באותה משמרת לילה, רפי הפקיד אותה כסדרן ואותי כנהג. בסביבות 2, קפצתי לתחנה בשביל לנוח. ממילא שעה מתה ואני הייתי מת להפעיל את הפרקולטור החדש. אין כמו אספרסו חזק בשעה כזו. היא נראתה רעננה כמו הבוקר, לבושה מכנסי ג'ינס צמודות וחולצה לבנה צמודה שהבליטה את מתארי גופה. לרגע חשבתי על סקס איתה, אבל מהר מאוד מחקתי את המחשבה - בתחנה? עם יעל? אני בטח עייף מדי.
עשיתי לנו קפה. היא הוציאה שוקולד מהמגירה. "כדי שלא אירדם", תירצה כאילו היה צורך בכך. התחלנו להריץ קטעים על סיפורי הלקוחות שלנו. אני סיפור, היא דאחקה. ככה, בכיף. כשנגמרו הסיפורים המצחיקים, עברנו לאלה הרציניים. "אני לא אשכח את החתיך ההוא" התחילה סיפור. "כל הנסיעה אני עושה לו עיניים והוא - כלום. עשיתי לו קטע של תקלה במנוע, חזרתי למונית עם חולצה רטובה - והוא אדיש. אז שאלתי אותו עם אני מושכת אותו. הסתכל עלי וככה בלי להתבלבל הוא אומר, לא. יבש. מה זה נעלבתי...".
ראיתי שזה יותר אבל אמרתי, כצפוי, "עזבי. את יכולה להשיג מאה כמוהו". "שטויות", אמרה, "אפילו אתם בתחנה, כמה שאתם חרמנים אתם לא מסתכלים עלי כמו על בחורה. כשכבר מישהו מהנוסעים מתחיל איתי זה תמיד איזה תרח או ילד זב חוטם מלא פצעונים. אלה תמיד חושבים שנהגת מונית זה זונה." הופה, מה יש לנו כאן. חוסר בטחון? חייכתי אליה. "טפשונת. אנחנו דווקא כן. אבל את אחת משלנו. ומה, נסתכן בהטרדה מינית? בתכלס, כאן ועכשיו הייתי נכנס לקטע איתך." לא יודע מה נכנס בי, אבל הדיבורים על משיכה מינית גרמו לי באמת לחשק. "אתה סתם אומר" אמרה. וראיתי שהיא מתכוונת למה שהיא אומרת. מין יאוש כזה ולחלוחית בעיניים המטריפות שלה.
עקפתי את השולחן כדי להיות לידה. "את באמת מושכת אותי" אמרתי ובאצבעי הרמתי את סנטרה כדי שתסתכל עלי. היא הביטה בי ואמרה בלחש "תוכיח". לא הייתי צריך יותר מזה. במהירות שיא הפשלתי את בגדי התחתונים. זיקפתי קפצה מול עיניה המופתעות. היא הפתיעה אותי עוד יותר וברעבתנות החלה למצוץ לי. כל הזין שלי היה בפה שלה. חום ולחות עטפו אותו. תנועותיה היו מהירות ותוך כדי היא השמיעה המהומי הנאה. ידיה ליטפו את שדיה בתנועות שגירו גם אותה וגם אותי. עשתה הפסקה רק כדי לפשוט את חולצתה. היא היתה בלי חזייה. איך לא שמתי לב לכך עד עכשיו? שדיה היו גדולים יחסית למימדי גופה אבל זקופים ומישירים קדימה. פיטמותיה היו ורודות וקטנות וכעת , כשהיתה מגורה מינית, גם זקורות, מזמינות. הושטתי ידי וליטפתי שד. הרגשתי שאם היא תמשיך עוד קצת, אגמור לתוך פיה. לא רציתי. רציתי שקודם לה יהיה טוב. אז משכתי אותה אלי, וכך, כששנינו עומדים, היה לי קל.
"יש לך שדיים מדהימות" אמרתי ומיד ניגשתי ללקק אותן. לנשק אותן, למצוץ אותן. לא היה לי די. יד אחת מלטפת ומועכת שד, ובשד השני מטפל בפה ובלשון. ידיה שלה לא התבטלו. יד אחת ליטפה את עורפי, מצמידה אותי לשד, ויד שנייה מלטפת את זיקפתי (כאילו היא צריכה תחזוקה...). בידי השנייה טיילתי על ביטנה ולאט לאט חתרתי לקו המכנס. שיחררתי כפתור עקשן, והחדרתי את ידי להרגיש את תחתוניה. מיששתי את מפשעתה דרך התחתונים. כשהתקרבתי לחריץ, נצמדה אלי כמה שיכלה, מעודדת אותי במילים: "כן...עוד...זה טוב..."
הרגשתי את תחתוניה באיזור החריץ. הן היו לחות וחמות. "אני לא יכולה יותר" אמרה והתנתקה ממני. לרגע חשבתי שזה הכי קרוב שנגיע. כאב החל לפקוד את הביצים ואת איזור חלצי, מתפשט לביטני התחתונה. אבל זה היה רק מטעמי נוחות. היא התנתקה רק כדי לפשוט את מכנסיה ותחתוניה. שמחתי ועשיתי כמוהה.
היא ישבה על השולחן ואמרה "בוא תוכיח לי עוד" ופתחה את רגליה. הכוס שלה היה נפוח ומגולח. אני כל כך אוהב כוס מגולח. "את כל כך יפה" אמרתי וצללתי אל בין רגליה. נישקתי את ירכה קרוב לכוס, ואחר כך ליקקתי את הירך לחילופין. עברתי לירך השנייה ונתתי לה את אותו הטיפול. היא תפסה את עורפי, מנסה לכוון אותי יותר למרכז. ריחה היה משכר. ליקקתי את החריץ, סוחט ממנה תנועת אגן שקירבה אותו עוד ללשוני. נישקתי את הפות והתחלתי לרפרף עליו בלשוני. הריח והטעם דירבנו אותי להמריץ את תנועות הלשון. "עוד...עוד...אה..." ששמעתי המריצו אותי עוד יותר. שילבתי תנועות של מעלה ומטה, ימינה ושמאלה, תנועות מעגליות, החוצה ופנימה.
היא גמרה בלי אזהרה מוקדמת. בצעקה חנוקה. "גם אני לא יכול יותר" הודעתי לה. לא חיכיתי שתירגע. החדרתי את הזין לתוכה. היא היתה מאוד רטובה ולחה, אבל היה לה כוס צר שהגביר את החיכוך. זזתי לאט, כמו שאני אוהב. פנימה - כמה שיותר, החוצה אבל לא לגמרי...
"אל תגמור בפנים..." הזהירה , כמעט מאוחר מדי. הרגשתי את זה בא. זה התחיל בחלק העליון של ראשי, דרך עמוד השידרה. יצאתי ממנה, מנסה לתפוס את הזרם בקצה. אבל היא, כמו חתולה זריזה, קפצה מהשולחן וכיוונה את פיה לזין שלי. היא הכניסה את כולו לפיה ואני שפכתי זרע. לתוך פיה... והיא בלעה הכל. אפילו את השאריות ליקקה. "אין לי כאן מגבונים" הסבירה. התנשקנו בלהט כמה דקות ואחר כך התלבשנו.
- "תגידי, יעל, הבחור שדיברת עליו, זה היה שלשום? בצהריים? זה שבא לקחת מונית מהתחנה?" שאלתי אחרי שנרגענו.
- "כן."
- "עם המשקפי ג'ון לנון?"
- "כן. זה."
- "נוסע קבוע שלי. בדרך כלל נוסע עם הבן זוג שלו. הומו."
היא חייכה. "אני יודעת"...