כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 14 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

131
לאוסקר ווילד, צודק בהחלט. אני מכיר כמה וכמה אנשים שהם דוגמאות חיות לכך אם כי באספקט קצת שונה.

ל-M, תמשיכי בכל מקרה לכתוב גם אם רק למגירה ולצרכי תעוד בלבד. אם וכאשר תרצי לעשות בזה שימוש זה לא חייב להיות ספר יש עוד הרבה אפשרויות אחרות.

peach2009-11-4 0:34:20

The light that burns twice as bright burns half as long

132
אוסקר אתה גדול
אלה שאם חשוב לך שלבחורה תהיה גם אורגזמה, אז הפילוסופיה שלך בבעיה
כללית אני בהחלט מסכים אתך, לכן אני כאן
אשר למירב, לעניות דעתי, בהחלט בחורה נדירה ויוצאת דופן
אין רבות כמוה. מי כמוני מבעלי "הפיננסים" מוכן לדגום אותה תמורת תשלום נדיב, ולו בזכות העובדה שהיא כותבת את אשר כתבה
הזכות להציץ לעולמם של אלה המספקות שרותי מין,ברמת כתיבה כזאת, הוא נדיר, ולאחר שהוכח על ידי המלאך גבריאל מהנהלת הפורום כי הוא אמיתי. כל מה שנותר לי לומר הוא כי, הפורום עלה מדרגה. ויצר מול חדש. שלא היה קיים לפני כן
חומר למחשבה

133

מירב היקרה

תהליך של כתיבת ספר, במיוחד סיפור חיים, הוא חוויה מאד עוצמתית.

ולעיתים עצם הכתיבה מעצימה את החוויות שעברנו,פותחת רגשות שעומעמו

ומביאה אותנו לתובנות .משום שיש בכך גם סוג של חשיפה ממקום שונה לחויות ,ולפרשנות למאורעות.

מכל מקום אני מעט מתמצא בנושא ואם תרצי מידע באיך ,איפה להתחיל אתרום ברצון.

" אוכל לפרוש את כל העבר שלי כך שיבינו מאיפה באתי ולמה הלכתי לאן שהלכתי"

אני דוקא יותר הייתי רוצה שתכתבי ראשית לעצמך ואחרכך למען אחרים שיבינו-אבל זה כמובן בא מעולמי שלי.

הנטייה הטבעית שלי היא לאהוב אשה בזכות אופייה ,הרגישות שבא ,יכולת האמפטיה,ועוד תכונות אופי ולא

לפי מעשיה או התנהגותה,התנהגות אפשר לשנות אם רוצים, אמפטיה קצת יותר קשה לרכוש.

לכן את האהבה שלך תמצאי בזכות ליבך וקיים האיש אשר יראה אותך ולא ישפוט את מעשייך !

חיבוק ונשיקה

134

מירב יקירתי,

קראי את הערתי ל-peach . אני שומע וקורא לעיתים קרובות גברים ששואלים בתמיהה רבה כיצד יתכן שנערת הליווי מוכנה להזדיין (לא אוהב את המילה) איתי ומסרבת בכל תוקף לנשיקות צרפתיות. אני חושב שרוב הנערות העובדות מבינות באינסטינקט בריא את מה שהסברתי לעיל, שעירוב בין העולמות החברתי והשוק הוא פתח לצרות שסופם מי ישורנו.

ולכן הן רואות ובצדק נשיקה כזו כשייכת לעולם החברתי רגשי, ואילו קיום יחסי המין שייך לעיסקה מסוג שונה לגמרי - עיסקה שבה הגבר משלם עבורה.

נדמה לי שאצלך נתערבבו שני העולמות האלה - מין בתשלום המלווה ביחסים השמורים לעולם החברתי בלבד. את עובדת במוסד של סקס בתשלום ומאידך מקבלת לקוחות גם בבית משל היו ידידים מהעולם החברתי.

יתכן וזו הסיבה שאת לא מצליחה להחליט איפה את נמצאת וכל הזמן את שרוייה בהתלבטות האם לחזור לאורח חיים "נורמלי" ? להשאר במקצוע? ואולי שניהם בעת ובעונה אחת?

שלך בהערצה אוסקר.

בגמילה

135

אני קורא בעיון ובשקיקה את כל מה שנכתב בפוסט הזה, וזהו אכן אחד הפוסטים הכי מרתקים ומעניינים שנתקלתי בהם כאן.

מירב, ממה שאני יודע - זו הפעם הראשונה שנערה עובדת כותבת כאן דיווחים על הלקוחות מנק' מבטה, ואת כותבת כל כך רהוט ומרתק, שלא נותר לי אלא לומר לך - שאפו!

אני חושב שאף אחד כאן - וזה כולל אותי - לא צריך לייעץ לך מה לעשות. את יודעת הכי טוב מה הדרך הנכונה והמתאימה בשבילך.

ממה שקראתי כאן עלייך את בחורה אינטילגנטית שעברה דבר או שניים בחייה, והכי חשוב - שלמה עם החלטותייך!!

כמו שהיית שלמה עם עם ההחלטה לעזוב את התחום בזמנו, כמו שהיית שלמה כשחזרת לעיסוק בתחום לא מזמן, כמו שהיית שלמה כשבחרת בתיקתוקייה, כמו שהיית שלמה כשעזבת אותה, וכמו שאת שלמה עכשיו כשאת עובדת עם לקוחות פרטיים בודדים(באמת זכור לי שבהתחלה אמרת שאת לא אוהבת לעבוד עם שעון).

מירב, אני מתרשם שאת בחורה עצמאית וחזקה, ואני רק מאחל לך שתמשיכי להיות שלמה עם כל החלטותייך ובחירותייך. או במילים אחרות - תמשיכי לעשות מה, איך, איפה, מתי וכמה שאת רוצה.

באופן אישי אני רק מקווה שתמשיכי לכתוב כאן כי אני נהנה מכתיבתך, וגם נהנה לקרוא את התגובות האינטילגנטיות והמנומקות על גבול הפילוסופיה של החברים כאן.

[QUOTE=זונה מאושרת]

הלקוח שלפני האחרון היה בחור ביישן ושקט בצורה יוצאת דופן והוא הגיע במיוחד כדיי לפגוש בי לאחר שקרא תגובות נלהבות על רמת השירות שלי בפורום זה, אני כמעט בטוחה שהוא היה מרוצה עד השמיים כי כשסיים ביקש ממני לפרט לו את סידור העבודה שלי, [/QUOTE]

טוב, זה הולך ונהיה מעניין מרגע לרגע. אז באמת דיווחו עליה כאן, ואף לחיוב!

מעניין אם מישהו מהמגיבים כאן בפוסט כבר היה איתה ואפילו לא יודע על כך....חחחחחח

zooz

138

אוסקר:
ענק, ענק, ענק, לא חשבתי על זה אף פעם בצורה כזו
.

אני בצורה אינסטינקטיבית תמיד שואפת לאיזון נכון של "נזק כלכלי" בדייטים ואם הבחור שילם בפעם הראשונה וגאה מידי לתת לי לשלם בפעם הבאה, במקום זאת אזמין אותו לארוחה שבישלתי בביתי.

לגבי עניין הGFE רוב הבנות במקצוע אכן מציבות מגבלות בנושא ואף פעם לא הבנתי את זה לגמרי הריי שהבחור נוגע בכולך ונכנס עמוק לתוכך, איך איסור בנשיקה צרפתית ייצור חיץ? ונאמר שהיא סתם נגעלת מהלשון זרה שמסתובבת בלועה: לא עדיף לוותר על הכסף מלכתחילה? אני ככלל מעדיפה לבטל כניסה עם גבר שמגעיל אותי להתנשק איתו, בכל כלל יש יוצא מן הכלל ולעיתים רחוקות קורה שלא אתנשק עם לקוח וזה לרוב בגלל אנרגיות משונות שהוא משדר לי- שלא עליתי עליהן מבעוד מועד.

לגבי אי ההחלטיות שלי- היא אינה נובעת מרמת הרגש שאני מביאה איתי לסיטואציה בתשלום, אבל בהחלט סיפקת לי חומר למחשבה כי אין לי תשובה חד משמעית.

רוג'ר:
עדיין לא, בשבוע הבא אדע יותר טוב.

Peach:
קראתי,
תודה

Mr love :
אחת מהסיבות שכל כך קשה לי לעבוד על הספר ואני כבר שנים רבה איתו: משקיעה בו וגונזת אותו כל פעם מחדש היא שכתיבתו מחזירה אותי רגשית לעבר ופותחת פצעים מדממים שהחלימו. זה ממש מסע אחורה בזמן אשר פעמים רבות קשה לי לקחת .

Creol:
הלוואי שהייתי יכולה לדגום בעצמי כל אחד ואחד מכם.......

לקסר:
תודה! רק כמה חבל שההחלטות והבחירות שלי רוב הזמן מתנגשות עם הדעה הרווחת בציבור לגביי מה מותר ומה אסור ומה מוסרי, וגורם לי לאמביוולנטיות וספקות עצמיים על כל צעד ושעל.

למרות שאני הרבה יותר קונפורמטיבית ממה שאני מוכנה להודות.

המשקיף:
יש דברים בגו....(לדבריו של הטוחן).

טוחן: חבל שלא קפצת לבדיקת שטח לפני שהתפטרתי.....

יום פרודוקטיבי שיהיה

מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

140

למירב

לאור העניין שיצרת בפורום מכובד
זה ולאחר שחזרתי מהכפור- חום בעצם- ראיתי את בקשתך בדבר חיינו -או יותר נכון חייך-
לאן וחלטתי גם אני לתרום את שני השקלים שלי לפוסט
.

קראתי בשקיקה אחר "מעלליך עד הלום" ואין ספק בליבי בדבר אחד : את סוג של פרא אדם ,
אחת כזו שבחינת הגבולות שלה יכולות היו
לגרום למגלן להסמיק. אני לא מתפלא כלל
שעזבת עבודה "מהוגנת" בתור מנהלת אדמיניסטרטיבית כי לבטח היית צריכה
לכפות את עצמך בסנאדות לכיסא , אך נפשך זעקה לדרור ושום חבל לא יכול היה לקשור
אותה. את
שוברת מסגרות, בין אם ממוסדות יותר ובין אם פחות.
בסופו של דבר, גם תיקתוקיה היא סוג של מסגרת, ומהניסיון שלי עם התחום כלקוח השווה בערך לשנותיך כנפקנית אין לי ספק שזה תחום שוחק.

הינה . בום!!! ולא משנה באמת הנסיבות
כרגע.

אם הייתי ממשיל את חייך כחרק , באופן מטאפורי כמובן, כחלק ממחזור החיים בטבע את
עומדת על סקאלת הזמן שבין זחל לפרפר. מעבר למילים עצמן, יש לי את הרושם שאת משתוקקת לעוף - לא מקריסטלים ושטיות אלה סוג של התרוממות נפשית. מה שמוביל לשאלה, מבחינתך, האם העיסוק שלך כרגע הוא
אמצעי או מטרה לשמה? בין אם במודע או לא , נראה לי שחלק מהסיבה
שאת מתחילה להגדיש יותר זמן לחטא הכתיבה היא שאת רואה בנו קהל המשמש משוב לאופציה
שיכולה להפוך למטרה עבורך, ואולי כזאת שתגרום לך לאושר, הכרה, וסיפוק עצמי בסופו של דבר. אם אני צודק
ואכן יש בך תשוקה לקסם שבמלל, לא הייתי פוסל מבחינתך את האפשרות להתמקצע בתחום כי
מבחינה וורבלית בהחלט יש לך את זה, מה עוד
שתהיה לך את האפשרות לעסוק בזה כפרילנסרית וע"י כך לשמור על ציפור הנפש שבך.

רימינג מעשי2009-11-4 11:39:30

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”