כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 11 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

102

דיווח מחרמן בטרוף.

אני מאוד מתחבר לנושא השליטה אבל לא מצליח לשלב שליטה וסקס בתשלום.

אצלי שליטה, נתינה ואמון צריכים לבוא ממקום הרבה יותר עמוק.

וכן, אני מכיר טוב את Escher אבל בחרתי בציור הזה בזכות הציור ומה שהוא מסמל ולא הצייר.

מחכה בקוצר רוח לדיווח הבא

משה מינייס

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

103
המשקיף שכחת סוג נוסף של מגיב.
המנתח אישיויות של מגיבים - אחד שחושב שהוא יותר חכם
מהאחרים, מנתח כל סוג מגיב שהוא מוצא בניסיון להיות
פסיכולוג.
תחף גם תגיד לנו שזה נובע בטראומת ילדות שלנו, חחח....
בכל מקרה יש משהו משותף בכולנו, זה עניין בסיפורים היוצא
דופן של מירב שנותנים גיוון מעניין לפורום הזה.
דרך הגב אולי לא היתי צריך לרשום את המחירים אבל רציתי
להמחיש לה איך אפשר להרוויח 1200 ש"ח ביום(שזה הרבה יותר
ממה שרובנו מרוויחים) ולעבוד הרבה הרבה פחות ממה שהיא עשת
עד עכשיו.
דבר נוסף זה לא שידול לזנות הרי היא כבר זונה ואפילו מאושרת
מזה. היא אומרת שהיא אוהבת גברים, סקס וזה הרבה יותר מעניין
אותה לעבוד בזה מאשר כל עבודה משרדית רגילה ומשעממת.
תבינו שיש נשים שרוצות להיות זונות מבחירה חופשית שלהן, גם
אם היה להן אופציה לעבודה רגילה.

104
הערה לטוחן.
מצד אחד אתה מבקש מאיתנו החברים בפורום לא להציע עצות למירב מה לעשות עם גופה מכיוון שזה גובל בהדחה לזנות, ובאותה נשימה אתה משחרר משפט בנוסח: תחזרי לעבוד בעבודה נורמלית, אבל תעסקי בזנות רק פעם בשבוע בשיל הגיוון. ומה זה? לא הדחה לזנות? מה? פעם בשבוע זה לא נחשב?
כל היום חושב על זיונים

105

למשקיף:
בוא נתחיל עם זה שלא התכוונתי לפגוע בדבריך בשום צורה רק לפי הבנתי את המילים שבין השורות שאתה כותב- הדעות שלך בנושא עומדות בהיפוך לדעות של אדם המשתמש בשירותי מין בתשלום, אולי לא הבנתי נכון ואני טועה (מותר לי) אבל הזרמים התת קרקעיים תחת משפטיך מלאים ברמזים.

בכל מקרה הגדלתי וביקשתי ממך לא לצנזר ולעומת מה שהבנת מתשובותיי אליך, אני תמיד פתוחה לביקורת ועצות, כמו שלך מותר להיות ספקני גם לי מותר לענות כשמשהו לא נשמע בעיני נכון ולהגן על דעותיי. אני לא באה מעמדה של לצלוב או לשפוט כאן אף אחד.

אז בבקשה- שפוך חופשי את כל העולה על דעתך ובלי סינון כי הדעה שלך מאוד מעניינת אותי, ולא, אני לא מלקקת לך בכדיי להניח את דעתך אלא באמת מתכוונת לזה.

לoden:
אני חושבת שהטוחן התכוון רק למשפט שהבליט בכחול את הציטוט של דבריי שלי.

לחוליו המתוק:
?como estas me amaor קראתי ולא התכוונתי לשזור אותכם ביחד, ברור לי שאתם שונים ... עדיין לא

kisses

קישור לאתר הפרטי שלי:

107

מירב היקרה

יש לך יכולת ביטוי בכתב מדהימה ואת כותבת בצורה עינינית ומענינת

כל מקצוע שנבחר עי אדם מרצונו החופשי מכבד את עצמו ואין לאף אחד זכות לבקר אותו או להבין למה בחר בדרך זו או אחרת

אם הייתי נתקל במירב נראה לי שהייתי מתמכר לאישיות שלה אדם שרואה את הפנימיות של האדם ולא רק את המסיכה החיצונית

מירב חיבוק גדול ותמשיכי לעשות בחיים מה שטוב לך ולא מה שלאחרים נראה טוב כי רק לאדם עצמו ידוע מה נכון לו ומה מתאים לו בכל רגע נתון

109

היי מירב,

אני עוקב אחר הפוסט הזה מזה כמה ימים ושוקל האם להתערב או לא, מסתבר שהחלטתי שכן.....

ראשית הרשי להצטרף לחבריי המברכים ומהללים את יכולת הכתיבה שלך, מבחינתי מבחן ההצלחה הוא היכולת להעלות טור מחרמן בנושא מין ללא שימוש בגסיות ואת עוד מתעלה ומוסיפה עיברת כהלכתה ולכן אם להתשמש באותה השפה הרשי לי לומר לך "סחטיין עליק יא סיט אל קול...."

לגבי הדיון האם את, מירב, גבר או אישה אין לי דיעה מיוחדת ולו מפאת העובדה שמדובר בכתיבה תחת הכותרת של "פנטזיה" וככזו לא ממש משנה בעיני אם את אישה או גבר שכותב בצורה מוצלחת כל כך כאישה שהרי כבר אמרו חכמינו ש"כאשר הזין עומד הראש בתחת...."

טוב כאן ייתכן שאתחיל לעצבן את חבריי לפורום שכן משורה זו ואילך כל מה שאני כותב עומד בסטירה (מצלצלת) לאינטרס שלנו כחברים בפורום נהדר זה.

ואתחיל בבסיס, את פותחת ואומרת שאת "זונה מבחירה" וששום דבר לא הוביל אותך לבחירה הזו.

אציין שהסיבה שאני טורח לכתוב לך שורות אלו הן כי אני מאמין כי הצעד הראשון בשינוי הוא הודאה בצורך בו !

יקירתי, את כנראה לא זונה מבחירה ובוודאות יש דברים שדחפו אותך למקום בו את נמצאת ולתחום בו את עוסקת !

לראיה העובדה שאת עושה פעם אחר פעם מאמץ לצאת ממגעל זה ולעבור לאורח חיים שאת עצמך מכנה "נורמאלי" וחוזרת למקצוע העתיק בעולם בעיקר בשל מצוקות ממצוקות שונות וחוסר מזל משווע (שדווקא את תכירי בן זוג שהוא זונה ממן זכר מבלי שאף אחד מכם יתכוון לכך) - להלן זונה לא מבחירה.

הדברים שדחפו אותך למקצוע נחשפו אט אט, אף הם, על ידך כך שאפילו נסיון אונס שעברת בגיל 14 (מה שהוא ניצול מיני חמור לכשעצמו לכל ילדה) אצלך נתפס בביטול לעומת הניצול המיני שעליו את אינך מסוגלת לדבר אפילו ומעבר לכל זוג הורים (שבעיני לפחות לא ממש זכאים לתואר הכבוד הורים) אשר חסכו לא רק אהבה אלא גם מאמץ להשיב ילדה בת 14 לביתם במקום לתת לה להסתובב באילת ובעולם (חבל שבכדי להיות הורה לא צריך רישיון) ועל זה תוסיפו "חברים" יקרים שדחפו אותך חזרה למעגל בכל פעם שנסית לצאת, כמה חוסר מזל, שדווקא אותך פגשה אותה איליה באילת ושוב אותו חבר זונה זכר - להלן הגורמים הדוחפים לעיסוק.

אז האינטרס שלנו כזייני זונות הוא לפרגן לך, לשלוח הצעות מהצעות שונות בפרטי ולנסות לתאם פגישה - מה יותר טוב מלזיין זונה שאתה כאילו מכיר ועל אח כמה וכמה כזו שמאמצת ומשקיעה בעבודתה כמוך.

לפיכך רבים מחבריי מעלים הודעות ברוח "אין דבר פסול בלהיות זונה, כל מקצוע מכבד את בעליו, לכי להיות פרטית (טוחן, חזק מאוד ההזהרה המשפטית שנתת לחברים על שידול לזנות ) אנחנו כבר נגיע, את כותבת נהדר ונשמעת אינטלגנטית ואני אומר זאת ללא כל אינטרס והכי חשוב מתי נוכל להיפגש... ? "

אז יש הרבה פסול בלהיות זונה, לא כל מקצוע מכבד את בעליו, לא כדאי לך להיות פרטית ואת אכן כותבת נהדר ונשמעת אינטילגנטית !!!

אז אם יש בך את הכוח נסי לעשות שינוי עמוק ונצלי את ההתפטרות האחרונה לעזוב לחלוטין את התחום !

את האהבה שלך לגברים ולמין יש גם דרכים אחרות לספק.

עוד דבר נוגד את אינטרס חברי הפורום (חברים אחרון מבטיח) מופנה לעמית ולמנהלים גם במידה ותחליט הזונה המאושרת להפוך לפרטית נראה לי שאין זה הוגן לקשור בן הפוסט העתידי שלה לכתוב בשורות אלו ולו מפאת העובדה שמדובר בקידום מכירות מטורף (רעיון יווקי גאוני לעלות בלי כוונה להיחשף ובסוף להיחשף ולגרוף התהילה- גם אם ךא נעשה בכוונת תחילה) וביתרון לא הוגן על המפרסמות האחרות בפורום !

אגב, מירב, גם לך זה לא נשמע לי כדאי והדבר עלול לשמש לך כחרב פפיות שכן לאור תיאורי הביצועים שלך כאן כל מי שיגיע דרך הפוסט הנ"ל יצפה למופע זיקוקים, אש ותמרות עשן (התיאור הקבוע שלך על כיווץ שרירי הנרתיק דיו בכדי להקשיח דיו את כל מי שצריך לזקוף קומתו ולהיכנס לפעולה) זאת ועוד את לא תצליחי לקבל לקוחות במשך היום ולו רק מפאת העובדה שאף אחד לא יגיע אליך היות וכולם ירצו להיות הלקוח האחרון לאותו היום ולזכות להיות שוטף פעיל באותה אורגזמה מיוחלת (אכן כן קראתי את כל שכתבת ובשקיקה...).

מאחל לך שתצליחי להתשחרר מהמקצוע ותדעי הצלחות ואהבות רבות !!!

נ.ב

על אף שלעיתים זה יכול להישמע כך שום דבר מהכתוב בדברי לא בא ממקום של פאסון, יהירות, שחצנות או מחשבה שאני יודע הכל....

נ.ב.ב

אחת שכל מה שאמרתי נאמר אם תבחרי לפרסם עצמך ברבים גם אני אהיה במבקרים מה שאכן מוכיח שאין מותר האדם מן הבהמה אחרי הכל.....

אפרודיזאק2009-11-2 16:40:45
הכל מכל כל....

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”