פרק ד':
מרגיש את ידה של יערה חופנת את הזין שלי שנמצא במצב של זקפת בוקר מאוד מתקדמת .
ידה השנייה של יערה מובילה את ידי לעבר החזה שלה ומנווטת אותה לרפרוף עדין על השד הימני.
'את לא חולמת, זו אני ילדונת, יערה הקצינה' - היא לוחשת בקול סקסי.
'מה היא עושה כאן' - אני מהרהר לעצמי בראש, ולמה היא פונה אלי בלשון נקבה?
'כמה את סקסית ומושכת בתחתון המדליק שלי' - ממשיך קולה להצליף בי.
ואז היא תופסת את שתי ידיי בחוזקה ומצמידה אותן אל מעל ראשי תוך כדי שהיא נשענת עם גופה החטוב על גופי.
אני מנסה להתנגד ולהתייצב במיטתי, אך יערה לא מוותרת ומניחה את ברכה על הזין שלי - מה שגורם לכאב חד ומרפה את ההתנגדות שלי.
'תהיי יפה ותשתקי' - אומרת יערה בקול בטוח - 'גם כך אין אף אחד במגורים שישמע אותך'.
'מה את רוצה ממני'- אני שואל בקול צרוד עקב הכאב שמגיע מהמפשעה.
'אני רוצה ממך בחזרה את האסרטיביות שלי, את השליטה שלקחת ממני אמש' - רועם באוזניי קולה של יערה.
עכשיו אני כבר ערני ומפוכח יותר וההבנה של הסיטואציה שקורה כאן במיטתי מתיישבת ומסתדרת לה בראשי.
אני מישיר מבט חודר אל עיניה של יערה והיא מחזירה לי במבט מצמית לא פחות.
הגזמתי מעט אמש, כנראה שהשפלתי את יערה מעבר למה שהיא רגילה וכעת היא מנסה להחזיר את השליטה לידיה.
לרגע רצה בראשי המחשבה לאזור כוח, להוריד את החצופה הזו ממני ולקחת חזרה את המושכות לידים.
אך במחשבה שנייה אני מבין שמה שקורה כאן, הוא שלב מסוים במערכת היחסים המיוחדת שמתפתחת בינינו שאני צריך לעבור איתה יחד.
'תן לה להוביל בקצב שלה' - אני מהרהר שוב - 'היא צריכה את זה, אתה כבר תמצא את הזמן והמקום הנכונים לחזור ולשלוט בה, בנפשה ובחייה'.
עם המחשבות הזהירות האלה אני מרפה את התנגדותי ובוחר להיות הראשון בינינו שממצמץ ומשפיל את מבטו.
'ככה אני אוהבת אותך זנזונת יפה וחמודה שלי' - מצחקקת יערה - 'אני שמחה שהבנת שאת צריכה לשלם ביוקר על המעשים החמורים שלך בסוף השבוע'
'מה שתגידי יערה' - אני זורם עם הראש שלה - 'אני באמת מצטערת ומבקשת סליחה ואף מוכנה להיענש על כך'.
יערה, שמרוצה מהטון ומהניסוח של דבריי, לא מבזבזת זמן ורוכנת מעלי.
השפתיים שלנו נפגשים למגע קצר ואז היא מצמידה שוב בחוזקה את שפתיה לשפתיי ומתחילה לנשק אותי בעוצמה ולהחדיר את לשונה אל תוך פי היבש משנת הלילה.
בזמן שיערה "אונסת" את פי בנשיקות, אני מרגיש את מפשעתה נצמדת אל הזין שלי ומתחככת בו בחוזקה.
במצב כזה אני רגיל לשלוח את ידיי ולאחוז בישבנה של "הסוררת" בכדי להגביר את החיכוך ולשלוט בקצב, אך מה לעשות שידיה של יערה ממשיכות לאחוז בחוזקה בידיי.
יערה ממשיכה להרטיב את שפתיי תוך כדי שהיא לוחשת באוזני:
'כמה שאת טעימה על הבוקר', ממש היה שווה לקום מוקדם בכדי להרגיש אותך ככה'.
כשיערה מחליטה שמיצינו את שלב הנשיקה ב"משחק המקדים" היא מרפה משפתיי ומידיי, שולחת יד אל מתחת למיטה ומשחררת את החבל האישי שמחובר לאפוד הקרב שלי שהיה בכוננות.
ביד מאומנת היא מלפפת את החבל מסביב לידיי וקושרת אותן אל ראש המיטה הצבאית העשויה ברזל.
יערה יורדת מגופי, נעמדת על יד המיטה ומביטה בי במבט ממזרי שגורם לי לחשוש מהבאות.
מכיוון שאני שוכב והיא עומדת, נקודת המבט שלי עליה מאוד מעניינת.
אני רואה אותה עומדת עמידה זקופה ויציבה כשנעלי הצבא הגבוהות מוסיפות לה מראה סקסי ועוצמתי שמשדר ביטחון ושליטה מלאה.
אבל הכי מחרמן היה לראות את שדיה המלאים שעמדו והזדקרו כ"כ יפה מבעד למדים הירוקים.
המצב הזה גרם לי להיראות כ"כ מושפל כשאני שוכב קשור למיטה, מכנסיי מופשלים מעט והזין שלי מזדקר כמו טיל מבעד לתחתון נשי.
יערה מתיישבת על הכסא שעל יד המיטה ומתחילה לפרום באיטיות את שרוכי הנעליים.
בינתיים היא פונה אלי ומתעללת בי מילולית:
'כיף לך ככה מתוקה'?
'את אוהבת את זה קשוח, אה'?
'כדי מאוד שלא תתנגדי לי ותעשי כל מה שאומר לך הבוקר הזה, ברור'?
יערה סיימה לחלוץ את נעליה ונעמדה בכדי לפשוט את המכנס.
אני ממש "הזלתי ריר" מהמראה שלה עומדת ללא מכנס עם תחתון מיני בוקסר בצבע שחור.
היא הניחה את המכנס שלה על הכיסא, עלתה על המיטה והתיישבה מעל גופי עם ברכיה והתקדמה עם פלג גופה התחתון אל מעל ראשי.
ריח מעורב של סבון ומיצי כוס הכה באפי לרגע קט ומיד הרגשתי את מפשעתה נצמדת אל פניי.
יערה נשענה על הקיר והחלה להתחכך בקצב איטי עם מפשעתה על אפי.
המגע של תחתוניה הנשיות והעדינות, הריח והרטיבות שהחלה לבצבץ מבעד לתחתונים חרמן אותי מאוד.
יערה הצמידה את גופה חזק יותר על פניי והחלה להגביר את הקצב תוך כדי שהיא משחררת לחלל החדר גניחות ואנחות שמלמדות על כך שהיא "באטרף" של הנאה מינית.
יערה נשארה להישען רק עם יד אחת על הקיר - מה שגרם למפשעתה להיצמד עוד יותר חזק לפניי - ושלחה יד שנייה לעבר הזין שלי שעמד להתפוצץ מחרמנות יתר.
ידה נדחפה אל מתחת לתחתון הנשי שלה שלבשתי, תפסה בחוזקה את הזין והחלה לשפשף ולעסות אותו בקצב.
לאחר מס' דקות שבהן יערה מזיינת לי את הפנים עם הכוס הרטוב ומתעללת בזין שעמד להתפוצץ כל רגע, הרגשתי שאני ממש מתחיל להיחנק - מה שגרם לי להתחרמן יותר והרגשתי שאני עומד לגמור.
יערה - שהרגישה שאני עומד לגמור - הרפתה באחת מישיבתה על פניי וירדה עם גופה מעליי.
היא נעמדה שוב מעל מיטתי ואני נרגעתי מעט.
'אני רואה שאת ממש נהנית מזה חמודה שלי' - לועגת לי יערה.
'לא ידעתי שאת כזו זנותית וחרמנית' - היא ממשיכה.
אני מסמיק מהבושה שמכה בי עקב צורת הדיבור שלה אליי.
'עוד מעט נבדוק את הגבולות שלך ונראה למה את מסוגלת' - היא מצחקקת - 'אבל לפני שנמשיך את צריכה להבטיח לי שתישארי כנועה וצייתנית בכדי שנוכל להתנהל בחופשיות'.
אני נושך את שפתיי ומשחרר מפי משפט שבחיים לא האמנתי שאשמיע אותו באוזניי בחורה:
'אני שלך ורק שלך, אעשה מה שתגידי לי כי אני הזונה הקטנה והיפה שלך'.
'יפה מאוד, זה מה שציפיתי לשמוע ממך' - תחושת הסיפוק מתפשטת על פניה של יערה והיא מרגישה שהיא שולטת במצב.
יערה ניגשה אלי ושיחררה את החבל מידיי.
השלכתי את ידיי אל צידי גופי והמשכתי לשכב בשקט מצפה לבאות.
יערה ניגשה אל המיטה תפשה בשערות ראשי בחוזקה ומשכה איתן את גופי למצב שכיבה לרוחב המיטה כשראשי מוטה אחורה מחוץ למיטה ורגלי מקופלות אל הקיר.
היא נעמדה ברגליים מפוסקות מעל ראשי, הפשילה את התחתונים עד הברכיים וכל מה שראיתי היה כוס מדהים, מגולח ורטוב.
הרמתי את ראשי בכדי ללקק את הכוס שלה אך יערה עצרה בעדי והצמידה את ירכיה אל ראשי כך שהוא נעצר ס"מ ממפשעתה.
'לא כ"כ מהר מתוקה שלי' - צחקה יערה - 'התרגלת לקבל כל מה שאת רוצה מתי שאת רוצה'.
'קודם תספרי לי מה את מרגישה וכמה את רוצה אותי'.
כ"כ רציתי להרגיש אותה, ללקק את מפשעתה ולחוש את גופה עלי.
'אני מרגישה זונה חרמנית שמוכנה לעשות הכול בכדי לזכות לגעת ולהרגיש את הגוף שלך' - אזרתי אומץ ואמרתי.
'הגוף שלי שייך לך ואני מוכנה שתעשי בו מה שאת רוצה העיקר שאוכל לרצות אותך ושתסלחי לי' - אמרתי.
בזמן שדיברתי אליה וניסית לרצותה, הורידה מעליה יערה את חולצת המדים ונשארה עם חזייה בלבד.
יערה הייתה מרוצה מהדיבורים שלי כיון ששחררה את אחיזת רגליה בראשי והצמידה אותו אל מפשעתה.
שוב מצאתי את עצמי לכוד בין רגליה, מוצץ את הדגדגן שלה ויונק את מיצי תאוותה על פי.
יערה רכנה מעל גופי, הפשילה ממנו את תחתוניה, לקחה את הזין שלי בידה ואמרה:
'למרות שאת זונה מושתנת, אני לא יכולה לוותר על הערך המוסף שיש לגופך'
והכניסה אותו לפיה.
עכשיו נכנסנו שנינו ל"אטרף" של מציצות ויניקות הדדיות תוך כדי שיערה חונקת אותי עם ירכיה ואני לש את שדיה מבעד לחזייה.
לאחר מס' דקות של עינוג הדדי, קמה יערה מעלי, ניגשה אל תיקה שהיה על רצפת החדר והוציאה ממנו חפץ מסוים.
היא החזיקה את ידיה מאחורי הגב ושאלה:
'את מוכנה לקבל ממני את הדבר האמיתי'?
יערה לא השאירה לי מקום לענות - למרות ששיערתי בראשי מה היא זוממת - והגישה אל פי דילדו שחור לא ארוך ולא עבה מדי אך מאיים מספיק בכדי שאבהל ואנסה לקום.
אך יערה שהייתה מוכנה לכך, עצרה בי ותפסה שוב את שערות ראשי ביד אחת ובידה השנייה תחבה את הדילדו עמוק לתוך פי.
התחיבה הפתאומית גרמה לי להוריד את ראשי למטה חזרה ויערה ניצלה את המצב והחלה לזיין את פי בקצב עם הדילדו השחור.
'כן יפה שלי' - צעקה יערה - 'קחי אותו עמוק לפה, תמצצי אותו, תבלעי אותו ותרטיבי אותו כמה שיותר כי את הולכת לקבל אותו בחור הקטן והמתוק שלך'.
נשנקתי ונחנקתי מההחדרה של הדילדו לפי, אך יערה לא ויתרה ולמרות הגניחות שהצלחתי להוציא מפי בין החדרה להחדרה המשיכה לזיין לי את הפה במרץ בעוד היא ממשיכה את מה שהתחלתי ומענגת את עצמה בין רגליה עם ידיה השנייה שהרפתה משערות ראשי כיון שכבר לא התנגדתי.
יערה הוציאה את הדילדו ואני פלטתי החוצה הרבה רוק שהצטבר בפי.
יערה רכנה מעל ראשי והחלה ללקק את פני מהרוק.
'אל תדאגי זנזונת שלי' - לחשה לי בקול מלטף ומרגיע - 'אני יודעת שאת בתולה ושזו הפעם הראשונה שלך ולכן אני אהיה עדינה איתך'.
'אחרי שתקבלי אותי כמו ילדה טובה וכנועה את עוד תודי לי ותבקשי ממני לעשות לך את זה שוב ושוב' - ניסתה יערה לעודד אותי.
עשיתי "חושבים" מהר ואמרתי לעצמי בראשי:
'גם כך תמיד הייתה לך פנטזיה שאישה תזיין אותך בתחת, אז למה שזה לא ייעשה ע"י אישה כ"כ יפה ומושכת כמו יערה'.
יערה הביטה בי וראתה את המבט הרגוע שלי והבינה שאני "זורם עם השיגעונות שלה".
אז היא ניגשה שוב אל תיקה והוציאה קרם פנים איכותי ואמרה:
'הנה מתוקה, הבאתי את זה במיוחד בשבילך בכדי להקל עלייך'.
יערה הלבישה את הדילדו על מותניה והתקרבה אל המיטה
הרמתי את גופי ונשכבתי על הבטן מתכונן לבאות.
אך ליערה היו תוכניות אחרות ל"אירוע המיוחד".
שוב היא תפסה את ראשי בשערות - 'אני רוצה שתסתכלי לי בעיניים כשאני מזיינת אותך' - אמרה לי והובילה את גופי לישיבה על הגב עם רגליים פסוקות לצדדים תוך שאני נשען עם הגב על הקיר.
יערה רכנה על ברכיה, פתחה את שפופרת קרם הגוף , לקחה באצבעות יד ימין מעט קרם והחלה לעסות באיטיות ובעדינות את פי הטבעת שלי.
ביד שמאל היא אחזה שוב בזין שלי והחלה ללטפו תוך כדי שהיא מרגיעה אותי במשפטים מלבבים כמו שגבר מרגיע את חברתו הבתולה בפעם הראשונה שלהם.
ידעתי שעם אני רוצה לנסות ליהנות מהסיטואציה עלי להירגע ולהרפות את שרירי הגוף בכלל ואת שרירי הישבן בפרט.
מבטינו נפגשו ואני שלחתי יד אל ראשה של יערה וליטפתי את שערותיה.
'את תהיי עדינה איתי נכון'? - אמרתי - 'אני רוצה אותך מאוד בתוכי אבל תעשי את זה בקצב איטי, בסדר יערה'?
יערה הנהנה בראשה והמשיכה לעסות את פי הטבעת תוך כדי החדרת אצבע קטנה מדי פעם.
התחושה הייתה מעורבת.
כאב מציק קלות מעורב בהרגשה מחרמנת מאוד שהתבטאה בהזדקרות הזין בידה של יערה.
אט אט חדרה אצבעה של יערה מעט עמוק יותר אל תוכי והיא אף החלה לסובב אותה מעט בכדי להרחיב את החור.
כשהרגישה יערה שאני מוכן נפשית, פיזית ומנטאלית לקבל אותה, היא קמה על רגליה, אחזה ברגליי והרימה אותן אל על.
היא התקרבה אל גופי, תפסה בידה את הדילדו שהזדקר לו בין רגליה והחלה לחככו בין רגלי.
תחילה הכתה עימו קלות בירכיי בכדי שאתרגל לנוכחותו ואז החלה לנסות החדירו מעט אל החור שלי.
הייתי עדיין מעט לחוץ והמגע של הדילדו בפי הטבעת שלי הרתיע אותי.
מילא אצבע קטנה של אישה - כבר קרה בעבר שבמהלך זיון החדירה לי מישהי אצבע קטנה לישבן - אבל דילדו, גדול ועבה שעומד להיכנס עמוק אל גופי בקצב? זה כבר הבהיל אותי.
יערה הבחינה ברתיעתי ושוב קירבה את ראשה לאוזני ולחשה לי:
'תסמכי עלי יקירתי, אני יודעת מה שאני עושה ואני לא מתכוונת שתסבלי אלא שתיהני ותגמרי איתי יחד'.
ואז שוב נפגשו שפתותינו בנשיקה לוהטת ורטובה בעוד יערה נצמדת עם מותניה קרוב יותר אל בין רגלי ומתחילה להחדיר את הדילדו מעט יותר עמוק ומעט יותר בקצב מהיר.
יערה הטתה את גופי למצב שכיבה על הגב בעוד היא נצמדת אלי עם פלג גופה העליון ונותנת לפי למצוץ ולינוק את שדיה הגדולים והעסיסיים.
עכשיו, כשכבר התרגלתי לתחושה של הדילדו בתוכי ואת ההרגשה הנעימה של שדיה של יערה בפי, היה לי כבר יותר קל להיכנס לאווירה וליהנות מהמצב.
יערה החלה להגביר את הקצב וממש זיינה אותי תוך כדי שמידי פעם היא מוציאה את הדילדו ממני ומחדירה אותו שוב בעוצמה לישבני.
שדיה ושפתותיה של יערה נצמדו אל שפתיי כל אחד בתורו ואני הגברתי את עוצמת החדירה שלה אלי ע"י שאני מניע בקצב את ישבני אל גופה של יערה.
כך זיינה אותי יערה במשך דקות ארוכות תוך כדי שאנחנו גונחים מהנאה הדדית ונהנים להביט אחד בעיני השני עד שכבר לא החזקתי מעמד וגמרתי בקול גדול והשפרצתי את זרעי על בטנה של יערה.
כשגמרתי, יצאה מתוכי יערה ונשכבה עלי מותשת מעצמת האנרגיות שהוציאה מעצמה בעת הזיון.
היא ליטפה את ראשי ונשקה לשפתיי ואמרה בחיוך:
'את ממש הפתעת אותי איך שקיבלת אותי בתוכך בשקט וללא התנגדות, זו ההתנהגות שאני מצפה מילדה טובה כמוך'.
'יערה' - עניתי - 'אל תשכחי שהילדה שבתוכי היא רק חלק קטן מהאישיות המגוונת שלי'
יערה לא ענתה אלא קמה מעלי ומשכה את ראשי ללקק את הזרע שפלטתי על בטנה.
אספתי חלק מהזרע שלי אל פי והשאר נמרח לי על פניי.
יערה הרפתה ממני, קירבה את ראשה אל פניי והחלה ללקק ממני את שיירי הזרע.
המשכנו להתנשק בלהט תוך כדי שאנו מתחלקים בבליעת הזרע שלי.
לאחר שסיימנו להתנקות, עזבה אותי יערה ואני נשכבתי על המיטה באפיסת כוחות והבטתי ביערה מתלבשת.
לאחר שסיימה, להתלבש, התיישבה יערה על המיטה, הרימה את ראשי, הצמידה אותו אל החזה שלה ואמרה:
'אני מקווה שנקמה המתוקה שלי לא השפיעה עליך יותר מדי ושתפתיע אותי עוד היום ביצירתיות כי אל תשכח שאני לא גמרתי ואישה לא מסופקת היא אישה מסוכנת'.
וכשסיימה את דבריה, קמה מן המיטה, הרימה את תיקה ויצאה מהחדר שלי כשהדבר האחרון שאני רואה הוא הישבן הלוהט והעסיסי שלה.