כ סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק - דף 3 - סקס אדיר

סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק

21
לעיניים של יעל יש צבע כחול עמוק. כל השאר בסדר, לא יותר - היא רזה, רואים שיש לה שדיים, משהו כמו 160 ס"מ, לא יפה מאוד אבל גם ממש לא מכוערת. ולמרות הכל, היא לא היתה ברשימת ה"הלוואי" שלי. היא היתה קולגה. עוד נהג בתחנה. וזה הכל. עד שקרה מה שקרה.
באותה משמרת לילה, רפי הפקיד אותה כסדרן ואותי כנהג. בסביבות 2, קפצתי לתחנה בשביל לנוח. ממילא שעה מתה ואני הייתי מת להפעיל את הפרקולטור החדש. אין כמו אספרסו חזק בשעה כזו. היא נראתה רעננה כמו הבוקר, לבושה מכנסי ג'ינס צמודות וחולצה לבנה צמודה שהבליטה את מתארי גופה. לרגע חשבתי על סקס איתה, אבל מהר מאוד מחקתי את המחשבה - בתחנה? עם יעל? אני בטח עייף מדי.

עשיתי לנו קפה. היא הוציאה שוקולד מהמגירה. "כדי שלא אירדם", תירצה כאילו היה צורך בכך. התחלנו להריץ קטעים על סיפורי הלקוחות שלנו. אני סיפור, היא דאחקה. ככה, בכיף. כשנגמרו הסיפורים המצחיקים, עברנו לאלה הרציניים. "אני לא אשכח את החתיך ההוא" התחילה סיפור. "כל הנסיעה אני עושה לו עיניים והוא - כלום. עשיתי לו קטע של תקלה במנוע, חזרתי למונית עם חולצה רטובה - והוא אדיש. אז שאלתי אותו עם אני מושכת אותו. הסתכל עלי וככה בלי להתבלבל הוא אומר, לא. יבש. מה זה נעלבתי...".

ראיתי שזה יותר אבל אמרתי, כצפוי, "עזבי. את יכולה להשיג מאה כמוהו". "שטויות", אמרה, "אפילו אתם בתחנה, כמה שאתם חרמנים אתם לא מסתכלים עלי כמו על בחורה. כשכבר מישהו מהנוסעים מתחיל איתי זה תמיד איזה תרח או ילד זב חוטם מלא פצעונים. אלה תמיד חושבים שנהגת מונית זה זונה." הופה, מה יש לנו כאן. חוסר בטחון? חייכתי אליה. "טפשונת. אנחנו דווקא כן. אבל את אחת משלנו. ומה, נסתכן בהטרדה מינית? בתכלס, כאן ועכשיו הייתי נכנס לקטע איתך." לא יודע מה נכנס בי, אבל הדיבורים על משיכה מינית גרמו לי באמת לחשק. "אתה סתם אומר" אמרה. וראיתי שהיא מתכוונת למה שהיא אומרת. מין יאוש כזה ולחלוחית בעיניים המטריפות שלה.

עקפתי את השולחן כדי להיות לידה. "את באמת מושכת אותי" אמרתי ובאצבעי הרמתי את סנטרה כדי שתסתכל עלי. היא הביטה בי ואמרה בלחש "תוכיח". לא הייתי צריך יותר מזה. במהירות שיא הפשלתי את בגדי התחתונים. זיקפתי קפצה מול עיניה המופתעות. היא הפתיעה אותי עוד יותר וברעבתנות החלה למצוץ לי. כל הזין שלי היה בפה שלה. חום ולחות עטפו אותו. תנועותיה היו מהירות ותוך כדי היא השמיעה המהומי הנאה. ידיה ליטפו את שדיה בתנועות שגירו גם אותה וגם אותי. עשתה הפסקה רק כדי לפשוט את חולצתה. היא היתה בלי חזייה. איך לא שמתי לב לכך עד עכשיו? שדיה היו גדולים יחסית למימדי גופה אבל זקופים ומישירים קדימה. פיטמותיה היו ורודות וקטנות וכעת , כשהיתה מגורה מינית, גם זקורות, מזמינות. הושטתי ידי וליטפתי שד. הרגשתי שאם היא תמשיך עוד קצת, אגמור לתוך פיה. לא רציתי. רציתי שקודם לה יהיה טוב. אז משכתי אותה אלי, וכך, כששנינו עומדים, היה לי קל.

"יש לך שדיים מדהימות" אמרתי ומיד ניגשתי ללקק אותן. לנשק אותן, למצוץ אותן. לא היה לי די. יד אחת מלטפת ומועכת שד, ובשד השני מטפל בפה ובלשון. ידיה שלה לא התבטלו. יד אחת ליטפה את עורפי, מצמידה אותי לשד, ויד שנייה מלטפת את זיקפתי (כאילו היא צריכה תחזוקה...). בידי השנייה טיילתי על ביטנה ולאט לאט חתרתי לקו המכנס. שיחררתי כפתור עקשן, והחדרתי את ידי להרגיש את תחתוניה. מיששתי את מפשעתה דרך התחתונים. כשהתקרבתי לחריץ, נצמדה אלי כמה שיכלה, מעודדת אותי במילים: "כן...עוד...זה טוב..."

הרגשתי את תחתוניה באיזור החריץ. הן היו לחות וחמות. "אני לא יכולה יותר" אמרה והתנתקה ממני. לרגע חשבתי שזה הכי קרוב שנגיע. כאב החל לפקוד את הביצים ואת איזור חלצי, מתפשט לביטני התחתונה. אבל זה היה רק מטעמי נוחות. היא התנתקה רק כדי לפשוט את מכנסיה ותחתוניה. שמחתי ועשיתי כמוהה.

היא ישבה על השולחן ואמרה "בוא תוכיח לי עוד" ופתחה את רגליה. הכוס שלה היה נפוח ומגולח. אני כל כך אוהב כוס מגולח. "את כל כך יפה" אמרתי וצללתי אל בין רגליה. נישקתי את ירכה קרוב לכוס, ואחר כך ליקקתי את הירך לחילופין. עברתי לירך השנייה ונתתי לה את אותו הטיפול. היא תפסה את עורפי, מנסה לכוון אותי יותר למרכז. ריחה היה משכר. ליקקתי את החריץ, סוחט ממנה תנועת אגן שקירבה אותו עוד ללשוני. נישקתי את הפות והתחלתי לרפרף עליו בלשוני. הריח והטעם דירבנו אותי להמריץ את תנועות הלשון. "עוד...עוד...אה..." ששמעתי המריצו אותי עוד יותר. שילבתי תנועות של מעלה ומטה, ימינה ושמאלה, תנועות מעגליות, החוצה ופנימה.

היא גמרה בלי אזהרה מוקדמת. בצעקה חנוקה. "גם אני לא יכול יותר" הודעתי לה. לא חיכיתי שתירגע. החדרתי את הזין לתוכה. היא היתה מאוד רטובה ולחה, אבל היה לה כוס צר שהגביר את החיכוך. זזתי לאט, כמו שאני אוהב. פנימה - כמה שיותר, החוצה אבל לא לגמרי...

"אל תגמור בפנים..." הזהירה , כמעט מאוחר מדי. הרגשתי את זה בא. זה התחיל בחלק העליון של ראשי, דרך עמוד השידרה. יצאתי ממנה, מנסה לתפוס את הזרם בקצה. אבל היא, כמו חתולה זריזה, קפצה מהשולחן וכיוונה את פיה לזין שלי. היא הכניסה את כולו לפיה ואני שפכתי זרע. לתוך פיה... והיא בלעה הכל. אפילו את השאריות ליקקה. "אין לי כאן מגבונים" הסבירה. התנשקנו בלהט כמה דקות ואחר כך התלבשנו.

- "תגידי, יעל, הבחור שדיברת עליו, זה היה שלשום? בצהריים? זה שבא לקחת מונית מהתחנה?" שאלתי אחרי שנרגענו.

- "כן."

- "עם המשקפי ג'ון לנון?"

- "כן. זה."

- "נוסע קבוע שלי. בדרך כלל נוסע עם הבן זוג שלו. הומו."

היא חייכה. "אני יודעת"...

26
היא סימנה לי לעצור לה. הבחנתי בה עוד כשעמדתי ברמזור. שמלה פרחונית כחולה שקצה מגיע עד ברכיה. עמדה מול הרוח שהדביקה את השמלה לגופה והדגישה את המתאר. מרחוק כבר אפשר היה להבחין בשדיים מכובדות, מבנה גוף בינוני ו... משולש התאווה - תאווה לעיניים. התיישבה דווקא מאחור ופקדה עלי לאן לנסוע. אבל ממש פקדה. ניכר היה עליה שהיה לה נסיון בפיקוד.
הנסיעה צריכה לקחת שלושת רבעי השעה. אולי יש כאן סיכוי. פצחתי בשיחה. התברר שבאמת היתה קצינה בצבא. משהו עם קורס שהעבירה לצוערים. אמרתי לה שהייתי מת להיות צוער שלה. היא צחקה: "היית מת אם היית צוער שלי". "אם הייתי יודע שאת המפקדת שלי, עכשיו אני חותם קבע" אמרתי. "הגזמת" אמרה, אבל שמעתי בקולה נימה של הנאה מהמחמאה. "חבל שאת לא יכולה לנסות אותי" אמרתי. דרך המראה האחורית החלפנו מבטים מלאי משמעות. היא הסתכלה על השעון לרגע, חשבה קצת ואז אמרה "אני מפקדת קשוחה". "ואני חייל קשוח וממושמע. באמת" אמרתי. "אתה יודע מה? - בוא נבדוק. נתחיל מעכשיו. אני המפקדת שלך. הולך?" ממש ירתה את המשפטים. הסכמתי. תמיד אפשר להפסיק את המשחק.

"עד הבית, בשעה כזאת, לוקח מפה משהו כמו 15 דקות. תגיע תוך 10 תקבל צ'ופר. כל דקה מעבר, תעלה לך". ירתה פקודה ראשונה. היא לא לקחה בחשבון את העובדה שאני נהג מונית. דהרתי, חתכתי, קיצרתי והגעתי תוך 10 דקות. "אחרי" אמרה. כשנכנסנו לדירה אמרה "יש לך 7 מטכליות להתקלח. זוז!" כשחזרתי מהמקלחת המרעננת, לבוש רק בתחתוני, הציצה בשעונה ואמרה "יפה חייל. עומד בזמנים. מגיע לך צ'ופר ראשון." ופשטה את שמלתה.

גם היא נשארה עומדת מולי בתחתונים בלבד. נשמתי בכבדות. שדיה היו מסותתים להפליא. גדולות, אבל לא יותר מדי. פטמות כהות, פרופורציונאליות, כאלה שמזמינות לנשק ולמצוץ. ביטנה היתה שטוחה, טבור קטן ומזמין מעוטר בפירסינג עדין. "עמוד דום" פקדה. ואז החלה להרצות תוך הליכה הלוך ושוב, כך שראיתי את חמוקיה גם בפרופיל.

"איזהו גיבור - הכובש את יצרו" - אמרה ואז הוסיפה - "אתה עומד ללמוד את המשפט הזה על בשרך. מעכשיו ועד הודעה חדשה, אסור לך לזוז ואסור לך להוציא הגה.". היא התקרבה אלי. שדיה נגעו בחזי. היה קשה לא לזוז. רציתי לגעת, לנשק, למצוץ, לטעום את בשרה. כל מה שהיה מותר זה לנשום, להריח את ניחוח גופה. בכל זאת לא זזתי. היא נשפה באוזני. לא זזתי. היא הכניסה לאוזני לשון חמה ורטובה. לא זזתי. עברה לצווארי, ולאט לאט נישקה וליקקה עד שהגיעה לחזי. תחתוני איימו להיקרע תחת עומס הזיקפה. היא המשיכה להדרים, אבל רק כשהגיעה לטבורי, ידיה הצטרפו למשחק. היא נישקה את בטני התחתונה והעבירה יד על זיקפתי, מלטפת את המיתאר שלה בתחתוני. מעלה ומטה. עד הביצים וחזור. "הממ.." נהמתי.

היא עצרה מיד. "אמרתי אף הגה. נכון?" הנהנתי בראשי. "אזהרה ראשונה. לא תהיה שנייה. מהתחלה." וכך היה. התחיל הכל מחדש. כאב קטן התחיל לתפוס את בטני התחתונה. ביצים כחולות. שוב הדרימה. שוב ליטוף הזין והביצים דרך התחתונים. ואני רק מתנשף ומשתדל לא לזוז. הפשילה את תחתוני וסקרה את איברי. נישקה אותו בקצה, ואחר כך ליקקה את העטרה. הזרמים שעברו בי היו בלתי אפשריים. שפתיה הקיפו את העטרה, וכאן כבר לא יכולתי לעמוד בזה. הנעתי את אגני קדימה, מנסה להכניס את כל הזין אל פיה. "עונש. מגיע לך עונש. עבודות רס"ר. אחרי" פקדה ולקחה אותי לחדר השינה.

"עכשיו תנקה אותי עם הלשון" פקדה ושכבה על המיטה. "תתחיל בגיזרת הצפון" פקדה, מסמנת את פיה. נישקתי אותה על פיה, מחדיר אליו את לשוני. לשוני פגשה את לשונה, טעמה הזכיר לי מי שושנים. כשניסיתי ללטפה עצרה אותי. "בלשון בלבד." פקדה. המשכתי לנשק. עברתי לצווארה. נישקתי. מצצתי. ליקקתי. ואז עברתי לשדיה המדהימות. שם התעכבתי הרבה זמן, מעניק לה את טיפול 10000 שלי - ליקוק מסביב לפיטמה, נשיקה ומציצת הפיטמה - פעם בשד השמאלי ופעם בימני, ובמעבר בין הצדדים נשיקה וליקוק גם בעמק. התחלתי להדרים. הגעתי עד טבורה ורפרפתי עליו בלשוני.

"עבור לגיזרת הדרום" פקדה והצביעה אל רגליה. בקולה נשאר רק שמץ מהתקיפות שהיתה בו קודם. היתה בו רכות מפתיעה. סקסית. ורגליה - הן היו כה חלקות. התחלתי ברגל ימין (יצא לי משחק מילים) - מנשק, מעביר שפה תחתונה ולשון ושוב מנשק - מלמטה עד לירך, מהצד החיצוני לפנימי, לאט לאט, מגיע קרוב ככל הניתן למשולש תאוותה.

היא המהמה וכבר היתה מוכנה לכך שאכבוש את היעד, מניעה את אגנה לכיווני. אבל למה שרק אני אעבור טירונות? "קשה בתרגיל, קל בקרב" אמרתי. עברתי לרגל שמאל, קרוב לכף הרגל וחזרתי על התרגיל. כשהגעתי לירכה הפנימית זיהיתי רטיבות שמתפשטת בתחתוניה. "בוא אלי כבר" נהמה ובבת אחת פשטה את תחתוניה.

בלעתי רוק. המראה היה יפה ומדהים. כוס נפוח ומגולח, כמו שאני אוהב, מהודר בחריץ ורוד ומזמין. נישקתי. איך אפשר שלא? הושטתי לשון וליקקתי. היא לקחה את ידי והניחה אותה על שדה. טעמה - טעם גן עדן. יותר מתוק מדבש. פיטמתה קשה, זקורה לה אל על. לשוני רפרפה במשולש תאוותה - ימינה, שמאלה. למטה ולמעלה. פנימה והחוצה. מיצי תאוותה התערבבו במיצי שלי. ידי הפנוייה הפכה ל'מסייעת' - בלי להפסיק את תנועות הלשון, הכנסתי אצבע לתוכה. תנועות אגנה הפכו להיות יותר ויותר חזקות ומהירות. נשימותיה יותר ויותר כבדות. ואז היא עצרה את התנועה כשאגנה באוויר, מנסה להכיל כמה שאפשר מאצבעי בתוכה, צועקת "כן. כן. כן." עווית עברה בביטנה. ואחר כך עוד אחת. ועוד אחת.

"אני צריכה חמש קטנות מנוחה" לחשה-התנשפה. נתתי לה אותן. גם לי היה צורך בהן. שכבתי על גבי לצידה. פשטתי את תחתוני, נותן חופש לזיקפתי. היא הושיטה ידה וליטפה את הזין, תוך שהיא מצרפתת אותי. גם אני הושטתי יד אל איברה החם והרטוב. נישקה את צווארי, ירדה אל חזי וליקקה לי את הפיטמה. משם, בבת אחת ירדה אל זיקפתי והכניסה את כולה אל פיה. חום פיה והלחות כמעט עשו לי את זה. "אני גומר" התנשפתי. מיד הפסיקה, ושוב צירפתה אותי. הפעם לעת ארוכה.

לפתע, גהרה מעלי החזיקה את הזין והכניסה אותו לתוכה. החום היה אדיר, הלחות גבוהה והזרמים... היא רכבה עלי. תוך כדי רכיבה הושיטה יד לאחור וליטפה את הביצים. חמש שש תנועות הספיקו לי - התפוצצתי. עוויתות עזות עברו בבטני. אבל היא המשיכה, גם אחרי שהנוזלים שלי ניגרו מתוכה, היא המשיכה. למרבה הפלא, עוד היתה לי שארית של זיקפה. שארית, אבל שארית גאה. היא גמרה שוב, תוך שהיא מנשקת כל חלק שיכלה להגיע אליו בגופי כאחוזת תזזית. גם בה עברו עוויתות שבסופן שכבה, מתנשפת, על בטני.

נשארתי בתוכה דקות ארוכות, עד ששנינו נרגענו. "אנחנו צריכים להיפגש שוב לסידרה מתקדמת" אמרתי. היא הסכימה איתי.

- "ממוש אתה חייב פטור" אמרה הפולנייה כשהתקשרתי אליה.

- "מה זת'ומרת" שאלתי. לרגע חששתי שהיא יודעת מה עבר עלי כרגע.

- "שוב קיבלת צו מילואים"...

27

כשפתחנו את הפורום

סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית (7 צופים כעת)
כאן ניתן לכתוב סיפורי סקס ואירוטיקה המבוססות על חוויות אישיות או פרי הדמיון היוצר שלכם. חל איסור מוחלט להעתיק/לשכפל תוכן מאתרים בעברית! הכתיבה חייבת להיות מקורית או לחליפין מתורגמת משפה זרה.

הכוונה הייתה בדיוק לכותבים כמוך מוחא כפייה טלטל, קבל ח"ח !!

עלילות ורעיונות מקוריים וכתיבה פשוט מצויינת.

יישר כח !!!

עמית,

המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”