כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 15 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

141
פורסם במקור ב - 09/07/2011

טאז ושרון בזיון טזמני מהסרטים!

עוד מפגש שלי עם שרון והפעם אני שד טזמני Cool

ראיתי אותה מתהלכת להנאתה ביער העבות... מצד לצד ומחפשת משהו... הסתתרתי מאחורי העץ וליבי החל לפעום בחוזקה... התאהבתי בה ממבט ראשון Embarrassed

tazmania, diavolo e la diavoletta della tasmania, taz tasmania, immagini bellissime dei cartoni animati dei manga e disney

וברגע שהיא לא הייתה מוכנה קפצתי עליה ונכנסתי לה מתחת לחצאית... צחוק שרון הייתה מאוד המומה לפגוש שד טזמני ובהתחלה קצת חששה ממני ומהקולות המוזרים שעשיתי (עשיתי על אמת את הקולות של טאז צחוק) אבל במהרה היא התמסרה לי ולא עבר הרבה זמן עד שהזין שלי היה בפה שלה כשהיא מוצצת לי בשקיקה! Tongue

להפעתה של שרון התחלתי לדבר איתה בשפתה (עברית) אבל מאוד רציתי שהיא תדבר בשפה שלי גם כן... "תיתן לי דפיקה טובה וזה כבר יצא ממני" אמרה שרון בשובבות ומייד מצאתי את עצמי שוכב על הגב והיא רוכבת עליי בפראות וממריצה אותי לזיין אותה עוד ועוד! בתחילה היו אלה קולות מסכנים של כבשה וצפרדע שבקעו ממנה... קולות שממש עיצבנו אותי! כועס אבל אני לא ויתרתי ובתור שד טזמני אסור היה לי לבייש את חיות היער ואחרי מספר תנוחות פירקתי את גברת שרון בדוגי חזק והיא התחילה לצעוק כמו גדולה בשפת השדים הטזמניים... שדה טזמנית אמיתית! מוחא כפייה

אחרי גמירה נפלאה נפרדתי משרון שהבטיחה לקפוץ לביקור גם בערב...
מספר שעות אחרי ההרפתקה המינית שלי עם שרון שכבתי ונימנמתי להנאתי מתחת לעץ ופתאום הרגשתי ישבן סקסי על הפנים שלי וכוס לח על הפה שלי... מתברר שזאת הייתה כיפה אדומה, היא הייתה עצבנית מכיוון שהברזתי לה. אחרי שהיא חינכה אותי טוב טוב בפייסיטינג חינוכי, פירקתי לה טוב טוב ת'כוס. העמדתי אותה על ארבע מולי וזיינתי לה ת'פה עד לגמירה שלי בתוך הפה שלה.
אחחחח אני ממש מבוקש ביער הזה קריצה

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

142
לפעמים אני חושב שזה חלום. אף פעם לא עלה בדעתי שמתישהו בחיי אני אחווה את מה שאני חווה עם שרון. אם היו עוד גבולות רחוקים שחשבתי שלא אחצה אותם לעולם היום אני מפלס את דרכי עליהם באין מפריע... זהו טעמו המתוק של חיבור מדהים והנאה צרופה של שני אנשים... וזה ממש לא משנה באיזה נסיבות הם נפגשו בעבר ונפגשים גם היום... זה אמיתי, מדהים, מרגש, מצחיק,
מפתיע, ועוד...

הנסיך וויליאם וקייט מידלטון בירח הדבש - הסדינים המלכותיים עולים באש! Evil Smile

אני: הנסיך וויליאם

שרון: קייט מידלטון

אני ואישתי הטרייה קייט היינו בדרכינו לחופשת ירח הדבש שלנו באיי סיישל. לאחר שחמקנו מצלמי הפפראצי ואחרי שהטייס הפרטי שלנו הפסיק לנעוץ עיניים בקייט יקירתי הגענו למלון היוקרתי שלנו. הסוויטה המלכותית חיכתה רק לנו, אז בלי לבזבז שניה הרמתי את קייט בזרועותיי ונשאתי אותה לחדר השינה היפייפה שלנו. החיוך של קייט התנוסס על פניה היפות והיא צחקקה להנאתה ונענעה את רגליה בשובבות... חיוך גדול

החלטנו ללכת להתקלח אחרי הטיסה הארוכה שהייתה לנו, אבל הדרך למקלחת "ארוכה" והיינו חייבים להתמזמז בדרך... והשיא הגיע כאשר היא משכה אותי למטה צמוד אל ישבנה התפוחי, סוגרת את פניי בפנים שאני ארגיש את החמימות ואטעם את טעמו המתוק של גן עדן Cool

במקלחת המרווחת המים זרמו וגופינו היו צמודים זה לזה... הזין שלי בשיא תפארתו מחליק על פלחי ישבנה הרכים של קייט שמגניבה לעברי מבטים מחרמנים ומתחילה לסבן את וויליאם הקטן קריצה

לפתע משום מקום הסיבון הופך למשחק פרוע... הסבון משחחר קצף אימתני וקייט משתוללת ומכסה את פניי בסבון וצועקת: "סנטה קלאוס! סנטה קלאוס!" פותחת את הדלת של המקלחון ומבקשת בהתלהבות שאביט במראה בפניי המזוקנות מסבון צחוק

אני מסבן את גופה החלק בכל נקודה ומחליק את ידי בין רגליה מהכוס החם ועד החריץ המפתה של ישבנה... שוב ושוב הלוך וחזור ידי מחליקה על גופה הענוג והיא מחייכת לעברי ומחרמנת אותי באצבעותיה שמנגנות על גופי בדגש על וויליאם הקטן שלא יודע את נפשו מאושר.

המים זורמים והיא שוטפת אותי מהסבון ובהמשך אני שוטף את גופה ומביט במים הזורמים על ישבנה ועל החריץ המפתה... אני לא עומד בפרץ החרמנות ומתיישב, מצמיד אותה חזק אליי ומתחיל ללקק את ישבנה... היא מנסה בכל כוחה לסגור אותי בפנים אבל פלחי ישבנה חלקים והיא לא מצליחה. היא שומעת מצידי צחקוק קל והקנטה... והדבר הבא שאני מרגיש הוא פרץ מים שנופל עליי מלמעלה על ראשי ועל גופי... אני כולי רטוב וכמעט טובע בתוך ישבנה אבל לא יכול להפסיק להתענג ולענג אותה באחוריה, נותן לזרם המים לזרום על גבה ועל ישבנה עד שמגיע אליי, והרגע קסום והתחושה נפלאה... המים צלולים וגופה מבריק ואני לא יכול להפסיק... כזאת מקלחת נפלאה הייתה לנו בסוויטה היפה אבל השיא הגיע בהמשך... קריצה

אחרי שתנגבנו ביקשתי מקייט לעצום את עיניה והובלתי אותה אל חדר השינה. ושם בעודה עומדת בעיניים עצומות כשהיא מתה מסקרנות הוצאתי את ההפתעה שלי... ביקשתי ממנה להשענן עליי ולהרים רגל אחת ואז להוריד את הרגל ולהרים את הרגל השניה, ואחרי שהכל היה מוכן היא פתחה את עיניה והביטה במה שלבשה... תחתונים משובצים יהלומים עם פתח בכוס ומעל פרח אדום... מאחורה חוטיני דק עם חוטים מצטלבים... חגיגה לעיניים חגיגה לישבניים (של שרון) וחגיגה לוויליאם הקטן קריצה.

"קדימה בוא תרד לי עם התחתונים האלה!" צעקה בהתלהבות קייט השובבה... אבל לפני שירדתי למדהימה הזאת הנספתי והרחתי את איבריה היפים. בתחתונים האלה הכוס שלה היה כמו עוגיה קטנה וטעימה ולא לקח הרבה זמן עד שהיא לא יכלה יותר והצמידה את פניי אל מפשעתה, רוצה כל כך לקבל את הליקוק המלכותי! Cool ואחרי הליקוק שלי הגיעה הגמירה המדהימה שלה כשכל גופה רועד ונשימותיה מתחזקות. אח"כ הגיע החיוך הגדול על פניה... אני ממשיך ללטף בין רגליה מרגיש את הרטיבות ובאותו הרגע שפתיי מתקרבות לכפות רגליה... אני מנשק ומוצץ את אצבעותיה והיא ממשיכה לצחקק בשובבות ואני רק נהנה ונהנה מגופה הענוג עד שהיא כורכת את רגליה סביב גבי ומפילה אותי אליה... ואני שוכב בחיקה מוצץ את פטמתה ומנשק את בטנה החלקה... חיוך גדול וככה אנחנו ממשיכים לשכב ולהתמזמז עד שקייט כבר לא יכולה ומתיישבת על ארבע לוקחת את הזין לפיה ומתחילה למצוץ בשקיקה! Tongue

"את לא כל כך תמימה כמו שחשבתי..." אני אומר לקייט והיא נותנת לי ביס בזין וממשיכה לשאוב אותו בחרמנות.

אחרי כמה דקות של עינוגים אוראליים קייט העיפה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה פרועה שבמהלכה היא לחצה עם רגליה על המותניים שלי וגרמה לי לצהול כמו סוס כמה וכמה פעמים צחוק קריצה

ואז לפתע אחרי זיון פרוע קייט נשכבה עליי ועברנו לסקס חושני, איטי ומלכותי Embarrassed חיוך

ושמעתי את נשימותיה... הרגע הקסום נמשך ונמשך עד שקייט הייתה צריכה דפיקה חזקה ביותר! בתחילה ברכיבה הפוכה כשהיא צועקת: "וויליאם! וויליאם! וויליאם! וויליאם!" כמו מעודדת פרטית צחוק

ההמשך היה בכפיות סוערות ביותר עד שקייט צעקה שצריך להזמין מכבי אש כי המנוע שלה עולה באש! צחוק קריצה

עברנו למיסיונרית חגיגית שבמהלכה קייט סטרה על ישבני בחוזקה וצהלה משמחה כמו סוסה צחוק

הסיום היה בדוגי מהיר ועצבני שנמשך כמה דקות תוך כדי עידודה של קייט עד שוויליאם הקטן רוקן את תכולתו לתוך הכוס החם שלה Tongue

קייט יצאה מגידרה אחרי הזיון הסוער שלנו והייתה ממש גאה בבעלה וויליאם שהתגלה כפנתר במיטה חיוך גדול קריצה

אחרי שחזרנו מירח הדבש שלנו הייתי פשוט סחוט מעייפות אך מבסוט חבל על הזמן מהבילוי שהיה לי עם קייט אישתי חיוך גדול

אבל שום דבר לא הכין אותי לבואה של אחותה של קייט... פיפא מידלטון שהתיישבה עם ישבנה החשוף מעל פניי וגרמה לי להזיל ריר על שני חוריה המפתים פצצה

מסתבר שקייט סיפרה לאחותה על ההרפתקה שהייתה לנו בירח הדבש ומרוב חרמנותה פיפא נכנסה אל חדר השינה שלי כשהיא רוצה רק דבר אחד: דפיקה חזקה כאן ועכשיו! Cool

אבל לפני זה היו ליקוקים ומציצות הדדיות ב 69 ופיפא גם עשתה פוליש לזין שלי עם לשונה החמה והרטובה Tongue (טכניקת ליקוק ומציצה מדהימה של שרון, חוויה מעלפת! Tongue)

ווילאים הקטן געש ובער כשהוא בשיא תפארתו. פיפא קפצה עליו במהירות והתיישבה עליו עם הכוס הורדרד שלה והתחילה לדהור במרץ ברכיבה הפוכה ככה שכל הישבן שלה חשוף לנגד עיניי ואני חוזה בסצנת הסקס הזאת ומרגיש את פיפא בפנים... והיא כמו לביאה מיוחמת קופצת על מערומיי זייני המלכותי שוב ושוב... שיערה פזור והציצים שלה מקפצים מולינו במראה... חיוך גדול

פתאום פיפא החרמנית רוצה שאני אגמור לה בפה... ואה ואה וי ואה!!!! Tongue
היא מתיישבת בפוזת הדוגי כדי למצוץ לי בשקיקה עד שמקבלת את הזרע החם שלי לתוך פיה... ואחרי שהיא פותחת פה גדול ומראה לי את תכולתו היא מחייכת בשובבות ואני נותן לה נשיקה בלחי ומבסוט עד עמקי נשמתי...

מעניין מי תבוא בפעם הבאה? לטעום מהזין המלכותי שלי קריצה

סוף

שרוניטה מתוקה חולה עלייך נשמה Hug

Lavelle

143
אחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות לאחרונה זה להפתיע את שרון במשהו כשאנחנו נפגשים. היא תמיד מאוד סקרנית ומופתעת כל פעם מחדש מההמצאות המטורפות שלי אבל הפעם היא הופתעה
כהוגן!!! צחוק קריצה

"איזה מטורף אתה! הרגת אותי עכשיו!" צעקה וצחקקה שרון כעבור כמה דקות שהייתי אצלה...

רגע לפני שנכנסנו ביחד למקלחת הושבתי את שרון על כיסא והתחלתי לעשות לה מופע חשפנות וריקוד נועז, שרון התחילה לצחקק ולסטור על ישבני תוך כדי שהיא שולחת את כף רגלה בין רגליי ומלטפת את מפשעתי... תוך כמה שניות חשפתי בפניה את ישבני שאותו חצה חוטיני דק במיוחד ושרון המשיכה לצעוק ולהתפוצץ מצחוק... אבל השיא הגיע אחרי ששאלתי אותה האם היא שומעת אותו צוהל?... עד ששרון הבינה מה אני רוצה ממנה לחצתי על הכפתור והסתובבתי אליה עם תחתון הזברה שלי כשהוא צוהל בקולי קולות: "איהוהוווו... איהוהוווווו...איהוהווווו!!!" צחוק צחוק צחוק

אלה התחתונים שלבשתי Tongue צחוק (התמונה רק להמחשה,זה לא אני כמובן)

* בתוך התחתונים מוחבא מכשיר קטן שבלחיצה עליו משמיע קול מוקלט של חיה, במקרה הזה זאת הייתה זברה.

לקח לשרון הרבה זמן להירגע מהמחזה שנגלה לנגד עיניה והיא צחקה איזה 2 דקות רצוף בזמן שהיא בוחנת את התחתון ואת הזין שלי שישב לו בצפיפות בפנים בזמן שאני ממשיך לרקוד מולה ולהקפיץ את הזין שלי מצד לצד צחוק
וכאילו שלא היה לו מספיק צפוף שם שרון השובבה החליטה להעמיד לי אותו כדי לראות איך הזברה תראה כשהזין שלי בשיא תפארתו. במגע ידיה היא חיממה אותי בשניות והאף של הזברה התרומם למעלה והביט בשרון שהמשיכה לצחוק ולהפעיל את המנגנון שצהל וצהל... צחוק צחוק צחוק

הייתי כבר חם אששששש! נעמדתי מאחורי שרון והתחלתי להפשיט ולמזמז אותה בחרמנות ואחרי שהורדתי את תחתוניה האדומים וליקקתי את ישבנה החצוף התחלתי להתחכך עם מיסטר ג'ונס (תחתון הזברה) בישבנה... ומיסטר ג'ונס התחיל לצהול מיד משמחה! "איהוהוווו... איהוהוווווו... איהוהווווו!!!" צחוק צחוק צחוק

לאחר שנרגענו טיפה התפשטנו והלכנו למקלחת משותפת... מרעננת ומחרמנת במיוחד! Evil Smile Tongue

אחרי המקלחת הכנו את "הציוד" הנדרש כדי להתחיל במשחק התפקידים המשעשע קריצה

באגס באני מתחמק מהרובה האימתני של גברת X ומפרק לה ת'כוס עם הרובה ועם הזין הקשיח שלו! Evil Smile

אני: באגס באני והצייד

שרון: גברת X/אשת הצייד

* בשביל הרובה השתמשנו במקל של מגב שעליו הלבשנו קונדום קריצה

** תחילה אני בתפקיד הצייד.

כבר כמה ימים שאני מנסה לתפוס את הארנב החמקמק הזה באגס באני. מה שלא ניסיתי ומה שלא עשיתי הוא תמיד הצליח להתחמק ממני ועל הדרך גם לעשות איזה מעשה קונדס Ouch חתיכת ארנב מעצבן!!! כועס

השעה הייתה כבר מאוחרת וחזרתי הבייתה אל אישתי לארוחת הערב. מצאתי אותה יושבת על המיטה חותכת ירקות... נעמדתי מולה עם הרובה והתחלתי לשמוע את ההאשמות הרגילות שלה:

"נו איפה הארנב? אני חתכתי לנו ירקות כדי להכין צלי ארנב... אוינק אוינק..." אמרה אישתי בקול לא חביב במיוחד...

"אההה הוא שוב ברח לי! אני אראה לו מה זה! אני מבטיח לך שמחר אני אצוד אותו! אני אתפוס ואני אשפד אותו!" אמרתי לה בהתלהבות תוך כדי שאני מדגים לה עם הרובה איך אני אעשה זאת צחוק

"איזה מין צייד אתה?!!! אתה כבר שבוע רודף אחריו ולא מצליח לתפוס אותו! קדימה תן לי את הרובה אני אראה לך עכשיו איך צדים ארנב! אתה תשב בבית ותחתוך מלפפונים! אוינק אוינק" קריצה אמרה אישתי ויצאה במהרה מהבית ואפילו שכחה ללבוש משהו שיסתיר את החוטיני האדום שלה Shocked צחוק

* אני עכשיו בתפקיד באגס באני, לבשתי את תחתוני הזברה שלי.

אחרי עוד זיון סוער עם חברתי הטובה והנימפומנית לולה באני נכנסתי למערה קרירה כדי לנוח את שנת הצהריים שלי. שמעתי צעדים מבחוץ וקול של בחורה שמלמלה לעצמה משהו... התחבאתי היטב במערה וחיכיתי בדריכות.

לפתע הרגשתי קנה של רובה בטוסיק ומיד יצאתי בריצה מהמערה, מולי עמדה בחורה כוסית בחוטיני אדום וחולצה ירוקה כשהיא מכוונת את הרובה אליי וצועקת: "ידיים למעלה!!!" צחוק

הרמתי את ידיי למעלה ושאלתי אותה מה פשר הדבר הזה... ועל מה כל המהומה? מבולבל

הגברת הנכבדה הציגה את עצמה בתור גברת X וסיפרה לי שבגלל בעלה הלא יוצלח היא נאלצה לצאת ליער ולצוד אותי במקומו Shocked

אחרי מספר התחמקויות מהגברת הנכבדה כשבדרך אני מדביק נשיקות לישבנה נעמדתי מאחוריה והתחלתי למזמז אותה חיוך גדול לאט לאט הרובה שינה בעלים ואני הייתי זה שאוחז בו בעודי מסביר לגברת X הנכבדה שזה לא צעצוע וכדאי לה להיזהר איתו קריצה

"אחרת מה יקרה?" שאלה הגברת בסקרנות...

"אחרת הוא בטעות יכנס לך לכוס! צחוק במחשבה שניה הוא יכנס לך לכוס בכל מקרה כי אני אכניס לך אותו בפנים!" Tongue צחוק צחקקתי להנאתי והסנפתי את צווארה של הציידת שהפכה לפתע לניצודה קריצה

גברת X עוד ניסתה לשכנע אותי שהיא אישה הגונה ושהיא מטיילת ביער בחוטיני כי המכנסיים שלה נרטבו אבל אני ראיתי שהיא פשוט רוצה זין! צחוק

אחרי שהיא הבינה שגם הרובה וגם מיסטר ג'ונס יפרקו לה ת'כוס היא ביוזמתה נשכבה מתחת לשיח ופתחה את רגליה לרווחה תוך כדי צהלות השמחה של מיסטר ג'ונס צחוק (הכפתור נלחץ איכשהו קריצה)

הורדתי את תחתוניה האדומים במהרה ודחפתי את הרובה לתוך הכוס הורדרד של הגברת שקיבלה אותו בשמחה ובחיוך גדול חיוך גדול (הכנסתי לשרון בזהירות את מקל המגב שעליו היה קונדום לתוך הכוס... המממ זה היה משעשע ומטורף באותה מידה, איזה צמד חמד של סוטים אנחנו צחוק קריצה)

תוך כדי שהרובה נכנס ויצא מתוך הכוס שלה התחלתי ללקק לה מסביב לכוס ואת הדגדגן המתוק שלה... יאמיייי ממש מעדן! Tongue

הגברת הנכבדה רצתה שאני אניח את הרובה בצד ואלקק לה עם לשוני השובבה כמו שצריך... והיא ביקשה את זה כ"כ יפה ואפילו שיחררה אוינק חמוד בסוף הבקשה ככה שבלי לבזבז אף שניה התחלתי לטרוף את הכוס שלה בתנועות מהירות עד שהיא גמרה בתרועה רמה! מוחא כפייה

גברת X הייתה עדיין קצת חששנית והרגישה לא בנוח שהיא בוגדת בבעלה הנאמן לדבריה... אבל אחרי שהכנסתי לה לראש שיכול להיות שבעלה גם הוא לא היה כ"כ נאמן לה היא התיישבה במהירות על ארבע והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה ובחרמנות אדירה! חיוך גדול

אחרי שמצצתי לה את פטמותיה ועשיתי ביקור חטוף עם הלשון בישבנה נשכבתי על הגב והיא עלתה עליי במהירות לרכיבה חיוך גדול היא נשכבה עליי ונצמדה אליי עם גופה הענוג ובעודי מחבק אותה בחוזקה התחלתי לפמפם אותה במהירות עם הגזר הקשיח שלי! Approve

גברת X התגלתה כנימפומנית לא קטנה ודרשה דפיקה חזקה בכוס הרעב שלה! Cool

"אני חמה אששששש!!!" Tongue צעקה הגברת וקפצה עליי בשמחה...

אחרי מספר דקות מהנות עברנו לפוזת הכפיות שבה המשכתי להלום בחוזקה בכוס של הגברת החמה ששיחררה "אויינקים" ללא הפסקה וללא שליטה צחוק

אחרי זיון הכפיות הסוער הגברת ביקשה ממני לעמוד בקצה גזע העץ (המיטה) ובזמן שעשיתי זאת היא זחלה לכיווני עם ישבנה וכשהיא על ארבע והחדירה את הגזר שלי לתוך שבלולה הגועש צחוק

"אני חמה אששששששש!!! אני רוצה לגמור מהזין שלך!" Tongue צעקה הגברת בהתלהבות בזמן שהלמתי בה במהירות אדירה קריצה

ההמשך היה במיסיונרית נמרצת במיוחד כאשר רגליה של הגברת על כתפיי ואני דוחף לה נמרצות ועמוקות את הזין לתוך הכוס החם שלה חיוך גדול

אבל ההמשך הוווווו ההמשך היה קטלני במיוחד כי הוא היה בדוגי מהיר ועצבני במיוחד חיוך גדול הזין שלי כשהוא בשיא קשיחותו שיחרר את מטענו הרב לתוך הכוס הרעב של הגברת שהייתה סוף סוף מסופקת אחרי הזיון המדהים שהענקתי לה Approve Tongue קריצה

נפרדנו באוינק אוינק הדדי וקבענו להפגש עוד כמה פעמים לזיונים חמים ומהנים שכאלה. כל מה שגברת X הייתה צריכה להגיד להבא לבעלה זה שהיא יוצאת לצוד את הארנב לבדה ואז הזיון החייתי היה מובטח לה קריצה

כעבור חודש שכבתי לי בנחת על הדשא ביער כשלפתע גברת X התיישבה על פניי עם ישבנה החשוף והתחילה לספר לי שבעלה גילה שהיא בוגדת בו ולכן לא יהיה לה עכשיו סקס במשך חודש שלם! Shocked צחוק

אומנם מאוד שמחתי לראות את הטוסיק החצוף של גברת X אבל לא ממש הבנתי במה אני אשם פה לעזאזל? מבולבל

"חיפשתי אותך במשך שבוע שלם! רציתי דפיקה טובה אבל אתה נעלמת כאילו בלעה אותך האדמה!" צעקה הגברת והידקה את אחיזת הישבן שלה Ouch צחוק

"תשמעי זה לא ממש אשמתי לולה באני ממש אנסה אותי כל השבוע הזה, כשהיא רוצה זיון אין סיכוי לברוח ממנה" צחוק אמרתי לגברת X מנסה להרגיע אותה בכל דרך אפשרית קריצה

גברת X השתתקה והתחילה ללקק ולמצוץ ולנשוך בשקיקה את הביצים ואת הזין שלי שעמד כבר בשיא קשיחותו, ובכל אותו הזמן פינקתי את הגברת בשני חוריה היפים והטעימים חיוך גדול

אחרי שהגברת עשתה פוליש מענג לזין שלי היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על זייני בזיון טרמפולינה כי היא דרשה סקס פרוע במיוחד! Evil Smile Tongue

אחרי כמה דקות של זיון סוער בעודי מחבק ומנשק אותה בגבה כשאני עדיין בתוכה היא הציעה למצוץ לי כדי שאני אגמור לה בפה! חיוך גדול אפילו לבעלה היא לא עשתה את זה אף פעם כי לא מגיע לו... הוא סתם לוזר... לדבריה קריצה

"אז מה בא לך לבקר אצלי בפה?" קריצה שאלה הגברת בקולה הפתייני...

היא התיישבה בדוגי ועטפה את זייני עם שפתיה החושניות, מפנקת אותי במציצה חמה ורטובה כך שתוך זמן קצר התפוצצתי ומילאתי את פיה בנוזל הלבן והסמיך שלי... היא פתחה פה גדול והראתה לי בחיוך את החומר הרב שהיה על לשונה מוחא כפייה Tongue

נפרדנו בנשיקה על הלחי ובחיבוק חם ואוהב וחזרתי חופשי ומאושר אל המערה שם חיכתה לי לולה באני החרמנית קריצה

סוף

שרוניטה שובבה גרמת לי לצהול משמחה ואני מאוד שמח שנהנית מההפתעה הקטנה אך החמה שלי חיוך גדול קריצה

חיבוק ונשיקה ונתראה לעוד מפגש חם ולוהט ממש בקרוב Heart Hug

Lavelle

144

זה נמשך כל השבוע... אינסוף חילופי הודעות ביני לבין שרון על כמה חם לה כמה בוער לה שם למטה ועוד ועוד ועוד משפטים כאלה ואחרים שגרמו לי להבין שזה לא רק חום יולי אוגוסט שעושה אותה כזאת חמה (והקיץ בהחלט עושה אותה כזאת) אלא יש עוד משהו "קטנטן" והמשהו הזה מסתבר שהוא כל כך גדול שיש סכנה שהר הגעש הבוער הזה שנקרא שרון יתפוצץ! פצצה

בהתחלה לא ידעתי במה מדובר אם כי כבר בשבוע שעבר שמתי לב שהיא חמה יותר מהרגיל... היה זה איפשהו בתחילת השבוע שהיא סיפרה לי על איזה JEFF GRIGGS אחד שלא נותן לה לישון בשקט... או שיותר מדוייק יהיה לומר גורם לה לשיכרון חושים בכל פעם שרואה אותו.
לקחתי סיכון שחיכיתי שבוע שלם כדי לפגוש אותה כשהיא ככה, כי תמיד יכול להיות מצב שהחשק (שלה) ירד או שהיא תמצא לעצמה מישהו אחר כדי לספק את הרעב המיני שלה (מסתבר שאצל שרון אין דבר כזה... והיא לא יודעת שובע מהו... חרמנותה רבה מאוד קריצה) וזאת אחרי שכל השבוע בישלנו זה את זו לקראת המפגש...

לשרון לא היה מושג מה אני מתכנן עבורה היא רק דרשה שזה יהיה משהו בוערררררר... דלוקקקקקק... ועם הרבה אששששששש Evil Smile Evil Smile Evil Smile

שעות ספורות לפני הפגישה שרון כתבה לי את ההודעה הבאה:

(כמובן שקיבלתי ממנה אישור לפרסם את ההודעה הפרטית הזאת ואת ההודעות הבאות)

[QUOTE=שרון מתל-אביב בהודעה פרטית]

טוב אני רק בשבילך נשארתי חסר לך שאתה לא מפרק אותי

לא רוצה תסריט טוב רוצה שתביא לי רעידת אדמה עם לבה רותחת

תחמם טוב טוב את המנועים לפני שתגיע אלי - הא מאמי מאמוש מאמושון

כוס אוחתק חםםםםםםםםםםםםםםםם לייייייייייייייי חם חם חם חם

[/QUOTE]

את מה שהוביל לכתיבת שורות אלה אני לא יכול לגלות Censored

שרון קיבלה את פניי בחיוך ענק! לבושה בשורט ג'ינס מדליק וחולצה אדומה לוהטת... Tongue

הבאתי לה את זר הפרחים האהוב עליה (ורדים גדולים ואדומים) ומיד התחבקנו והדבקנו זה לזו שתי נשיקות חמות על הלחי.

סיפרתי לשרון את התסריט הקטן שגרם לחיוך שלה לגדול אף יותר ורצתי במהירות למקלחת אחרי שלקחתי איתי את "הציוד" הנדרש בלי ששרון שמה לב כי הייתה עסוקה בסידור הפרחים.

כעבור כמה דקות, אחרי הכנות אחרונות שלי שרון חיכתה לי על הספה... חיכתה שאצא כבר מהמקלחת ואתחיל בריקוד הפרטי והאירוטי שהיה מיועד אך ורק בשבילה... Evil Smile

וכך כאשר רק מגבת מכסה את איברי המוצנעים ומטפחת עטופה על צווארי התחלתי לצעוד אליה בסלון בצעדים סקסיים ובמבט שגרם לה לזוז בחוסר נחת על הספה... והמבטים הוווווווו המבטים שהיא דפקה לכיווני, בוחנת אותי בעיניה הסקרניות והחרמניות כששפתיה מציירות חיוך ערמומי וחושני על פניה היפות... קריצה

* שרון הייתה צריכה לשחק שתי חברות טובות שיושבות יחדיו על הספה וצופות במופע החשפנות... ולבסוף נלחמות אחת בשניה מי תמצוץ לחשפן.

אומנם לא קיבלתי טפיחות על התחת עם ארבע ידיים אבל גם שרון עם שתי ידיה השובבות מיזמזה אותי כהוגן וטפחה על ישבני כשחשפתי אותו בפניה... אבל מה שהכי עניין אותה זה לראות את מה שיש לי מקדימה... Censored

עברתי בין "חברה" אחת ל "חברה" השניה ומיזמזתי אותן קלות... בשדיים וליטפתי את השיער הגולש "שלהן"... (שרון החליפה כל פעם מקום בספה).

שרון קיפצה על הספה ומחאה כפיים מוחא כפייה תוך כדי שנענעתי את גופי מולה ואם הייתי מושך את זה יותר מידי ולא הייתי חושף את מה שמסתתר מתחת למגבת שרון הייתה כנראה מפשיטה אותי בכוח צחוק Embarrassed

לבסוף הסתובבתי אליה וחשפתי בפניה את מפשעתי רק כדי שתראה איך - JEFF GRIGGS (שגורם לה להרטיב לאחרונה Cool) מביט עליה כשהוא בעירום מלא צחוק

ומתחת לתמונה הראשונה הייתה גם תמונה שניה!

ומתחתיה תמונה שלישית!

ורק אחרי שתלשתי את כל התמונות אחת אחרי השניה כמו חשפן שתולש מכנס ואח"כ תחתון ואח"כ ביקיני שרון קיבלה את מה שבאמת הייתה צריכה... זין! Tongue פצצה שנעלם בפיה במהירות הבזק Embarrassed והיא מצצה ומצצה אותו בשקיקה! Approve נדמה לי שהייתה זאת החברה שישבה בצד ימין שזכתה בסוכריה הנחשקת קריצה

לאחר כדקה כשהזין שלי מתחמם בפיה של שרון היא ביקשה לעלות לחדר הפרטי... חיוך גדול

אחזתי בידה והובלתי אותה למיטה תוך כדי שהיא אוחזת בידה השניה בזין שכבר התרומם לשיא זקיפותו! פצצה

שרון קפצה על המיטה ונשכבה על בטנה כשהיא עדיין עם השורט שלה ועם החולצה האדומה הלוהטת שמתחתיה הסתתרה חזיה אדומה לוהטת לא פחות... Star

בלי לבזבז שניה התיישבתי מעליה כך שהזין שלי משתפשף בישבנה והתחלתי לטרוף אותה במלוא מובן המילה... כמו אריה רעב ששוכב מעל הלביה המיוחמת שלו... נישקתי וליקקתי אותה מכף רגל ועד ראש תוך כדי שאני שואג ומוציא קולות של הנאה... הדקות עברו והבגדים ירדו לאט לאט משרון... ישבנה התפוחי הוא כמו יצירת אומנות שנעשה על ידי אומן וכשהיא שוכבת על הבטן הטוסיק שלה דורש ליקוק פי כמה וכמה! Evil Smile

בליקוק הפעם היא סגרה אותי טוב טוב בין פלחי ישבנה, רצתה אותי בפנים לכמה דקות ולא הרפתה לשניה... מצווארה נדף הריח של הבושם הקבוע שלה שאני פשוט מתחרפן ממנו! Tongue הייתי יכול לנשק את עורפה ואת צווארה שעות אבל לא יכולתי להזניח את הטוסיק החמדמד שלה... חיוך גדול

לא יודע איך זה קרה כי עכשיו הכל כ"כ מעורפל אבל לפתע בלי הודעה מוקדמת היא התהפכה על גבה, לפתה אותי עם רגליה מסביב לצוואר והפילה אותי למטה אל בין רגליה אל המקום שרתח וגעש ואוטוטו נמס מהחום, אותו מקום שהיה צריך לקררו במיידי! אבל נדמה לי שזה הדליק אותה רק יותר ומגע לשוני חימם את הכוס שלה עוד ועוד... וכאשר לקחתי כמה שניות כדי לטעום מסביב לכוס הרותח וקצת למעלה מעל הבטן שרון תפסה אותי בשיער בזעם והצמידה אותי בחזרה לכבשן הרותח בין רגליה עד שהגיעה לסיפוקה... חיוך גדול המממממ הזמני... Shocked צחוק

זמני כי הייתה צריכה זין בתוכה במיידי... ובפנים היה כל כך חם ורטוב ומגע גופה הענוג רק העצים את החוויה חיוך גדול וכדי להעצים את הזיון מעבר לנקודת הרתיחה הפעלנו על הנייד שלה סצנת סקס של ה GRIGGS הזה שהבאתי לשרון במיוחד במתנה... וככה תוך כדי ששרון נשענת על השולחן מול המחשב דפקתי אותה מאחור כששנינו צופים בסצנה הזאת... (הסצנה במקור יותר ארוכה)

ואז המשכנו בזיון נמרץ על הכיסא... בדוגי בקצה המיטה... ברכיבה פרועה... במיסיונרית ובדוגי באמצע המיטה שאחריו באה רעידת אדמה עם לבה רותחת!!!!!!! Evil Smile Evil Smile Evil Smile

וכל מילה נוספת מיותרת... Star

מיותר לציין שאחרי שנחנו "קצת" החברה השניה ששיחקה שרון הענישה את החשפן החוצפן GRIGGS על שהבריז לה אחרי שהבטיח לקחת גם אותה לחדר הפרטי אחרי החברה הראשונה שקרעה לו (לי? Shocked קריצה) ת'צורה! Evil Smile

הערב נגמר אחרי רכיבה הפוכה פרועה וגמירה בפה של החברה (שרון) שהייתה מבסוטית עד עמקי נשמתה אחרי שקיבלה מטח של זרע בפיה המתוק חיוך גדול

* שרון כמעט הרגה אותי במכות עוד כשהייתי עם "החברה" הראשונה בגלל שלא הפסקתי לשאול שאלות על החברה השניה שבנתיים "חיכתה" לתורה... קריצה שהסתבר בהמשך שתורה לא הגיע בכלל... חחחחח צחוק

ואני אסיים בעוד כמה הודעות ששרון כתבה לי אחרי אותו ערב...

היה מדהים !!!!!!!!!!!!

הפתעת אותי חבל על הזמןןןןןןןןןן!!!

היה פיצוץ אתמול חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול

[/QUOTE]

Tongue

עשית לי ת'ערב

[/QUOTE]

היה אשששששששששששששששששש חיוך גדול חיוך גדול חיוך גדול

[/QUOTE]

יאוווואווווווווווו נהנתי חבל על הזמן

היה מ-ד-ה-י-ם!!!

אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה

[/QUOTE]

ואני חולה עלייך! ונהנתי איתך מאווווודדדדד!!! את מחרפנת אותי Embarrassed Hug

Heart Heart Heart

Lavelle

145
את המשחק המשעשע הזה תיכננו - אני ושרון לעשות עוד בשבוע שעבר, אבל נאלצנו לדחות אותו בשבוע בגלל ההפתעה שהכנתי לשרון בפגישה הקודמת קריצה
הרעיון למשחק לקוח מהשירשור הזה: סקס בסופר וכעיקרון לא הייתה שום עלילה למשחק... פשוט נפגשנו בסופר (בכאילו - כל המשחק התבצע בדירה של שרון) וזרמנו קריצה

גם השבוע ציפתה לשרון הפתעה קטנה שאותה חשפתי בפניה אחרי שהיא עשתה לי מקלחת זהב ובהמשך מקלחת משותפת מדליקה עם סיבון הדדי חיוך גדול

ההפתעה הייתה תחתון חוטיני מסוכריות מנטה מרעננות במיוחד! Tongue

הסוכריות הן לא ליופי כמובן והמטרה שלי הייתה לפלס את דרכי לכוס הטעים של שרון כשבדרך מוצבת מולי חומה של סוכריות מנטה קשיחות במיוחד צחוק

אחרי ששטפנו את העיניים מאיך שהתחתון הזה ישב על גופה של שרון (אוהוווו וזה היה סקסי במיוחד... הייתם צריכים לראות איך זה נראה מאחורה קריצה) שרון מיד נשכבה על המיטה והזמינה אותי עם אצבע

animated gifs of hands - inviting finger

להכנס בין רגליה.

זה היה החלק הקל... ההמשך כבר לא כזה פשוט, ויש סכנה אמיתית לשבור שיניים אם נוגסים בסוכריות עם השיניים הקידמיות Shocked צחוק

אחרי שנגסתי סוכריה אחת או שתיים ושרון נגסה גם היא סוכריה לדרך קריצה הזזתי את התחתון הצידה וירדתי לה בשקיקה כשבפי טעם מנטה מרענן Tongue צחוק

אחרי ששרון הגיעה לסיפוקה היא כיסתה בחזרה את הכוס עם התחתון ואמרה לי שיש לה תחושה מרעננת בכוס Tongue לא שזה מנע משרון להתחמם מחדש כעבור זמן קצר קריצה

אחרי שהתלבשתי ושרון הייתה לבושה בתחתון הסוכריות ובגופיה ספורטיבית הלכנו לסופר קריצה

כשפול ווקר

וצ'יצ'ולינה

נפגשו בסופר השכונתי לזיון מהיר ועצבני במחלקת הסוכר Evil Smile

אני: פול ווקר

שרון: צ'יצ'ולינה

קשה היה שלא להבחין בה... היא התהלכה בסופר כשהיא לובשת תחתוני חוטיני מאוד מעניינים וחזיית ספורט שחורה מדליקה. חשבתי כבר לסובב את הראש אחריה כשתחלוף לידי מה שלא יצא לפועל כי הבלונדינית המהממת הזאת פנתה לעברי כדי לשאול: איפה נמצא הסוכר?

"זה שם..." אמרתי לה בעודי מצביע לה עם היד למחלקת הסוכר והממתקים. ואווו אמרתי לעצמי... מאחורה היא נראית לא פחות טוב מאשר מקדימה! Tongue

המשכתי לעמוד ולבהות בה איך היא מנענעת את ישבנה בין המדפים כאשר תוך זמן קצר היא שוב עמדה מולי ושאלה בקולה המתוק: "אני לא מוצאת את הסוכר... אתה יכול להראות לי?"

ברור שעזרתי לגברת הנחמדה שהביטה בי בעיניה הבוחנות והממזריות קריצה

במחלקת הסוכר היה צפוף ואינטימי משהו... ולא הייתה נפש חיה בכל המחלקה... מבולבל

הגברת הבלונדינית שמאוחר יותר הזדהתה כצ'יצ'ולינה שהופיעה בסרטים שונים ומשונים ביקשה ממני לבדוק בשבילה עוד מוצר. אחרי שהתכופפתי כדי לפשפש במדפים, בלי כל התראה מוקדמת צ'יצ'ולינה העיפה אותי על הרצפה (מיטה) ועלתה עליי ל 69 מחרמן במיוחד! (חחח שרון ממש הפתיעה אותי כשהעיפה אותי על המיטה, גם תפסנו זווית ממש טובה על המיטה... נהיה לוהט לפתע חיוך גדול)

בלי לבזבז אף שניה היא הורידה ממני את המכנסיים והתחתונים והתחילה למצוץ לי את הביצים בשקיקה ואז המשיכה למצוץ וללקק את הזין כמו חתולה חרמנית! Tongue

"קדימה תזיז את התחתון שלי ותרד לי!" צעקה הבלונדינית המטורללת והחזירה את הזין שלי לפיה החם... תוך כדי שליקקתי בהנאה את שני איבריה הטעימים צ'יצ'ולינה ביקשה שאני אנבח בשבילה כמו כלב Shocked צחוק לא יודע למה היא ביקשה זאת אבל אחרי היסוס קל שיחררתי מפי כמה נביחות שעוד שניה הייתה גומרת מהן צחוק "האבבב האבבב האב האב האב!!!" היו הקולות שבקעו מפי וגרמו לצ'יצ'ולינה להיות באקסטזה! צחוק

גם אני רציתי לשמוע את צ'יצו'לינה משחררת מפיה קולות של חיה כלשהי והיא בחרה שלא במפתיע לייל כמו חתולה חרמנית: "מיאאאאאווווו... מיאאאאאוווו... מיאאאוווווו..." צחוק

גרררררררררררררררר... Evil Smile המשכתי לטרוף אותה מכף רגל ועד ראש כשהתיישבה מולי עם שדיה החשופים והטעימים חיוך גדול

במחלקת הסוכר עדיין היה שקט וזה לא שצ'יצ'ולינה השאירה לי ממש בררה ונתנה לי לחשוב האם אני רוצה לתקוע אותה בסופר? היא פשוט נשכבה על הצד ודרשה שאני אזיין אותה בפוזת כפיות לוהטות Tongue

ואיזה פלא מולינו אפילו הייתה מראה גדולה כדי להשלים את החגיגה צחוק

אחרי זיון פרוע בכפיות היא עלתה עליי לרכיבה כשהיא מגישה לי את שדיה הטעימים ורכבה עליי בחושניות וסקסיות עד שהתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה... ובפנים הוווווו בפנים היה כל כך נעים וחמים! Tongue וגופה החם שהיה צמוד לשלי הכניס אותי לרקיע השביעי קריצה

היא עברה לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור על הזין הקשיח שלי והיא כ"כ אהבה זאת! חיוך גדול

לפתע היא התיישבה על המדף (המיטה) בדוגי והתחלתי לזיין אותה בעמידה צופה על ישבנה הסקסי מלמעלה... איך הזין שלי נכנס ויוצא מהכוס הורדרד שלה... מוחא כפייה

היא הזמינה אותי לעלות על המדף ולשבת שם ביחד איתה, וכך תוך כדי שהזין שלי עדיין בתוכה זחלנו על המדף (המיטה) והמשכנו להזדיין בקצב מהיר ועצבני עד שגמרתי בתוכה בחרמנות אדירה! Tongue

היה זה זיון חפוז במחלקת הסוכר של הסופר השכונתי, חוויה מיוחדת ונפלאה שלא זכורה לי כמוה מאז שסיימתי את צילומי מהיר ועצבני 5 קריצה

לפני שנפרדנו לשלום צ'יצ'ולינה הזמינה אותי לארוחת הערב בביתה, המממ מעניין מה היא תבשל שם עבורי? Tongue קריצה

כנראה ששנת הצהריים שלי גלשה מעבר למה שתכננתי כי התעוררתי רק ממגע של טוסיק חשוף כלשהו שרקד על פניי... בהמשך הסתבר שהיה זה הטוסיק היפה של צ'יצ'ולינה בכבודה ובעצמה שהחליטה לבקר אותי בביתי אחרי שלא באתי אליה כמובטח.

היא הכינה עבורי עוף בגריל ואני הברזתי לה, ממש לא בסדר מצידי... מבולבל

היא כנראה התישה אותי כ"כ בסופר שלא התעוררתי משנת הצהריים שלי בזמן ועכשיו אני צריך לספוג פייסיטינג חינוכי מצ'יצ'ולינה שקיפצה על פניי ללא רחמים בזמן שליקקתי לה בשקיקה את ישבנה ואת המשולש המתוק שלה. Party

אבל היא אמרה שתיסלח לי אם אני אצהל כמו סוס... Shocked

כמובן שעשיתי כדבריה של המטורללת הזאת שהתחילה להרטיב מהצהלות שלי שנשמעו בכל החדר... אני צוהל ומלקק והיא מוצצת ומלקקת בהנאה את איברי הקשיח חיוך גדול

כנראה שהיא באמת חשבה שאני סוס כי במהרה היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה שבה הקפצתי אותה במרץ על הזין הקשיח שלי לקול שמחתה הרבה והיא דהרה עליי במרץ Tongue

ואז אחרי זיון מהנה ועוד לפני שהגענו לעוף בגריל היא ביקשה קינוח... "אני רוצה את המלבי שלך!" צעקה צ'יצ'ולינה והתיישבה על ברכיה, הכניסה את זייני לפיה ומצצה בחרמנות עד שקיבלה את המלבי הנחשק לפיה המתוק... היא פתחה פה גדול והראתה בהתלהבות עם חיוך גדול את הכמות שהייתה בפיה חיוך גדול

התחבקנו ורצנו לאכול את העוף בגריל Tongue הממממ תגידו מישהו פה יודע איך עושה נחש? Shocked צחוק

סוף

גרררררררר... Evil Smile שרונוש שובבונת שלי Hug

בטח היה לך לילה לא שקט אחרי שעזבתי אותך הא? קריצה

Heart Heart Heart

Lavelle

146
בשבוע האחרון כשאני ושרון התכתבנו בינינו בהודעות פרטיות חשבנו על רעיון למשחק תפקידים
משעשע כמיטב המסורת, והרעיון הופיע לגמרי במקרה בעקבות סרטון ששנינו ראינו.

וסצנה מסויימת מהסרטון נתנה לנו רעיון למשחק מטורף שהתפתח למה שהתפתח... ועוד איזה משחק! גררררררררררר... Evil Smile

אורי גלר, הקוסם והמהפנט הנודע שולח את כוחותיו לשחר פאר

[TUBE]LXtiOdPLX0Q[/TUBE]

אני: אורי גלר

שרון: שחר פאר

שלום לכל קוראיי הנכבדים! שמי הוא אורי גלר, מכופף הכפיות ועושה ניסים ונפלאות...

אני עוקב אחרי שחר פאר כבר תקופה ארוכה ואני חושב שהיא שחקנית טניס פשוט מדהימה! חיוך גדול

נודע לי שלשחר יש משחק חשוב מאוד מחר ועל כן החלטתי להזמין אותה לביתי החמים כדי להכין אותה טוב טוב למשחק כמו שרק אני יודע קריצה

שחר נכנסה לביתי כשהיא לובשת חצאית פרחונית וגופיה מדליקה... אחח היא כל כך יפה הנערה הזאת הא? חיוך גדול

אחרי חיבוק ונשיקה התיישבנו על הספה וצחקנו טיפה... בהמשך ביקשתי משחר להתרכז ולעצום עיניים... אמרתי לה שאני צריך להרגיש אותה יותר מקרוב אז ליטפתי את רגלה החלקה... קריצה

היפנטתי אותה בדרכי הסודית ופניתי אל הנערה היפה חיוך גדול

"שחר את איתי?" ...

"הממממ כן...." ענתה שחר בקול מהופנט.

"שחר את נמצאת במגרש הטניס, המשחק אוטוטו מתחיל! את מרגישה את הויברציות בגוף? את מרגישה את המתח באוויר? את רואה את השחקנית מולך? את הולכת לכסח אותה!!! את שומעת אותי? את הולכת לכסח אותה!!!" כועס צעקתי לשחר...

"כן אני מרגישה את זה! אני אחבוט בה עם המחבט בישבן!" צחוק צעקה שחר בהתלהבות וקיפצה על הספה...

"שחר אני עכשיו אספור עד שלוש ושנינו צועקים: "שחר מנצחת!" זה אחד שתיים שלוש המפורסם שלי כפי שאת יודעת... אז קדימה! אחת... שתיים... שלושששששששששש (תדמיינו צעקה בשלוש, בדיוק כמו שאורי גלר עושה בסרטון צחוק) !!!!!!!!!"

"שחר מצנחת! שחר מנצחת! שחר מנצחת!" צעקנו יחדיו בקולי קולות... צחוק צחוק צחוק

"אוקיי שחר זה היה רק החימום, אבל כדי שזה יצליח באמת אני צריך להרגיש אותך יותר טוב... אני צריך להיות בטוח במאת האחוזים שמחר את מנצחת!" אמרתי לשחר והיא הנהנה בראשה כשחיוך נבוך מופיע על פניה היפות... Embarrassed

התחלתי למזמז את שחר בכל חלקי גופה והיא ממש לא התנגדה, רק מידי פעם שאלה האם זה בסדר מה שאנחנו עושים עכשיו? "כן כן שחר אל תדאגי את נמצאת בידיים טובות" קריצה

"שחר יקירתי, עכשיו אני אספור שוב עד שלוש ואת פותחת פה גדול! אוקיי אני סופר... אחת... שתיים... שלוששששששש!!! שחר תפתחי פה גדול!" צעקתי בקולי קולות ותוך שניה פיה נפתח לרווחה צחוק צחוק צחוק

כמובן שבאותו הרגע שחר קיבלה זין בפה צחוק

מה ששחר לא ידעה זה שבזמן שעיניה היו עצומות והיא הייתה תחת היפנוזה, שלפתי את זייני ממכנסיי והכנתי אותו לביקור חטוף בפיה החמים... קריצה

"אחת... שתיים.. שלושששששש!!! שחר תמצצי! שחר תמצצי! שחר תמצצי!" צעקתי לשחר שמצצה כמו גדולה בשקיקה ובהנאה Tongue צחוק

החלטתי להחזיר את שחר למציאות וזה היה מחזה ממש משעשע לראות את שחר מתעוררת עם זין בפה ובהבעה ממש מופתעת על פניה צחוק

"מה זה? מה אני עושה? למה הזין שלך אצלי בפה?" שאלה שחר בהפתעה ובמבוכה...

"זה למען מטרה נעלה שחר יקירתי... מחר את מנצחת במשחק זוכרת יקירתי?" קריצה

"הממממ אני מעדיפה להיות מהופנטת..." אמרה שחר והביטה בי בעיניים מבולבלות...

עשיתי כבקשתה של שחר ושוב הפנטתי אותה. באותה שניה שחר פאר הפכה לחולת זין אמיתית והתחילה למצוץ לי בפראות! מציצה רטובה עם גרון עמוק כיאה לחולת זין שכזאת צחוק קריצה

לאחר כמה דקות של מציצה שחר הייתה כבר ממש חמה, היא נעמדה על רגליה וסובבה אליי את ישבנה שהיה עטוף בחצאית הפרחונית... גררררררר... Evil Smile

אחרי מיזמוזים קלים והצצה מתחת לחצאית המדליקה הרמתי את החצאית ונחשפתי לתחתון חוטיני דק דק בצבע אדום שפשוט הוציא אותי מדעתי! שחר התחילה להקפיץ את ישבנה מצד לצד מול המראה כאילו הייתה רקדנית ברזילאית מלידה! Tongue פליק פלאק על ישבנה, החוטיני זז הצידה במהרה ולשוני נדבקה טוב טוב לפרח היפה שלה שעד אותה שניה הסתתר בין פלחי ישבנה הרכים והנעימים חיוך גדול

אחרי שטרפתי את ישבנה ומצצתי את פטמותיה היפות והטעימות עברנו למיטה... שחר השובבה נשכבה על גבה והרימה את רגליה מאחורי ראשה, מזמינה אותי ללקק את ישבנה הרך והטעים כשכולו פתוח לרווחה... גררררררררר מעדן מלכים! Tongue

לא עבר הרבה זמן עד ששחר הורידה את ראשי אל בין רגליה, אל הכוס הורדרד שממש התחנן ודרש ליקוק מיידי Tongue ואויי ואבויי אם לא הייתי עושה כבקשתו של הכוס הרעב והחם כי אז כנראה הייתי חוטף חבטות משחר החובטת האימתנית צחוק קריצה

אחרי ששחר גמרה בהנאה היא המשיכה לשכב קצת על המיטה ולהרגע עד שלפתע היא קפצה ודרשה לעבור לשלב הבא צחוק כן כן אמרתי לה שיש כמה שלבים עד שהכוחות שלי יתחילו להשפיע במאת האחוזים קריצה

היא העיפה אותי על המיטה ועלתה עליי לרכיבה! חיוך גדול

"אחת שתיים שלוש!!! קבלי זין בכוס!" צעקתי לעברה והיא עשתה את הפרצוף הבא: צחוק קריצה

זיינתי אותה במרץ מלמטה ונהנתי מכל שניה...

ראיתי שגם היא נהנית חבל על הזמן ואחרי כמה דקות של רכיבה כשהיא מקפצת מעליי ומגישה לי את שדיה היפים עברנו לזיון כפיות סוער... חיוך גדול

איך ששמעתי כפיות כמעט גמרתי! צחוק אתם יכולים רק לתאר לעצמכם מה עשיתי לשחר כשהיינו בתנוחת הכפיות Evil Smile צחוק קריצה

אחרי כמה דקות שחר נשכבה על גבה וזיינתי אותה במרץ תוך כדי שהיא נגנבת מהקוביות בטן שלי קריצה

סיימנו בזיון דוגי מהיר בטירוף עד ששפכתי את מטעני בכוס החם שלה וצעקנו יחדיו בפעם האחרונה (אחרי שספרנו עד שלוש כמובן קריצה) "מחר שחר מנצחת! מחר שחר מנצחת! מחר שחר מנצחת!" צחוק

לפני שנפרדתי משחר היא ביקשה ממני לצפות במשחק שלה מחר ולשדר לה את הכוחות המיוחדים שלי לתוך הטלויזיה. צחוק

אמרתי לה שלא תדאג ואני אהיה איתה ואשדר לה את הויברציות והכוחות הביוכימיכליים וביוכימיים שלי צחוק צחוק צחוק קריצה

למחרת בביתו של אורי גלר...

הכל קרה מאוד מהר... בדיוק חלמתי על כפית מכופפת כשלפתע התעוררתי! Shocked פקחתי את עיניי והדבר הראשון שראיתי היה הישבן של שחר פאר שתקוע לי בפרצוף! צחוק

טוסיק כזה לא שוכחים מהר, הבעיה היא ששחר לא ליטפה אותי עם ישבנה אלא קיפצה ורקדה וזזה וחנקה אותי עם ישבנה! Shocked צחוק או במילים אחרות עשתה לי פייסטינג עצבני צחוק

ועל מה כל המהומה אתם שואלים?

שחר פאר הפסידה במשחק שלה היום!!!! Shocked בכי כן כן היא האשימה אותי שזה הכל בגללי כי לא צפיתי במשחק שלה ולא שידרתי לה את כוחותיי המופלאים צחוק

"מה קרה? באה אלייך פציינטית כלשהי הא? בטח עשית לה טיפול מיוחד בזמן שהזעתי על המגרש ולבסוף הפסדתי?" כועס צעקה שחר בעצבים והתחילה למצוץ לי את הזין בפראות כי אמרה שזה ירגיע אותה צחוק קריצה

איכשהו אחרי הרעש והצילצולים שחר נהייתה חרמנית והתמסרה לי, עשתה טיפול עשרת אלפים לזין שלי עם לשונה ושפתיה המפתות בזמן שעינגתי אותה מאחורה בשני איבריה היפים והטעימים חיוך גדול

שחר לא יכלה יותר ועלתה עליי לרכיבה הפוכה, התחילה לדהור במרץ על הזין שלי ופרסה את ידיה לצדדים כשעל פניה הופיע הבעה מנצחת! צחוק

בהמשך שחר דרשה לקבל זרע בפה כי הייתה ממש אבל ממש רעבה קריצה

היא התיישבה על ברכיה, הבליטה את ישבנה מול המראה והתחילה למצוץ בשקיקה ובחרמנות אדירה עד שגמרתי לה בפה אבל מרוב ההנאה שכחתי לצעוק לה: "אחת שתיים שלוש!!! קבלי שפיך בפה!" צחוק צחוק צחוק

שחר הייתה פשוט בשיכרון חושים והבטיחה לקפוץ אליי מתישהו לסתם זיון כי בטח הבינה שהכוחות שלי שווים די לתחת האמת צחוק קריצה ואני בעיקר מתמחה ב-DICK POWER קריצה

סוף

גררררררר שרונוש יפה שלי... נתראה בקרוב Hug

Heart Heart Heart

Lavelle

148
חחחח שרון הרגת אותי עם הקטע שכתבת על הצפיה בסרטי הומואים ואני פשוט לא יכול להתאפק ואגיב...

בהפתעה גמורה קיבלתי את בקשתה של שרון למצוא בשבילה סרטים כחולים של הומואים בהשתתפותו של ג'ף גריגס, ועם זאת גם ידעתי עד כמה הגבר החתיך הזה משגע אותה אז הבנתי מאיפה זה בא...

אחרי חיפוש קצר באינטרנט מצאתי את הסרט הראשון ששמו: SECRET BOYS CLUB.

הממממ מועדון סודי של בנים... מעניין איזה סוד הם שומרים לעצמם חברי המועדון השובבים האלה? צחוק

כמובן שלא הייתה לי כל כוונה לצפות בסרט הזה אבל שרון הסקרנית ביקשה ממני לצפות בו ולדווח לה בזמן אמת על המתרחש בסרט ולתאר לה מה עושה גריגס, איך נראה הזין שלו וכו'... צחוק

לפני שהגעתי לגריגס ראיתי את סצנת הפתיחה של הסרט... ואני חייב לציין שזה היה אחד הדברים המצחיקים וההזויים שיצא לי לראות אי פעם בסרט כלשהו. קודם הבוס המתלהב ו"הקשוח" מזמן את כל חברי המועדון החדשים בטלפון ציבורי, צורת הדיבור של הגברים כבר העלתה בי גיחוך קל ואיך שהסצנה הזאת הסתיימה על המסך הופיע בגדול שמו של הסרט עם הצגת השחקנים המשתתפים ומלווה במוזיקת דיסקו מגניבה ביותר! Tongue פשששש מגניב אמרתי לעצמי חיוך גדול

ובמעבר חד לסצנה שניה של הסרט שמתרחשת במועדון הגלגיליות... כל הבחורים בוחרים לעצמם גלגיליות ונעמדים על משטח ההחלקה כמו במסדר צבאי מול המפקדים הקשוחים שלא מצליחים להסתיר את החיוך מפניהם.

אחרי קצת דיבורים כולם מתחילים להחליק על הפרקט ולשחק במשחק התופסת כמו... אני לא רוצה להגיד כמו מה צחוק בסצנה הזאת כמעט נפלתי מהכיסא מרוב צחוק! זה היה כ"כ הזוי ועם זאת כל כך מבדר עד שחשבתי שכל סרטי ההומואים הם פשוט סרטי קומדיה שממש אפשר להנות מהם! חיוך גדול

אבל עד כמה שטעיתי אחרי שמשחקי התופסת נגמרו וכל אחד "תפס" לעצמו את הפרטנר שבו הוא הולך לבצע את זממו צחוק Shocked

באמת שלא רציתי לראות את ההמשך אבל לשרון לא הייתה סבלנות לחכות שאני אביא לה את הסרט והיא חיכתה בדריכות לתיאורי ג'ף גריגס הגברבר שלשם שינוי ממש לא נראה כמו הומו בסרט, טוב אולי פה ושם אבל בקטנה קריצה

אין צורך שאני אתאר שוב את מה ששרון תיארה כבר כ"כ טוב. אני רק אציין שהעברתי את הזמן בצפיה בסצנה עם גריגס די בסבבה... קצת הגעיל אותי, קצת שיעמם אותי אבל ממש לא נורא.

אני לא אספר לכם על שאר החוויות שלי מהסרטים האלה אני רק אציין שאני ושרון דיברנו בהתלהבות על כל אותן סצנות הזויות משאר הסרטים שראינו... חחח בחיים לא חשבתי שאני אדבר בכזאת טבעיות ואעביר חוויות עם בחורה כלשהי על סרטי הומואים...

אבל עם שרון זה היה ממש כמו לדבר על מזג האוויר או על כל נושא נורמלי אחר.

הכל כ"כ טבעי וזורם ומהנה שאין דברים כאלה! חיוך גדול

הייתה זאת חוויה יוצאת דופן שכזאת.

אהה כן אני חייב להודות שג'ף גריגס הוא בהחלט גבר מרשים! אני עדיין מתקשה להאמין שהוא הומו אבל כל הסימנים מראים על כך שהוא כן. לא שזה באמת צריך להפריע לי כי הוא תמיד יהיה בגדר פנטזיה של שרון... קריצה

149
עוד מפגש שלי עם שרון וכרגיל השתוללנו כהוגן וירדנו מהפסים צחוק

מפגש בפיק אפ בר גולש לסטרפטיז נועז ולסקס פרוע Evil Smile

אני: טייסון בקפורד

שרון: נעומי קמפבל

את נעומי

הכרתי בפיק אפ בר אחרי שעשתה לי עיניים ללא הפסקה וליקקה את שפתיה... כזאת כוסית שחומת עור לא רואים כל יום! Tongue

אחרי היכרות קצרה בזמן ישיבה על הבר, הלכנו אליי לדירה מחובקים וממזמזים זה את זו.

כשהגענו אליי הבייתה התיישבנו על הספה והמשכנו לפטפט ולגעת אחד בשניה... קריצה

נעומי שממש אהבה את האווירה ששרתה בביתי החליטה לעשות לי סטרפטיז לצלילי השיר שבדיוק התנגן באייפוד שלי. היא קמה והתחילה לענטז מולי עם ישבנה החצוף והעגלגל תוך כדי שהיא עושה טיזינג למפשעתי ומחככת את ישבנה על זייני שנעמד במיידי ואיים לפרוץ החוצה ממכנסיי צחוק

היא הסתובבה אליי ונתנה לי לטעום משדיה ומפטמותיה שחשפה מולי... יאממממיייי Tongue

היא הסתובבה אליי בחזרה, הרימה את החצאית שלה למעלה והזמינה אותי לבקר בישבנה המפתה, שאותו חצה חוטיני שחור שטימטם אותי לגמרי... נישקתי את פלחי ישבנה הרכים וליקקתי בהנאה ביניהם. בפנים כ"כ חמים וטעים! Tongue נעמדתי מולה והמשכתי לנשק אותה מהצוואר ועד לרגליה בזמן שהיא רוקדת מולי ומחרפנת אותי שוב ושוב! בשלב הזה נעומי התחילה לפתוח את כפתוריי מכנסיי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי בהתלהבות גדולה. נצמדתי עם הזין שלי אל ישבנה הרך עד שלפתע...

רינננגגגג... רינננגגגגג... רינגגגגגג... רינגגגגגג... צילצל הטלפון שלי...

"אתה לא עונה?" שאלה נעומי בזמן שליטפה את זייני...

"הממממ כן..." אמרתי מעט בחשש ועניתי לטלפון.

"הלו... ערב טוב... איזה הפתעה.... המממ... הממ... בטח שאני שמח לשמוע
אותך" גימגמתי וניתקתי את השיחה בלי לסיים אותה מבולבל

"מי זאת? עם מי אתה מדבר?" שאלה נעומי בעצבים ותפסה לי את הביצים Shocked צחוק

"אהה זאת אף אחת, סתם מישהי שאני מכיר..."

"מה זאת אומרת מישהי שאתה מכיר? תענה לי עכשיו!" צעקה נעמי והידקה את אחיזתה על הביצים שלי Shocked

"זאת אישתי! אישתי!!!" צעקתי לנעומי במהרה לפני שהיא עושה מהביצים שלי חביתה צחוק

(חחח היה פה קטע מצחיק בטירוף. אני פשוט שכחתי את התסריט ושרון חשבה שאני מסתלבט עליה... חחחח איזה חיוך ממזרי היה על פניה של שרון בזמן שהיא מחצה לי ת'ביצים צחוק צחוק צחוק חחחח אין דברים כאלה, אח"כ צחקנו על הקטע הזה כהוגן צחוק קריצה)

"אישתך? אז אתה גם נשוי? למה לא סיפרת לי?" צעקה נעומי בעצבים כועס

"את לא שאלת..." גימגמתי מבולבל

"מה נראה לך שאני אחת מהזונות שלך? הייתי עוזבת אותך עכשיו ככה עם זין עומד" צעקה נעומי בכעס... (פה נעומי הרגישה את הזין הקשיח שלי )... "אם לא הייתי כ"כ חמה עלייך ועל הזין שלך!" Tongue המשיכה נעומי בנימה פלרטטנית. קריצה
היא נצמדה אליי שוב עם ישבנה השובב צחוק קריצה

העיניינים התחממו שוב ואחרי ביקור חטוף נוסף של הלשון שלי בישבנה של נעומי בעודה נשענת על השולחן, גלשנו למיטה ושם היא נשכבה על הגב ואני התחלתי לטרוף אותה עד שהגעתי לכוס הורדרד והרותח שלה! Tongue

היא הצמידה את ראשי בין רגליה ולשוני התחילה לרקוד במרץ על הכוס הטעים שלה חיוך גדול

נעמי גמרה והמשיכה לשכב כשהיא מביטה בי בעיניה היפות ועל פניה חיוך מקסים שחשף שיניים צחורות חיוך גדול

"אני רוצה למצוץ לך!" אמרה נעומי בהתלהבות והתיישבה מולי על ארבע, עטפה את הזין שלי בשפתיה החושניות והתחילה למצוץ לי בשקיקה... במציצה חמה, עמוקה ורטובה מוחא כפייה Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה כבר לא יכולנו להתאפק יותר ונעומי עלתה עליי לרכיבה. היא רכבה עליי במרץ בזמן ששדיה מקפצים מולי ואני מחבק אותה ודופק אותה חזק מלמטה בכוס הרטוב שלה חיוך גדול

המשכנו לזיון כפיות סוער שבו נעומי התגלתה כשובבה לא קטנה כאשר הפליקה לי על התחת בזמן שדפקתי אותה בחוזקה קריצה

בהמשך יצאנו מהמיטה "לטיול" בסלון והזדיינו בעמידה מול המראה כשנעומי נשענת על הספה... אח"כ בעמידה כשהיא נשענת על השולחן ומרביצה קונטרות מטורפות עם ישבנה... פראית זאתי חבל"ז!!! Tongue צחוק קריצה

לבסוף הגענו שוב למיטה ונעומי התיישבה בדוגי בקצה המיטה... נשארתי לעמוד על הרצפה ליד המיטה והתחלתי לזיין אותה עם מרץ בכוס הדורש שלה Evil Smile פצצה Tongue

אחרי כמה דקות מענגות גמרתי בחוזקה!!! Tongue

התיישבתי ליד נעומי וחיבקתי אותה, היא הייתה מבסוטית ולפני שהלכה לדרכה קבענו להפגש בהמשך השבוע לעוד חוויות מענגות שכאלה קריצה

כמה ימים אחרי הזיון שלי עם נעומי כששכבתי במיטתי נעומי הפתיעה אותי כשהתגנבה לביתי והתיישבה עליי עם ישבנה החשוף והמפתה והעירה אותי משנתי... מבולבל

מסתבר שהיא ראתה אותי עם אישתי הולך יד ביד בפארק השכונתי בתל-אביב, היא עקבה אחרינו וראתה אותנו מזדיינים בפארק על הספסל צחוק

"אני לא מאמינה! איך עשית לי את זה!!!" בכי כועס צעקה נעומי והתחילה להעניש אותי עם ישבנה הטעים!

"נו זה היה זיון פרידה, פעם אחת ואחרונה..." צחוק אמרתי לה והתחלתי להתפקע מצחוק...

"זיון פרידה? אההה אני עצבנית! אני חייבת למצוץ זין כדי להירגע..." צחוק צעקה נעומי והתחילה למצוץ לי בשקיקה.

התענגתי על שני איבריה הטעימים בזמן שהיא מענגת אותי בפינוקים אוראליים מדהימים! ליקוקים בביצים, מציצות, נשיכות וצביטות עדינות, פוליש עם הלשון לאורך כל הזין... העברת שיערות למשב רוח מרענן ומה לא? Tongue קריצה

הזין שלי כבר עמד בשיא תפארתו והכוס שלה רתח וגעש! היא התיישבה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי במרץ כמו חולת זין אמיתית!

לאחר זיון מהנה היא רצתה להרגיש זרע בפה! והיא מצצה לי בהנאה כשהיא בדוגי עם ישבנה מול המראה וקיבלה את הזרע שכה רצתה! בחיוך שובב היא שידרה לי שהיא מאוד מרוצה וביקשה שניפגש בפעם הבאה לזיון על הספסל בפארק... טפחתי על הטוסיק השובב שלה והיא הלכה לדרכה כשהיא מענטזת עם ישבנה וקורצת לעברי בשובבות... קריצה פשוט לאכול אותה! Tongue

סוף

איייי שרונוש היה לי מדהים איתך!!! Tongue חיוך גדול Star

גרררררררררררר... נישקות וחיבוקים Hug

Heart Heart Heart

Lavelle
administrator2011-10-13 13:09:51

150

עוד מפגש מדהים ובלתי נשכח עם שרון, שלא מפסיקה להיות שובבה ולהעמיד לי ת'זין ללא הפסקה קריצה

פאפ דאדי וביונסה בזיון חזק ליד בעלה הישן

אני: פאף דאדי

שרון: ביונסה

את ביונסה פגשתי ממש בהפתעה בפארק כשהיא בדיוק עשתה את ריצת הבוקר שלה... היא לבשה גופיה ספורטיבית אדומה מדליקה וחצאית מיני שחורה ונראתה יפה מתמיד.

"פאף דאדי! מה שלומך?" שאלה ביונסה אחרי שראתה אותי ממרחק קצר ונעצרה לידי כדי לומר שלום. ראינו ספסל ריק לא רחוק מאיתנו והחלטנו להתיישב טיפה כדי לפטפט ולהעביר חוויות. אני וביונסה ידידים טובים אבל כבר הרבה זמן לא התראנו.

דיברנו קצת על הא ועל דא ואחרי כמה דקות ביונסה הייתה צריכה להמשיך בריצה שלה... נשארתי לשבת על הספסל והתענגתי על ישבנה של ביונסה שהתרחקה ממני בריצה קלה. היא ממש חירמנה אותי במפגש הקצר הזה ולפתע קפץ לי רעיון ממש ממזרי לראש! Evil Smile

השעה הייתה כבר 2 בלילה כשהתגנבתי לביתה של ביונסה, בלי הרבה בעיות אני חייב לציין קריצה

מצאתי את ביונסה בחדר השינה ישנה בתנוחת כפיות ליד בעלה (גילגלנו סדין צחוק), הבעל לא היה צמוד אליה ונראה מותש לגמרי, ממש בחלום העשירי שלו. עליתי על המיטה מאחורי ביונסה כשאני נצמד עם מפשעתי לישבנה חיוך גדול

"ביונסה? ביונסה את ערה?" לחשתי לה באוזן וליטפתי את שיערה הגולש...

"הוווו מה אתה עושה פה? השתגעת לגמרי? ואם בעלי יתעורר? יש לו אקדח!" Shocked צחוק אמרה ביונסה בלחש והביטה לעברי במבט מופתע אך שובב למדיי קריצה

"שששש..." לחשתי לביונסה והצמדתי אצבע לפה...

"יש לו אקדח? גם לי יש אקדח ויותר גדול משלו!" צחוק קריצה אמרתי לביונסה והכנסתי את ידי לתוך תחתוניה...

הצעתי לביונסה ללכת למטבח הרחק מהבעל... היא קיפצה ללא היסוס ורצנו מהר למטבח. ביונסה נשענה על השייש והבליטה את ישבנה Tongue אחרי מספר נשיקות על צווארה ועל גופה המענג התיישבתי על ברכיי ופתחתי את פלחי ישבנה הרכים. את חריץ ישבנה חצה חוטיני אדום ומדליק במיוחד שהתפצל לשני חוטים בדיוק במקומות הנכונים קריצה כל מה שנשאר זה לפתוח את "הדלתות לגן עדן" ולטעום מהכוס והטוסיק הטעימים שלה Tongue

אחרי מספר דקות שליקקתי לה נמרצות מאחורה ביונסה קפצה עם רעיון מופרע ביותר! היא רצתה שאני ארד לה על המיטה ליד בעלה הישן Shocked צחוק

עוד לפני שאמרתי משהו היא כבר תפסה בידי ורצנו למיטה שם היא נשכבה ליד בעלה ופתחה את רגליה לרווחה חיוך גדול

התנפלתי עליה מיד והתחלתי לאכול את הכוס שלה במרץ כשאני שוכב בין רגליה. לפתע משום מקום התעורר בעלה של ביונסה וראה איך אני מלקק במרץ את הכוס של אישתו כשהיא מחייכת מהנאה קריצה

(שרון הייתה אחראית על לדובב את ה"בעל" צחוק)

"מה זה? מה קורה פה?" צעק הבעל כשהוא מביט בשנינו בפה פעור... צחוק

"זה בסדר מותק אתה חולם, תחזור לישון" אמרנו לו יחדיו והבעל (השמיכה) נרדם שוב (חחח זה הזכיר לי קטע מאסקימו לימון כשיודלה השובב נתפס על חם צחוק)

אחרי כמה דקות של ליקוק נמרץ על הכוס של ביונסה היא גמרה בהנאה והמשיכה לשכב כדי להתאושש מהאורגזמה שזה הרגע חוותה. היא התחילה לשלוח ידיים למכנסיי ופתחה את הכפתורים... שלחה את ידה לתחתוניי והתחילה לשחק עם הזין שלי שכבר התקשח כמו גזע עץ.

"בוא נזדיין במטבח!" צעקה ביונסה ואחרי שהתפשטנו במהירות רצנו למטבח כמו זוג חרמנים צחוק

באמצע המטבח ביונסה התנפלה על הזין שלי והתחילה למצוץ לי בעמידה כשהיא עומדת בפוזה סקסית ומתכופפת מה שהדגיש את כימורי גופה ואת הטוסיק השובב שלה שאותו ליטפתי ללא הפסקה Evil Smile

אחרי כמה דקות של מציצה מענגת ביונסה נשענה על השייש ובחרמנות אדירה באתי מאחוריה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה, הזיון היה די רועש אבל למזלינו היינו במטבח רחוק מהבעל הישן שבאותם רגעים בטח חלם איך מזיינים את אישתו... אהה רגע זה לא היה חלום צחוק קריצה

מהשייש עברנו למייבש הכביסה ובגלל שהוא היה טיפה יותר נמוך מהשייש אז זוית החדירה בכוס של ביונסה הייתה מענגת עוד יותר Tongue קריצה

בהמשך ירדנו גם לדוגי קצר על הרצפה מול המקרר... היה לא הכי נוח על הרצפה והחלטנו לקחת את הסיכון ולהזדיין על המיטה ליד הבעל המסכן שעדיין ישן צחוק

חזרנו במהירות לחדר השינה וביונסה עלתה עליי לרכיבה נמרצת בזמן ששדיה מקפצים מול פניי, אני מוצץ את מפטמותיה והבעל ממשיך להתהפך מצד לצד צחוק

"קדימה בוא תדפוק אותי במיסיונרית!" אמרה ביונסה ונשכבה על הגב כשהיא פותחת את רגליה לצדדים... חדרתי אליה במהירות ובשלב הזה ביונסה ממש התחילה להשתולל! היא תפסה אותי חזק בישבן והתחילה ממש לזיין את עצמה עם הזין שלי ולסטור חזק על התחת שלי חחחח התחרפנה על כל הראש צחוק (חחחח שרון שיחקת אותה קריצה) ומה עם הבעל אתם שואלים? כן כן עדיין ישן צחוק

עברנו לתנוחת הכפיות לא לפני שביונסה הזיזה את בעלה לקצה המיטה שלא יפריע לנו צחוק

אחרי כמה דקות מענגות של זיון נמרץ בכפיות עברנו לדוגי מהיר ועצבני Evil Smile טוב פה הבעל כבר הפריע יותר מידי אז ביונסה העיפה אותו לצד השני של המיטה שיהיה לנו יותר מקום צחוק (חחחח שרון פשוט העיפה את השמיכה לצד השני... אין פשוט התפוצצנו מצחוק צחוק)

מראה ישבנה של ביונסה בדוגי פשוט הוציא אותי מדעתי ולאחר כמה דקות מענגות ורועשות גמרתי בחוזקה בכוס הרעב שלה... אחחחח זה בדיוק מה שהייתי צריך היום... זיון לילי עם ביונסה המטריפה Evil Smile

נפרדתי ממנה, התלבשתי ועפתי מהדירה לפני שבעלה באמת יתעורר ויבין מה הלך פה... ומה עשתה ביונסה אתם שואלים? היא החליטה לקפוץ לעוד איזה מאהב תורן... לדבריה בעלה אחרי שלושה מספרים ישן כמו גופה או במקרה שלו כמו שמיכה צחוק קריצה

טוב הפעם אני אוותר על לספר מה עשינו בפייסיטינג אבל אני אציין ששרון עשתה לי את הפייסיטינג לצלילי השיר Morena Tongue Tongue Tongue

[TUBE]XaRfGb-rEvk&feature=fvst[/TUBE]

וזאת הייתה חוויה לא מהעולם הזה לראות ולהרגיש את שרון מקפצת עליי בקצב של השיר עם ישבנה השובב והכל כך טעים! Tongue

והעינוגים האורליים שהיא העניקה לי עם פיה החם זה משהו שתמיד מוציא אותי מדעתי!!! Tongue חיוך גדול

התפוצצתי בפיה תוך זמן קצר מרוב שהייתי חם אחרי הזיון והמציצה החמה שהעניקה לי אחרי הפייסיטנג האימתני שלה צחוק קריצה

גררררררררר... היה תענוג איתך שרונוש Hug

בפעם הבאה אל תחרפני אותי עד כדי כך לפני שאנחנו נפגשים צחוק Embarrassed קריצה

Heart

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”