כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 23 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

224

שרון מזיינת את רוקי עם סטראפ-און!!!

שלום לכולם!

שמי הוא רוקי המתאגרף הנודע. בעיצומן של ההכנות לקראת קרב איגרוף חשוב במיוחד עשיתי את ריצת הבוקר שלי בטיילת של ת"א. הייתי כולי חדור מרץ ומוטיביציה עד השמיים והראש לי היה מרוכז רק בדבר אחד, עד ש... ראיתי אותה! Tongue

בחורה ברונטית יפייפיה, בעלת מראה אקזוטי ועיניים טיפה מלוכסנות, רכבה על אופניים בחצאית מיני ועל פניה חיוך שובב... חיוך

הבחורה הזאת לגמרי הוציאה אותי מדעתי וגרמה לי להאט לריצה קלה... וככה מצאתי את עצמי רץ לידה ושולח בה מבטים עד שלבסוף לא התאפקתי וקרצתי לה, מה שגרם לה כמעט ליפול מהאופניים צחוק (שרון נסעה על האופניים שלה בסלון ואני רצתי לידה).

היא חזרה לעצמה מהר ותפסה אותי במהירות בשורט שלי, שנינו נעצרנו והיא התחילה להמרח עליי ולמזמז אותי... היא אפילו שלחה את ידה לתוך השורט שלי, לבדוק את השלל שהסתתר שם קריצה

אחרי היכרות קצרה גיליתי שקוראים לה שרון. היינו חמים בטירוף אחד על השניה וממש להוטים להתפרע! Tongue

הטוסיק המאוד מפתה של שרון שישב על מושב האופניים הוציא אותי מדעתי! התיישבתי מאחוריה, הרמתי את חצאית המיני האדומה שלה למעלה והזזתי את החוטיני האדום שלה הצידה... המראה שנגלה לעיניי היה מדהים מאין כמותו ובמהרה ליקקתי לשרון מאחורה בשקיקה לקול צחוקה המתגלגל צחוק

הייתי יכול להמשיך ללקק לה שעות אבל לפתע הבנתי שאם אני אמשיך לחשוב מהזין אני יכול לשכוח מאליפות העולם... לאחר שלשוני נפרדה מהטוסיק של שרון הבהרתי לה שאני חייב להמשיך באימון ושאנחנו בטח ניפגש בפעם אחרת... פניה של שרון נהיו קצת עצובות לכן לפני שעזבתי אותה שלפתי את הזין הקשיח שלי ונתתי לה למצוץ לי בשקיקה בזמן שהיא מתכופפת למטה מהאופניים גררררר Tongue

"טוב אני חייב לרוץ נמשיך בפעם אחרת..." אמרתי לשרון והמשכתי בריצה...

לאחר כמה דקות בעת שרצתי בטיילת שמעתי צילצול פעמון של אופניים, סובבתי את הראש וראיתי שוב את שרון כשהיא רוכבת על האופניים בעירום מלא?!!! Shocked צחוק מוחא כפייה

כן כן לא דמיינתי שרון רכבה על האופניים כשהיא ערומה לחלוטין! Tongue

בלי לחשוב פעמיים הפלקתי כמה פעמים על ישבנה הדורש של שרון ואז התנפלתי עליו שוב בנשיקות וליקוקים שהוציאו את שרון מדעתה! חיוך גדול

מרוב התרגשות שרון כמעט נפלה מהאופניים, אז עזבנו את האופניים והמשכתי ללקק לשרון את הטוסיק כאשר היא עומדת ונשענת על הספסל בפארק.

אחרי זמן קצר החלטנו לזרום לשיחים ושם במהרה זכיתי משרון לזיון פנים חינוכי ובהמשך ירדתי לה בשקיקה עד שהיא גמרה בהנאה ופניה קרנו מאושר חיוך

מצאנו את עצמנו ב-69 וכבר היינו ממש להוטים להזדיין עד ששוב הבנתי שהזין שלי הולך לדפוק לי את אליפות העולם! כועס

בלב כבד ובעודי חרמן בטירוף אמרתי לשרון שאני חייב לזוז. נישקתי אותה בכל חלקי גופה לבשתי את השורט שלי שהיה זרוק לא הרחק מאיתנו והמשכתי בריצה שלי...

כנראה ששרון לא ממש אהבה שברחתי ממנה בפעם השניה באותו היום והיא החליטה ללמד אותי לקח. היא השיגה אותי כשהיא רוכבת על האופניים ואחרי שירדה מהאופניים היא התנפלה עליי במהירות ואזקה אותי לכידון של האופניים! Shocked צחוק (עם אזיקים אמיתיים כמובן חיוך)

אבל שרון לא הייתה לבד היא הגיעה מצויידת בסטרפ-און שובב שהיה צמוד למפשעתה מבולבל

תוך כדי שהיא סוטרת על ישבני עם המשחה האנאלית היא השעינה אותי על האופניים ולאחר זמן קצר היא כבר חגגה על הישבן שלי כהוגן! צחוק כשהיא צועקת עליי "אף אחד לא בורח לי באמצע הזיון!!!" כועס כועס כועס

היא זיינה אותי במרץ בתחת וסטרה על ישבני ללא הפסקה... צילצלתי בפעמון של האופניים עם השיניים אבל העזרה לא הגיעה... הייתי נתון לחסדיה של שרון שהוציאה את זעמה עליי צחוק

קיבלתי את העונש שהגיע לי ובסוף הזיון אפילו חייכתי לשרון והחמאתי לה על הביצועים, שרון כמובן הייתה באקסטזה! Tongue צחוק

אחרי ששרון שיחררה אותי מהאזיקים זרמנו שוב לשיחים, ושם עשיתי לה רימינג מושקע במיוחד כשהיא בדוגי חיוך גדול בהמשך היא מצצה לי בדוגי והמשכנו ל-69 מדהים! Tongue

שרון עלתה עליי והתחילה לרכוב עליי במרץ ולנשוך לי את צוואר עם שניה החדות... אבל השיא הגיע כאשר היא אכלה לי את האוזניים בשקיקה! גררררררררררר איזו הרגשה מדהימה! פשוט תענוג! אצבע למעלה

אחרי ששרון סיימה לאכול לי את האוזניים החלטנו להתפנק בכפיות לוהטות וחמימות קריצה

פשוט תענוג להתכרבל עם שרון ולהרגיש את הזין שוחה בכוס הרטוב שלה! Tongue

בהמשך עברנו לזיון חזק בדוגי כששרון בקצה הספסל (המיטה) ואני בעמידה... אחחח פשוט תענוג לזיין אותה ככה ולראות את התחת העסיסי שלה זז! Tongue

המשכנו לדוגי חזק עד שהתפוצצתי באורגזמה אדירה בכוס החם שלה! Tongue חיוך גדול

זיון מדהים על הבוקר! נפרדנו בנשיקה וקבענו להפגש כבר מחר בריצת הבוקר שלי ובנסיעת האופניים של שרון... גררררררררררר Tongue קריצה

סוף

שרונוש שובבונת שלי, היה חבל"ז !!! Tongue Tongue Tongue

ד"ש לסטראפ-און קריצה Evil Smile

חולה עלייך!!! Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-02 18:27:57
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

226

פופאי ושרון בזיון פרוע על ספינת התענוגות !!! Evil Smile

שלום חברים יקרים, שמי הוא פופאי המלח. אני הוא קפטן ספינת התענוגות שמפליגה מסביב לעולם.

באחד הימים בשעת ערב מוקדמת צעדתי בין הנוסעים שבדיוק סעדו את ארוחת הערב שלהם,

תוך כדי כמובן שגם עישנתי את המקטרת שלי (ויברטור של שרון) ועל הדרך החלטתי לעשות לנוסעי הספינה בדיקת כרטיסים שיגרתית.

את עיניי צדה בחורה ברונטית יפייפיה בעלת מראה אקזוטי. הברונטית הייתה לבושה בחצאית מיני ורודה שהוציאה אותי מדעתי! אם לא הייתי בתפקיד הייתי רץ להתחיל איתה אבל הפעם הסתפקתי בבדיקת הכרטיס שלה קריצה

אחרי שיחת היכרות קצרה שבה הצגתי את עצמי ושאלתי לשלומה של הברונטית ששמה היה שרון, ביקשתי בנימוס לראות את כרטיס ההפלגה שלה. שרון חייכה בשובבות ואחרי שבדקה בתיק שלה הודיעה לי בחיוך נבוך שהיא לא מוצאת את הכרטיס ושהיא תחפש אותו יותר מאוחר בחדר שלה.

לקחתי שאכטה מהמקטרת והודעתי לשרון שאם היא לא תמצא את הכרטיס עד מחר בבוקר אני אאלץ להוריד אותה מהספינה בנקודת העצירה הקרובה.

"מהההה אתה רציני? אתה תוריד אותי מהספינה?" שאלה שרון בחשש...

"אני נורא מצטער גברת שרון אבל זה הנוהל, אם עד מחר בבוקר לא תמצאי את הכרטיס את לא תוכלי להמשיך איתנו..." אמרתי לשרון באסרטיביות.

"אבל יש לי מלא תיקים... איך אני אמצא את הכרטיס עד הבוקר..." מילמלה לעצמה שרון בזמן שניסתה לבלוע את ארוחת הערב שלה שנתקעה לה כבר בגרון צחוק קריצה

נפרדתי משרון והתיישבתי בחדר אוכל של אנשי הצוות, לאכול את ארוחת הערב שלי. הנחתי את המקטרת בצד על השולחן והתענגתי על הארוחה החמה.

אחרי שסיימתי לאכול שלחתי את ידי לכיוון המקטרת אבל תפסתי רק אוויר... "פאק איפה היא?" שאלתי את עצמי והתחלתי לחפש אותה בכל מקום אפשרי מסביב לשולחן עד שהתייאשתי וחתכתי לחדר בתקווה למצוא את המקטרת היקרה שלי שם.

כאשר עשיתי את דרכי במסדרון שמעתי גניחות חזקות של מישהי שבאו מכיוון החדר שלי... והגניחות נהיו יותר חזקות ככל שהתקרבתי לחדר... כבר לא יכולתי לעמוד בזה והתפרצתי לחדר ומה שראו עיניי! Shocked

זאת הייתה שרון, הבחורה ששוחחתי איתה כמה שעות לפני בארוחת הערב. שרון שכבה על המיטה שלי עם הרגליים פתוחות לרווחה ואוננה עם המקטרת שלי! Shocked צחוק (ויברטור)

עמדתי בהלם מוחלט במשך כמה שניות, צופה איך שרון דוחפת לעצמה את המקטרת לתוך הכוס הורדרד שלה שוב ושוב! כששרון ראתה אותי בוהה בה היא דפקה לי חיוך זדוני במיוחד והזמינה אותי לעלות על המיטה. כבר לא ידעתי מה אני רוצה יותר... את המקטרת או אותה... קריצה

זחלתי על המיטה ונשכבתי בין רגליה... שרון הוציאה את המקטרת מהכוס שלה והכניסה אותה לפה שלי... ואווווו אמרתי לעצמי! מקטרת בטעם כוס! יאמממיייי Tongue Tongue Tongue

לפתע משום מקום שרון כרכה את רגליה סביב צווארי והעיפה אותי על הגב. היא התיישבה על הפנים שלי התחילה לזיין לי את הפנים עם הכוס והטוסיק שלה... כאשר מידי פעם היא דוחפת את המקטרת לתוך הכוס שלה ואז לתוך הפה שלי צחוק תפסתי את המקטרת והתחלתי לזיין את שרון בכוס עם המקטרת, מתמוגג מהמראה המדהים הזה! Tongue

מיותר לציין ששרון הייתה מאוד עצבנית על כך שאיימתי להוריד אותה מהספינה אם לא תמצא את הכרטיס שלה וזה גרם לה לזיין כהוגן את הפנים שלי עם הכוס והטוסיק שלה אצבע למעלה

תוך כדי ששרון קיפצה עליי החוטיני השחור היה עדיין עליה וזה היה מחרמן במיוחד לשחק איתו ולהזיז אותו הצידה כדי לחשוף את שני החורים המפתים שלה! חיוך גדול

אחרי ששרון שיחררה אותי מאחיזת הכוס הרעב, התיישבתי לידה והתחלנו למזמז זה את זו. מצצתי את פטמותיה בשקיקה וליטפתי את ישבנה העגלגל ואת הכוס החלק שלה... הרמתי את החצאית שלה למעלה והורדתי את החוטיני המדליק שחצה את ישבנה. אחזתי בפלחי ישבנה הרכים ואחרי שנישקתי אותם בחרמנות צללתי פנימה וליקקתי ת'טוסיק הטעים שלה בשקיקה! Tongue בזמן שהיא תופסת את הזין הקשיח שלי עם כפות רגליה חיוך גדול

שרון הייתה כבר ממש חמה ודרשה ירידה טובה. היא אפילו שאלה אותי האם אני לא מתנגד שהיא תשאר איתי כל הלילה אבל הזהירה אותי שהיא אוהבת להתעורר מירידה כך שאני אאלץ לכוון את השעון המעורר חצי שעה לפני ארוחת הבוקר ולפנק אותה בירידה טובה! צחוק קריצה

היה עוד הרבה זמן עד הבוקר ובינתיים פינקתי את שרון בירידה מדהימה שגרמה לה לרעוד בכל הגוף עד שהיא גמרה בהנאה גדולה! חיוך גדול

בין לבין גם זכיתי לשני זיוני פנים מהשובבה... אבל אני ממש לא מתלונן, הייתי מוכן לטעום מהכוס ומהטוסיק של שרון כל הלילה! גרררררררררר Tongue

אמרתי לשרון בצחוק שאם היא לא תפסיק להתעלל בקפטן הספינה אני אעיף אותה לים ואזרוק לה סירת גומי... שרון מצידה צעקה בשובבות שעוד מעט הזין שלי ילבש גומי ויחדור לכוס שלה צחוק

מצאנו את עצמנו ב-69 מחרפן בעודי טורף לה ת'כוס ואת הטוסיק והיא מלקקת ומוצצת לי ת'זין ואת הביצים החלקות שלי חיוך גדול

הייתי בטוח שהנה שרון הולכת להכניס את הזין שלי לכוס שלה אבל היא פתאום החליטה לעשות לי טיזינג מטורף והזין שלי כל הזמן היה במרחק מ"מ מהכוס שלה...
התחלתי להתחרפן... נשכתי את שרון בישבן וניסיתי בכוח להלביש את שרון עם הכוס על הזין שלי, אבל השובבה זזה כל הזמן ברגע האחרון והזין שלי תמיד היה במרחק מ"מ מהכוס חיוך גדול הרגשתי שכבר יוצא לי קיטור מהאוזניים!!!!! שאגתי כמו חיה שהשתגעה צחוק צחוק צחוק בסוף שרון ריחמה עליי ונתנה לי להשחיל את הזין שלי לתוך הכוס הרטוב והמזמין שלה ומכאן ואלך הרבצנו זיון פרוע והתענגתי ממראה הזין שנכנס ויוצא מהכוס היפייפה שלה מוחא כפייה

עברנו לזיון פרוע בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה... פשוט תענוג לתקוע אותה חזק חזק בכוס החם שלה ולהפליק לה על הטוסיק השובב חיוך גדול

שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה במרץ בכוס הרותח שלה כשאני בעמידה... בפוזה הזאת הגלריה המדהימה שלה הייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה והמראה פשוט עוצר נשימה! Tongue

לפתע שרון תפסה את החוטיני השחור שלה והתחילה לסובב אותו על האצבע שלה... ביקשתי ממנה יפה שתעביר לי את החוטיני כי הייתי מת להריח אותו! ומה עשתה השובבה? התחילה להריח ת'חוטיני שלה ולהענג עליו בעצמה! Tongue כועס צחוק מה שהרתיח לי את הדם וגרם לי להתחרמן עוד יותר! פצצה לבסוף שרון העברה לי את החוטיני כך שיכולתי לזיין אותה כהוגן וגם להענג על ריח הכוס שהיה לחוטיני השחור קריצה

בהמשך שרון נשכבה על המיטה על הגב, הרימה את רגליה מאחורי הראש ככה שהטוסיק שלה התרומם למעלה ואני באתי מעליה והתחלתי לזיין אותה מלמעלה כשאני בעמידה. פוזה מגניבה ביותר אבל לא הכי נוחה כאשר עושים אותה על המיטה צחוק

הסתובבתי ונשכבתי מעל שרון ככה שרגליה על כתפיי והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית עד ששרון התחרפנה והתחילה לסטור לי על התחת כי רצתה יותר ויותר חזק אצבע למעלה

כפות רגליה של שרון נראו טעימות מאוד והאצבעות שלה ממש חירפנו אותי! אז מה שרון עשתה? שילבה את האצבעות בכפות רגליה בכל אחת מהרגליים כך שזה נראה כמו אצבע משולשת שעושים עם היד צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק והתחילה להתפקע מצחוק בעודה אומרת שהאצבעות נראות כמו זין קטן צחוק מצצתי את "הזיינים הקטנים" של שרון על כל כף רגל בשקיקה ולבסוף היא גם זיינה לי את שתי האוזניים עם אותם שני זיינים קטנים מוחא כפייה צחוק (שרון דחפה לי את אצבעות רגליה לתוך האוזניים, היא הורגת אותי מצחוק עם ההמצאות המטורפות שלה צחוק)בזמן שאני ממשיך לזיין אותה.

בהמשך שרון רכבה עליי. זיינתי אותה במרץ מלמטה והסנפתי את צווארה המתוק... שרון מצידה נתנה לי ביסים חמים בצוואר ולעסה לי את האוזניים עם שניה החדות מה שגרם לי לצמרמורת אדירה בכל הגוף והצעקות שבקעו מפי רק המחישו את זה צחוק קריצה

המשכנו את הזיון בכפיות לוהטות... ובזמן שזיינתי את שרון היא תפסה את החוטיני שלה עם כף רגלה ושיגעה אותי כשקירבה אותו לפניי, נותנת לי להריח אותו ואז מרחיקה אותו ממני כדי שאני אתחרפן עוד יותר צחוק לבסוף חטפתי את החוטיני מכף רגלה והסנפתי אותו בשקיקה בזמן שהזין שלי שוחה לו בהנאה בכוס הרטוב שלה קריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות ושרון השובבה החזירה קונטרות מדהימות! Tongue פששששש איזו חיית סקס השרון הזאתי! אמרתי לעצמי והתענגתי על כל רגע שהייתי בתוכה... מתמוגג מההרגשה, מהמראה ומהחוטיני השחור של שרון Evil Smile קריצה

השפרצתי באורגזמה אדירה לכוס של שרון וחיבקתי אותה כשהיא הסתובבה לעברי. אחרי הסקס הפרוע נשפכנו על המיטה לישון, כששרון מזכירה לי להעיר אותה בירידה לפני ארוחת הבוקר.

"בטח יקירתי אני זוכר..." קריצה אמרתי לשרון ונתתי לה נשיקת לילה טוב חיוך גדול

למחרת התעוררתי לקול צעקותיה של שרון כשהטוסיק השובב שלה מקפץ על פניי Shocked צחוק

מסתבר שלא התעוררתי בזמן ולא הערתי את שרון בירידה לארוחת הבוקר מבולבל לדבריה של שרון השעה הייתה כבר 12 בצהריים והיא הייתה מאוד חרמנית ורעבה צחוק

הצעתי לה להתענג ולאכול את הזין שלי כמו שאני לדוגמה אכלתי לה ת'כוס המתוק שלה Tongue

שרון אומנם קצת כעסה בהתחלה ונשכה אותי בביצים אבל לבסוף היא נרגעה ולקחה ת'זין שלי לפיה המתוק אצבע למעלה

עינגנו זה את זו ב- 69 מחרמן במיוחד עד ששרון לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה. הענקתי לה זיון טרמפולינה מחרפן שהוציא אותה ממש מדעתה! מוחא כפייה חיוך גדול

בהמשך שרון הסתובבה ונשכבה עליי... רוכבת עליי במרץ ואוכלת לי את שתי האוזניים ברעב גדול Tongue פשששששש היא הייתה רעבה חבל"ז!!! צחוק

שרון אמרה שהיא רוצה קינוח ומיד בלי לבזבז זמן, דחפתי לה ת'זין לתוך הפה והתחלתי לזיין לה ת'פה במרץ כשהיא בדוגי עם הטוסיק המדהים שלה מול המראה! Tongue מוחא כפייה

לאחר כמה דקות של מציצה מדהימה השפרצתי לה לתוך הפה כמות יפה מאוד של זרע חם והיא הייתה ממש מבסוטית! היא אמרה: "פופאי" בפה מלא ופתחה את פיה בחיוך כדי להראות לי את הקינוח קריצה גררררררררררררררררררררר Tongue

עכשיו שנינו היינו שבעים, רגועים ומרוצים! חיוך גדול

מצפים לנו עוד כמה לילות כאלה ביחד Tongue Evil Smile

סוף

אייי אייי שרונוש מה שאת עושה לי! חיוך גדול

חולה עלייך אקזוטית מלוכסנת עיניים שלי Hug

נשיקות וחיבוקים ליפייפיה הברונטית גרררררררררר Tongue

ד"ש לכוס החם Evil Smile קריצה

Hug Heart

Lavelle

228

רומאו ויוליה הגירסה המודרנית!!!

Romeo & Juliet (1996) HDRip x264-utkuemre

רומאו ויוליה הם צאצאים לשתי משפחות שהיריבות ביניהן ארוכת שנים. בבית משפחתה של יוליה התכוננו לנשף גדול שאותו ערך אביה של יוליה לחבריו. כמובן שבני משפחתו של רומאו לא הוזמנו לנשף אבל רומאו הסקרן החליט להתגנב אל המסיבה כשהוא מחופש, הוא לבש מסכה על פניו.

הגעתי למסיבה כשעל פניי מסכה וניציאנית (לבשתי את המסכה של שרון) כדי שלא יזהו אותי... טיילתי בין האורחים הרבים עד שראיתי אותה... שמה היה יוליה... התאהבתי בה ממבט ראשון Heart

מסתבר שיוליה גם התאהבה בי ממבט ראשון והתחלנו להתלטף קלות ברחבה הגדולה. כדי לא למשוך יותר מידי תשומת לב חמקנו החוצה לחצר והמשכנו להתמזמז שם בכיף חיוך גדול

לא היה אכפת לנו שלמשפחות שלנו יש יריבות ארוכת שנים... התנפלנו זה על זו בחרמנות אדירה! יוליה הכניסה את ידה לתוך מכנסיי ותפסה את הזין שלי שנעמד במהירות ואני הכנסתי את ידי מתחת לחצאית האדומה של יוליה וליטפתי את הכוס הרטוב שלה Tongue

היינו כל כך להוטים להזדיין בחצר ליד העץ, אבל לפתע נשמע קול אביה מחפש את יוליה בכי ... אוף הרס את החגיגה!

הייתי מתוסכל עד עמקי נשמתי וחרמן בטירוף! פצצה סירבתי לעזוב את המקום ובאישון לילה התגנבתי אל חצר ביתה של יוליה... באומץ רב טיפסתי על אחד העצים וצפיתי בחלונה של יוליה... שמעתי קולות מהחדר... התקרבתי לחלון ולפתע ראיתי דרך החלון את יוליה שוכבת על המיטה בפיסוק רגליים ומאוננת עם ויברטור! Shocked צחוק

"הווווו רומאו כן כן... אני רוצה אותך בפנים... כן תזיין אותי חזק... עכשיו עכשיו כןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!" צחוק צעקה יוליה בזמן שזיינה את עצמה עם הויברטור... גרררררררררר Evil Smile

נדהמתי למראה עיניי ולמשמע אוזניי וקפצתי לחדרה של יוליה דרך החלון ישר על המיטה... יוליה הביטה בי בתדהמה אבל המשיכה לזיין את עצמה עם הויברטור Tongue
היא סימנה לי עם האצבע להתקרב עם פניי לכוס שלה, כדי לראות מקרוב איך הויברטור נכנס לה לכוס... ברגע שעשיתי זאת יוליה דחפה לי לפה את הויברטור וגם הפעילה את הרטט... איזה שובבה צחוק צחוק צחוק צחוק

בזמן שאני טועם את טעמו של הכוס של יוליה מהויברטור שרון פתאום קופצת מהמיטה וצועקת
לי: בא לי לשחק רופאת שיניים ופציינט!!! Tongue Tongue Tongue

ידעתי שמחכה לי משהו מעניין עכשיו!!! TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

רופאת השיניים ד"ר שרון בדיוק סיימה לטפל בפציינט שלה ואחרי המתנה קצרה נכנסתי לחדר הטיפולים. נשכבתי על כיסא הטיפולים

ונעצתי את עיניי בד"ר שרון הסקסית שרכנה מעליי וביקשה ממני לפתוח פה גדול.

היא תפסה את מקדחת השיניים שלה שנראתה באופן מפתיע כמו ויברטור Shocked צחוק (חחחח שרון עשתה לי טיפול שיניים עם הויברטור שלה והפעילה את הרטט שלו בתוך הפה שלי צחוק צחוק צחוק)

לד"ר שרון לא היה כל כך נוח לעשות לי את הטיפול מהצד אז היא התיישבה לי על המפשעה Tongue

הזין שלי נעמד כמו טיל והתחכך בכוס שלה דרך המכנס שלי קריצה

במהלך הטיפול בזמן שהיא רוכנת מעליי וקודחת לי בפה, שד אחד עם פטמה זקורה במיוחד ברח לה מהגופיה גררררר Tongue קירבתי את שפתיי לפיטמה שלה וחטפתי סטירה מצלצלת צחוק
(אוייייייי זאת הייתה סטירה בהפתעה צחוק צחוק צחוק צחוק אצבע למעלה)

ד"ר שרון התלוננה שאני לא מתנהג כראוי במהלך הטיפול מה שלא הפריע לי לתפוס את ישבנה ולנסות את מזלי למצוץ את הפטמה הדורשת של ד"ר שרון בהמשך חיוך גדול

הטיפול עם מקדחת הויברטור עבר בהצלחה (במיוחד כי שרון נמרחה עליי ללא הפסקה עם גופה הענוג חיוך גדול כדי להגיע לכל מיני מקומות אצלי בפה) וזכיתי לסתימה חדשה Tongue

ד"ר שרון אמרה שהיא חרמנית בטירוף וסיפרה לי שיש עוד 15 דקות עד לפציינט הבא... ושעכשיו היא רוצה להזדיין!!! Tongue Tongue Tongue

צעקתי לה שאני אזדיין איתה בשמחה ולפני שהצלחתי להשלים את המשפט פטמותיה הורודות והטעימות כבר היו בפי חיוך גדול

לאחר זמן קצר היא הסתובבה ונשכבה עליי ב 69... הרמתי את החצאית שלה למעלה, הזזתי את החוטיני האדום שלה הצידה והתחלתי לטרוף לה את הכוס ואת הטוסיק בשקיקה! Tongue

בזמן הזה ד"ר שרון הורידה את מכנסיי ואת תחתוניי והתחילה למצוץ לי בחרמנות את הזין ואת הביצים גררררררר חיוך גדול

בהמשך התחלפנו וד"ר שרון נשכבה על כיסא הטיפולים, פתחה את רגליה לרווחה והתחלתי לטפל בכוס הורדרד והמתוק שלה ביסודיות עם הלשון שלי Tongue

לא עבר הרבה זמן וגופה של ד"ר שרון רעד ונשימות של עונג בקעו מפיה... היא גמרה ועל פניה התנוסס חיוך רחב של עונג צרוף... חיוך גדול

הדוקטורית הערמומית שרון תפסה אותי בין רגליה והפכה אותי על הגב כדי לעשות לי זיון פנים טוב ובהמשך נשכבה עליי שוב ב 69 ופינקנו זה את זו במציצות וליקוקים חמים Tongue

ד"ר שרון זחלה קצת קדימה והתיישבה על הזין שלי שהחליק בשמחה לכוס החם שלה... היא קיפצה בכיף על הזין שלי בזמן שהתענגתי על המראה המדהים שנגלה לעיניי... מראה של הזין שלי שנכנס ויוצא מהכוס היפייפה שלה... אחזתי בישבנה והקפצתי אותה על הזין שלי לשמחתה הרבה וחיבקתי את הגוף המדהים שלה Tongue

אחרי כמה דקות ד"ר שרון הסתובבה ונשכבה עליי... חיבקתי אותה בחוזקה וזיינתי אותה במרץ מלמטה... עד ששרון תפסה את הויברטור והמשיכה לעשות לי טיפול שיניים תוך כדי הזיון (שוב שרון דחפה לי ת'ויברטור לפה והפעילה את הרטט צחוק צחוק צחוק)

אחרי טיפול השיניים ד"ר שרון התחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים... היא אכלה לי את האוזניים כהוגן עד שהתחלתי לצעוק, הסנפתי את צווארה והגברתי את קצב הזיון צחוק Evil Smile

בהמשך זרמנו לכפיות לוהטות! Tongue תוך כדי שהזין שלי שחה בכיף בכוס הרטוב של ד"ר שרון היא תפסה את הויברטור והצמידה אותו לביצים שלי אחרי שהפעילה את הרטט צחוק (שרון אמרה שהיא מרגישה ת'זין שלי רוטט לה בתוך הכוס צחוק צחוק צחוק) ד"ר שרון דרשה זיון חזק ופינקתי אותה בזיון קצבי בדיוק כמו שהיא ביקשה... והיא אפילו קיבלה ממני כבונוס פליקים על ישבנה הדורש Evil Smile כמובן שד"ר שרון הפליקה לי על התחת בחזרה צחוק קריצה

אחרי כמה דקות ד"ר שרון התישבה בדוגי בקצה המיטה וזיינתי אותה במרץ בכוס החמים שלה Tongue מראה ישבנה המדהים מלמעלה חירמן אותי בטירוף! גרררררררררררר Tongue Tongue Tongue

עברנו לזיון נמרץ בעמידה כשד"ר שרון נשענת על השידה... אחחח פשוט תענוג לדפוק אותה בכוס ולמזמז את שדיה הרכים חיוך גדול

המשכנו לזיון טוב במיסיונרית כאשר רגליה של ד"ר שרון על כתפיי לחדירה מושלמת בכוס הורדרד שלה חיוך גדול תוך כדי הזיון ד"ר שרון נתנה לי למצוץ אצבע בכף רגלה האחת ועם אצבע של כף רגלה השניה היא זיינה לי ת'אוזן צחוק "אני עושה לך חדירות כפולות!!!" צעקה שרון והתפקעה מצחוק צחוק צחוק צחוק מזל שיש לשרון רק שתי רגליים חחחחחח צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

אחרי שסיימנו להשתולל במיסיונרית עברנו לדוגי מהיר ועצבני ולאחר כמה דקות מהנות ביותר גמרתי בעוצמה אדירה בכוס של הדוקטורית שרון, שהודתה לי על הזיון המדהים והזמינה אותי לבדיקה של הסתימה בעוד כמה ימים חיוך גדול

מעניין לאן הבדיקה הזאת תזרום בסוף? Evil Smile קריצה

יום אחרי טיפול השיניים אצל הדוקטורית בעלת הטוסיק השובב, התגנבתי בלילה לחדרה של יוליה אהובתי. מצאתי את יוליה ישנה ונרדמתי לידה.
התעוררתי בבוקר כאשר יוליה רקדה על פניי עם ישבנה החשוף ודרשה לדעת לאן נעלמתי בלילה הקודם?

כמובן שהיא לא האמינה לי שבסה"כ עשיתי טיפול שיניים אצל ד"ר שרון ויוליה הייתה בטוחה שזה היה הרבה מעבר לטיפול שיגרתי Embarrassed צחוק

הצלחתי להרגיע קצת את יוליה ופינקנו זה את זו בליקוקים ומציצות ב 69 מענג חיוך גדול

יוליה הייתה חרמנית בטירוף ועלתה עליי לרכיבה הפוכה פרועה ובהמשך שאלה אותי האם אני מעוניין במציצה עד הסוף? Tongue כי בטח הדוקטורית לא עשתה לי את זה...
צעקתי לה שאני מאוד אשמח! ואכן הדוקטורית לא עשתה לי מציצה עד הסוף חיוך גדול
אופססססס פה עשיתי טעות ונתפסתי על חם על מעלליי עם הדוקטורית שרון Shocked צחוק

"אהההאאאא!!! אז אתה מודה שזיינת את ד"ר שרון הא? מנוול!!!" צעקה יוליה בזמן שהיא קופצת לי על הזין צחוק

"אני צריך עוד לחזור אליה לבדיקה של הסתימה" אמרתי בגיחוך ליוליה שממש כבר רתחה מעצבים צחוק

"בדיקה? ממתי עושים דברים כאלה במרפאות השיניים?" שאלה יוליה בעצבים אבל די מהר הרגעתי אותה עם חיבוק חם ונשיקות על גופה החלק חיוך גדול

יוליה חייכה אליי והתיישבה בדוגי... היא עטפה את הזין שלי בפיה החם ופינקה אותי במציצה מדהימה בזמן שליטפתי את גופה היפייפה... חיוך גדול

גמרתי בחוזקה בפיה המתוק והיא פתחה אותו בחיוך ואמרה "רומאו" בפה מלא צחוק אחחחחח היא כזאת מתוקה! Tongue

סוף

שרונוש זה היה טיפול השיניים הכי טוב שקיבלתי אי פעם Tongue צחוק קריצה

תטפלי בי כמה שאת רוצה אקזוטית מלוכסת שלי חיוך גדול קריצה

Heart Hug

Lavelle

229

סנטה קלאוס ושרון בזיון חגיגי Tongue

סוף סוף הגיעה השנה החדשה והגיע זמני לקום משנת החורף הארוכה שלי Tongue צחוק

פיצצתי את שק המתנות שלי במלא מתנות מגניבות ויצאתי לדרכי...

מניסיון העבר אני יודע שרוב הבחורות מצפות למתנות שובבות כמו ויברטורים ותחתוני חוטיני, אז כאשר צעדתי עם המתנות נראתי ממש כמו חנות סקס מהלכת צחוק

לצערי הרב שדדו אותי באמצע היער והלכו כל המתנות מבולבל נשארתי רק עם פומפיה בתוך השק ועם מה שיש לי בין הרגליים צחוק קריצה

זכרתי את הביקור המדהים שהיה לי בשנה שעברה אצל שרון השובבה ובלי לחשוב פעמיים היא הייתה הראשונה שהגעתי לביתה באותו ערב. נכנסתי לארובה שבביתה של שרון באומץ רב ונחתתי בסלון של שרון, מבולבל לגמרי צחוק (לבשתי את תלבושת הסנטה קלאוס שלי חיוך גדול)

שרון ישבה על הספה בסלון והתחילה להתפקע מצחוק כשראתה אותי מתגלגל מהארובה (התגלגלתי על הרצפה צחוק), מרוב התרגשות וסחרחורת כשקמתי מהרצפה שק המתנות נפל לי מהידיים מה שהצחיק עוד יותר את שרון שקמה מהספה וחיבקה אותי בשמחה חיוך גדול

"סנטה קלאוס! איזה כיף שבאת! אני רוצה את המתנה שלי!!!" Tongue Tongue Tongue צעקה שרון בהתרגשות וקיפצה בשובבות.

התיישבתי על הספה וחשבתי לעצמי... "פאק איזו פאדיחה... מעניין אם היא תאהב את הפומפיה? המממ טוב על החיים ועל המוות!" צחוק אמרתי לעצמי והוצאתי את הפומפיה מהשק.

IDEALISK Grater, stainless steel Length: 4 3/4 " Width: 3 7/8 " Height: 7 7/8 "  Length: 12 cm Width: 10 cm Height: 20 cm

"מה זה? פומפיה? מה אני אעשה עם זה בדיוק? אשתמש בה על הזין שלך?" צחוק צחקקה שרון...

"אני רציתי ויברטור! איפה הויברטור שלי?!!!" בכי צחוק צחוק צחוק שאלה שרון בעצב אבל המשיכה לצחקק לנוכח המתנה המצחיקה שהבאתי לה צחוק

"ויברטור? זאת אחלה פומפיה!!!" ניסיתי צחוקצחוקצחוק

שרון עדיין לא נרגעה מהמתנה "המדהימה" שהבאתי לה... לפתע היא הורידה לי את המכנסיים ואת התחתונים והתחילה לסטור לי על התחת עם הפומפיה צחוק צחוק צחוק (אויצ' זה היה הצד הכי דוקר של הפומפיה צחוק אצבע למעלה) (אח"כ גם אני הפלקתי קצת לשרון על הטוסיק עם הפומפיה צחוק)

"הנה זה מה שאפשר לעשות עם הפומפיה הזאת!!!" צעקה שרון והתפקעה מצחוק בזמן שהפליקה לי על התחת עם הפומפיה... צחוק

"זאת לא אשמתי ששדדו אותי בדרך" צחוק צעקתי לה אבל שרון לא הפסיקה להשתעשע עם הפומפיה על התחת שלי צחוק

אחרי ששרון סוף כל סוף נרגעה אמרתי לה שיש לי בשבילה מתנה הרבה יותר טובה מכל המתנות. התיישבתי על הספה ושרון שהבינה את הרמז הפשילה את תחתוניי ונחשפה לזין החגיגי שלי שהיה עטוף בפפיון צבעוני וחגיגי במיוחד Tongue (שמתי על הזין שלי פפיון ועשיתי לשרון הפתעה חיוך גדול)

שרון שהייתה מופתעת בטירוף מהמתנה המיוחדת, פתחה את הפפיון ולקחה את המתנה (הזין) לפיה החם חיוך גדול

"וואוווווווו המתנה הזאת גם גודלת!!!" Tongue Tongue Tongue צעקה שרון בהתלהבות והמשיכה למצוץ לי בשקיקה ת'זין שנעמד כבר בטירוף! חיוך גדול

גם לי ציפתה מתנה מיוחדת במינה... הטוסיק השובב של שרון כמובן! Tongue שעליו התענגתי במהרה עם לשוני כאשר שרון נשענה על הספה והבליטה את ישבנה הסקסי בטירוף! Tongue

נישקתי וליקקתי את הטוסיק התפוחי והטעים שלה ברעב גדול ובחרמנות אדירה חיוך גדול

נעמדתי ומיזמזתי את שרון בכל חלקי גופה, הסנפתי את שיערה ונישקתי את צווארה בזמן שהזין שלי מתחכך בפלחי ישבנה Tongue

ואז התענגתי על פטמותיה הורודות והטעימות שאותן מצצתי בשקיקה גרררררר חיוך גדול

זרמנו למיטה והמשכתי להתענג על ישבנה של שרון כשהיא בדוגי מחרמן במיוחד! חיוך גדול שרון שיחקה בזין שלי עם כפות רגליה השובבות Evil Smile

לפתע משום מקום שרון כרכה את רגליה מסביב לגופי והעיפה אותי על הגב רק כדי לזיין לי כהוגן ת'פנים עם הכוס והטוסיק שלה Tongue צחוק כנראה שהיא עדיין לא נרגעה מהפומפיה שהבאתי לה והחליטה שאני זקוק לעונש Ouch צחוק מה שרון זין עם פפיון לא מספיק? צחוק קריצה

בהמשך שרון נשכבה על הגב פיסקה את הרגליים וביקשה ירידה טובה. חחח לפני הירידה השתוללתי קצת לשרון עם הלשון בכוס ומסביב מה שהקפיץ והצחיק אותה פעם אחרי פעם, אבל לבסוף ליקקתי לה את הכוס בדיוק כמו שהיא אוהבת עד שהיא עפה לרקיע השביעי וגמרה ברעידות חזקות Cool חיוך גדול

החיוך המדהים שהיה על פניה פשוט לא ניתן לתיאור... חיוך של סיפוק ואושר על פניה היפייפיות חיוך גדול

שרון נשכבה עליי ב- 69 והתחלנו לפנק זה את זו בירידה הדדית חיוך גדול

(חחחח תוך כדי ששרון מצצה לי היא הלבישה על הזין שלי את הזקן הלבן של סנטה קלאוס צחוק חחחח היא גם מצצה לי תוך כדי את זין הסנטה קלאוס שלי צחוק צחוק צחוק)

אחרי שהיינו כבר חרמנים בטירוף שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין שלי במרץ חיוך גדול

בהמשך עברנו לזיון חזק בעמידה כששרון נשענת על השידה, אחחח פשוט תענוג לפרק ככה לשרון את הכוס Tongue

הטירוף הגדול הגיע כאשר שרון רכבה עליי על המיטה והתחילה לנשוך אותי באוזניים ובצוואר ללא הפסקה צחוק זיינתי אותה במרץ מלמטה ושרון הזהירה אותי שאני לא אשתולל יותר מידי אחרת מקרה מייק טייסון יחזור על עצמו צחוק צחוק צחוק

אחרי שסיימנו להשתולל בזיון הנשכני קריצה עברנו לכפיות סוערות שבמהלכן שרון קשרה לי את הידיים עם מכנסי הסנטה קלאוס שלי וגם הצליפה לי על התחת צחוק צחוק צחוק

עברנו לזיון במיסיונרית כאשר רגליה של שרון למעלה ופסוקות לצדדים, שרון סטרה לי על התחת ללא הפסקה ודירבנה אותי לזיין אותה יותר ויותר חזק בכוס הורדרד שלה חיוך גדול

בפוזה הבאה זיינתי את שרון במרץ בכוס הרטוב שלה כשהיא בדוגי בקצה המיטה ואני בעמידה חיוך גדול

פוזה פשוט מדהימה! להתענג על הגוף של שרון ועל הגלריה האחורית שלה שנפרסת לפנייך במלוא הדרה Tongue גררררררררר Tongue

מרוב התלהבות שרון התחילה לסובב את התחתונים האדומים שלי על האצבע שלה לפי קצב הזיון צחוק

זחלנו לאמצע המיטה והמשכנו בזיון פרוע בדוגי שנמשך דקות ארוכות עד שהתפרקתי כהוגן בכוס של שרון שהייתה בשיכרון חושים מהזיון המדהים שהענקתי לה! Tongue חיוך גדול Approve Star

התחבקנו בחום ואחרי ששרון הודתה לי על הזיון המענג היא אמרה שמחכה כבר לפגוש אותי גם בשנה הבאה חיוך גדול פששש שרון ממש חמה על סנטה קלאוס Tongue ועל המתנה שיש לו בין הרגליים קריצה

כמובן שכובע הסנטה קלאוס לא ירד לי מהראש כל הזיון צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה ענק!!! Tongue Tongue Tongue

שתהיה לך שנה חדשה מדהימה! חיוך גדול

חולה עלייך שובבונת סקסית שלי Tongue

Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-01-02 13:21:54

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”