שלום חברים יקרים, שמי הוא פופאי המלח. אני הוא קפטן ספינת התענוגות שמפליגה מסביב לעולם.
תוך כדי כמובן שגם עישנתי את המקטרת שלי (ויברטור של שרון) ועל הדרך החלטתי לעשות לנוסעי הספינה בדיקת כרטיסים שיגרתית.
אחרי שיחת היכרות קצרה שבה הצגתי את עצמי ושאלתי לשלומה של הברונטית ששמה היה שרון, ביקשתי בנימוס לראות את כרטיס ההפלגה שלה. שרון חייכה בשובבות ואחרי שבדקה בתיק שלה הודיעה לי בחיוך נבוך שהיא לא מוצאת את הכרטיס ושהיא תחפש אותו יותר מאוחר בחדר שלה.
לקחתי שאכטה מהמקטרת והודעתי לשרון שאם היא לא תמצא את הכרטיס עד מחר בבוקר אני אאלץ להוריד אותה מהספינה בנקודת העצירה הקרובה.
"מהההה אתה רציני? אתה תוריד אותי מהספינה?" שאלה שרון בחשש...
"אני נורא מצטער גברת שרון אבל זה הנוהל, אם עד מחר בבוקר לא תמצאי את הכרטיס את לא תוכלי להמשיך איתנו..." אמרתי לשרון באסרטיביות.
נפרדתי משרון והתיישבתי בחדר אוכל של אנשי הצוות, לאכול את ארוחת הערב שלי. הנחתי את המקטרת בצד על השולחן והתענגתי על הארוחה החמה.
אחרי שסיימתי לאכול שלחתי את ידי לכיוון המקטרת אבל תפסתי רק אוויר... "פאק איפה היא?" שאלתי את עצמי והתחלתי לחפש אותה בכל מקום אפשרי מסביב לשולחן עד שהתייאשתי וחתכתי לחדר בתקווה למצוא את המקטרת היקרה שלי שם.
אמרתי לשרון בצחוק שאם היא לא תפסיק להתעלל בקפטן הספינה אני אעיף אותה לים ואזרוק לה סירת גומי... שרון מצידה צעקה בשובבות שעוד מעט הזין שלי ילבש גומי ויחדור לכוס שלה

מצאנו את עצמנו ב-69 מחרפן בעודי טורף לה ת'כוס ואת הטוסיק והיא מלקקת ומוצצת לי ת'זין ואת הביצים החלקות שלי

הייתי בטוח שהנה שרון הולכת להכניס את הזין שלי לכוס שלה אבל היא פתאום החליטה לעשות לי טיזינג מטורף והזין שלי כל הזמן היה במרחק מ"מ מהכוס שלה...
התחלתי להתחרפן... נשכתי את שרון בישבן וניסיתי בכוח להלביש את שרון עם הכוס על הזין שלי, אבל השובבה זזה כל הזמן ברגע האחרון והזין שלי תמיד היה במרחק מ"מ מהכוס

הרגשתי שכבר יוצא לי קיטור מהאוזניים!!!!! שאגתי כמו חיה שהשתגעה

בסוף שרון ריחמה עליי ונתנה לי להשחיל את הזין שלי לתוך הכוס הרטוב והמזמין שלה ומכאן ואלך הרבצנו זיון פרוע והתענגתי ממראה הזין שנכנס ויוצא מהכוס היפייפה שלה

עברנו לזיון פרוע בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה... פשוט תענוג לתקוע אותה חזק חזק בכוס החם שלה ולהפליק לה על הטוסיק השובב

שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה במרץ בכוס הרותח שלה כשאני בעמידה... בפוזה הזאת הגלריה המדהימה שלה הייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה והמראה פשוט עוצר נשימה!

בהמשך שרון נשכבה על המיטה על הגב, הרימה את רגליה מאחורי הראש ככה שהטוסיק שלה התרומם למעלה ואני באתי מעליה והתחלתי לזיין אותה מלמעלה כשאני בעמידה. פוזה מגניבה ביותר אבל לא הכי נוחה כאשר עושים אותה על המיטה

הסתובבתי ונשכבתי מעל שרון ככה שרגליה על כתפיי והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית עד ששרון התחרפנה והתחילה לסטור לי על התחת כי רצתה יותר ויותר חזק

בהמשך שרון רכבה עליי. זיינתי אותה במרץ מלמטה והסנפתי את צווארה המתוק... שרון מצידה נתנה לי ביסים חמים בצוואר ולעסה לי את האוזניים עם שניה החדות מה שגרם לי לצמרמורת אדירה בכל הגוף והצעקות שבקעו מפי רק המחישו את זה

המשכנו את הזיון בכפיות לוהטות... ובזמן שזיינתי את שרון היא תפסה את החוטיני שלה עם כף רגלה ושיגעה אותי כשקירבה אותו לפניי, נותנת לי להריח אותו ואז מרחיקה אותו ממני כדי שאני אתחרפן עוד יותר

לבסוף חטפתי את החוטיני מכף רגלה והסנפתי אותו בשקיקה בזמן שהזין שלי שוחה לו בהנאה בכוס הרטוב שלה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות ושרון השובבה החזירה קונטרות מדהימות!

פששששש איזו חיית סקס השרון הזאתי! אמרתי לעצמי והתענגתי על כל רגע שהייתי בתוכה... מתמוגג מההרגשה, מהמראה ומהחוטיני השחור של שרון

השפרצתי באורגזמה אדירה לכוס של שרון וחיבקתי אותה כשהיא הסתובבה לעברי. אחרי הסקס הפרוע נשפכנו על המיטה לישון, כששרון מזכירה לי להעיר אותה בירידה לפני ארוחת הבוקר.
"בטח יקירתי אני זוכר..."

אמרתי לשרון ונתתי לה נשיקת לילה טוב

למחרת התעוררתי לקול צעקותיה של שרון כשהטוסיק השובב שלה מקפץ על פניי

מסתבר שלא התעוררתי בזמן ולא הערתי את שרון בירידה לארוחת הבוקר

לדבריה של שרון השעה הייתה כבר 12 בצהריים והיא הייתה מאוד חרמנית ורעבה

הצעתי לה להתענג ולאכול את הזין שלי כמו שאני לדוגמה אכלתי לה ת'כוס המתוק שלה

שרון אומנם קצת כעסה בהתחלה ונשכה אותי בביצים אבל לבסוף היא נרגעה ולקחה ת'זין שלי לפיה המתוק

עינגנו זה את זו ב- 69 מחרמן במיוחד עד ששרון לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה. הענקתי לה זיון טרמפולינה מחרפן שהוציא אותה ממש מדעתה!

בהמשך שרון הסתובבה ונשכבה עליי... רוכבת עליי במרץ ואוכלת לי את שתי האוזניים ברעב גדול

פשששששש היא הייתה רעבה חבל"ז!!!

שרון אמרה שהיא רוצה קינוח ומיד בלי לבזבז זמן, דחפתי לה ת'זין לתוך הפה והתחלתי לזיין לה ת'פה במרץ כשהיא בדוגי עם הטוסיק המדהים שלה מול המראה!

לאחר כמה דקות של מציצה מדהימה השפרצתי לה לתוך הפה כמות יפה מאוד של זרע חם והיא הייתה ממש מבסוטית! היא אמרה: "פופאי" בפה מלא ופתחה את פיה בחיוך כדי להראות לי את הקינוח

גררררררררררררררררררררר

עכשיו שנינו היינו שבעים, רגועים ומרוצים!
מצפים לנו עוד כמה לילות כאלה ביחד

סוף
אייי אייי שרונוש מה שאת עושה לי!

חולה עלייך אקזוטית מלוכסנת עיניים שלי

נשיקות וחיבוקים ליפייפיה הברונטית גרררררררררר

ד"ש לכוס החם

Lavelle