אני קורא בעיון ובשקיקה את כל מה שנכתב בפוסט הזה, וזהו אכן אחד הפוסטים הכי מרתקים ומעניינים שנתקלתי בהם כאן.
מירב, ממה שאני יודע - זו הפעם הראשונה שנערה עובדת כותבת כאן דיווחים על הלקוחות מנק' מבטה, ואת כותבת כל כך רהוט ומרתק, שלא נותר לי אלא לומר לך - שאפו!
אני חושב שאף אחד כאן - וזה כולל אותי - לא צריך לייעץ לך מה לעשות. את יודעת הכי טוב מה הדרך הנכונה והמתאימה בשבילך
.
ממה שקראתי כאן עלייך את בחורה אינטילגנטית שעברה דבר או שניים בחייה, והכי חשוב - שלמה עם החלטותייך!!
כמו שהיית שלמה עם עם ההחלטה לעזוב את התחום בזמנו, כמו שהיית שלמה כשחזרת לעיסוק בתחום לא מזמן, כמו שהיית שלמה כשבחרת בתיקתוקייה, כמו שהיית שלמה כשעזבת אותה, וכמו שאת שלמה עכשיו כשאת עובדת עם לקוחות פרטיים בודדים(באמת זכור לי שבהתחלה אמרת שאת לא אוהבת לעבוד עם שעון).
מירב, אני מתרשם שאת בחורה עצמאית וחזקה, ואני רק מאחל לך שתמשיכי להיות שלמה עם כל החלטותייך ובחירותייך. או במילים אחרות - תמשיכי לעשות מה, איך, איפה, מתי וכמה שאת רוצה
.
באופן אישי אני רק מקווה שתמשיכי לכתוב כאן כי אני נהנה מכתיבתך, וגם נהנה לקרוא את התגובות האינטילגנטיות והמנומקות על גבול הפילוסופיה של החברים כאן.
[QUOTE=זונה מאושרת]
הלקוח שלפני האחרון היה בחור ביישן ושקט בצורה יוצאת דופן והוא הגיע במיוחד כדיי לפגוש בי לאחר שקרא תגובות נלהבות על רמת השירות שלי בפורום זה, אני כמעט בטוחה שהוא היה מרוצה עד השמיים כי כשסיים ביקש ממני לפרט לו את סידור העבודה שלי, [/QUOTE]
טוב, זה הולך ונהיה מעניין מרגע לרגע
. אז באמת דיווחו עליה כאן, ואף לחיוב!
מעניין אם מישהו מהמגיבים כאן בפוסט כבר היה איתה ואפילו לא יודע על כך
....חחחחחח