסף בזבזת עכשיו?"

- "קניתי גם לך משהו לאוסף", מתחמקת מתשובה הפולנייה.

- "כן? מה זה?"

- "הפעם ביג-בנד, ממוש.

יכולתי רק לחשב - אמביינט הביא אלי שתי נשים. וביג בנד?...

20

עוד סיפור סקסי להפליא מבית היוצר של טלטל.

עובד חזק מאד על הפנטזיות של הגברים ... יפה.

[QUOTE=Harley]אחלה סיפור שבעולם. מחרמן ומדליק. האחרון שבר את הקופה. מוחא כפייה

שתי הערות אמינות (למרות שזה סיפור פנטזיה)

1. אין פולניה שתתן חבל כל כך ארוך לבעלה (חוץ מחבל תליה).

2. אין גבר שהיה יוצא ומשאיר שתי בחורות ב 69 בלי להסתכל.

[/QUOTE]

אני שמח שהפעם נשארת לראות את הנשים ... ולהשתתף צחוק

מאד יעזור פיסוק ושימוש מוגבר ב enter לקפיצת שורה בעיצוב הסיפור, ויקל עלינוהקוראים המאושרים את הקריאה.

הרלי

Live to ride and Ride to live

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”