כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 16 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

151

[QUOTE=זונה מאושרת]

אבל אם תתקבל הצעה מעשית מהטוחן (שבטח כבר נשוי?) תוזמן יחד עם לקסר לחגיגה .

[/QUOTE]

איך זה שהטוחן תמיד זוכה בתהילה ובלי להתאמץ כמעט ?

כמו פה

נושא חם ללא תגובות חדשות שתי אחיות כוסיות מחפשות קצת ריגושים... אחיות שלה גברות 102 14026

גם אני רוצה

מוריד את שני הכובעים שלי בפני מירב על כל מילה ומילה שכתבה כאן.

מעשיר, מאיר עיניים ונותן הצצה לנבכי התעשייה שכולנו צורכים כאן.

אז מה שנשאר לי זה לחכות בסבלנות כמו חבריי המחורמנים, להתפתחות של האופציה היחידה ל"אחד העם"/ים כמונו וזה כשתחליטי אם תחליטי לפתוח את דלתותיך בפנינו.

רגע תנו לחשוב

רק אחד ביום ?

אז כמה זמן אני אצטרך לחכות לתורי ? חודשיים/שלושה ?

קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

152
[QUOTE=גל גל]

לאפרודיזאק ומניס

שמתי לב שאתם מכוונים את חיציכם אלי ואני רוצה לומר : ההסתכלות שלי על החברה מנוטרלת מרגשות ובאה לבחון את האינטרסים של הצדדים הפועלים בחברה (דהיינו: הגברים והנשים). אגב הטענה שרוב הנשים זונות עומדת היטב מול הגישה שרוב הגברים זונים. ההסתכלות שלי על יחסי גברים ונשים היא באמצעות התבוננות במערכות יחסים שאני מכיר במרחב שלי (החילוני ) שיחות עם חברים גברים , תקשורת באמצעות הטלויזיה והקולנוע , המדע ועוד...

[/QUOTE]

א.אם פזיולוגית אתם (הגברים) נותנים,אז למה אומרים שהאישה נותנת?!?!

ב.בכל מערכת יחסים מכל סוג שהיא מהכי מינימינימלית.....בדרכ' לפי הפלטפורמה החברתית האוניברסלית
הגבר הוא זה שיתן מעצמו לאישה את ממנונו הונו ואונו.

ג.בכל אופן, הנשים הן אלה שתמיד מקבלות את הכל באהבה,,,

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

154

גל גל

לטעמי, שווה שתבחן את מערכת היחסים הזוגית בה אתה (ורבים מסביבתך כדבריך) מצויים.

לטעון שנשארים יחד מאינטרס בלבד זה פשוט עצוב....

נכון הדבר שהתאהבות (בשונה מאהבה) הינה תהליך כימי במוח המחזיק עד כחמש שנים, אך כל העניין הוא שבטווח חמש השנים הללו לרוב מערכת היחסים כבר הופכת לכזו של בעל ואישה (בגילאים הרלוונטים כמובן) ואז ההתאהבות פחות רלוונטית, אך האם זה אומר כי מכאן ואילך זה רק אינטרס ?

לא ולא !!! מושגים כמו אהבה, הערכה, כבוד הדדי וכו' נכנסים למשחק !!!!

וזה לא שאני חושב שבשלב הזה כבר אין בגידות ועצבים ומריבות אבל הגורם המאחד הוא הרבה מעבר, אחרת איך תסביר אנשים שנישאים בשנית ובשלישית וברביעית....

לשאלתך זו:

" שאלה לאפרודיזאק- אם אתה נשוי ! אני רוצה לראות כמה זמן אישתך תשאר איתך כאשר לא תצליח להביא פרנסה הביתה ? אם היא תשאר איתך , כאשר יש לה אופציה לצאת מחיי הנישואים , אז היא צדיקה."

אז כן אני נשוי. כמה זמן אתה שואל ? אני יכול להעיד שאישתי היא זו שפרנסה אותנו במשך 3 שנים בעת שאני בניתי את העסק שלנו, בכל אותה תקופה לא זו רק שלא הכנסתי כסף אלא גם הפסדתי...

מזה שאני אומר שאישתי פרנסה אותנו אתה יכול להבין שמודבר באישה שללא ספק יש לה את היכולת לעזוב נישואים, מה גם בשלב זה גם ילדים לא היו בתמונה. והיא לא עשתה את זה בגלל שהיא צדיקה אלא מהסיבות שמניתי מעלה !

וכן אני מודע לעובדה שאני בר מזל שיש לי אישה שכזו (מה גם שהיא גם כוסית על...) אבל אני לא חושב שאני היחידי שהתברך כך. בקיצור בדוק את מערכת היחסים שלך אחי היקר....

מירב,

בהמשך לדבריך אלו

אפרודיזיאק:
אם לא תלקק בשום צורה לנערה עובדת תוך כדיי משימתה לספק אותך- לרוב השירות שלה יראה בהתאם

לגביי הלקוח הנ"ל בשאלתך- התבקשתי ספציפית שלא לתאר את הסיטואציה- ולא אוסיף....

אני בת 30 !! והצגתי את עצמי בתחילת הפוסט הזה

מדבריך אני מבין שאת הבנת את כוונתי למען אחרים אדגיש כי כאשר אני אומר "ללקק לנערה עובדת" איני מתכוון לפעילות מינית עצמה, או ליחס כלפי הנערה בפגישה כי אם לאותן "התחנפויות" המנסות למצוא חן בעיני הבנות כאן בפוסטים שזה בעיני יותר ממיותר (אני בטוח שבפורום הסגור של מפרסמות הפורום יש הסתלבטיות בנושא ).

לגבי חוסר תשומת הלב שלי על הגיל....מירב תזכרי שכתבת פה כבר איזה 746,980,456,124 מילים לא את כולן אני יכול לזכור...

מנקודת המבט שלי ושל רבות אחרות ובנוסף גם לחדד את העובדה כי רוב הנשים במקצוע אינן מרגישות מושפלות ומנוצלות או עוסקות בכך בעל כורחן אלא דווקא תובעות את כוחן ומי שבאמת מבין את יחסי הכוחות בחדר המיטות העסקי יודע, כמו חברותי למקצוע, שהכוח האמיתי נמצא בידי הזונה ובניגוד למשל הגבר הצייד והאישה המלקטת- בסיטואציה בתשלום היוצרות מתהפכות כאשר הגבר הוא הטרף.

לדבריך אלו בדיוק אני מתכוון כשאני אומר שאלו תירוצים שלך כלפי עצמך ! שוב את טוענת שאת במקצוע מבחירה שמי שקורא את כל דבריך כאן מבין שאת במקצוע הזה מכל סיבה אחרת פרט לבחירה !

ולגבי משל הטורף והנטרף שלך, בעיני, זה בדיוק כמו שאישה מוכה טוענת שהיא החזקה היות והגבר המכה הוא זה שייצא משלוות רוחו ומשליטה בעוד היא שומרת פאסון.....

רגע במבט מעל (וסליחה מארש אם אני מעט פולשני אבל אני אמין שחשוב לומר את האמת גם כשהיא פחות נעימה) אם נחזור לסוגיה של הסיכוי לעזוב את המקצוע ולחזור לתמיד לאורח חיים נורמטיבי.

את היום בת שלושים, הגיל הממוצע פחות או יותר של בנות ישראל להינשא, ואם תפצחי כעת בקריירה של פרטית זה יגזול עוד שנה שנתיים במקרה הטוב והשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא מה הסיכוי של בת 32-33 שעדיין אינה במערכת יחסים למצוא כזו , להינשא וכו'

כי זה די ידוע שבגילאים הללו הסיכוי הולך ופוחת מהותית אם כל שנה שעוברת (י לקחת בחשבון זמן להכיר, זמן לצאת וכו') ולכן ההחלטה על האם לעבור לחיים נורמטיבים היא קריטית לעכשיו !!!!

עכשיו נכון אני יודע שיקפתו עליי עכשיו חברים ויגידו שאני חצוף ויהיר ומגעיל וכו'....

אבל אם תחשבי על זה לרגע אני היחידי פה בערך שאומר את הדברים כאשר המניע שלו הוא לא איך להיכנס לך לתחתונים הכי מהר שאפשר.....

כולי תקווה שתקבלי את הדברים ברוח בה הם נאמרו !!!!

הכל מכל כל....

155

לאפרודיזאק

ידידי האבחנות שלי הם נסיון לאבחון סוציולוגי ולא פרטני ההסתכלות שלי היא רחבה ואני שמח בחלקך שנפלה בחלקך זוגיות טובה . אגב ואני לא מתנצל גם שלי היא לא זוגיות רעה למרות מה שמסתמן מכתיבתי זאת.

אגב ! המניע שלי זה כן להכנס לתחתונים של מירב , מה לעשות הכתיבה שלה מדליקה אותי והופכת אותה בעיני לסוג של פאם פטאל - אגב אפרוזידאק ,ידידי מה מניע אותך בפורום הזה להטיף מוסר למירב , להדריך אותה "בשביל הדרך הטובה " להתחתן ,להוליד 3 ילדים , כלב ובית בכפר.האם היא לא מכירה את הדרך ולכן היא זקוקה למנחה חיצוני!

שלך בידידות באמת -כי אני מעריך אותך על זה שאתה עומד על שלך!

לשעבר גלגל עמוק

157

מירב היקרה, את לא שפויה.

אני עם הטוחן ולקסר באותו חדר זה הרס של עשרות שנים של בניית דימוי עצמי גבוה.

בעצם אולי אני אבוא, כדי להחזיק לכם את הנר אבל אני לא מבטיח שהוא לא יטפטף. (הנר כמובן, אצלי כלום לא מטפטף)

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

160

למירב וכל החברים

פוסט מרתק....

התור המתארך לפגישה איתך מוכיח שאנו מתעניינים בדמות מולנו לא רק בזכות גודל החזה או

היותכן בלונדיניות.....מסתבר שאישיותכן מדליקה אותנו לא פחות....

הייתי רוצה בהזדמנות זאת לבקש מכל נסיכות הפורום ,שרון ,טלי, איב עם העברית השבורה, נופר, דניאל,רותי הג'נג'ית,אנג'י הפילוסופית שבודאי יש לה במה להאיר את הדיון,וכל שאר הנסיכות....

השתתפותכן רצויה...אנא מכן הרימו את הכפפה,ושתפו אותנו במחשבות,רגשות וכל מה שעולה בדעתכן .

ברגשי כבוד ותודה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”