כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 13 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

121
פורסם במקור ב - 06/02/2011

[QUOTE=SEXHUNTER]

הרומנטיקה בדעיכה ?

בעיות ביחסי המין עם בת זוגתך ?

התשוקה בסקס מתמוססת ?

האורגזמה נעלמת לאיטה (בת זוגתך התחילה לזייף?)

תדירות הסקס ירדה ?

בת זוגתך כבר אינה מאותגרת מינית ?

רוצה לגוון את הסקס..להכניס קצת אקסטרים

ולא יודע איך ?.

בקרוב על המסכים

ד"ר שרון בתפקיד הסקסולוגית הנודעת בעלת הסמכות בינלאומיות

כאן בשביל לשמוע לבעיות בטיפול אישי מהיר ומקצועי..

להשיב את האקשן לחיי הסקס!

* תמונה להמחשה בלבד :)

מר לוואל בתפקיד הפציינט שהחליט לקבל טיפול סקסולוגי

שמטרתו להדליק את האש מחדש כדי להרגיע

את היחסים הזוגיים.

(הרי כולנו יודעים כי הכל מתחיל וניגמר בחיי המין)

StarStarStar

[/QUOTE]

סקסהאנטר ידידי היקר לא שכחנו אותך קריצה

עם שינויים קטנים פה ושם הרצנו את משחק התפקידים הזה. תודה על הרעיון המדליק מוחא כפייה

טוני בלייר מבקר אצל הסקסולוגית מוניקה בלוצ'י

אני: טוני בלייר

שרון: מוניקה בלוצ'י, הנסיך צ'ארלס, אישתו של טוני בלייר

שלום חברים נכבדים קוראים לי טוני בלייר ואין לי חשק מיני Ouch

כפי שאתם רואים זה גורם לי להיות מאוד מבולבל לאחרונה...

תמונות סקס מוניקה בלוצי טוני בלייר המבולבל

זה התחיל כבר לפני כמה שבועות, ואין לי מושג ממה זה בדיוק נובע אבל כל פעם שאני נמצא עם אישתי אין לי תשוקה. Ouch

(שרון בתפקיד אישתו של טוני בלייר)

למשל לפני שבוע ישבתי עם אישתי על הספה וראינו טלויזיה, היא שלחה את ידה לעבר מפשעתי פשפשה שם קצת והכניסה את ידה לתוך מכנסיי לבדיקה חטופה...

"המממ מה את עושה?" שאלתי אותה וחייכתי אליה קלות...

"לא עומד אצלך בכלל... עדיף שנראה טלויזיה" Ouch אמרה אישתי בפרצוף חמוץ וחזרה לצפות בטלויזיה.

אין לכם מושג כמה התבאסתי מזה... איזה מין גבר אני אם אני לא יכול לספק את אישתי? בכי

נפרדתי ממנה והלכתי לחדרי כדי לעשות שיחת טלפון לחברי הקרוב הנסיך צ'ארלס.

(שרון בתפקיד הנסיך צ'ארלס)

הטלפון צילצל בחדרו של הנסיך צ'ארלס שהיה עסוק בלאונן מול סרט כחול איכותי צחוק

"אההה מי מפריע לי עכשיו? אי אפשר כבר לאונן בשקט?" אמר הנסיך צ'ארלס והרים את הטלפון (שרון שכבה על המיטה ועשתה תנועות של גבר חרמן שעושה ביד במרץ צחוק)

צ'ארלס: "הלו..."

טוני: "הלו צ'ארלס? זה אני טוני בלייר מה נשמע?"

צ'ארלס: "אההה טוני מה עניינים?"

טוני: "אמממ תשמע צ'ארלס יש לי איזו בעיה קטנה אולי תוכל לעזור לי... חיי הסקס שלי ממש בקרשים יש לך אולי רעיון איך לפתור את זה?"

צ'ארלס: "אתה יודע ברגע זה תפסת אותי מאונן על איזה סרט כחול מה זה טוב אתה רוצה שאני אשלח לך?"

טוני: "לא אני מעדיף לפתור את זה בדרך אחרת אבל תודה בכל מקרה..."

צ'ארלס: "כדאי לך זה יקפיץ לך את הזין חבל על הזמן! יש פה איזו כוסית שמקבלת בכל החורים!"

טוני: "שמעתי שהיום טיפול אחד אצל סקסולוגית טובה יכול לפתור את כל הבעיה... יש לך אולי מישהי להמליץ לי עליה?"

צ'ארלס: "אתה יודע מה, דווקא יש לי מישהי... אבל בשביל זה תצטרך לטוס לאיטליה"

טוני: "אין שום בעיה כולי אוזן!"

הנסיך צ'ארלס הביא לי מספר טלפון של אחת מוניקה בלוצ'י הסקסולוגית מס' 1 בעולם! הוא הבטיח שאחרי ביקור אצל האיטלקיה הסקסית הזאת חיי המין שלי ירקיעו לשחקים! חיוך גדול

עליתי על מטוסי הפרטי עוד באותו הערב וטסתי לאיטליה לפגוש את הסקסולוגית הסקסית מוניקה בלוצ'י! Tongue

תמונות סקס מוניקה בלוצי הסקסולוגית הסקסית חושפת שדיים

התקשרתי למספר הטלפון שנתן לי הנסיך צ'ארלס ואחרי שמצידו השני של הקו ענה לי קול נשי סקסי קבעתי פגישה עם הגברת בלוצ'י לשעה 8 בערב חיוך גדול

בשעה 8 בדיוק דפקתי 3 דפיקות סמכותיות על דלת ביתה של מוניקה בלוצ'י, היא פתחה לי את הדלת והפה שלי נפתח לרווחה צחוק

מולי עמדה בחורה ברונטית סקסית עם משקפיים מדליקים (אלה המשקפיים ששרון הכינה ולבשה במהלך כל המשחק חיוך)

תמונות סקס מוניקה בלוצי המשקפיים של הסקסולוגית

על גופה היא לבשה סריג שחור וג'ינס בצבע תכלת. היא שידרה סקס אפיל לכל כיוון והיה לי ממש קשה להסתיר את ההתרגשות שאחזה בי.

היא קיבלה אותי בחיוך רחב והזמינה אותי להכנס פנימה. אחזתי בידה ונישקתי את כף ידה העדינה...

"ואווו איזה ג'נטלמן אתה!" חיוך גדול אמרה בהשתאות מוניקה בלוצ'י ונישקה אותי על הלחי עם שפתיה החושניות. Embarrassed

התיישבנו על הספה ואחרי שמוניקה בלוצ'י שאלה אותי מה מטריד אותי התחלתי לספר לה על כל הבעיות עם אישתי ומה אני מרגיש בכללי לגבי זה...

סיפרתי לה שהתשוקה שלי לסקס התמוססה, תדירות הסקס ירדה, האורגזמה נעלמה לאיטה ואישתי התחילה לזייף...

"התחילה לזייף אורגזמות?" שאלה בסקרנות מוניקה בלוצ'י כשהיא מביטה בי במבט שובב דרך המשקפיים שלה ושלחה את ידה לתוך מכנסיי...

"המממ לא פלא שהיא התחילה לזייף" מבולבל אמרה מוניקה בלוצ'י אחרי בדיקה חטופה עם ידה בתוך מכנסיי Embarrassed

אחרי עוד קצת שיחה שבמהלכה סיפרתי למוניקה בלוצ'י שאני ואישתי תמיד מתחילים ומסיימים בפוזה המיסיונרית היא החליטה לעשות לי קורס מזורז בגלל שאני בן אדם מאוד עסוק. אבל בינינו נראה לי שהיא קצת נדלקה עליי קריצה

הקורס התחיל בכך שהיא ביקשה ממני למשש לה את השדיים, בהתחלה דרך החולצה ובהמשך מתחת לחזיה. בכל שלב ושלב מוניקה בלוצ'י דאגה לשאול לשלומי ואפילו בדקה לי את הדופק כי ראתה שאני קצת מתרגש... אחחח מגע שדיה החמים והרכים הוציא אותי מדעתי! מוניקה שלחה את ידה לתוך מכנסיי והרגישה שחברי מתחיל להתעורר לחיים... החיוך הסקסי הופיע על פניה והיא ביקשה שאני אפשיט אותה מהחולצה והחזיה.

"אתה מרגיש את הפטמות שלי מזדקרות? גם אצל אישתך הן מזדקרות?" קריצה שאלה מוניקה בלוצ'י בקול סקסי להפליא... קירבתי את פניי אל השדיים שלה והתחלתי ליינוק מפטמותיה הזקורות כמו תינוק. התחושה הייתה מדהימה וחברי הלך והזדקר עוד ועוד... חיוך גדול

מוניקה בלוצ'י נעמדה מולי ונשענה על השולחן. ישבנה הסקסי היה עטוף בג'ינס צמוד והיא ביקשה ממני למשש לה את הטוסיק ולפשוט ממנה את הג'ינס.

מוניקה נענעה את ישבנה המפתה מולי ומול המראה שהייתה לידינו... לאט לאט פתחתי את כפתורי הג'ינס והורדתי ממנה את הג'ינס שחשף טוסיק תפוחי שהיה עטוף בתחתוני חוטיני בצבע תכלת. כבר לא הייתי צריך שום הוראות והתחלתי ללקק ולנשק את פלחי ישבנה הרכים, מידי פעם אני מפסק את פלחיה ומציץ בחוטיני שצמוד לישבנה ומזיז אותו הצידה, המראה פשוט בלתי נתפס! Tongue

לפתע תוך כדי שאני מתענג על ישבנה של מוניקה בלוצ'י היא הרימה צנצנת של ממרח נוטלה ושאלה אותי מה לדעתי אפשר לעשות עם זה? תוך כדי שהיא מצמידה את הצנצנת למפשעתי...

"אפשר למרוח את זה על הטוסיק!" אמרנו יחדיו בזמן שהייתי צמוד אל ישבנה וחיבקתי אותה בחרמנות.

אחרי שהורדתי ממוניקה את הג'ינס והחוטיני מרחתי עם האצבע שלי את השוקולד על חריץ ישבנה ועל פלחיה של מוניקה. התחלתי ללקק את השוקולד על ישבנה והיא התחילה לצחקק בשובבות ועודדה אותי להמשיך חיוך גדול (אחחח איזה טוסיק טעים במיוחד היה לשרון כאשר הנוטלה היה מרוח עליו! היה זה רימינג מאוד מתוק Tongue)

ביקשתי ממוניקה להתיישב בדוגי על הספה ומרחתי לה על הטוסיק עוד כמות יפה של נוטלה! כל הגלריה שלה הייתה פתוחה ומזומנה עבורי ועבור לשוני השובבה חיוך גדול

תמונות סקס מוניקה בלוצי חושפת טוסיק שובב ועסיסי

ליקקתי לה במרץ בחוריה היפים והתחלתי ליילל כמו חתול תוך כדי...

"מיייאאאוווו.... מיייאאאוווו...." היו הקולות שיצאו מפי בזמן שליקקתי ברעב גדול את ישבנה המפתה של מוניקה בלוצ'י חיוך גדול

בעידודה של מוניקה אפילו התחלתי לתת פליקים על הטוסיק הסקסי שלה, היה פשוט תענוג אצבע למעלה

מוניקה החליטה לבדוק איך אני יורד ועל כן היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה...

התחלתי ללקק לה במרץ ולהפתעתי (ממש לא קריצה) כעבור דקות ספורות היא גמרה ברעידות בהתנשפויות וחיוך גדול הופיע על פניה... חיוך גדול

"ואאאוווו זה היה מצויין! אתה צריך לרדת ככה לאישתך כל יום! אתה תראה איזו מאושרת היא תהיה! חיי המין שלכם ירקיעו לשחקים!" חיוך גדול אמרה מוניקה והתיישבה מולי על המיטה.

נעמדתי מול מוניקה בלוצ'י שהורידה בחרמנות את מכנסיי ותחתוניי והתחילה למצוץ לי בשקיקה כשהיא יושבת על ארבע על המיטה.

"אל תתבייש זה חלק מהטיפול..." קריצה אמרה מוניקה בקריצה מאחורי המשקפיים והמשיכה למצוץ לי את זייני שנהיה זקוף כמו מקל בתוך פיה החמים. חיוך גדול

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה במציצת גרון עמוק מדהימה! ישבנה העסיסי דרש הפלקות ומיד התחלתי לסטור בהנאה על הטוסיק השובב שלה! Tongue

"טוני? אתה נהנה שם? תגיד בא לך גם לדפוק אותי? יש לי הרבה פוזות בשבילך היום" קריצה הצהירה מוניקה אחרי ששלפה מפיה את הזין הזקור שלי.

ואווו לא דמיינתי אפילו בחלומות הכי פרועים שלי שהערב הזה יגלוש למקומות כאלה! Tongue

לבקשתה של מוניקה נשכבתי על המיטה והיא התיישבה עליי בפוזה הלא שיגרתית הזאת! היה פשוט תענוג Tongue (היה איזה קטע משעשע שאני אשמור לעצמי צחוק רק אגיד שלפעמים כדאי להזהר במה שמבקשים משרון קריצה)

תמונות סקס מוניקה בלוצי הפצצה רוכבת על טוני בלייר ברכיבה לא שיגרתית

בהמשך מוניקה התיישבה על כפות רגליה והתחילה לקפץ במרץ על זייני כשכל הגלריה האחורית שלה פתוחה לפניי חיוך גדול כמובן שסטירות העידוד על ישבנה לא איחרו לבוא קריצה (פששש איזו פוזה מחרמנת זאת מוחא כפייה)

תמונות סקס מוניקה בלוצי החמה רוכבת בפראות על הזין הקשיח של טוני בלייר

בלי לעצור את הזיון הנמרץ מוניקה בלוצ'י נשכבה עליי. הרמתי את רגליה למעלה והתחלתי לזיין אותה חזק מלמטה כמו כוכב פורנו אמיתי! Tongue מעניין מה הנסיך צ'ארלס היה אומר על הביצועים שלי אם היה רואה אותי עכשיו צחוק קריצה (עשיתי כבר משהו דומה עם שרון בעבר אבל אז זה היה בטוסיק החמדמד שלה קריצה)

תמונות סקס מוניקה בלוצי מונפת למעלה על ידי טוני בלייר הגבר גבר

ואז עברנו לזיון כפיות סוער בזמן שאני מרים רגלה של מוניקה גבוה למעלה חיוך גדול

תמונות סקס מוניקה בלוצי הסקסולוגית הזונה מקבלת זין קשיח בכוס הרטוב

"אתה נהנה לההסתכל על הזיון במראה?" שאלה מוניקה בשובבות...

"בטח נהנה!" עניתי לה וסטרתי על ישבנה Evil Smile

"ככה אתה צריך לקרוע את אישתך! בדיוק כמו שאתה קורע אותי עכשיו!" Approve אמרה בשמחה מוניקה בזמן שקיבלה את הזין הקשיח שלי לתוך הכוס הרטוב שלה! חיוך גדול

הפעם אחרי שעברתי את ההדרכה היה זה תורי לבחור פוזה. הושבתי את מוניקה על המיטה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס כשאני עם רגל אחת על הרצפה ועם הרגל השניה על המיטה!

תמונות סקס מוניקה בלוצי הנימפומנית נטחנת בדוגי עצבני

"אז מה טוני אתה מבטיח לעשות ככה גם לאישתך?" שאלה מוניקה...

"בטח! אני אבוא לאישתי ואקרע לה ת'כוס!" Evil Smile אמרתי לה וסטרתי על ישבנה...

"בדיוק! עכשיו התחלת לדבר לעניין!" אצבע למעלה צחוק אמרה מוניקה בשמחה...

"תגידי עם כל הלקוחות שלך את עושה כאלה דברים?" שאלתי את מוניקה בסקרנות...

"הממ יש ויש... למשל עם הנסיך צ'ארלס אנחנו צופים ביחד בסרט כחול וכל אחד מאונן לעצמו!" צחוק אמרה בשיא הטבעיות מוניקה בלוצ'י...

"אהה באמת זה מה שאתם עושים בפגישות שלכם?" Shocked שאלתי אותה בתדהמה והמשכתי לדפוק אותה חזק חזק בתוך הכוס הדורש שלה...

"אם בא לך אפשר להפגש לאוננות משותפת! אני, אתה והנסיך צ'ארלס!" צחוק (חחח אני ושרון התחלנו להתפוצץ מצחוק צחוק)

עברנו לרכיבה פראית על המיטה בזמן שאני מחבק את מוניקה, מפליק על ישבנה ומוצץ את פטמותיה הטעימות...

"טוני מה אתה עושה עכשיו? אתה מפרק ת'כוס של הסקסולוגית?" קריצה שאלה מוניקה בקריצה...

"בדיוק!" Evil Smile אמרתי לה והגברתי את הקצב.

את הפגישה סיימנו בדוגי פרוע ביותר שנמשך דקות ארוכות (אחד הזיונים היותר מדהימים שהיו לי עם שרון ואני לא אפרט) תפסתי בכתפיה של מוניקה והתחלתי להלום בה עם הזין הקשיח שלי בשיא המרץ לשמחתה של הנימפומנית חסרת המעצורים הזאת! והקונטרות שהיא החזירה הוציאו אותי מדעתי! Cool

אחרי שהגעתי לאורגזמה מדהימה חיבקתי ונישקתי את הסקסולוגית מוניקה בלוצ'י והבטחתי לה שאחרי שאני אחזור לאישתי אני אפרק לזונה הזאתי ת'צורה ביג טיים!!! Evil Smile חיוך גדול קריצה

פששש לאיזה טיפול זכיתי פה! Tongue בשביל הטלפון של מוניקה בלוצ'י נא לפנות לגדול מכולם: הנסיך צ'ארלס קריצה

מאוחר יותר באותו לילה בקליניקה של הסקסולוגית מוניקה בלוצ'י...

"טוני? טוני? תתעורר!" אמר קולי נשי שנכנס לי בחלום...

"מה? כן מי זאת? אהה מוניקה מה נשמע?" אמרתי למוניקה שישבה עם ישבנה החשוף מעל פניי

"מה זה מה נשמע? אתה יודע שנרדמת אצלי בחדר ההמתנה במקום לחזור לאישתך?" Shocked שאלה בהלם מוניקה ולחצה עם ישבנה על הפנים שלי צחוק

"מה באמת? אפילו לא שמתי לב... מבולבל אבל טוב שאני פה לא?" שאלתי אותה מבולבל וקצת חסר אוויר.

"אני לא יודעת אם זה כ"כ טוב! כועס אתה יודע אני חיכיתי למאהב שלי אבל הוא לא הגיע! כנראה שהוא ראה אותך ישן שם והוא נעלב וברח! כועס הוא כנראה חשב שאני בוגדת בו איתך והוא ברח! הברחת לי את המאהב!" כועס צעקה בעצבים מוניקה...

"אז שילך מי צריך אותו בכלל!?" צחוק אמרתי לה וצחקתי תוך כדי שאני מלקק לה במרץ את הכוס ואת הטוסיק ומפליק עליו...

"מי צריך אותו בכלל? עכשיו תצטרך להחליף את המאהב שלי!!!" Evil Smile צעקה בממזריות מוניקה והמשיכה לחנוק אותי...

"מה באמת? אני לא יכול לחזור לאישתי?" Shocked שאלתי אותה בהלם...

"אתה לא הולך לשום מקום! אתה עכשיו במקום המאהב שלי! אתה תשאר פה עד שתספק אותי מינית! אני חרמנית!" Tongue צעקה מוניקה והתחילה למצוץ לי את הזין במרץ.

אחרי עוד כמה דקות של פייסיטינג שבו מוניקה בלוצ'י מצצה לי את הזין ואת הביצים וחנקה אותי כמו שצריך כך שלפרקים כל הפרצוף שלי היה בתוך הישבן שלה היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ופצחנו בזיון הטרמפולינה המסורתי צחוק קריצה (למי שלא הבין, זאת רכיבה הפוכה בדרך מאוד יחודית שאני ושרון אימצנו לעצמינו חיוך גדול)

"קדימה תפרק לי ת'כוס!!!" היו הקריאות שבקעו מפיה של הסקסולוגית המשתרללת צחוק

אחרי כמה דקות מענגות ביותר מוניקה החליטה לפנק אותי בכל זאת אחרי שפינקה אותי בפייסיטינג החינוכי. היא התחילה למצוץ לי בדוגי עד ששפכתי את הזרע שלי לתוך פיה הקטן והחמים חיוך גדול

היא פתחה את פיה לרווחה והראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ש"שחתה" בתוך פיה המתוק קריצה

סוף טוב הכל טוב. נפרדנו בנשיקה וחזרתי לאנגליה לאישתי היקרה... ומה קרה אח"כ אתם שואלים? זאת אני לא יכול לגלות Censored קריצה

סוף

אוהב אותך שרון מכל ה Heart

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

122

פורסם במקור ב - 12/02/2011

אחרי ששרון רמזה לי לפני כמה ימים שכבר מזמן לא עשינו משהו שהיא כ"כ אוהבת הגיע הזמן לתת לה את מבוקשה קריצה

ואין דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר במשחק התפקידים הבא:

אוסטין פאוורס וביונסה - פירוק ישבן הדדי

אני: אוסטין פאוורס

שרון: ביונסה

שלום לכם, אני הוא אוסטין פאוורס

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום אוסטין פאוורס מרגל עם סגנון

ואני מרגל בשירות משרד הביטחון הבריטי. נשלחתי לארה"ב לפנטגון על מנת לרגל למען הבריטים על הביטחון האמריקאי. אבל אני לא סתם מרגל, אני מרגל עם סגנון! לפי שניכנסתי לפנטגון ידעתי מראש שבאחד החדרים שם נמצא אגרטל בשווי 10 מיליון דולר! Tongue

הפריצה לפנטגון הייתה ממש קלה וכאשר הגעתי לחדר המדובר התיישבתי ליד המחשב (המחשב של שרון) והתחלתי להעתיק את סודות הביטחון האמריקאי לדיסק און קי שלי קריצה

אחרי שסיימתי עם מה שבאתי בשבילו עברתי לחלק היותר מעניין במשימה הפרטית שלי - העגרטל הנכסף! חיוך גדול

פרצתי לכספת והוצאתי משם את העגרטל המדהים בצבע אדום חזק (עגרטל יפייפה של שרון בצבע אדום שהיה מונח על הארון) ואחזתי בו בתנועת הניצחון! צחוק

כבר התחלתי לעשות את דרכי לכיוון הדלת כאשר לפתע שמעתי צעדים במסדרון Shocked החבאתי במהירות את העגרטל אבל לא הספקתי להסתתר בעצמי... לחדר נכנסה ביונסה...

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום ביונסה הפצצה דופקת מבט למצלמה

שמעתי עליה רבות. היא הייתה סוכנת חשאית של ה FBI . סוכנת קשוחה אבל לפי השמועות קצת סוררת.

"אוסטין פאוורס? כמה טוב לפגוש אותך! קריצה יש משהו שאני מחפשת... המממ איפה האגרטל?!" שאלה באסרטיביות ביונסה וחסמה את דרכי בדיוק כשבאתי לעזוב את החדר.

"העגרטל? זה מה שאת מחפשת... עגרטל? אני בדיוק הייתי בדרכי החוצה אין לי מושג על מה את מדברת" אמרתי לה כשהיא המשיכה לעמוד מולי ולחסום לי את הדרך.

"אתה שקרן גרוע אוסטין פאוורס! עכשיו תעמוד על ארבע ותמצוץ אותו!" צעקה ביונסה אחרי שהחטיפה לי סטירה, הורידה אותי בכוח על ברכיי ושלפה מתוך חצאית העור שלה סטרפאון Shocked צחוק

(שרון פגשה אותי בחצאית עור חדשה מדהימה, שהתאימה בול לסצנה הזאת. שרון המלכה בחצאית הסאדו מאזו לשירותכם צחוק קריצה)

לא עברה שניה והסטרפאון המאושר שלה כבר היה בפי Shocked צחוק נכנס ויוצא לי מהפה לשמחתה של ביונסה המצחקקת שתפסה את ראשי עם שתי ידיה וזיינה לי ת'פה כהוגן קריצה

"תספר לי מיד איפה העגרטל!!!" כועס צעקה ביונסה בנימה ממזרית והתחילה להחטיף לי סטירות על ימין ועל שמאל תוך כדי שזיינה את פי בגרון עמוק.

"אין שום עגרטל!" צעקתי לה אחרי שבקושי רב הצלחתי להשתחרר מהשמוק שלה. צחוק

"תמצוץ את זה! יהה שרמוטה פאוורס!" צחוק המשיכה ביונסה ולא נתנה לי טיפה מנוחה אחרי שעשתה ממני את הכלבה המוצצת שלה. קריצה

לא נשברתי וזרמתי עם ביונסה שמצידה המשיכה לנסות להוציא ממני מידע כלשהו על העגרטל. היא הקימה אותי והתחילה לפתוח את המכנסיים שלי. ניצלתי את הרגע וניצמדתי אליה, מריח אותה בצוואר ובשיער, מתחרמן מהריח המדהים שלה. הזין שלי עמד כמו טיל וכבר ציפיתי שאחרי שהוא יקפוץ החוצה ביונסה תיקח אותו לפיה ששם מקומו קריצה

אבל לביונסה היו תוכניות אחרות... הא דחפה אותי על הספה והתחילה לתת לי סטירות על הישבן, בהתחלה עם כפות הידיים ואח"כ עם המשחה האנאלית! Shocked (שרון הפליקה לי על התחת עם ה - KY ג'ל צחוק)

המשכתי להשתעשע איתה ולהקניט אותה שהיא לא תראה את העגרטל ויהי מה! Evil Smile

ואז הרגשתי את זעמה! הסטרפאון שלה חדר לישבני והיא התחילה לזיין אותי בתחת במרץ תוך כדי שהיא משחררת סטירות על ישבני. צחוק

"נו איך אתה מרגיש עכשיו פאוורס?" חיוך גדול שאלה ביונסה בצחקוק קל.

"אני מרגיש מצויין!" עניתי לה והתחלתי לתת לה קונטרות מצויינות קריצה

"אתה נהנה מזה? יהה שרמוטה פאוורס!" צחוק צחקה ביונסה...

"כן כן קדימה יותר חזק!" Tongue צעקתי לה בשמחה...

"יותר חזק? צחוק עכשיו יצא לך עשן מהתחת!!!" Evil Smile צעקה בממזריות ביונסה והגבירה את הקצב קריצה

ביונסה ניסתה לפתות אותי עם תחתוני החוטיני שלה אחרי שראתה שאני נהנה להסניף אותם, ואז התחילה לסטור לי עם התחתונים בפנים צחוק (שרון התחרפנה לגמרי מוחא כפייה צחוק)

כל זה לא עזר לה מכיוון שמאוד נהנתי מכל הסיטואציה הזאת וזה היה רק עניין של זמן עד שביונסה תישבר. אחרי דפיקה נמרצת ביותר ואחרי שהתחת שלי כבר העלה עשן (חחח שרון שובבה שכמותך קריצה) היא לפתע שינתה את הגישה שלה ונהייתה ביונסה חמה ופלרטטנית... חיוך גדול

היא נצמדה אליי עם ישבנה והתחלנו להתמזמז בחרמנות ובחושניות, נישקתי והסנפתי את צווארה, אחזתי בשדיה החמים והתחלתי למצוץ אותם בהנאה. הצמדתי את ביונסה על השולחן הורדתי את חצאית העור שלה והתחלתי לנשק את ישבנה החלק, הסקסי והתפוחי חיוך גדול

בחדר הייתה קצפת (הבאתי איתי קצפת) וביונסה רצתה שאני אעשה לה משהו נעים עם הקצפת. לבקשה של ביונסה המדהימה שפכתי כמות יפה של קצפת בין פלחי ישבנה והתחלתי ללקק לה בחרמנות את הטוסיק, מעניק לה רימינג קצפת מתוק במיוחד קריצה

נשכבנו על המיטה והתחלתי לנשק אותה מלמעלה למטה, למצוץ את פטמותיה ולטעום את גופה המחרמן. לבסוף הגעתי בין רגליה ואחרי צעקת: "יאההההה בייבי!!" (שרון התפוצצה מצחוק) צללתי אל הכוס המתוק שלה. Tongue

אחרי ליקוקים נמרצים ביונסה גמרה בחיוך ענק והודתה בפניי שקבלת הפנים הסוערת שהיא העניקה לי הייתה בגלל שהיא : ציטוט דבריה של שרון "צריכה זין ! ". אצבע למעלה

"את לא רוצה את העגרטל?" שאלתי אותה בהפתעה בעודי ממשיך ללטף ולנשק את הכוס המתוק שלה.

"לא, עכשיו אני רוצה זין!" Tongue הצהירה ביונסה והתיישבה על ארבע. היא קיבלה את הזין שלי בשמחה והתחילה למצוץ אותו בהנאה בעודה אומרת שיש לה תוכניות מאוד גדולות בשבילו בהמשך... Tongue (בשביל הזין שלי קריצה)

אחרי מציצת גרון עמוק מדהימה וחמה שביונסה העניקה לי היא החליטה שעכשיו היא רוצה להרגיש את הזין שלי בטוסיק השובב שלה. חיוך גדול

היא נשענה על השולחן והחדרתי את זייני הקשיח לתוך ישבנה הקטן. והיא קיבלה אותו בשמחה ובחיוך גדול. חיוך גדול

"שמעתי שאתה פותחן ישבנים מהולל!" קריצה אמרה ביונסה בזמן שדפקתי אותה בכיף בעמידה...

"יאאאההה בייבי! ייאאאההה בייבי!" הייתה תשובתי, ובעקבות כל צעקת "יאאההה בייבי" שיחררתי סטירה על אחד מפלחי ישבנה חיוך גדול

תוך כדי הזיון עברנו לעמידה מול המראה והתחלנו להזדיין בכיף כשאנחנו רואים את כל המחזה המחרמן הזה במראה הגדולה שהייתה מולינו. חיוך גדול

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום ביונסה השרמוטה נדפקת חזק בעמידה ומחייכת למצלמה

אח"כ התיישבתי על הספה וביונסה התחילה לקפץ על הזין שלי במרץ תוך כדי קריאות עידוד: "פאוורס! פאוורס! פאוורס! פאוורס!" צחוק כאילו הייתה מעודדת במגרש כדורגל (חחח אני רק מתאר לעצמי את הסצנה אם תוך כדי הזיון שרון הייתה מחזיקה פונפונים בידיה צחוק)

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום ביונסה מקבלת זין גדול בישבנה מפאוורס משין

עברנו למיטה וביונסה התחילה לרכב עליי בפוזת הצפרדע עם הגב אליי כאשר מראה הזין שלי שנכנס ויוצא מהטוסיק שלה פשוט חירפן אותי! Tongue

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום ביונסה השרלילה מקפצת עם ישבנה על זיינו של פאוורס בפוזת הצפרדע

בהמשך עברנו לזיון דוגי מצויין שבמהלכו היה טוויסט בעלילה... ביונסה הרגישה את השלפוחית שלה יותר מידי והחליטה בפרץ של זעם להוציא עליי את הלימונדה החמה שלה ישר בפרצוף שלי צחוק

היא התיישבה מעליי בפוזת פייסיטינג ועשתה לי מקלחת זהב חמימה במיוחד ומאוד מרעננת, בדיוק מה שהייתי צריך כי נהייתי כבר צמא מאוד, היה חמים וטעים... יאממי! Tongue (שרון לא הצליחה להתאפק במהלך הסקס אז החלטנו לא לבזבז אף טיפה. תכננו ששרון תשתין עליי יותר מאוחר אבל היא לא יכלה להתאפק. לכן בלי תכנון מוקדם רצנו למקלחת ושרון שפכה עליי את מפלי הניאגרה שלה. אחח איזו הרגשה מדהימה זאת לקבל ככה את נוזליה החמים Tongue)

(אחרי מקלחת קצרה...)

המשכנו בזיון דוגי מצויין חיוך גדול

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום ביונסה השרמוטה נדפקת חזק בכוס ובתחת

ואחרי שהעברתי את הזין שלי מהטוסיק לכוס כמה פעמים גמרתי בהנאה רבה לתוך הכוס החמים והרטוב שלה. Tongue

ביונסה הייתה בכזאת אקסטזה ששכחה לפתע מהאגרטל והציעה לי לטוס איתה לאיים הקנאריים חיוך

התארגנו מהר, לקחנו את האגרטל והסתלקנו מהפנטגון כדי לעלות על הטיסה מארה"ב במהירות האפשרית. קריצה

כמה שעות אח"כ...

הגענו למלון היפייפה שבאיים הקנאריים ונכנסנו לסוויטה המדהימה שלנו כשאנחנו מחובקים כמו זוג אוהבים. נשכבנו על המיטה והתחלנו להתמזמז, התחלתי לנשק את גופה החלק, מנשק ומוצץ את פטמותיה היפות עד שלפתע ביונסה השכיבה אותי על הגב והתיישבה עליי בפייסיטינג חינוכי Ouch כדבריה קריצה

"מה בדיוק חשבת שעשית בזה שהחבאת ממני את העגרטל הא?" כועס צעקה ביונסה ורכבה עם ישבנה על פניי בזעם...

לא היה ביכולתי לדבר ורק מלמלתי כל מיני דברים לא ברורים וטעמתי בהנאה את הכוס והטוסיק שלה.

"ראיתי איך קרצת לזאתי בקבלה! יש לך תוכניות איתה להלילה? הא?" כועס שאלה ביונסה בעצבים...

"אולי נזמין אותה לסוויטה שלנו ונשתולל בשלישיה עד אור הבוקר? מה את אומרת?" Tongue שאלתי אותה וצחקקתי קלות לעבר הכוס שלה שממש לא צחק לעברי בחזרה אלא נצמד חזק אל הפה שלי צחוק

"איך אתה מעז להציע לי כל מיני הצעות מלוכלכות כאלה?! מה אתה חושב שאני איזו שרמוטה? מה אתה חושב שתברח עכשיו מהכוס החינוכי שלי? Evil Smile מציע לי להשתולל עם פקידת קבלה... פשוט לא להאמין!" המשיכה ביונסה לשפוך את זעמה ואת תדהמתה על הפרצוף שלי. צחוק

כשביונסה נרגעה קצת המשכנו לענג זה את זו ב 69 מצויין חיוך גדול

ואז היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ כשאני מזיין אותה בכוס הקטן שלה חיוך גדול

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום טרמפולינת פאוורס בשיאה וביונסה גונחת בהנאה

"כן פאוורס דיו דיו!" צעקה ביונסה וקיפצה עליי במרץ.

אח"כ ביונסה הסתובבה והמשיכה לרכב עליי עם הפנים אליי. בזמן שאני מזיין אותה על הדרך אני זוכה לסטירות עידוד ממנה (חחח שרון השתוללה חבל על הזמן צחוק)

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום רכיבה נועזת בכוס הרטוב זה מטוס זאת ציפור לא זה פאוורס הסקס משין בגדולתו

"אההה פאוורס איזה סוטה אתה! אתה אוהב את זה הא?" צחוק צחקקה ביונסה ואני התחלתי ללקק ולמצוץ ברעב את פטמותיה שקיפצו מעליי Tongue

עברנו לפוזת הדוגי והמשכנו להשתולל בזיון מצויין חיוך גדול

ציורי סקס ביונסה תמונות עירום פאוורס החיה מעניק לביונסה דפיקה טובה

לבסוף נשכבתי על הגב וכאשר היא רוכנת מעליי זכיתי מביונסה למציצה מדהימה שהוציאה ממני את כל המיץ שנכנס ישר לתוך פיה החמים Tongue

התחבקנו ונשכבנו על המיטה. עד לפעם הבאה שבאה ממש בקרוב אח"כ, אבל את זה אני כבר אשמור לעצמי. קריצה

סוף

בהמשך הענקתי לשרון עוד ליקוק, כי יודע אני עד כמה היא אוהבת את זה חיוך גדול

תודה על הכל שרונוש מתוקה Hug

Heart אותך מאוד!

Lavelle

123

פורסם במקור ב - 20/02/2011

הגעתי לשרון והפעם חיכתה לה הפתעה! זר פרחים שהבאתי לה במתנה. אחרי שהיא הניחה את הזר בעגרטל החדש שלה ניגשנו לעניינינו...

כבר מזמן לא ראיתי את שרון בביקיני וחפצה נפשי להתחרמן עם שרון כשביקיני צמוד לגופה ומדגיש את חמוקיה חיוך גדול

אומנם לא נכנסנו למים על אמת (אם לא לוקחים בחשבון את המקלחת צחוק) אבל הקיץ אני מקווה סוף כל סוף לקפוץ עם שרון לחוף הים לשחיה במי הים התיכון Tongue ולעוד משהו מעניין קריצה

קמרון "חולת זין" דיאז וג'סטין "הבולע" טימברלייק בחופשה בהוואי. למבוגרים בלבד ולא לבעלי לב חלש!!!

אני: ג'סטין טימברלייק

שרון: קמרון דיאז

שלום חברים יקרים! שמי ג'סטין טימברלייק, הזמר הידוע קריצה. אני ואהובתי היקרה קמרון דיאז היינו בחופשה בהוואי. באחד הימים יצאנו לחוף הים לתפוס קצת שיזוף ולהשתעשע במים. שכבנו על החול (על מזרון ההתעמלות של שרון בסלון) והתמזמזנו קלות, קמרון מאוד התלהבה מהשיזוף שהיא תפסה וכל הזמן הסבה את תשומת ליבי לכך. לא הפסקתי להעביר את כפות ידיי על רגליה החטובות והחלקות כשלפתע היא קפצה על רגליה והתחילה לרוץ לכיוון הים... מנענעת את ישבנה החצוף מצד לצד כאשר תחתון הביקיני הסגול/ורוד מהדר אותו Tongue (שרון התחילה לרוץ לכיוון המיטה וקפצה עליה צחוק)

"בוא נראה אם תתפוס אותי!" קריצה צעקה בשובבות קמרון ונכנסה לתוך המים, שוחה לה שם להנאתה...

"חכי לי אני בא!" צעקתי לה מרחוק ונכנסתי למים. שחיתי במהירות עד שהגעתי לקמרון שעשתה תנועות של שחיינית מדופלמת (שרון שחתה על המיטה צחוק) אבל ההתמחות של קמרון הייתה בשפתיה! קריצה אחרי מזמוזים הדדיים, חיבוקים ונשיקות בגוף קמרון שלחה את ידה לתוך בגד הים שלי (לבשתי בגד ים). חיוך ענק הופיע על פניה ושפתיה המתוקות חשקו לטעום ממה שידה ליטפה... לא עבר הרבה זמן עד שקמרון צללה מתחת למים, הורידה את בגד הים שלי והתחילה במציצה מחרפנת מתחת למים שהזקירה לי את הבחור לשחקים אצבע למעלה

מידי פעם קמרון יוצאת מהמים לוקחת אויר ושוב צוללת כדי לקחת את זייני לפיה המתוק והחמים אחחח פשוט תענוג חיוך גדול

"בוא נראה אם תתפוס אותי!" צעקה שוב קמרון כאשר התחילה לעשות את דרכה לחוף כשהיא מנופפת עם בגד הים שלי ומצחקקת לעצמה... "אני מחכה לך בחדר המלון" צעקה לי מרחוק קמרון ונעלמה מעיניי... מבולבל

לא הייתה לי הרבה בררה, הצמדתי את שתי כפות ידיי על הזין הקשיח שלי (בקושי רב צחוק קריצה) ועשיתי את דרכי אל החוף. האנשים מסביב לא נשארו אדישים והתחילו לצחוק מכל עבר כאשר הבחורות מנגד שלחו מבטים מחרמנים ביותר (שרון שיחקה את האנשים בחוף והתחילה להצביע עליי וצעקה לי: " היי תראו אותו ... חחח איזה פריק! וכו' " צחוק)

חלפתי במהירות ליד הקהל המתלהב ונכנסתי אל המלון... מנסה כמה שפחות לעורר תשומת לב עד שנכנסתי לחדר ונשמתי קלות. "פאק מי! איזה תרגיל היא עשתה לי השובבונת הקטנה הזאתי..." חשבתי לעצמי והתחלתי לרחרח אחריה בחדר. שמעתי את המים זורמים מהמקלחת... התקרבתי ופתחתי את הדלת של המקלחון, קמרון יקירתי הייתה בפנים, אוחזת בדוש ושוטפת את מי המלח מגופה המרשים! הביקיני עדיין עליה והמחזה מחרפן מאין כמותו! Tongue

"המקלחון הזה תפוס?" קריצה שאלתי אותה והבטתי בה בחרמנות...

"חשבתי שהבנות אנסו אותך בדרך... תכנס כבר למה אתה מחכה?" אמרה בחרמנות קמרון.

המקלחון קטן ואינטימי, וגופינו צמודים זה לזו... אנחנו שוטפים אחד את השניה, ואני מוריד את לאט לאט הביקיני ממנה, משחרר את החזיה, וממשש את השדיים הרכים והרטובים שלה... ואז מוריד את תחתון הביקיני, מתיישב על ברכיי, מנשק את פלחי ישבנה ומתחיל לעשות לה רימינג מענג על ישבנה הרטוב. חיוך גדול

גם הפעם קמרון השאירה אותי עם זין עומד (במלוא מובן המילה צחוק) וברחה מהמקלחת... "אני אחכה לך בסלון..." אמרה בטיזריות קמרון והשאירה אותי לבד במקלחון.

אחרי שהתנגבתי עטפתי את עצמי עם המגבת ונכנסתי לסלון. שם קמרון חיכתה לי לבושה בחצאית מיני ירוקה מדליקה, חזיה סגולה, ועל שפתיה היה מרוח אודם אדום שהדגיש מאוד את שפתיה המפתות.

נצמדתי מאחוריה והתחלתי למזמז אותה...

"בוא אהובי אני אעשה לך ריקוד אירוטי" קריצה אמרה קמרון והושיבה אותי על הספה המרווחת.

היא התחילה לענטז מולי עם ישבנה והתיישבה עליי עם הטוסיק החצוף שלה, משפשפת את זייני עם פלחי ישבנה ואני ממזמז ומנשק אותה בצוואר, בגב ובידיים. אני מוריד לה את החזיה והיא מסתובבת אליי... אני מנשק את בטנה ונדהם מהיופי שלה... ואז היא כורכת החזיה סביב צווארי ומושכת אותי אל החזה שלה לטעום מטמותיה הורודות והמזדקרות במהירות מלשוני ומשפתיי. קריצה

שוב הטוסיק שלה מול עיניי, אני מוריד את החצאית שלה ומתענג על החוטיני שחוצה את פלחיה, מזיז אותו הצידה ומתחיל לענג אותה ברימינג מטורף בזמן שהיא בחרמנות צופה במחזה הזה במראה הגדולה! חיוך גדול אנחנו מתחלפים, קמרון מתיישבת על הספה ולוקחת את זייני הקשיח לפיה החמים. שפתיה החושניות שנוצצות מהאודם המפתה שלה עוטפות את הזין שלי ואני נכנס למערבולת של עונג בלתי נגמר! אוחז בשיערה הגולש ומביט מלמעלה על המתוקה הזאת מתענגת על זייני! מוחא כפייה

אני מעביר את ידי בין רגליה מרגיש את הרטיבות שלה... הכוס שלה חלק ומגולח למשעי! אני יורד על ברכיי, פותח את רגליה לרווחה וצולל אל המעורה הקסומה שלה עד שמביא אותה לאורגזמה ולחיוך שלא משאיר ספק למה שחוותה זה הרגע. אני ממשיך בנשיקות עדינות על ירכיה ובין רגליה, עוד ליקוק קטן פה ועוד ליקוק קטן שם קריצה קמרון תופסת את זייני בין כפות רגליה ורומזת לי בעיניה שרוצה עוד טעימה חיוך. שוב אני נעמד מולה והיא ממשיכה במציצה המענגת ובהמשך אפילו נעמדת מול המראה ונותנת לי להתענג על המחזה המרהיב של גופה ושל הטוסיק התפוחי שלה במראה אצבע למעלה

"אני רוצה להרגיש אותך בפנים!" אומרת בהתלהבות קמרון ונשענת על השולחן. אני נעמד מאחוריה וחודר אל הכוס הורדרד והמזמין שלה חיוך גדול מלטף אותה בגופה, משחק בשיערה וממשש את שדיה בזמן שדופק אותה חזק מאחורה כמו שהיא אוהבת קריצה

קמרון דיאז השווה מקבלת זין קשיח מאחורה

בהמשך מבלי לצאת ממנה התיישבתי על הספה וקמרון התיישבה עליי... התחילה לקפץ במרץ על זייני ולהתחרמן מהמחזה במראה חיוך גדול

רכיבה נמרצת על הספה וקמרון דיאז נוהמת בהנאה

אחרי כמה דקות מענגות של רכיבה נשכבנו על השטיח (מזרון) והתחלנו בזיון מסיונרית פראי לצלילי השיר שלי! Tongue (בדיוק התחיל שיר של ג'סטין טימברלייק ב Ipod של שרון, חחח התחלנו להתפוצץ מצחוק צחוק) הספנפתי את ריח גופה המדהים ומצצתי את פטמותיה בשקיקה חיוך גדול

דפיקה נמרצת על הרצפה וקמרון גונחת מהנאה

קמרון הייתה רטובה מאוד וזה חירמן אותי עוד ועוד! Tongue

במהרה עברנו למיטה ופצחנו בזיון כפיות סוער תוך כדי שאני נצמד אליה ואוחז בשדיה הרכים והמחרפנים. חיוך גדול

"תגיד המממ ג'סטין... יש מצב שבגדת בי?" שאלה לפתע קמרון...

"מה פתאום! למה את שואלת דבר כזה?" Shocked שאלתי אותה בחשש...

"סתם התעניינתי..." קריצה ענתה קמרון והמשכנו כאילו כלום.

זיון כפיות נועז גסטין טימברלייק נותן גז

ואז קמרון התיישבה עליי והתחילה לרכב עליי בפראות עם הגב אליי. היא מתלהבת מהמחזה במראה ואני מתלהב מהמחזה של הזין יוצא ונכנס מהכוס החם שלה, מידי פעם אני מפליק על ישבנה ומפסק אותו קלות חיוך גדול תענוג! Tongue

זוג האוהבים דוהרים על המיטה לצלילי המנגינה

התהפכנו לדוגי פרוע חיוך גדול הלמתי בה במרץ לשמחתה הרבה והתענגתי על מראה גופה מלמעלה חיוך גדול

אבל השיא הגיע כאשר קמרון התיישבה עליי והתחילה לרכב עליי או יותר נכון לדהור עליי כשמידי פעם היא מכווצת על זייני את שרירי הכוס שלה וגורמת לי לחוויה קסומה של עונג צרוף. מוחא כפייה

רכיבה רגועה ושלווה עד שהאורגזמה משתחררת והחושים מעורפלים

הזיון הפך לרגוע וחושני ואז כל החושים השתחררו בבת אחת ונכנסתי למערבולת של אורגזמה בלתי נשלטת... היא עליי אני בתוכה והכל רגוע ושליו. היא נשכבה עליי והרפתה את גופה... ובהמשך נרדמנו זה לצד זו מחובקים ומאושרים חיוך גדול קריצה

למחרת בבוקר...

"ג'סטין! ג'סטין תתעורר!" צעקה קמרון מעליי...

פקחתי את עיניי וראיתי את ישבנה המדהים ממש מעל הפנים שלי חיוך גדול לא הייתי צריך הרבה שאלות ומיד התנפלתי לה על הטוסיק Tongue

"מה קרה אהובתי? אומנם אני יודע שאת ממש חמה עליי אבל לפחות היית מעירה אותי קודם" צחוק אמרתי לה בציחקוק קל...

"אתה זוכר ששאלתי אותך אם בגדת בי?"

"כן זוכר..." Shocked

"אז זהו כשהייתי בדרך למלון שמתי לב שכשרצת עם הזין העומד שלך מישהי קלטה אותך ונפנפה לך, ועבר די הרבה זמן עד שנכנסת אליי למקלחת!" כועס אמרה קמרון בעצבים...

"נו מה את רצינית? את חושבת שעשיתי אותה בדרך?" Shocked שאלתי את קמרון בחשש כבד...

"בדיוק! אני פגשתי את הבחורה הזאת אח"כ בבית קפה והיא סיפרה הכל על מה שעשיתם ליד המלון! כועס כן כן! שלא תעז להכחיש את זה ולשקר לי! Evil Smile קבל את זה!" צעקה קמרון וחנקה אותי במרץ עם ישבנה הטעים חיוך גדול

"נו אתה רוצה להוודות?" Evil Smile צחקקה בממזריות קמרון שהייתה ממש משועשעת מכל העיניין.

"ממש לא! אני לא... אס... ממממ.... ממממ.." Wacko היו המילים שבקעו מגרוני...

"הנה לך! בוגד שכמוך!" כועס צעקה קמרון והתחילה למצוץ את הזין הקשיח שלי במרץ כולל שאיבת ביצים מרשימה אצבע למעלה

"אז מה? זיינת אותה נכון?" שאלה שוב בערמומיות קמרון והמשיכה לחנוק אותי עם ישבנה...

"נו מה אני אעשה? היא תפסה לי ת'זין! היא תפסה לי ת'זין ומשכה אותי לשיחים!" מבולבל צחוק צעקתי לה ממעמקי ישבנה...

"תפסה לך ת'זין הא? אז עכשיו אתה מודה? Evil Smile קדימה תלקק ת'כוס!" חיוך גדול צעקה קמרון וחזרה למצוץ לי ת'זין בזמן שאני מענג אותה בכוס עם לשוני קריצה

"אתה יודע אני ממש אוהבת את השיר החדש שלך, תגיד קיבלת את ההשראה לשיר בזמן שזיינת מישהי?" צחוק צחקקה קמרון...

"מה עשית ממני בוגד סדרתי?" Shocked שאלתי אותה בהלם...

"בדיוק!" צחוק צחקקה קמרון והכניסה את הסוכריה שלי בחזרה לפיה...

"בוא תספר לי את ההמשך... אז נכנסתם לשיחים ומה עשיתם אח"כ?" שאלה בסקרנות קמרון.

"בהתחלה היא הכניסה ת'זין שלי לפיה ובהמשך היא הכניסה אותו לכוס שלה!" חיוך גדול עניתי לה בשובבות.

"הכניסה ת'זין שלך לכוס שלה ככה?!" קריצה שאלה קמרון, והדגימה את המעשה בכך שהתיישבה על הזין שלי עם הכוס החם שלה חיוך גדול

"ואאו איך ידעת? זה בדיוק מה שהיא עשתה!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות...

"באמת? אני עכשיו אקפץ עלייך עד שתהיה מותש לגמרי! Evil Smile לא יהיה לך יותר כוח להתרוצץ שם בשיחים! צחוק" צחקקה קמרון וקיפצה עליי בהתלהבות, ומידי פעם אפילו פרסה כנפיים צחוק (שרון באומץ רב הרימה את ידיה ונופפה בהן כאילו אומרת לי: "תראה אני יכולה גם בלי ידיים" צחוק קריצה)

אחרי זיון טרמפולינה נמרץ, הכנסתי את הזין שלי לפיה המזמין של קמרון והיא התחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה, קודם בפוזת הדוגי ובהמשך בפוזת הצפרדע קריצה

השפרצתי לה כמות נכבדה של זרע בפיה המתוק חיוך היא פתחה פה גדול ובחיוך רחב הראתה לי את מה שהיה שם חיוך גדול

זה נראה כ"כ מפתה עד שנשכבתי מתחתיה וביקשתי לטעום מזה... היא העבירה לי את הכל לפי וצעקה לי: "תבלע! תבלע! תבלע את זה!" צחוק (חחחח זה כל כך מצחיק לשמוע את שרון צועקת "תבלע" היא לא מוותרת צחוק קריצה)

מעכשיו קוראים לי ג'סטין הבולע טימברלייק Embarrassed קריצה

ואני חי באושר עם קמרון חולת זין דיאז קריצה

סוף

חולה עלייך שרון Heart

ממני לשרון באהבה

Lavelle

124
פורסם במקור ב - 27/02/2011

הדיווח שלי הפעם יהיה קצת שונה מהרגיל. בפגישה הזאת משחק התפקידים לא עמד על הפרק ולא היו תכנונים מוקדמים ותסריטים מטורפים שהכנו מראש, היה זה מפגש רגיל למדיי ביני לשרון, בעצם לא כ"כ רגיל אם לומר את האמת... נוכחה בו גם צלע שלישית מעניינת במיוחד, לא לא מה שאתם חושבים צחוק כשאני עם שרון אז מעדיף להיות רק איתה בארבע עיניים ועם עוד מספר איברים שמשתתפים בחגיגה קריצה

הכל התחיל לפני יותר מחודש כאשר חבר הפורום Venus Butterfly המציא משהו מדהים בדמות שני שרפרפים. אין צורך שאני אחזור על מה שאפשר לעשות עם שני השרפרפים המדליקים הללו אבל אני כן רוצה שתחזרו לדיווח ההוא, במיוחד כדי להתמקד בסיום:

בזמנו כ"כ התלהבתי מכיסא הזיונים הזה שלא יכולתי לחכות לנסות אותו עם שרון ועל כן הזמנתי אותו בדחיפות והודעתי על כך לשרון שהייתה מאוד נלהבת לנסות אותו כבר חיוך גדול. כל הקרדיט כמובן מגיע ל - Venus Butterfly מוחא כפייה

הדלת נפתחה ולפניי עמדה שרון היפייפיה לבושה בסריג לבן וחצאית אדומה מהממת (ישר שמתי לב שזאת החצאית האוורירית האהובה עליי חיוך) אחרי ששרון סיימה להתנפל עליי קריצה היא התנפלה על הכיסא שהיה ארוז בתוך תיק אדום שנראה כמו מזוודה ממש גדולה.

"אני מתה לנסות אותו כבר!" צעקה בהתלהבות שרון וחטפה את התיק מידיי צחוק

ההרכבה שלו קלה למדיי וידעתי כבר בדיוק מה לעשות כי הרכבתי ופירקתי אותו כבר בבית, כך שכל התהליך לא ארך יותר משתי דקות והכיסא היה מוכן ומזומן בשבילנו חיוך גדול

הדבר העיקרי שלא הייתי בטוח לגביו הן הרצועות, אותן שתי רצועות שמלבישים על הכיסא. הערכה מגיעה עם 3 זוגות של רצועות בדרגת גמישות שונה. שני זוגות של רצועות שהן די קשיחות וזוג אחד שהוא הרבה יותר רך. החלטנו ללכת על הרצועות הרכות מה שהתברר בהמשך שלא היה הכי נכון אבל בעקבות זה זכיתי לסצנה מהסרטים! Tongue

את הכיסא הנחנו על מזרון מול המראה כדי להנות מהמראות ולראות איך הכל נראה מהצד.

חזרתי מהמקלחת ושרון חיכתה לי ליד הספה... חיוכה המקסים ממיס אותי כל פעם מחדש.

"איך אני אוהבת את החצאית הזאת!" אומרת שרון ומתחילה לענטז עם הטוסיק שלה מול המראה, מרימה את החצאית, חושפת חוטיני אדום ומצחקקת לעצמה. אחחח איזה חטיף מתוק פשוט לאכול אותה! "את אוהבת את החצאית האדומה ואני אוהב אותך ואותה ואת שתיכן יחדיו מאוד!" אמרתי לעצמי והתקרבתי אליה בחרמנות.
פה קרה קטע ממש מטורף !!!!!!!!!!!
ביקשתי משרון לתאר את המקרה כפי שהיא ראתה אותו בעיניה... הייתי סקרן אש.
אחרי שקיבלתי אישור מההנהלה אני מפרסם את התיאור ששרון כתבה לי בהודעה פרטית...

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

LAVELLE הביא איתו לפגישה סטרפאון מאוד רחב ( יש לגביו איזה תוכנית שבקרוב תגלו) שמיד לבשתי אותו , העמדתי את LAVELLE על הברכיים על הרצפה כך שפניו מול הסטרפאון ואחרי שניפנפתי לו מול הפנים עם הזין החדש שלי Tongue הכרזתי בפניו שאני רוקו סיפרדי ועכשיו הוא ימצוץ לי בשקיקה את הזין הגדול שלי Tongue Tongue Tongue. חחחחחחח איזה פרצוף המום היה ל-LAVELLE צחוק צחוק צחוק
"אז אתה ה-LAVELLE המפורסם מפורום סקס אדיר הא? " שאלתי אותו בתור רוקו סיפרדי ... קראתי את הדיווח שלך עליי" צחוק
LAVELLE ניסה להתנגד ולא רצה להיות עצמו כשאני רוקו סיפרדי צחוק צחוק צחוק וניסה להגיד כמה משפטי מחאה כגון:
" זה לא פייר שאת רוקו סיפרדי ואני עצמי " "אני לא מוכן למצוץ לרוקו סיפרדי!!!" אבל מהר מאוד סתמתי לו את הפה עם הזין הגדול שלי ותוך כדי דפיקת פה נמרצת שעשיתי לו שאלתי אותו אם הוא אוהב למצוץ לי ושמחתי לשמוע שהוא נהנה מכל רגע. חיוך גדול
תוך כדי שהוא מוצץ לי את הזין LAVELLE הצליח להשחיל כמה משפטים כגון: " אני אוהב למצוץ לך את הזין " , "אני המשאבה האורלית שלך רוקו" צחוק
LAVELLE לא הסכים שאני אעשה אותו בטוסיק כי הוא נבהל מהגודל של הכלי שלי צחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]

אחרי שהתאוששתי מחוויית רוקו סיפרדי שעברתי (שרון הורידה את הסטרפאון) חיבקתי אותה והתחלתי לטעום את גופה בנשיקות מהצוואר ועד הטוסיק, מוצץ את פטמותיה ומרפרף עם לשוני על בטנה... שרון תופסת את זייני בשתי כפות ידיה ומתחילה לשחק איתו להנאתה מעמידה לי אותו בשניות.

"אני אוהבת אותך ככה" אומרת לי שרון בחרמנות... יורדת למטה ולוקחת את הזין שלי לפיה, מוצצת בחום ואהבה כמו שרק שרון יודעת, מוסיפה לי קצפת לכל אורך הזין וממשיכה למצוץ את הזין המתוק שלי בחיוך ובהנאה! אני מסובב אותה עם הטוסיק אליי, מנשק אותו, מזיז את החוטיני האדום שלה הצידה וצולל עם לשוני בין פלחיה, בפנים כל כך טוב וחמים! שני פלחיה סוגרים לי על הפנים, אני טובע בפנים ונהנה מהטעם המשובח! חיוך גדול

אחרי כמה דקות אני מושיב אותה על הספה וצולל בין רגליה הפתוחות לרווחה, הכוס שלה לח ודורש ליקוק ושרון רוצה את זה מאוד... ובמהרה היא גומרת וכהרגלה משבחת אותי על כמה שהירידה שלי הייתה מצויינת. Embarrassed

הגיע הזמן של הכיסא להשתתף בחגיגה! אבל לפני שעברנו לסקס התחלנו בעינוגים אוראליים הדדיים. שרון נשכבה עם הפנים מתחת לכיסא ואני נשכבתי מהצד על הרצועות והכנסתי את הזין לפיה בתנוחת L שכזאת. ההתחלה הייתה מהוססת משהו, לא הרגשתי בטוח מספיק להתנדנד על הרצועות כשהזין שלי בפיה של שרון אבל שרון עודדה אותי להתנדנד בלי חשש. שרון שמה רגל על רגל ושכבה בכיף שלה על המזרון כאילו הייתה בחוף הים צחוק שוכבת לה בכיף בזמן שאני מזיין את פיה בגרון עמוק חיוך גדול

בהמשך סובבנו את הכיסא ב90 מעלות כך שהמסגרת שלו הייתה מתחת לגבה של שרון (אחרת אין דרך לעשות את הפוזה הזאת) שמתי לשרון מגבת מתחת לגב כדי שהיא לא תשכב ישירות על המסגרת והתחלתי לזיין את פיה בפוזה הבאה:

המציצה מצויינת והרצועות עושות את רוב העבודה בעזרת תנועות אגן קלות בלבד מצידי.

לא התאפקתי ובמהרה החלפנו תפקידים, אני שוכב עם הפנים מתחת לכיסא ושרון מתיישבת מעליי בצורה הזאת:

איך ששרון התיישבה ככה הכוס שלה נפתח לפניי במלוא הדרו והטוסיק שלה נפרס לצדדים. המחזה מרהיב ואני מתחיל ללקק בשקיקה את הכוס הטעים שלה כשמידי פעם שולח את לשוני אחורה ומרפרף איתו על הטוסיק שלה.

אבל השיא הגיע כאשר שרון התהפכה והתיישבה על הפנים שלי עם כל הגלריה שלה באופן הבא:

פה המחזה היה באמת בלתי נתפס! הכל היה פתוח לרווחה ובתלת מימד שלא ראיתי כמותו. הטוסיק של שרון קיבל צורה מדהימה ושני חוריה היו פתוחים ובלטו החוצה כאילו ממש דורשים שאני אלקק ואמצוץ אותם. שרון התחילה לקפץ על הכיסא והלשון שלי שהייתה ממש מול הטוסיק שלה ניכנסה ויצאה, נכנסה ויצאה מישבנה הטעים! ואאוווו אמרתי לה בזמן שהיא קופצת על פניי ומנסה להבין על מה כל המהומה.. "אם רק היה לך מושג איך הטוסיק שלך נראה מפה!" אמרתי לה בתלהבות ומיד החזרתי את לשוני למקומו הטבעי... "איך הוא נראה?!" שאלה בסקרנות שרון והמשיכה לקפץ...

"אין לי מילים כדי לתאר את זה... זה פשוט מדהים!" עניתי לה מיד והתחלתי להעביר את לשוני על כל הגלריה שלה מלמטה.

לפתע שרון זזה טיפה אחורה והמשיכה לקפץ, הפעם הכוס שלה נוחת על הפה שלי והאף שלי משתפשף על חור ישבנה. שמתי לב ששרון אומנם מקפצת אבל נעזרת גם עם רגליה... משהו פה מוזר חשבתי לעצמי... "שרון תשבי עליי אל תפחדי, תרפי ותשבי עליי כאילו הייתי כיסא" אמרתי לה ואז זה בא! שרון התיישבה עליי והפנים שלי נעלמו בין פלחי ישבנה. זאת הייתה הפעם הראשונה ששרון מתיישבת לי על הפנים עם כל המשקל שלה (זה היה הכי קרוב בפייסיטינג אבל שם הרגליים שלה היו מכופלות על המיטה). היא התרוממה קצת ועוד פעם התיישבה. בלי לשים לב הלשון שלי נכנסה לה עמוק בכוס והאף שלי ממש נכנס לה לישבן וככה בלי תכנון מוקדם הזיון כבר התחיל ושרון הזדיינה עם הפנים שלי בחדירה כפולה! מוחא כפייה

אחרי העינוגים האוראליים התחלנו להריץ על הכיסא את מה שהוא באמת נועד בשבילו: זיון טרמפולינה במינימום מאמץ ובמקסימום הנאה! Tongue

אבל הרצועות הן שם המשחק בכיסא המיוחד ובשלב הזה היינו עדיין עם הרצועות הרכות.

שרון התיישבה על הזין שלי בפוזה הזאת והתחילה לקפץ עליי בהנאה...

החיכוך היה מעולה והמראה מחרמן במיוחד אבל הרגשתי שמשהו לא בסדר ושרון הרגישה זאת גם כן, הקפיצות שלה לא היו חלקות, היא נעזרה בשרירי הרגליים כדי לעלות למעלה ומיד הבנתי שזה לא אמור להיות ככה.

עברנו לפוזה הזאת:

בתקווה שיהיה שיפור אבל שרון פשוט לא הצליחה להתרומם בקלות למעלה וכל הזמן שקעה בכיסא.

זה לא יכול להיות חשבתי לעצמי, אנחנו לא מתפעלים את המכשיר כמו שצריך איפה חוברת ההוראות כשצריך אותה? צחוק

"נחליף את הרצועות" אמרנו יחדיו ומיד שרון זרקה לי סט חדש של רצועות יותר קשיחות ובמהירות הלבשתי אותן על הכיסא כי הייתי כבר מאוד חרמן והשתוקקתי להחזיר את הזין שלי למאורה החמה של שרון. קריצה

הרצועות החדשות היו במקומן ושרון התיישבה עם הטוסיק לכיווני...

פה הסיפור היה שונה לגמרי הרצועות החדשות עשו לגמרי את העבודה ושרון התחילה לקפץ על הזין שלי ללא כל בעיה וללא כל מאמץ. החיכוך מדהים! מרגישים כל סנטימטר משרון, הכל כ"כ הדוק וטוב ושרון כהרגלה מתחילה להתבדח ועושה את עצמה פותחת מגזין וקוראת להנאתה בזמן שמקפצת על זייני צחוק

הגוף של שרון פרוס בשלמות מולי ואני יכול ללטף אותה בכל חלק בגוף ללא כל בעיה וללא כל מאמץ. יותר מכל לא עוזבים אותי המראות של שרון איך שהיא מקפצת ככה כמו על טרמפולינה והטוסיק שלה פרוס לפניי ורק מבקש שאני אלטף אותו ואפליק עליו ואם רוצים ממש לקבל תמונה היקפית אז אפשר לראות איך הכל נראה גם מקדימה בעזרת המראה שהייתה מולנו. חיוך גדול

אחרי כמה דקות של זיון טרמפולינה נמרץ שרון נזכרה בפוזה בעמידה. בהתלהבות רבה היא קיפצה על רגליה והאיצה בי להישען על הקיר עם הכיסא, אני נעמדתי ליד הקיר והחזקתי את הכיסא צמוד לקיר, שרון התכופפה ב 90 מעלות ונשענה עם ידיה על הקיר המקביל (היינו במסדרון). החלקתי את הזין שלי לתוך הכוס החמים שלה והחגיגה התחילה! חיוך גדול

החיכוך לא דומה לשום דבר שחוויתי בעבר וגם שרון הופתעה ממה שהרגישה באותם רגעים, הטוסיק שלה זז קדימה ואחורה ושרון ממש זיינה אותי עם ישבנה שקיפץ כמו יו-יו צחוק

מחזה מדהים מאין כמותו אצבע למעלה

חזרנו למזרון והפעם שרון שוב התחילה לקפץ על זייני עם הפנים אליי. שרון הייתה כל כך מאושרת מהזיון ומהחיוך לא ירד מפניה לרגע. חיוך גדול היינו כמו שני ילדים שקיבלו צעצוע שלא ראו מעולם ועכשיו מגלים עד כמה מהנה הוא יכול להיות. מה שהכי הדהים אותי בכיסא הזה שבגלל ההגבהה שלו ממש אפשר לראות את החדירה מלמטה בתוספת הטוסיק של שרון. זה משהו שבלתי אפשרי לראות בזיון רגיל ובקטע הזה ההנאה היא כפולה.

שנינו אהבנו יותר את הפוזה ששרון יושבת עליי עם ישבנה מופנה אליי, משום מה החיכוך היה הכי טוב ומהנה בפוזה הזאת. שרון הסתובבה והתחילה לדהור עליי בשיא המרץ עולה ויורדת בפוזת הצפרדע במהירות שלא הייתה אפשרית ללא הכיסא הזה. היא מגבירה את הקצב עוד ועוד ואני כבר לא יודע אם זה חלום או מציאות, אני לא עושה שום דבר ושרון לא עוצרת ומקפצת עליי ככל העולה על רוחה, ממש רוקדת עליי עם תנועות האגן שלה עוד ועוד ועוד... ואז אני מתחיל לרעוד בגופי, אני מרפה את כל השרירים אבל הגוף רועד מעצמו ואז אני מתפוצץ בכוס החם שלה והיא ממשיכה לדהור עוד איזה דקה או שתיים מרגישה שזה נמשך יותר מהרגיל... האורגזמה חזקה מאין כמותה ואני פשוט בעננים. אחרי שקמתי לבסוף על רגליי שמתי לב ששנינו יבשים לגמרי, לא הזענו בכלל (כמו שקורה בדר"כ) והזיון היה נמרץ ביותר. זה כוחו של הכיסא זיון קצבי ופרוע - מינימום מאמץ מקסימום הנאה !!! אצבע למעלה

בהמשך אחרי מנוחה קלה של מסאז'הדדי המשכנו להשתולל על הכיסא עד שגמרתי בפיה המתוק של שרון. אין על החיוך של שרון המתוקה כשהיא פותחת את פיה לרווחה אחרי שמקבלת זרע בפה קריצה

אז לסיכום אגיד שהכיסא הזה הוא חוויה אחרת ממה שחוווים בסקס רגיל, הוא לא תחליף לסקס אמיתי שהתרגלנו אליו (במיוחד כי אין קרבה מלאה בין הגבר לאישה כי הכיסא מהווה מאין חוצץ) אבל הוא בהחלט אמצעי לגוון בסקס ולהרגיש אותו בדרך שונה לגמרי ממה שהיינו רגילים עד היום.

אני אחזור ואומר שלהיות מתחת לכיסא כששרון יושבת עליו זה גן עדן במיטבו! Tongue

טוסיק שובב וחצוף שנפתח לפניך במלוא הדרו ורק מבקש שתטעם, תלקק, תרגיש ותהנה ממנו חיוך גדול

חולה עלייך שרון Hug

Lavelle

125

פורסם במקור ב - 08/03/2011

מאז שהבאתי לשרון את כיסא הטרמפולינה לא הפסקתי להזכר בהרגשה, בתחושה, במראות, בהנאה ובכל החושים שמשתתפים בזיון המדהים הזה.

הפעם החלטתי לחקור עם שרון את הכיסא בעוד דרך מיוחדת... פעם אחת לא מספיקה וזה כמו צעצוע או חטיף כזה שרוצים לטעום ממנו שוב ושוב... וכאשר שרון היא זאת שיושבת עליו אז הטעימה היא כפולה וכל מה שאני רוצה באותם רגעים שזה ימשך לנצח ואף פעם לא יגמר...

אבל לפני שהגענו לכיסא התחלנו בסצנה שהייתה יכולה להיות מושלמת אם חתיכת הפאזל החסרה הייתה מונחת במקומה. עד שזה יקרה אני רוצה לספר לכם איך זה היה בפעם הזאת כי אם זה היה כ"כ מציאותי כבר עכשיו אני רק יכול לדמיין איך שרון תתנהג בפעם הבאה קריצה

הפעם שיחקנו במשחק שבו עשינו חילוף תפקידים באמצע.

רוקו סיפרדי וסילביה סיינט בזיון אנאלי סוער על כיסא סקס טרמפולינה !!!

אני: בתפקיד סילביה סיינט (לבשתי חצאית אדומה וחוטיני אדום של שרון חיוך)

שרון: בתפקיד רוקו סיפרדי (שרון לבשה סטרפאון)

* הכתוב מסופר מנקודת מבטה של סילביה סיינט קריצה

כבר מזמן רציתי לפגוש את רוקו סיפרדי בביתו הפרטי, אומנם ניפגשנו כמה פעמים על סט הצילומים אבל תמיד רציתי לפגוש אותו אחד על אחד בביתו הפרטי, באינטימיות מוחלטת כשהזין הגדול שלו בפה שלי ואח"כ בטוסיק השובב שלי Tongue

זה קרה באחד הערבים של חודש מרץ שרוקו האגדי פתח לי את הדלת של הוילה שלו והכניס אותי פנימה. מיד התנפלתי עליו בנשיקות חמות בלחיים וחיבקתי אותו חזק, אחחח אין כמו תחושה של גבר כמו רוקו סיפרדי שנמצא בזרועותייך והכלי שלו בולט ומתחכך במפשעתך חיוך גדול

רוקו הזמין אותי להתרווח על המיטה ומזג לשנינו יין... אחרי כמה לגימות העיניינים התחילו להתחמם והרגשתי כבר חרמנית בטירוף! Tongue

"את אוהבת את מה שיש לי שם?" שאל אותי רוקו והביט איך היד שלי לא מניחה לרגע לכלי שלו...

"בטח אוהבת!" צעקתי לו בשמחה והתנפלתי על הזין שלו כמו שרלילה שלא ראתה זין שבוע צחוק

"כן כן תמצצי! את אוהבת את הזין שלי הא!" צעק רוקו ותפס אותי בשיער כדי שהזין שלו יכנס לי לגרון...

"אני מתה עליו! אבל מתי הוא כבר יכנס לטוסיק שלי?" Embarrassed אמרתי לו בחרמנות והבטתי עליו בטיזריות...

"אמרתי לך כבר שזה יקרה ביום הולדת שלך..." Approve אמר רוקו באסרטיביות...

"אבל אני רוצה עכשיו! Tongue תראה את החצאית המדליקה שלי! ואת הטוסיק השובב שלי! מה לא בא לך עליו?" Embarrassed קריצה אמרתי לו בשובבות תוך כדי שנעמדתי הרמתי את החצאית והתחלתי לענטז מולו עם הטוסיק המדהים שלי שהיה לבוש בחוטיני אדום! חיוך גדול

סילביה סיינט חושפת טוסיק מושלם

רוקו התחיל לסטור על ישבני במרץ אבל אז שם לב שהזין שלו מרגיש לפתע גלמוד מבולבל

"אהה זונה שכמותך! בואי לפה!" צעק רוקו ודחף לי ת'זין שלו בחזרה לפה שלי...

"איזה זונה לא ממושמעת! רוצה בטוסיק אהה? ואני רוצה שתמצצי לי! כן כן בדיוק ככה זונה שלי עמוק ועד הסוף!" Evil Smile צעק בממזריות רוקו תוך כדי שהוא אוחז לי בשיער דוחף את הראש שלי כלפי מטה כך שהזין שלו יכנס לי עמוק בגרון ובנוסף לזה גם מוסיף לי סטירות עידוד על הלחיים הנפוחות שלי Shocked צחוק (נפוחות בגלל המציצה צחוק).

עשיתי עוד ניסיון לפתות את רוקו ואחרי שנעמדתי במהירות הרמתי את החצאית והזזתי את החוטיני שלי הצידה. לרוקו נמאס! הוא נעמד על רגליו הושיב אותי בפראות על המיטה והתחיל לזיין אותי במרץ בפה! מחזיק אותי חזק בראש וממש משתולל על הפה שלי עם הזין המדהים שלו! וחברים אני אהבתי כל רגע ורגע מזה! שרלילה קטנה שכמוני Tongue

רוקו לא נרגע ואחרי זיון פה נמרץ הוא התחיל לגנוח, הוציא את הזין שלו מפי ומילא את הפנים שלי בזרע החם שלו! (בכאילו... נכון לרגע זה קריצה) כל הפנים שלי היו מלאות בזרע וזה היה מדהים בטירוף! Tongue (פה שרון השתוללה לגמרי ועשתה חיקוי מעולה של גבר שגומר על הפנים צחוק)

סילביה סיינט הזונה מקבלת שפריץ של זרע על הפנים

הייתי עדיין חרמנית ורציתי לעבור לזיון אבל להפתעתי הרבה רוקו רצה בדיוק את ההפך...

"נו מה זונה? קיבלת את שלך? זהו עכשיו אני עייף אין לי כוח אלייך יותר... אני רוצה לישון... יאללה עופי מפה!" צעק רוקו אחרי שהקים אותי מהמיטה שלו בכוח פתח את הדלת ונתן לי בעיטה בתחת! ממש העיף אותי החוצה ובעצמו נשכב לישון. Ouch (אחרי ששרון עם בעיטה בתחת העיפה אותי מעבר לארון היא נשכבה על המיטה והתחילה לנחור צחוק)

הייתי קצת המומה מרוקו ולא הבנתי מה פשר ההתנהגות שלו... החלטתי לתת לסוס הפרא שלי את מנוחת הלילה שלו ולחזור אליו מחר בבוקר, אין סיכוי שאני לא אתפוס אותו חם בבוקר קריצה

(שרון התחרפנה לגמרי בסצנה הזאת שעשינו, לא שיערתי לעצמי שאחת הפנטזיות הפרועות שלה היא להיות גבר ולפרק לבחורה שלו ת'צורה! צחוק)

* חילוף תפקידים: אני בתפקיד רוקו סיפרדי ושרון בתפקדי סילביה סיינט.

* הפעם הכתוב מסופר מנקודת מבטו של רוקו סיפרדי.

הייתה זאת שעת בוקר שבה שכבתי על המיטה ישן כמו תינוק. הרגשתי מישהי מתחככת לי בגב, הסתובבתי לפתע וראיתי את סילביה סיינט לידי! Tongue

הופתעתי מאוד לראות אותה לצידי במיוחד אחרי מה שקרה אתמול בלילה, כנראה שהיין קצת עלה לי לראש קריצה. סילביה לבשה חצאית ג'ינס עם גופיה שחורה ונעמדה על ארבע מעליי כמו חתולה חרמנית. כימוריי גופה הוציאו אותי מדעתי וחברי היקר אותת לי מלמטה... קריצה

"ואווו איזו זיקפת בוקר!" אמרה סילביה בהתלהבות והתחילה ללטף לי את הזין בשקיקה. בלי יותר מידי דיבורים התחלתי לנשק אותה בגופה. הורדתי ממנה את החולצה ובעקבותיה את החזיה. החזה שלה רך וחמים והפטמות שלה דורשות ליקוק מיידי. אבל אני רציתי לטעום קודם ממקום אחר בגופה. הטוסיק השובב שלה מאוד קרץ לי והמחזה המדהים של הטוסיק שלה מורם למעלה הוציא אותי מדעתי! מוחא כפייה

זחלתי לידה ובעודה ממשיכה לשבת על ארבע הזזתי את החוטיני שלה הצידה. שני איבריה המדהימים הופיעו מולי בשיא תפארתם ומיד התחלתי לחקור אותם לעומק עם לשוני השובבה.

הייתי יכול ללקק לה שם לנצח אבל החלטתי לעבור ולפנק את סילביה בפטמות הטעימות שלה. אחרי שהן הזדקרו בצורה מדהימה מהלשון שלי הורדתי את החצאית של סילביה והשכבתי אותה על הגב.

"איזה רומנטי אני היום!" חשבתי לעצמי ומיד צללתי בין רגליה הפתוחות אל הכוס המתוק שלה.

אחרי כמה דקות של ליקוק נמרץ סילביה גמרה וחיוך ענקי הופיעה על פניה... חיוך גדול

"זה היה מצויין! Tongue אני רואה שהיום אתה מתנהג שונה לגמרי... עכשיו אתה בטח רוצה מציצה הא? אז זהו שלא תקבל!" צחוק התחילה סילביה להתפקע מצחוק והותירה אותי קצת בהלם Shocked (באמת נבהלתי לרגע צחוק שרון משחקת בכזאת צורה אמינה עד שלפעמים אני באמת מאמין לכל מה שהיא אומרת Embarrassed)

"אין מציצה אין בעיה אז אני אמשיך לאכול אותך שם למטה" אמרתי לעצמי והרמתי את רגליה למעלה. התחלתי לטרוף את שני חוריה של סילביה בשקיקה עד שהיא התחילה לקפץ ולצחוק. כמו ילדה טובה היא התיישבה בדוגי על המיטה וקיבלה את הזין הקשיח שלי לפיה המתוק ששם מקומו קריצה

אחרי מציצה נהדרת על המיטה שם סילביה קיבלה דפיקת פה טובה היא ביקשה לנסות את הכיסא סקס טרמפולינה החדש שלי שהיה מונח באמצע הסלון.

"מה זה הכיסא המעניין הזה שיש לך שם?" שאלה סילביה בסקרנות...

"אהה זה כיסא הזיונים שלי בא לך לנסות אותו?" שאלתי את סילביה המחוייכת...

"כן בשמחה בוא ננסה אותו!" חיוך גדול אמרה סילביה בשובבות.

הפוזה הראשונה שרציתי לנסות הייתה שסילביה שוכבת מתחת לכיסא עם הפנים ואני בא מעליה ומתחיל לזיין את פיה מלמעלה...

ההתחלה הייתה קצת מהוססת אבל במהרה הקצב גבר והתחלתי להתנדנד על הכיסא במרץ בעידודה של סילביה השובבה (חחח היה איזה קטע מצחיק שהביצים שלי נתפסו ברצועה ובקושי הצלחתי להגיע לפה של שרון אז שרון אמרה לי: "אין בעיה לא רוצה מציצה אז אני אעשה לך ביד" והתחילה לעשות לי ביד, שנינו התפקענו מצחוק. כאשר תפסתי את הרעיון הקצב של המציצה היה כ"כ מהיר וההרגשה הייתה כמו מציצת ואקום מטורפת! הרגשה של זיון לכל דבר חיוך גדול)

בהמשך נשכבתי מתחת לכיסא וסילביה התיישבה על הפנים שלי עם הגלריה אחורית שלה והתחילה לקפץ לי על הפנים עם הכוס והטוסיק שלה להנאתה ולהנאתי גם כן קריצה

אחרי שטרפתי את שני חוריה שהיו פתוחים לרווחה בשקיקה התחלתי לחקור את שני חוריה היפים עם האצבעות שלי (לבשתי כפפה כמובן), אצבע אחת בטוסיק ואצבע שניה בכוס. סילביה התחילה לקפץ במרץ וממש הזדיינה עם האצבעות שלי בחדירה כפולה! חיוך גדול (המראה בלתי נתפס! גן עדן! וההרגשה להיות ככה מתחת לשרון ובמיוחד בתוך שרון היא פשוט מדהימה Tongue)

אחרי כמה דקות בפוזה הזאת החרמנות כבר יצאה לי כמו קיטור מהאוזניים, נעמדתי והשענתי את סילביה על השולחן, חדרתי לתוך הכוס שלה והתחלתי לדפוק אותה במרץ תוך כדי הפלקות על ישבנה הדורש...

תהיתי לעצמי למה סילביה לא מבקשת דפיקה אנאלית כמו שהיא ביקשה ואף התחננה אתמול?

סילביה אמרה בתשובה שהיא תשמח מאוד וכבר עשתה תנועות של מתעניינת (התחילה להוציא את הזין מהכוס) אבל אני הצמדתי אותה בחזרה אליי והמשכתי לזיין אותה בכוס החם והרטוב. חיוך גדול

חזרנו לכיסא וסילביה התחילה לקפץ על הזין שלי בפוזה הזאת:

ההרגשה פשוט נפלאה החיכוך מדהים ומראה גופה של סילביה שמקפצת לא ניתנים לתיאור... ואז אחרי כמה דקות הרגשתי משהו שונה, לפתע החיכוך התעצם והחדירה הייתה צפופה להפליא!

"אני מרגיש משהו שונה פתאום..." אמרתי לסילביה המקפצת...

"באמת? אצלי הכל כרגיל..." אמרה סילביה באדישות והמשיכה לקפץ עליי.

"רגע! זה מה שאני חושב שזה? הזין שלי בטוסיק שלך?!" Shocked שאלתי את סילביה בהלם מוחלט צחוק

"חה חה חה !!! הזין של רוקו סיפרדי אצלי בטוסיק!!!" צחקקה סילביה והייתה מאוד גאה שהצליחה לרמות אותי ככה שהתיישבה על הזין שלי עם ישבנה בלי ששמתי לב (טוב ברור ששמתי לב הכל היה חלק מהמשחק אבל התחושה שהרגשתי באותם רגעים לא הייתה דומה לשום דבר שחוויתי אי פעם, אחרי אינספור זיונים רגילים ואנאליים עם שרון הפעם זה היה שיא השיאים, ההרגשה דומה לזיון רכיבה רגיל על הכיסא, הרגשה של מציצת זיון שכזאת, אבל הפעם "המציצה" הייתה הרבה יותר הדוקה, יותר הדוקה ממציצת הואקום המפורסמת של שרון והשיא כמובן הגיע בהמשך!)

"לאאאאא! זאת הייתה צריכה להיות מתנת היום הולדת שלי!" צעקתי לסילביה שמצידה המשיכה לקפץ בכיף שלה בקפיצות אנאליות על הזין שלי חיוך

"טוב לא רוצה לא צריך!" אמרה סילביה והחזירה את הזין שלי לכוס. צחוק

הזיון הלך ותפס תאוצה, סילביה התיישבה עליי בפוזה הזאת והמראה היה מדהים ביותר! חיוך גדול

שנינו הבטנו על הזין שנכנס ויצא מהכוס ופיטפטנו על החדירה שנראית פשוט מצויין בפוזה הזאת חיוך גדול

עברנו לפוזה הבאה:

התחלתי לזיין את סילביה במרץ בכוס לצלילי הפליקים של המפשעה שלי שנחתה על הישבן התפוחי של סילביה! (הפוזה כשלעצמה מאוד מחרמנת ומגניבה אבל לא הכי נוחה לביצוע, בגלל הרצועות החדירה לא הכי חלקה והזוית הייתה לא הכי נוחה לשרון... תוך דקה מיצינו את הפוזה)

מפה עברנו לדוגי על הכיסא:

היה משעשע אבל לא מה שחשבנו (שרון כל הזמן שקעה על הרצועות וזה היה הדוגי הכי מוזר שיצא לנו לעשות צחוק בקטע הזה הכיסא נופל חזק. שרון רגילה לקונטרות חזקות בזמן זיון הדוגי והכיסא פשוט הפריע לשנינו לזוז כמו שצריך, היה משעשע וטוב שהיה קריצה)

נשכבתי שוב מתחת לכיסא וסילביה התחילה לרכב עליי במרץ, קצת בכוס ואז קצת בטוסיק וככה חוזר חלילה עד שלבסוף החדירה את זין שלי לישבנה והתחילה לרכב עליי במרץ.

"ואווו איזה כיף! את יודעת מה? אני אשכב לי פה בכיף... לילה טוב!" אמרתי לסילביה ונשכבתי על המזרון בכיף שלי עם הראש על הכרית (שרון הביאה לי כרית אצבע למעלה)

"אני אראה לך עכשיו לילה טוב! אתה ישן? הביצים שלך אצלי ביד!" Evil Smile הצהירה סילביה והתחילה למחוץ את הביצים שלי צחוק (שרון עושה את זה כרגיל בטעם ולא מגזימה בזה, ההרגשה נהדרת להרגיש את כף ידה של שרון מוחצת את הביצים קלות חיוך)

"איזה כיף הזין של רוקו סיפרדי אצלי בטוסיק! מייאאאאאאוווו... מייאאאאאאוווו... יללה סילביה כמו חתולה חרמנית וקיפצה עליי במרץ חיוך גדול

אחרי כמה דקות הגיעה הגמירה שהוציאה אותי מדעתי!!! (איזה 40 שניות של אורגזמה שטרם חוויתי! גם פוזה לא שיגרית וגם זיון אנאלי... הייתי בגן עדן ולא רציתי לחזור משם צחוק קריצה)

סילביה הייתה ממש מאושרת מהזיון הנמרץ ונפרדנו הפעם בנשיקה חמה בלחי... חיוך גדול

כעבור כמה ימים בביתו של רוקו...

"רוקו... רוקו... תתעורר! " צעקה מישהי מעליי תוך כדי שמשהו לח השתפשף לי על הלשון (חחח עשיתי את עצמי ישן עם הלשון בחוץ צחוק)

"האאא? מההה? מי זאת? אהה סילביה זאת את... מיד זיהיתי אותך מאחורה... מה את עושה פה? בעצם זה לא משנה אני שמח שהגעת!" Tongue אמרתי לה בשמחה והתחלתי לטרוף בליקוק נמרץ את הכוס ואת הטוסיק שלה.

"מה אני עושה פה? הייתי צריכה לטוס הבוקר לצילומים אבל הטיסה שלי התעקבה אז החלטתי לקפוץ אלייך וללמד אותך לקח! איך העזת להעיף אותי אז ככה מהבית בבעיטה כאשר רציתי סקס הא? קיבלת את שלך (מציצה) והיית מסופק? ומה איתי? הא מנוול שכמוך! אני אראה לך מה זה!" כועס צעקה סילביה בעצבים והתחילה למצוץ לי במרץ תוך כדי שרכבה על הפנים שלי בפייסיטינג עצבני צחוק

"כן כן זונה קדימה תמצצי ת'זין שלי ואל תשכחי למצוץ לי גם את הביצים!" צעקתי לה והתחלתי לצחוק...

"אני אראה לך מה זה זונה!!! כועס מי הזונה עכשיו הא? מי הזונה? אתה הזונה שלי רוקו אתה הזונה!!! " Evil Smile צעקה סילביה ואחרי שחנקה אותי קצת עם הטוסיק שלה התחילה למצוץ לי את הביצים.

"הווו כן מצויין בדיוק ככה... המממ תזהרי שם, חסר לך ואת נושכת לי את הביצים!" צחוק אמרתי לה בהתגרות...

כמובן שזה מה שסילביה עשתה (זאת גם דרך לבקש קריצה) והתחילה לתת נשיכות מחרמנות לביצים שלי Tongue

הייתי כבר חרמן טילים ואחרי שסילביה ליקקה לי את הזין לכל אורכו עם הלשון החמה שלה כמו חתולה חרמנית, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה. פה כבר נכנסתי לשיגעון! והתחלתי להקפיץ את סילביה בזיון טרמפולינה מדהים במשך כמה דקות (שום כיסא לא יחליף את הדבר האמיתי Approve Cool) עד שאפסו כוחותיי... צחוק

סילביה החליטה שנשחזר את מה שעשינו לפני כמה ימים... קריצה

כמובן שהסכמתי איתה בשמחה ואחרי שסילביה התיישבה בדוגי עם הטוסיק שלה למעלה, התיישבתי מולה והכנסתי את הזין הקשיח שלי לפיה החמים והמתוק! חיוך גדול

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב מציצת דוגי קטלנית וגמירה בפה

אחרי כמה דקות של מציצה נהדרת רוקנתי את אשכיי לפיה החמוד של סילביה בכמות זרע נכבדה ביותר. היא פתחה את פיה לרווחה והראתה לי את הכל בחיוך גדול... חיוך גדול

חיבקתי אותה בחום ואיחלתי לה הצלחה בצילומים... עד לפעם הבאה שניפגש... חיוך גדול

סוף

היה פשוט מדהים! Tongue

אבל זה לא היה קורה ללא שרון. אני יכול לומר בביטחון מוחלט שהיא הבחורה הכי מדהימה שיצא לי לפגוש ולהכיר מאז ומעולם.

שרון את כך כך יפה מבפנים לא פחות ממה שאת יפה חיצונית.

את חכמה, מעניינת, מדליקה, מצחיקה ולעיתים גם שובבה קריצה

תודה לך על המפגש הזה ועל כל המפגשים המדהימים שהיו לנו בעבר...

אוהב אותך מאוד ומחכה לפגוש אותך שוב בקרוב.

Heart Heart Heart

Lavelle

126

פורסם במקור ב - 13/03/2011

לפעמים רגעים שכאלה שווים את הכל. אלה רגעים שלא שוכחים הרבה זמן ורק משחזרים אותם בראש שוב ושוב עד שנדמה שהיה זה מאין חלום. אבל אין מדובר פה כלל בחלום אלא במציאות שעולה על כל דימיון, מציאות שבה רואים את שרון מגשימה פנטזיה, מגשימה אותה ללא גבולות כמו שרק היא מסוגלת להגשים...

לאחר תסריט מדליק שכתבתי לשרון נפגשנו בערב קריר אחד ויצאנו להרפתקה חסרת גבולות בדירתה האינטימית לא לפני שהתחממנו יחדיו במקלחת משותפת קריצה

הנסיכה טאמינה מזיינת בפה את הנסיך דאסטאן עם הסטרפאון! גומרת לו על הפנים ובפה מלבי והוא בולע בכיף!!!

אני: הנסיך הפרסי דאסטאן

שרון: הנסיכה טאמינה

שלום לחברי הנכבדים ולפשוטי העם אני הוא הנסיך הפרסי דאסטאן

כבר מזמן תכננתי להציע לנסיכתי האהובה טאמינה

נישואין ועל כן הכנתי טבעת יפייפיה בדיוק לרגע הזה (שרון הכינה טבעת שלה למשחק).

דפקתי על דלת חדרה של טאמינה בארמון והיא קראה לי להכנס פנימה. התרגשות פתאומית אחזה בי ולא יכולתי להסתיר אותה, נשמתי נשימה עמוקה וצעדתי לחדרה. מצאתי את טאמינה יושבת על משענת היד של הספה רגל על רגל ומביטה בי במבט ממזרי.

"שלום נסיכתי היקרה מה שלומך היום?" חיוך שאלתי אותה וליטפתי אותה בעורפה...

"הכל בסדר" חיוך אמרה הנסיכה והמשיכה להביט בי במבט מוזר שכזה...

"נסיכתי היקרה... בטח הרגשת שהרגע קרב והיום זה היום שאני עושה את המעשה... נסיכתי היפה האם תסכימי להיות אישתי?" שאלתי אותה בעודי קורע ברך וחושף בפניה טבעת יהלומים, מביט בעיניי השקד הנוצצות שלה ומחכה לתגובתה בקצור רוח משווע...

"אתה מציע לי נישואין?" Ermm שאלה טאמינה והביטה לעברי בצורה מוזרה...

"כן נסיכתי האם תהיה לאישתי?" חיוך גדול שאלתי אותה שוב ונשקתי לידה...

"אני מסכימה אבל בתנאי אחד! שתגלה לי איפה נמצא פגיון חולות הזמן!" אמרה באסרטיביות הנסיכה ולפתע ההבעה על פניה השתנתה... Evil Smile

"אני לא יודע על מה את מדברת..." מבולבל אמרתי לה בחשש קל וענדתי את הטבעת על האצבע שלה...

"אתה לא יודע על מה אני מדברת???!!! אולי זה יזכיר לך!!!!!!!" Evil Smile צעקה הנסיכה ואחרי שנעמדה על רגליה היא שלפה מתחת לחצאית סטרפאון בגודל מפלצתי, דחפה אותו לפי והתחילה לזיין אותי במרץ בפה.

"תגלה לי מיד איפה הפגיון! אתה נהנה למצוץ? אני מזיינת אותך בפה! תגלי לי מיד איפה הוא! אני הסכמתי להתחתן איתך! הוווו כן כן... כןןןןןןןןןןןן זה מתקרב האאאאאאאא כן אתה מוצץ מצויין, אתה נהנה למצוץ ?" צחוק שאלה הנסיכה והתפקעה מצחוק...

"ואאאוווו נסיכתי מאיפה הבאת את זה עכשיו? מה קרה לך?" Shocked שאלתי אותה בהלם מוחלט.

"קח אותו מהר בפה ואל תדבר שטויות, איזה מוצץ אתה!" צחוק צחקקה הנסיכה והמשיכה לזיין את פי בלהט. ואז קרה משהו אדיר! הנסיכה שלפה את הזין מפי והתחילה לגנוח בעודה משפריצה על פניי כמות רצינית של נוזל לבן, צוחקת וצוחקת ללא הפסקה, נהנית מההצגה של עצמה. ישבתי שם כמו שרמוטה שפניה מלאות בזרע והבטתי בה בהלם קל עם חיוך נבוך על פניי. Embarrassed צחוק

(טוב רק כדי להסביר מה קרה כאן. זה היה סטרפאון חדש ש Venus Butterfly הכין עבור שרון, זה סטרפאון שאפשר למלא אותו בחומר אכיל כלשהו ואז להשפריץ איתו ממש כמו הדבר האמיתי, מילאנו אותו במלבי. התוצאה אכן יותר ממדהימה! Tongue אני הרבה זמן לא זוכר את שרון מתפרצת בכזאת שמחה ומתפקעת מצחוק איזה 5 דקות ברציפות, איך שהיא חיה את הרגע ונהנית מהפנטזיה של עצמה! זה עשה אותי מאוד מאושר גם כן, כי כאשר שרון נהנית אני נהנה. לראות את החיוך והאושר על פניה שווה יותר מהכל מבחינתי ומה שבא אח"כ זה רק בונוס קריצה)

פניי היו מלאות בנוזל הלבן אבל הנסיכה לא הסתפקה בזה. בזמן שהחומר הלבן טפטף מפניי היא דחפה בחזרה את הזין הגדול שלה לפי והמשיכה להשפריץ לי בפה! כמות ענקית של חומר מילאה את פי והלחיים שלי התנפחו (התנפחו על אמת! הייתה שם כמות ענקית! צחוק) פתחתי פה גדול והראתי לה את החומר הלבן שמילא את פי ואז בלעתי הכל בשקיקה כמו שרלילה טובה צחוק

"איזה בולע אתה! חה חה חה !!!" צחוק צחוק צחוק המשיכה הנסיכה להתפקע מצחוק בעודי מנסה להבין מה קרה? ממשיך להביט לעברה בחיוך נבוך אבל מאוד מרוצה קריצה

(ללא ספק אחת הסצנות הכי גדולות שיצא לי לחוות עם שרון, רגע בלתי נשכח שישאר חקוק אצלי בזכרון לנצח)

לאחר ששטפתי את פניי חזרתי לחדר שם הנסיכה טאמינה ישבה בשובבות על המיטה וצחקקה לעצמה. הבנתי שאיו לי בררה אלא לתת לה את הפגיון הנכסף שהיא כ"כ חפצה בו. הוצאתי את הפגיון ממחבואו והושטתי לה אותו בחיוך רחב... מחכה בקוצר רוח לבדוק איך היא תפעיל אותו קריצה

"זה פגיון חולות הזמן?" שאלה בסקרנות הנסיכה ובחנה אותו בעניין רב. (הפגיון היה הויברטור המנומר של שרון)

"כן זה הפגיון... עכשיו מסקרן אותי מה ברצונך לעשות איתו נסיכתי היקרה" חיוך גדול אמרתי לה והתיישבתי על ברכיי מולה.

"אני רוצה לדחוף אותו לכוס!" Tongue צעקה הנסיכה בשמחה ופתחה את רגליה לרווחה, את תחתניה השחורות היא הזיזה לצד וחשפה כוס ורוד ויפה ואפילו לח משהו הייתי אומר. קריצה בלי להסס טיפה היא דחפה את הפגיון למאורתה הורודה והתחילה לזיין את עצמה בסקרנות ובציפייה...

"המממ אתה בטוח שזה הפגיון?" שאלה הנסיכה והביטה בי בחשדנות קלה...

"כן זה הפגיון שכל כך רצית! מה את לא מרוצה? תני לי לנסות אולי את לא מפעילה אותו כמו שצריך" קריצה אמרתי לה ולקחתי את המושכות, אוחז בפגיון ומזיין אותה בשמחה בכוס הורדרד והרטוב שלה חיוך גדול

"מה נראה לך שאתה עושה שם? אתה סתם רמאי! זה לא הפגיון האמיתי, אני לא מרגישה שמשהו קורה... אל תעבוד עליי!" אמרה הנסיכה והתרוממה מעט...
"זה הפגיון האמיתי!!!" Tongue צעקה הנסיכה בשמחה ושלפה את הזין הקשיח שלי (שהיה כמו אבן) מתוך תחתוניי (אתם רק יכולים לתאר לעצמכם איזה חרמן הייתי באותו שלב, אחרי ההתחרמנות עם שרון במקלחת ואחרי שראיתי את שרון מזיינת את עצמה עם הויברטור).

"נכון מאוד! זה הפגיון האמיתי! ההוא (הויברטור) סתם פגיון מזוייף! סוף סוף את מבינה שהפגיון שכל כך רצית היה כל הזמן מול עינייך, עכשיו בואי נראה אותך מגלה איך מפעילים אותו קריצה

הנסיכה טאמינה לקחה את הפגיון (הזין) לפיה והתחילה למצוץ אותו בשקיקה במציצה רטובה ועמוקה. אחרי כמה דקות הנסיכה קצת התבאסה ששום דבר לא קורה ורצתה בינתיים לקבל פינוק בטוסיק. קריצה היא הסתובבה אליי כשהיא על ארבע על המיטה והרימה את ישבנה גבוה למעלה.

הרמתי את החצאית שלה ונחשף בפניי הטוסיק המלכותי של הנסיכה, עגול וקטן ותפוחי שתחתון חוטיני שחור חצה אותו באמצע, מה עוד יכולתי לבקש? שאלתי את עצמי והתנפלתי על הטוסיק שלה ברעב גדול. נישקתי, ליקקתי ופשוט אכלתי את ישבנה ואת הכוס המתוק שלה והנסיכה צחקקה ואהבה כל רגע מזה... ואז היא נשכבה על גבה והמשיכה לחייך אליי בשובבות ובעיניים חרמניות במיוחד. הורדתי ממנה את הבגדים במהירות ונשכבתי מעליה, מנשק ומלקק את שדיה ופטמותיה ויורד בליקוקים ונשיקת חמות על בטנה עד שמגיע בין רגליה... לנסיכה היה קשה להפרד מהפגיון שאחזה אותו בחוזקה בידה וקשיחותו הרבה הדליקה אותה מאוד! על כן היה צריך לגאול את הנסיכה מחרמנותה הרבה! קריצה התחלתי ללקק לנסיכה בין רגליה את הכוס המתוק והרך שלה, המרקם עדין וחלק כ"כ ממש כמו מעדן מלכים! אני מלקק ומלקק והיא מגיבה בהתאם עם כל גופה, הבעות פניה משתנות והיא נושכת את שפתיה, אגנה זז ובטנה מתכווצת שוב ושוב, נשימות מהירות בוקעות מפיה ופטמותיה מזדקרות על שדיה. היא גורמת בהנאה ועיניה זורחות, פניה מביטות בי בחיוך רחב ונראה שהיא רוצה עוד! קריצה

"אני חושב שזהו עכשיו את מרוצה ומסופקת, נכון נסיכתי היקרה?" שאלתי אותה ונשכבתי על הצד כשפניי מול הכוס היפה שלה.

"לא אני עדיין רוצה את הפגיון! אני רוצה להכניס אותו לתוך הכוס!!!" Tongue צעקה בשמחה הנסיכה ואחרי שתפסה אותו בידה התחילה למצוץ אותו שוב בחרמנות ובשקיקה במציצה עמוקה ורטובה. חיוך גדול

"קדימה בוא תראה לי באיזו פוזה הפגיון הזה מתחיל לפעול! אני כבר חסרת סבלנות!" Tongue צעקה הנסיכה וקיפצה על רגליה.

"בואי נתחיל בעמידה ונראה איך הפגיון מגיב..." אמרתי לה ובמהרה עברנו לעמידה כשהיא נשענת על השולחן ואני תוקע אותה חזק בכוס הקטן שלה חיוך גדול

"זאת הפוזה שבה הפגיון יתחיל לעבוד?" שאלה הנסיכה בסקרנות...

"את זה את תצטרכי לגלות בעצמך" אמרתי לה וחייכתי בממזריות... Evil Smile

"ואאוו זאת פוזה מגניבה ביותר!" Tongue הצהירה הנסיכה טאמינה...

"כן את מרגישה את זה?" שאלתי אותה בסקרנות והפלקתי על ישבנה.

"כן אני מרגישה שהפגיון מתחיל להתחמם!" חיוך גדול אמרה הנסיכה בשמחה...

לאחר כמה דקות הנסיכה התחילה לאבד את הסבלנות והצהירה שהפגיון לא עובד...

"בוא ננסה פוזה אחרת, נדמה לי שזה לא עובד ככה" אמרה הנסיכה בבילבול קל.

עברנו לפוזה הבאה על המיטה והנסיכה התחילה לקפץ עליי בשקיקה חיוך גדול

"נו אז זאת הפוזה?" שאלה שוב הנסיכה בחוסר סבלנות...

"אני חושב שכן אבל אנחנו עדיין בבדיקה תני לפגיון זמן הוא כבר יעשה את שלו..." קריצה אמרתי לה והמשכתי לזיין אותה ולהתענג על גופה המדהים.

"קדימה בוא נעשה עוד פוזה! אתה שיקרת לי עכשיו!" כועס אמרה בכעס הנסיכה...

השכבתי את הנסיכה על הגב ואחרי שהרמתי את רגליה למעלה על כתפיי התחלתי לזיין אותה במרץ חיוך גדול

"אז זאת הפוזה? אויי ואבויי לך אם אתה עובד עליי!" כועס אמרה הנסיכה הכועסת צחוק

הזיון בפוזה הזאת היה מצויין, הפגיון שחה להנאתו בכוס הרטוב של נסיכתי ואני ליקקתי בהנאה את כפות רגליה שהיו ממש מול פנים שלי חיוך גדול

"אאאהההה עוד פעם שיקרת לי! זאת לא הפוזה... הנה לך! הנה לך! כועס אני יודעת שזאת לא הפוזה, תגלה לי מיד פוזה אחרת!" צעקה הנסיכה בחוסר סבלנות וסטרה לי על הלחיים עם כפות רגליה צחוק

עברנו לפוזה הזאת... חיוך גדול

אחרי כמה דקות של זיון הנסיכה שוב איבדה את סבלנותה...

"שום דבר לא קורה!!! איזה רמאי אתה!" צעקה הנסיכה ונתנה לי בעיטות בתחת עם כף רגלה תוך כדי שזיינתי אותה במרץ צחוק

עכשיו אני ארכב עלייך! אתה והפוזות שלך!" כועס צחוק צעקה הנסיכה ועלתה עליי לרכיבה פרועה חיוך גדול

שתאשים את עצמה עכשיו אמרתי לעצמי תוך כדי שנהניתי מאוד מאיך שהיא דהרה עליי במלוא המרץ כשאני אוחז בישבנה ומוצץ את פטמותיה הורודות. חיוך גדול

אבל הנסיכה לא התייאשה גם הפעם והתיישבה על ארבע, פוקדת עליי לחדור לתוכה בפוזת הדוגי חיוך גדול

הזיון הפך במהרה לפראי ביותר ודהרנו יחדיו לשחקים בקצב מסחרר עד שזה קרה! חיוך גדול

"ואאווו הרגשתי את זה! הפגיון עבד, הוא עשה שם תזוזות ואפילו ירה שם משהו" צחוק אמרה בשמחה הנסיכה טאמינה וחיבקה אותי בשמחה Hug

עכשיו אני יודעת את הסוד של הפגיון! אז מתי כבר מתחתנים?" Tongue שאלה הנסיכה והמשיכה לחבק אותי בשמחה... קריצה

לאחר מספר ימים במיטתם של הנסיך והנסיכה...

שכבתי להנאתי נח את מנוחת הצהריים המלכותית שלי כשלפתע הנסיכה טאמינה התיישבה על הפרצוף שלי עם ישבנה... הכוס הלח שלה פגש את שפתיי וישבנה התיישב בדיוק על האף שלי. המחזה מרהיב והטעם משובח! רק מה הנסיכה לא הייתה כ"כ שמחה צחוק

"הנסיך! הנסיך דאסטאן!" קראה הנסיכה טאמינה בקולה המתוק...

התחלתי להתפקע מצחוק וללקק בשקיקה את הכוס ואת הישבן של הנסיכה, ישבן כזה מלכותי ומתוק לא טעמתי מעולם חיוך גדול

ומה הצחיק אותי כל כך אתם שואלים? הנסיכה המתוקה התחילה לתת ביסים לביצים שלי עם שיניה החדות, ביס ועוד ביס ועוד ביס וזה פשוט לא נגמר, כל כך מדגדג ומהנה בבת אחת! הלשון שלי בכוס שלה והביצים שלי בפיה! מה צריך נסיך לבקש יותר מזה? צחוק

"מה כל כך מצחיק אותך הא? מה אתה צוחק שם?" כועס צחוק שאלה הנסיכה והתחילה לחנוק אותי עם ישבנה...

"הנה לך! אני נורא עצבנית עלייך! סתם רימית אותי עם כל הפוזות האלה! בסוף הייתי צריכה לגלות בעצמי את הפוזה שהוא עובד בה!!!" כועס צחוק אמרה הנסיכה בכעס והתחילה למצוץ את הזין שלי בשקיקה.

"נו מה חשבת שיאכילו אותך עם כפית ויגלו לך את הכל?" צחוק אמרתי לה והתחלתי להתפקע מצחוק לתוך הכוס שלה...

"מה??? מה אמרת שם?!!!! חתיכת מנוול מה אתה חושב שאתה עושה? אתה עוד מתחמק ממני הא?" צחוק צעקה הנסיכה טאמינה והשיגה אותי עם הטוסיק השובב שלה קריצה (חחח הלכתי עם הראש אחורה ושרון התחילה לרדוף אחריי עם הטוסיק השובב שלה, מתיישבת עליי כל פעם מחדש עם ישבנה צחוק)

היא התחילה למצוץ את הביצים שלי בשקיקה בשילוב נשיכות קלות ומציצה משובחת על הפגיון שהיה כבר קשיח מתמיד ומוכן לפעולה חיוך גדול קריצה

"עכשיו אני רוצה שוב להפעיל את הפגיון הזה!" הצהירה בשמחה הנסיכה טאמינה ועלתה על הפגיון ברכיבה הפוכה. הפגיון קשיח וחודר עד הסוף בכוס הרטוב של הנסיכה שרוכבת עליו במרץ בזיון טרמפולינה מהסרטים! חיוך גדול

"דיווו !!! דיייווווו !!! דייייייייווווווווו !!!" Tongue Tongue Tongue צעקה הנסיכה בשמחה וקיפצה על הפגיון בחרמנות, נהנית מכל רגע שהפגיון הנכסף והקשיח מעניק לה קריצה

ואז אחרי כמה דקות היא הסתובבה והתיישבה על ארבע, היא המשיכה למצוץ את הפגיון, מצצה ומצצה ומצצה עד שהוציאה ממנו את החומר שכל כך רצתה והוא נשפך לפיה לשמחתה הרבה... היא הביטה בי בהנאה ופתחה את פיה לרווחה בחיוך גדול, מראה לי את החומר הרב שהיה בתוך פיה מהדר את לשונה האדומה... חיוך גדול

זאת נסיכה כלבבי! אמרתי לעצמי וחיבקתי אותה בחוזקה Heart קריצה

סוף

שרון את מדהימה ושובבה מתמיד... לשמוע את הצחוק שלך ולראות את החיוך שלך גורמים לי לאושר עילאי! והסצנה עם הסטרפאון המשפריץ זה משהו בלתי נשכח! מוחא כפייה

אין לי מילים כדי לתאר את ההנאה שאני חווה איתך... Hug

Heart Heart Heart

Lavelle

127

פורסם במקור ב - 03/04/2011

המפגש הפעם היה מפגש מיוחד, כ"כ מיוחד שהוא משאיר טעם של עוד... עוד שמחה, עוד ריגושים, צחוקים, הנאה, סקס נהדר... בילוי אולטימטיבי עם שרון הנפלאה!

המשחק הפעם מורכב משתי מערכות, בכל מערכה זוג (גבר ואישה).

מערכה ראשונה:

ביורן בורג חובט אייס בישבנה של בריג'יט נילסן ומלמד אותה לשחק טניס במכות פורהאנד ובקהאנד בכוס שלה!!!

אני: בתפקיד ביורן בורג - שוודי, שחקן הטניס הטוב בכל הזמנים, נודע גם בעצבי הפלדה שלו במשחקו המדוייק והמחושב ביותר.

שרון: בתפקיד בריג'יט נילסן - דוגמנית ממוצא דני, גבוהה מאוד, שופעת היכן שצריך, קרת מזג ובעלת שליטה מוחלטת. שיחקה בכל מיני סרטים בתור לוחמת ויקינגית ועוד דמויות משונות.

היה זה יום צהריים שטוף שמש במלון מנדאלי ביי, בדיוק התאמנתי על מכות ההגשה הנהדרות שלי על החוף של המלון כשאני לובש את בגד הים הלבן שלי (לבשתי בגד ים וחבטתי במחבט טניס שהבאתי מהבית בסלון של שרון, לצורך הכדור השתמשתי בכדור מטקות).

באותו זמן ברידג'יט נילסן הבריקה את חרבה בסוויטה שלה במלון (שרון עמדה ליד המיטה והבריקה את הסטרפאון ששימש לחרב במשחק תוך כדי שהיא מזמזמת לעצמה בשמחה שעכשיו החרב שלה תהיה מבריקה צחוק). חבטת הגשה אדירה שלי, של ביורן התותח העיפה את הכדור עד חלון הסוויטה של בריג'יט וריסקה אותו ועל הדרך פגעה בטוסיק של בריג'יט (פגעתי עם הכדור בטוסיק החשוף של שרון, לא חזק כמובן חיוך).

הבנתי איזה מעשה נורא עשיתי הרגע ובהיותי ג'נטלמן נורדי רצתי במהירות אל חדרה של בריג'יט בסוויטה (כאן כל אחד עשה בו זמנית את החלק שלו, אני המום מהמעשה שעשיתי כרגע ושרון המומה מהכדור שחדר לחדרה ופגע בישבנה צחוק)

3 דפיקות נשמעו ובריג'יט ניגשה אל הדלת ופתחה אותה במהרה...

"זה הכדור שלך?! כועס אדון ביורן..." שאלה בריג'יט בקול כעוס ובחיוך ממזרי בזמן שהיא אוחזת בכדור ומקפיצה אותו בידה.

"אהמממ כן זה הכדור שלי..." אמרתי לה בהיסוס ולפני שהספקתי להתנצל בריג'יט התלוננה שהכדור שלי פגע בישבנה! היא המשיכה להביט בי במבט זועף ובעיניים בוחנות והחיוך הממזרי המשיך להתנוסס על פניה Evil Smile

"אני נורא מצטער! אני כמובן אשלם על הנזק ואני אפילו אפצה אותך בארוחת ערב עם בקבוק קוקה קולה גבינות עמק, גלבוע וקוטג' 5%" אמרתי לה בחיוך רחב וחיכיתי לתגובתה שתבוא... Ermm

"נראה לך שאני צריכה את הגבינות האלה?!!! אני עכשיו אכרות לך את הראש!" Evil Smile צעקה בריג'יט בממזריות ועשתה תנועות מאיימות עם החרב (סטרפאון) שלה... Shocked

"הפרעת לי לנקות את החרב ועכשיו אתה צריך להתנצל בפניי! קח אותה בפה!" Evil Smile צעקה בריג'יט...

היא הורידה אותי על ברכיי ודחפה את החרב שלה בפי. התחלתי להבריק את החרב שלה כמו שרמוטה אמיתית, לוקח אותה עמוק עד הגרון להנאתה של בריג'יט שהשתוללה משמחה לאור ביצועיי האורליים שהבריקו את החרב היקרה שלה עד תום (שרון לא הפסיקה לצחקק בסצנה הזאת, כמה שהיא נהנית להיות בעמדת שליטה ולזיין פה של גבר עם הסטרפאון שלה! צחוק).

"הכדור שלך אצלי!" צחקקה בריג'יט והקפיצה את הכדור בידה מול פניי מקניטה אותי בלי שאני אוכל לעשות משהו בנידון... "איזה מוצץ אתה! אתה מוצץ יותר טוב מאשר שאתה משחק טניס!" צחוק המשיכה בריג'יט להשפיל אותי והתנהגה כמו ויקינגית קשוחה שתפסה לעצמה טרף קל קריצה

בריג'יט המשיכה לשחק עם הכדור בידה ולהתענג על המציצה שלי... היא הרגישה כבר ממש חרמנית ואמרה שהיא כבר ממש קרובה ל... ואז הרגשתי את זה בפה, הפה שלי התמלא בנוזל שיצא מתוך החרב שלה ובהמשך תוך כדי גניחותיה החזקות בריג'יט אפילו השפריצה מנה הגונה על פניי צחוק Shocked (זה היה כמובן הסטרפאון המשפריץ של שרון שהשפריצה לי מלבי בפה ועל הפנים Embarrassed)

"זהו עכשיו אני כבר לא כועסת עלייך... ואני מסופקת מאוד!" Approve אמרה באנחה בריג'יט ועשתה רושם שרוקנה סוללה והייתה באפיסת כוחות. הרגשתי מאוד מושפל ופגוע וניצלתי את הרגע כדי לאיים עליה עם המחבט שלי שתעשה כרצוני... קצת מכות על הטוסיק שלה עם מחבט הטניס עשו את העבודה וכאות פיוס בריג'יט הורידה את מכנסי הטניס שלי והתחילה לפנק את ידית המחבט (הזין) שלי במציצה מושקעת במיוחד שהעלתה על פניי חיוך חיוך גדול

בהמשך עברתי לטרוף את הציצים הנפלאים של בריג'יט ואז העפתי אותה על המיטה, הרמתי את רגליה גבוה באויר, הורדתי ממנה את החוטיני שלה והתחלתי לטרוף את הטוסיק והכוס שלה בדגש על הכוס המתוק שלה! חיוך גדול מגיש וחובט עם לשוני לצדדים עוד ועוד עד שבריג'יט משחררת אנחה של אורגזמה ופוגשת את עיניי בעיניה הבורקות, בורקות מהנאה צרופה שחוותה זה הרגע... Approve

בריג'יט ראתה שאני עדיין קצת פגוע ולכן הציעה שאני אלמד אותה לשחק טניס. אמרתי לה שאני בשמחה אלמד אותה כיצד לתת מכות פורהאנד ובקהאנד מדוייקות מאוד! אבל לפני זה היינו צריכים לעשות חימום קצר... בריג'יט חיממה את ידית המחבט שלי במציצה חמה ומענגת... הדיוק מאוד חשוב פה, צריך שהמחבט שלי יהיה קשיח מאאאאאווווד ויתפקד ללא דופי במשחק הארוך שמצפה לנו קריצה. אני מנגד חיממתי את שני איבריה של בריג'יט עם לשוני כשהיא בפוזת דוגי עם הישבן גבוה באוויר! (בזמן שעינגתי אותה מאחורה שרון השובבה תפסה את מחבט הטניס והתחילה להתאמן במכות פורהאנד ובקהאנד על הטוסיק שלי צחוק)

כאשר הכוס של בריג'יט היה כבר רותח (שרון הייתה חמה במיוחד חיוך גדול קריצה) הגיע הזמן להתחיל במשחק! Tongue

הפכתי את בריג'יט על הגב והתחלתי במכות פורהאנד מדוייקות ביותר לתוך הכוס הרטוב שלה! חיוך גדול (מיסיונרית על המיטה) בריג'יט תפסה את הקטע מהר והחזירה לי בכמה מכות החזרה נפלאות משלה מוחא כפייה (קונטרות).

אחרי כמה דקות של מכות מצויינות של שנינו עברנו למכת הבקהאנד חיוך גדול

בריג'יט בדוגי במגרש ואני על הקו נותן לה מכות חזקות מאחורה צחוק (שרון התיישבה בדוגי על המיטה ואני נעמדתי מאחוריה כשאני בעמידה ובהמשך הרמתי רגל אחת על המיטה)

בריג'יט הייתה תלמידה מאוד שובבה ואפילו שהצטיינה במשחק החליטה שזה יהיה מאוד מגניב להקפיץ את הכדור... מבולבל צחוק (שרון התחילה להקפיץ את הביצים שלי בידה צחוק)

בהמשך החלטתי להראות לבריג'יט איך משחקים ליד הרשת ולכן רצנו לאמצע המגרש והמשכנו במכות בקהאנד מדוייקות ומנצחות ליד הרשת קריצה (עברנו לזיון נהדר בעמידה כששרון נשענת על השולחן חיוך גדול)

פה התחלתי להתפאר בפני בריג'יט על ההישגים שלי בטניס, מה שחירמן אותה מאוד! Tongue (זה לא ששרון לא הייתה חרמנית כבר לפני זה אבל התחלנו לצחוק על כך שההישגים של ביורן בורג הזקירו חזק את הפטמות שלה וזה לא בגלל שהיה לה קר קריצה)

מה שהכי הדהים אותי זה שאף פעם לא היה לה זמן לראות אותי בפעולה בגלל סרטי סוג ז' שתמיד השתתפה בהם צחוק איך שהיא שמעה שאני מזלזל בסרטים שלה הויקינגית החסונה תפסה את הכדורים שלי בידה, החזירה אותי לאמצע המגרש והתחילה להגיש מכות פורהאנד חזקות כשהיא מלמעלה צחוק (שרון נכנסה חזק לדמות בריג'יט הויקינגית הקשוחה, היא העיפה אותי על המיטה לא לפני שהובילה אותי אל המיטה כשהיא תופסת בביצים שלי. עלתה עליי ברכיבה והתחילה לזיין אותי מלמעלה בתוספת סטירות עם שתי ידיה על פניי מוחא כפייה צחוק)

"אני אראה לך עכשיו מה זה סרטים סוג ז' !!! כועס שכחת עם מי יש לך עסק!!! Evil Smile" צעקה בריג'יט בממזריות וצחקקה בהנאה תוך כדי שהיא מחזירה מכות חזקות ביותר מלמעלה וסוטרת לי על הפנים.

(בהמשך הזיון התפתח למשחק החביב עלינו בפוזת הרכיבה: "תפוס את הפטמה" צחוק אחרי ששרון רואה שאני נהנה יותר מידי ממציצת פטמותיה היא מתחילה להרחיק אותן מהפה שלי בצחקוק במטרה שאני אתאמץ להגיע לפטמותיה הזקורות והטעימות חיוך גדול)

סיום המשחק היה בבקהאנד מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות (דוגי על המיטה). שיחקנו במכות בקהאנד מהירות אך מדוייקות להפליא ובריג'יט לא נשארה חייבת והחליטה להראות לי איך נלחמים עם מגן ויקינגי צחוק (החזירה קונטרות חזקות. בזמן הזיון אפילו שיחקנו טיפה עם הכדור שהתגלגל וקיפץ על כימורי גופה המדהים של שרון צחוק קריצה)

המשחק הסתיים וציינתי הפני בריג'יט שהיא תלמידה מצטיינת! מוחא כפייה

נפרדנו בחיוך ובנשיקה וקבענו להפגש לעוד כמה שיעורים כי תמיד יש מקום לשיפור... קריצה

וההכרעה במשחק נתונה לשיפוטכם... קריצה

סוף מערכה ראשונה.

מערכה שניה:

טייגר וודס חובט חבטה אדירה לגומחה הלוהטת ואז משחיל לונסה ויליאמס את מחבט הגולף שלו לכוס בחבטות מדוייקות להפליא!!!

אני: בתפקיד טייגר וודס - שחק הגולף מס' 1 בעולם, רודף נשים שקיים 10 רומנים שונים.

שרון: בתפקיד ונסה ויליאמס - שחקנית וזמרת, בעברה הייתה מלכת היופי השחורה הראשונה. התפרסמה בעקבות זה שהצטלמה בעירום ועקב כך נלקח ממנה הכתר.

באותו זמן שביורן בורג ובריג'יט נילסן כייפו להם בסוויטה ונסה ויליאמס השתזפה להנאתה על שפת החוף של המלון בבגד ים אדום, משקפי שמש וכתר על ראשה...

(שרון שכבה על המיטה בביקיני האדום שלה עם משקפי שמש והכתר שהיא הכינה מנייר על ראשה אצבע למעלה היא הייתה כוסית בטירוף!!! Tongue)

בגלל היותה מלכת יופי התקבצו סביבה כל גברברי המלון כאשר בשורה הראשונה המפורסמים ביניהם היו: ז'אן קלוד ואן דאם, מיקי רורק וסילבסטר סטאלון.

(את התמונות שלהם אני הדפסתי על נייר והדבקנו אותן על 3 הכריות של שרון. שרון שכבה על המיטה כאשר שלושת הכריות עם התמונות המודבקות מסביבה צחוק)

מעברו השני של החוף שחקן הגולף האגדי טייגר וודס חבט כדור אדיר לגומחה הראשונה והכדור נחת בדיוק בגומחה הלא נכונה צחוק (הכדור נחת על הכוס של שרון חיוך גדול. אני מוכרח להגיד שזה היה מאוד מאתגר להנחית את הכדור שם כאשר ברשותי היה המגב של שרון וכדור המטקות שלי...איכשהו הכדור בסופו של דבר התגלגל על גופה של שרון ונעצר בדיוק איפה שצריך, בין רגליה של שרון קריצה)

ונסה לא ממש התרגשה למראה הכדור שנעצר על הגומחה שלה אבל כל גברברי המלון מיד התנדבו בזה אחר זה לחלץ את הכדור מאותה גומחה! (בשלב הזה אני הייתי בתפקיד הגברברים המסוקסים ודיברתי אל שרון בזמן שאני מחזיק את הכריות צחוק שרון ממש אהבה את האילתור הזה שלי והתחילה לצחוק ללא הפסקה צחוק כבר ציינתי שהיא הייתה ממש כוסית? Tongue קריצה)

"תזוזו מפה כולכם! (שרון הרחיקה את הכריות לקצה המיטה) רק מי שחבט והנחית אותו שם רשאי להוציא את הכדור!" צחוק

הגעתי כולי מיוזע מהמאמץ (הרטבתי את השיער בכוונה לפני שהתחלנו) ועצרתי ליד ונסה המדהימה ששכבה על החול כשהיא מחייכת לעברי בשובבות. קריצה אני מוכרח לומר שממש התלבטתי מה לעשות הלאה... האם להתנצל עמוקות על אירוע או שמא לנצל את ההזדמנות ולצרף את ונסה לעשרת ההתפרפרויות שלי Evil Smile

"שלום לך יפתי..." אמרתי לונסה ונעמדתי מעליה כשאני מגרד את הפדחת ומביט שמאלה וימינה...

ונסה החליטה שחבל על הזמן כי לא כל יום מזדמן לידה חבטן בחסד שגם אוהב להתפרפר מהצד קריצה

"היי טייגר מה נתקעת שם באוויר? רד למטה ותוציא את הכדור לפני שמתחיל להתמוסס לו שם, הרי חם שם מאוד איפה שנחת אצלי, זה תנור על גחלים ואוטוטו הכדור יתמוסס" אמרה ונסה בקול חצי מתריס חצי מזמין קריצה

בלי לבזבז שניה התיישבתי על ברכיי והוצאתי את הכדור מהגומחה הלוהטת באמצעות פי Cool (חחח בדרך עשיתי משהו שהרג את שרון מצחוק, צחוק מאשים ומופתע שכזה...סורי שרונוש Embarrassed)

הזזתי את התחתון שלה הצידה וכבר התחלתי לצלול לשם עם לשוני כשלפתע המלכה ונסה הפכה אותי על גבי עם רגליה והתיישבה על פניי עם ישבנה צחוק (שרון הייתה מאוד החלטית בקטע הזה, לא ממש ציפיתי לזה האמת צחוק)

"קדימה תחמם לי ת'כוס!" צעקה ונסה והתחילה להתפקע מצחוק כשנשפתי לה לתוך הכוס דרך תחתון הביקיני האדום שלה.
ונסה חנקה אותי בפייסיטינג חינוכי כשהיא מאשימה אותי בכך שפגעתי לה בכוס עם כדור הגולף שלי Evil Smile

ואז... היא התחילה ללטף את הזין שלי דרך הבגד ים שלבשתי בזמן שאני התעסקתי לה מאחורה קריצה

"קדימה ונסה לכי על זה את מוזמנת לשחק במחבט הגולף שלי!" צחוק קריצה אמרתי לה והמשכתי לנשוף לה בכוס בזמן שהיא חנקה אותי במרץ...

"כן כן כבר מצאתי אותו!" Tongue אמרה בחרמנות ובחיוך גדול ונסה ושלפה אותו ממכנסיי...

"את מוזמנת לשחק איתו ולנענע אותו!" אמרתי לה בשמחה ואחרי שהזזתי את התחתון שלה הצידה התחלתי ללקק בשקיקה ובחרמנות את שתי הגומחות הטעימות שלה חיוך גדול קריצה

אחרי שונסה ליטפה את מחבט הגולף שלי (הזין) בחרמנות היא התחילה ללקק אותו בליקוקים עדינים עם לשונה החמה, ליקוקים שהפכו לליקוקים מושקעים לאורך כל המחבט ואז הליקוקים הפכו למציצה מדהימה ובהמשך היא ירדה לביצים וליקקה אותן כמו חתולה... ואז התחילה למצוץ אותן בשקיקה, למצוץ את כדורי הגולף הקטנים שלי שהיו צמודים למחבט הקשיח שלי... Approve

ואז לפתע הבחנו שחברינו ואן דאם, סטאלונה ומיקי רורק עדיין צופים בנו בעיניין רב צחוק (הכריות עם התמונות היו עדיין על המיטה) ונסה פעלה מהר וגירשה את כולם בצעקות צחוק (שרון העיפה את התמונות מהכריות על הרצפה צחוק)

ואז אחרי כמה דקות של 69 עם עינוגים הדדיים האדון מיקי רורק החליט להראות את פרצופו היפה וביקש בנימוס להצטרף אלינו לשלישיה Shocked צחוק (שרון תפסה את התמונה של מיקי רורק ודיברה בקול גברי צחוק). אני בטוח שונסה מאוד אהבה את הרעיון אבל אני ביקשתי בנימוס שיעזוב אותנו במנוחה! כועס מיקי עשה פרצוף עצוב והתרחק בפנים מושפלות כשהוא אכול קנאה... מבולבל (שרון זרקה את התמונה שלו על הרצפה צחוק)

אבל אז נזכרתי שאנחנו במקום ציבורי וזה לא יפה לגרש אותו ככה (בכל זאת זה מיקי רורק קריצה) ועל כן הצעתי לקרוא לו בחזרה ולאפשר לו להיות צופה פאסיבי צחוק קריצה

מכיוון שהיה לי קצת קשה לדבר (הישבן של שרון היה צמוד לפה שלי) וונסה מאוד אהבה את הרעיון היא קראה למיקי רורק שחזר אלינו במהרה חיוך

"מיקי! מיקי תחזור לפה!" צעקה ונסה בשמחה...

"שלום! היי טייגר בא לך שאני ארד לך?" שאל מיקי והתקרב אל המחבט שלי... Shocked (שרון תפסה את התמונה של מיקי רורק וקירבה אותה אל הזין שלי, אהה כן והיא כמובן הייתה אחראית לדיבוב של מיקי צחוק)

"לא לא! מיקי מה אתה עושה? מיקי לא! תרגיע מהר ותחזור אל מקומך! אמרתי שאתה יכול להיות צופה פאסיבי! בלי לגעת!" אמרתי לו במבוכה ובחשש גדול שמא יחליט לתפוס את מקומה של ונסה ולהתחיל לשחק עם המחבט שלי צחוק (שרון פשוט התפוצצה מצחוק בקטע הזה, איך שהיא נהתה מכל הסיטואציה הזאת! עשינו את זה כ"כ מציאותי כאילו זה קרה באמת אצבע למעלה)

מיקי הסכים לשבת בצד ולאונן לעצמו... סוטה קטן שכמוהו צחוק קריצה

ונסה המשיכה להתענג על הביצים החלקות שלי והחמיאה על המרקם החלק שלהן... ואז היא חזרה שוב למחבט הגולף הקשיח שלי והחליטה שהיא רוצה לראות ולהרגיש איך אני יודע להשחיל איתו תמיד לגומחה הנכונה ותמיד בחבטה אחת בודדת ומדוייקת! חיוך גדול

היא התיישבה עם ישבנה לכיוון שלי מעל המחבט והוא נכנס בהשחלה אחת מדוייקת ביותר לתוך הכוס הרותח שלה! נכנס ויצא, נכנס ויצא בדיוק מירבי לשמחת שנינו מוחא כפייה

מיקי רורק כבר גמר והלך לישון (התמונה שלו נפלה מעוצמת הזיון צחוק) ובהמשך הצטרפו שני החברים הנותרים בזה אחר זה: ז'אן קלוד ואן דאם וסילבסטר סטאלון ואפילו מיקי רורק התעורר שוב צחוק (שרון הייתה בתפקיד הגברברים הסוטים, דובבה את כולם והעמידה את התמונות שלהם מולנו צחוק התחרפנו על כל הראש בסצנה הזאת צחוק)

לאחר זמן קצר ונסה התהפכה וקיבלה שוב השחלה מדוייקת בכוס החם והרטוב שלה ואני התענגתי על הציצים הרכים שלה עם לשוני. כן כן וחברינו עדיין צפו במתרחש קריצה

ההשחלה הבאה הייתה בדוגי, השחלה מצויינת בכוס המדהים של ונסה שנעמדה על ארבע מזמין וקיבלה את ההשחלה בשמחה רבה! חיוך גדול

אחרי זמן קצר ונסה ביקשה השחלה מדוייקת גם כן בפוזת הכפיות חיוך גדול

ההשחלה האחרונה הייתה בפה החם של ונסה שקיבלה את המחבט שלי בשמחה גדולה ובחיוך גדול כשהיא על ארבע מזמין מוחא כפייה

בלי לשים לב הכתר שלה נפל מראשה והחזרתי אותו לראשה כך שמלכתי תמצוץ עם הכתר על ראשה כיאה למלכה אמיתית! חיוך גדול

הגומחה הזאת הייתה קפיצית במיוחד והמחבט שלי עם הכדור יצא ונכנס יצא ונכנס מהפה של ונסה שעשתה קולות של נמרה חרמנית Tongue (שרון שחקנית פשוט אדירה! נכנסה לדמות בצורה יוצאת מהכלל, אם כי זה כבר לא היה משחק אלא הנאה אמיתית וחוצה גבולות מוחא כפייה)

תפסתי בישבנה של ונסה והתחלתי לזיין את פיה עם מחבט הגולף שלי במשך דקות ארוכות עד שהמחבט התרגז כי לא הצליח להשאר שם בלי לצאת (הכוונה שהזין ישאר עמוק בגרונה של שרון), המחבט חטף קריזה והחליט לתת לגומחה שטיפה הגונה ומילא את פיה בנוזל רב! Tongue צחוק

להפתעתי ונסה מאוד אהבה את זה ובחיוך רחב היא פתחה את פיה והראתה לי את הנוזל שיצא ממחבט הגולף שלי... קריצה

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום לתדהמתם של חברינו שהביטו בנו בפיות פעורים צחוק (התמונות עדיין היו שם במהלך כל האקט צחוק)

סוף מערכה שניה.

בארוחת הערב בחדר האוכל VIP של המלון נפגשו כל הארבעה, מותשים אך מרוצים, ופתאום השף של המלון בטעות נפלט לו רעיון..... פצצה

אחח שרונוש אהובתי נהנתי איתך לא פחות משנהנית איתי וכמה אני מחכה כבר לפעם הבאה שתהיה מדליקה ומדהימה לא פחות אם לא יותר Evil Smile קריצה

Lavelle
Lavelle2012-08-17 19:53:53

128

פורסם במקור ב - 10/04/2011

אהלן חברים, מי שקרא את הדיווח הקודם שלי בטח שם לב לסיום המיוחד, סיום שמשאיר טעם של עוד! הנה ההמשך למשחק המטורף משבוע שעבר... רגע אמרתי משחק? היה זה המפגש הכי מציאותי ולא נתפס שהיה לי עם שרון! ולמרות שאני לא יכול לפרט את הכל אני אציין את המאורע המיוחד שקרה תוך כדי, אבל קודם נחזור אחורה אל הקטע שבו הדיווח הקודם הסתיים...

נקודות חשובות: בגלל שהמפגש היה מרובה משתתפים (אני ושרון משחקים את כולם) אני אכתוב הפעם את תחילת העלילה פלוס את מאחורי הקלעים של המפגש כי יהיה זה פשוט מסובך מידי לכתוב מי עשה מה מנקודת מבטה של כל דמות קריצה
בכל שלב ששיחקנו דמות מסויימת הדבקנו את תמונתה של הדמות על הבטן עם סלוטייפ, דבר שיצר סיבוך כשלעצמו כי הדבק לא רצה לשתף איתנו פעולה והתמונות היו נופלות מתי שהתחשק להן מגופינו המיוזעים צחוק

שרון (ונסה ויליאמס) מקבלת ליקוק לדגדגן ממיקי רורק ואז.... מיקי רורק וסילבסטר סטאלונה מחוררים אותה בחדירות כפולות!!!

אני: בתפקיד סילבסטר סטאלון, מיקי רורק, ארנולד שוורצנגר, דולף לנדגרדן, בריג'יט נילסן.

שרון: בתפקיד ונסה ויליאמס, בריג'יט נילסן + תפקיד אורח של כל הדמויות האחרות (דובבה את הגברים גם כן קריצה)

אביזרים: תמונות מודפסות בכמה עותקים של כל המשתתפים במשחק, סטרפאון, ויברטור, אזיקים אמיתיים)

הקדמה

בארוחת הערב בחדר האוכל VIP של המלון נפגשו כל הארבעה, מותשים אך מרוצים, ופתאום השף של המלון בטעות נפלט לו רעיון: "ביורן וטייגר, מה לכם כי תתאמצו כה רבות עם שתי הבחורות הפריקיות הללו? מה לאדון בורג כי יסתכן מול חרבה של הבריג'יטה ומה למיסטר וודס כי יתרוצץ אחרי הוונסה לאורכו ורוחבו של החוף?" שאל השף וחייך קלות...

"אז מה תציע לנו במקום?" שאלו שני האדונים יחדיו בסקרנות...

"אין שום בעיה, כי במדינה אחת קטנה, בינות אוייבים רבים, עדיין ניתן לבקר באתר אדיר, יחיד ומיוחד במינו, שבין מטרותיו החשובות לאפשר לגברים למצוא את האחת או האחדות אשר ימקסמו את העניינים המענגים, ובעוד אני עושה לכם סיור מודרך בינות מדורי הפורום האדיר, בואו נשאיר את הגברות הנכבדות מאחור, אשר כנראה יצטרכו מעתה להסתדר עם הכריות במקום להתעלק עליכם" אמר השף בחיוך ערמומי וכולם הביטו האחד על השני בפליאה...

שמחים וצוהלים מצטרפים שני האדונים אל צוות המטבח בראשותו של השף הנודע אשר ידוע בכינויו "מיסייה מלפפון" ויחדיו עושים דרכם אל אולם האינטרנט של המלון ופוצחים בדו שיח רב לשוני עם עלמות החן אשר במדורי הפורום השונים. קריצה

ובינתיים, תוך קריצות הדדיות, שתי עלמות החן, בריג'יט האימתנית וונסה המלוהטת מסמנות אחת לשניה את אות הניצחון!

"נו אמרתי לך בריג'יט, מציצה קצרה ורכיבה הפוכה לשף של המלון והוא כבר ידאג כיצד להרחיק מאיתנו את המתלהבים הדביקים שלנו" אמרה ונסה בחיוך שובב שהיה מרוח על פניה (התמונה של ונסה הייתה דבוקה לבטן של שרון)

"ומה עכשיו מה נעשה?" שואלת הבריג'יטה בחשש קל ובחרמנות אדירה (התמונה של בריג'יט הייתה דבוקה לבטן שלי)

"נו, מה את חושבת? הרי בחדר שלמעלה כבר מחכים לי שני תותחים אמיתיים! אומנם ואן דאם פרש לצורך צילומי סרט סוג ח' אבל הסטאלון והרורק הנבזי מכולם חרמנים עד חרמנים ביותר!" אמרה בהתלהבות ונסה בעיניים בורקות (למי שלא הבין אני ושרון עמדנו באמצע הסלון וניהלנו שיחה כששתי התמונות דבוקות לנו לבטן)

"ומה איתי? אם אלו שניים מחכים לך, מי אותי יעשה, מי יתקע אותי בשני החורים שלי?" ממשיכה לשאול בריג'יטה בחשש קל...

"אל דאגה יקירתי הקטלנית, עבורך נמצאו שני גברברים נורדים, גבוהים וחסונים להפליא, אשר בשמחה יבצעו בך את זממם הקטלני!" עונה לה ונסה וקורצת לה קריצה שובבה...

"אוקיי, אז מי הם המסכנים המיועדים לכך?" שואלת הבריג'יטה בבטחון כאילו מוכנה לצאת לקרב...

"מסכנים? בריג'יטה יקירתי, מסכנים? בואי נראה עד כמה מסכנים יהיו האדונים שוורצנגר ולנדגרדן!" קריצה אמרה ונסה והתחילה לצחקק קלות כי יודעת שאלה יפרקו לבריג'יטה החסונה ת'צורה! Evil Smile

(ארנולד שוורצנגר היה בתפקיד קונן הברברי, ודולף לנדגרדן בתפקיד המתאגרף שפירק לרוקי את הצורה. התמונות שבחרנו למשחק היו בהתאם, כאשר שוורצנגר הופיע על התמונה בתור קונאן השרירי בלבוש ברברי ולנדגרדן הופיע על התמונה שלקוחה מתוך הקרב שלו ברוקי, כולו מזיע ועל ידיו כפפות איגרוף).

"או הו, אלו גברברים כלבבי, אבל ונסה יקירתי, איך זה שכה מהר מצאת אותם?" שאלה בריג'יטה...

"מצאתי, אני? מה פתאום! הרי שני התותחים האלו כבר מתרוצצים סביבי שנה שלמה ואני רק מהפחד שלי לא העזתי אפילו לחייך לעברם, שלא לומר לקרוץ, והנה נקרתה בדרכי ההזדמנות להסיטם מעלי ולהדביקם אל קוטלת אבירים אמיתית!" המשיכה ונסה בחיוך רחב ובקריצה.

"הו ונסה, אין עלייך, אין כמוך, חכי חכי, רק תני לי אותם ותראי אילו קציצות טעימות אני עושה מהם!" אמרה בריג'יט וחיככה את כפות ידיה בהנאה.

וכך היה, ואל החדרים מיהרו הגבירות, שמא את המיועדים החסונים יתפסו בנות אחרות! קריצה

סוף הקדמה ועכשיו נעבור למעשים Evil Smile

התיישבתי על הספה כשתמונה של סילבסטר סטאלון על הבטן שלי ועל הכרית שלידי תמונתו של מיקי רורק, שרון הדביקה על הבטן שלה את תמונתה של ונסה והמשכנו במשחק.

זאת הייתה התמונה של שרון:

שרון (ונסה) נכנסה לחדר וישר קמתי והתחלתי להתעסק איתה, שנינו נצמדנו זה לזו מתלטפים ומתמזמזים מול פרצופו של מיקי רורק שצפה בנו באדיקות. כאן התחילו כמה מצבים מצחיקים ביותר, והתמונות שהיו צמודות לגופינו גרמו לזה. כדי להוריד את חולצתה של שרון היה צורך להוריד זמנית את תמונתה של ונסה, ואז אחרי ששרון הדביקה בחזרה את התמונה לבטן שלה הייתי צריך להתאמץ כדי להגיע לשדיה ולפטמותיה הורודות. נראה לכם שאני אוותר על מעדן רך וטעים שכזה ולא אתפנק ואזקיר את פטמותיה הורודות של שרון? לא ולא ובמהרה הפטמות פגשו את שפתיי ולשוני חיוך גדול.

התמונה הארורה לא הפסיקה ליפול מהבטן שלי ואחרי ששרון הורידה את מכנסיי ותחתוניי עד הברכיים היא ניצלה את ההזדמנות והדביקה את התמונה של סטאלונה על הזין הזקור שלי! צחוק

"נעים מאוד! אתה לאוול וזה הסילבסטר סטאלונה שלך! נכון?" קריצה אמרה שרון והתחילה להתפקע מצחוק צחוק

אחרי ששרון הדביקה את התמונה בחזרה לבטן שלי היא התחילה למצוץ לי כאשר לפתע, כעבור כמה שניות היא מפסיקה ובוחנת את התמונה ואת הזין שלי... מה קורה פה אני שואל את עצמי? ואז אני שואל אותה והיא חוטפת את התמונה ורצה למרפסת, מתחילה להתעסק עם התמונה. עם זין עומד הלכתי אחריה ואז הבנתי מה קורה פה! שרון גזרה חור בשביל הזין שלי בתמונתו של סטאלונה והלבישה את התמונה על הזין שלי בדיוק איפה שהזין של סטאלונה אמור היה להופיע צחוק

זה נראה ככה: (תדמיינו את הזין שלי בחור הזה קריצה)

שרון התיישבה על הספה והמשיכה למצוץ לי כשמידי פעם היא מצחקקת לעצמה למראה הזין שלי שיוצא במלוא תפארתו ממפשעתו של סטאלונה צחוק

בהמשך שרון הגישה לי את ישבנה עם החצאית והחוטיני שחצה אותו ובמהרה התחלתי ללקק לה מאחורה בהנאה. אבל שרון לא מסתפקת ברימינג והיא רוצה גם ירידה...

"בא לי ירידה ממיקי רורק!" צעקה שרון בהתלהבות ותפסה את תמונתו של מיקי שהיה דבוק לכרית והתחילה לחתוך את תמונתו עם המספריים... לפני שהבנתי מה קורה שרון ביקשה שאני אוציא לשון גדולה ואז היא הלבישה לי את התמונה של רורק על הלשון איפה שהיו השפתיים שלו צחוק

זה נראה ככה: (תנסו לדמיין את לשוני איפה שהחור צחוק)

שרון התחילה לצחקק ללא הפסקה למראה התמונה של רורק על הפרצוף שלי שרק הלשון שלי יוצאת החוצה. שרון התיישבה על הספה בזריזות פתחה את רגליה לרווחה כשהיא צועקת שעכשיו היא תקבל ירידה ממיקי רורק! כמה שמחה מתפרצת משרון ואיך שהיא חיה את הרגע הקסום הזה... מבחינתה זה משהו בלתי יאמן!

איכשהו הצלחתי לשים את לשוני על המקום הנכון (הייתי עיוור לגמרי ורק הלשון המיומנת שלי חשה את הנקודה הנכונה קריצה) והתחלתי בליקוקים נמרצים על הכוס המגולח של שרון שסוף סוף נרגעה מהצחוק המתגלגל שלה והתחילה להתרכז בעצמה. במהרה יכולתי לשמוע התנשפויות שבקעו מפיה ולחוש את גופה הרועד... שרון הגשימה פנטזיה וגמרה מירידה של מיקי רורק קריצה

מיקי רורק עשה את שלו וחזר למקומו על הכרית ואת מקומו תפס סטאלונה. הוא החזיר את זיינו לפיה של שרון (ונסה) שהמשיכה למצוץ לו (לי) בשקיקה.

ואז שרון רצתה דפיקה בתחת וכאשר עברנו למיטה היינו צריכים לסובב את תמונתו של מיקי לכיוון שלנו כדי שיצפה במחזה הזה אבל מיקי שיחק את עצמו נעלב! "איך זה שהסטאלונה הזה עומד לפרק את ישבנה של ונסה הפצצה הזאת ואני עדיין דבוק פה לכרית ורק צופה במעשה מן הצד?!" Ouch

שרון סובבה את הכרית של מיקי אבל זה נפל ונפל על הרצפה צחוק

"מיקי אתה עדיין מסתכל שם? מיקי אל תברח... מיקי לא... אההה הוא התעלף! צחוק נו הוא לא רוצה! איזה בן זונה אתה! תשב כבר!" צעקה שרון בזמן שניסתה לסדר את תמונתו של מיקי על הכרית כדי שתהיה לו זוית צפיה טובה. בסוף שרון התייאשה והוא נישאר על הרצפה צחוק

שרון נעמדה בדוגי וקיבלה את הזין שלי בישבנה. ואחרי כמה דקות של סקס אנאלי מצויין גם מיקי הצטרף לחגיגה ושנינו (סטאלונה ומיקי רורק) זיינו את ונסה בחדירות כפולות! Evil Smile הזין שלי בטוסיק של שרון והסטרפאון בכוס שלה ובהמשך החלפנו פוזה, שרון רוכבת עליי עם הכוס שלה והסטרפאון (הזין שלי מיקי רורק) תקוע בישבנה... ואז הם מתחלפים! מיקי בכוס וסטאלונה בטוסיק (שרון שמה את התמונה של מיקי רורק על הפרצוף שלי צחוק כנראה שהיא העדיפה בכל זאת את מיקי על פני סטאלונה קריצה)

אחרי כמה דקות סטאלונה התעייף והלך לנוח (העפנו את התמונה שלו ואת הסטרפאון הצידה) ואני נשארתי עם שרון אחד על אחד והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס ואז בטוסיק. סטאלונה הגיח מידי פעם ודחף את זיינו לונסה שתמצוץ לו קצת בזמן שאני דופק אותה מאחורה (שרון מצצה את הויברטור חיוך)

סטאלונה היה מסופק מהמציצה (שרון הפסיקה למצוץ את הויברטור) ונשפך שוב על המיטה צחוק אני (מיקי) מצידי המשכתי לדפוק את ונסה עד שגמרתי בישבנה באורגזמה מדהימה! מוחא כפייה

ונסה נפרדה משני התותחים סטאלונה ורורק והודתה להם על שזיינו אותה כהוגן בחדירות כפולות! Evil Smile (שרון שמה על הפנים שלי את התמונה של מיקי רורק ואז את התמונה של סילבסטר סטאלונה ונישקה אותי כשהתמונות על פניי צחוק)

שלושתם קבעו להפגש שוב בחדר המלון מאוחר יותר באותו הערב ושם חיכתה להם הפתעה קריצה

סוף מערכה ראשונה.

כמה שצחקנו במשך כל הסצנה הזאת! צחוק באמת שאין דברים כאלה! מוחא כפייה מטורף לגמרי Tongue

אבל זה עוד כלום כי מה שחיכה לי בהמשך היה משהו כ"כ עוצמתי ולא צפוי שגם היום כשאני כותב את השורות האלה אני לא מאמין שזה קרה ויהיה מאוד קשה להסביר במילים למה זה היה כ"כ מדהים ומיוחד ורק מי שמכיר טוב את שרון יוכל להבין אותי... ואולי גם לא.

אני לא מתכוון לפרט יותר מידי על החלק השני כי מרגיש שזה היה מאוד אישי ואת התחושות שאפפו אותי והמחשבות שחלפו בראשי באותם רגעים אני מוכן לחלוק רק עם שרון.

שרון אזקה אותי עם האזיקים למיטה וזרקה את המפתחות מהחלון החוצה... אהההההה הצילו! מבולבל

אחרי שאני שמתי על החזה את תמונתו של דולף לנדגרדן ועל הבטן את תמונתו של ארנולד שוורצנגר ושרון שמה על בטנה את התמונה של בריג'יט נילסן אחזנו יד ביד והתקדמנו למיטה שם חיכו לנו התמונות של שאר המשתתפים בחגיגה (מיקי, סילבסטר וונסה) צחוק

דפקנו בדלת וונסה פתחה לנו אותה כאשר סטאלונה צמוד לה מאחורה (בכאילו כן? קריצה)

"מה זה חבר'ה התחלתם את החגיגה בלעדינו? אפשר להצטרף?" שאלנו שלושתינו את השלישיה שכבר חגגה על המיטה צחוק

"יאללה בואו נזדיין כולנו יחד!" צעקנו כולנו והתחלנו בחילופי זוגות (שרון התחילה לעשות בלאגן עם התמונות על המיטה צחוק)

ונסה נדלקה על דולף שהפחיד אותה קצת אבל היא בכל זאת רצתה לעשות אותו (בשלב הזה אני הייתי עם התמונה של דולף על הבטן ושרון עם התמונה של ונסה) אבל רק אם הוא יהיה מאוזק למיטה קריצה

היא שלפה אזיקים אמיתיים ובנחישות רבה אזקה את דולף לנדגרדן ההמום למיטה.

"אתה יודע מה? אתה יודע מה אני אעשה עכשיו? אני אזרוק את המפתחות האלה מהחלון!" צעקה ונסה והתקרבה אל החלון כשהיא מנופפת עם המפתחות.

שרון התקרבה אל החלון פתחה את התריסים והעיפה את שני המפתחות (היחידים שפותחים את האזיקים) החוצה... אמיתי לגמרי! הכל קרה כ"כ מהר ושלא ידעתי מה לחשוב, שרון המשיכה לצחוק בצחוקה המתגלגל והנבוך משהו, הביטה לעברי כשאני אזוק למיטה וצעקה לי שעכשיו אני אשאר לישון אצלה כל הלילה צחוק

הרבה מחשבות עברו בראשי אבל משום מה הדחקתי את מה שקרה זה הרגע, לא באמת האמנתי ששרון עשתה את זה, למה שהיא תעשה דבר כזה שאלתי את עצמי? אבל לא אני לא הוזה אני באמת ראיתי את המפתחות עפים דרך החלון החוצה! זה באמת קרה אני לא חלמתי את זה... ואז לאט לאט הכל התחיל להתבהר לי... זאת שרון שעומדת מולי, שרון שאין לה מעצורים כי השובבות שבה פורצת את כל הגבולות והיא חיה את הרגע בצורה הכי אמיתית שיכולה להיות ואני זכיתי הפעם לראות את שרון כמו שלא ראיתי אותה אף פעם! זה לא היה משחק זה היה הכי אמיתי שיכול להיות! אצבע למעלה מוחא כפייה Star

היה פה סיכון ענקי במה שעשתה כי לא הייתה שום דרך לפתוח את האזיקים האלה בלי המפתח... אבל באותו שלב לא היה אכפת לשנינו שהמפתחות שכבו להם בחוץ בחושך, השד יודע איפה... המשכנו להתעסק זה עם זו, שרון איתי ואני איתה (עד כמה שיכולתי כי הייתי מאוזק למיטה קריצה)

היא התיישבה עליי ב-69 והתחילה למצוץ לי בשקיקה כשהיא ממשיכה לצחקק תוך כדי. אני שהייתי מאוזק למיטה ליקקתי את פלחי ישבנה והסנפתי את ישבנה דרך החוטיני שחצה אותו, ואז התחלתי להזיז את החוטיני שלה עם הלשון והפה מנסה נואשות להגיע אל שני איבריה כדי לפנק אותה מאחורה ולהחזיר לה על שפינקה אותי... ולבסוף הצלחתי וליקקתי לה ואז גם בריג'יט הצטרפה לחגיגה (שרון תפסה את התמונה של בריג'יט וקירבה אותה אל הזין שלי, מוצצת לי בתורות, קודם בריג'יט ואז ונסה וחוזר חלילה צחוק) והתחילה למצוץ לי בשקיקה חיוך גדול

בינתיים מיקי, סטאלונה וארנולד התחילו לשחק קלפים ובריג'יט הצטרפה אליהם גם כן והשאירה אותי ואת ונסה ביחד קריצה

ונסה החרמנית עלתה על זייני והתחילה לקפץ עליי במרץ בזיון נמרץ!

"דולפי! דולפי! דיוווווו...דיווווווו !!!" צעקה ונסה וקיפצה עליי בהנאה...

"דולפי אל תדאג אני אשחרר אותך אח"כ... אם אני אמצא את המפתח צחוק דולפי אתה טרמפולינת סקס שלי?!" צעקה ונסה והמשיכה לקפץ בשמחה חיוך גדול

בשלב הזה שרון תפסה את התמונה של בריג'יט ופצחה בשיחה בין שתי הדמויות (ונסה ובריג'יט) והקניטה את דולף (אותי) בכך שונסה סיפרה לבריג'יט למה הוא אזוק למיטה ומה קרה למפתחות. שתיהן הסכימו ביניהן שזה ממש לא נורא וגם אם הן ימצאו את המפתחות וגם אם לא, הכל בסדר צחוק Shocked

זה ממחיש רק באיזו קלילות שרון התייחסה לסיטואציה שהיא הרשתה לעצמה להתבדח על המצב הדי מלחיץ שנוצר כאן, מלחיץ שהתברר רק אח"כ ככזה כי גם אני הייתי רגוע לגמרי באותו שלב, מה אכפת לי? שרון איתי אז למה לי להיות לחוץ? יש מפתח אין מפתח, נמצא את המפתח או לא באותו שלב פשוט לא היה אכפת לי צחוק האקשן הזה מאוד מצא חן בעיניי! המפתחות אולי הלכו לאיבוד אבל אנחנו המשכנו במעשינו קריצה

בזמן ששרון שיחקה את שתי הדמויות היא התחילה להחליף פוזות כך שגם ונסה וגם בריג'יט רכבו עליי כל אחת בתורה גם עם הגב אליי וגם עם הפנים לכיווני... וכששרון רכבה עליי והייתה צמודה אליי המשחק "תפוס את הפטמה" קיבל משמעות אחרת לגמרי... לך תתפוס את הפטמה כאשר אתה אזוק למיטה צחוק ותודה לשרון שריחמה עליי קצת ונתנה לי לטעום מפטמותיה קריצה

אהה ואיך שכחתי! שרון גם שמה על הפנים שלי את התמונה של דולף ואז גם שאר החברים הצטרפו לחגיגה Embarrassed ופה שרון כבר התחרפנה לגמרי כאשר היא דובבה את כולם ועשתה עם התמונות דברים שעדיף לא לדבר עליהם... Censored

הכל נגמר בשלום המפתחות נמצאו (שרון ירדה למטה ומצאה את המפתחות האבודים) ואחרי ששוחררתי מהאזיקים סיימנו במציצה מדהימה בדוגי Tongue

שרון קיבלה את הזרע שלי בפיה והמשיכה לחייך בשובבות כמו תמיד... חיוך גדול קריצה

סוף

מטורף מטורף ועוד פעם מטורף!!! Tongue

אין דברים כאלה מוחא כפייה

עד לפעם הבאה שובבונת קטנה שלי קריצה

Lavelle

129

פורסם במקור ב - 20/04/2011

מה עוד אפשר לכתוב על שרונוש שלא נכתב? הבחורה הזאת לא מפסיקה להפתיע ולחרפן אותי (באופן הכי חיובי שיכול להיות), היא לא נחה לרגע ותמיד מנסה לחדש. ועד כמה שניסיתי להפתיע אותה (הצלחתי טיפה) היא הפתיעה פי כמה וריגשה אותי כמעט עד דמעות... ועל זה בהמשך קריצה

כדי לחגוג את האירוע המיוחד הזה הבאתי איתי: עוגת שוקולד, 3 בקבוקי סיידר תפוחים מוגז, נרות לעוגה, סט צלחות וסכו"ם בצבע אדום.

אז מה בעצם חגגו אתם שואלים?

לאוול ושרון זוג פולני חוגגים 10 שנות נישואין

אני: בתפקיד לאוול, בעלה המרובע של שרון.

שרון: בתפקיד שרון, אשתו הפולניה של לאוול.

הייתה זאת שעת ערב מוקדמת כחזרתי הביתה כשבידיי אני אוחז שקיות מהסופר. אישתי שרון פתחה את הדלת והביטה בי בחוסר חשק דרך משקפיה...

עם חיוך מאולץ על פניה. Stern Smile בידה היא אחזה ספר והיא פיהקה כאילו בדיוק הערתי אותה משנתה. נישקנו זה את זו בנשיקה קטנה על הלחי והתקדמנו אל עבר הסלון.

"נו סוף סוף הגעת... תשמע כואב לי הראש, אני חוזרת למיטה לקרוא ספר" אמרה שרון בעייפות.

"מה לקרוא ספר? שרונוש מה יהיה? עברה חצי שנה מאז הפעם האחרונה!" Ouch אמרתי לה בהלם...

"לא נורא מותק, חצי שנה, שנה, מה זה בשבילך? יש לנו עוד 90 שנה עד 120 ובטח עד אז עוד תקבל..." אמרה שרון וכבר עשתה את דרכה אל המיטה...

"אהה טוב שרונוש לא לוחץ, באמת חצי שנה זה לא נורא, בשבילך אחכה אפילו יותר... אבל מה נראה לך שאת הולכת לישון? הרי היום אנחנו חוגגים את 10 שנות הנישואין שלנו!" Tongue צעקתי לה והוצאתי את העוגה עם השמפניה (במציאות מיץ תפוחים שלא נשתכר על אמת) ושלושה נרות עם דגלים שעליהם כתבתי... Censored

שרון קפצה בהתלהבות ולהפתעתי הרבה הוציאה מלא בלונים בצבעים שונים ומתוכם כמה בלונים בצורת לב שעליהם כתוב: "I LOVE YOU" Tongue

(שרון הביאה את הבלונים בשבילי ועשתה לי הפתעה לכבוד היום הולדת שלי! חיוך גדול כמה חום, אהבה ושמחה היא העניקה לי באותם רגעים... רגעים שאני אנצור ואשמור לעצמי לעד Star)

תוך זמן קצר אחרי שסידרנו את השולחן התיישבנו וחגגנו 10 שנות נישואין (חגגנו פעמיים, גם את יום ההולדת האמיתי שלי וגם את 10 שנות הנישואין שלנו קריצה) תוך כדי אכילת העוגה הטעימה ושתיית השמפניה (מה זה אכלנו? זללנו את העוגה הכל כך טעימה הזאת חיוך גדול)

לאחר כמה דקות שרון הרגישה טיפה מסוחררת (בכאילו, הרי שתינו מיץ תפוחים) והחליטה לחזור למיטה ולהמשיך לקרוא את הספר שלה. החלטתי גם אני לתפוס תנומה קלה ונשכבתי לידה...

פיטפטנו קצת ואז התחלתי להרדם עד שלפתע ידה של שרון נשלחה למפשעתי...

"לאוול? לאוול אני חמה! לאוול בוא אליי! תקפוץ עליי עכשיו, תוריד ת'מכנסיים מהר ותתקע ת'זין שלך בכוס שלי!" צעקה לפתע שרון ופתחה את רגליה לרווחה...

"רגע רגע שרונוש מה קרה לך? אני לא מוכן... תני לי להתארגן..." מבולבל אמרתי לה וקפצתי מהמיטה במהירות, מתחיל לסדר את השולחן, את הסדינים, את השידה ואז את הכריות...

"קדימה לאוול למה אתה מחכה? מה אתה מתעסק שם בשטויות? בוא אליי! אני רוצה שתרד לי! Tongue קדימה תוריד ממני את התחתונים! (מוריד ממנה את התחתונים) איך התחתונים הסקסיים שלי?" חיוך גדול שואלת שרון...

"ואאוו הם מדהימים! (תחתוניי חוטיני אדומים עם לבבות) אבל מה כ"כ מהר? את בטוחה שאת רוצה?..." (בעל מרובע או לא מרובע? צחוק קריצה)

"נו תרד למטה כבר! קדימה תתחיל לרדת לי, תפסיק להתעסק בכל מיני שטויות (מוריד את המשקפיים ומסדר את הסדינים צחוק) ותכנס לשם כבר! יש לי שם מיץ שבלולים טהור! כן כן בדיוק ככה... תתחיל לעבוד עם הלשון! פששש כבר שכחתי איזה ירדן מעולה אתה!!!" מוחא כפייה צעקה שרון בשמחה וסוף סוף נרגעה אחרי שהתחילה לקבל ממני את הירידה שכ"כ רצתה.

שרון הייתה חרמנית בטירוף וגמרה תוך דקה חיוך גדול אבל מה? רצתה עוד! ועל הדרך גם התעצבנה והתחילה לסטור לי עם תחתוניה על הפנים שלי, מאשימה אותי שכבר חצי שנה לא ירדתי לה...

"אבל... אבל שרון?! את לא רצית!" מבולבל אמרתי לה בבלבול מנסה להתגונן מפני הפולניה שהתחילה כבר ממש להתחרפן.

"אני לא רציתי? אין לי מושג על מה אתה מדבר! כבר חצי שנה אתה מזניח אותי! כועס תגיד איך הטוסיק שלי יפה?" חיוך גדול שאלה שרון כשלפתע התיישבה על ארבע, הבליטה את ישבנה והתחילה לנענע אותו מצד לצד Tongue

לא הייתי צריך לשמוע ממנה יותר שום דבר ואיך שראיתי את הדבר היפה הזה צללתי פנימה והתחלתי לנשק וללקק לה שם ברעב גדול חיוך גדול

שרונוש שלא מצצה לי כבר חצי שנה הסתובבה במהירות והתחילה לפתוח לי את הג'ינס במרץ אך גם בזהירות שמא הג'ינס לא יתקמט... קריצה

היא הורידה את הג'ינס שלי עם התחתונים ומיד חברי קפץ החוצה כשהוא עומד מולה בשיא תפארתו, בהתלהבות ובשקיקה גדולה היא לקחה אותו לפיה לא לפני שקיטרה קצת על הסדינים שהתקפלו בצדדים. צחוק

הלו מה קרה לך? שאלתי את עצמי... גם רוצה להשתולל על המיטה וגם להשאיר אותה מסודרת? אווו יופי עכשיו הזין בפיה והיא לא תוכל יותר לדבר צחוק

"אז מה איך המציצה שלי? מציצה פולנית משובחת!" Approve התגאתה שרון והביטה בי מלמטה בעיניה השובבות. ואז היא שמה לב לביצים החלקות שלי ואחרי שהעבירה אותן בפיה בהנאה היא הביטה לעברי בחשד... Ermm

"ממתי את מגלח? אתה הולך לבחורות אחרות? תגיד לאחרונה חזרת הביתה בזמן?" שאלה שרון בחשדנות...

"בטח מתוקה, את פשוט לא שמה לב כי עסוקה את בלבשל, לעשות כביסה, לגהץ, לנקות ולקרוא את הספר שלך..." קריצה אמרתי לה והחזרתי את זייני לפיה המתוק שמא לא תבלבל יותר את השכל בשאלות מיותרות.

לאחר כמה דקות...

"קדימה לאוול עכשיו אני רוצה שתקרע אותי!" Tongue צעקה הפולניה.

"את רוצה מההההההה?" Shocked שאלתי אותה כלא מאמין.

"שתקרע אותי! Tongue שכחת כבר מה זה? היי היי תזהר כשאתה מוריד את המכנסיים! מי מגהץ אותם אני או אתה?" צחוק קיטרה שרון באופיה הפולני.

היא קפצה עליי והתחילה לרכוב בפראות עד שאפילו המיטה התחילה לחרוק צחוק

הזיון היה אחד הזיונים הכי חזקים והמצחיקים שהיו לי עם שרון. היא נכנסה לדמות הפולניה בצורה יוצאת דופן ומעבר ללקטר ללא הפסקה (אבל מה זה לקטר? היא לא שתקה לשניה אחת במהלך כל החצי שעה שהזדיינו צחוק) שרון ניהלה שיחה איתי ועם עצמה בבת אחת, שיחקה שתי שרון: שרון הפולניה הטובה, ושרון הפולניה הבוגדנית.

מסתבר שבגדה בי עם האינסטלטור ותוך כדי שלחשה לעצמה שמעתי את הסיפור מהתחלה ועד הסוף. קריצה

תארו לעצמכם מה זה לזיין אותה ולשמוע איזה זין טוב יש לאינסטלטור ומה הוא עשה לה שם בזמן שהתכופפה למטה כדי להראות לו את הבעיה בצנרת? כועס ואז לפתע לשמוע אותה לוחשת לעצמה שהיא לא מזהה את בעלה ושהוא נהייה תותח במיטה Approve

בחיים לא חשבתי שאפשר לזיין ולהתגלגל מצחוק באותו זמן, כי מה ששרון עשתה הייתה קומדיה משובחת ואני זרמתי איתה לגמרי! מוחא כפייה

מהפוזה ברכיבה שרון הסתובבה באסרטיביות לרכיבה הפוכה, משם דרשה זיון כפיות סוער ובהמשך ביקשה בהיסוס (למה בהיסוס? כי עד כמה שרצתה שרון הפולניה פחדה שאני אתחיל לשאול יותר מידי שאלות על איך ומאיפה מכירה את הפוזה הזאת? ומה הייתה תשובתה? היא ראתה את השכנים שלנו מזדיינים ככה מהחלון צחוק כן בטח! הפולניה שלי פשוט רואה סרטים כחולים, הייתם מאמינים? צחוק קריצה) שאני אדפוק אותה בדוגי מהיר ועצבני. וכך היה ודפקתי אותה חזק והיא אהבה כל רגע מזה! ואז עברנו למיסיונרית המוכרת שאותה אנחנו אף פעם לא מחליפים קריצה אבל אחרי כמה דקות מיצינו אותה ושוב חזרנו לדוגי המהיר והעצבני. שרון עוד הקניטה אותי שלאינסטלטור יש יותר גדול אבל אז הודתה שאני מזיין הכי טוב והתחילה לגנוח כמו שרלילה בסרטים כחולים צחוק

גמרתי בהנאה לתוך הכוס החם של אישתי הפולניה שהייתה פשוט בשיכרון חושים חיוך גדול

היא הרגישה מסוחררת ועייפה וגם אני האמת קריצה (בכאילו)

נשפכנו על המיטה ונרדמנו מחובקים כמו בימים הטובים קריצה

לאוול הפולני המרובע בהיותו שיכור קופץ בטעות למועדון חשפנות

אני: בתפקיד לאוול.

שרון: בתפקיד החשפנית.

התעוררתי באמצע הלילה ולא יכולתי להרדם. אישתי שרון הייתה בחלום העשירי שלה כנראה חולמת על האינסטלטור או עליי. קמתי טיפה מבולבל שתיתי עוד קצת שמפניה ויצאתי לשוטט בחוץ.

בלי לדעת לאן אני הולך דפקתי על דלת כלשהי... טוק טוק טוק.

את הדלת פתחה בחורה ברונטית יפייפיה, בלבוש די חושפני, עם כובע קאובואית על ראשה ומגפיים גבוהות עם עקבים גבוהים דקים על רגליה...

"שלום אדוני ברוך הבא למועדון תרנגול תרנגול!" חיוך גדול

"שלום גם לך... אני אשמח ל 2 ק"ג פרגיות עסיסיות..." חיוך

"כלומר אתה רוצה 2 בחורות בבת אחת עלייך?" קריצה שאלה הבחורה בקריצה.

"בחורות? איזה בחורות? אני רוצה פרגיות על האש"

"מתוק שלי אין פה פרגיות על האש יש פה פרגיות על הברכיים!" קריצה

"על הברכיים?!" Shocked

"בוא בוא אדוני פה תשב פה על הספה..." אמרה הברונטית ונעמדה צמוד אליי...

"המממ המממ... טוב אפשר בתור התחלה ק"ג אחד של פרגית על הברכיים?"

"כמובן אדוני, הנה הפרגית כבר עלייך זה 20 שקל אדוני מה אמרת קוראים אותך?"

"אהה תקראי לי לאוול, הנה 20 שקל, עכשיו אני אשמח לקילו אחד בשביל הטעם, בשביל ההתחלה... חיוך גדול

עכשיו הכל היה מובן לי, הגעתי למועדון חשפנות! הפרגית קיפצה וקיפצה על ברכיי, נמרחה עליי עם גופה ונענעה את ישבנה מול פניי, מתחת לחצאית הקצרצרה גברת פרגיולה הייתה ללא תחתונים Shocked

ואיך שראיתי את זה עיניי נפתחו לרווחה ומיד העברתי שם את כף ידי כדי להיות בטוח ולחוש את הרטיבות בין רגליה של הפרגיולה השובבה.

היא תפסה את ראשי והצמידה את שפתיי אל שני הציצים שלה עם הפטמות הזקורות...

בסוף הלאפ דאנס המושקע שואלת החשפנית בשובבות:

"תגיד לאוול, פרגית על הברכיים הספיקה לך או שרוצה פרגיות מוקפצות?"

"אוהו!!! פרגיות מוקפצות? או לה לה! בטח רוצה! ואיפה מקפיצים אותן?" Tongue

"רואה למעלה חדרים סגורים? אלה חדרי הקפצות, קפיצות, מציצות וירידות. וכל הקופץ גבוה יותר כך הפרגית שלו יותר מתחממת על הגריל! Tongue אז בוא אחריי לאוול..." אמרה החשפנית, תפסה את ידי והובילה אותי לעבר החדרים למעלה כשבדרך אני מדביק נשיקות לישבנה החשוף ומחזיק את הג'ינס שלא יפול כי הפרגיולה כבר הספיקה לפתוח כמה כפתורים קריצה

אל החדר הגענו, הפרגיולה מולי נעמדה, הביטה בי במבט זדוני Evil Smile והעיפה אותי על המיטה באסרטיביות, עלתה עליי במהירות והתחילה לקפץ על פניי עם ישבנה.

"אתה מרגיש בנוח? אתה נהנה? תגיד האישה בבית גם עושה לך ככה?" שאלה החשפנית וצחקקה להנאתה...

"ממממממ... מממממ... מה פתאום..." מבולבל אמרתי לה מתחת לישבנה.

"תהנה כל עוד אתה יכול, כי אישתך הפולניה בטח לא תקפץ עלייך ככה!" צחוק

"איך ידעת שאישתי פולניה?" Shocked

"חה חה הח... נו רואים עלייך! תראה איזה ג'ינס מגוהץ יש לך! צחוק בטח בזמן הסקס היא מדברת ומקטרת לך על ניקיונות וסדר הא?" צחוק

וכך בזמן ששכבתי מתחת לגברת פרגיולה שקיפצה וקיפצה על פניי עם הטוסיק והכוס שלה, סיפרתי לה על איך הפתיעה אותי אתמול אישתי הפולניה. החשפנית הייתה בשוק ואפילו טיפה מופתעת שיש לי כזאת פולניה מדליקה בבית... קריצה

אחרי עינוג הדדי ב 69 שבו גברת פרגיולה מצצה בשקיקה את הזין שלי ואת שתי הביצים החלקות שלי היא החליטה להדגים לי עד כמה שיניה חדות ונתנה כמה ביסים טובים לביציי החמודות. צחוק

ובהמשך היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי כשכובע הקאובואית על ראשה והמגפיים עדיין על רגליה הארוכות והיפות חיוך גדול

אחרי כמה דקות שהפרגית קיפצה וקיפצה עליי בשיא המרץ היא הייתה כבר ממש חמה והחליטה להתרענן קצת במציצה בדוגי שנמשכה כמה דקות ובסיומה שטפתי את פיה בנוזל לבן. אותו היא הראתה לי בחיוך גדול ובשמחה. אצבע למעלה

נפרדתי מהחשפנית הקופצנית בחיבוק ונשיקה ואחרי שהבטחתי לחזור אליה לביקור, יצאתי לדרכי אל שרון אישתי הפולניה כשבדרך קיוויתי בתוך תוכי שזאתי לא התעוררה וגילתה שאני לא לידה Shocked צחוק

סוף

אויי כמה אהבה שרונוש את לי מעניקה Heart חיוך גדול

Lavelle

130

פורסם במקור ב - 24/04/2011

לאחר שנרגעתי טיפה ממה ששרון עשתה עבורי בשבוע שעבר (חגיגת יום הולדת שלי) החלטנו במפגש הזה להמשיך באותו הקו משבוע שעבר, רק שהפעם חזרנו כמה שנים אחורה בזמן, לימים היפים של האוהבים הצעירים... קריצה

ירח הדבש של שרון ולאוול

אחרי החתונה של שרון ולאוול הזוג המאושר התכונן לטוס לירח הדבש שלו באיים הקנאריים, הייתה זאת שעת בוקר מוקדמת שבה שרון נאבקה בבעלה הישן לאוול שהתהפך על המיטה מצד לצד אחרי עוד לילה של זיונים מטורפים... קריצה

"לאוול לאוול תקום! אנחנו נאחר לטיסה!" צעקה שרון וניענעה (חחח הפעם שרון ניענעה אותי צחוק) את לאוול שסוף סוף פקח את עיניו והביט לעבר אישתו היפייפיה.

"מה פתאום נאחר... הנה אני כבר מתלבש טוסיק שובב שלי!" קריצה אמרתי לאישתי שרון וטפחתי על ישבנה שהיה עטוף בג'ינס כחול...

התלבשתי במהירות, תפסתי את המזוודה (התיק של שרון) ויצאנו יחדיו לעבר שדה התעופה.

הסתבר שהייתה לנו עוד כשעה עד לעליה למטוס והחלטנו להעביר את הזמן בישיבה צמודה על אחד הספסלים. שרון שלא כהרגלה החליטה לא לקפוץ לדיוטי פרי ולקנות עוד כמה תחתוני חוטיני לאוסף הבלתי נגמר שלה אלא שמחה לשבת לידי מחובקת על הספסל...

"לאוול בוא נקפוץ לשירותים ממש בא לי למצוץ לך!" חיוך גדול אמרה לי שרון בקולה המפתה והביטה בי בעיניה השובבות...

"וואאאווו שרון את לא מבזבזת זמן גם עכשיו הא? לרגע שכחתי עם איזו נימפומנית חסרת מעצורים התחתנתי..." קריצה אמרתי לה וצעדתי איתה יד ביד לעבר השירותים הקרובים (השירותים של שרון).

נכנסנו לשירותים, שרון התיישבה על האסלה, הוציאה את זייני ומצצה לי בשקיקה במשך כמה דקות... רק שלא תפסיק לעולם, חשבתי לעצמי עד ש...

"את ההמשך תקבל אח"כ..." צחוק צחקקה שרון בשובבות, משאירה אותי עם זין עומד Ouch

"ככה את עושה לי?" Shocked שאלתי אותה כלא מאמין בזמן שאני נאבק בג'ינס שלי שלא רוצה להסגר על חברי העומד.

עלינו על הטיסה ואחרי כמה דקות נרדמנו מחובקים על המושבים המרווחים שלנו (הספה).

לפי הנחירות שרון בהחלט ישנה, ישנה מצויין... אני לעומת זאת הייתי חרמן בטירוף עם זין עומד בתוך מכנסיי כועס

אחרי שהערתי את שרונוש היא לא הפסיקה לצחקק למגע הבליטה שהרגישה כשבדקה את החבילה שלי... קריצה

"מאוד מצחיק! אני רואה שאת מאוד משועשעת הא?" שאלתי אותה במבוכה וכבר חיכיתי שנגיע למלון כדי לנענע את הטוסיק השובב הזה Evil Smile

אחרי שלקחנו את המפתח מהקבלה הגענו לסוויטה המדהימה שלנו. שרון התחילה לקפץ בהתלהבות ולפני ששמה לב מה קורה הנפתי אותה בזרועותיי ונשאתי אותה אל המיטה.

אחרי שהשכבתי אותה על המיטה התחלתי ללקק ולנשק את גופה בשקיקה, מרים את חולצתה ומוצץ את פטמותיה. השובבונת שמה לב לחגורה שלי על הג'ינס ובמהרה הורידה אותה ממני כדי להצליף איתה על ישבני! Shocked צחוק

בחרמנות אדירה הורדתי ממנה את הג'ינס שלבשה והתחלתי ללטף את הכוס שלה מבעד לתחתוני החוטיני האדומים שלה. עם מבט ממזרי ומשועשע משהו היא המשיכה להצליף עם החגורה על ישבני עד שהחליטה לעלות מדרגה וקשרה את ידיי למיטה! צחוק

"קדימה בוא תלקק לי! נו קדימה למה אתה לא מלקק לי?" התגרתה בי שרון כאשר הזיזה את התחתון שלה הצידה והתרחקה מלשוני בכל פעם שניסיתי להעביר לק על הכוס הורדרד שלה... לק אחד שיתן לי לטעום את מיץ הכוס הטהור שזורם בין רגליה כל ימות השנה Approve

לבסוף אחרי ששיחקה בי קצת השובבה שיחררה אותי מהחגורה שסגרה את ידיי (מזל שהייתה זאת חגורה ולא אזיקים קריצה). הורדתי את גופייתה ואת תחתוניה האדומים והפכתי אותה על ארבע כדי לטעום את ישבנה היפייפה והטעים... במהרה השובבונת רצתה ירידה ואחרי שנשכבה על גבה היא כרכה את הסריג שלה סביב צווארי וקשרה אותה מסביב לרגליה...

"זהו עכשיו תלקק לי שם כמו שאני אוהבת... אין לך לאן לברוח!" Tongue צחוק צחקקה שרון והתחילה להנות מהליקוק שלי שהלך וגבר עד שהיא גמרה בהנאה חיוך גדול

אחרי הגמירה שרון החליטה לנוח ולהרגע קצת תוך כדי שהיא שמה את רגליה עליי. בנשיקות חמות זחלתי למעלה והתחלתי למצוץ את פטמותיה ולהדביק נשיקות על צווארה. שרון שלחה את ידה לעבר מפשעתי וחילצה ממכנסיי את הזין שעדיין עמד מאז המציצה ההיא בשירותים... Ouch

אחרי ששיחקה איתו טיפה בידה שרון התיישבה בדוגי וזחלה אל הזין שלי כמו חתולה חרמנית... אבל אז החתולה החליטה לפתע לעשות מהזין שלי את חיית המחמד שלה וכרכה סביבו את החגורה שלי. צחוק היא התחילה למשוך אותו עם החגורה כאילו רצתה לצאת איתו לטיול בפארק אבל שכחה שהוא עדיין היה צמוד חזק למפשעתי קריצה (שוב שרון עם ההמצאות המטורפות שלה צחוק)

הזין שלי החליט להשאר בבית ולא רצה לצאת לטיול עם שרון, אז זאתי לקחה אותו לפיה החם ומצצה אותו בחיוך גדול, הביצים המגולחות שלי קרצו לה מאוד ובמהרה היא התחילה לתת להם ביסים טובים עם שיניה החדות עד שהמשיכה למצוץ אותן בפיה המתוק חיוך

אחרי מציצה של כמה דקות שרון הצמידה אותי למיטה ועלתה עליי לרכיבה פרועה. התחלתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה תוך כדי שאני דופק אותה חזק מלמטה. מסתבר שלשרון זה לא הספיק והיא תפסה את החגורה כדי להצליף איתה על ישבני וקיבלה תוספת דפיקה שכל כך חשקה בה קריצה

בהמשך עברנו לזיון כפיות מהנה ואח"כ זרמנו לזיון בעמידה כאשר שרון נשענת על השידה שעשתה הרבה רעש... הסכמנו בינינו שניקנה לנו אחת כזאת ונביא אותה לארץ קריצה

גם השולחן בצידו השני של החדר מאוד קרץ לנו ובמהרה המשכנו להזדיין כששרון נשענת עליו ואני דופק אותה חזק מאחורה, מרגיש את רטיבות הכוס שלה על הזין שלי קריצה

חזרנו למיטה והמשכנו בזיון דוגי מהיר שבמהלכו שרונוש מחצה את הביצים שלי מסיבה שאותה אני לא אציין Censored והיא אפילו קראה לי: "זונה קטנה!" צחוק

אחרי כמה דקות מהנות גמרתי בחוזקה בכוס הרטוב שלה ונשכבתי לידה למנוחה קלה עד לארוחת הערב. טוב יש לנו עוד את כל הלילה לפנינו או שמא... קריצה

החדרנית החרוצה יוצאת להפסקת זין ומפתה את לאוול

שרון בתפקיד החדרנית.

השעה הייתה כבר שעת ערב מאוחרת. ירדתי למטה לבר כדי להביא לי ולשרון בקבוק יין טוב כדי להמשיך את הלילה באווירה רומנטית. בדרך חזרה כשצעדתי במסדרון, לפתע משום מקום הופיעה לה חדרנית חייכנית בשמלת החדרנית שלה (שרון בתלבושת משרתת צרפתיה) ונופפה עם מקל ניקוי מנוצות שאחזה בידה...

"היי מה נשמע יפיוף? לאן אתה הולך?" שאלה החדרנית השובבה ונצמדה אליי...

"אההה אני בדרך לאישתי היא מחכה לי במיטה..." עניתי לה במבוכה והמשכתי להתקדם אבל החדרנית חסמה את דרכי.

"רגע רגע לאן אתה ממהר מאמי שלי? תגיד בא לך להתבודד פה באיזה חדר? אני בדיוק סיימתי לנקות ואני בהפסקה... בא לי איזה זין טוב!" Tongue הצהירה החדרנית, תפסה בידי והכניסה אותה מתחת לשמלה שלה. היא הייתה ללא תחתונים והרגשתי על אצבעותיי את הרטיבות של הכוס שלה.

"מצטער גברת חדרנית אבל אני לא יכול... אישתי שרון מחכה לי... אני נאמן רק לה! בייייי!" צעקתי לעברה של החדרנית וחמקתי מהנימפומנית הזאת אל שרונוש אהובתי חיוך גדול

החדרנית הייתה ממש לא מרוצה על שהשארתי אותה ככה ללא זין במסדרון ושיחררה לעברי כמה קללות עסיסיות כשעזבתי אותה ככה לבדה. מצידי שתדחוף את מקל הנוצות שלה לכוס ממש לא אכפת לי! כי שרון מחכה לי במיטה עם הרגליים... פתו... מבולבל

שרון ישנה על המיטה כמו ילדה טובה... כנראה שהתשתי אותה יותר מידי קודם לכן. חשבתי לעצמי...
טוב על החיים ועל המוות! אני הולך לתקוע את החדרנית השווה הזאת... היא נראית לי זיון ליגה! Tongue

עד ששרון תתעורר אני ארכב על החדרנית הנימפומנית הזאת קצת.

למזלי כשחזרתי למסדרון החדרנית הייתה עדיין שם. היא עמדה צמוד לקיר וחשפה שד מפתה... כנראה חיכתה כבר לזין התורן שיצוץ במסדרון כדי להכניס אותו לחדר הצדדי צחוק

היא לא הייתה צריכה לחכות הרבה, נמצדתי אליה והתחלתי למצוץ את פטמתה ושלחתי את ידי מתחת לשמלתה.

החדרנית שמאוד שמחה לראות אותי שוב, העיפה אותי לתוך החדר הצדדי, דחפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה על הפרצוף שלי. מתחת לחצאית היה טיפה אפל אבל במהרה נגנבתי מהכוס והטוסיק של החדרנית החרוצה שרקדה על הפנים שלי עם ישבנה וניקתה את הזין שלי עם מקל הנוצות שלה. צחוק (זה אחד הדברים היותר מחרמנים לקבל פייסטינג משרון כשהיא יושבת עליי עם שמלת המשרתת צרפתיה שלה חיוך גדול)

אחרי 69 מעולה החדרנית עלתה עליי לרכיבה הפוכה וקיפצה בהתלהבות על הזין שלי. תוך כדי זיון סוער כשהזין שלי משתולל בכוס שלה היא סיפרה לי שקיבלה כבר כמה זרגים במשמרת שלה היום והיא ממש במצב רוח מרומם...

"אני אוהבת לקחת הפסקת זין!!!" Tongue הצהירה החדרנית בשמחה שרק המריצה אותי לדפוק יותר חזק את השרלילה הזאת! Evil Smile

השמלה שלה הסתירה את מראות הזיון ומידי פעם היא הרימה את החצאית שלה כדי לתת לי הצצה טובה למתרחש מתחת קריצה (הרי ברור לכם שהצצתי גם בכוחות עצמי)

החדרנית החרוצה דרשה השפרצה בפה ובמהרה היא הסתובבה והתחילה למצוץ לי בפוזת הדוגי בזמן שאני מדגדג אותה עם מקל הנוצות בכוס ובטוסיק שלה חיוך גדול

אחרי כמה דקות החדרנית קיבלה ממני השפרצה הגונה בפיה המתוק והראתה לי בשמחה רבה את הנוזל הרב שהידר את פיה אצבע למעלה

נפרדתי בשתי נשיקות הדדיות מהחדרנית המרוצה ועפתי לאישתי בתקווה שזאתי עדיין לא התעוררה אחרת מחכה לי פייסטינג עצבני Shocked צחוק

סוף

חייכתי מאוזן לאוזן, אמרתי תודה והבטחתי שאשוב לטוסיק השובב הזה גם בשבוע הבא...

שרונוש אהבה כל רגע מהפגישה וחיבקה אותי חזק לפני שעזבתי אותה וטפחתי על ישבנה... קריצה

Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”