כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 20 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

191

שרון וטרזן בזיון פרוע בג'ונגל

ביום בהיר וצח אחד שרון השובבה יצאה לטיול על אופניים בג'ונגל היפה והמסתורי... היא רכבה על האופניים בחצאית ג'ינס קצרצרה ותחתוניה הלבנים ביצבצו להם מתחת לחצאית (שרון רכבה על האופניים שלה בסלון). חוץ מכמה ציפורים מצייצות לא הייתה נפש חיה בג'ונגל ושרון לא חששה שמא מישהו יציץ לה מתחת לחצאית ויראה את הפלא הזה שבין רגליה... (אני כמובן ראיתי קריצה)

שרון התקרבה לנהר יפייפה והחליטה לעצור ולהתרענן לידו. היא הביטה מסביב והבינה שהיא לבד. הייתה לה התלבטות קלה שנמשכה שניות בודדות שבסיומן שרון החליטה שהיא הולכת על זה! היא התפשטה במהירות, הניחה את הבגדים שלה כולל החוטיני הלבן על הסלע ליד הנהר ונכנסה בעירום למי הנהר הצלולים והמרעננים. שרון שחתה בהנאה במים (שרון נשכבה על המיטה ועשתה תנועות כאילו היא שוחה) מצחקקת לעצמה ונהנית מכל רגע מהטבע הקסום של הג'ונגל.

מה שכן שרון לא שמה לב לקוף שהתקרב לעבר הנהר ונעץ את עיניו בשרון הערומה ששוחה להנאתה בנהר ובבגדים שלה שהיו מונחים על הסלע... Evil Smile

* פה אני הייתי בתפקיד הקוף

אחרי שהקוף סיים להתענג על הטוסיק השובב של שרון שהציץ כל שניה מהמים הצלולים הוא חטף את הבגדים של שרון וברח משם כשהוא מצחקק בממזריות צחוק

לאחר כמה דקות שרון יצאה מהמים וראתה שהבגדים שלה נעלמו... היא תפסה את הראש כלא מאמינה ולא ידעה מה לעשות... לגמרי לבדה בג'ונגל וערומה... "ואייי איזה פאדיחה!" חשבה לעצמה שרון אבל התאשתה במהירות ויצאה לדרך בחיפוש אחרי הבגדים שלה.

* עכשיו שרון בתפקיד הקוף

לא הרחק משם צעד לו טרזן הלא הוא מלך הג'ונגל ושליט הקופים צחוק

צעדתי בגאווה בג'ונגל היפה עם חזה בולט וראש מורם... נהנה מהממלכה הקטנה שלי Approve

בדיוק צעקתי את צעקת טרזן המפורסמת שלי כשלפתע ראיתי כמה צעדים לפניי קוף. מיד זיהיתי שהיה זה קוף צעיר וסורר שברח לפני כמה ימים מהשבט. הקוף הערום אחז בידו האחת תחתון חוטיני לבן והצמיד אותו לפניו, מסניף את הריח של התחתונים וגונח בהנאה. ידו השניה של הקוף אחזה בזין הגדול שלו והוא פשוט עמד ואונן שם במרץ ליד העץ כמו סוטה מין צחוק (שרון הסניפה את התחתונים שלה ועשתה תנועות עם היד כאילו היא עושה לעצמה ביד צחוק חחחחח היא קרעה אותי מצחוק! צחוק צחוק צחוק)

רצתי אל הקוף במהירות וחטפתי ממנו את התחתונים ואת שאר הבגדים שהיו ליד. הקוף בהתחלה התנגד קצת וממש כעס שהפרעתי לו באמצע האוננות אבל לא היה לו סיכוי נגדי והברחתי אותו די מהר אחרי שהצלפתי לו כמה פעמים על התחת החשוף שלו צחוק הקוף ברח במהרה כשזנבו מקופל בין רגליו צחוק

* עכשיו שרון בתפקיד עצמה

צעדתי בג'ונגל עם הבגדים בידיי, מחפש נואשות אחרי הבחורה שלה שייכים הבגדים... ואז ראיתי אותה! בחורה יפייפיה צועדת לפניי כשהיא ערומה לגמרי, מסתירה עם ידיה את שדיה ואת המשולש הקדוש בין רגליה... היא נראתה די מבולבלת ולא שמה לב אליי עד שפיניתי אליה ושאלתי אותה האם אלה הבגדים שלה?

"הווווו כן אלה הבגדים שלי... נעים מאוד אני שרון... איפה מצאת אותם?" שאלה שרון וחשפה את שדיה ואת הכוס שלה אחרי שהושיטה את ידיה לבגדים.
ואווווו היא הייתה סקסית בטירווווף!!! Tongue

"מצאתי אותם אצל איזה קוף חרמן שאונן עליהם! יש לך מזל שעברתי בסביבה אחרת היית ממשיכה להסתובב בג'ונגל עם טוסיק חשוף" קריצה אמרתי לשרון ונעצתי את עיניי בישבנה המפתה.

"באמת? מצאת אותם אצל קוף?" שאלה שרון כלא מאמינה...

"כן קוף! את יודעת שהוא אפילו הריח ת'תחתונים שלך בזמן שעשה ביד?" צחוק סיפרתי לשרון בזמן שאני מדגים לה איך הקוף הריח ת'תחתונים שלה קריצה

"אההההה נראה לי שאתה ממציא את זה! זה היית אתה! אתה זה שגנבת לי ת'בגדים! סוטה אחד!" צעקה שרון בעצבים ודחפה אותי בכוח לשיחים צחוק (על המיטה)

איך שנפלתי על הגב שרון עלתה עליי והתיישבה עם ישבנה החשוף על פניי... מאותו רגע היא זיינה לי ת'פנים ללא הפסקה כשהיא צועקת: "זיון פנים!!! זיון פנים!!!" ולא הייתה מוכנה להקשיב לי בכלל... מבחינתה היא תפסה את הגנב ועכשיו הוא יקבל את העונש שלו צחוק

האמת שכל זה ממש שיעשע אותי והתענגתי בשקיקה על התחת והכוס הטעימים שלה Tongue

ואווו מאיפה היא באה לי זאת? חשבתי לעצמי ומיד הבנתי שהולך להיות לי עכשיו זיון של החיים! Tongue

אחרי כמה דקות של זיון פנים שרון נרגעה טיפה אבל דרשה במהרה שאני אפנק אותה בירידה טובה...

עפתי במהירות על המציאה וטרפתי ברעב את הכוס הורדרד שלה במשך כמה דקות... עד ששרון התחילה לרעוד וגמרה, מה שגרם לה מיד להיות מחוייכת ובמצב רוח מעולה חיוך גדול

המשכתי לטרוף את ישבנה המדהים כשאני מרים את רגליה למעלה ובאותו זמן מריח את הכוס המדהים שלה! Tongue

איכשהו משום מקום בעודי עסוק בליקוק ישבנה היא כרכה את רגליה סביב צווארי והורידה אותי על הגב... מבולבל כמובן שזיון הפנים לא איחר לבוא והלשון והאף שלי היו שוב דבוקים לשני חוריה היפים והטעימים! חיוך גדול צחוק

מתחת לעלה שהיה על מפשעתי (תחתונים) שרון מצאה אוצר ושלפה משם ת'זין הקשיח שלי שעמד כבר במלוא תפארתו והיה קשיח כמו בול עץ חיוך גדול

שרון התחילה למצוץ ת'זין שלי בשקיקה והתלהבה גם מהזין וגם מהשרירים שלי קריצה

היא לא פסחה גם על הביצים החלקות שלי ושליקלקה אותם בהנאה בפיה החם! גרררררררררררר Tongue

אחרי כמה דקות של מציצות וליקוקים הדדיים ב-69 שרון שאלה אותי האם בא לי לעשות סיבוב על האופניים שלה? לא ידעתי במה מדובר (נו אני טרזן כן? צחוק) אבל מיד הסתקרנתי מהרעיון שנשמע לי מדליק בטירוף! Tongue

רצנו במהירות לאופניים שעמדו לא הרחק משם ליד עץ ושרון ביקשה ממני להתיישב על המושב. איך שהתיישבתי על המושב שרון התיישבה עליי כשהיא עומדת עם הרגליים על הדוושות והזין הקשיח שלי החליק לכוס הרטוב שלה Tongue

אחזתי בכידון ושרון התחילה לקפץ על הזין שלי במרץ! Tongue ההרגשה מדהימה והחיכוך אלוהי! Tongue

(הזדיינו על האופניים של שרון... באמת שאין דברים כאלה! שרון שיחקה אותה עם ההמצאה האדירה הזאת! Tongue צחוק נהננו בטירוף! Evil Smile)

אחרי שמיצינו את הזיון על האופניים שרון נשענה על העץ (הספה) ואני דפקתי אותה במרץ מאחורה בכוס החם שלה! Tongue בהמשך שרון נשענה על השיח (השידה) והזיון החזק בעמידה נמשך ללא הפסקה! חיוך גדול (חחחח גם הלו קיטי הקטנה כמעט קיבלה דפיקה טובה מאחורה... שוב שרון עם השטויות שלה צחוק חחחח זה היה ממש משעשע לקרב ת'זין שלי אליה (הלו קיטי), הוא יותר גדול ממנה צחוק)

בהמשך נשכבתי על הגב מתחת לשיח (על המיטה) ושרון עלתה עליי לרכיבה... היא נצמדה אליי חזק, חיבקתי אותה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמטה, ממשש את ישבנה ומפליק עליו בהנאה Evil Smile שרון השובבה התחילה לנשוך אותי בצוואר ואני לא נשארתי חייב ואיימתי עליה שאני אקרא לקוף שבטח ישמח להצטרף אלינו ולדפוק אותה מאחורה צחוק

במהלך הזיון שיחררתי כמה מצעקות הטרזן שלי אבל משום מה הקופים לא באו... אפילו האמזונות הלסביות נשארו בבית צחוק אבל מי צריך אותן כשיש לי את שרון? Tongue Evil Smile

המשכנו בזיון כפיות סוער כשהזין שלי שוחה בהנאה בכוס הרטוב של שרון ושנינו מפליקים זה לזו על התחת Tongue צחוק

המשכנו בזיון כששרון בדוגי (על המיטה) ואני מנענע אותה בעמידה גרררררררררר איזה תחת! Tongue מחזה מדהים רואים מלמעלה בזמן הזיון קריצה

המשכנו על הקרקע (המיטה) במיסיונרית כשרגליה של שרון על כתפיי ואני חודר אליה עמוק עמוק לכוס עם הזין שלי חיוך גדול

בזמן הזיון שרון החליטה להשתובב ותפסה עם אצבעות רגליה את האוזניים שלי! Shocked חחחח אין דברים כאלה! צחוק

כאשר חשבתי שכבר לא יהיו הפתעות היא כרכה את רגליה סביב צווארי והורידה אותי על הגב כדי... כן כן עוד זיון פנים מבית היוצר של שרון צחוק

אחרי שטעמתי את טעמו (תרתי משמע קריצה) של התחת הזועם של שרון היא התיישבה בדוגי והרבצנו זיון מטורף בדוגי בקצבים משתנים עד שגמרתי באורגזמה אדירה לתוך הכוס החם שלה Tongue Tongue Tongue

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לא לפני ששרון הבטיחה שתעשה עוד כמה רכיבות אופניים בג'ונגל... לבד וגם איתי קריצה

לאחר כמה ימים שרון חזרה לג'ונגל ומצאה אותי ישן מתחת לעץ... היא העירה אותי במהרה עם ישבנה המדהים כשהיא מתחככת עם הכוס והטוסיק שלה בפניי חיוך גדול

התעוררתי עם זין שעמד לי כבר בטירוף! Tongue שרון מיד התחילה ללקק לי ת'זין עם הלשון החמה שלה לכל אורכו ורוחבו וזזה עליי עם הגוף שלה בתנועות סקסיות ומטריפות! חיוך גדול

פינקנו זה את זו ב-69 מטריף במשך כמה דקות ואז שרון עלתה עליי לרכיבה נמרצת. זיינתי אותה בהנאה מלמטה ומצצתי את פטמותיה הטעימות בשקיקה חיוך גדול

שרון הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי ברכיבה הפוכה... זיינתי אותה במרץ בזיון טרמפולינה מהנה לשמחתה הרבה חיוך גדול

בהמשך שרון התיישבה בדוגי וזיינתי את פיה החם גרררררררררר Tongue

גמרתי בפיה באורגזמה אדירה ואחרי ששרון פתחה פה גדול כדי להראות לי את הזרע הרב שבו פינקתי אותה היא שיחררה צעקת טרזן נחמדה בפה מלא מוחא כפייה צחוק

יצא מאוד משעשע צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה פיצוץ!!! Tongue Tongue Tongue

נהנתי בטירוף לרכוב איתך!!! Tongue חיוך גדול קריצה

גרררררררררררררר Evil Smile

חולה עלייך Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-13 18:20:07
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

196
[QUOTE=קישקשתא]יש lavelle, אין ספק בכלל![/QUOTE]

הייתי נכנס איתך לזה קישקשתא אבל זה כרוך בהרבה קריאה, ציטוטים ונבירות בפורום שממש אבל ממש אין לי כח או זמן להכנס אליהם.

למה שפשוט לא נאפשר לסבתות להחליט בעצמו :

לצורך הדגמה נשתמש ברשותכם בטבלה שהיא ציטוט די טרי של החבר RD06 שכתב לחר חרמני
בנושא אחר שרלוונטי אלינו-

[QUOTE=rd06] אם אתה באמת מדווח אמין ולא עובד אצל לייה (או לחילופין כרטיס נוסף שלה עצמה)-לך תבלה עם אלכסנדרה ותן לנו דיווח מפורט.

ככה אולי תשמע יותר אמין....
[/QUOTE]

בטבלה הנ"ל את השם ליה תחליף ב'שרון'.
את השם אלכסנדרה תחליף בכל שם אחר שעולה לך לראש
את התוצאה תפנה למשתמש LAVELLE ותבין שהוא פיקציה.

נ.ב

תסתכלו מה כתוב תחת תמונתו של LAVELLE.

למה לדעתך מתכוון המשורר במילה 'להפתיע'? מוסלי2011-11-29 19:38:41

197
אנחנו באופן מפתיע ולא מפתיע עם מוסלי, הלבלר הוא פיקציה.
כל נהרות המלל אותם שפך הם בדיוק דיווח אחד לא אמין.
הוא נתן פעם דיווח על איב שאנחנו מקטלגים כניסיון לפגיעה בתחרות.

הלבלר הוא עוד נדבך באימפריית היחצ"נות של השקרניקית.

198
קיים דיווח של החבר Lavelle שהשתתף באורגיה יחד עם חברי הפורום אנטוניו,רעב ואדם

עדות של אחד מהחברים הנ"ל תעזור לפתור את התעלומה - Lavelle ההיית או חלמנו חלום ?

בגמילה

200
זה שקיים חבר פורום אמיתי עם כינוי Lavelle עוד לא אומר שזה הוא שכותב כול המלל הזה.
יש הרבה אפשרויות להסכמים בשימוש של שמו.

יחד עם זאת אוסקר ווילד צודק שאם (לא בטוח שזה מוסרי) אחד ממשתתפי אורגיה מסר כמה פרטים לא חשובים: למשל: מוצא (רוסי או לא), גיל, גובה על סמך חלקי מידע אחרים אפשר היה להפתור את החידה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”