כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 26 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

253
[QUOTE=gunner][QUOTE=אוהב סבתות]שרון המוזה של כולנו כאן.
בלי הפוסט שלה היה משעמם אצבע למעלה
[/QUOTE]

וואלה? Shocked

אתה מתכוון לזה?

בזכות לבלרים חסרי מנוח ונטולי חיים, היא תופסת בפורום הזה מקום ביחס הפוך מזה המגיע לה.

היא אולי צינור החנקן של אחש"ג, מקסימום...

המוזה של כולנו כאן?

איזו הסחפות חסרת תקנה. איזה סופרלטיב מגוחך.

לא מבין מה ערך יש למשפט שכתבת. אתה הרי יודע שהוא לחלוטין לא נכון.
[/QUOTE]

גאנר תתחשב, לסבתות יש תולעים.צחוק

ברוח הפסח אשל שאלה את כלל הציבור: מה זאת העבודה( בעיניים ) הזאת לכם (ומה קשור פה ביאליק לעזאזל) ? לכם ולא ללבלר. ולפי שהוציא את עצמו מן הכלל כפר בעקר ( כלומר דיווח הוגן ולעניין). ואף אתה הקהה את שיניו ( וכמובן את מוחו).

254
לפני כמה ימים נפגשתי עם שרון לעוד פגישה מטורפת וכייפית במיוחד! Tongue

לפני שהתחלנו במשחק, צילמנו את הסרטון החדש של שרון: "שרון מאוננת עם כפות רגליים"

הצילומים עברו באופן חלק ועם הרבה צחוקים... כשסיימנו שנינו היינו בעננים! Tongue

ואני הייתי עדיין חרמן בטירוף!!! Tongue (איך לא כששרון לידי? Evil Smile)

חרמן על שרונוש השובבה, וחרמן במיוחד על התחת המחרפן שלה! Evil Smile

ברוס לי ומאמנת הכושר שרון, בזיון פרוע בחדר כושר
בחדר ההלבשה של הבנות
Evil Smile

שלום חברים יקרים, שמי הוא ברוס לי האגדי...

Bruce Lee poster Z1G315669

לפני כחודש נרשמתי לחדר כושר חדש, ומאז אני מבלה בו כל יום שעות על גבי שעות.

מה שאף אחד לא יודע זה שחוץ מלהתאמן בחדר הכושר, אני אוהב להתגנב לחדר ההלבשה של הבנות בזמן שהן בשיעור השחיה שלהן... מה שאומר שהתחתונים שלהן נמצאים בחדר ההלבשה קריצה

יש רק בעיה קטנה בכל הסיפור... זאת מאמנת הכושר שרון.

תמיד היא אורבת לי מעבר לפינה ומנסה לתפוס אותי... ואתמול היא כמעט הצליחה Shocked

טיילתי בין הארונות בחדר ההלבשה והסנפתי את תחתוני החוטיני שהיו תלויים בכל מקום (חחחח שרון תלתה בסלון מלא תחתוני חוטיני שלה על כל מיני רהיטים, מה שגרם לסלון שלה להראות כמו גן עדן של חוטיני צחוק)

תחתוני חוטיני מדליקים ומגרים בכל מיני צבעים... אחחח והריח משגע! Tongue

כשהייתי באמצע ההסנפה מאמנת הכושר שרון פתחה את הדלת ורצה לעברי כשהיא צועקת:

"סוטה! סוטה! בוא לפה!" צחוק

הצלחתי להתחמק ממנה לבסוף, אבל בקושי רב (שרון רדפה אחריי בסלון שלה צחוק).

מה שכן היום המזל כבר לא העיר לי פנים... או שכן? קריצה

הייתי באמצע ההסנפה של חוטיני מדליק במיוחד... ואז זה קרה! מאמנת הכושר שרון הופיעה בהפתעה מעבר לפינה Shocked לא היה לי לאן לברוח... היא זינקה עליי, חטפה את החוטיני מהיד שלי והתחילה להצליף לי עם החוטיני על הפנים Ouch

"אהההה סוטה שכמותך! סוף סוף תפסתי אותך! מתגנב לחדר ההלבשה של הבנות הא? הנה לך! קבל את זה!" כועס צחוק צעקה שרון והמשיכה להצליף בי עם התחתונים ולמשוך לי בשיער...

ניסיתי להרגיע את מדריכת הכושר המשתוללת... חיבקתי אותה וליטפתי את גופה הענוג. "אם את כבר פה... אז אפשר לזרום ל..."
"לסקס פרוע בחדר ההלבשה!" השלימה מדריכת הכושר שרון וצחקקה בשובבות.

"נראה לי שזה מה שחיפשת מהתחלה הא? לתפוס אותי היה רק תירוץ..." קריצה לחשתי לה באוזן ונישקתי את צווארה המתוק...

"הממממ אולי" אמרה מדריכת הכושר שרון טהתחככה בי עם ישבנה המפתה...

מדריכת הכושר שרון לבשה טייץ קצר ומדליק בצבע אדום, וגופיה תואמת שנצמדה טוב טוב את לחזה שלה והבליטה את פטמותיה הזקורות Tongue

היא נעמדה מול המראה בחדר ההלבשה והתחילה להקפיץ את ישבנה ולנענע אותו לצדדים... פאק מי! איזה מראה מדהים זה היה! Tongue

הפלקתי על ישבנה הדורש ואז התיישבתי על ברכיי והתחלתי להסניף את התחת המתוק שלה! חיוך גדול

בהתחלה הסנפתי את הטייץ שלה מאחורה ואז הורדתי אותו והסנפתי את התחת המחרפן שלה כשתחתון חוטיני ורוד דק דק חוצה אותו... הייתי פשוט באטרף! פצצה

מצצתי את פטמותיה המתוקות... נעמדתי מאחוריה, שלפתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי ותפסתי אותו עם החוט של החוטיני של שרון, ככה שהוא היה צמוד צמוד לישבנה... הרגשתי שאני עוד שניה מתפוצץ! פצצה

להפתעתנו בחדר ההלבשה הייתה מיטה מרווחת. שרון זחלה על המיטה ונענעה את ישבנה הדורש מצד לצד, מחרפנת אותי עוד יותר. זחלתי אחריה והתחלתי לטרוף את התחת שלה בהנאה גדולה! הזזתי את החוטיני שלה הצידה והדבקתי את לשוני לחור התחת המתוק שלה. שרון ניסתה לסגור את פניי בתוך ישבנה אבל הייתי נחוש מאוד להמשיך ללקק לה בשיא המרץ קריצה

שרון נשכבה על הבטן... פיסקתי את פלחי ישבנה והתחלתי לחפור עם לשוני בתחת ובכוס הטעימים שלה! שרון התחילה לצעוק ולצחוק וניסתה כל הזמן להפוך אותי... ניסתה ולא הצליחה, כי אני לא הייתי מוכן להתנתק מהתחת שלה! Evil Smile

אבל לבסוף אחרי כמה ניסיונות היא תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב... פששששש חתיכת ספורטאית זאתי! מוחא כפייה היא זיינה את הפנים שלי כהוגן עם התחת והכוס שלה וצעקה כל הזמן שזה מגיע לי צחוק קריצה

לי מגיע זיון פנים ולה מגיעה ירידה טובה חיוך גדול

שרון נשכבה על הגב ופיסקה את רגליה... הורדתי את הטייץ ואת החוטיני שלה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה. ליקקתי לה במרץ במשך כמה דקות עד שהיא רעדה, התפתלה, התנשפה וגמרה כשחיוך רחב מרוח על פניה חיוך גדול

"ווווואאאאווו זה היה מדהים! אני רואה שיש לך הרבה כישורים!" אמרה שרון והמשיכה לחייך לעברי

בחיוכה הממיס... חיוך גדול

בהפתעה גמורה שרון שוב הפכה אותי על הגב וקפצה על פניי עם ישבנה המקפץ צחוק Tongue

היא עלתה עליי ל-69 והתחילה למצוץ לי את הביצים ואת הזין... לנשוך אותי בצדדים... מה שהקפיץ אותי כהוגן! צחוק ובהמשך היא עשתה לי את מציצת הפוליש המדהימה שלה! Tongue

ליקקתי לה בשקיקה את שני החורים והתענגתי על מראה הגלריה האחורית שלה שהייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה... גררררררררררררר Tongue

לאחר כמה דקות של עינוגים הדדיים שרון התיישבה על הזין שלי והתחילה לרכב עליי כשישבנה מופנה אליי. התחלתי פשוט להתחרפן והקפצתי אותה בטירוף על הזין שלי... תופס את פלחי ישבנה המקפצים ומפליק עליהם לקול עידודה של שרון השובבה חיוך גדול

עברנו לזיון בעמידה... שרון נשענה על השידה והתחלתי לדפוק אותה היטב בכוס החם שלה, תוך כדי שאני תופס במותניה ובכתפיה... אחחחחח זה פשוט תענוג לזיין אותה ככה חיוך גדול

בהמשך שרון הלבישה לי את החוטיני הורוד שלה על הפנים שלי, והתיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה במרץ... מסניף את החוטיני שלה בהנאה ומביט מלמעלה איך הזין שלי שוחה בכוס הרטוב שלה Cool

אחרי כמה דקות נשכבנו על המיטה והרבצנו זיון חזק בכפיות... שרון דירבנה אותי לזיין אותה יותר ויותר במרץ וסטרה לי על התחת ללא הפסקה Tongue היה מדהים לראות את הזיון במראה הגדולה Evil Smile

שרון עלתה עליי, נצמדה לצווארי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים ללא הפסקה בזמן שזיינתי אותה מלמטה וחיבקתי אותה... נישקתי את צווארה וההסנפתי אותו... התחרפנתי ממה שהיא עוללה לי עם שיניה החדות Tongue

מצצתי את פטמותיה והבטתי בפניה היפות... אחחחחח איזו סקסית היא נראתה ככה! שיערה הברונטי גלש על כתפיה וחיוכה המקסים המיס אותי... מה גם שלמטה היא הייתה ממש חמה Evil Smile

סיימנו את הזיון בדוגי נמרץ ואחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס הרותח שלה! Tongue Tongue Tongue

אחחחחח איזו גמירה בת זונה זאת הייתה! מוחא כפייה Star

התחבקנו וקבענו להפגש שוב בחדר ההלבשה של הבנות בזמן שהן בשיעור שחייה ואף אחד לא יפריע לנו במעשינו השובבים Tongue

זה היה חתיכת אימון... אפילו בהרמת משקולות אני לא קורע את עצמי ככה צחוק קריצה

ביום למחרת הייתי פשוט גמור מעייפות... אולי בגלל האימון בחדר כושר ואולי בגלל "האימון" עם מאמנת הכושר שרון Evil Smile

לא ידעתי בדיוק מה הייתה השעה, מה שכן ידעתי והרגשתי זה שטוסיק כלשהו העיר אותי משנתי הענוגה מבולבל

"ברוס... ברוס... תתעורר! שלחו אלייך אמבולנס כי לא הגעת היום לעבודה!" אמרה מישהי שהייתה לבושה כמו אחות... טוב זאת באמת הייתה אחות... אחות סקסית בטירוף! אחחח אחחח איזה תחת! Tongue האחות הייתה לבושה בשמלה לבנה מדהימה ואת הטוסיק שלה חצה חוטיני ורוד דק בטירוף! מאמא מיה! איזה מחזה! פשוט חגיגה לעיניים וחגיגה לזין! Tongue חיוך גדול צחוק

(לשרון יש תלבושת אחות חדשה, תלבושת שהורידה לי ת'לב לתחתונים! Wacko צחוק

היא נראית פשוט מדהים בתלבושת הזאת... אחחחחח איזו סקסית, פשוט לאכול אותה וללקק ת'אצבעות! Tongue)

לא שהייתי חולה או הרגשתי לא טוב... אבל אם האחות כבר פה... לא נשחק אותה חולים? קריצה

ליקקתי את הטוסיק של האחות מסביב לחוטיני ואז הזזתי את החוטיני הצידה והתחלתי לטרוף לאחות את הכוס ואת התחת בשקיקה! חיוך גדול הכנסתי את לשוני לתוך הכוס המתוק שלה וינקתי את הצוף שלה בהנאה! Tongue

האחות מצצה את הזין שלי שהיה כבר סופר קשיח ואז התחילה לנשוך אותי בצדדים ולעשות עוד כמה דברים מחרפנים עם שפתיה צחוק קריצה

אחרי כמה דקות האחות עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי במרץ בזיון טרמפולינה מהנה חיוך גדול

האחות הייתה בעננים ודרשה שאני אגמור לה בפה Tongue

היא התיישבה מולי בדוגי כשהיא עדיין לובשת את שמלת האחות, ישבנה מופנה (שאותו חצה החוטיני הורוד) לכיוון המראה. המחזה מרהיב ומחרמן בטירוף! Tongue

אחזתי בפלחי ישבנה וליטפתי את הכוס והטוסיק שלה, בזמן שהיא דפקה לי מציצה חמה ומטריפה!

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה המתוק בשפיך והיא חייכה לעברי ואמרה: "ברוס לי" צחוק (אחחח שרונוש היה קשה הפעם הא? צחוק קריצה)

ואאאוווו איזו אחות סקסית זאת הייתה! אם כל פעם אחרי הזיון עם מאמנת הכושר, למחרת תקפוץ אליי האחות החרמנית אז אני... Censored Party צחוק קריצה

סוף

אחחחחח שרונוש יפה שלי... היה פשוט מדהים! Tongue

ווואאואוווו איזה השפרצות הוצאת ממני! צחוק קריצה

חולה לך על התחת סקסית שלי! Evil Smile

ניפגש בקרוב שובבונת שכמותך קריצה

Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-01 22:50:54
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

255
ספרות זולה - וינסנט ואגה ומיה וולאס בבילוי פרוע! Evil Smile

שלום לכולם, קוראים לי וינסנט ואגה

ואני שייך לאירגון פשע שבראשו עומד הבוס שלי מרסלוס וולאס.

לא מזמן מרסלוס יצא לנסיעת עסקים וביקש ממני להוציא את אישתו מיה וולאס לערב בילוי.

לא ידעתי בהתחלה איך לאכול את הבקשה של הבוס, בכל זאת... זאת הרי אישתו, אבל מה שהבוס רוצה הבוס מקבל! קריצה

בשעת ערב מוקדמת הגעתי לדירתה של מיה וולאס

דלת הכניסה הייתה פתוחה... נכנסתי לסלון ומיה חיכתה לי על הספה. העיניים שלי נפתחו לרווחה איך שראיתי אותה... חיוך מקסים היה מרוח על פניה היפות ושיערה הברונטי גלש על כתפיה. מיה לבשה שמלה יפייפיה ומדליקה בצבע ורוד (פוקסיה). השמלה הדגישה בצורה מושלמת את חמוקיה ולקח לי כמה שניות להתאושש מהמחזה הזה... Tongue

פששש הבוס שלי בכלל לא פראייר! קריצה

נישקנו זה את זו לשלום והתיישבתי לידה על הספה. אחרי שיחת היכרות קצרה יצאנו מביתה כשאנו שלובים ידיים ונסענו למסעדה באוטו שלי.

נכנסנו למסעדה, התיישבנו ליד השולחן ואכלנו בכיף. מיה הייתה ממש שמחה שלקחתי אותה למסעדה, כי לדבריה בעלה מזניח אותה קצת לאחרונה והיא נאלצת להיות רוב הזמן בבית.

היא ממש קרנה מאושר כאשר אכלה את ההמבורגר שלה ושתתה כוס יין. לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים ומידי פעם ליטפתי את שיערה הגולש... יכולתי לנעוץ בה מבטים עוד שעות אבל לפתע במסעדה התחילה תחרות ריקודי טוויסט! חיוך גדול

מיה מיד קפצה בהתרגשות, תפסה לי את היד והובילה אותי לרחבת הריקודים... המוזיקה התחילה להתנגן ופצחנו בריקוד טוויסט מדליק! Tongue

(שרון שמה את הקטע של הריקוד מהסרט "ספרות זולה" במחשב שלה, והתחלנו להשתולל בסלון שלה בריקוד טוויסט! היה מדליק ומחרפן לגמרי! Tongue)

אחרי כמה דקות של ריקוד הכריזו עלינו שזכינו במקום ה-1 !!! Tongue

התחבקנו בשמחה ואחרי כמה דרינקים במסעדה הסעתי את מיה בחזרה לביתה.

הגענו לביתה וכבר באתי לתת לה נשיקת לילה טוב... אבל מיה הציעה לי לעלות לדירתה לאיזה משקה קטן קריצה

קיבלתי את הצעתה בלי היסוס ועלינו לדירה שלה מחובקים. הבחנתי מיד שמיה קצת מתקשה לעמוד על רגליה (הגזימה עם הדרינקים במסעדה)... התיישבנו על הספה ומיה ממש התמוטטה עליי עם גופה Shocked

"מיה? מיה? הכל בסדר?" שאלתי אותה בזמן שעיניה היו עצומות והיא זזה בכבדות על ברכיי...

"מרסלוס? יקירי חזרת הבייתה? התגעגעתי אלייך..." אמרה מיה בקול מסטול ושלחה את ידה למפשעתי...

"הממממ... מיה נראה לי ששתית יותר מידי... מרסלוס?" מבולבל WTF חשבתי לעצמי וליטפתי את שיערה הגולש...

"התגעגעתי לזין שלך מרסלוס יקירי..." מילמלה מיה, ואחרי ששלפה את הזין שלי מתחתוניי, עטפה אותו עם שפתיה והעניקה לי מציצה מטמטמת! Tongue

למרות שידעתי שאני יוצא "קצת" מניאק לא יכולתי לעצור את מיה מלענג אותי ביכולתיה האוראליות המופלאות! מוחא כפייה

בשביל לזיין את מיה הייתי מוכן להיות ברגע זה אפילו אלביס פרסלי צחוק

התחלתי ללטף את גופה, והכנסתי את ידי האחת מתחת לחצאית שלה... מלטף לה את הטוסיק ואת הכוס בזמן שעם ידי השניה אני מלטף את ראשה ושיערה הגולש...

(שרון הפתיעה אותי לגמרי עם הקטע הזה! בחיים לא חשבתי שהיא תשחק אותה שיכורה ותתחיל להתייחס אליי כאילו הייתי בעלה מרסלוס, ולא וינסנט. התחלתי להתגלגל מצחוק מהסיטואציה ושרון המשיכה בשלה, מחרפנת אותי שוב ושוב עם המשחק המדהים שלה! מוחא כפייה)

אחרי כמה דקות של מציצה איטית ומחרמנת, מיה לפתע חזרה לחיים!

היא התיישבה על מפשעתי והתחילה לזוז עליי ולהצמיד את פניי לחזה שלה. היא חשפה את הציצים שלה והמשיכה לרקוד עליי כאילו הייתה חשפנית... חיבקתי אותה בחרמנות ומצצתי את פטמותיה הורודות בשקיקה! Tongue

"הוווווו כן מרסלוס תמצוץ לי את הציצי!" צעקה מיה בחרמנות... צחוק

מיה הסתובבה אליי עם גבה ונשענה על המיטה. היא הבליטה את ישבנה וקראה לי לבוא לטעום מהתחת המדהים שלה!

"קדימה מרסלוס תיכנס לשם כמו שאתה יודע!" אמרה בהתלהבות מיה וניענעה את ישבנה מצד לצד...

הרמתי את השמלה הסקסית של מיה למעלה, והתחלתי לנשק את הטוסיק התפוחי שלה ברעב גדול! את שני פלחיה הרכים חצה תחתון חוטיני שחור שאותו הזזתי במהרה הצידה והתחלתי ללקק את חור התחת המדהים שלה! Tongue

מיה עודדה אותי להמשיך ולאט לאט זחלה על המיטה... ואני אחריה! Evil Smile

המשכתי לטרוף את ישבנה בזמן שמיה שיחקה לי בזין הקשיח שלי עם כף רגלה העדינה.

נהייתי ממש שיכור מהתחת שלה! בפנים כ"כ חמים ונעים... יכולתי ללקק לה שם עוד שעות אבל מיה התחילה לפתע להשתולל וסגרה את פניי עם פלחי ישבנה... היא צחקקה בממזריות והעיפה אותי על הגב. לפני ששמתי לב מה קורה היא כבר התיישבה עם הכוס שלה על הפנים שלי וקיפצה בהתלהבות על הפנים שלי כאילו הייתי טרמפולינה Wacko צחוק

קיבלתי את חוריה הטעימים בזרועות פתוחות וליקקתי אותם בשקיקה וברעב גדול!

מכל הטירוף שעבר עליי כבר שכחתי לגמרי שמיה חושבת שאני בעלה מרסלוס... רק התענגתי על גופה המדהים וכל שאר המחשבות נדדו ממני...

מיה התיישבה עליי ב-69 ורכבה על פניי עם ישבנה, מדרבנת אותי ללקק לה את הכוס ואת התחת!

היא התחילה לנשוך אותי בצדדים והוציאה ממני צעקות חזקות... היא טיילה עם שיניה החדות על גופי בצדדים מלמטה למעלה... בזמן שאני מנסה להתחמק ממנה אבל לא מצליח כי היא תופסת אותי ברגליה צחוק

היא צחקקה בממזריות ונגנבה מהצעקות שלי... שיניה החדות לא הפסיקו להרעיד את גופי ובין לבין היא גם מצצה את הזין שלי שכבר יצא מדעתו צחוק קריצה

מיה ממש רצתה שאני ארד לה... היא נשכבה על גבה והזמינה אותי אל הכוס המתוק שלה חיוך גדול

בהתחלה היא תפסה את ראשי בין רגליה כי נכנסתי לאטרף אבל במהרה נרגעתי והתחלתי ללקק לה את הכוס בקצב שהיא אוהבת... ליקקתי לה במשך כמה דקות עד שגופה התחיל לרעוד והיא התנשפה קלות... הגברתי את הקצב ואז מיה גמרה והביטה בי בפניה היפות והזורחות חיוך גדול

"מרסלוס... זה היה נהדר! התגעגעתי לירידה שלך!" Tongue אמרה מיה כשחיוך רחב התנוסס על פניה.

הייתי ממש בטירוף עליה! תפסתי את כפות רגליה ומצצתי את האצבעות הטעימות שלה טיפה. מיה התחילה להשתולל ואני איימתי לנשוך לה את האצבעות ברגליים. (חחח חשפתי שיניים מול האצבעות המתוקות של שרון צחוק) מיה החטיפה לי סטירות בפנים עם כפות רגליה ותפסה לי את האף עם אצבעות רגליה... התפוצצנו מצחוק ועל הדרך הגנבתי צעקה צחוק

אחרי ששיחררתי את האף היקר שלי מאחיזתה של מיה... נשכבתי מעליה והתחלתי להאבק בה. מיה התחילה להשתולל והפכה אותי על הגב... שוב היא ניצחה צחוק

מיה ביצעה בי את זממה בזמן שליקקתי בשקיקה את חוריה היפים והטעימים! Tongue

אחרי כמה דקות של עינוגים אוראליים הדדיים, מיה התיישבה על הזין שלי עם הכוס שלה והתחילה לרכוב עליו במרץ... התחת המדהים שלה הוציא אותי מדעתי והתחלתי לסטור על פלחי ישבנה המקפצים... אחחחח פשוט תענוג! Tongue

עברנו לזיון בעמידה ופירקתי למיה את הכוס הורדרד שלה בזמן שהיא נשענה על השידה ליד המיטה חיוך גדול

מיה בדוגי בקצה המיטה ואני ממשיך לזיין אותה במרץ בכוס הדורש שלה!

"כן מרסלוס תדפוק אותי חזק... כמו שאני אוהבת!" צעקה מיה ודירבנה אותי לזיין אותה כהוגן... הייתי וינסנט כמובן כן? קריצה חחחח מיה יצאה מדעתה צחוק

אחרי כמה דקות זחלנו על המיטה ודפקנו זיון נמרץ בכפיות... אחחחח פשוט תענוג לחבק את מיה ולדפוק אותה בכוס החם שלה! Cool מיה התחילה להשתולל וסטרה לי על התחת עם כפות ידיה ורגליה מוחא כפייה

מיה נשכבה עליי והתחילה לדהור עליי בזמן שאני מחבק אותה ומסניף את שיערה הריחני ואת צווארה המתוק. מיה צחקקה בשובבות, חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי באוזניים ובצוואר, מה שהדליק אותי וחירפן אותי לגמרי! התחלתי לנהום ולצעוק כמו מטורף! מיה נבהלה שיבואו השכנים ושמה את היד שלה על הפה שלי, לא מפסיקה לנשוך אותי אפילו לרגע... היד לא עזרה ועדיין אפשר היה לשמוע את הצעקות שלי... אז מיה פשוט שמה לי כרית על הפנים צחוק (חחח שרון הרגת אותי! צחוק)

אחרי שמיה רכבה עליי עוד קצת תוך כדי שמצצתי לה את פטמותיה הטעימות, עברנו לזיון נמרץ במיסיונרית. היה פשוט מדהים לזיין ככה את מיה, להצמד לגופה ולנשק את צווארה המתוק חיוך גדול

מיה רצתה דפיקה בדוגי. זיינתי אותה במרץ כשהיא על ארבע! Evil Smile

בזמן הזיון מיה רצתה לדעת איך הייתה הטיסה שלי והיא גם ציינה שפיספסתי את וינסנט שעזב כמה דקות לפני שבאתי... חחח מיה יצאה מדעתה צחוק

(חחחחח שרון נכנסה כ"כ חזק לדמות של מיה השיכורה עד שהתחילה להקניט אותי כאשר ניסיתי להוציא ממנה מה היא חושבת על וינסנט ואיך לדעתה הוא במיטה... אין היא פשוט הרגה אותי מצחוק צחוק)

אחרי כמה דקות של זיון חזק בדוגי, גמרתי בחוזקה בכוס החם של מיה שהייתה מבסוטית בטירוף!

"חיכיתי הרבה זמן שתפרק אותי ככה!" צעקה מיה בשמחה, ואחרי חיבוק חם נשכבנו על המיטה ונרדמנו לנו בכיף חיוך גדול

פאק הייתי צריך להיות ממש מטורף כדי להשאר לישון עם מיה... אם מרסלוס היה תופס אותי במיטה שלו עם מיה הייתי יוצא משם על אלונקה... או לא יוצא בכלל... Shocked

אבל לא יכולתי להתנתק מהיפייפיה הזאתי... אחחחחח איזו בחורה מתוקה... אפילו שהיא קצת יצאה מדעתה צחוק קריצה

למחרת בבוקר...

התעוררתי לקול צעקותיה של הממממ... לרגע לא הבנתי איפה אני, אבל אז נזכרתי שביליתי את הלילה עם מיה וולאס! Shocked

"וינסנט וינסנט תתעורר! מה אתה עושה אצלי במיטה? מרסלוס נוחת היום!" צעקה מיה בהלם ובמבוכה...

"אוווו סוף סוף נזכרת שאני וינסנט!" קריצה אמרתי למיה וליטפתי את ישבנה...

"וינסנט?! מה אתה עושה אצלי במיטה? איפה מרסלוס?!" המשיכה לצעוק בהלם ותדהמה מיה והחטיפה לי סידרה של סטירות על הלחיים שלי צחוק (פאק זה היה טוב! אצבע למעלה)

אחרי שמיה סיימה להחטיף לי היא התיישבה לי על הפנים עם התחת שלה! עשתה לי פייסיטינג חינוכי וכל הזמן הזכירה לי שבעלה מרסלוס נוחת היום.

כאשר סיפרתי לה על כל מה שהתרחש בלילה מיה כמעט פרצה בבכי על שבגדה בבעלה האהוב מרסלוס, אבל על הדרך עוד ניסתה להאשים אותי שהתחזתי לבעלה Wacko צחוק

"אויי ואבויי מה יהיה איתי? אסור לי לשתות כל כך הרבה... הויסקי הזה הרג אותי לגמרי..." אמרה מיה בבילבול רב והמשיכה לרכב לי על הפנים עם הכוס והטוסיק שלה.

ככל שחלפו הדקות מיה נרגעה קצת ואמרה שהיא תשמח לזרום לאיזה זיון בוקר Evil Smile

מה? אנחנו כבר ערומים... לא נזדיין? צחוק

מיה מצצה את הזין שלי שנהייה קשיח תוך שניות ואני ליקקתי לה במרץ את שני החורים הטעימים שלה חיוך גדול

כמובן שמיה לא הסתפקה במציצה והיא נשכה אותי כהוגן בצדדים (מה זה נשכה... אכלה אותי!!! Tongue צחוק)

אחרי שצעקתי כהוגן מיה עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין שלי עם הכוס החם שלה! Tongue

נגנבתי לגמרי מהזיון ונגנבתי עוד יותר כאשר מיה ביקשה שפיך בפה! Tongue

"בעלי אף פעם לא מפנק אותי עם שפיך בפה... בכי קדימה וינסנט אני רוצה שפיך בפה!" Tongue צעקה מיה בהתלהבות!

מיה התיישבה בדוגי, כאשר ישבנה מופנה אל המראה... והעניקה לי מציצה חמה ורטובה תוך כדי שליטפתי את גופה והתענגתי על התחת שלה שהשתקף במראה הגדולה חיוך גדול

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה ומילאתי את פיה המתוק בשפיך חם בדיוק כמו שהיא רצתה! Approve

מיה הביטה בי בחיוך ואמרה: "וינסנט ומרסלוס" צחוק (פאק המרסלוס היה ממש מאתגר, הא שרונוש? קריצה)

התפוצצנו מצחוק והתחבקנו... אחרי כמה דקות התלבשתי ועפתי מהדירה של מיה...

מרסלוס אני גמרתי איתה... היא שלך!!! צחוק צחוק צחוק

סוף

שרונוש היה קטלני!!! Tongue

קרעת אותי! חיה רעה שכמותך! Evil Smile

עד לפעם הבאה... טוסיק שובב שלי קריצה

Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-02 18:15:01

256
Evil Smile DJ TIESTO מזיין את החותנת שלו שרון Evil Smile
שלום לכולם! אני הוא הדי ג'יי טייסטו המפורסם

Tiesto - Dance Anthems

ואני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי לא מזמן עם החותנת שלי...
היה זה אחה"צ חמים ונעים שבו חזרתי לביתי... לחיק אישתי האהובה, שלמרבה ההפתעה לא הייתה בבית... ובמקומה פגשתי שם את החותנת שלי שרון!? Tongue צחוק

הכרויות דיסקרטיות סקס אדיר

פאק מי! איזו הפתעה! מה היא עושה פה לעזאזל? הייתה המחשבה שעברה בראשי...
נו הנה הגנים הפולניים שלה מתחילים לעבוד שעות נוספות... החותנת שלי שרון עמדה עם גבה אליי וסידרה את התיק הגדול שהביאה איתה.
"שרון? איזו הפתעה! הממממ מה את עושה פה?" שאלתי את החותנת שבין רגע הסתובבה לעברי ודפקה לי חיוך ענקי חיוך גדול
"שלום לך טייסטו! באתי להתארח אצלכם לשבועיים! הבת שלי לא סיפרה לך?" שאלה אותי החותנת שלי והתנפלה עליי בחיבוקים ונשיקות...
"המממ לא... אישתי לא סיפרה לי שום דבר. טוב לראות אותך! את נראית מצויין!" Tongue חיבקתי ונישקתי אותה בחזרה...
"הבת שלי הייתה צריכה לאסוף אותי משדה התעופה אבל הייתה עסוקה ובגללה הייתי צריכה לקחת מונית. בוא תעזור לי עם השמלות שלי, תתלה אותן בזהירות בארון, שלא יתקמטו!" אמרה החותנת והוציאה מהתיק את השמלות שלה שאותן העבירה אליי...
וואווו אלה הולכים להיות שבועיים "מדהימים" חשבתי לעצמי ולקחתי את השמלות בחוסר רצון.
התיישבנו על הספה וקשקשנו קצת על החיים. משהו בהתנהגות של שרון נראה לי מוזר... היא נצמדה אליי יותר מידי וגם הייתה לבושה בחצאית מאוד מאוד קצרה.
הודעתי לה שאני צריך לעבוד על המחשב ולעשות חזרות לקראת המסיבה הקרובה שלי. שרון אמרה שלא תפריע לי ותתעסק בעניינים שלה.
"אני מקווה שיש לכם מגהץ... אני חייבת לגהץ את הבגדים שלי... יש לי הרבה שמלות וחצאיות!" הודיעה שרון והביטה בי בעיניים בוחנות...
"מגהץ? למה אנחנו צריכים מגהץ?" שאלתי את החותנת שלי וצחקקתי לאור ההבעה המופתעת שהיא דפקה צחוק
"מה? אין לכם מגהץ? איך אתם חיים בלי מגהץ? איזה מין דבר זה?" שאלה שרון וקמה בהפגנתיות...
"תגיד ומה זה כל האבק הזה? השולחן שלך מלא אבק! ולמה הרצפה מלוכלכת? מתי בפעם האחרונה עשיתם ניקיון?" קיטרה שרון וכבר ממש התחילה להוציא אותי מדעתי צחוק
"טוב טוב אני לא מפריעה לך, תמשיך להתעסק בעניינים שלך" אמרה החותנת שלי שרון והלכה לבדוק משהו בתוך המגירות של השידה.
הייתי עסוק במחשב (ישבתי על הכיסא ליד המחשב של שרון) כאשר לפתע שמעתי מעליי נשימות...
"תמשיך תמשיך אני רק מסתכלת..." הצהירה שרון והמשיכה להתנשף לי ליד האוזן ולדגדג אותי עם שיערה הגולש שנגע לי בצוואר ובאוזניים.
"טוב אני לא יכול לעבוד ככה... את משגעת אותי!" צחוק הודעתי לה והסתובבתי עם הכיסא לעברה.
לפתע החותנת שלי קפצה עליי והתיישבה על ברכיי Shocked
"הוווווו טייסטו אני חרמנית! קח אותי! קח אותי עכשיו!" צעקה וחיבקה אותי בחוזקה...
באותו רגע חרמנות עזה הציפה את גופי... חיבקתי את שרון ונישקתי את צווארה, שיחקתי בשיערה ותפסתי בישבנה! Evil Smile
"בעלי לא מספק אותי... יש לנו סקס רק פעם בחודש... אני אומנם פולניה אבל חרמנית ויש לי דרישות! בעלי מעדיף לדוג במקום לזיין אותי... גררררר טייסטו כמה טוב שאתה פה כדי לספק אותי!" Tongue גנחה החותנת שלי והתחילה לפתוח את הכפתורים בג'ינס שלי.
היא הורידה את הגופיה שלה ומיד התנפלתי לה על החזה! הורדתי את החזיה השחורה שלה טיפה למטה והתחלתי לטרוף לה את הפטמות הורודות והזקופות! Tongue
"כן כן טייסטו תמצוץ לי ת'ציצי!" Tongue צעקה החותנת שלי וקפצה עליי בהתלהבות.
התחלנו לנסוע על הכיסא בסלון (הוא עם גלגלים) קדימה ואחורה, בזמן שאני מוצץ לה את הפטמות ודוחף ידיים מתחת לחצאית שלה... אחחחח הכוס שלה היה כ"כ חם! והטוסיק שלה כ"כ רך ונעים למגע גרררררררררר Tongue
היא חילצה את די ג'יי הקטן (הזין שלי עמד כמו טיל באותם רגעים) ממכנסיי וליטפה אותו בחרמנות בזמן שחיוך ממזרי מרוח על פניה... Evil Smile
"טייסטו! אני רוצה שתדפוק אותי כהוגן במסיבה הפרטית שלנו!" Tongue צעקה שרון והמשיכה לקפץ עליי צחוק
אחרי עוד קצת מיזמוזים על הכיסא, שרון נעמדה מולי כאשר ישבנה מופנה אליי, הרימה את החצאית הלבנה שלה למעלה וחשפה תחתוני חוטיני אדומים מחרפנים! Tongue
היא הורידה את החוטיני עד לברכיים, נשענה קדימה והזמינה אותי לטרוף את ישבנה חיוך גדול
התחלתי לנשק, ללקק ולנשוך קלות את פלחי ישבנה הרכים... מפליק לה על הטוסיק ומתענג על התחת התפוחי והמדהים שלה! Tongue
פיסקתי את פלחי ישבנה והענקתי לה רימינג שהוציא אותה מדעתה! Star
החותנת הורידה את החוטיני שלה והלבישה לי אותו על הראש... היא זחלה על המיטה ונשכבה על גבה. הסנפתי את החוטיני שלה בחרמנות וזחלתי על המיטה אחריה. נשכבתי מעליה והתחלתי לנשק את גופה, למצוץ את פטמותיה וללטף את גופה הענוג.
לאחר זמן מה שרון התחילה לצחקק בממזריות והפעילה כוח, עד שלבסוף אחרי תרגיל האבקות נועז היא הפכה אותי על הגב והתיישבה לי עם התחת שלה על הפה ועם הכוס על האף שלי צחוק
היא רכבה לי ככה על הפנים במשך כמה דקות, חונקת לי ת'צורה ונותנת לי להנות מחוריה היפים הטעימים! Tongue
החותנת שלי ממש רצתה ירידה... היא נשכבה על גבה ופיסקה את רגליה. התחלתי ללקק את הפטמות שלה עד שהיא הורידה אותי בכוח אל עבר הכוס שלה. ליטפתי את הכוס המדהים שלה עד שהדבקתי את לשוני אליו וליקקתי אותו בשקיקה!
אחרי כמה דקות החותנת הפולנייה שלי גמרה ברעידות והתנשפויות קלות. עיניה פשוט זרחו וחיוך ענק היה מרוח על פניה היפות חיוך גדול
ביקשתי ממנה לשבת בדוגי ולהרים את הטוסיק שלה גבוה למעלה. הבאתי פרלין שוקולד מהשולחן (הבאתי לשרון חבילת פרלינים) והנחתי אותו בדיוק על החור של התחת שלה חיוך גדול
המראה מדהים ומחרמן מאין כמותו! ליקקתי את השוקולד טיפה ואז טרפתי אותו מישבנה המדהים!Tongue הטוסיק שלה נמרח טיפה בשוקולד וליקקתי בשמחה את התחת המתוק שלה עד שהיה נקי... יאמי יאמי Tongue
החותנת הייתה כבר חרמנית בטירוף! היא תפסה אותי ברגליה והפכה אותי על הגב. התיישבה עליי ב-69, רכבה במרץ עם ישבנה על הפנים שלי והתחילה למצוץ לי ת'ביצים החלקות שלי. טרפתי את הכוס ואת הטוסיק שלה ברעב גדול בזמן שהיא מצצה לי ת'זין ונשכה אותי בצדדים, מלמטה למעלה, גורמת לי לצעוק ולקפוץ כמו מטורף... אחחח אחחח איזה שיניים אלוהים! מי זאת הפולנייה החרמנית והנשכנית שנכנסתי איתה למיטה? אהה כן זאת החותנת שלי צחוק
תוך כדי הנשיכות הגיעה גם מציצת הפוליש המדהימה של שרון... אחחח אחחח כבר התפוצצתי מחרמנות! Tongue
החותנת שלי עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין הקשיח שלי, ממש רוקד איתה תוך כדי הזיון... מקפיץ אותה ימינה ושמאלה ומרקיד אותה על הזין שלי בסיבובים ולצדדים חיוך גדול
שרון הרימה את היד באוויר וצעקה משמחה! ממש הרגישה שהיא במסיבה. והיא בהחלט הייתה במסיבה, במסיבה הפרטית עם די ג'יי טייסטו קריצה
בהמשך שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לפרק ת'כוס הורדרד שלה לשמחתה הרבה חיוך גדול
המראה מלמעלה היה מדהים מאין כמותו והיה ממש כיף לתפוס את התחת העסיסי שלה ולהפליק עליו מידי פעם Tongue
התלהבנו מהמראה הגדולה שהייתה בסלון ובמהרה עברנו להזדיין מולה בעמידה, כאשר שרון נשענת על הספה. המחזה היה מדהים! Tongue
תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה עשינו שני צעדים הצידה והמשכתי לדפוק את החותנת שלי בכוס החם שלה כאשר היא נשענת על המיטה חיוך גדול
אחרי כמה דקות הלכנו לשידה והמשכנו להזדיין שם במרץ בעמידה. פלחי ישבנה קיפצו מולי בקצב הזיון ומידי פעם סטרתי על ישבנה הדורש שפשוט הוציא אותי מדעתי! Tongue
נשכבנו על המיטה ושרון עלתה עליי. מצצתי את פטמותיה ואז הצמדתי אותה קרוב אליי וזיינתי אותה במרץ בכוס. ליטפתי את ישבנה ונישקתי את צווארה... החותנת שלי לא נשארה חייבת והתחילה לנשוך אותי במרץ בצוואר. זה היה עוד נסבל, אבל כאשר היא עברה לאוזניים התחלתי לצרוח כמו מטורף!!! Wacko צחוק
שרון הצמידה את כף היד שלה לפה שלי והמשיכה לאכול לי ת'אוזניים... היא צחקקה בממזריות וגרגרה בהנאה, תוך כדי שהיא מספרת לי עד כמה האוזניים שלי טעימות צחוק
אחרי כמה דקות של זיון מטורף כזה, שרון נשכבה על הגב והתחלתי לזיין אותה במסיונרית. זיינתי אותה במרץ ונראה היה שזה לא מספק אותה והיא רוצה יותר חזק. היא התחילה לסטור לי על התחת עם כף ידה ועם החוטיני שלה (חחח בטח התחת שלי נהיה אדום כמו הצבע של החוטיני חחח שרונוש יא שובבה אחת! צחוק).
בזמן שפירקתי לה ת'כוס והיא פירקה לי ת'תחת חחח, מידי פעם נישקתי את צווארה ומצצתי את פטמותיה הזקורות חיוך גדול
המשכנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני!
אחרי כמה דקות של זיון מטורף גמרתי בחוזקה בכוס הרטוב של החותנת שלי חיוך גדול
התחבקנו בחום והיינו מבסוטים חבל על הזמן! Tongue
אמרתי לה שנוכל להשתולל ככה כל יום בשבועיים האלה והיא קפצה בשמחה וחיבקה אותי
שוב חיוך גדול
פתאום נזכרנו שאישתי צריכה לחזור בקרוב, התלבשנו במהירות והמשכנו בעניינים שלנו... קריצה
כעבור יומיים ישנתי לי בכיף במיטתי עד שלפתע אישתי העירה אותי משנתי עם התחת החשוף שלה.
היא התלוננה שכבר יומיים אני לא מזיין אותה ושאני כל הזמן עייף.
"אולי אמא מעייפת אותך?" שאלה אישתי... התפוצצתי מצחוק והסכמתי איתה שאמא שלה משגעת אותי נון סטופ עם הניקיונות האלה...
"הגיע הזמן שנזדיין כבר! אני רוצה סקס כל יום!" צעקה אישתי והתחילה למצוץ את די ג'יי הקטן שהיה כבר ממש גדול צחוק קריצה
ליקקתי לאישתי במרץ את הכוס ואת הטוסיק ותוך כדי כמעט פלטתי בטעות שהזדיינתי עם אמא שלה... מבולבל
לא יודע אם די ג'יי הקטן היה נשאר בחיים אם אישתי הייתה מגלה שכבר יומיים אני דופק את אמא שלה בכל הבית צחוק
אישתי מצצה לי את הזין בשקיקה והתחילה לנשוך אותי בגוף בדיוק כמו אמא שלה! פאק מה יש לפולניות האלה? הן נשכניות לא קטנות בכלל צחוק
אחרי שאישתי הטריפה אותי עם הנשיכות בצדדים ועשתה עוד כמה דברים שובבים עם פיה, היא עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין, בדיוק כמו שהקפצתי את אמא שלה צחוק
אחחחח הפולניות האלה חמות! לא תמיד קל איתן, אבל אחרי שמדליקים אותן הן אשששש במיטה!Evil Smile Tongue
זיינתי את אישתי במרץ בכוס והפלקתי על התחת הדורש שלה בהנאה חיוך גדול
היא הייתה ממש באקסטזה ואחרי זיון של כמה דקות רצתה לחגוג עם די ג'יי הקטן בפה שלה...
"די ג'יי הקטן מוכן למסיבה?" שאלה אישתי והכניסה אותו לפיה בשמחה Tongue
היא מצצה לי בשקיקה במשך כמה דקות כאשר היא בדוגי והטוסיק שלה משתקף במראה. ליטפתי את הכוס והטוסיק שלה בהנאה ונהנתי מהמציצה הנהדרת שלה... אחחח פשוט תענוג! Tongue
די ג'יי הקטן ירה את מטח הזרע שלו לפיה המתוק של אישתי, והיא אמרה בפה מלא ובחיוך "די ג'יי טייסטו" (שרונוש שיחקת אותה! אצבע למעלה)
החלטתי לחזור לישון ולאגור כוחות לקראת הזיון הבא שלי... פאק הולכת להיות ממש מסיבה בבית עם שתי הפולניות האלה צחוק קריצה
סוף
אחחח שרונוש היה מדהים!!! Tongue Tongue Tongue
איזה זיון קטלני! Cool מוחא כפייה
היה לילה אשש! קריצה
חולה עלייך סקסית שלי! חיוך גדול
מחכה כבר בשקיקה לטרוף אותך שוב... גרררררררר Evil Smile
Heart Hug
Lavelle

Lavelle2012-04-25 20:27:39

258
מייקל ג'קסון והמוכרת שרון משתוללים בחנות הרהיטים! Evil Smile
אהלן חבר'ה אני מייקל ג'קסון

מעבר להיותי זמר הפופ המפורסם בעולם, יש לי גם תחביב שלא לומר מחלה קשה ביותר... ולא לא מדובר באף שלי... אני חולה על קניות! בעיקר חפצי אומנות יקרים וכל דבר שיקשט לי את הבית חיוך גדול
החלטתי לקפוץ לחנות לרהיטים עתיקים, לקנות לי כמה רהיטים יפים לסלון וסתם לטייל בחנות היוקרתית.
בכניסה לחנות פגשה אותי מוכרת יפייפיה שהציגה את עצמה שרון. בהתחלה היא הייתה מאוד ייצוגית אבל כאשר לא היה אף אחד בסביבה היא התנפלה עליי וכמעט תלשה לי את האף Ouch צחוק
היא זינקה עליי בחיבוק כשהיא כורכת את רגליה מסביב למותניים שלי, נותנת לי להסניף את שיערה הריחני וצווארה המתוק Tongue
פששששש לזה אני קורא קבלת פנים! מוחא כפייה
לאחר כמה שניות (אוההווו ואלה היו שניות ארוכות... הספקתי למזמז את שרון בכל חלקי גופה, וכמובן לתפוס אותה בישבנה Tongue) הורדתי את שרון שהייתה עדיין מאוד נסערת. מעבר לחיבוק החם שהיא דפקה לי היא לא הפסיקה לשחק לי עם האף... שובבה שכמותה! צחוק
אחרי ששרון נרגעה טיפה, היא עשתה לי סיבוב בחנות והראתה לי את הרהיטים.
תחילה היא הראתה לי את השולחן הגדול, היפה והעתיק שהיה עשוי בעבודת יד...
"כן מאוד יפה..." אמרתי לה והמשכנו לרהיט הבא...
"הנה פה יש את הספה היוקרתית עם הכיסוי היפייפה, ספה מאוד מושקעת!" אמרה שרון בחיוך רחב.
מהספה עברנו למיטה הגדולה והמרווחת שתפסה חלק גדול מהחנות. איך שראיתי את המיטה הזאת קפצתי עליה בהתלהבות ונשכבתי על גב לתדהמתה של שרון צחוק
"מייקל ג'קסון מה אתה עושה? אתה לא יכול לשכב על המיטה הזאת! זאת מיטה עתיקה, אתה לא יכול סתם ככה לעלות עליה... בעל החנות ממש יכעס!" צעקה שרון וקפצה על המיטה בעצמה... היא נשכבה עליי והתחילה לחנוק אותי עם החזה שלה, וכמובן שהיא שוב שיחקה לי באף Ouch
"זהירות על האף!" צעקתי לעברה והיא רק המשיכה לצחקק ללא הפסקה צחוק
"תראה את הכוס המגולח שלי!" Tongue אמרה בשמחה שרון וחשפה בפניי את הכוס המדהים שלה! הספקתי ללטף לה קצת את הכוס אבל פתאום היא סידרה את החצאית שלה וקראה לי סוטה צחוק
אחרי שנרגענו קצת קמנו מהמיטה, ושרון המשיכה להציג לי את שאר הרהיטים...
היא הראתה לי אתה השידה העתיקה עם שתי המגירות, ואת שולחן הזכוכית המרשים!
המשכנו הלאה ושרון הראתה לי כיסא מיוחד ולא שיגרתי... כיסא שנראה כמו כיסא מזוודות. התיישבתי על הכיסא ושקעתי פנימה, שרון התיישבה גם היא על הכיסא וכשהיא ישבה עליו זה נראה ממש סקסי! במיוחד כשהיא התחילה להתנדנד על הכיסא... נוצר לי הרושם שהיא רגילה לעשות את זה צחוק קריצה
שרון רצתה לדעת מה אני מעוניין לרכוש... אמרתי לה שלמרות שכל הרהיטים מאוד יפים זה עדיין לא מה שאני מחפש.
"משהו חסר..." אמרתי לשרון ונשפכתי על הספה היוקרתית חיוך
כמובן ששרון הייתה ממש לא מרוצה...
"משהו חסר? אולי הציצים שלי זה מה שחסר?!" צחוק צעקה שרון. היא התיישבה על ברכיי והתחילה לחנוק אותי עם הציצים שלה...
"אוווו כן זה בדיוק מה שחסר!" צעקתי לעברה והתחלתי לטרוף את הציצים שלה עם הפטמות הזקורות.
(שרון ניסתה לקשור לי את הגרב שלי מסביב לפה, אבל הגרב הייתה קצרה מידי והיא לא הצליחה לקשור לי אותה מאחורי הראש צחוק שרון לא ויתרה ותפסה את החולצה שלי. היא שמה לי את החולצה על הפה וקשרה אותה מסביב לראש שלי, ככה שלא יכולתי לדבר ובקושי יכולתי לנשום צחוק)
"מייקל ג'קסון! אם אתה לא קונה משהו אצלינו בחנות הלך עלייך!" צעקה שרון והתחילה להגיש לי את הפטמה שלה, שאותה כמובן לא יכולתי למצוץ! כועס צחוק
התחרפנתי וקמתי מהספה ביחד עם שרון, כאשר היא תלויה עליי כשרגליה מסביב למותניי וידיה מסביב לצוואר שלי...
ניסיתי לשכנע אותה שתשחרר אותי ותיתן לי לטעום מפטמותיה הטעימות אבל כל מה שיצא לי מהפה היה: "המממממממממ... הממממממממ..." אחד גדול צחוק
הורדתי את שרון והיא מיד קפצה על המיטה והתחילה לקפץ עליה כאילו זאת הייתה טרמפולינה צחוק
היא הצמידה את החזה שלה לפנים שלי והמשיכה להתעלל בי, לא נתנה לי לטעום מפטמותיה הורודות והטעימות... בגלל שהפה שלי היה קשור בכי
(חחח שרון כל הזמן צחקה שהחולצה על הפנים שלי נראת כמו המסכה של מייקל ג'קסון צחוק)
היחידי שהצליח לטעום מהפטמות של שרון היה האף היקר שלי... שרון תפסה את הציצי שלה והתחילה לשחק עם הפטמות שלה על האף שלי והתפוצצה מצחוק צחוק
ואני פשוט יצאתי מדעתי! אחחח כמה רציתי לפתוח את הפה ולטרוף את הפטמות שלה...
"הממממממ... הממממממ... המממממממ..." אמרתי לשרון ששאלה:
"מה? מה אתה רוצה? אני לא מבינה!" צחוק
הפנתי את מבטי למטה והתחלתי לפתוח את החגורה של המכנסיים... שרון המשיכה לצחקק ושיחררה אותי בסופו של דבר מהחולצה שסגרה את הפה שלי. מיד התנפלתי על שדיה ומצצתי את פטמותיה ברעב גדול! אחח כמה שהיא חירמנה אותי באותם רגעים! Tongue
"בוא נראה מה שלום הזין שלך!" אמרה שרון בשמחה ושלפה מהמכנסיים שלי את ג'קסון הקטן שהיה כבר קשיח בטירוף! חיוך גדול
שרון התיישבה על המיטה על ברכיה והתחילה למצוץ לי עד שלפתע היא נתנה לי ביס על בצד צחוק
צרחתי כמו מטורף! ולפני שנרגעתי הגיע עוד ביס ועוד ביס ואינספור ביסים! שרון אכלה אותי לגמרי בצדדים והקפיצה אותי ללא הפסקה (חחח שרון ממש הפתעת אותי, חחח לא ציפיתי לזה צחוק)
לאחר כמה דקות של נשיכות היא חזרה לזין שלי ועטפה אותו בשפתיה החושניות... מוצצת לי ת'זין ומצחקקת בערמומיות... תפסתי בראשה וזיינתי קצת את פיה... הצחקוק הערמומי שלה רק התגבר צחוק
שרון הסתובבה אליי עם ישבנה ורצתה שאני אטרוף לה את הטוסיק שלה Evil Smile
אני וג'קסון הקטן מיד קפצנו על המיטה! הורדתי את החצאית הלבנה של שרון, והתחלתי לנשק ולנשוך את פלחי ישבנה הרכים. שרון לבשה חוטיני שחור שהוציא אותי מדעתי! פיסקתי את פלחי ישבנה והסנפתי את התחת שלה עם החוטיני... שרון התחילה להתחרפן וסגרה את האף שלי עם פלחי ישבנה... "זהירות על האף!" צעקתי לעברה והיא פשוט התפוצצה מצחוק צחוק
הורדתי לה את החוטיני מישבנה ולבשתי אותו על הצוואר (ככה הוא תמיד נמצא ליד האף, להסנפה מהירה קריצה) פיסקתי את פלחי ישבנה של שרון וצללתי לתוך התחת שלה עם פניי... ליקקתי לה את חור התחת הטעים שלה בשקיקה והגנבתי ליקוקים גם לכוס הורדרד שלה שהסתתר לו בשובבות בין רגליה.
השתוללתי עם לשוני כמו מטורף עד ששרון להחליטה ללמד אותי לקח וניסתה להפוך אותי על הגב... התנגדתי לה, אבל שרון הייתה מאוד נחושה! בתחילה היא הפכה אותי על הצד ככה שהלשון שלי עדיין דבוקה לתחת שלה... אבל בהמשך כבר לא היה לי סיכוי והיא טיפסה עליי ל-69 והתחילה לזיין לי ת'פרצוף ללא רחמים! צעקתי לה מידי פעם: "זהירות על האף!" אבל הייתי פשוט בעננים כאשר היא ישבה עם הכוס והתחת שלה על הפנים שלי! Tongue
ואז הגיעו הנשיכות... מה זה נשיכות! היא אכלה אותי ללא רחמים וגרמה לי להתפתל ולצרוח כמו משוגע צחוק
בהמשך שרון טיפה נרגעה ורצתה ירידה... ועל הדרך היא גם רצתה לדעת האם אני אקנה את הרהיטים... הבהרתי לה שאני אקנה את כל הרהיטים רק בתנאי אחד: שאנחנו נזדיין על הרהיטים האלה! Tongue שרון הייתה קצת המומה אבל הסכימה ללא היסוס, וכבר התחילה לקפץ בחוסר סבלנות כי רצתה ירידה חיוך גדול
נהמתי לעברה של שרון וחשפתי שיניים מה שהקפיץ אותה וגרם לה לצעוק ולצחוק בו זמנית. כאשר התחלתי למצוץ לה את האצבעות ברגליים היא כבר לגמרי התחרפנה והחטיפה לי סטירות מצלצלות בפנים עם הרגליים (כאשר הצליחה להשתחרר קריצה) ותפסה לי את האף עם אצבעות רגליה צחוק
לקח לי קצת זמן להרגע אבל לבסוף נשכבתי בין רגליה והתחלתי ללקק לה את הכוס הטעים שלה בשקיקה. אחרי כמה דקות שרון התחילה לרעוד ולהתנשף קלות עד שגמרה! חיוך רחב של עונג היה מרוח על פניה ועיניה ממש זרחו מאושר חיוך גדול
שרון הודיעה לי לפתע, שהיא מסופקת ושאני יכול ללכת... אמרתי לה שאין בעיה והתחלתי להפרד ממנה...
אמרתי לה "ביי ביי" וקירבתי אליה את ג'קסון הקטן כדי שתגיד לו שלום. שרון ליטפה אותו בידה ולפתע הודיעה לי שהיא רוצה להזדיין קצת על השולחן ואז היא כבר תחליט מה נעשה בהמשך... Evil Smile
אחרי שג'קסון הקטן בילה קצת בפיה של שרון, קמנו מהמיטה והלכנו לשולחן.
שרון נשענה על השולחן והבליטה את ישבנה המחרפן! החדרתי את ג'קסון הקשיח שלי לכוס החם שלה והתחלתי לדפוק אותה כהוגן לשמחתה הרבה והודעתי לה חגיגית שאני קונה את השולחן!Tongue

שרון היתה ממש באקסטזה ורצתה שאני אדגים לה איך אני עושה את הריקוד המפורסם שלי...
יצאתי ממנה לכמה שניות ועשיתי לה את ה "moon walk" המפורסם ובסוף תפסתי את הזין הקשיח שלי ושיחררתי צעקה צחוק
שרון התפוצצה מצחוק! ועשיתי לה עוד תנועה עם הזין באויר קריצה
שרון ששמה לב שהחוטיני שלה על הצוואר שלי הלבישה לי אותו על הפנים, ככה שזה נראה כמו המסכה המפורסמת שלי... אחחח הריח היה משגע! Tongue
המשכנו בזיון נמרץ בעמידה כאשר שרון נשענת על הספה... אחחחח היה כל כך כיף בתוך הכוס שלה, ומראה הזיון שהשתקף במראה לידינו פשוט הוציא אותי מדעתי! Star
לא הייתי בטוח עדיין לגבי הספה ולכן התיישבתי עליה כדי לבדוק איך זה להזדיין עליה! חיוך גדול
שרון התיישבה עליי על הספה והתחילה לרכוב עליי. חיבקתי אותה ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! Tongue
גם על הספה שרון יכלה לסמן V... קניתי! צחוק
אחרי הספה הלכנו להזדיין על הכיסא ההוא של המזוודות... נשכבתי על הרצפה ושרון הניחה את הכיסא מעל הזין שלי, היא התיישבה על הכיסא, שקעה פנימה, והזין שלי נכנס לכוס הרטוב שלה חיוך גדול
שרון קיפצה בכיף על הכיסא ואני זיינתי אותה במרץ מלמטה בכוס המשגע שלה! Tongue
סימנתי V גם על כיסא הטרמפולינה קריצה
הלכנו לעבר השידה... שרון נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס. פשששש איזה זיון קטלני אפשר לדפוק על השידה הזאת... גם אותה אני קונה! חיוך גדול
במהלך הטיול בחנות שמתי לב שישנו גם כיסא מרשים ליד הדלת... הבאתי את הכיסא והצמדתי אותו למיטה שלא יחליק, התיישבתי על הכיסא ושרון התיישבה עליי. הזין הקשיח שלי החליק לכוס החמים שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה! אחחח אין כמו לשמוע את קולות הזיון "פלאאאק, פלאאאק, פלאאאק" בחנות הרהיטים... הכיסא הזה מדהים! גם אותו אני קונה! Tongue
חזרנו למיטה... נשכבתי על הגב ושרון עלתה עליי... התחלתי לזיין אותה מלמטה בכוס וחיבקתי אותה חזק... צווארה היה מתוק והריח שלה פשוט חירפן אותי! חיוך גדול
שרון התחילה לנשוך אותי באוזן וגרמה לי לצרוח כמו מטורף! ואז הגיעו נשיכות בצוואר ושוב נשיכות ונשיפות וצעקות לתוך האוזן שלי... וככה במשך כמה דקות זיינתי אותה בכוס וצרחתי כמו מטורף כאשר היא נעצה בי את שיניה החדות צחוק
עברנו לזיון בכפיות... זיינתי את שרון בכיף בכוס הורדרד שלה עד שלפתע שרון שמה לב שהשעון מראה חצות...
"אתה יודע מה קורה בחצות נכון?" שאלה שרון בקולה הממזרי...
"מה?" עניתי בחשש...
שרון רכנה לעברי והמשיכה: "אני הולכת למצוץ לך את הדם!" ואז שיניה ננעצו בצווארי! צחוק צחוק צחוק (שרון הרגת אותי! צחוק קריצה)
אחרי ששרון סיימה להתעלל לי בצוואר קריצה היא נשכבה על הגב והזמינה אותי לעלות עליה... עליתי עליה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית... תוך כדי נישקתי את צווארה המתוק והסנפתי את שיערה הריחני... שרון התחילה להשתולל וסטרה לי על התחת... הגברתי את קצב הזיון ושרון הגבירה את קצב הסטירות צחוק
לא רק זה, שרון גם תפסה את החוטיני שהיה על צווארי ומשכה אותו למעלה בקצב הזיון.
"דיו דיו! סוס שלי... דיו!" צעקה שרון והתפוצצה מצחוק צחוק
פשששש היא ממש חיה רעה! Evil Smile Tongue
בהמשך שרון זחלה לקצה המיטה והתיישבה בדוגי, נעמדתי מאחוריה והתחלתי לדפוק אותה כהוגן בכוס... המראה של הגלריה האחורית שלה הוציא אותי מדעתי! סטרתי על ישבנה ונהנתי מכל רגע!
"פשששש כמה דברים אפשר לעשות על המיטה הזאת!" אמרתי לה והיא צחקקה בהסכמה קריצה
שרון זחלה בחזרה לאמצע המיטה ואני אחריה... הרבצנו זיון מטורף בדוגי שנמשך דקות ארוכות (פאק הזענו כהוגן!) ומהנות מאוד! חיוך גדול
גמרתי בטירוף לתוך הכוס החם של שרון! WOW איזו אורגזמה פשששששש אין דברים כאלה! Tongue
שרון שהרגישה טוב טוב איך ג'קסון הקטן השפיך בכוס שלה הייתה מבסוטית עד עמקי נשמתה מהזיון והייתה מבסוטית גם על כך שהצליחה למכור את כל הרהיטים שהשתוללנו עליהם צחוק
"חבל שאי אפשר לקנות אותך ביחד עם הרהיטים..." אמרתי לה ושנינו התפקענו מצחוק צחוק
שרון נתנה לי את הקבלה שלי (אריזה של קונדום צחוק) ונפרדנו בנשיקות וחיבוקים חיוך גדול
אחחחח זאת הייתה הקניה הכי שווה שעשיתי מאז ומעולם! גררררררררררררר Tongue
למחרת, ישנתי באחוזתי במיטתי החמימה החדשה, כאשר לפתע שמעתי צעקות והרגשתי משהו חמים נוגע בשפתיי...
פקחתי את עיניי וראיתי את התחת של... כן כן לא דמיינתי... זאת הייתה המוכרת שרון שרקדה על פניי עם ישבנה וממש זעמה! Shocked
"אדון ג'קסון! מייקל ג'קסון?! למה ביטלת חצי מההזמנה שלך? הא תענה לי!" צעקה שרון וחנקה אותי בישבנה...
"מה מה? על מה את מדברת?" שאלתי אותה כאשר כולי הפוך מהשינה...
"על מה אני מדברת? עכשיו אתה תיזכר על מה אני מדברת!" צעקה שרון והתחילה לנשוך אותי כהוגן בצדדים...
"אהההה אההההההה הצילו! נו מה אני אעשה, התחרטתי..." צעקתי לעברה וליקקתי במרץ את ישבנה...
"התחרטת הא? אני אראה לך מה זה עכשיו! אתה תקנה את כל החנות עכשיו הבנת? אני עכשיו אפרק לך ת'צורה!" Evil Smile צעקה שרון והמשיכה לאכול אותי בצדדים, גרמה לי להתפתל ולצעוק כמו מטורף צחוק
שרון ריחמה עליי קצת ומצצה לי את הביצים החלקות שלי, מצצה לי את הזין ובהמשך העניקה לי מציצת פוליש מחרפנת!!! Tongue
זאת הייתה מציצת פוליש מלווה בנשיכות מפתיעות ושובבות במיוחד Tongue צחוק (שרון הייתי ברקיע העשירי מהצעקות שלי!!! מוחא כפייה)
אחרי כמה דקות של פינוקים אורליים הדדיים, שרון עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה! חיוך גדול
שאלתי אותה האם היא רוצה לבוא לגור אצלי? היא אמרה שהיא אוהבת לעבוד בחנות אבל היא תקפוץ אליי מידי פעם ותבקר את ג'קסון הקטן Tongue קריצה
אחרי זיון של כמה דקות, שרון רצתה שאני אגמור לה בפה. היא התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה והתחילה למצוץ לי בשקיקה. ליטפתי את גופה והתענגתי על המראה של הגלריה האחורית שלה שהשתקפה במראה Tongue
גמרתי לה בעוצמה אדירה בפה, היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא: "מייקל ג'קסון" צחוק בראבו!!! מוחא כפייה
היא נתנה לי שוב את הקבלה ואמרה שחסר לי אם אני עוד פעם מבטל חצי מההזמנה צחוק
התפוצצנו מצחוק ונפרדנו כידידים חיוך גדול
סוף
שרונוש הרגת אותי! צחוק
כמה צחוקים, טירוף והשתוללות חסרת מעצורים! Tongue מוחא כפייה
אחחחח מה את עושה לי! אין דברים כאלה! Tongue
עפתי ממך לגמרי בלילה הזה! אצבע למעלה Tongue
חולה עלייך ועל התחת שלך! גרררררררררר Evil Smile
Hug Heart
Lavelle

260

Tongue אוינק אוינק ואוקטביה חוגגים את יום העצמאות! Tongue

שלום חברים, אני אוינק אוינק!

[TUBE]vO_AStYb8UI[/TUBE]

ביום העצמאות, אני וחברה שלי אוקטביה

החלטנו להפגש ולחגוג ביחד Tongue

קבענו להפגש בגינה הציבורית שהייתה נטושה מאנשים... כולם הלכו לחגוג בעיר קריצה

נפגשנו בגינה בשעות המוקדמות של הערב. אוקטביה דפקה חתיכת הופעה! לבשה את דגל ישראל על הגוף בצורה כזאת שהוא נראה כמו שמלת מיני צמודה... גררררררר Tongue

התנשקנו, התחבקנו והלכנו לדשא.

אני הבאתי מנגל, בשר ושולחן מתקפל, ואוקטביה הביאה בקבוק וודקה ומזרון מתנפח קריצה

קישקשנו וצחקנו לנו בכיף בזמן שהדלקתי את המנגל.
אוקטביה לקחה שלוק מהוודקה ושחררה צעקה יאיייייייהווווו! היא העבירה לי את הבקבוק ולגמתי ממנו גם כן... הצעקות שלנו נשמעו בגינה הציבורית אבל לא היה אכפת לנו... היינו מסטולים לגמרי וצחקנו ללא הפסקה צחוק

(הבהרה... הגינה הציבורית הייתה הסלון, מזרון מתנפח הייתה המיטה, שולחן מתקפל היה השולחן של שרון. המנגל, האש והבשר היו בכאילו. בקבוק הוודקה היה אמיתי לגמרי אבל לא באמת שתינו ממנו, עשינו את עצמינו כאילו אנחנו שותים)

אוקטביה התחילה לנענע את הגוף שלה בסקסיות והבליטה מולי את ישבנה...

"אתה רוצה להציץ לי?" קריצה שאלה אותי אוקטביה בקריצה..

"איזו שאלה?" Evil Smile עניתי לה וירדתי על ברכיי...

הטוסיק שלה כבר הציץ משמלת הדגל... הסנפתי את פלחי ישבנה ונשכתי אותם קלות... אוקטביה הגיבה בצחקוקים שיכורים. פיסקתי את פלחי ישבנה והסנפתי את החוטיני האדום שחצה את פלחיה הרכים. לא יכולתי יותר והזזתי את החוטיני הצידה... טרפתי את ישבנה ברעב גדול! Tongue

אוקטביה הסתובבה וחשפה את הציצים המשגעים שלה!

היא תפסה בשערי והדביקה את הפרצוף שלי לשדיה...
מצצתי את פטמותיה הזקורות והטעימות Tongue גרררררר אני אוהב את אוקטביה שלי קשוחה! Evil Smile

מרוב האקשן לא שמתי לב שאני קרוב מידי למנגל...

"אוינק אוינק!!! אתה עולה באש!" Shocked צעקה פתאום אוקטביה ותפסה את הראש...

"אוי ואבוי!! מה עושים? הצילו! הצילו! אוינק אוינק אינק אוינק אוינק!" צעקתי והתחלתי לרוץ ולקפוץ...

"מהר תשכב! יש לי רעיון!" Tongue צעקה אוקטביה בקולה הממזרי והורידה את החוטיני האדום שלה.

עשיתי כדבריה ונשכבתי על הדשא (באמבטיה), אוקטביה נעמדה מעליי ופיסקה את רגליה... לפתע זרם זהוב פרץ מהכוס של אוקטביה וכיבה אותי! צחוק (שרון השתינה עליי)

"אוקטביה אהובתי! הצלת את חיי!" צעקתי לעברה בעודי משתכשך בפיפי החם שלה צחוק

"תראה איזה חברה תותחית יש לך!" Cool אמרה בגאווה אוקטביה ועזרה לי לקום.

כשאוקטביה בסביבה כולם מוגנים משריפה! קריצה

(עשינו מקלחת משותפת וחזרנו לסלון)

אחרי שכמעט נשרפתי, החלטנו לעזוב את הבשר ולהתחיל לחגוג באמת! קריצה

נצמדתי לאוקטביה והתחלתי לנשק את צווארה ולשחק עם שיערה, והיא ליטפה את האוינק הקשיח שלי חיוך גדול

אוקטביה הובילה אותי למזרון המתנפח (המיטה) והתיישבה עליו בדוגי... התיישבתי מאחוריה והתחלתי להתענג על התחת המחרפן שלה! נישקתי, נשכתי, ליקקתי והסנפתי את הטוסיק התפוחי שלה שפשוט הוציא אותי מדעתי! אוקטביה שיחקה בזין הקשיח שלי עם כפות רגליה מה שהעלה את מפלס החרמנות שלי לחלל פצצה

בזמן שחפרתי לאוקטביה בטוסיק עם לשוני היא נשכבה על הבטן והתחילה לתפוס את הפרצוף שלי עם פלחי ישבנה. נאבקתי בשובבה הזאת בגבורה ולבסוף חילצתי את האף שלי מישבנה הזועם! כמובן שבהמשך היא תפסה אותי שוב צחוק

רגליה של אוקטביה היו צמודות לזין שלי וזה היה פשוט מדהים לחכך את הזין בין רגליה! ממש הרגשה של זיון! חיוך גדול

אוקטביה ראתה שאני מבסוט יותר מידי והחליטה שעכשיו בא לה לשלוט! היא כרכה את רגליה מסביב לגופי והפכה אותי על הגב. היא מייד התיישבה עם התחת שלה על הפרצוף שלי והתחילה לחנוק אותי קלות... ליקקתי לה בשקיקה את הכוס ואת התחת גררררררר Tongue

אוקטביה התחילה למצוץ לי את הביצים בשקיקה ופשוט התחרפנתי מאיך שהיא שיחקה איתם בפיה החם מוחא כפייה היא גם נשכה קלות את הביצים שלי ובהמשך פינקה אותי במציצת פוליש מחרפנת לכל אורכו של מיסטר אוינק הקשיח שלי Approve

בנוסף למציצה החמה שאוקטביה העניקה לי, היא הקפיצה אותי ללא הפסקה כאשר נשכה אותי בפראות בצדדים! גרמה לי לצעוק ולקפוץ ללא הפסקה... שיניה החדות לא נחו לשניה והיא צחקה בממזריות על כל ביס טוב שדפקה לי צחוק קריצה

בהמשך הענקתי לאוקטביה ירידה שהוציאה אותה מדעתה! היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות... ואז היא הביטה בי בעיניה הזורחות וחיוכה הרחב פשוט המיס אותי Embarrassed

היא המשיכה לשכב על גבה, מתאוששת מהאורגזמה שחוותה... צללתי לטוסיק שלה והתחלתי ללקק בשקיקה את החורצ'יק המתוק שלה... אוקטביה ציחקקה בשובבות ונהנתה מהרימינג המחרפן שהענקתי לה קריצה

אוקטביה הפכה אותי שוב על הגב, זיינה לי שוב את הפנים עם התחת שלה ואז נשכבה עליי ב-69. שוב הגיעו הנשיכות והמציצות המחרפנות שלה... אחחח היא פשוט הוציאה אותי מדעתי! Tongue

היינו כבר חמים בטירוף! ואחרי שאוקטביה "התעללה" בי עוד קצת היא התיישבה על הזין שלי והתחילה לרכוב עליי בסקסיות מטריפה! Tongue

היא נשכבה עליי עם גופה הענוג ונצמדה לצווארי... היא התחילה לנשוך אותי בצוואר ולעשות קולות של נמרה... ואז הקולות השתנו לקולות של חזיר בר... Shocked צחוק

בהמשך היא התחילה לנשוך אותי באוזן. בהתחלה אלה היו נשיכות קטנות אבל במהרה היא התחילה לאכול לי את האוזניים ללא רחמים! צרחתי כמו מטורף וכדי להרגיע אותי היא התחילה לנשוף לי לתוך האוזן מה שחירפן אותי לגמרי! צחוק

עד לאותו הרגע זיינתי את אוקטביה בזהירות (אחרת הייתי נשאר ללא אוזן הא שרון? קריצה) אבל כאשר היא התרוממה טיפה עם גופה אחזתי בפלחי ישבנה והתחלתי לדפוק אותה מלמטה חזק חזק בכוס החם שלה, מביט בפניה היפות ורואה איך היא מחייכת לעברי בהנאה חיוך גדול

אחרי כמה דקות של זיון שמנו לב לגזע עץ (שידה) שהיה לא רחוק מאיתנו. רצנו לעברו והתחלנו להזדיין כאשר אוקטביה נשענת עליו ואני דופק אותה מאחורה בכוס הרטוב שלה! מפליק על התחת הדורש שלה ונהנה לראות איך הוא מקפץ בקצב הזיון Evil Smile

הסבתי את תשומת ליבה של אוקטביה לספסל (ספה) שמאוד קרץ לי... יצאתי ממנה ורצנו אחוזי טירוף לספסל. התיישבתי על הספסל והיא עליי... אוקטביה התחילה לרכוב עליי בפראות והגישה לי את שדיה החצופים! שינקתי מהם בשקיקה! Tongue

אמרתי לאוקטביה שתתפוס אותי חזק... קמתי מהספסל כשאוקטביה נתלית עליי והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס! פאק זה היה פשוט מחרפן! אוקטביה יצאה מדעתה! צחוק קריצה

אחרי זמן מה הורדתי את אוקטביה וחזרנו למזרון המתנפח... היא התיישבה בדוגי בקצה המזרון והתחלתי לזיין אותה כהוגן בכוס כאשר כל הגלריה האחורית שלה פרוסה לפניי! פאק המראה פשוט מטמטם! Wacko צחוק

יצאתי ממנה והפעם החלטנו לקפוץ לשולחן המתקפל (שולחן של שרון)... אוקטביה נשענה עליו והתחלתי לזיין אותה עמוק עמוק בכוס בקצב בינוני... אוקטביה תפסה את בקבוק הוודקה שהיה על השולחן ושתתה ממנו תוך כדי שהיא מרימה את ידה עם הוודקה למעלה וצועקת צחוק

היא העבירה לי את הבקבוק ולגמתי ממנו גם כן... היינו כבר מסטולים בריבוע! צחוק

"יום עצמאות שמח! יייאאאאהההההווווווו!!!!! צעקנו שנינו חזק והרמנו את הידיים למעלה צחוק

אוקטביה נשכבה על המזרון המתנפח ואני אחריה.

היא נשכבה על הצד והזמינה את אוינק הקשיח שלי לחדור לכוס החם שלה! Tongue

הרבצנו זיון מהיר ועצבני בכפיות... אחחח היה פשוט מדהים לזיין את אוקטביה בפוזה הזאת Star

אחרי כמה דקות אוקטביה נשכבה על הגב... נשכבתי מעליה והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית. אוקטביה תפסה את הדגל והתחילה להצליף איתו על התחת שלי כדי שאני אמשיך בקצב הזיון המהיר שהיא מאוד אוהבת חיוך גדול

תוך כדי הזיון נישקתי את צווארה והסנפתי את שיערה... אוקטביה חייכה לעברי ומידי פעם צעקה משמחה צחוק

אוקטביה רצתה שאני אפרק אותה בדוגי. היא התיישבה על ארבע והתחלתי לזיין אותה בכוס החם והרטוב שלה בקצב מסחרר!

אחרי דקות ארוכות של זיון לוהט גמרתי בחוזקה בכוס הורדרד של אוקטביה! וואואווו איזו גמירה מטורפת זאת הייתה! מיסטר אוינק היה לוהט היום וייייי ויייייי חרררר חרררר Tongue

התחבקנו באהבה והלכנו לשולחן כדי לאכול את הבשר לפני שהוא יתקרר.

ככה חגגנו אני אוינק אוינק ואוקטביה אהובתי את יום העצמאות! Tongue ואיך חגגתם אתם? צחוק קריצה

* אוינק אוינק *

Pig

יומיים אחרי חגיגות יום העצמאות, ישנתי בביתי במיטתי החמימה... כאשר לפתע אוקטביה העירה אותי משנתי הענוגה עם ישבנה החשוף.

פקחתי את עיניי וראיתי את המחזה המדהים הזה! כל הגלריה האחורית שלה פרוסה לפניי! ואוו איזה מחזה! אוקטביה כמה טוב שחזרת אליי! אמרתי ונישקתי את הכוס שלה באהבה Tongue

"אוינק אוינק... תתעורר! אני רעבה לסקס! אני רוצה שתזיין אותי מיד!" צעקה אוקטביה והתחילה למצוץ לי את הזין בשקיקה.

"חרררררר חררררר! וייייייייי ויייייייייי!"צעקתי לעברה בשמחה והתחלתי ללקק לה בשקיקה את שני החורים Tongue

אוקטביה מצצה את הזין שלי בשילוב עם נשיכות מחרפנות בצידי הגוף מה שגרם לי להתפתל ולצרוח כמו מטורף צחוק

מיותר לציין שאוקטביה הייתה מאוד מבסוטית מקשיחותו של מיסטר אוינק ותוך כמה דקות היא התיישבה עליו עם הכוס שלה והתחילה לרכוב עליי ברכיבה הפוכה חיוך גדול

"יווווההוהוווווו!!! ממשיכים לחגוג! אוינק אוינק! אוינק אוינק! אוינק אוינק!" צעקה אוקטביה בזמן שקיפצה עליי ונופפה בידה עם דגל ישראל חיוך גדול

תפסתי כרית והתחלתי לזרוק אותה גבוה באויר צחוק אוקטביה התפוצצה מצחוק כאשר שמה לב במראה איך הכרית מתעופפת כל שניה למעלה צחוק

אחרי הזיון המהנה אוקטביה רצתה למצוץ לי. היא התיישבה בדוגי כשישבנה מול המראה ולקחה את אוינק הקשיח שלי לפיה חיוך גדול

זיינתי את פיה הלוהט של אוקטביה כמה דקות בעודי אוחז בראשה ומלטף את ישבנה המחרפן שהשתקף במראה... אחחח המחזה הזה פשוט הוציא אותי מדעתי! Tongue

גמרתי בעוצמה אדירה בפיה של אוקטביה אהובתי! חיוך גדול

אוקטביה גרגרה את הזרע שלי בגרונה ואמרה: "אוינק אוינק" מה שגרם לשנינו להתפקע מצחוק צחוק

אחחח אחחח אין על האוקטביה שלי... היא כזאת חמה ומטריפה! Tongue Tongue Tongue

מה אני אגיד לכם... זכיתי! מוחא כפייה

סוף

*אוינק אוינק*

Pig

שרונוש היה מטורף ברמות! Tongue

המשחק היה פצצה! איתך הייתי שיכור גם בלי לשתות מהוודקה צחוק קריצה

הזיון היה אששששששש! Tongue

חולה עלייך ועל התחת שלך! Evil Smile

Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-10-17 18:27:32

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”