כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 15 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

143

לומר עליי שאני מדבר גבוהה גבוהה ואיני נאמן למציאות ורגע אח"כ לספר שאישה נשואה כמוה כזונה מעיד, בעיניי, על שני דברים:

1. חנפנות, לקקניות ואינטרסנטיות של בנאדם (כבר אמרתי את זה פעם בפוסט אחר אין צורך ללקק לנערה עובדת...זה כל העניין משלמים לה והיא נותנת....).

2. מצבכם העגום כאנשים נשואים (אתם יודעים יש דבר שנקרא גירושים), מי שרואה אישתו כזונה ומערכת יחסים הבנויה על מקח וממכר אוי לו ואבוי לו ובעיקר לילדיו....

אוסקר ווילד,

התגוה שלך על כוחות השוק מול כוחות הרגש - חכמה ומשעשעת.

אהבתי את נקודת המבט היחודית והיכולת לתמצת מחשבה עמוקה במספר שורות בודד - סחטיין !

מירב,

לא הבנתי למה זה שתספרי על מפגשעם לקוח פרטי יחשוף אותו ? ? ?

תיאור מעשיו אינו יכול להעיד על מי הוא......

מותר לשאול בת כמה את אגב ?

אפרודיזאק2009-11-4 16:12:15
הכל מכל כל....

145

מירב

אין מילים בפי, ראשית תודה לך על החשיפה, היא אינה טרוויאלית כלל...

את כותבת נדירה (ואין כוונתי במקום הזה...)

בעלת ראש וקו מחשבה מבריק.

ואל תצטערי על בחירותיך בעבר או בהווה...ברור לי שאת ביצעת הערכת מצב ריאלית וברורה

והחלטת מה שהחלטת.

מצטרף לאיחוליך לאותו בחור שניסה לכפות עצמו עליך...אז באילת, אבל לבטח לא הוא שהכתיב דרכייך

את פשוט מדהימה, אשת שיחה (אם כי חד צדדית....) מרתקת במיוחד.

רק תעשי טובה ותשמרי על עצמך...

דייויד.

146

הפוסט הזה מזכיר לי את השיר.

כל כך קר, קר שם בחוץ
מתי תתפסי שהחיים זה לא קיבוץ
כדאי שתדעי, מה שלא תעשי
קר שם, קר שם בחוץ

לא רק פסיכופטים כמו grandi מסתובבים כאן, גם אנשים "נורמטיביים" שחושבים

שכל הנשים זונות...

נערות עובדות לא מצפות לחיבוק שאחרי...

אני שילמתי – שהיא תעבוד..

אין צורך ללקק לנערה עובדת...זה כל העניין משלמים לה והיא נותנת

אין לי שום דבר נגד הנורמות האלה אבל לדעתי בשביל זה המציאו את ה GLORYHOLE .

בכל הפרויקטים שלי כספק וכלקוח הצלחת הפרוייקט היתה תלויה בשיתוף פעולה של הלקוח (כן כן ,זה ששילם את הכסף) והספק.

בכלל אני רואה את ה"עיסקה" הזו קצת אחרת.

יש כאלה שחושבים שתמורת דמי האתנן הם רוכשים מניה וזכות שימוש בבחורה.

אני חושב שאני רוכש אופציה לקבל מה שהבחורה מוכנה (ולפעמים אפילו קצת רוצה) לתת.

אפילו מירב הזונה הכי המאושרת כותבת

אחת מהסיבות שכל כך קשה לי לעבוד על הספר ואני כבר שנים רבה איתו: משקיעה בו וגונזת אותו כל פעם מחדש היא שכתיבתו מחזירה אותי רגשית לעבר ופותחת פצעים מדממים שהחלימו. זה ממש מסע אחורה בזמן אשר פעמים רבות קשה לי לקחת

אני לא טוען שאת לא זונה מאושרת אבל לדעתי אם היית נשואה לטחון ומחזיקה את לקסר כמאהב (או להפך) היית יכולה להיות פחות זונה ויותר מאושרת.

אני מתנצל על זיוני השכל האלה בשעת בוקר מוקדמת זו אבל אני פשוט לא מצליח לעשות שפאגאט

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

147

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?

אתמול ביטלתי את הלקוח הפרטי עקב מצב רוח שבלולי ולכן הדיווח המובטח מבוטל לאלתר.

בינתיים אני מעבירה את השעות והימים עם עצמי, מזל שאני מעניינת אותי אחרת כבר הייתי משתגעת משעמום.

רימניג: (אחלה שם )

בלעדי מגלן היינו אולי עדיין חושבים שהעולם שטוח ובלעדיי הייתם אולי חוששים שכל הנערות העובדות מזייפות, העיסוק שלי כרגע הוא אינו אמצעי עדיין כי לא הצבתי לעצמי מטרות כלכליות- בעיקר משום שלא מצאתי משהו שמעניין אותי למעט סקס וכתיבה, אך הוא גם אינו מטרה ואני בטוחה שבעתיד אמשיך הלאה לכיוונים שיספקו לי יותר ריגוש מנטאלי, מגלן לא חזר לחופי ספרד בחיים וגם אני לא אוכל לשרוד לאורך זמן ללא גירוי מחשבתי.

הכוונה המקורית של כתיבתי כאן הייתה לשפוך קצת אור על העיסוק בזנות מנקודת המבט שלי ושל רבות אחרות ובנוסף גם לחדד את העובדה כי רוב הנשים במקצוע אינן מרגישות מושפלות ומנוצלות או עוסקות בכך בעל כורחן אלא דווקא תובעות את כוחן ומי שבאמת מבין את יחסי הכוחות בחדר המיטות העסקי יודע, כמו חברותי למקצוע, שהכוח האמיתי נמצא בידי הזונה ובניגוד למשל הגבר הצייד והאישה המלקטת- בסיטואציה בתשלום היוצרות מתהפכות כאשר הגבר הוא הטרף.

אבל ככל שהזמן שלי פה גדל אני בהחלט מוצאת עוד ועוד מטרות לכתיבה אליכם- מטרות שלא כיוונתי אליהן מלכתחילה.

נמרוד:
הפחד המרכזי שלי הוא שמה שמפעיל אותי יגרום למעט האנשים שאני אוהבת להתרחק ממני באם אפרסם את האמת העירומה על חיי.

טוחן:
אני מצטערת שהיה עליך להיתקל ביחס כזה אף על פי שאני בטוחה שהוא לא הוציא אותך משלוותך.

אפרודיזיאק:
אם לא תלקק בשום צורה לנערה עובדת תוך כדיי משימתה לספק אותך- לרוב השירות שלה יראה בהתאם

לגביי הלקוח הנ"ל בשאלתך- התבקשתי ספציפית שלא לתאר את הסיטואציה- ולא אוסיף....

אני בת 30 !! והצגתי את עצמי בתחילת הפוסט הזה

לדיויד:
אני אכן לא מצטערת על אף אחת מהבחירות שלי בחיים ומבינה לחלוטין שהן נעשו בעקבות מוסרי ההשכל שהעבר שלי לימד אותי, בבחירת המקצוע לקחתי החלטה מודעת להשתמש בכוחי ולהפוך מקורבן לסוג של טורף. תודה לך!

Menice:
בגלל שאני לא מאמינה במסגרות וחותמות כשרות חברתיות- חתונה וחיי נישואין לא קוסמים לי אבל בתוך זוגיות אמיתית ניאוף ובגידה באמון לא מקובלים עלי.

אבל אם תתקבל הצעה מעשית מהטוחן (שבטח כבר נשוי?) תוזמן יחד עם לקסר לחגיגה .

באהבה, מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

148

לאפרודיזאק ומניס

שמתי לב שאתם מכוונים את חיציכם אלי ואני רוצה לומר : ההסתכלות שלי על החברה מנוטרלת מרגשות ובאה לבחון את האינטרסים של הצדדים הפועלים בחברה (דהיינו: הגברים והנשים). אגב הטענה שרוב הנשים זונות עומדת היטב מול הגישה שרוב הגברים זונים. ההסתכלות שלי על יחסי גברים ונשים היא באמצעות התבוננות במערכות יחסים שאני מכיר במרחב שלי (החילוני ) שיחות עם חברים גברים , תקשורת באמצעות הטלויזיה והקולנוע , המדע ועוד...

הטענה העיקרית שלי שבסופו של יום כולנו גברים ונשים מונעים מאינטרסים ותהליך ההתאהבות על פי המדע מסתכם בסופו של דבר בהתמכרות כימקלית בין אנשים. השפעת הכימקלים מתעמעמת לאחר תקופת זמן מסויימת (לאחר שלב זה מתרחשות רוב הבגידות ) וכשזה קורה בני הזוג בוחנים אחד את השני באופן רציונאלי!!

בחיי הנישואים , לאחר שלב ההתאהבות לאחר שבני הזוג בוחנים האחד את השני באופן רציונאלי או שהם נפרדים או שהם ממשכים בחייהם בגלל אינטרסים ילדים, כסף וכו'.

בהרבה מאוד מקרים בני זוג מתחתנים לאו דווקא בגלל ההתאהבות אלא בגלל אינטרסים , האישה רואה בגבר מפרנס טוב , והגבר רואה באישה אחת כזאת שמתאימה לגדל את ילדיו.

השלב הבא הוא שלב הנאמנות ששומר על הקשר המשפחתי בגלל סיבות כלכליות או חברות טובה בין הגבר לאישה

שאלה לאפרודיזאק- אם אתה נשוי ! אני רוצה לראות כמה זמן אישתך תשאר איתך כאשר לא תצליח להביא פרנסה הביתה ? אם היא תשאר איתך , כאשר יש לה אופציה לצאת מחיי הנישואים , אז היא צדיקה.

לשעבר גלגל עמוק

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”